Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 15-12-2016
Schakels: 8x
Gelezen: 948x
En Wat Nu

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 15-12-2016 @ 22:12 - Door: Pearl
Hai, ik ben Pearl, een jonge vrouw van 31 jaar met een goed figuur (cup C, slank, lang zwart haar, gebruind, bruine ogen). Ik ben opgegroeid in een achterstandswijk en heb daar het nodige mee gemaakt. Vanaf mijn tienerjaren neukte ik de hele buurt (en dat was daar vrij normaal voor de jeugd).

Toen ik 23 was, ontmoette ik Paul, beter gezegd hij zag mij. Zelf had ik geen oog voor de rijkere kerels, maar Paul viel wel op wat ordinaire exotische typisch, oftewel ook op mij. Met mijn Nederlandse vader en Fillipijnse moeder, heb ik de bruine tint van mijn moeder en de lange benen als van een Nederlandse. In mijn hotpants liep ik daar, toen hij me vroeg of ik wat wilde drinken. Ik zag hem en zag dat hij geld had.

Ik kreeg een goed leven en hij een vrouw om mee te pronken. Hij zorgde voor mijn kleding en al snel liep ik op hoge hakken en in rok met kousen eronder. Hij gaf de voorkeur aan BH's met halve cups en ik deed alles voor hem.
Twee jaar later waren we getrouwd en woonde ik met hem in zijn riante villa. Ieder jaar gaan we drie keer op vakantie en ik kan doen wat ik wil. In ruil ben ik zijn pronkstuk, die hij kan neuken (en dat doet hij dan ook goed). Hij was de baas over mij in ons seksleven en hij dwong me ranzige dingen te doen en regelmatig te strippen voor zijn vrienden. Vreemd genoeg had hij me nog nooit aan zijn vrienden 'uitgeleend'.

Ik vond het allemaal super geil, maar neukte stiekem wel menig ander. Dat mocht Paul nooit weten.

En nu had ik een serieus probleem. Toen ik inlogde op mijn email, kwamen er plots meerdere mails van een onbekend emailadres binnen. Het eerste mailtje bevatte een oude film van mij, waarin ik me schaamteloos laat nemen door twee negers met pikken van minstens 25cm. Ik was toen 20 en we waren met vrienden op vakantie gegaan. De film was gemaakt door een vriendin en goed kun je de pikken in mijn openstaande kutje zien glijden, waarvan mijn haartje gemillimeterd zijn in een driehoekje.

Het andere mailtje bevatte twee korte films. Toen ik de eerste opende, zag ik hoe ik naast het zwembad lag te zonnen. Op het moment dat de tuinman langs komt... nou de rest hoef ik niet uit te leggen. De andere film liet zien hoe ik me had laten nemen in de paardenstal.

Er waren nog twee mails en een mail met als onderwerp: "Wil je bij je man blijven?" Ik opende de mail en begon te lezen.

Datum & Tijd: 16-12-2016 @ 12:24 - Door: Leo
0

Hallo lieve geile dame, Ik heb hier enkele foto's van je waar je man niets van af weet.
Een vriend van mij zijn ook vrienden van je man Vorige weekwaren we bij je thuis.
Na enkele glaasjes op moest je van je man lekker strippen voor ons maar ook met je zelf spelen .
Toen je man even weg was heeft mijn vriend lekker aan je gezeten je geile poes gebeft.
Hier zijn ook foto's bij.
Later mocht je meer moesten bij je man op schoot zitten Je man zoog lekker op je tepels en zijn paal moest je pijpen zie de foto's, En wij kregen te horen we mochten niet aan je komen alleen kijken anders werd jij weggestuurd door je man.

Wij weten dat je man nu enkele dagen weg is voor de zaak en daarom komen wij vanavond en vannacht bij je slapen.
Je doet de kleren aan die je straks zult ontvangen via de post.
Zo niet dan krijg je man alle foto's te zien.
Datum & Tijd: 16-12-2016 @ 21:38 - Door: Pearl
0

Verbaasd kijk ik naar de email en ben eigenlijk geneigd om de email door te sturen naar mijn man. Helaas was dat filmpje met die negers een film, waar ik hem nooit over verteld had. Maar hoe kwamen ze aan dit beeldmateriaal?

