Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 28-12-2016
Schakels: 8x
Gelezen: 661x
Oeps Foutje Of???

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 13:34 - Door: Rob
Al een tijdje doen mijn vriendin en ik aan rollenspel, het begon als grap: Ik werd door mijn baas naar mijn vriendin haar werk gestuurd om een onderdeel van een machine te halen, mijn baas wist niet dat mijn vriendin daar werkte maar wij mijn vriendin en ik wisten dat mijn baas wel vaker bij dat bedrijf dingen bestelde.
Ik kwam bij de balie van mijn vriendin en zij was blij verrast. Ik liep achter mijn vriendin aan naar het magazijn en achter een stelling kneep ik in haar billen en toen speelde er een spel af waar de vonken van af vlogen. tijdens het spel deden we of we wildvreemden van elkaar waren.
Die avond thuis verliep gewoon maar midden in de nacht maakte mijn vriendin me wakker en bekende dat ze die dag vreemd was gegaan op haar werk. en zo is het begonnen. Nu bedenken we zonder dat we het van elkaar weten een ontmoeting tussen ons.

Zo ook vandaag: Mijn vriendin hardloopt veel en zei dat ze een lange trainging ging maken door natuurgebied.
Ik had een plan om haar dan daar ergens te verrassen. Ik pakte mijn fiets en fietste naar dat gebied.
In de verte zag ik een blonde meid rennen en wist dat zij het moest zijn: zelfde strakke lijf en nog meer herkenningen. Door de bosjes heb ik haar een beetje gevolgd en toen begon mijn plan:
Ik loop uit de bosjes en met enige moeite haal ik haar in, Man wat loopt die meid hard! Ik knijp zwoel in haar billen en zeg "Zo schoonheid Mag ik een stukje met je mee rennen? " We kijken elkaar aan en ik zie dat dit mijn vriendin niet is.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 10:17 - Door: Nicole
0

Ik ben een sportieve jonge vrouw. Iedere ochtend ren ik mijn ronde door het natuurgebied. Ook deze ochtend. Ik passeer een man die met mij mee loopt. Dat proberen ze wel vaker. Dan voel ik zijn handen op mijn billen. Ik voel ze goed, want ik draag bij het hardlopen geen slipje. What the fuck? denk ik.
De man is zeker niet onknap. "Mag ik meerennen schoonheid?" Vraagt hij. Ik kijk hem aan. Hij lijkt te schrikken.
Het is niet het type dat normaal vrouwen lastig zou vallen, maar ik bedenk me geen moment. Ik heb verschillende vechtsporten beoefend en geef hem een karatetrap.
Hij gaat tegen de grond.
"Au!" Roept hij en wrijft over de blauwe plek op zijn arm waar ik hem raakte. Direct heb ik spijt. Was dit misschien te hard geweest?
"Het spijt me, ik vergistte me" zegt hij.
"Sorry van de trap" zeg ik en voel aan zijn arm.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 11:00 - Door: Rob
0

Ik krijg een flinke trap en voor ik het weet lig ik op de grond auw zeg ik. Na mijn sorry wil ik het uitleggen, ik kijk in haar ogen en blijf stil ze is mooi. Nu zegt zij sorry. Mijn arm wordt meteen blauw. Ze raakt me aan.
Iets maakt me verschrikkelijk geil en krijg een spontane erectie. Oo ik zie harde tepels bij haar wow wat geil dit. Ze lacht naar me ik bekijk haar lekkere lijf en zie hoe haar strakke broekje zich aftekend.
Ik zie een ware cameltoe mmmh lekkere lipjes denk ik.
Eh Eh Hoe heet je? Zeg ik maar.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 12:55 - Door: Nicole
0

"Ik ben Nicole" zeg ik. En lach om ons ongemakkelijke gesprek. Het wordt nog ongemakkelijker als ik de erectie zie. Aan mijn cameltoe heb ik nog niet gedacht, maar ik voel mijn tepels hard worden in mijn sport-bh.
"Kan ik het goedmaken?" Vraagt hij. "Met een kopje koffie of zo?".
Ik lach. "Een kopje koffie midden in het bos?".
Hij beseft dat je opmerking nogal dom was. Ik leg mijn hand op zijn penis en zeg: "Volgens mij heb ik ook wat goed te maken en ik weet wel hoe dat kan in een bos".
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 15:04 - Door: Rob
0

