Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 29-12-2016
Schakels: 40x
Gelezen: 1226x
Sauna

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 10:44 - Door: Laura
Ik ben Laura ben 17 jaar heb bruin lang haar en groene ogen, een mooi slank figuur en een mooie c cup.
Het is maandag ochtend vakantie is net voorbij en heb eigenlijk nog hele maal geen zin om naar school te gaan. In plaats van school ga ik ook veel liever naar de sauna en de kans dat ik bekende tegen kom zou niet groot zijn. Ik loop naar beneden en kus mijn ouders gedag en zeg hun dat ik naar school ga terwijl ik eigenlijk naar de sauna ga.

Eenmaal bij de sauna aangekomen duik ik een kleedhokje in en kleed me uit berg mijn spullen op en loop richting de zwembaden. Als ik daar binnen kom kijk ik voor de zekerheid of ik op dat moment niemand bekend zie.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:13 - Door: Rob
0

Ik zit al een tijdje in het zwembad heerlijk te genieten van mijn extra vrije dag, veel mensen wisten het niet van mij, maar ik ga vaak naar deze naaktsauna. Deze maandag is het heerlijk rustig omdat iedereen gewoon aan het werk en naar school is. Op mij na is het bad leeg als ik in ene een mooie meid naar binnen zie lopen richting het zwembad en zie haar om haar heen kijken "Er is hier niemand behalve ik hoor!" Schreeuw ik naar haar en als ze naar mij toe kijkt geef ik een knipoog.

Ik ben Rob een jongen van 21, 190cm, donkerblonde haren, blauwe ogen, gespierd lichaam inc sixpack en een respectabele pik ;)
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:27 - Door: Lisa
0

Mijn dikke tieten bewegen flink op en neer, wanneer ik naakt richting de zwembaden loop. Mijn ronde strakke kont waggelt alle kanten op en ik ga heerlijk genieten van mijn vrije maandag, waarschijnlijk is het toch leeg hier. Mijn sexy lijf mag er zeker zijn met mijn bruine krullen en donkere ogen.

Wanneer ik bij de zwembaden aankom valt het mijn plotseling op dat er een hunk in het water zit te praten met een andere jonge meid. Haar borsten mogen er zeker zijn, maar die van mij zijn toch wat groter merk ik triomfantelijk. Beiden kijken mij opeens verbaast aan en ik ga met mijn handen in mijn heupen voor ze staan. "Kan ik hier aansluiten?" Vraag ik glimlachend.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:36 - Door: Rob
0

Ik bekijk de dame op en neer en grijns als ze vraagt of ze mag aansluiten "tuurlijk mag dat schoonheid" knipoog ik naar haar en ze springt het water in. Ik steek mijn hand uit naar Lisa en stel me voor "Rob en dit is Linda" Zeg ik met een glimlach.

De dame stelt zich voor als Lisa en glimlacht vriendelijk en zie haar mij eens goed bekijken "kan je het allemaal goed zien? Of moet ik even uit het water stappen?" Vraag ik en druk mijzelf uit het water en sta even voor haar buiten het water voordat ik weer terug het water in ga "goedgekeurd?"
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:40 - Door: Lisa
0

Rob blijkt een enorme lul te hebben, die hij dan ook brutaal toont. Laura haar mond valt open en mijn ogen worden groter van verbazing wanneer Rob uitdagend opstaat. "Ooh ja die is zeker goedgekeurd." Lachen Laura en ik in koor. Met zijn drieŽn genieten we van het heerlijke warme water, terwijl we over van alles en nog wat kletsen. "Kennen jullie elkaar eigenlijk?" Vraag ik toch nieuwsgierig aan Rob en Laura, terwijl ik Rob naar mijn enorme jetsers zie staren.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:45 - Door: Rob
0

Ik kan mijn ogen niet van de tieten van Lisa afhouden en grijns af en toe in haar richting. "Kennen jullie elkaar eigenlijk?" Hoor ik Lisa vragen en beide schudden we tegelijkertijd ons hoofd "nee, nouja sinds 10miuten" lach ik en bekijk Linda ook eens goed "komen jullie hier vaker of is dit jullie eerste keer?" Vraag ik en voel mijn pik een beetjw groeien als ik de tieten van lisa weer zie
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:51 - Door: Lisa
0