De enige striptease die ik me herinnerde, was voor twee negers. Jemig wat was ik geil geworden bij de gedachten aan twee monsterlullen. Paul had me 's avond compleet uitgewoond.

Ik kan niet anders dan eerst eens afwachten, wat er gebeurd.
Datum & Tijd: 17-12-2016 @ 08:35 - Door: Harm
0

Het was mijn dag niet overal waar ik aanbelde deden mannen open. Waar was de tijd dat er vrouwen de deur open deden en je koffie aanboden. Met mijn 20 jaar was ik nog al gespierd door mijn dagelijks training in de sportschool. Nu ik tijdelijk werk voor een pakket bezorgservice ontmoette ik helemaal weinig mooie vrouwen.
Gelukkig het laatste adres van vandaag gezien het feit dat er licht in het huis brandde ging ik er van uit dat er mensen thuis waren. Verstuurde ik de gereed melding van mijn route al en stapte uit. Mijn auto sloot ik en liep naar de voordeur. Na een korte tijd ging de deur open als ik had aangebeld.
Een klein Aziatisch uitziende schoonheid deed de deur open ze droeg een kort jurkje waarin je dor mijn lengte van bijna twee meter zo bij haar binnen keek. Zeker toen ze het pakketje aanpakte. Ze zette het pakketje op de kast waarbij ze bukte en haar stevige billen toonde.
"Volgens mijn ben je iets vergeten." zei ik een beetje brutaal. Ze draaide zich om en kwam terug naar de deur terwijl ik ook een stap naar voren deed en zo in de gang kwam te staan. "Wat ben ik vergeten." zei ze met een licht zingende stem.
Keek haar glimlachend aan en zei "Iets aan te trekken onder die jurk. Al denk ik eerder dat ik je stoorde bij iets wat je deed op je bed in je slaapkamer." Geschrokken keek ze mijn nu aan en was sprakeloos. Nu wist ik het zeker ze had met zichzelf liggen spelen op bed.
Duwde met mijn voet de deur dicht en zei kalm "Het ruikt hier ook zo lekker naar een geile kut. Doe je armen omhoog." Nog geschrokken deed ze haar armen omhoog. Merkte gelijk dat het een onderdanige dame was deze Aziatische schoonheid. Voor ze het begreep trok ik haar jurk over haar hoofd.
"Zo schatje waar is je slaapkamer. Loop voor mijn uit met je handen in je nek." zei ik streng. Angstig en geschrokken deed ik wat ik haar opdroeg. Nu ze voor mijn uitliep zag ik de buttplug in haar kontje zitten. Sloeg haar op haar billen en zei "Het bewijs dat ik gelijk heb zie ik zitten."
Door het huis liepen we naar een grote slaapkamer. Ik ging op het bed zitten en trok haar naar mijn toe. "Zo schatje nu ga je een paar leuke uurtjes beleven." zei ik. Voor ze wat kon zeggen greep ik haar hoofd beet. Duwde haar lippen op de mijnen en duwde mijn tong ruw in haar mond. Waarna haar tong rond de mijnen begon te draaien.
Datum & Tijd: 17-12-2016 @ 21:38 - Door: Pearl
0

Als de deurbel gaat, kan ik me alleen maar bedenken dat dit het pakketje is dat me per email aangekondigd werd. Ik loop naar de deur en als ik open doe, staat daar inderdaad een pakketdienst. De bezorger is erg brutaal en voor ik het weet, staat hij binnen.

Verbaasd hoor ik hem zeggen dat ik iets vergeten ben, maar ik zou niet weten wat, totdat hij begint over onder mijn zwarte jurkje. Ik weet niet beter, of mijn kutje is altijd bloot. Mijn man wil mij in jarretels, korte jurkjes en kwartcup BH's en niet anders.

Als hij begint over een geile kut, schrik ik en doe gelijk wat hij zegt. Als hij me dwingt de slaapkamer te laten zien, weet ik donders goed wat hij wil. Hij gaat me verkrachten. Hij begint me wild te tongen en zonder aarzeling beantwoord ik zijn kus.
Datum & Tijd: 18-12-2016 @ 08:18 - Door: Harm
0

De tongzoen werd verbroken waarbij ik mijn handen op haar heupen legde. Ruw draaide ik haar zo dat ik zicht kreeg op haar mooie ronde blote billen. Waar ik een bedaarde klap op gaf waarna ik haar billen met één hand masseerde op een ruwe wijze.

