Opwindend.Net

Categorie: Extreem
Datum: 28-12-2016
Schakels: 78x
Gelezen: 1544x
Kerstgala

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 28-12-2016 @ 22:22 - Door: Jasmijn
Eindelijk is het tijd voor het kerstgala op mijn school wat heb ik hier lang op gewacht. Ik zou gaan met een jongen van twee klassen hoger genaamd Frank. Frank is wel de hunk van de school te noemen, hij is breed, blond haar, atletisch en meestal leid hij de klas in plaats van de docent.
Hij is 18 jaar oud en voor elk tienermeisje als ik een echte droom

Dat hij nou precies bij mij ja heeft gezet zegt ook wel iets over mij. Ik een meisje van 16 in HAVO 4 met mooie lange donkerblonde haren, verder een heerlijke volle C-cup lekker kontje en lief onschuldig maar tevens uitdagend gezichtje. Hij is ruim een kop groter dan ik met mijn 1,60 en met mijn strakke buikje lijk ik niks naast die kast van een Frank. Ik hoopte ook wel dat dit ergens in een bed eindigde. Ik ben geen maagd meer maar buiten twee keer vaginaal en een aantal keer pijpen ben ik nog wel heel puur. Ik scheer mij netjes beneden zo ook vandaag en een mooi gedoseerd laagje make-up.

Er werd bij mij thuis aangebeld en mijn ouders deden de deur open en lieten Frank binnen. Net als in een Amerikaans tienerfilm liep ik de trap af in mijn gala jurk of eigenlijk jurkje. Het was een sexy kort zwart jurkje net over mijn kontje heen en twee bandjes die het omhoog hielden met mooie inkijk op mijn heerlijke tieten. Ik droeg eronder een zwarte bh en zwarte string en zwarte hakken. Hij was vriendelijk naar mijn ouders en we liepen en mijn droomavond kon beginnen.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:16 - Door: Frank
0

Mijn mond valt open van verbazing wanneer ik Jasmijn de trap zie aflopen. Het zwarte jurkje staat haar extreem sexy en haar rondingen springen er bijna uit. De zwarte hoge hakken matchen haar jurkje en mijn smoking begint behoorlijk krap aan te voelen rond mijn kruis. Ik glimlach lief naar haar, groet haar ouders nogmaals en samen verlaten we het huis.

Met mijn hand op haar onderrug lopen we richting de auto, terwijl mijn hand steeds meer afzakt richting haar heerlijke ronde kontje. "Je ziet er echt prachtig uit, ik kan niet wachten op de jaloerse blikken haha." Lach ik tevreden, wanneer we de auto in stappen.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:51 - Door: Jasmijn
0

We lopen richting de auto en ik voel dat zijn handje langzaam naar mijn kontje afzakt. Mijn hart klopt in mijn keel en stiekem vind ik dit nog wel wat hebben "e ziet er echt prachtig uit, ik kan niet wachten op de jaloerse blikken haha" lachte hij tevreden toen we in zijn auto stapte.

Frank deed bij het instappen galant mijn deur open zodat ik plaats kon nemen. Hij ging achter het stuur zitten en zo reden we richting de school waar ik nu ook mooi mijn vriendinnen jaloers kon maken dat ik met die hunk van een Frank naar het schoolgala ging.
"Je ziet er betoverend uit" zei hij nog een keer en hij keek diep tussen mijn tieten die een mooie inkijk hadden waardoor deze mogelijkheid voor hem ook erg makkelijk was.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:58 - Door: Frank
0

Tijdens het rijden dwalen mijn ogen af en toe af richting haar prachtige dikke tieten, waardoor ik maar met moeite op de weg kan focussen. "Wel op de weg letten he!" Glimlacht Jasmijn plagend en beweegt een beetje, waardoor het korte jurkje een beetje verschuift. Mijn ogen richting zich meteen op haar prachtige slanke benen en mijn lichaam begint langzaam te koken. Doet ze dit nu expres of wat?!

Nonchalant focus ik weer op de weg en na een kleine kwartiertje komen we aan bij onze bestemming. We stappen uit in de koude buitenlucht en met mijn hand op haar heup lopen we triomfantelijk richting het gala. "Heb je er zin in schat?" Vraag ik enthousiast en druk haar wat meer tegen mij aan.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:06 - Door: Jasmijn
0

Na hem in de auto een beetje geplaagd te hebben komen we aan bij de bestemming dus de school.
Hij drukt mij tegen hem aan en vraagt of ik er zin in heb waarop ik enthousiast reageer.

Samen lopen we naar binnen en zijn hand ligt wederom op mijn kontje. Ik moet erom gniffelen en laat het weer toe want dit vind ik heerlijk zulke aandacht. Frank geniet er duidelijk ook van want zijn broek lijkt wat strakker te zitten. Hij knijpt lekker in mijn billen en gaat even snel onder mijn jurkje. "Zo een string aan" zegt hij mij in mijn oren en ik duw speels zijn hand weg en zeg er verder niks over.

We komen in de zaal en het is druk maar toch zijn de ogen op ons gericht als toch wel een van de knappere stellen hier aanwezig.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:12 - Door: Frank
0

Tijdens het voelen onder haar jurkje, merk ik op dat haar stringetje toch een beetje vochtig is. "Ze speelt dus gewoon fucking hard to get!" Denk ik bij mijzelf en plaats mijn stevige hand weer op haar heerlijke ronde strakke kontje. In de zaal aangekomen haal ik meteen twee shotjes voor ons en binnen no-time staan we lekker los te gaan op de dans vloer.

Onze heupen drukken verleidelijk tegen elkaar aan en mijn handen gaan over haar billen en borsten. Het wordt steeds heter in de zaal naarmate de avond vordert en de jaloerse blikken nemen steeds meer toe. Zelfs enkele docenten kunnen hun ogen niet van ons afhouden, terwijl ik verleidelijk naar Jasmijn kijk.

Wanneer ze zich omdraait en tegen mij aanbegint te schuren, merkt ze plotseling geschrokken de enorme paal in mijn smoking op.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:23 - Door: Jasmijn
0

Iedereen kijkt naar ons heerlijk die aandacht denk ik bij mijzelf en zo gaat het ook de hele avond. Ik schuur verleidelijk met mijn kontje langs Frank zijn kruis en wanneer ik mij omdraai schrik ik doordat ik een grote paal in zijn broek zie, ik heb zijn lul niet gezien of zo maar gezien dit pas in zijn broek was, moest dit toch een behoorlijk apparaat zijn.

Hij moest niet teveel in zijn hoofd halen bedacht ik mij nog gezien ik toch wat dat betreft liever iets voorzichtiger ben met hem gezien hij toch wel twee jaar ouder is dan ik.
Hem opgeilen daar in tegen vond ik wel heerlijk om te doen dus hier ging ik dan ook gewoon verder mee en schuurde nog wat meer langs zijn kruis.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:32 - Door: Frank
0

Terwijl Jasmijn tegen mij aanscheurt, fluister ik in haar oor "mij een beetje opgeilen en hard to get spelen he?! We zullen wel zien of je je verlangens kan tegenhouden." Waarna ik mijn handen op haar heupen plaatst en mijn kruis flink tegen haar heerlijke kont aandruk. Het kan niet anders of haar kutje is zeiknat van al onze geile moves. Onze lerares Frans zit zelfs met een nerveuse opgewonden blik onze kant op te staren.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:39 - Door: Jasmijn
0

Hij duwt zijn kruis tegen mijn kont aan en begint mij op deze manier eigenlijk gewoon hier in de zaal droog te neuken. Ik heb geen idee of mensen het door hebben maar ik vind het ondanks ik nu langzaam geil word toch wel geil aan het worden.
Ik weet niet wat er mis is met mij maar mijn kutje begint langzaam mijn string meer te doorweken.
Zijn handen gaan over mijn heupen op en neer en wrijven hier druk overheen. Af en toe glijd hij zelfs lichtelijk af richting mijn kontje.
Ik wil er iets van zeggen maar ik durf het niet omdat ik in een zaal vol mensen sta.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 16:04 - Door: Arthur
0