Ik ben Nicole zegt ze en lacht naar me. Dan dwalen haar ogen weg en zie ze groter worden, ik kijk naar waar zij naar kijkt en ik zie dat ze mijn erectie opmerkt. Ze bijt op haar lippen en haar ogen twinkelen. De grote bobbel in mijn broek bevalt haar zo te zien. Ik vraag of ik het goed kan maken met haar en biedt een kop koffie aan. Terwijl ik het zeg bedenk ik hoe dom van mij. Nicole lacht me uit.
Hier midden in het bos?? Dan voel ik haar hand op mijn stijve paal, ik weet even niet wat me overkomt alles flits door mijn hoofd hoe ik haar billen vast pakte en hoe snel ik op de grond lag verrek denk ik ineens ze draagt helemaal geen slipje. ik word aan mijn hand getrokken en Nicole zegt iets maar wat ze zegt hoor ik niet. Ik sta op en loop met haar mee een paar stappen later word ik tussen wat struikjes tegen een boom geduwd en Nicole trekt handig mijn broek op mijn knieŽn en voor ik iets kan zeggen hapt ze mijn pik naar binnen. Oo mijn god!! Bedenk ik me: dit gaat niet volgens plan dit had mijn vriendin moeten zijn, maar die loopt hier nog ergens terwijl ik heerlijk wordt gepijpt door een ander lekker ding.
Ik streel door haar haar en laat haar merken dat ze het goed doet. Met mijn vrije hand zoek ik haar borsten ze zitten stevig verpakt in een sportBH. Met twee handen krijg ik het los .Nicole stopt met pijpen en trekt haar strakke shirtje omhoog. Wat een geweldige mooie borsten heeft ze ik bedenk me geen seconde en kniel voor haar en begin haar borsten te zoenen.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 10:13 - Door: Linda
0

Ik ben Linda de vriendin van Rob, waarmee ik vaak rollenspellen speel. Nu ben ik lekker aan het hardlopen om in shape te blijven. Hier kan ik even mijn hoofd leegmaken en vast nadenken over welk rollenspel we binnenkort gaan spelen. Stevig ren ik door als ik ineens gekreun hoor. Iemand gevallen?
Ik ga kijken in de bosjes langs de weg. Dat is geen blessure, maar een stelletje dat aan het vrijen is. Zij heeft zijn pik in haar mond. Dan laat ze hem los en begint hij aan haar borsten te zoenen. Net als ik twijfel om door te lopen of toe te kijken, herken ik Rob.
Wat heeft dit te betekenen? Denk ik boos, dan begrijp ik het: het is vast een rollenspel. Hij heeft wel uitgepakt met een extra dame. Misschien moet ik maar blijven in mijn rol als toevallige passante die dit heel interessant vindt.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 11:20 - Door: Rob
0

Oow wat lekker dit Nicole haar borsten zijn heerlijk ik lik haar stijve tepels en masseer haar borsten ze kreunt en streelt door mijn haar. Dan pakt ze me stevig vast en kust me gelijk zoen ik haar terug en wordt het een lange opwindende tongzoen. Met mijn handen op haar borsten blijf ik haar verwennen. Nicole zoekt opnieuw mijn pik en speelt er mee, nog steeds tongzoenen we door ik kom dan met mijn hand in haar broek en voel nu inderdaad dat ze geen slipje aan heeft dus raak ik meteen haar kutje aan haar lipjes staan al uit elkaar en zijn vochtig. Nicole slaakt een diepe kreun, wat een passie beleven we! !
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 11:48 - Door: Nicole
0

Heerlijk speelt hij met mijn borsten en ik voel aan zijn pik. Zijn handen voel ik in mijn strakke broekje. Verkennend voelt hij tussen mijn benen. In de bosjes hoor ik iets ritselen. Ik zie dat er iemand staat toe te kijken. Ze duikt snel weg. Wat een geile gedachte dat iemand ons ziet. Rob heeft niets door. Met mijn vinger wenk ik dat ze dichterbij moet komen.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 14:54 - Door: Rob
0

Even stopt Nicole met zoenen en lijkt te schikken, ik glij met mijn vinger in haar natte kutje en Nicole begint weer te tongen. Met gemak glijd er een tweede vinger bij haar binnen en Nicole trekt nog harder aan mijn pik. Oo ga door geilerd !! Kreunt ze. Ik geniet met volle teugen van dit alles en plots voel me mijn hoofd los getrokken van Nicole haar lippen. Ik schrik en kijk Linda recht in haar ogen.
Zo stiekemerd! Wat een geile vent ben je ook. Zegt ze. Linda is helemaal naakt en duwt me op de grond. Zullen we dit mannetje van mij even een lesje geven? Zegt ze tegen Nicole. Nicole lacht ze heeft nog steeds mijn pik vast. Ik ben Laura en hij is mijn vriend zegt ze dan tegen Nicole.
Oo nu begin ik het te snappen lacht Nicole. Hij wou jou tijdens het rennen. ..........Laura pakt Nicole vast en zoent haar sst zegt ze geil ik wil hem straffen. Meteen voel ik vier handen over mij heen gaan.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net