"Nou ik kom hier wel eens om te ontsnappen aan mijn drukke leven, lekker ontspannen en genieten op een rustige maandag. Maar ik had niet verwacht hier gezelschap aan te treffen." Vertel ik rustig en ga stiekem met mijn hand onderwater op zoek naar Rob's bovenbeen. Ik schiet in de lach wanneer ik merk dat ook Laura onderwater met haar hand aan het zoeken is.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 22:57 - Door: Rob
0

"Nee ik had hetzelfde inderdaad, maar twee mooie dames zeg ik nooit nee tegen" zeg ik met een knipoog naar beide dames en voel dan op beide bovenbenen een hand die langzaam omhoog glijden "is het makkelijker als ik dichter naar jullie toe kom?" Vraag ik grijnzend en sla een arm om beide dames heen, mijn hand rustend op hun billen en knijp er zachtjes in "waar heb ik jullie aan verdient?"
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:01 - Door: Lisa
0

Rob trekt ons stevig tegen zich aan, terwijl hij onze ronde kontjes brutaal begint te masseren. "Ik weet het niet, misschien wel aan je stuk gereedschap daar beneden?" Zeg ik plagend en druk mijn lippen op de zijne. Laura steekt haar tong uit en probeert gretig tussen ons in te komen, kennelijk is zij ook al behoorlijk opgewonden.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:06 - Door: Rob
0

Ik grijns en zoen beide dames, mijn ene hand tussen de billen van Lisa verdwijnend. "Mhm ik dacht omdat ik zo'n geweldige persoonlijkheid heb" zeg ik lachend en zoen de beide meiden gewillig. Ik voel een hand om mijn pik heen slaan en vlak daarna eentje over mijn ballen "kunnen we niet beter een privť saunatje induiken voor het geval dat?" Vraag ik terwijl mijn beide handen tussen de beide billen gaan en een vingertop i hun kutje laat glijden.
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:15 - Door: Lisa
0

Laura en ik stappen meteen uit het bad en grijpen Rob vast bij zijn kaarsrechte harde lul. We trekken hem mee richting een kleinere stoombad waar zachte bankjes staan en laten hem plaatsnemen. Geil gaan we voor hem staan en lachen eventjes. "Heb je zin in ons schatje?" Vraag ik grijnzend en pak Laura vast bij haar heup. "Zin in een showtje?!
Datum & Tijd: 29-12-2016 @ 23:23 - Door: Rob
0

Ik word meegetrokken aan mijn kaalgeschoren pik naar een bankje en moet plaats nemen. De meiden staan geil voor me en Lisa trekt Linda tegen haar aan "heb je zin in ons schatje?" Vraagt Lisa geil. Ik wijs naar mijn pik en grijns "wat denken jullie zelf?" Vraag ik en kijk naar de dames die geil met elkaar zoenen "zin in een showtje?" Vraagt Lisa en ik knik "als ik straks maar mee mag doen"
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 15:06 - Door: Lisa
0

"Misschien mag je meedoen, als je pik hard blijft tijden onze showetje." Lach ik gemeen en pak Laura vast bij haar billen en druk mijn dikke tieten tegen die van haar aan. Ik masseer haar flinke reet, terwijl we ontzettend geil zoenen met veel tongwerk en speeksel. Na een tijdje pakt Laura wat olie en overhandigt deze aan Rob. We draaien onze kontjes richting hem en steken ze plagerig bijna in zijn gezicht. "Spuit wat olie op onze schuddende kontjes schat!" Roept Laura geil.

(Je laatste bijdrage was echt waardeloos, nooit meer in herhaling vallen en een stuk beter je best doen! Anders is het klaar...)
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 17:36 - Door: Tom
0

Ik (Tom) ben al een tijdje aan het zwemmen. Ik moest even afkoelen van een eerdere sauna. En vanuit de andere kant van het zwembad heb ik Lisa met haar heerlijke borsten aan zien komen lopen en haar zien aansluiten bij de man en vrouw die al in het zwembad zitten. Ik bekijk me een tijdje en denk bij mezelf 'zouden die elkaar kennen of gaat er iets spannends gebeuren?'