Wat eenzaam sta ik aan de bar, ik ben de EX van Jasmijn, en moet eerlijk zijn, ze is fantastisch !
Maar we wilden meer, en op onze leeftijd is dat gewoon normaal, ik ben blij dat ik in ieder geval wat geile avondjes met haar heb gekend
Ik had haar wel gevraagd, maar ik was afgewezen, en uiteindelijk niemand meer gevonden.
Nu zie ik haar zo slow dansen met Frank, één van mijn teamgenoten.
Hij had me destijds nog gefeliciteerd dat ik het met haar gekregen had.
Jasmijn haar mooie lijfje draait tegen hem aan, zou ze al weten hoe fors Frank al is .. ik wel, van de sportdouches :|
Nu ben ik geen mannenliefhebber, maar moet toegeven, dat hij de meest imposante heeft, die ik ken.
Met nog een cola in de hand geniet ik van de andere dames, ik probeer of er iets te halen is, maar het zit er niet in.
"Hey Tuur... hoe is het ..." ik hoor het vrolijke stemmetje van Jasmijn, nu wel heel dicht bij.
Ze hebben hun weg gevonden naar de drankjes, en zo heel dichtbij ruik ik haar zwoele parfum.
Ik wil antwoorden, maar dan komt Frank er bij, hij legt demonstratief zijn handen op haar heupen, en kijkt me lachend aan.
'yo Tuurke ... alles lekker ?' vraagt hij, en ik knik, maar mijn ogen op zijn handen, die brutaal over haar buik glijden, en bijna uitdagend naar mij haar borsten raken.
Ik probeer het wel te negeren, maar hij buigt wat naar me toe, Jasmijn bijna tussen ons inklemmend .. "Ze is lekker, man..." gromt hij, en ik zie Jasmijn even opkijken.
Dit gebruikt hij om aar te kussen, en omdat ze zo dicht bij mij staan blokkeer ik het zicht op zijn handen, die haar heerlijke borsten nog eens extra kneden.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 16:25 - Door: Jasmijn
0

Terwijl ik zwoel met Frank aan het dansen ben op de dansvloer zie ik daar aan de bar Arthur helemaal alleen staan. Hij is mijn ex en ik vraag Frank of we even hem ook gek kunnen maken. Frank vind dit duidelijk een goed idee en we gaan samen naar Arthur toe of Tuur zoals iedereen hem noemt.

Terwijl ik al bij Tuur sta legt Frank zijn handen op mijn heupen en hij gaat dan over mijn buik en vlakbij mijn borsten. Frank zegt dat ik lekker ben en ik kijk even op. Ik voel me gevleid dat hij dat zegt maar dat hij het zo tegen Arthur zegt weet ik niet hoe ik dat vind.
Wanneer ik opkijk pakt Frank mij volop mijn mond en zo staan we voor Tuur zijn neus te tongen. Dit terwijl Frank mijn borsten kneed wat Tuur sowieso moet gezien hebben.

Frank laat me weer los en zijn handen zakken naar beneden en hij doet ze weer onder mijn jurkje over mijn kontje heen. Dit terwijl Arthur staat te genieten van het uitzicht op mijn borsten waar hij nu gemakkelijk in kijkt.
"Ja ze is zeker lekker Frank wacht maar tot je haar zonder kleding ziet dan is ze helemaal geil" zei Arthur toen over mij tegen Frank. Frank zei hierop dat hij dan vast niet lang hoefde te wachten maar dat zouden we nog wel zien dacht ik toen.

Arthur pakt met zijn handen ook een van mijn borsten vast en begint er een beetje in te kneden en zegt minachtend alsof ik er niet ben "ja god wat voelen haar tieten toch heerlijk aan" en Frank lacht er alleen maar om en laat het gewoon toe.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 16:35 - Door: Arthur
0

Ik leg mijn handen om haar mooie borsten, en knijp er in.
Ik voel haar lichaam wel reageren, en zeg tegen Frank "lekkere tieten ha" zeg ik.
Frank reageert niet, en knikt, het geeft me moed.
Maar na een paar tellen drukt hij ze weer weg Genoeg, je mag kijken, aankomen niet meer ...!"
Zijn stem is strenger, en zijn blik lijkt serieus
In mijn broek voelt het of er een oorlog is ontstaan, eerst nog eens die mooie meig aanraken, maar dan zijn terechtwijzing, het maakt me geil.
'kom bij ons staan!' zegt hij dan, en als een volgzaam hondje loop ik achter ze aan.
Er staan meer teammaten bij elkaar, maar vrijwel iedereen heeft een date bij zich.
Al snel gaat het gerucht rond, dat ik wil kijken ... dat ik een voyeur ben, en ik moet toegeven .. ze hebben gelijk.
Naast me begint een koppeltje weer te kussen, en volgens mij met opzet drukt het meisje haar billen tegen mijn onderlijf, weer voel ik mijn pik steigeren.
Als ze omdraait, en me aankijkt met ondeugende ogen bevestigd ze het hardop ... "onze kleine Tuur is helemaal niet zo klein meer" haar hand knijpt in mijn kruis, maar niet lief en zacht, maar heerlijk ruw, tot mijn ballen bijna plat zijn.
Jasmijn slaat haar armen om mijn schouders 'niet zo pesten .... hij mag best kijken ...!' lacht ze een beetje gemeen, als ze gelijk weer bij Frank begint te dansen
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 16:44 - Door: Jasmijn
0

Ik zie dat nu iedereen Arthur een beetje loopt te pesten en op een toch wel gemene toon zeg ik dat ze hem niet zo moeten pesten en dat hij van mij best mag kijken. Als hij maar naar mij kijkt denk ik in mijn hoofd. Vervolgens pakte Frank mij weer vast en we gaan weer dansen. Frank schuurt heel wat af bij mij en sist in mijn oor "dus van jou mag Arthur wel kijken nou prima dan geven we hem toch wat om te kijken". Door zijn manier van praten haal ik er jaloezie uit.

Hij roept Arthur erbij en we staan nu redelijk afgesloten van de rest van de mensen maar nog steeds wel op de dansvloer. Frank trekt mijn jurkje omhoog waardoor voor Arthur nu mijn kontje zichtbaar is en Frank geeft er een harde mep op die ik voel na trillen. Ik zeg auw en zeg hem dat hij moet stoppen maar Frank zegt dat ik mijn kop moet houden en geeft nog een tik. Ik duw mijn jurkje naar beneden en ik zie Arthur er ook met lustige ogen naar kijken en duidelijk is dat ook hij wel een tik op mijn kont wil geven.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 16:58 - Door: Arthur
0

Bijna achter de grote boxen van de DJ komen Frank, Jasmijn en ik weer samen, het duurt even voor mijn ogen aan de duister wennen, maar daar zie ik ze kussen.
Frank draait Jasmijn een halve slag rond, en iets voorover. Haar jurkje gaat omhoog en ik zie direct dat ze van die prachtige kousen draagt, met een bandje vastgemaakt hoger om haar middel.
Buiten mijn verwachting zie ik hoe hij haar een pets op de billen geeft.
Even lijkt het erop dat ze weg loopt, als ze haar jurkje omlaag trekt, maar haar flauwe glimlach verraadt haar opwinding wel.
Ze krijgt nog zo'n tik, en een korte stoeiworsteling volgt, waar hij haar even goed betast. Volgens mij doet ze niet eens haar best nu.
Met een kleine stap achteruit legt hij haar over een lagere bass-box, en komt het jurkje weer omhoog, weer haar mooie benen, met die opwindende afscheiding, en met één hand op haar rug kan hij haar in bedwang houden.
Alleen haar benen en heupen worstelen nog wat, als hij met zijn vrije hand weer haar kontje pakt.

"Kijk je ex-vriendinnetje nu eens, had ze bij jou ook zo'n nat spleetje ?" lacht hij, als ik dichterbij mag komen.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 17:13 - Door: Jasmijn
0

We zijn achter en Frank legt mij met mijn middel over een bas heen waardoor mijn jurkje iets opgestroopt raakt. Dit kan niet goed zijn denk ik en ik worstel wel om los te komen. Ondanks dat merk ik dat ik ook gewoon te geil ben ondertussen en niet veel kan doordat ik het stiekem toch ook wel leuk vind om zo behandeld te worden in het bij zijn van mijn ex.

Frank stroopt mijn jurkje op en zo komt mijn kontje bloot te liggen. Hij geeft hier een harde mep op en herhaald dit een paar keer. Arthur komt ook langzaam dichterbij en legt nu voorzichtig en ook vooral kijkend naar Frank zijn hand op mijn kontje. Hier heb ik echter niet voor getekend en ik sta weer op e trek mijn jurkje naar beneden. "Wat willen jullie nu eigenlijk ik laat me hier echt niet door iedereen een beetje aanranden" zeg ik toch wel geïrriteerd.

