Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 12-12-2016
Schakels: 10x
Gelezen: 821x
Helpend Handje Van Mijn Zwager

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 12-12-2016 @ 16:16 - Door: Sophia
Alweer een lekkende vaatwasser, dat ding is al 2x nagekeken door een monteur, en elke keer komt er wat water onder de machine vandaan. Dan maar met de hand afwassen
Na het sporten klaag ik bij mijn zusje, en direct roept ze "dat komt goed, ik stuur vanavond Jan wel even langs"
Ik probeer nog af te wimpelen, maar ze is standvastig, 'Nee, hij komt wel even kijken'
"Kom je ook gezellig mee dan ?" vraag ik nog, maar ze heeft andere plannen.

De reden dat ik hierom vroeg, is dat ik liever niet alleen ben met mijn zwager, een goede jongen, handig bovendien, maar vorig jaar tijdens het kerstdiner hebben we (per ongeluk) iets te lang gezoend in de donkere hoek achter in de garage.
Het is dat we 'gestoord' werden door een oom, dat we nt op tijd gestopt zijn, maar het achtervolgde me nog maanden lang met iets te warme gevoelens..
Sinds een goed jaar ben ik weer een happy single, ik ben wel even op zoek geweest op de bekende datingsites, maar het "aanbod" was niet echt fantastisch te noemen.
En een iets te eerlijk profiel trekt veel 'wellustige' heren aan, "32, sportief blonde dame zkt kennismaking met leuke man" is kennelijk tegenwoordig synoniem voor "slet wil gepakt worden" .... nee dus
Een beetje nerveus zit ik te wachten op Jan, ik klik wat op mijn facebook en twitter rond, en de tijd gaat als een slowmotion voorbij, zeker omdat ik geen exacte tijd heb afgesproken.
De schemering valt in, en ik ontsteek mijn lichtjes en de kerstboom, als ik de auto van Jan zie oprijden.
Met bonzend hart loop ik naar de deur, waar hij binnenkomt, met zijn gereedschap in de hand, en zijn lach op zijn gezicht.
'Zow zussie ... wat is het probleem ?' lacht hij joviaal als altijd, en ik neem hem mee naar de keuken.
"kijk, het lekt .... alweer ..." zeg ik teleurgesteld, en vraag of hij koffie lust.
Met een voorzichtige ruk komt de vaatwasser naar voren, en maak ik de koffiepot in orde.
Zo naast me, gehurkt en dichtbij lijk ik zijn lichaamswarmte te voelen, ik ruik zijn aftershave en mijn neus wordt heerlijk geprikkeld van de luchtjes.
Ik sta rammelend met de koffie kommen, kijkt hij omhoog 'zit de kraan daar ... draai es dicht ?' zijn blauwe ogen sprankelen.
Hij duikt wat dieper onder het aanrecht, en zegt na een paar minuten dat het nu wel goed zou moeten gaan.
Met wat wrikken gaat de vaatwasser terug, en komt hij omhoog, zijn schouder per ongeluk langs mijn bovenbeen strijkend, wat me wat kippevel geeft.
Hijkijkt me aan, en ziet me wat blozen, als ik naar de onkosten vraag.
"ben je gek .... een ringetje .. vij centen ?" lacht hij, met zijn arm om mijn schouder.
Ik schenk de kommen vol, en normaal drink ik aan de keukentafel, maar voor de gelegenheid neem ik hem mee naar de kamer, waar het warmer en gezelliger is.
Hij zet zijn kom naast de mijne, en ploft neer op de sofa, ik voel zijn sterke lichaam tegen het mijne drukken als hij dit doet.
"gezellig... kerst" lacht hij, wijzend op mijn designboom.
We kletsen wat, en zomaar uit het niets vraagt hij naar mijn liefdes, zo'n lekker ding kan toch geen jaar zonder iemand te vinden ?' lacht hij.
Ik schud mijn hoofd, en vertel hem dat daten niet zo eenvoudig is, en dat de beste mannen homo zijn, of getrouwed.
Hij slaat zijn arm weer om mijn schouder, en trekt me tegen hem aan 'tja, je zussie was je voor ....' lacht hij.
Ik maak een grapje, dat hij 10 jaar jonger is, maar dan kijkt hij me even serieus aan, en zonder me los te laten komt hij wat dichter bij.
"hmm dat was vorig jaar anders niet het probleem, toch ?"
Mijn hart slaat in versnelling, als zijn hand van mijn schouder glijdt, en over mijn rug naar mijn middel beweegt.
Zijn andere hand komt op mijn wang, en zijn gezicht naar de mijne.
Ik voel me verward en verrast, alles in een enkele seconde, als ik zijn lippen tegen de mijne voel.
Zijn hand streelt mijn gezicht, en gaat over mijn nek naar mijn achterhoofd.
Mijn tong drukt tegen de zijne, tot we langzaam in een strelende tongzoen belanden, en hij me heerlijk omhelst hierbij.
Na een minuut compleet verward van de wereld te zijn, laten we elkaar los, zijn grote mooie ogen kijken me aan, ik voel de opwinding, maar ook de schaamte.
De hand op mijn rug gaat op en neer, zijn andere hand, die eerder op mijn gezicht lag, ligt nu op mijn knie.
Hij trekt zacht en zonder druk me weer naar hem toe, ik voel zijn warme hand over de buitenkant van mijn bovenbeen glijden, mijn huid tintelt onder de dunne panty, tot de rand van mijn rokje.
Net vr ik wil protesteren, houdt hij zijn kus in, en licht knijpend in mijn been kijkt hij me aan
"Jullie mogen me wel delen hoor ...." glimlacht hij
Datum & Tijd: 12-12-2016 @ 17:36 - Door: Sophia
0