Wanneer ik de twee meiden de jongen zie meetrekken naar een andere kleine sauna achteraf volg ik ze. Ze gaan de sauna binnen en ik besluit ook de sauna in te gaan.
Als ik binnenkom hoor ik een van de meiden nog net roepen 'spuit wat olie op onze schuddende kontjes'...

Ik zie drie verbaasde gezichten mijn kan op draaien en ik kijk naar Rob. "Geef maar hier die olie, dan verwen ik die kontjes wel snel".
Rob neemt zelf wat olie en gooit mij de fles (ik ben trouwens 26). Zelf smeert hij de olie op de billen van Laura terwijl ik mijn handen op de prachtige billen van van Lise leg en ze heerlijke begin in te smeren....wanneer ze ingesmeerd zijn laat ik 1 hand over haar kontje glijden en met de andere pak ik de linkerborst van Lisa en kneed er even stevig in.
Rob kijkt naar Laura en pakt ook haar borsten goed beet.
Terwijl Rob zich bezig houdt met Laura kneed ik de borsten van Lisa steeds steviger en knijp in haar tepels waar ik af en toe zacht aan trek. Lisa en Laura worden steeds geiler en tongen elkaar heftiger.
Ik pak nog wat olie en laat mijn handen weer heerlijk over de borsten van Lisa glijden...wanneer ik haar tepels tussen mijn vingers wrijf klinken en zachte lekkere kreunen
Datum & Tijd: 31-12-2016 @ 18:46 - Door: Tom
0

Ik ga zitten op de saunabank en zet Lisa in mijn schoot neer. Mijn handen sla ik om je heen en is masseer beiden borsten die ik heerlijk kneed, steeds intenser.
ik draai je hoofd en geeft je een lange diepe tongzoen. Onze tongen verwennen elkaar heftig terwijl mijn vingers jou tepels kneden. Ik laat mijn rechterhand naar benden afzakken en streel je over je buik, naar je heupen, naar je navel en langs je schaamstreek. Vervolgens over je dijbeen, je liezen en heerlijk langs jouw schaamlippen. Je clitje laat ik nog even en eerst verwen ik je buitenste schaamlippen, weer je liezen en steeds iets verder naar binnen om je binnenste schaamlippen te verwennen.
Je kreunt en hij en je schreeuwt dat je hard genomen wilt worden. Ik heb een flinke stijve die lekker tegen jouw kont aan prikt en jij draait steeds heftiger met je kont over mijn penis....

Met 2 vingers glij ik nu over het lekkere clitje van Lisa die steeds harder gaat kreunen. "Ga doooor" schreeuw je. En ik ga door...ik draai met mijn vingers over jouw clitje oo een heerlijk tempo die ik heel geleidelijk opvoer.
Terwijl Lisa haar ogen dicht heeft en geniet zie ik Laura ontzettend geil naar ons schouwspel kijken en terwijl Rob haar borstel streelt beweegt ze zijn hand naar haar clitje en kijkt mij geil aan.

Ik wissel nu even af naar op en neergaande bewegingen en open je benen wat meer zodat ik je nog lekkerder kan vingeren...ik gebruik nu ook 1 vinger zodat ik hele gevoelige kleine rondjes over je clitje kan draaien
Als ik het tempo weer verhoog slaak je een diepe kreun en verlies jij de controle over jouw lichaam...je heupen schokken op en neer in ongecontroleerde bewegingen. Dit geilt mij nog meer op en ik ga je nog iets sneller vingeren terwijl ik met mijn tong in je ook lik...je giert en kreunt het uit.
je gilt "jaaaaa ik kom zo, ik kom, jaaaaa laat me komen!"
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 11:40 - Door: Rob
0

Ik ben blij Tom dat je meteen het verhaal van me overneemt. Dat ik dit nog zie in 2017. Ik hoop dat je trots op jezelf bent en hoop dat Lisa gewoon met mij door wil. Il hoor het wel weer. En jij kan dus echt niet goed een beetje teasen
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 11:52 - Door: Lisa
0