Frank kijkt mij boos aan en duwt mij terug over de box en stroopt mijn jurkje weer op. "Kop dicht sletje jij hebt niks te willen je doet gewoon wat ik je zeg, dus als ik Arthur over je kont laat voelen laat je dat gewoon toe" bijt hij mij toe terwijl hij nog een keer een harde mep geeft op mijn kontje.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 17:25 - Door: Arthur
0

De billen van Jasmijn zijn licht rood gekleurd, ze spartelt tegen, maar Frank laat haar niet gaan.
"Kom Tuur ... voel eens hoe lekker ze het vind !" lacht hij naar me, en ik streel haar bovenbeen, van haar knieën tot de bovenkant van de kousen, ik voel me super lekker, dan haar billen, ik kniel achter haar, ne leg alletwee mijnhanden om de ronde manen, Jasmijn kronkelt nog steeds, maar mijn vingers kneden haar heerlijke kontje wat steviger nu.
Met mijn duimen trek ik ze wat uit elkaar, haar string begraaft zich tussen haar spleetje, en met een korte beweging duw ik mijn neus tussen haar billen, en snuif diep in.
Met haar draaiende heupen krijg ik niet veel tijd, maar hierdoor zie ik wel kans om een ruk te geven aan het elastiek, haar stringetje gaat over haar benen, en naar haar enkels.
"Goed gedaan maatje ..." roept Frank, en zijn hand gaat over haar bilspleet tussen de benen, aan de reactie van Jasmijn merk ik wel dat hij haar kutje nu raakt
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 18:29 - Door: Jasmijn
0

Arthur gaat er helemaal op in geniet volop van mijn billen. Hij speelt ermee kneed erin en gaat zo maar door. Op een gegeven moment trekt hij met een ruk mijn string naar beneden waardoor mijn kale poesje open en bloot ligt voor de beide heren.

Frank vind het prachtig en geeft hem een compliment en ik voel me slechts alleen maar vernederd. Frank gaat met zijn hand tussen mijn bilspleet en ik voel hem ook langs mijn kutje glijden. "Please jongens doe dit niet ik heb hier gewoon geen zin in en zit hierop niet te wachten" smeek ik de beide heren.

"Pfff wat een gezeur" zegt Frank lachend en hij trekt mijn string helemaal uit en stopt deze in mijn mondje en zegt dat ik deze moet laten zitten. Dit is voor mij nog vernederender en de beide heren vinden het prachtig, daar lig ik dan met mijn grote mond denk ik. Frank vraagt vervolgens aan Arhtur waardoor het uit is gegaan en of hij misschien om die reden nu wraak op mij wilt nemen en nu raak ik al helemaal in paniek wat zijn deze twee met mij van plan.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 19:03 - Door: Arthur
0

"Waarom ging het dan uit .... nu kan je wraak nemen!" lacht de oudere jongen, als ik mijn ex zo geil, maar hulpeloos voor ons zie.
Ik druk mijn vingers tussen haar benen, en voel aar warme spleetje, zonder moeite druk ik iets harder, en laat mijn vingertoppen door het eerste deel van haar kutje glijden.
Ik ga wat lager, en duk wat steviger op haar klitje, ze is al hard, en haar natte poesje laat wel merken hoe erg ze het vindt.
De DJ start een housenummer in, en de box onder haar begint heftig mee te vibreren, met haar tanden om haar eigen string geklemd hoor ik haar alsnog kreunen.

'Ik zoek geen wraak ... maar een kans om haar geile kutje nog eens te pakken laat ik niet voorbijgaan" lach ik naar Frank, die ondertussen met zijn hand in de broek gegleden is.
"Check jij het gordijn ... ik hou het FF niet meer ..."gromt hij, als zijn broek opengaat, en hij zijn dikke paal tevoorschijn tovert.
Onder de douche's was hij imposant, maar zo in het halfdonker, en keihard is hij gewoon gevaarlijk groot.
Hij speelt met de voorhuid, zijn eikel glimt als hij tevoorschijn komt, en achter Jasmijn legt hij hem nog tussen haar bilspleetje, en duwt tot zijn ballen haar raken, zijn pik wordt dikker en dikker lijkt het wel
Dan roept hij me weer dichterbij, en wijst op haar hoofd.
"Kijk, let op ... Anna, van daarnet was ook zo geil ....." lacht hij, bijna gemeen.
Ik kijk naar Jasmijn, ze weet wat er komen gaat, en drukt haar lichaam naar hem toe, "hmm ze wil hem wel heel graag!" zeg ik
Ik zie hoe Frank zijn dikke apparaat in stelling brengt, tegen haar spleetje, en haar heupen draaien opgewonden op en neer.
Dan drukt hij in haar, zijn pik boort langzaam een weg naar binnen, Jasmijn snakt even naar adem, en dan gaan haar ogen wijd open.
Ze kreunt luider en luider, haar kutje is niet gewend aan de grootte van zijn paal, dit verwachtte ze niet, en hoe dieper hij gaat, hoe meer geluid ze maakt.
"En zo laat je jonge sletjes wennen aan een pik !" gromt hij, met de laatste stoot naar binnen

Jasmijn kijkt me aan, de schrikt zakt weg, haar ogen lijken bijna lui te worden, haar geile bui wordt nog heftiger, en haar hand graait naar mijn kruis
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 19:15 - Door: Jasmijn
0

Shit nu gaat hij het hier gewoon doen kut wat moet ik nu ik voel me geil maar dit wil ik niet denk ik bang nadat Arthur mij gevingerd heeft en Frank zijn lul over mijn kontje legt. Ik zie het niet maar voel wel dat het een heel gevaarte is wat hij bij mij wilt inbrengen.

Hij duwt zijn eikel voorbij mijn schaamlippen en begint zo langzaam dieper en dieper in mijn kutje te gaan en toch merk ik dat ik mee beweeg met mijn lichaam. Ik begin te kreunen van pijn en genot terwijl Frank zijn lul dieper en dieper bij mij in brengt. Ik kijk Arthur aan en mijn geilheid is nu niet normaal en ik grijp naar de kruis van Arthur.

Arthur heeft echter een ander plan met mij merk ik gezien hij Frank vraagt mij op mijn rug te draaien wat Frank doet die nu ook nieuwsgierig is wat Arthur wilt doen. Ik ben helemaal omgedraaid en Frank ramt zijn lul nu harder in mijn kutje en begint mijn langzaam te neuken. Ik gil met de string nog in mijn mond van pijn en genot wat hij me brengt en hij gaat er langzaam harder van neuken. Arthur pakte de bovenkant van mijn jurkje en trekt dit kapot waardoor hij nu tegen mijn bh aan kijkt. Hier maakt hij ook korte metten mee en ook deze trekt hij kapot waardoor mijn C-cup nu volledig voor hem in zicht is. Dit is de eerste keer dat Frank ze ziet en al neukend grijpt hij mijn tieten vast en knijpt gemeen in mijn tepels.

Arthur vind het geil om te zien hoe ik hard wordt aangepakt door Frank en hij is niet de enige. Ik merk namelijk zelf dat ik het ook geil vind om hardhandig door jongens te worden aangepakt en dat ik maar te luisteren heb naar een jongen. Ik haal de string uit mijn mond en al kreunend door het geneuk van Frank weet ik uit te brengen "Ja jongens gebruik me als een geil neuksletje".
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 19:32 - Door: Arthur
0

De halfnaakte Jasmijn geniet kennelijk, kreunend en hijgend kronkelt ze onder Frank.
Hij trekt haar benen omhoog, en hierdoor stoot hij nog dieper het kleine slanke sletje in.
Elke stoot beweegt haar tieten, zijn vingers trekken aan haar tepels, en ze gromt dat ze nog harder geneukt wil worden.
'Laat je zuigen ...' gromt Frank, en ik trek nuook mijn broek los
Zodra ik mijn pik bij haar gezicht hou, pakt ze mijn ballen vast, en neemt ze één voor één in de mond. haar lange vingers klemt ze om mijn pik, en ze trekt me snel af, en doet dan mijn eikel in haar mond.
Ik kan me niet inhouden, ik stoot mijn heupen naar voren, alsof ik haar neuk, en mijn pik dringt tot diep in haar keeltje door.
Frank gromt goedkeurend ... "Gaaf man, ze knijpt haar kutje nu zo strak, ik denk dat ze stikt !"
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 19:42 - Door: Jasmijn
0

Frank zegt tegen Arthur dat hij zich moet laten zuigen en dat laat hij zich geen twee keer zeggen.
Frank beukt vervolgens zelf ook verder zo hard en diep mogelijk in kutje en Arthur houd nu zijn lul bij mijn mond in de buurt.
Ik pak gretig zijn ballen en begin deze te masseren en dan duwt hij zijn eikel in mijn mond.
Hij houd zich niet in en begint mij in mijn mondje te neuken tot diep in mijn keeltje en Frank vind het heerlijk om te zien.
Ik begin langzaam in zijn pik te stikken en daardoor knijp ik mijn kutje samen maar Arthur neukt ongenadigd door in mijn mondje.
Terwijl de heren beide aan mijn tieten zitten en mijn gaatjes vullen begin ik hier zo goed als in de lul van Arthur te stikken. Ik voel hoe de kwijl uit mijn mond langs mijn gezicht loopt over mijn voorhoofd en mijn make-up daardoor uitloopt. De handen gaan over mijn tieten en de pikken diep in mijn gaatjes.
Arthur blijft doorstoten maar ik begin langzaam blauw aan te lopen zo diep is hij nu in mijn mondje aan het rammen. Ik kom nauwelijks meer aan lucht en wanneer Arthur zijn lul er even uittrekt snak ik naar adem terwijl het kwijl rijkelijk over mijn gezicht vloeit, ik moet nog steeds mijn best doen de adem te bevatten gezien ik door Frank nog steeds hard in mijn kutje geneukt word.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 19:47 - Door: Anna
0

