Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 06-12-2016
Schakels: 6x
Gelezen: 782x
Gevonden Voorwerp?

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 06-12-2016 @ 14:15 - Door: Marijn1997
Na een avond korfbaltraining reed ik op de fiets naar huis. Onderweg kort bij de haven een gebied met cafes en restaurants zag ik iets op straat liggen. Het was vrij groot. Als ik dichterbij kom zie ik dat het een vrouw is. Als ik bij haar stop zei ze "Neem mij mee. Mijn vriend heeft al mijn kleren en ons huis in de brand gestoken. Hij wil mijn vermoorden. Zal alles voor je doen."

Naast haar lag een tasje. In dit tasje zag ik een paspoort en een portemonnee. Bij mijn was er twijfel natuurlijk ik woonde alleen had geen vriendin. Natuurlijk zag ze er goed uit. Alleen wilde ik geen problemen. "Alstublieft neem me mee. Als mijn vriend merk dat ik nog op straat lig als hij dadelijk langs kom vermoord hij mijn." zei ze. "Hoe heet je? Hoe oud ben je?" vroeg ik haar.

Ze rilde en keek mijn angstig aan. Mijn twijfels werden steeds minder toen ik haar bekeek. "Als ik je meeneem doe je alles wat ik wil en eis van je?" vroeg ik.
Datum & Tijd: 16-12-2016 @ 08:01 - Door: Kim
0

"Ik doe echt alles en je mag me alles vragen maar please help me" smeek ik hem nog een keer angstig.
Ik lag hier nu al op de straat en wist dat jk hier weg moest. Na nog even aandringen gaf de jongen toe en ik ging met hem mee de auto in.
"Dank je dnk je dankje" zei ik hem meerdere maals.

"Vertel eens wie ben je hoe heet je" vroeg hij vriendelijk. Ik zei dat ik Kim heten en 22 jaar oud was. Ik rilde vn de kou en vroeg aan hem hoe hij heten en hoe oud hij dan was, dit terwijl ik in mijn hoofd wist eindelijk veilig te zijn of althans voor nu.
Datum & Tijd: 16-12-2016 @ 17:19 - Door: Marijn1997
0

moet nu even kijken hoe ik de auto i.p.v. een fiets verhaal verder ga

Ik keek even naar Kim zag dat ze nog rilde van de kou. Vertelde dat ik Marijn heet en dat ze maar eens moet raden naar mijn leeftijd. Op haar gezicht is nu een klein lief glimlachje te zien. De angst is uit haar ogen verdwenen. Rustig reed ik naar mijn huis waarbij we de stad deels verlieten. Door wat geluk en redelijk goed investeren had ik nu al redelijk goed geboerd.

We reden naar een vrijstaande middelgrote bungalow in een stukje aangelegd bos. In haar ogen was verbazing te lezen, maar ook angst. Ze schatte mijn dertig jaar waarop ik haar zei als dat een serieuze schatting is ik haar een flink pak op haar blote billen ging geven. Had intussen gezien dat ze een stuk kleiner was dan mijn, maar ja ik ben ook bijna twee meter.

Haar borsten gingen rustig op en neer bij haar rustige ademhaling. Wat ik zo in de straat verlichting zag stevige grote niet te grote borsten met mooie tepels en niet al te grote tepelhoven. "Je weet je mag alles met mijn doen en alles vragen zolang ik mijn vriendje of liever gezegd ex vriendje niet hoef te zien." zei ze rustig met een glinster in haar ogen.