"Misschien mag je meedoen, als je pik hard blijft tijden onze showetje." Lach ik gemeen en pak Laura vast bij haar billen en druk mijn dikke tieten tegen die van haar aan. Ik masseer haar flinke reet, terwijl we ontzettend geil zoenen met veel tongwerk en speeksel. Na een tijdje pakt Laura wat olie en overhandigt deze aan Rob. We draaien onze kontjes richting hem en steken ze plagerig bijna in zijn gezicht. "Spuit wat olie op onze schuddende kontjes schat!" Roept Laura geil.

(Maar het moet wel een stuk beter Rob, niet meer in herhaling vallen..)
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 12:04 - Door: Rob
0

Ik pak de fles olie van Laura en laat jullie met jullie kontjes tegen elkaar aan staan "en nu flink schudden!" En met dat ze beginnen met te schudden spuit ik flink wat olie over jullie kontjes. Ik grijns en trek Laura naar me toe en begin de olie over haar rug en benen iit te smeren. Ik sla haar een paar keer hard op haar mooi ronde billen en laat mijn handafdruk achter op de billen van Laura. Ik geef een kus op de billen van Laura en trek dan Lisa naar mij toe.

Lisa kijkt me geil aan terwijl ik haar billen masseer en mijn hand tussen haar billen verdwijnt en over haar kutje heen wrijf. Ik druk met gemak mijn wijs- en ringvinger haar kutje in. Meteen stapt Lisa weg "dat was niet afgesproken zegt ze en bijt op haar lip
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 13:38 - Door: Lisa
0

"Brutaal mannetje, voor straf moet je mijn spleetje en sterretje schoonlikken!" Zeg ik gespeeld gemeen en spreidt mijn billen voor hem. Rob zakt meteen voorover op zijn knieŽn en pakt mijn geile reet stevig vast. Hij drukt zijn gezicht er diep tussen en begint met veel speeksel mijn gehele bilnaad af te likken. Laura gaat achter hem staan en drukt haar volle kontje tegen zijn achterhoofd aan. Onze ronde konten omklemmen nu zijn hoofd en Rob kan amper adem halen.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 14:54 - Door: Rob
0

Ik pak de stevige billen van Lisa beet en lik haar heerlijke kutje en kontje. ik word geplet tussen twee konten en ik blijf gulzig door likken en zorg dat geen enkel plekje wordt overgeslagen. Ik plaats me handen naar voren en pak haar heerlijke tieten beet en knijp even hard in beide tepels waarna ik Lisa iets van me af duw en dan hetzelfde doe bij Laura "oh fuck wat zijn jullie lekker!" Grom ik en bijt in de billen van Laura waarna ik er een flinke tik op geef
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:31 - Door: Lisa
0

Rob staat op en geeft onze beide een geile tongzoen, waarna Laura en ik ons omdraaien en onze handen op het bed plaatsen. We steken onze glimmende kontjes speels uit richting Rob en schudden ze ontzettend geil op en neer. "Kom op nog iets meer likken Rob en dan likken wij zo misschien wel samen aan je lolly." Merk ik lachend op en geef Laura een heerlijke natte tongzoen.
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 15:57 - Door: Rob
0

Ik begin Lisa wild te likken en knijp flink in haar kont terwijl ik dat doe. Ik sta weer op en sla nog een paar keer hard op haar kontje waarna ik naar Laura ga en haar kutje helemaal schoon lik en natuurlijk haar sterretje. Ik sla een paar keer op haar kont en steek dan twee vingers diep in haar kutje en mijn tong diep in Lisa haar ster. Ik grijns als ze op staan en mij plaats laten nemen. Ik ga zitten en kijken naar de twre overheerlijke dames en geef ze een tongzoen terwijl ik twee handen op mijn dijbenen voel.
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 20:34 - Door: Lisa
0

Laura en ik knielen voor Rob neer en kijken hem geil aan met grote ogen. Waarop we beiden aan zijn stam en zijn grote noten beginnen te likken. We happen ieder een bal naar binnen en laten deze door onze warme mondjes rollen, terwijl we onze tongen er wild over bewegen. Rob trekt ondertussen hard aan zijn paal en we zien hoe deze voor onze neus groeit.