Als ik opmerk dat Frank en Jasmijn al even weg zijn, krijg ik te horen dat ik me niet druk moet maken.
Nieuwsgierig loop ik langs de dansvloer, als ik vaag achter het gordijn bewegingen zie.
Ik kijk om me heen, en glip dan ook het donker in, dan zie ik een tafereeltje waar ik niet op gerekend had.
Al snel zie ik dat het mijn vrienden zijn, en dichterbij merk ik wat ze doen.
De jonge Jasmijn ligt er netjes bij, de twee geile knullen hebben haar langs beide kanten goed in de greep.
Zodra Arthur opkijkt, ziet hij mij natuurlijk, en hij schrikt even.
Frank die ook omkijkt nu, herkent me direct, en met een glanzende stijve paal stapt hij neer me toe.
Ruw zijn sterke hand om mijn elleboog laat hij me knielen, en trekt de bovenkant van mijnjurkje omlaag tot mijn middel.
Zijnhanden gaan over mijn kleine tietjes, en hij roept Arthur er ook bij.
"Kijk eens, nog zo'n sletje, helemaal voor jou !" nodigt hij hem uit
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 20:31 - Door: Jasmijn
0

Terwijl de heren goed bezig zijn mij uit te wonen steekt een bekend iemand haar hoofd om de hoek.
Het is Anna en ik schiet in de schrik terwijl ik tevens uitgeput hier op de box ligt.
Frank loopt erop af en trek de bovenkant van haar jurkje tot haar middel, ze heeft blijkbaar geen bh aan gezien haar kleinere tieten meteen zichtbaar zijn,
"Kijk eens, nog zo'n sletje helemaal voor jou" zegt hij tegen Arthur.
"Ik heb een beter idee" grinnikt Arthur en hij trekt het jurkje van Anna omhoog en haar string trekt hij kapot. Anna schrikt en wil weg rennen maar Frank houd haar tegen.

Arthur grijpt mij stevig bij mijn haren en zet mij voor de knieën van Anna neer. "Zo slet lik haar kutje maar eens goed nat zodat wij er straks in kunnen en geen zorgen jullie kontjes komen ook aan de beurt" zegt Arthur gemeen. Hij begint het nu toch aardig te leren merk ik en Frank lijkt dit ook op te merken gezien hij steeds wat complimenten geef.
Ik geef een lik langs het kutje van Anna die ervan rilt en ik duw mijn tong in haar gaatje ook bang dat ik anders straf krijg.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 21:39 - Door: Frank
0

Geknield begint Jasmijn voorzichtig het kutje van Anna nat te likken, terwijl haar kontje heerlijk uitsteekt. Ik kniel achter haar neer en swaffelen haar kontje een paar keer goed met mijn enorme paal.

Brutaal druk ik dan uit het niets mijn gehele lul in haar heerlijk druipende strakke kutje en raak meteen haar baarmoeder uit. "Ooooooh fuck!!!" Kreunt Jasmijn het uit, waarop ik haar haren beet pak en haar hoofd diep tussen de benen van Anna druk. "Anna draai je om en laat dit geile sletje hier je kontje aflebberen!!" Commandeer ik Anna nu streng en geef jasmijn een flinke pets op haar geile reet.

Arthur schiet in de lach en laat Anna zich omdraaien, waardoor haar kontje geil uitsteekt richting Jasmijn en mij. Anna opent haar mondje voor Arthur en hapt zijn dikke paal meteen naar binnen.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 21:43 - Door: Jasmijn
0

Ho eens even moet ik nou een kont gaan likken dat gaat me toch echt te ver denk ik walgelijk. Voordat ik hiervan iets wou zeggen pakte Frank mij ruw bij mijn achterhoofd vast en duwt mijn gezichtje in het kontje van Anna. "Nou kom op slet likken" zegt hij nijdig en langzaam steek ik mijn tong uit en laat deze over het kontje van Anna gaan.

Frank blijft ondertussen hard in mij stoten en zijn grote paal lijkt mij wel uit te scheuren, hoe ben ik hier ooit in beland het beloofde zo'n goede avond te worden en nu behandelde Frank mij als een stuk vuil, en het ergste was dat ik het nog geil vind ook.
Frank bleef doorstoten en ik hoorde ook Arthur kreunen van hoe Anna hem afzoog.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 21:49 - Door: Frank
0

Met elke stoot rek ik haar soppende warme kutje een stukje meer uit en verdwijnt haar hoofd dieper tussen de billen van Anna. Daardoor beweegt Anna weer naar voren en glijdt de paal van Arthur diep in haar kreunende keeltje. We vormen als het ware een geile seks treintje vol gesop en gekreun. "Likken geile teef, steek je tong diep in haar kontje!" Commandeer ik Jasmijn en plaats mijn wijsvinger nu brutaal tegen haar sterretje. "Jullie zijn onze neuksletjes vanavond!" Kreun ik lachend en geniet van haar knijpende kutje.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 21:59 - Door: Jasmijn
0

Frank en Arthur hebben geen medelijden met ons en Anna zal ook wel balen dat ze hierbij is gekomen nu ze diep in haar mondje genomen wordt door Arthur.
Verder voelde ik hoe Frank zijn vinger tegen mijn kontje aanzetten. "Ow god hij was toch niet van plan wat ik dacht dat hij van plan was" dacht ik bang gezien ik daar nog maagd ben.
Frank stopte echter zijn vinger dieper in mijn kontje en begon mij daar te vingeren wat mij best pijn deed gezien ik hier gewoon nog heel strak was. Dit was een raar gevoel gemixt met het genot wat hij bracht door mijn kutje te nemen.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 22:08 - Door: Frank
0

Mijn vinger glijdt diep in haar warme knijpende kontje, terwijl haar druipende kutje mijn grote lul heerlijk omklemt. Ik buig iets voorover en fluister in haar oor "jij smerige geile sletje! Je zit hier gewoon keihard te genieten van mijn paal en vingers, maar je doet alsof het je niks kan schelen? Jij gaat vandaag nog een goede lesje krijgen!" Waarop ik een tweede vinger in haar kontje druk en haar hoofd ruw vastpak. Keihard duw ik haar hoofd nu tussen de billen van Anna en Jasmijn pakt deze opeens brutaal vast. Ze spreidt haar billen en begint deze nu gretig af te likken. "Goed zo sletje er is toch geen weg terug nu!"
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 22:35 - Door: Jasmijn
0

Frank spreekt mij denigrerend en vernederend toe en ik word er alleen maar geiler en geiler van.
Hij pakt mijn hoofd ruw vast en duwt mijn gezicht tussen het kontje van Anna die ik nu zelf spreid en begin haar kont gretig af te likken wat Frank wel bevalt. Ondertussen zit hij ook met twee vingers in mijn gevoelige kutje te roeren en ik reageer daar heftig en geil op maar tevens voelt het wel pijnlijk.

Hij laat mijn hoofd los en geeft mij nog een paar gemene harde klappen op mijn kontje die langzaam roder en roder wordt. ik word er zo geil van hoe hij mij zo behandeld en door zijn harde neuken merk ik dat er ook een orgasme voor mij zit aan te komen.
Frank merkt ook volgens mij dat ik nu bijna klaarkom.
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 22:50 - Door: Frank
0

Door mijn dirty talk, het vingeren van haar strakke kontje, het harde gestoot in haar soppende kutje en het baffen van Anna, nadert Jasmijn al gauw haar hoogtepunt. Haar kutje begint onregelmatig te knijpen om mijn paal en de spieren in haar lijf beginnen te spannen en ontspannen. "Oooooooh fuckkkkkkkkk!!!!" Schreeuwt Jasmijn het plotseling uit en spuit mijn paal en ballen helemaal onder met warme geile vocht. "Ooh shit een spuitende sletje Tuur!" Grijns ik geil en pak Jasmijn bij der haren beet. "Wel de boel schoonlikken hoer!"
Datum & Tijd: 30-12-2016 @ 23:40 - Door: Jasmijn
0

Mijn orgasme voelt intens en trillend en gillend kom ik klaar. Ik squirt en spuit zijn ballen en paal helemaal onder. Ik schaam mij dood dat dit gebeurd maar wat is dit zo heerlijk klaarkomen.