Nu is mijn verwarring nog groter, ik probeerde me op de vlakte te houden, maar Jan pikte toch de sfeer op.
Met mijn hand op de zijne, probeer ik hem wel iets tegen te houden, maar echt overtuigend kom ik niet over.
Stotterend probeer ik tijd te rekken, mijn gedachtes te verzamelen en een passend antwoord te geven, maar mijn hoofd lijkt op een carrousel, een orkaan an gedachtes die allemaal even tegenstrijdig zijn.

Hij neemt nog meer initiatief, met zachte druk beweegt zijn rechterhand hoger op mijn been, mijn losse rokje houdt hem niet tegen, en zijn drukkende duim op mijn binnenste dijbeen maakt me nog warmer.
Hoe heb ik hier naar verlangd, niet naar hem, maar de aanraking, de opwinding, het gevoel wat nu door mijn lijf giert, en de jonge man, die me dat bijna ongegeneerd toedient is mijn eigen zwager, de verloofde van mijn jongere zusje.
Stap voor stap geef ik me over, ik geef me over aan zijn vasthoudendheid, zijn zachte, maar oh zo indrukwekkende massage ondertussen op enkele centimeters van mijn kruis.
Hij merkt de ontspanning, en komt dichterbij zitten, zijn knie raakt de mijne, en zijn linkerarm streelt alweer over mijn schouders en nekwervel.
"Wat ben je gespannen, zal ik je masseren ?" vraagt hij met zijn diepe warme stem, en mijn gevoelens knikken al instemmend, ik laat me langzaam wat achterover zakken op de bank.
Zijn handen pakken mijn benen, en hij trekt ze over de zijne, ik voel zijn vingers knedend over mijn kuitspieren gaan, en mijn enkels bewegen.
Soepel knijpen zijn vingers de bandjes van mijn schoenen los, en de half hoge hakjes vallen naar de grond.
Masserend om mijn voeten voel ik nu echt een ontspanning door me groeien, zijn magische aanraking maakt me heerlijk en loom.
Met afwisselend korte en lange strelingen glijdt hij over mijn onderbenen, omhoog, en naar de enkel, ik zucht zachtjes.
"Je hebt fantastisch lange benen, zussie .... ik mag er graag van genieten" zegt hij zacht.

Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 15:04 - Door: Jan
0

Sophie de oudere zus van mijn vriendin had een probleempje met de vaatwasser dat ik natuurlijk oploste voor haar. Ze moest eens weten dat haar zusje al eens had gezegd je zou mijn zus eens moeten laten genieten nu ze geen man heeft. Nu maakte ik haar gek met mijn strelingen over haar lange benen.
"Zussie waarom bel je je zus niet en vraag haar of ze mijn met jouw wil delen." fluisterde ik in haar linkeroor. Zacht trok ik Sophie op mijn schoot die het zichtbaar moeilijk had met mijn strelingen, maar het schijnbaar toch ook prettig vond.
Zacht drukte ze haar lippen op de mijnen waarna onze tongen een rustig maar heet spel speelde in onze monden. Steeds verder ging ik met mijn hand onder haar rokje. Sophie haar handen lagen nu in mijn nek terwijl onze tongen steeds meer verkenningen deden in onze monden. Zou de spanning tot een uitbarsting komen?
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 15:39 - Door: Sophia
0