We sabbelen zijn grote ballen helemaal af en bijten er zachtjes in. Rob staat op en gaat op het saunabed liggen, met zijn paal die kaarsrecht omhoog wijst. Ik ga in 69 boven op hem liggen en plet mijn dikke tieten op zijn onderbuik, waarop ik zijn paal naar binnen hap. Terwijl ik deze hard afzuig, pak ik zijn benen vast en trekt deze omhoog richting Rob. Hierdoor komt zijn ster mooi vrij en Laura steekt gelijk haar tong er in.
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 21:27 - Door: Rob
0

Ik wordt heerlijk afgezogen door Lisa, die in 69 boven op mij ligt. Mijn tong gaat wild door haar spleetje en met een hand wrijf ik wild over haar clitje en met mijn andere hand knijp ik in haar heerlijke tieten die geplet zijn op mijn onderbuik. Ik verplaats mijn tong naar haar ster en lik deze helemaal nat om met mijn duim er vervolgens langzaam in te glijden. Duidelijk is dat dit niet haar eerste keer en al snel heb ik de duim vervangen door twee vingers die helemaal in haar kont verdwijnen. Mijn tong likt ondertussen over haar clitje heen en ik zuig er een paar keer hard op.

Ondertussen is Laura mijn ster aan het bewerken met haar tong die steeds harder begint te likken, ik kreun zachtjes en klem mijn benen om haar nek zodat ze niet makkelijk weg kan komen. Ze begint nog wilder te likken en ik voel langzaam een vinger naar binnen glijden die mijn prostaat begint te masseren. Ik kreun wat luider en ik voel haar likken over het stukje tussen mijn ster en mijn ballen en ik voel vervolgens hoe ze gretig mijn bal naar binnen zuigt en er weer zachtjes op bijt.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 12:52 - Door: Lisa
0

"Oooooh jaaa hmmmmm vinger mijn kutje en kontje schat, terwijl je op mijn klitje zuigt!!" Kreun ik het genietend uit en hap zijn enorme paal weer in mijn natte mondje. Met veel kabaal en speeksel zuig ik hem af, terwijl Laura haar tong diep in zijn knijpende ster steekt.

Het kwijl stroomt langs mijn mondhoeken over zijn paal en ballen richting zijn bruine hol. Laura zuigt al het slijm van zijn ballen en spuugt het op zijn natte ster. Mijn dikke tieten drukken ondertussen op zijn navel, terwijl ik zijn gehele lans nu kokhalzend begin in te slikken. "Ooh fuck Lisa wat doe je dat toch lekker geil met je hete mondje! En wat een geile teefje ben jij Laura, ze zit gewoon mijn kont schoon te likken!" Geniet Rob hard op.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 23:19 - Door: anoniempje
0

Toen kwam er iemand binnen endie vertelde aan iedereen de waarheid...
Weet je wat die waarheid was???
Dit is een...
KUTVERHAAL!!!
Als je me wilt neuken? Bel dan
0476925327
Dit verhaal is belachelijk en ik kan niet wachten tot jullie me gelijk gaan geven....
Ik ben altijd beschikbaar voor phone sex zelf al bel je me om 4u s'morgens
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 13:12 - Door: Rob
0

Ik til Lisa van mij af en plaats haar op z'n hondjes "Laura eronder!" Commandeer ik en ze doet het direct. In positie 69 ligt ze er nu onder, ik ga dichterbij staan en trek haar hoofd een beetje naar achter zodat haar mond open komt te staan. Ik laat mijn pik helemaal in haar mondje glijden en ik voel hoe ze hem vacuŁm zuigt. Ik begin haar mondje wild te neuken terwijl ik een klodder speeksel op Lisa haar ster laat vallen en er nu drie vingers in laat glijden.