Frank en Arthur vinden het prachtig en vervolgens pakt Frank mij ruw bij mijn haren beet en zegt dat ik het wel schoon moet likken. Ik lik gretig zijn lul af en ballen ook meteen. Eerst doe ik zijn ballen helemaal en dan ga ik verder met zijn lul in mijn mondje. Hij ramt zijn lul diep in mijn mondje en begint mij nu hierin te neuken langzaam maar zeker gaat hij ook harder.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 00:00 - Door: Frank
0

Mijn paal gaat diep haar keeltje in, terwijl mijn ballen flink tegen haar kin aanketsten. Het kwijl begint langs haar mondhoeken te stromen over haar kin en druipt op haar stijve tepels, terwijl de tranen haar mascara helemaal laten uitlopen. "Kom hier gore slet en lik mijn ster!" Commandeer ik haar en grijp der haren vast. Ruw trek ik haar achter mij en duw mijn reet in haar gezicht. Anna neemt mijn lul gelijk in haar hongerige mondje en pijpt deze als een vacuüm. "Film deze geile sletjes Tuur!"
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 00:29 - Door: Jasmijn
0

Zijn paal ging diep in mijn mondje en ik stikte er toch echt bijna in. Het kwijl liep uit mijn mondhoeken droop naar beneden over de rest van mijn lichaam. De tranen die in mijn ogen opwellen lieten mijn mascara uitlopen en ik zag eruit als een wrak.

Daarna trok hij mij in zijn kont en nu moest ik ook nog zijn kont likken en hij duwde deze in mijn gezicht. Ik begon deze toch te likken omdat ik hem gewoon wou plezieren dat was alles wat ik belangrijk vond nu.
Ik begreep dat Anna nu ook Frank aan het pijpen was gezien hij zei dat Tuur alles moest filmen.

Mijn tong ging over zijn anus en ik rilde ervan maar deed toch mijn best dit volledig af te likken. Arthur kwam bij mij staan en trok de rest van wat er van mijn jurkje over was van mijn lichaam waardoor ik nu helemaal naakt was. "Dat ik geiler voor het filmpje" zei hij lachend en Frank bevestigde dit. Ik was naakt en vernederd en Arthur gaf mij ook nog een zet tegen mijn achterhoofd waardoor ik nog dieper kwam in zijn kont.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 00:35 - Door: Frank
0

Ik voel Jasmijn's tong diep in mijn strakke bruine ster poeren, terwijl Arthur haar hoofd hard naar voren duwt. Lachend kijk ik omlaag en zie hoe Anna met veel gekwijl mijn paal afzuigt. Ik pak haar hoofd beet en begin keihard naar voren te stoten, terwijl Jasmijn nu mijn ballen achterlangs haar mondje in zuigt. "Stop een vinger in mijn reet smerige teef!" Commandeer ik Jasmijn, terwijl Arthur het gehele tafereel van dichtbij flimt en gemeen in haar tepels knijpt.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 00:54 - Door: Frank
0

"Nee, weet je wat?! Je gaten moeten er echt aan geloven sletje!" Lach ik gemeen en knik naar Arthur. Hij trekt Anna omhoog en overhandigt haar de telefoon. "Alles filmen slet!" Bijt hij haar toe en trekt Jasmijn nu omhoog. Arthur gaat liggen en pakt zijn lul vast die kaarsrecht omhoog wijst. Ik dirigeer Jasmijn over zijn dikke lul en Arthur voelt hoe ze over zijn paal naar beneden zakt tot de wortel. Haar kontje steekt nu geil naar achteren en haar sterretje kijkt mij uitnodigend aan.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 07:31 - Door: Jasmijn
0

Ow god ik zat nu de lul van Arthur te bereiden en hij ging zo diep in mij. Het was wel lekker maar toch te diep waardoor er ook weer pijn door mijn lichaam ging. Anna filmde het hele gebeuren en toen merkte ik dat Frank achter mij kwam staan.

"Zo vuile slet nu gaan we je pas pijn doen" en hii drukte zijn eikel tegen mijn kontje. Ik wou gillen maaar Arthurt had mij net op tijd gekneveld met mijn kapotte jurkje. Hij had mijn mond goed dicht maar toch gilde ik uit alle macht.

Dit terwijl Frank zijn lul langzaam in mijn anus aan jet schuiven was.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 10:10 - Door: Frank
0

"Bek houden slet, schreeuwen heeft toch geen nut meer!" Grijns ik geil en pak der haren beet, terwijl mijn enorme paal langzaam langs haar extreem strakke kringspier glijdt. Arthur stoot ondertussen gewoon keihard door in haar druipende kutje en voelt de sappen al langs zijn ballen stromen.

Jasmijn schreeuwt het uit van de pijn en genot wanneer mijn stam nu diep haar endeldarm inglijdt, haar geile reet in vuur en vlam zettend. Na een tijdje zit mijn gehele lul diep in haar warme kontkanaal en kijk ik Anna aan. "Zo nu kan het echte werk beginnen." Knipoog ik naar haar en de camera.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 13:27 - Door: Jasmijn
0

Om mijn god dus dit is hoe een paal in je kontje voelt en dat ook nog tegelijk met een lul die hard in mijn kutje wordt geramd. De pijn en het genot gieren door mijn lichaam en langzaam duwt Frank zijn dikke paal dieper in mijn kontje.

Nadat op een gegeven moment zijn hele lul in mijn kontje zit zegt hij "Zo nu kan het echte werk beginnen" en hij begint langzaam te stoten. Ik schreeuw uit uit door de pijn die hij me hiermee doet maar dat kan hem duidelijk niks schelen. Hij begint langzaam op mij in te beuken en zonder genade met lange diepe harde halen in mijn kontje te neuken. Ik schreeuw door de stof van mijn jurkje heen en ik verbaas me dat mensen die zijn komen kijken wat er gebeurt.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 13:48 - Door: Frank
0

Ruw stoot ik door in haar kontje, terwijl ik flink aan der haren trek en haar billen spank. Arthur kent ook geen genade en ramt zijn dikke paal vol tegen haar baarmoeder aan. "Hou je bek hoer straks horen ze ons nog!" Bijt Arthur haar toe en hapt haar stijve tepels naar binnen. Brutaal zet hij zijn tanden er in, terwijl ik haar nu zachtjes begin te wurgen.

Anna wordt extreem geil en begint zichzelf keihard te vingeren op onze neuksessie. "Spuit haar smerige bek vol Anna wanneer je een orgasme bereikt!" Commandeer ik Anna en neuk Jasmijn's kontje bijna kapot.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 14:18 - Door: Jasmijn
0

O mijn god dit gaat echt mis zo terwijl de heren mij toe snauwen dat ik stil moet zijn loop ik over van geilheid. Anna loopt zichzelf op dit beeld keihard klaar te vingeren en Arthur bijt in mijn gevoelige tepels.
Frank doet zijn handen om mijn keel en begint deze dicht te knijpen waardoor mijn lucht deels ontnomen wordt hij knijpt ook langzaam harder en dat terwijl ik al buiten adem ben van het neuken in mijn beide gaatjes.

Anna moet ook klaarkomen en de jongens laten mij even omlaag en hangen mij onder het kutje van Anna die al haar sappen over mijn gezicht heen spuit waardoor alles ook nog kleeft. Meteen daarna gaan de jongens ook door met mijn gaatjes kapot te neuken en Frank zegt in mijn oor "Dit is nog niet eens je hele avond gore slet" en knijpt nog eens in mijn keel.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 14:23 - Door: Frank
0

Helemaal ondergespoten en kleverig, neuken Arthur en ik dit gore teefje op een hoog tempo in beide neukgaten. Anna pakt nu jasmijn's gezicht beet en knijpt in haar keel. "Mond open smerig wijf!" Bijt ze haar toe, waarop Jasmijn gretig haar mondje opent. Anna tuft er een dikke klodder in, gevolgd door Arthur. Ik draai Jasmijn's hoofd naar de zijkant toe en rif ook een dikke klodder spuug in haar geile pijpbek. "En nu door slikken smerige hoer!" Zegt Anna gemeen en knijpt even goed in haar tepels.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 14:29 - Door: Jasmijn
0

Alle drie spugen ze ook nog een dikke klodder in mijn mond en dit moet ik dan doorslikken. Anna blijft ook gemeen in mijn tepels knijpen en ze hebben geen genade met mij ik ben er nu puur voor hun genot.
Frank pakt ook weer lekker mijn tieten beet en begint hier gemeen en hard in te kneden en ze doen pijn hij gebruikt ze tevens voor houvast waardoor ze helemaal goed geknepen worden door zijn grote handen.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 14:34 - Door: Frank
0

"Vuile teefje we gaan je gaten vanavond kapotneuken, jij gaat moeilijk kunnen lopen de komende dagen!" Fluister ik gemeen in haar oor en knijp haar dikke tieten stevig, terwijl haar geile reet flink tegen mijn onderbuik aan ketst.

