Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 10-12-2016
Schakels: 9x
Gelezen: 1193x
Een Vreemd Studentenhuis

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 10-12-2016 @ 00:01 - Door: Timur18
Na twee maanden met verhuizen en klussen was ik eindelijk in getrokken in mijn studentenkamer. Dit was in een studentenhuis waar alles net even anders was. Er wonen met mijn zes mannelijke studenten in het huis en zeven vrouwelijke studenten waarbij ik met mijn achttien jaar de benjamin ben.
De oudste is drieŽntwintig jaar waarbij gesteld moeten worden alle bedreven zijn in bdsm en de vrouwelijke studenten gebruikt worden als slavin. Als nieuwe bewoner moest ik nog wel tonen dat ik een meester ben en dat ik consequent en zeer streng optreed tegen de slavinnen. Nu moest ik als welkomsopdracht in het studentenhuis de door de heren gekozen slavin tonen dat ik ook een meester was.
Deze slavin moest voor het eind van de avond door het huis kruipen en mijn opdrachten uitvoeren. Hiervoor mocht ik de spullen in huis gebruiken, maar gelukkig ook mijn eigen spullen waar onder mijn collectie zwepen die nog niemand had bekeken. De slavin ging een pijnlijke avond beleven als ze niet deed wat ik wilde.
De heren zaten nu in de gezamenlijke woonkamer van het studenthuis te wachten op de slavin die voor mijn gekozen was. Rustig stond ik bij de eettafel waar ik mijn tas met zwepen had neer gezet, maar niemand wilde weten wat daar in zat. Nu kwam de slavin binnen die mijn zou moeten gehoorzamen.
Daar stond de slavin midden in de gezamenlijke woonkamer haar handen gevouwen in haar nek. Rond haar enkels, nek en polsen zaten rode riemen terwijl ze op rode pumps stond met hakken van meer dan vijftien centimeter. Ze kwam denk ik op blote voeten niet boven de 1m60 uit, maar had wel grote borsten.
Haar donkerblond haar was in een vlecht vanaf boven op haar hoofd. In haar ogen las ik een arrogante blik van jij ga mijn niet klein krijgen. Ze moest eens weten.
Ze droeg een licht blauwe jurk met blote armen en blote benen. Natuurlijk had ik een vermoeden dat ze er verder niks onder droeg. Ging nu rustig voor haar staan en zei streng "Zo hoe heet je?" Nu sloot ze haar ogen en zei niks. Voor ze het besefte sloeg ik haar hard op haar linkerwang.
"Gaan we denken dat we niet moeten antwoorden. Een sletje dat graag manier wil leren en wil leren luisteren naar haar nieuwe meester." zei ik streng en sloeg gelijk tijdig op haar wangen. "Wat is je naam." zei ik streng als de klappen nog na dreunde. De heren moesten nu lachen en hoopte dat ze niet brak.
Greep nu haar jurk beet ter hoogte van haar heupen. Tilde het jurkje iets op om er dan keihard aan te trekken. De naden op haar schouders scheurde helemaal door terwijl ze au riep. Liet het jurkje vallen daar stond ze mijn kwaad aankijkend. Op de riemen en schoenen na compleet naakt.
Kneep nu hard in haar borsten en zei "Dit is de laatste mogelijkheid om pijnloos je naam te vertellen." Liep daarna naar mijn tas waar ik uit mijn speciale paddle zweep pakte. Deze is speciaal gemaakt door mijn de ene kant is zwart vlak leer maar de andere kant steken er scherpen punten uit het leer.
Met gesloten ogen bleef ze zwijgend staan. "Dus je wil een pijnlijke ervaring beleven slavin." zei ik streng. Waarna ik met de vlakke kant van de paddle zweep op haar billen sloeg. "De volgende klap op je billetjes gaan je billen pijn bezorgen en sporen." zei ik streng.