Dan haal ik mijn pik uit Laura haar slettebek en zonder waarschuwing ram ik mijn volledige lengte diep in Lisa haar strakke kutje. Ik laat haar even wennen voordat ik haar heupen ruw beet pak en wild begin te stoten, een aantal handdrukken achterlatend op haar billen.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 21:40 - Door: Lisa
0

Rob stoot zijn volledige gevaarte diep in mijn druipende warme grotje en raakt al gauw mijn baarmoeder aan. Het gevoel is intens en mijn strakke soppende kutje voelt zich helemaal opgevuld. "Oooooh fuck straks scheur ik nog uit! Maar dit voelt zo fucking geil!! Naai mijn kutje hard Rob, ik wil spuitend klaarkomen!!" Kreun ik het genietend uit, terwijl hij aan mijn haren begint te trekken.

Hierdoor word ik nog geiler en begin ik met mijn dikke reet keihard tegen zijn onderbuik onderbuik terug te stoten. Hij knijpt heerlijk geil in mijn volle kontje met zijn andere hand en stopt af en toe een vinger in mijn warme knijpende sterretje. Laura zuigt ondertussen als een gek aan mijn klitje en likt ook aan de ballen van Rob, die wild over haar gezicht bewegen door al het neukgeweld.
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 03:19 - Door: Rob
0

Ik pak haar haren stevig beet en begin nog harder te stoten terwijl Lisa heerlijk terug stoot. Ik voel hoe Laura mijn ballen probeert naar binnen te zuigen, maar door het neukgeweld lukt dit amper. Ik glij uit Lisa en geef haar een aantal harde klap op haar billen, die helemaal rood uitslaan.

Ik trek Laura onder Lisa vandaan en duw haar tegen de glazen deur aan. Ik duw haar rechterbeen omhoog terwijl ik met mijn ander hand mijn pik naar binnen begeleid. Waarna ik haar met die hand om haar keel klem en ik hard omhood begin te stoten. "Fucking geile sletten zijn jullie!" Kreun ik wild.
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 12:30 - Door: Lisa
0

Rob spreidt zijn benen en ik zak er meteen tussen op mijn knieŽn. Zijn paal glijdt op hoog tempo door haar glibberige kutje, terwijl ik zijn ballen nat lik en over zijn perineum richting zijn ster ga met mijn geile tong. Hij kreunt het genietend uit en spuugt een dikke klodder in het kreunende mondje van Laura, die deze gewillig doorslikt. "Hmmmm van jou slik ik alles door Rob!" Kreunt Laura het uit en steekt haar tong diep in zijn mond.

Ondertussen kijk ik even gefascineerd naar Rob's enorme paal die hard stoot en pak zijn billen weer goed vast. Ik spreid ze lekker goed en spuug een geile klodder op zijn ster, waarna ik deze genadeloos hard aanval met mijn lekkere tong. Ik steek deze zo diep mogelijk langs zijn knijpende ster en voel de geile warmte van zijn endeldarm. Zijn ballen stoten ondertussen tegen mijn kin aan, terwijl ik geniet van zijn knijpende ster.
Datum & Tijd: 08-01-2017 @ 01:16 - Door: Rob
0

Ik duw Lisa haar hoofd dieper terwijl ik blijf doorstoten. Ik pak Laura haar tieten beet en begin nog harder te stoten. Laura gilt het uit en ik grijns terwijl ik uit haar glij en me omdraai om vervolgens in Lisa haar pijpbek te stoten. Ik druk haar met haar neus tegen mijn buik aan en houd haar even vast om haar ogen te zien tranen.

Ik glij uit haar mond en draai meteen om om haar over het saunabed heen te leggen en langzaam haar sterretje in duw. Al snel voel ik ontspanning en ik begin harder te stoten. Ik pak haar billen beet en geef er een paar klappen op. "Gore sletten zijn jullie ook!" Kreun ik en trek Lisa haar hoofd achterover en spuug in haar mond
Datum & Tijd: 08-01-2017 @ 16:31 - Door: Lisa
0

Ik speel expres geil met zijn klodder en laat het even over mijn kin druipen, waarop ik het weer naar binnen zuig en gretig doorslik. Ik toon hem mijn lege mond en lik extra geil over mijn lippen. "Hmmmm ook ik slik alles van je door geile Rob!" Knipoog ik naar hem en knijp plagend met mijn strakke sterretje in zijn enorme neuklat.