Arthur geeft haar enkele tikken op haar rode wangetjes, terwijl Anna haar keel dichtknijpt en haar mondje vol tuft met kwijl. "Kom op ik wil je voelen en horen komen teefje! Je orgasme moet de geluidsbarrière doorbreken!" Fluister in haar oor en voer het tempo nog meer op, met de hoop haar kontje te breken.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 14:51 - Door: Jasmijn
0

Hoe ben ik hier ooit terecht gekomen dat mijn date een ex en een meid die ik gewoon ken hier achter al het gebeuren van het kerstgala mij hier liggen kapot te naaien. Mijn tieten worden stevig vast gegrepen mijn kont ketst tegen de buik van Frank en Anna spuugt in mijn mondje.

Mijn orgasme nadert alweer snel en Frank heeft dit door en zegt dat mijn orgasme de geluidsbarrière moet doorbreken. Ik merkte dat ik mijn orgasme nu een feit al mijn spieren spanden zich samen waardoor mijn kutje en kontje zich om de lullen van Frank en Arthur klemde.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:00 - Door: Frank
0

Luid schreeuwend en trillend begint Jasmijn als een brandslang klaar te komen. "Oooohhhh fuckkkkkkkk shitttr ik koooommmm!!!" Krijst ze het uit en spuit onze neukstaven en ballen helemaal onder met kutvocht. Ze hijgt en kreunt, terwijl ze op adem begint te komen en spastisch beweegt.

"Geen tijd om te rusten, meekomen teefjes!" Zeg ik grijnzend en pak der haren beet. Arthur grijpt Anna vast en samen lopen we via de achterkant naar de gymzaal. We doen de lichten aan, sluiten de deuren en gooien een grote matras op de vloer. "Jullie smerige sletjes dachten toch niet dat we al klaar waren he?!" Merkt Arthur lachend op.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:05 - Door: Jasmijn
0

Ow god na dat orgasme en die neukbeurt kan ik echt niet meer denk ik uitgeput. "Please Frank en Arthur ik smeek jullie niet doen ik kan niet meer ik ben kapot" zei ik smekerig en huilerig. "Houd je bek vieze kutslet" zei Frank kwaad en hij gaf mij een harde mep in mijn gezicht. "Jij hebt maar gewoon te luisteren naar wat iemand van jou verlangt gore hoer" hij pakte mij daarna op aan mijn haren en trok mij weer omhoog. Arthur zocht ondertussen in het hok van de docent of hij nog iets kon vinden wat hij kon gebruiken op mij en Anna.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:11 - Door: Feank
0

Ik pak Jasmijn vast en laat haar op der hondjes plaatsnemen op de mat, terwijl ik Anna dirigeer om boven op haar kontje plaats te nemen. Hun geile openstaande neukgaten zijn nu op elkaar gestapeld, terwijl Anna's stijve tepels in de rug van Jasmijn prikken.

Ik ga voor ze staan en bied ze mijn lul aan, terwijl Arthur uit het hokje komt lopen met een paddel en een twee riemetjes. Hij doet deze bij de sletten om alsof het hondjes zijn en begint brutaal hun kontjes rood te spanken. "Zuigen aan me paal en ballen smerige sletjes!"
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:15 - Door: Jasmijn
0

God daar lig ik dan en Arthur heeft een soort paddel mee genomen en doet een riem om mijn nek heen. Met de paddel begint hij mijn kontje rood te slaan en ook met volle kracht ook. Beide gillen we het uit van de pijn omdat hij zich gewoon totaal niet inhoud. Dit wordt me teveel denk ik dit kan ik toch niet verdragen.

Ik gil keihard nee en weet Anna van mij af te werpen, ik geef Frank een zet opzij waardoor ik langs hem kom en ren naar de deur. Bij de deur aangekomen is deze op slot en kan ik er dus niet uit. Arthur en Frank komen nu beide met rode hoofden op mij af en Frank heeft lachend de sleutel vast. Had ik dit nu maar niet gedaan bedacht ik mij angstig en ik was doodsbang.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:20 - Door: Frank
0

"Je kan je er niet tegen verzetten sletje, je bent gewoon smerige geil hoertje! Je druipende kutje toont dat anders wel aan!" Wijs ik op haar opgezwollen natte schaamlippen en pak haar ruw beet. "Je gaat dus hierblijven en samen met Anna afgeneukt worden door Arthur en mij. En jullie smerige teefjes gaan er van genieten ook!!"

Ik duw haar weer met haar gezicht op de mat en haar kontje omhoog. Anna komt onder haar liggen en stopt brutaal haar vingers in haar kutje, terwijl ze haar klitje brutaal afsabbelt met haar tong en tanden. Jasmijn's kontje is weer gekrompen, maar niet voor lang!
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:45 - Door: Jasmijn
0

Hij legt mij weer hardhandig neer op de mat en ik moet het toch echt ondergaan ben ik bang. Anna begint mij meteen te vingeren en mij verder te plezieren. Mijn kontje lijkt weer een beetje terug te keren naar zijn eigen staat waar ik wel heel blij mee ben maar ben bang dat dit niet lang zal aanhouden.

Dan word ik ruw aan mijn haren gepakt en dan ramt Arthur zonder genade zijn lul in mijn mondje en begint mij meteen hard in mijn mondje te neuken terwijl Anne nog steeds in mijn klitje bijt. Hij duwt zijn lul zo diep mogelijk in mijn mondje en ik heb er moeite mee deze grote paal zo te kunnen verwerken. Hier schijnt hij geen boodschap aan te hebben en al snel ben ik terug bij af.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:49 - Door: Frank
0

Terwijl Arthur genadeloos hard haar pijpbek neukt met zijn dikke paal, ram ik brutaal mijn grote lul in haar krimpende kontje om deze even goed uit te trekken. "Je kontje wordt een gapende gat vanavond smerige teefje!" Lach ik hard en hoor Jasmijn kreunen van genot met een grote paal in haar bek.

Anna glijdt ondertussen met haar hele hand in Jasmijn's kutje en stimuleert haar g-spot en klitje. Arthur ramt plotseling zijn paal in Anna's natte kutje en daarna brutaal in haar strakke kont. Na een paar stoten trekt hij zijn met kontsappen besmeurde paal terug en houdt deze voor de lippen van Jasmijn.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:58 - Door: Jasmijn
0

De heren leefde zich volledig op mij uit en nu moest ik ook nog de kontsappen van Anna van de pik van Arthur in mijn mond nemen. Hij ramde zijn pik namelijk ruw in mijn mondje en begon mij weer hard te neuken en zo wisselde hij steeds de gaatjes af en Anna lag kreuend onder mij.

Frank was weer bezig met mijn kontje te neuken en ik gilde weer meer en meer en smeekte hem te stoppen maar Frank vond het zo geil en hij sloeg mijn kontje nog mooi rood.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 16:03 - Door: Feank
0

"Bek houden smerige teef, jullie mogen alleen maar kreuen van geile genot! Meer niet." Bijt ik haar toe en trek mijn lul even uit haar gapende gat, waarop ik deze vol tuf en weer opvul met mijn dikke paal.

Anna kruipt nu onder Jasmijn vandaag en neemt plaats met haar kont op die van Jasmijn. Hun neukgaten zijn nu opgestapeld en een voor een begin ik hun kutjes en kontjes uit te wonen met mijn dikke paal. Terwijl Arthur afwisselt tussen hun mondjes.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 16:06 - Door: Jasmijn
0

We liggen nu op elkaar en om de beurten worden we in onze mondjes, kutjes en kontjes geneukt en hun grote pikken gaan er steeds makkelijker in. In mijn mondje geld dit trouwens niet en steeds stik ik weer een loopt het kwijl over mijn gezichtje over mijn kin en over mijn borst.

Ik voel me vernederd en Frank begint mij te vingeren en zei toen met een gemene lach "geef ze een vinger en ze pakken een hele hand geld dat ook voor vuisten". Ik wist dat ik mij nu schrap moest zetten en dat dit pijn kon doen.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 16:11 - Door: Frank
0

Ik ram mijn lul keihard in Anna's heerlijke strakke schijtholletje, terwijl Arthur Jasmijn keihard in haar kwijlende pijpbek neukt met veel geweld. Luid kokhalzend kwijlt ze de heleboel onder, terwijl Anna met haar klitje over de billen van Jasmijn schuurt.

