Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 07-12-2016
Schakels: 3x
Gelezen: 798x
Slaafje Van Kapster

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 07-12-2016 @ 07:52 - Door: Basketballer
Hoe ik het slaafje van de kapster werd :

Het was een mooie zomerse dag. Ik was vandaag alleen thuis want mijn vriendin moest werken. Ik werd wakker en dacht bij mezelf wat zal ik vandaag eens gaan doen. Mijn vriendin had gezegd dat ik mijn haren weer moest laten knippen. Dus ik dacht waarom ook niet ik heb ten slotte vandaag alle tijd.

Ik bel de kapster (buurvrouw) en vraag of ze vandaag nog tijd heeft om mij te knippen. Vanmiddag heb ik nog wel een plekje voor mijn favoriete buurman zegt ze. Okť is goed dan zie je me vanmiddag zeg ik haar. Okť tot vanmiddag.

Ik besluit om hiervoor nog even naar de sportschool te gaan, ik moet ten slotte mijn gespierde lichaam in conditie houden. Het is redelijk druk dus ik ben alweer snel thuis.

Het is tijd om mijn haren te laten knippen. Ik loop langs het huis naar haar eigen salon achter in de tuin. Ik ga zitten en wacht een paar minuutjes. Dan komt ze binnen gelopen in een rokje en strak topje. Ik verslik me bijna hoe lekker ze eruit ziet.

Ben je er klaar voor vraagt ze. Ik zeg bijna stotterend tuurlijk. Ik zeg dat ik hetzelfde wil als altijd. Tijdens het knippen valt mijn oog "opeens" op 1 van haar tepels. Is dat nou een piercing ? Ik kan mijn ogen nu helemaal niet meer van haar afhouden.

Als ze op een gegeven moment als ze voor me staat kan ik me niet meer inhouden en pak haar grote borst waar ik denk dat een piercing in zit, en ik voel dat ik gelijk heb.

De buurvrouw wordt boos en vraagt wat ik denk dat ik aan het doen ben. Ik zeg meerdere malen sorry. Sorry is niet genoeg zegt ze. Je wilt toch niet dat ik dit aan je vriendin laat zien. Laat zien vraag ik ? Ze wijst met haar schaar naar een camera in de hoek.

NEE NEE zeg ik. Dat dacht ik al zei ze en loopt weg. Na een paar minuten komt ze terug. Ik krijg een telefoon en ze zegt dat als ik hierop een berichtje krijg ik binnen een uur moet reageren anders showt ze de beelden aan mijn vriendin.

Nadat ze klaar is met knippen loop ik met de telefoon in mijn hand naar huis en vraag me af of ze dit gepland had.
Datum & Tijd: 24-12-2016 @ 13:23 - Door: Lotte
0

o jongens het wordt toch weer tijd om me haren te laten knippen.
Ik ben Lotte 50 jaar ben een alleenstaande moeder heb een zoon en een dochter,
Me dochter gaat naar dezelfde kapster. Maar ik denk niet dat zij de speciale behandeling krijgt.
Ik pak de telefoon.en bel haar.
Zo hoor ik aan de andere kant van de lijn. Heeft mijn slavin weer iets nodig. Ja stotter ik. Nou ik wil je zien binnen 30 min.
Ik ren en vlieg om er op tijd te zijn.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 04:42 - Door: Kapster
0

Eindelijk een jongen die in mijn val trapt. Ik had mijn buurjongen al vaker zien gluren toen ik in de zomer een mooi kleurtje wou opdoen, nu heb ik hel in mijn macht. Zelf ben ik op seksueel vlak vrij tevreden met mijn man, maar ik heb wel de fantasie om anderen te bevelen of bezig te zien. Ik had hem zonet een payphone meegegeven maar had toch niet verwacht hem zo snel te moeten bellen. Ik kreeg telefoon van Lotte. Zij had direct weer 'een beurt' nodig. Ik had er geen beter idee op gevonden om snel haar haar te doen, en om dit milfje daarna te laten kennismaken met mijn nieuwe toyboy. Met Lotte sprak ik af binnen 30minuten. Ik legde op en smste mijn buurjongen: "binnen een uurtje hier! ".

Lotte kwam toe, enigszins verlegend, gespannen. Haar kapsel was snel af. Ik doe haar plots een halsband om, net als bij een hond. Ik zette haar in de kappersstoel en beval haar " beentjes open Lotte, laat me eens zien wat jij daar zitten hebt". Dit bleek een gladgeschoren poesje te zijn. "jij verwacht blijkbaar iets leuks, maar deze keer ben jij de controle kwijt", zei ik! Ik gaf haar nog een dildo die ik diep binnenschoof en een blinddoek en liet haar op de knien wachten tot het tweede subject artiveerde!
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 08:03 - Door: Basketballer
0

Ik merkte dat de telefoon die ik van de kapster had gehad trilde. Ik keek zo snel mogelijk op de telefoon en zag dat het een appje was. Binnen 60 min hier stond er geheel in hoofdletters. Ik keek op de klok en zag dat ik nog 10 min had.

Ik snel mijn tanden nog even extra gepoetst en toen vlug naar de kapster. Ik belde aan en ze deed open in een super sexy outfit. Super strakke yoga broek had ze aan en een topje waar haar tepelpiercing goed in zichtbaar was.

Ik wilde automatisch mijn hand naar haar borst doen maar kreeg toen een harde tik. Nee nee mannetje zei ze jij doet precies wat ik wil en niet andersom. Je gaat trouwens niet met mij spelen maar met iemand anders.

Ik keek haar verbaasd aan. Ja zegt ze ik heb een nieuwe behandeling bij mijn diensten gezet en daar hoor jij ook bij. En vandaag is de eerste klant die hier gebruik van wil maken. Doe je broek uit beveelt ze me streng.

Ik doe me broek uit en sta daar in mijn boxershort voor haar. Die grote lul van je moet natuurlijk wel kei en kei hard zijn en ik krijg een klap. Op je knieŽn en snel. Zodra ik op mijn knieŽn zit pak ze mijn hoofd en duwt mijn hoofd tussen haar benen. Ruiken zegt ze snuif mijn geilheid op.

Het werkte meteen ik wel kei hard want het was een heerlijke combinatie van een heerlijke geile geur en haar strengheid. Ze zag dat ik er klaar voor was en zei dat ik snel mee moest lopen.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net