Datum & Tijd: 10-12-2016 @ 14:38 - Door: Angela
0

We hebben een nieuwe bewoner in het studentenhuis. Ik ben Angela, 20 jaar, en op seksgebied houd ik enorm van pijn. Bondage, zwepen, strakke klemmen, grote vuisten, naalden, brandende kaarsen, grote voorwerpen, ik vind het allemaal lekker. Hoe meer pijn, hoe geiler ik er van word. Al een paar is mijn kutje en ook mijn kontje zo ver opgerekt geweest dat het scheurde en gehecht moest worden. Ook met dieren heb ik al een paar ervaringen, waarbij ik vastgebonden was en overgeleverd aan honden en paarden. Ik ben bisexueel, heb geen taboes, en vind het heerlijk om gebruikt, misbruikt te worden, zowel door mannen als door vrouwen. Ik slik altijd alles, of toch zo veel mogelijk, ook ben ik niet aan de pil. Tijdens seks gebruik ik nooit condooms of zo, wil alles altijd puur natuur kunnen voelen en proeven.
Ik ben ongeveer 1,65 meter lang, weeg circa 60 kilo, heb lang donkerblond haar tot over mijn billen, stevige borsten, 85DD met fier vooruit stekende tepels, en momenteel een driehoekje boven mijn spleetje. Mijn klitje steekt duidelijk zichtbaar tussen mijn lipjes door.
Nu sta ik in mijn blootje voor de jongens van ons studentenhuis, en die nieuwe jongen denkt mij pijn te kunnen doen?
Datum & Tijd: 10-12-2016 @ 17:11 - Door: Timur18
0

Ze bleef zonder iets te zeggen voor zich uitkijken niet wetende dat ze nu svel ging voelen wat ik met een paddle zweep kon doen. Beter gezegd met mijn paddle zweep kon doen. De jongens hadden de paddle zweep niet eens bekeken en hopte natuurlijk dat ik zou opgeven, maar ze zouden nog eens schrikken.
Zeker met slavinnen die weigerden hun mond te openen had ik geen medelijden. Wanneer je niet goedschiks mijn wilde vertellen wat je naam was dan, maar kwaadschiks. Natuurlijk ging ze veel pijn krijgen als ik haar ging slaan met mijn paddle zweep.
"Wie niet antwoord op mijn vragen zal voelen wat dat betekend." zei ik streng terwijl de jongens nog moesten lachen. Draaide de paddle om zodat nu de scherpen punten op haar billen gericht zijn. Voor iemand goed mijn paddle zweep had bekeken haalde ik uit en sloeg de slavin hard op haar billen.
De punten kwammen door de slag in haar billen. Nu gilde ze het uit van de pijn en waren er een hele hoop rode ronde plekken op de plek waar de paddle zweep was terecht gekomen. Voor ze weg kon stappen of iets kon doen sloeg ik voor de tweede keer met de paddle zweep op haar billen.
Weer gilde ze het uit als de scherpe punten haar billen binnen drongen. Haar handen hield ze nu voor haar billen, maar ik draaide de paddle zweep om zodat nu het vlakke deel boven was en sloeg hard op haar handen. Weer gilde ze van de pijn. "Je handen in je nek slavin anders ben ik genoodzaakt om je echt hard aan te pakken dit is nog maar de warming up." zei ik streng.
Snel deed ze haar handen terug in haar nek, maar ze bleef zonder iets te zeggen voor zich uitkijken en mijn blik ontwijken. Had de paddle weer omgedraaid en sloeg nu weer hard op haar billen. Weer gilde ze het uit en er verschenen nu blauwe puntjes op haar billen. De andere jongens keken nu angstig naar de billen.
Aan haar gezicht was te zien dat ze het niet vol hield de pijn die veroorzaakt werd door mijn paddle zweep. "Ik stop pas als je netjes je naam zeg." zei ik streng. Sloeg nu weer hard met de paddle met de scherpe punten op haar billen waardoor ze weer gilde van de pijn.
In tussen stroomde wel het geil uit haar kut langs haar benen. Hopelijk wist deze slavin dat ik geen rem had en net zo lang door ging tot ik mijn antwoord had. De pijn leek haar geil te maken zo ze dat ook worden als ik elektro schokken ging gebruiken dacht ik bij mijn zelf.
Krampachtig houd ze haar handen in haar nek, maar ze wist dat ze zeer pijnlijke billen ging krijgen. Weer kwam de paddle met scherpe punten op haar billen of beter gezegd in haar billen. Ze gilde het weer uit van de pijn, maar deed dit haar mond openen of moest ik haar toch met elektro schokken gaan behandelen.
Datum & Tijd: 10-12-2016 @ 18:53 - Door: Angela
0