Na een heerlijke massage trekt Jan me op schoot.
Zijn hand blijft over mijn knie bewegen, en duwt mijn rokje steeds verder omhoog, hij maakt me echt helemaal wild met zijn trage aanpak.
We kussen, en na een minuutje lig ik met mijn hoofd op zijn sterke schouder.
Ik hoor hem ineens wat luider praten, en als ik wat verbaast opkijk, zie ik hoe hij zijn telefoon aan zijn oor heeft.
"Lieffie ... wat je ik vandaag zei h" lacht hij in de hoorn, met zijn vrije hand nog onder mijn rokje.
"Hier heb je haar even...." zegt hij, en overhandigd me zijn telefoon.
Ik hoor mijn zusje aan de andere kant, ze klinkt spontaan en opgewekt als altijd.
"Ik hoorde dat je het warm hebt" giechelt ze, en ik probeer rustig te antwoorden, maar de hand van Jan blijft zich tussen mijn benen wringen.
'hmm nou, ik weet niet ....' antwoord ik, maar ze onderbreekt me.
"volgen mij ken je zijn magische vingers al wel .... geniet maar lieverd, je mag hem wel even gebruiken!" zegt ze serieus.
Alsof ze het afgesproken hebben, raakt hij op dat moment mijn kruis, en bijt hij zachtjes door mijn blouse in mijn borst.
Ik slaak een kleine kreet, mijn zus aan de andere kant moedigt me aan .. 'toe maar schat, je hebt het nodig' en verbreekt de verbinding.
De hand van Jan vindt meer ruimte, en ik voel zijn knedende vingers door de dunne stof bewegen, ik voel een opwinding van mijn tenen naar mijn hoofd schieten, en ontspan.
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 17:59 - Door: Jan
0

"Zie je wel je zussie deelt mijn graag met jouw. Ze verwacht mijn zelfs komende nacht niet thuis. Ik mag je verwennen van haar en dat zal ik zeker doen." zei ik rustig. De telefoon legde ze op de grond naast de stoel. Onze lippen zochten elkaar weer op en zacht drukte ze weer tegen elkaar.
Haar ademhaling werd merkbaar onrustiger terwijl ik met mijn vingers over haar slipje tussen haar benen ging. Voelde door haar slipje heen al haar gezwollen clitoris. Natuurlijk kwam mijn broek strak te staan door wat we deden. Stiekem had ik gehoopt dit nog een keer mee te maken.
Onze tongen speelde een wild spel in onze monden. Door haar slipje heen begon ik zacht haar clitoris te masseren terwijl ik met mijn andere hand haar blouse langzaam open knoopte. Waardoor er langzaam zicht op haar mooie borsten kwam. Ze kreunde in mijn mond als ik zacht kneep in haar clitoris.
Voelde haar lichaam zacht trillen van de opwinding wat mijn nog geiler maakte. Ze had haar handen nu strakker in mijn nek gelegd. Trok nu ook zacht haar slipje op zij en ging met een vinger over haar schaamlippen die nu gewoon nat aanvoelde.
Datum & Tijd: 13-12-2016 @ 18:26 - Door: Sophia
0

Als zijn vingers eenmaal mijn panty doorboren, en een weg gevonden hebben in mijn kruis, volgt een totale duizeling.
Als was in zijn handen geef ik me over, zijn middelvinger gaat bijna roerend langs mijn schaamlippen, en drukt er soepel langs, tot over mijn klitje.
De zachte draaiende beweging van zijn toch wel wat ruwe vinger raakt me diep, ik duw zonder het te merke mijn onderlijf tegen zijn hand, alsof ik hem al aan het berijden ben.
Hij tilt me op, zijn ene arm onder mijn knien, de andere onder mijn ellebogen door, en als een luchtpost pakketje neemt hij me mee, naar mijn slaapkamer.
Hij legt me op mijn bed, maar zorgt er wel voor dat ik voorover voor hem kom te zitten.
Met een snelle beweging duwt hij mijn rokje omhoog, en over mijn heupen om mijn middel.
Mijn handen grijpen in het dekbed, als de zijne mijn billen vastpakken. Met zijn duimen trekt hij het kleine gaatje in de kruis van mijn panty verder uit elkaar, het zacht scheurende geluid klinkt door de kamer.
Mijn gezicht duw ik in het kussen, als hij aan mijn slipje trekt, en ik het klikkende geluid hoor van zijn werkmes.
Voor het eerst in mijn leven wordt mijn onderbroekje van mijn lijf gerukt, en het voelt zo opwindend ... ik slaak en diepe zucht.
Weer zijn ruwe hand tussen mijn benen, ik zit gespreid voor hem, mezelf aanbiedend als een loopse hond, vol verwachting en smachtend naar aanrakingen.
Hij streelt mijn billen, en benen weer "wat een lekker geil lijf heb je toch.... normaal hou ik van volle dames, maar jij bent een heerlijke afwisseling!" gromt hij.
Mijn zusje is wat kleiner en molliger, ik dacht dat ik met mijn kleine Bcup niet in haar buurt kwam, maar zijn graaiende vingers laten wat anders merken.
Datum & Tijd: 14-12-2016 @ 15:36 - Door: Sophia
0