Ik stop mijn hand in Anna's geile bek en laat haar deze even goed aflebberen, waarna ik vier vingers tegen Jasmijn's druipende kutje plaats en mijn duim ook nog er in probeer te krijgen. "Ik ga je baarmoeder er uit trekken smerige geil stoephoertje!" Kreun ik het geil uit en zit al gauw polsdiep bij Jasmijn.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 17:50 - Door: Jasmijn
0

Ow mijn god hij gaat nu echt diep en hard mijb kutje in. Al snel weet hij zijn hele hand in mijn kutje te krijgen en ik gil het uit van de pijn. Het kutvocht druipt echter om zijn hand heen en dit lekt op grond.

Arthur staat te filmen over hoe Frank zijn hand langzaam in mijn kutje aan het forceren is en hij lacht voor de camera "met dit sletje kun je echt alles he smerige kuthoer" en hij geeft me een mep in mijn gezicht.
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 18:10 - Door: Frank
0

Ik glij uit Anna's heerlijke kontje en trekt mijn halve arme terug uit Jasmijn's druipende kutje. Ik pak beide sletten vast bij hun haren en trek ze richting mijn besmeurde lul. "Schoonmaken smerige teefjes! Mijn lul zit helemaal onder jullie kut- en kontsappen!"

Gretig kijken ze mij aan en beginnen mij grote paal helemaal af te sabbelen. Ik ga liggen en Anna zakt gelijk met haar strakke strontholletje over mijn paal. Ze begint mij wild te berijden, terwijl ze met haar handen mijn enkels vastpakt en mijn benen optilt. Hierdoor komt mijn ster goed vrij en Jasmijn duikt er gelijk op af om deze af te lebberen.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 12:42 - Door: Jasmijn
0

Frank begon nu volop Anna te neuken en die genoot ervan. Ik voelde nu toch de drang gewillger te zijn dan Anna.

Anna begon hem te pijpen en zijn ster kwam vrij dus ik storte meteen op zijn anus en begon deze gretig te likken. Met mijn tong ging ik over zijn ster en Arthur ging achter mij. Hij trok mijn kontje omhoog en ramde zijn lul erin en ging meteen hard tekeer.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 13:10 - Door: Nathalie
0

Ik moet toezicht houden bij het kerstgala, en na een tijdje merk ik toch wel dat er een groepje heel verdacht aanhet doen is.
Vlakbij bij de DJ lijken ze iets uit te spoken, maar als ik dichterbij kom, gaan ze uit elkaar.
Als lerares Frans heb ik toch al niet zo'n goede reputatie bij de leerlingen, mijn 'vak' is niet geliefd.
Nu ik zo weer wat om me heen kijk, lij ik wat geluiden te horen achter me.
Waar ik eerst dacht dat het bij de muziek hoorde, ging het steeds vaker "uit de maat"
Het lijkt achter het gordijn te gebeuren, en nieuwsgierig ga ik erachter.
Het is donker, en hoor nog steeds het geluid, en ik begin steeds meer te herkennen wat het is ... het is gekreun ...
Door het duister zie ik bijna niets, behalve wat knipperende lichten van de installatie, maar hierdoor zie ik weer wel een paar silhouetten waat verderop
Ik maak aanstalten om ze te roepen, als ik ineens een hand om mijn mond krijg, en ik vrij ruw vooruit geduwd wordt.
Ik worstel, maar een derde hand pakt mijn ellebogen vast, en overmeestert mij zonder al teveel moeite.
Ze sleuren me mee, het gekreun en gehijg wordt duidelijker, maar veel tijd krijg ik niet om ze te herkennen.
"Kijk eens gasten .... nog een wachtende !" hoor ik luid gelach.
De sterke handen achter me geven me een zet naar voren, mijn heupen raken een kastje, en direct word ik daarop vastgeduwd.
"Deze stond te gluren, man ... " en ik voel hoe mijn schouders omlaag gehouden worden door iemand naast me.
Achter me hoor ik een stem zeggen dat ik gewoon mee mag doen, en mijn plooirokje wordt omhoog getrokken, en mijn slip omlaag.
Ik probeer schoppend tegen te werken, maar er zijn teveel handen, teveel vingers ..
Met kracht worden er 2 vingers mijn poesje ingeduwd ... "Ze is nog wat droog ..." hoor ik, maar al snel glijden de vingers soepeler door mijn poesje/
'zie je wel ... een beetje spuug, en ze komt op gang !' ,,, deze stem herken ik wel, maar wie is het ook al weer.
Dan hoor ik een meisjesstem, 'OMG ... dit is Juffrouw Storm, de Franse lerares...'
Even verbazing, maar al snel zijn ze de schrik te boven, en de jongen achter me, die dus eerder met zijn vingers al in me zat geeft me een paar klappen op mijn kontje.

"Dan ga ik terugbetalen wat ze me jaren aan strafwerk gegeven heeft !"
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 13:47 - Door: Frank
0

Anna zakt weer over mijn grote paal en begint deze ontzettend geil met haar strakke strontgaatje te berijden, terwijl Arthur Jasmijn's sterretje keihard uitwoont op hoog tempo. Hij pakt der haren beet en drukt haar hoofd tussen mijn gespreide benen, waardoor ze mijn kontgat begint af te lebberen met haar spitse tong. Ze spuugt een dikke klodder op mijn ster en plaats haar lippen er dan omheen. Ze zuigt als een ware slet en steekt haar tong diep naar binnen.

"Fuck wat zijn jullie toch een stelletje gore wijven!" Kreun ik het genietend uit, terwijl Anna flink op en neer wipt over mijn lul met haar geil schijtholletje. Haar kontsappen beginnen langs mijn stam, over mijn ballen naar beneden te druipen, waar Jasmijn ze gulzig opzuigt.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:10 - Door: Jasmijn
0

Gretig lik ik nog steeds heftig uit het kontje van Frank terwijl Arthur mij hierin dieper duwt met mijn gezichtje. Ik ga met mijn tong over zijn gaatje en vind het heerlijk hoe hij mij zo dit aan doet.

Ondertussen blijft Arthur hard in mijn kontje stoten en slaat mijn billen ook volledig rood. Ik weet van de geilheid niet waar ik het moet zoeken maar de heren wel gezien ze beide lekker bezig zijn mij en Anne goed uit te wonen. Arthur duwt nog steeds hard tegen mijn achterhoofd waardoor mijn gezichtje zich dieper in de kont van Frank lijkt te begraven,
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:15 - Door: Frank
0

Anna wipt keihard over mijn dikke paal en zorgt er voor dat ik bijna moet klaar komen. Snel trek ik mijn paal uit haar kontje en spreid haar billen flink. Jasmijn steekt meteen haar tong in het gapende gat van Anna en spuugt er nog een dikke klodder in.

Mijn keiharde paal zit onder de kontsappen en een paar bruine vegen, wanneer ik deze aan Jasmijn aanbied. "Zuig deze maar even goed schoon smerige slet!" Commandeer ik haar geil en plaats mijn eikel tegen haar lippen.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:30 - Door: Jasmijn
0

Ik open mijn mondje en begin hem vol overgave te pijpen. Dit vind Frank duidelijk niet goed genoeg gezien hij mijn hoofd vast pakt en begint hard met zijn lul in mijn mondje te stoten. Snel krijg ik het er al moeilijk mee gezien hij zonder genade in mijn mondje tekeer gaat.

Hij gaat ook al snel zodanig diep dat ik erin moet kokhalzen en hij gromt erbij dat ik maar een vuile slet ben en dit toch het enige is waar ik goed voor ben. Hij geniet er duidelijk van en in mijn ooghoeken zie ik Arthur en Anna ook weer samen tekeer gaan.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:35 - Door: Frank
0

Arthur en ik neuken deze twee smerige sletjes keihard in hun ranzige pijpbekjes. Jasmijn zuigt alle poepvegen van mijn dikke lul en slikt deze gretig door. "Smerige slet je kan maar geen genoeg krijgen van kontjes proeven he!?" Merk brutaal op en pak haar hoofd nog eens stevig vast.

Mijn lul gaat zo diep in haar keel, dat het slijm en kwijl uit haar neus schiet. De tranen rollen over haar wangen en ze kliert mijn gehele paal en balzak onder. "Nu alles schoonzuigen goor wijf, dan woon ik je kontje nog eens goed uit!" Bijt ik haar toe en spuug een dikke klodder in haar openstaande pijpbek.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:42 - Door: Jasmijn
0

Ik moet er uit zien als een wrak mijn hele gezicht zit onder het kwijl en ik begin zijn pik netjes schoon te likken en hij wilt me nu nog anaal nemen. Eerst moet ik nog even staan en hij geeft een mep op mijn tieten. Dan doet hij zijn hand in mijn mond en begint mijn mond als het ware te vingeren. Kwijl loopt eruit als een dolle en dit smeert hij over mijn hele gezichtje heen en ook mijn tieten kwijl ik op deze manier onder.