De nieuwe jongen begon me te slaan met een paddle, op mijn billen. Ik had meer verwacht en kijk hem uitdagend, brutaal aan. Dan, bij de volgende slag voel ik opeens pinnetjes in mijn billen prikken, hij slaat nu gelukkig iets harder, maar nog steeds niet zo hard dat het voor mij pijn doet. Denkt hij mij hiermee aan te kunnen? Gelukkig kennen de andere bewoners van ons studentenhuis mij al langer en weten die wel wat ik kan hebben, die zijn niet zo bang om mij echt pijn te doen. Mijn borsten druk ik naar voren, mijn tepels (waar al eens schroeven in hebben gezeten) fier naar voren. Ik spreid mijn benen wat verder, mijn kutje aanbiedend. Als de jongen me weer op mijn billen slaat (veel te zacht om mij pijn te doen), beginnen de andere aanwezigen de jongen zachtjes uit te lachen. "Die meid kan jij niet aan, Timur," hoor ik een van de jongens zeggen. Zo, nu weet ik wel hoe deze nieuwkomer heet, maar weet hij nog steeds niet hoe ik heet. Ik kijk hem uitdagend aan: "Blijf je me aaien?" Vraag ik hem brutaal, "is dit alles wat je kan?"
Datum & Tijd: 11-12-2016 @ 22:13 - Door: Timur18
0

"Zo dus jij wil stoer doen." zei ik streng en liep naar mijn tas en pakte mijn twee cow sticks. Deze sticks geven zware stroomstoten die zeer pijnlijk zijn en een stier doen lopen. Ze keek mijn aan en zei "Als je daar mee ga slaan ga je mijn kietelen."

Zette de sticks op zestig procent zodat ik nog ruimte had naar boven, maar ik wist dat van deze stroomstoten koeien, maar ook stieren op sprongen en weg lopen van de pijn. Nu hield ik de twee cow sticks op haar billen gericht en duwde deze tegelijk tegen haar billen.

"Grapjas dit doet geen pijn." zei ze brutaal en arrogant. Nu drukte ik op de knoppen van de cow sticks waarna ze haar gilde "Auw shit wat was dat?" Drukte gelijk weer op de knoppen waardoor ze weer een stroom stoot kreeg uit beide cow sticks. Weer gilde ze het uit van de pijn.
Datum & Tijd: 11-12-2016 @ 23:22 - Door: kaptein
0

"Hulp nodig" vroeg ik spottend.
"Houd je er buiten Peter." beet Angela me toe, "zelfs met z'n tweeŽn kunnen jullie mij niet bevredigen."
De andere vijf jongens barsten in lachen uit. Uit goed fatsoen begon ik te blozen.
We hadden Angela niet voor niets uitgekozen voor de ontgroeningsprocedure, samen met Ilse waren ze onze twee sterkste dames.
Mijn gedachten dwaalden af naar Ilse, ik hou van haar, van haar kleine wipneusje, met die schitterende blauwe ogen die mij altijd leken uit te dagen. Allebei waren ze zeer vurig maar, tussen Ilse en mij miste iets wat ik wil met Angela deelde. Angela wist dat ik diep van binnen niet zo dominant was als ik liet blijken. Een typisch geval van een ruwe bolster met een blanke pit.
Als Angela en ik alleen waren dan wisselden onze rollen om en was zij niet langer mijn slavin, maar werd ze de strengste meesteres die ik ooit gezien had. Zelfs onze huisoudste zou nog wat van haar kunnen leren als hij zou toestaan dat Angela de zweep eens over zou nemen.
"Peter, waar zit jij met je gedachte? Timur vraagt je wat" het was Bram die mij aanstootte.
"Sorry, ik dacht even terug aan de laatste keer met deze slavin, toen heb ik de nodige pijnkreten gehoord."
"Wat was de vraag Timur?" vroeg ik.
"Jij schijnt vrij bedreven te zijn in het aanbrengen van polsboeien en bondage. Zou je die voor mij willen omdoen terwijl ik even nadenk over welke zweep ik als volgende ga gebruiken?" vroeg Timur.
Angela keek me aan met een uitdagende blik. Ik wist dat als ik aan dit verzoek gehoor zou geven ik daar zeker spijt van zou krijgen de volgende keer dat we alleen waren.
"Ik zal je helpen zodra je mij kunt vertellen hoe deze mooie dame heet." diep van binnen hoopte ik dat Angela niet zou toegeven aan het klappen van de zweep.
Datum & Tijd: 12-12-2016 @ 20:55 - Door: Angela
0

(Aan kapitein: sorry, maar ik ben geen switch, ik ben niet dominant.)