Ik voel zijn vingers mijn spleetje binnengaan, ik duw naar achteren, en hij spoort me nog wat aan "Ja, heeft je kutje jeuk ... moet je gesmeerd worden ?" zijn platte accent klinkt luid in de kamer, als zijn hand met draaiende bewegingen op en neer gaat.
Ik worstel met mijn handen om mijn blouse los te maken, en uit te trekken, en met een snelle ruk trekt hij het slotje van mijn BH los, mijn bovenlijf ligt bloot op het dekbed, terwijl zijn andere hand mijn poesje niet met rust laat.
Het bed beweegt wat op en neer, als zijn vingers uit me glijden, en bijna gelijkertijd pakt hij me bij mijn schouders vast.
"n ding, schatje .... ik doe geen condooms !" en een stevige druk om zijn harde pik mijn kutje in te laten glijden.
Hij rekt me op, mijn poesje is al wat langer in 'rust', maar dankzij zijn voorwerk helemaal nat en gesmeerd.
Ik zucht diep, en merk hoe hij verder naar binnen komt, zijn handen gaan van mijn schouders, en hij grijpt mijn borsten vast, als hij me naar hem toe trekt.
"Je bent lekker strak, schatje ... ik voel het" gromt hij opgewonden in mijn oor
Datum & Tijd: 17-12-2016 @ 08:11 - Door: Jan
0

Het was dat Sophie een vriend had op het moment dat ik haar en mijn vriendin ontmoet had, maar anders had ik niet geweten voor welk van de zussen ik had moeten kiezen. Nu kwam er een stiekeme droom tot waarheid. Sophie de zus van mijn vriendin verwennen in haar eigen bed met mijn stijve pik.
Opgewonden gromde ik in haar rechteroor "Je bent lekker strak, schatje ... ik voel het" Langzaam ging ik met mijn stijve op en neer in het strakke kutje van Sophie. Ze was merkbaar opgewonden zoveel vocht produceerde haar kutje. Ze keek mijn net zo geil aan als haar zusje.
Door die blik had ik moeite om niet gelijk op het volle tempo haar te neuken in haar natte doos. Haar kleine stevige borsten masseerde ik nu nog zo zacht mogelijk. "Morgenochtend zal je wel tijdelijke sporen dragen van onze bed activiteiten." gromde ik in haar rechteroor.
Voelde nu dat ze met een hand tussen onze lichaam ging op zoek naar haar clitoris. Uit haar mond kwamen nu alleen nog maar kreunen en gehijg. Haar hele lichaam ging op in wat we deden het was merkbaar dat ze al lang geen relatie meer had gehad. Dan nog te bedenken dat de nacht nog lang is.
Datum & Tijd: 17-12-2016 @ 11:52 - Door: Sophia
0

Zijn stevige paal boort langzaam naar binnen, ik vraag me af of het met opzet is, of dat hij me aan het pesten is.
Maar diep in me zijn alle zintuigen geactiveerd, ik wil maar n ding ....
'Morgen zul je nog wel wat merken hiervan!' zegt hij in mijn oor, als ik voel hoe hij doorzet met een ruige stoot.
Een diepe luide kreun ontsnapt, mijn spleetje wordt bijna uit elkaar getrokken nu, wat een verschil met mijn medium 'tarzan' onder het bed.