Frank pakt mij bij mijn keel en knijpt deze dicht en zegt geil in mijn oor "zo slet smeek maar eens of ik je wil kapot neuken" en gek van geilheid begin ik hem te smeken of hij mijn kontje wilt neuken zo hard en lang als het hem pleziert.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:47 - Door: Frank
0

Ze smeekt me om haar kont uit te wonen en uit te rekken. Waardoor ik haar grijzend bij der haren vastpakt en nog even naar mijn lul laat afzakken. "Ik ga je kontje zo meteen breken smerige teefje, maar eerst door slikken! Ik heb geen tijd om naar de wc te gaan!" Zeg ik gemeen en laat mijn blaas lopen.

Een flinke straal warme goudgele pis verlaat mijn eikel en komt direct in haar openstaande mondje terecht. Met veel moeite probeert ze alles door te slikken, terwijl het over haar kin en borsten naar beneden druipt. Ik mik ook op haar voorhoofd en zeik zo haar hele gezicht onder.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:49 - Door: Jasmijn
0

Na het smeken gaat voor mij weer een nieuwe hel los. Hij zeikt over mijn lichaam heen zijn goudgele pis gaat over mijn kin, borsten voorhoofd en mijn hele gezicht waaronder mijn mondje. Ik walg ervan en kan niet beschrijven hoe smerig ik dit vind maar ik ben tevens zodanig geil dat ik het niet wil missen.

Hij laat alles lopen en moet lachen en noemt mij een pisslet. Ik ben zeik vies en vernederd maar wil nog steeds zo graag zijn dikke paal in mijn kontje ik weet niet wat mij mankeerd.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:55 - Door: Frank
0

Ik draai haar om en zie haar openstaande kontje grijnzend tegemoet. Ik pis nog een straal in haar gapende strontholletje en ram dan mijn lul de genadeloos hard in. Ik pak der haren beet en begin haar kontje te spanken, terwijl ze keihard terugstoot met haar geile reet. Mijn dikke neukstaaf gaat ontzettend diep in haar kontkanaal en stimuleert haar extreem geil.

"Oooh jaaaa neuk mijn kontje maar!!! Haardeeeeeer breeekk mijn geile reet!! Ik wil mijn kontje een week niet kunnen gebruiken!! Zet het in vuur en vlam!!!" Begint ze het nu uit te krijsen door geilheid, terwijl ze kwijlend haar klitje vingert.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 16:15 - Door: Jasmijn
0

Ik kermde het uit dat ik wou dat hij mij gebruikt hij kon ondertussen alles met mij doen en hij ging maar harder en harder. Ik weet niet waar hij de kracht vandaan haalde en zo lang kon doorstoten maar ik wou meer van hem.

Mijn kutje droop van geilheid over de grond en alles zat daarom ook uiteindelijk onder.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 16:18 - Door: Frank
0

De kamer vult zich met soppende en neukgeluiden, terwijl ik geile kutjes, kontjes en pis ruik. Ik trek nog harder aan der haren waardoor haar rug mooi hol komt te staan en haar dikke reet stoot keihard terug tegen mijn gespierde onderbuik.

"Ik ga je strontholletje zo hard uitwonen, tot je mijn dikke paal onderschijt en dan mogen Anna en jij het aflebberen!! Smerige geile stronthoertjes!" Fluister ik in haar oor en stoot zo genadeloos hard in haar knijpende poepertje, totdat ze de controle er over verliest.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 16:21 - Door: Jasmijn
0

O mijn god wat een vernedering dat ik het nu laat gaan ik schaam mij dood en het lijkt er wel gewoon uit te lopen hoe erg ik het ook wil inhouden. Het komt op de gymzaal vloer en ik huil van vernedering en walging gezien hij vertelde wat ik ermee moest doen.

Anna begint nu ook tegen te stribbelen maar Arthur heeft haar stevig in haar greep.
(Heb ook mijn mail even ingevuld als je meer verhaaltjes met me wilt maken mail je maar xxx)
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 16:29 - Door: Frank
0

Ik trek mijn besmeurde paal uit haar gapende gat en zie dat deze flink onder de bruine stukken zit. Ik pak beide teefjes bij hun haren vast en trek ze richting mijn kruis. "Kom op gore teefjes, iemand moet de boel schoonlikken!!" Commandeer ik ze gemeen en druk mijn paal dan zonder genade in het mondje van Jasmijn.

(Check je mail xx)
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 16:32 - Door: Jasmijn
0

Wat een eikel hoe kan hij dit doen hij duwt zijn smerige paal tegen mijn mondje aan en begint deze naar binnen te werken. Ik moet hiervan bijna kokhalzen van hoe smerig het is en hij kijk glimlachend op mij neer hoe hij mij hier gewoon loopt te martelen.

Arthur weet ook niet wat hij ervan moet vinden maar blijft er zeker bij staan en duwt nu ook Anna tegen de lul van Frank aan.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 16:35 - Door: Frank
0

Samen met Anna sabbelt Jasmijn mijn smerige paal helemaal af en likt alle stukjes stront er af. "Goed zo sletten geniet maar van Jasmijn's geile inhoud! Wel alles netjes doorslikken he!" Merk ik bezeten door lust op en zie Jasmijn dan plotseling tongen met Anna, waardoor ze al het stront geil uitwisselen. Ze kijken mij met grote ogen aan en slikken dan alles netjes door. Ze openen trots hun mondjes en likken langs hun lippen.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 16:44 - Door: Jasmijn
0

Niet normaal hoe geil ik was wie had gedacht dat ik naar mijn kerstgala zou tongen met een ander meisje en stront zou wisselen en doorslikken.
De heren moeten lachen en Frank maakt er nog een foto van, hij neemt ons meer naar de meisjes kleed kamer en duwt ons onder de douche. Hier moeten wij gaan douchen en maken ons zo een beetje schoon. ONder de douche geven Anna en ik een show en omhelsen elkaar en zoenen elkaar nog wat meer. Anna is wel gemeen en knijpt in mijn tepels en vingert mij ook heerlijk.
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 10:46 - Door: Frank
0

Terwijl de dames elkaar lekker schoonspoelen na de hete ranzige anale seks, geniet ik al trekkend van het showtje. Ik besluit ook onder de douche te stappen en begin hun geile strakke kontjes flink in te zepen. "Hmmmm jullie sletjes hebben het heel goed gedaan!" Zeg ik grijnzend en geef Jasmijn een lange natte tongzoen. Anna steekt haar tong ook geil uit en al gauw kronkelen drie tongen geil langs elkaar.

"Dames ik moet nog wel plassen." Merk ik brutaal op, waardoor Anna en Jasmijn gelijk op hun knieën plaatsnemen. Ze open hun mondjes gewillig en ik richt mijn halfslappe paal direct op hun gezichten.
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 18:05 - Door: Jasmijn
0

Hij richt zijn lul op mij en Anna en hij laat zijn blaas leeg lopen. Zijn pis komt er met een strakke straal uit over mijn gezicht en mijn lichaam heen. Ik ontvang het in mijn mondje en over mijn lichaam heen en word er te geil van en begin mijzelf te vingeren. Anna pakt mij nu bij mijn haren vast en duwt mij tegen de grond aan. Ik moet van haar de vloer likken en gewillig doe ik wat ze van mij vraagt.
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 18:44 - Door: Frank
0

"Lik de vloer maar vuile stoephoer!" Lacht Anna gemeen en leegt haar blaas op het gezicht van Jasmijn, die ondertussen braaf de smerige douchevloer aflebbert. Na een tijdje pak trek ik haar ruw omhoog aan der haren en stop haar gezicht tussen mijn kont. "Lik deze maar goed schoon vuile konthoer! Stop je tong maar diep in mijn warme stronthol!" Bijt ik haar toe en bied mijn dikke lul aan Anna aan.
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 19:29 - Door: Jasmijn
0

Na de douche grond te hebben gelikt plast Anna ook nog even over mij heen en ik voel haar warme pis over mijn lichaam gaan.
Frank pakt mij ruw op aan mijn haren en duwt mijn gezicht in zijn kont en beveelt mij het te likken. Ik stop mijn tong in zijn kont en begin hem heerlijk geil te rimmen. Ik lebber het helemaal af als de vieze gewillige slet die ik ben "ik doe alles voor je" zeg ik geil en hij geeft mij een mep in mijn gezicht. "Kop dicht gore slet en blijf gewoon likken.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net