"Zo nu vertel je hoe oude je bent en hoe je heet." zei ik streng. Even slikte ze en wist dat ik haar naam al gelezen had op het adres. "Mijn naam is Pearl en ik ben 31 jaar." zei ze met een kalme stem. Het leek wel of ze plezier had in haar onderdanige positie.

Legde haar nu voorover op mijn schoot en duwde haar benen uit elkaar. Stak zonder veel moeite twee vingers direct in haar natte kut. Voor ze heet begreep duwde ik vier vingers in haar kut waar ze al moeite mee leek te hebben. Hoorde haar hijgen als een stier, maar ze protesteerde niet.

Voor ze het goed en wel begreep zat mijn hele hand in haar kut en was ik haar aan het neuken met mijn volle hand in haar kut. "Zo je bent echt een geile slet. Ik moet mijn verbeteren je bent een gemakkelijke geile slet." zei ik terwijl mijn vrije hand haar stevige borst bij haar tepel beet pakte.
Datum & Tijd: 19-12-2016 @ 20:31 - Door: Pearl
0

Gehoorzaam beantwoordde ik zijn vragen en spreidde mijn benen. Toen hij me begon te vingeren genoot ik, zonder te wachten op mijn reactie stak hij als maar meer vingers in mijn natte kut, totdat zijn hele hand er in zat. Ik hijgde zwaar terwijl hij mij grove wijze in mijn kutje misbruikte.

Op dat moment pakte hij mijn tepel beet en zette er zijn nagels in. "Schoft" kreunde ik "Vuile schoft, ik wil meer!"

Met grote ogen keek hij me aan en sloeg me vervolgens met vlakke hand hard op mijn borsten, terwijl zijn andere hand nog diep in mijn natte kut zat.
Datum & Tijd: 22-12-2016 @ 16:28 - Door: Leo
0

We kwamen binnen en zagen de man van de bestelbus we waren kwaad dat je niet na ons geluisterd had.
Bonden hem vast.
Vroegen eisten gewoon doe die kleren aan.
Jij werd ook vastgebonden, lekker naakt.
We hadden tepelklemmen bij ons en werden gebruikt.
We zagen in je nachtkastje leuke dingen liggen.
Van die andere man hadden we geen last meer
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 16:07 - Door: Harm
0

"Schoft" kreunde ze "Vuile schoft, ik wil meer!" Even keek ik verbaasd van haar woorden, maar sloeg haar daarna hard met vlakke hand op haar borsten. Terwijl ik met mijn andere hand nog in haar natte baarmoeder zat. "Zo ik ben een schoft en je wil meer." zei ik streng.

Greep nu met mijn vrije hand haar clitoris beet en kneep er gelijk hard in. Ze keek mijn uitdagend met een pijnlijk gezicht aan. "Pas maar op dat ik je niet meeneem naar mijn huis. Dan zal je merken hoe ik een slet gebruik." zei ik streng terwijl ik hard op haar clitoris sloeg.

Met mijn hand in haar kut tilde ik haar zo op dat ze nu op mijn hand zat als een poppenkastpop met haar voeten van de vloer. Ze greep nu mijn arm beet die langzaam in haar kut verdween ik liep naar de kasten waar ik allerlei speelgoed vond die een dominanten man nodig had.

De grote buttplug in haar reet zakte er deels uit wat mijn deed vermoeden dat ze groter gewend was. Al snel vond ik een hele grote dildo die ik zonder woorden in haar mond stak. De dildo liet ik in haar mond terwijl ik de buttplug uit haar reet trok en op de grond naast de kast gooide.

Daar lag ze voorover met haar reet omhoog en mijn hand in haar kut. Zonder wat te zeggen trok ik de dildo uit haar mond en zette deze tegen haar aars. Voor ze het besefte duwde ik nu de dildo ruw in haar kont haar endeldarm in ze kreunde luid als ze de dildo voelde binnen dringen.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net