Rob laat mijn haren los en pakt bezeten door lust mijn dikke tieten vast met beide handen. Hij gebruikt ze als houvast en knijpt heerlijk in mijn tepels, terwijl hij ontzettend hard op mijn geile reet begint in te stoten. Mijn volle kontje raakt zijn gespierde onderbuik aan met veel lawaai en Rob zijn dikke lans scheurt mijn kringspier bijna uit. Laura heeft ondertussen plaatsgenomen onder mij en Rob zijn dikke kloten goed vastgepakt. Ze trekt ze naar beneden en hapt ze dan hongerig naar binnen om ze eens goed af te zuigen.
Datum & Tijd: 08-01-2017 @ 22:15 - Door: Mike
0

Ik heb een vrije dag genomen na weken hard werk en ga eens naar de sauna.
Ik ben een gespierde vent van 25 jaar, 2-3x per week naar de sportschool en zwarte krullen met blauwe igen. En een lul van 22 cm en 4-5 cm dik.

Als ik hen gedoucht en gezwommen ga ik de sauna in.
Damn wat zie ik daar. Een gast wordt heerlijk verwend door twee chicks. De ene berijdt hem flink. De andere meid is onder haar gaan zitten en speelt flink met de ballen van de gast. ik word gelijk geil en opgewonden. Wat hebben deze meiden heerlijke tieten en geweldige lichamen... ik streel even mijm lul en die is al snel flink stijf.

Ik loop op de drie af en ga achter de meid zitten die de andere meid likt en met de ballen van de mannen speelt. Ik leg mijn armen om haar heen en kneed direct haar borsten. De meid schrikt en draait zicht om. Dan ziet ze mijn gezicht rn mijn bungelende lul. Ze lacht meteen en gaat weer verder met het masseren met de ballen van de man. Mijm pik duwt nu tegen haar billen aan en dat merkt ze want ze draait haar kontje verder tegen mijn pik aan zodat mijn pik makkelijker tegen haar kutje aan glijdt.
Intussen glijden mijn handen over de billen van de andere vrouw en ik kneed haar billen en begin haar lichaam te kussen.
Ik stel me tussendoor voor als Mike. Zij blijkt Lis te heten "en die geile man is Johan en die meid die je kneed is Laura. Zegt ze

"Heerlijk" zeg ik en ik kneed Lisa door en duw mijn pik tegen haar kutje aan. Mijn hand laat ik naar het clitje van Laura glijden terwijl ik haar lichaam op de pik van Johan hoor klotsen
Datum & Tijd: 08-01-2017 @ 23:09 - Door: Rob
0

Ik blijf hard doorstoten en pak die heerlijke tieten nog eens stevig beet. Dit om vervolgens mijn pik in Laura haar mondje te duwen en haar hem weer schoon te laten zuigen. Als mijn pik eenmaal weer schoon is plaats ik mijn dikke pik weer tussen de lipjes van lisa en stoot dan in ťťn keer weer vol in haar strakke kutje, "Ik ga dit niet lang meer volhouden dames" kreun ik als ik wilder dan eerst doorstoot in het natte grotje van Lisa.

Ik glijd uit het grotje en neem afstand "allebei op jullie knieŽn en mondjes open!" commandeer ik en ze gaan naast elkaar op hun knieŽn zitten. Ik grijns en na een aantal ferme trekken aan mijn pik spuit ik in beide mondjes/gezichten flink wat zaad "Zo dames jullie hebben me wel doen vermoeien" lach ik terwijl ik weer ga zitten op een bankje

(Mike volgens mij ben je bij het verkeerde verhaal, want in dit verhaal komt geen Johan voor)
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 11:49 - Door: Lisa
0

Laura en ik wisselen het heerlijke zaad tongzoenend uit, waarop we al het geil van Rob gulzig doorslikken. We likken langs onze lippen en tonen Rob onze lege mondjes. "Hmmmm dat smaakte fucking geil Rob. Kom maar hier onze gaatjes klaarlikken, wij verdienen ook een beloning!" Kreun ik het geil uit en ga samen met Laura op onze rug liggen.