Ik streel mijn klitje, ik voel de gewenning komen, en de bewegingen stimuleren mijn lijf nog verder.
Kronkelend in zijn armen, knijpt hij hard in mijn borsten, mijn gekreun gaat van opgewonden naar ongemakkelijk, maar hij reageert alleen maar door nog ruwer te zijn.
De balans tussen opwinding en pijn is klein, maar hij weet hem perfect te houden. Trillend van genot kom ikklaar, mijn knien voelen zwak, als al mijn krachten zich lijken te concentreren in mijn onderlijf.
Het voelt als een felle brand, van de ingang van mijn spleetje, tot diep in mijn buik, en omdat hij me ze stevig vasthoudt, blijft zijn pik ook diep in me, wat het nog lekkerder maakt.
Na een paar tellen laat hij me los, en ik zak voorover op het bed in elkaar, mijn lichaam trillend en statisch van genot.
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 16:16 - Door: Jan
0

Natuurlijk waarschuwde ik haar dat ze hier nog wat van ging merken. Het zal meer zijn daar haar lief is ze zou haar zusje vragen hoe ze het overleefde met mijn in bed. Haar orgasme was heftig net zoals haar zusje, maar ik was natuurlijk nog lang niet klaar met haar.
Zette mijn handen naast haar schouders en ik zei kalm "Zo liefje nu gaan we na de opwarming beginnen met het echte werk." Zonder haar rust te gunnen neukte ik haar gewoon verder terwijl ze probeerde bij te komen van haar eerste orgasme. Ze kreunde hoorbaar van genot.
"Ik ga zorgen dat je net zo naar mijn verlangd als je geile zusje." zei ik rustig. Ging nu weer recht op zitten en legde mijn handen op haar billen. Rustig begon ik haar billen stevig te masseren waarbij ik geregeld haar billen uit elkaar trok. Als ik haar billen uit elkaar trok zag ik haar kontgatje.
Als haar billen tegen elkaar kwamen sloeg ik met beide handen op haar billen. Bij iedere keer dat ik op haar billen sloeg kreunende ze geil. Haar billen werden door mijn steeds ruwer gemasseerd en geslagen. Voor ik het goed begreep kreeg ze haar tweede orgasme.
Van binnen vroeg ik mijn wel af hoe vaak ze geneukt was in haar kontje. Rustig verhoogde ik mijn neuk tempo waardoor ze begon te kreunen en steunen. Sloeg haar ook even hard op haar billen.
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 18:00 - Door: Sophia
0

Het lijkt of hij onvermoeibaar is, na mijn korte rustpauze, voel ik nog steeds zijn harde pik in me.
Met een regelmaat vulde hij me op, soms een afwijking naar links of rechts, waarmee hij me nog geiler maakt.
Zijn masserende handen zijn in eerste instantie een genot, een bijna spirituele rust, terwijl zijn heerlijke pik mij van binnenuit masseert.
De massage wordt steviger, ruwer, en hij geeft me zo nu en dan zachte tikjes op mijn billen, maar ook bijna striemende, mijn lichaam kronkelt alleen maar eller, verlangend naar meer.
Op mijn nachtkastje ligt een tube lotion, en ik voel hoe hij uit me gaat.
Dan slaat de schrik me om het hart, een koel gevoel raakt mijn kontgaatje, en alsof hij mijn protest voelt aankomen, duwt hij zijn eikel al tegen mijn kontje aan, en als een kurk in een wijnfles beweegt hij in me, langzaam, maar zonder terughoudendheid.
Zijn forse sterke handen houden mijn billen vast, met zijn duimen lijkt h ij mijn helften wat uit elkaar te houden, maar zijn pik glibbert goed gesmeerd langs mijn verkrampende kringspier, ik druk mijn gezicht in het kussen, maar nog voor hij helemaal doorduwt, pakt hij mij bij mijn schouder en haar vast.
Hij trekt rustig mijn hoofd omhoog "Kijk in de spiegel ... kijk naar jouw geile gezicht !" gromt hij
Dan gooit hij mijn telefoon voor me op het kussen .. "maak een foto, en stuur naar je zusje .." gromt hij opgewonden.
Met trillende vingers richt ik de camera op de spiegel, we staan er beiden helemaal op, en nt voor ik op de foto-knop druk, voel ik hoe hij in mijn tepel knijpt, en mijn gezicht even vertrekt van het gevoel.
Op de foto ziet dat er heel anders uit, bijna of ik klaarkom
Zijn pik gaat weer uit me, ik voel de leegte van mijn verslapte kontje, en hij pakt de telefoon weer af.
Tevreden over de foto verzend hij hem, naar zichzelf, en mijn zusje.
niet lang erna hoor ik het binnenkomende berichtje, hij lacht als hij het voor me leest, een smiley met uitgestoken tong en de courgette ... nooit vergeet ik die bedoeling meer ....

"Ze wil dat je mijn eikel likt ..." gromt hij, met zijn pik en mijn telefoon in de aanslag, en gewillig sluit ik mijnlippen om zijn heerlijke pik
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net