Het werkt blijkbaar wanneer ik Timur uitdaag. Hij loopt naar zijn tas en komt terug met een paar stroomstokken. Hmm, oke, gaat het nu dan toch interessant worden? Ik voel hoe hij de stroomstokken tegen mijn billen drukt, en dan hnnngg een felle stroomstoot. Mijn kutje is nat, mijn klitje steekt duidelijk tussen mijn lipjes door. Hmmm, nog een korte felle stroomstoot op mijn billen. Blijkbaar is Timur iemand die vooral op billen kikt, hij zal toch wel weten waar de gevoelige plekken zijn? Of wil hij het langzaam opbouwen? Ik duw mijn borsten verder vooruit, spreid mijn benen verder, bied mijn gevoelige delen aan hem aan.
Eerder vandaag was ik door de andere jongens ingelicht dat ik vandaag veel te verduren zou krijgen. Die nieuwe jongen had zo lopen opscheppen dat hij zo hard en extreem was, daarom hadden de jongens juist mij gevraagd voor zijn introductie. Zoals die Timur tegen hen had lopen opscheppen, dachten zij dat ik misschien wel littekens over kon blijven houden van deze sessie. De jongens dachten dat ik de enige zou zijn die lang weerstand zou kunnen bieden, zij weten immers hoe veel ik kan hebben. De verwachtingen waren groot, ik had me verheugd op een heel heftige sessie. Maar wat Timur tot nu bij mij deed, ach, dat hadden de andere meiden ook nog makkelijk aangekund. Maar misschien komt het nog, en is Timur iemand die van heel langzaam opbouwen houdt?
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 14:50 - Door: Timur18
0

Zette nu de cow sticks op tachtig procent en duwde beide in haar bilnaad waardoor haar billen uit elkaar gedrukt werden. Zag nu sporen van een eerdere sessie met een meester bij haar kleine littekens van een zweep. Zette nu de beide cow sticks zo dat haar billen gespreid waren.

De punten van de cow sticks waren nu op de rand van haar anus geplaatst. De andere jongens leken niet te weten wat een cow stick is. Ze moesten lachen en zeiden dat ik met kietelen niks bereikte. Ondanks hun woorden kreeg ik het idee dat deze slavin niet tegen kietelen kon.

Nu wilde ik haar nog op warmen met wat leuk stroomstootjes. Drukte nu weer op de knop van de eerste cow stick. Hard gilde ze want ze merkte gelijk dat ik de spanning verhoogd had. Gelijk merkte ze dat het ook niet meer echt een winkelartikel was want ze kreeg nu echt een zwaardere stroom stoot.

Gaf haar nu om beurten tien stroom stoten die rond haar poepgatje haar lichaam binnen drongen. Ze gilde het uit en leek nu pijn te voelen in haar lichaam. Ging nu voor haar staan en zei zacht maar streng "Zo dus jij wil stommetje spelen. Dadelijk eens laten merken wat de kietel dood is."

Trok nu de beide cow sticks tussen haar billen weg aan haar gezicht was nu te zien dat ze het al minder prettig vond deze stroomstoten. Duwde nu een cow stick tegen haar lippen van haar mond. De andere zette ik tegen haar clitoris die duidelijk te zien was en haar schaamlip.

Zeker de pinnen van de cow stick tegen haar tong met een stroomstoot zou haar veel pijn bezorgen wist ik, maar durfde ze haar mond nu te openen. Hoe het haar zou vergaan als ik de punten op haar schaamlip en clitoris met stroom zette wist ik ook nog niet.

Natuurlijk kon ze denken dat ze het makkelijk ging worden, maar ze moest eens weten wat er in de koffer onder tafel zat. Dat apparaat had het karakter van een mishandelingsmachine tot nu toe is daar iedere slavin huilend vanaf gekomen en nadien zeer gehoorzaam. Ze zou er wel achter komen dat ik geen genade zou kennen.
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 22:00 - Door: Angela
0

Sorry hoor, maar ik ga echt niet roepen om iets dat geen pijn doet. Ik ben niet iemand die snel schreeuwt van de pijn. Ik had veel meer van dit kettingverhaal verwacht. Dan blijkt het weer een zielig figuur die meent helemaal top te zijn, terwijl het een slapjanus is die onervaren is. Een grote mond, maar niets presteren. Macho.
Sorry hoor, hier heb ik geen zin in. Dit is mijn laatste schakel. Groetjes.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 15:14 - Door: kurtbdsm
0

jammer angela, dat je afhaakt, Ik kom hier niet zoveel echte extreme tegen.
@Timur, je mag haar pijn doen he, desnoods kerf je in haar billen met een cuttermes, het gevoel van het vlees dat open gaat zal haar wel bekend zijn.

Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net