Om haar een beetje te testen zei ik kalm en zo neutraal mogelijk "Dus ik mag je kaal scheren en opsluiten in een kooi. Daar mag je dan alleen maar uit om mijn te plezieren. Dus het is ook geen probleem dat ik je nooit meer mijn huis uit laat gaan." Na mijn woorden keek ik haar even aan en reed intussen de oprit op naar mijn bungalow. Was nu benieuwd wat ze zou zeggen ver weg komen zou ze niet.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 04:52 - Door: Kim
0

Ik kreeg dit voorstel in een kooi te moeten blijven en mijn leven dus op te geven. Maar door dit even te overdenken besliste ik ja te knikken. Moest hij me terugsturen naar mijn ex was ik ten dode opgeschreven. " ja hoor, zolang ik maar in leven blijf ver van mijn ex". Dit antwoord leek hem te plezieren, hij glimlachte. Het lijkt een charmante jongeman, maar achteraf gezien zou ik beseffen dat dit maar schijn was om me mee te krijgen. Binnengekomen laat hij me iets tekenen. Hij noemde het een verblijfsverklaring maar ik heb het woord slaaf ook gelezen. Zonder beter wetfn onderteken ik. "wel, nu ben je van mij! Je doet wat ik wil, wanneer ik wil ! Begin maar al met in je ondergoed te gaan staan zodat ik je grondig kan keuren." ik ontdeed me van mijn kleren, hij smeet die direct de open haar in. Wat nu?
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 05:03 - Door: marijn 1998
0

Ik smeet Kim de kooi in en gooide er een scheermesje met een bus scheerschuim achteraan.
zo bitch ga nu je kutje scheren terwijl ik naar je kijk. elk haartje moet straks helemaal weg zijn.
en ik wil een glinsterend kutje zien zo!!
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 06:06 - Door: Kim
0

Aarzelend nam ik het aan en zorgde ervoor dat geen enkel haartje bleef staan.

Zo meneer, ik ben klaar denk ik
Heeft u verder nog wensen!?
Krijg ik iets te drinken, ik heb dorst!

Ik kreeh wat water, dronk de helft en gebruikte de rest om mijn kutje wat proper te spoelen.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 19:35 - Door: Marijn1997
0

Daar zat ze naakt en met een vers geschoren kutje in mijn kooi. Nog zonder angst keek ze mijn aan niet wetende wat er met haar ging gebeuren. "Zo het getekend contract van jouw betekend dat je niets meer te vertellen hebt. Het betekend dat je nu mijn eigendom bent." zei ik met een glimlach op mijn mond. Ze keek mijn aan en zei "Zolang mijn ex, maar niet in mijn buurt komt."

Als ze wist dat ik haar ging gebruiken voor alles wat ik wilde en ze nog veel pijn ging lijden zou ze er anders overdenken, maar het was nu te laat voor haar. Buiten de kooi was alles nog donker in de kamer waar in we waren. Deed nu de lichten aan en ze schrok zichtbaar van alles wat ze zag. De hele kamer was ingericht voor een flink bdsm spel waarbij de slavin het zwaar kreeg.

"Van af nu is jouw enigste zorg dat ik geen klachten over je heb. Dat je mijn volledig tot mijn tevredenheid bediend." zei ik streng. Rustig liep ik naar de standaard waar verschillende zwepen aan hingen. Pakte hier een paardrijzweep van de standaard en een viertal touwen. Liep nu naar de kooi en zag de angstige blik in de ogen van mijn slavinnetje Kim.

Deed de kooi open en trok voor ze kon reageren haar aan haar haar uit de kooi. "Opstaan." zei ik streng terwijl ik haar getrokken aan haar haar dwong te gaan staan. Duwde haar nu voorover over de kooi waarna ik snel aan haar enkels en polsen vast bond aan de kooi. Ze kon nu niet meer weg lopen en keek mijn angstig aan. Haar borsten bengelde tussen de tralies van de bovenkant van de kooi.

"Zo slavin nu gaan we eens kijken hoeveel pijn je kan verdragen." zei ik streng waarna ik haar hard op haar billen sloeg met de paardrijzweep. Nu gilde ze gelijk hard van de pijn of de angst. "Gil maar sletje niemand die je hoor. Deze kamer is extra geluidsgeïsoleerd." zei ik lachend. Sloeg haar nu weer met de paardrijzweep op haar billen. "Dadelijk zal ik je nog eens flink neuken slet." zei ik nu streng.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net