We spreiden onze benen wijd en beginnen gretig over onze opgezwollen klitjes te wrijven. "Lik ons klaar Rob, dan gaan we met jou mee naar huis vandaag." Knipoogt Laura naar hem en knijpt even in haar heerlijke borsten.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 11:57 - Door: Rob
0

Ik ga tussen Laura haar benen liggen en begin haar wild te likken terwijl ze over haar klitje wrijft ondertussen pak ik met een hand een van haar borsten beet en knijp in haa tepel.

Mijn ander hand verdwijnt tussen de benen van Lisa en ik laat in haar druipende kutje gemakkelijk twee vingers glijden en dit doe ik voordat ik omwissel en nu Lisa lik die mijn haren stevig vastpakt "geile sletten zijn jullie ook!" Kreun ik
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 12:02 - Door: Lisa
0

Bezeten door lust neem ik plaats boven op Laura, waardoor onze dikke tieten geil platgedrukt worden op elkaar. Laura opent haar mond en steekt meteen hongerig haar tong uit, waarop we ontzettend geil met elkaar beginnen te tongen. We wisselen heerlijk geile speeksel uit, terwijl Rob ademloos naar onze gaten loopt te staren.

"Kom op Rob, van beneden naar boven likken! Lik en vinger ons uitgebreid, totdat we spuitend in je mond klaarkomen! En waag het niet om eerder te stoppen, alles netjes doorslikken geile hunk! Het is geven en nemen." Kreun ik het uit en wrijf met mijn klitje over dat Laura.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 16:06 - Door: Rob
0

Ik lik op en neer en zuig aan hun klitjes terwijl ik ze beide ruw vinger. Ze komen na elkaar heerlijk geil kreunend spuitend klaat, ik slik alles netjes door en geef een harde pets op beide kontjes. Ik kus omhoog en met zijn drietjes wisselen we nog geil wat speeksel met elkaar uit.

Ik grijns naar beide dames en pak ze stevig beet. "Kom jullie gaan mee naar huis!" grijns ik en we lopen met zijn drietjes de sauna uit.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 16:14 - Door: Lisa
0

Na een kwartiertje rijden komen we aan bij een kast van een huis. "Zo Rob jij hebt best wel goed zie ik?" Merk ik geil op en wrijf over zijn bobbel, terwijl we door de voortuin lopen. Rob heeft zijn handje op onze billen en loopt triomfantelijk naar binnen. Hij knijpt onze kontjes even flink en geeft onze beide een zoen.

"Willen jullie misschien een rondleiding dames?? Ik heb de nodige avontuurtjes in dit huis gehad!" Merkt hij geheimzinnig op en loopt nonchalant voorop.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 16:37 - Door: Rob
0

Ik geef een rondleiding door mijn huis, een jacuzzi, sauna, een zwrmbad, alles erop en eraan. We eindigen in de keuken en ik pak een fles champagne en schenk de dames een glas in "dus dames wat vinden jullie ervan?" Vraag ik en trek mijn shirt alvast uit zodat de bobbel in mijn broekje nog duidelijker zichtbaar word
Datum & Tijd: 08-02-2017 @ 10:55 - Door: Lisa
0

Laura en ik kijken hongerig naar zijn grote bobbel en drinken onze glazen leeg. We geven aan dat het enorme huis prachtig is en we wel zin hebben in een jacuzzi-sessie. Rob knikt enthousiast en pakt nog een fles uit de koeler. Laura en ik steken onze tongen in de lege glazen en likken deze helemaal schoon. Rob ziet dit en wrijft even over de enorme bobbel in zijn broekje. 'We hebben dorst Rob, misschien moeten deze glazen straks weer gevuld worden.' Knipoog ik naar hem en loop samen met Laura richting de jacuzzi in de achtertuin. Onze ronde kontjes bewegen geil op en neer, terwijl Rob over zijn kruis wrijft.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net