Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 01-01-2017
Schakels: 8x
Gelezen: 655x
Onverwachte Spanning In De Sau

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 01-01-2017 @ 14:18 - Door: Tom
Vandaag besluit ik om eens lekker te gaan ontspannen in de sauna. Ik ben een goed uitziende sportieve man van 27 en een groot gereedschap en ga vandaag eens lekker genieten.

Als ik binnenkom in de kleedkamer is het niet al te druk en ook in de sauna valt de drukte mee...ik neem eerst een lekkere duik in het zwembad en ga dan de eerste sauna in...
En daar lig jij dan lang op je saunahanddoek met je prachtige borsten, je geschoren schaamstreek en je lange haar...de druppels gieren van je lichaam en druipen van je tepels langs je borsten naar beneden.

Ik ga tegenover je liggen en bekijk jouw lichaam eens goed. Helemaal niet verkeerd denk ik. En als jij even je ogen opens glimlach je ondeugend. Na 2-3 minuten zit jouw sauna tijd er helaas op. Ik zie je naar buiten gaan terwijl je me lang aankijkt...ik zie je even afdouchen en dan het zwembad induiken.
Na een paar minuten besluit ik de sessie niet af te maken en duik ook het zwembad in na een douche. Vastbesloten zwem ik direct op jou af.
" Hallo lekker ding, wat die jij er heerlijk uit!. Ik ben Tom
Jij stelt je voor en ik stel voor om eens goed te scrubben en dan de Turkse Stoomsauna in te gaan.

We lopen naar de douches waar ik je scrub en gaan daarna de sauna in. Jij gaat op de middelste trede zitten en ik direct daarboven, zodat mijn benen links en rechts van jouw lichaam zijn en jouw bovenrug tegen mij aan drukt.
Zo katen we er een hele gezellig middag van maken zeg ik je terwijl ik je nek begin te masseren
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 11:41 - Door: Suzanne
0

Ik kreun als Tom mijn nek zachtjes langzaam masseert. Ik leun meer naar achter en voel iets hard tegen mijn rug aandrukken net onder mijn schouderbladen. ''Wat ik nu voel is toch niet wat ik denk wat het is?'' grinnik ik en kijk omhoog. Door de dichte stoom die n de sauna hangt kan ik nog net Tom zijn knappe gezicht zien die glimlachend omlaag kijkt. '' Zou je het erg vinden dan, als het is wat je denkt?'' Beantwoord Tom mijn vraag en zijn vingers drukken nog harder op mijn naakte huid. ''Mmm, ,'' kreun ik zacht,'' misschien wel, maar misschien ook niet.'' Ik adem diep in en uit als ik voel hoe zijn handen langzaam via mijn schouders langs mijn bovenarmen glijden.'' Ik zei toch dat we er een gezellige middag van zouden maken,'' fluistert Tom en kust mij op de kruin van mijn hoofd.'' Ja dat heb je zeker,'' zeg ik lachend en mijn handen strelen zijn gespierde kuiten,''Maar ik wist niet dat dit ook bij het gezelligheidspakket hoorde.'' Tom zegt niks maar zijn handen glijden naar mijn borsten en grijpt ze zacht vast. Hij begint langzame draaiende, knijpende bewegingen te maken en mijn tepels worden stijver. Ik voel hoe hij mijn oorlel likt en daarna mijn hals kust. Mijn schaamlippen beginnen te gloeien en een aangenaam gevoel broeit in mijn onderbuik. Dan sta ik op en ga naast Tom zitten en kijk hem glimlachend aan.Ik leg mijn hand op zijn borst en maak draaiende bewegingen en ga langzaam via zijn gespierde buik naar beneden. Door de dikke stoom zie ik niet waar mijn hand heen glijd maar iets groot en hard tikt tegen mijn hand aan.'' Mmm, wat hebben we hier,'' lach ik en zie dat Tom met zijn wenkbrauwen op en neer gaat. Mijn vingers krullen zich om zijn dikke staaf en knijp.''Mijn hemel,'' zeg ik terwijl ik mijn bovenlippen over mijn onderlip laat gaan,''Wat een grote lul.''''Helemaal voor jou schatje,'' fluistert Tom en buigt zich naar mij toe en hapt gulzig naar mijn tepel. Terwijl hij mijn tepel in zijn mond neemt en met zijn tong rondjes om mijn tepel gaat trek ik langzaam aan zijn lul.
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 16:46 - Door: Johan
0

Als ik stilletjes de sauna binnen loop hoor ik gekreun van een man ik ga stilletjes op de bank liggen ze hebben me waarschijnlijk niet binnen horen komen. de vrouw is de man duidelijk aan het verwennen aan het gekreun te horen. Als mijn ogen wat aan de dikke stoom zijn gewent zie ik de silhouetten van een man en een vrouw in standje 69. De man kreunt ik ga komen Suus en lijkt even later haar mond vol te spuiten Even later hoor ik suus zeggen ik kom ook bijna waarop ik hem een vinger in haar kontje zie duwen waarop zei ook heerlijk klaar komt. Plots zie ik Suus schrikken ze heeft me denk ik gezien
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 18:08 - Door: Tom
0

@Johan...niet te snel sprongen maken in het verhaal.
Suus en ik zijn elkaar lekker aan het verwennen dus ik ga weer even terug naar waar wij waren.

"Helemaal voor jouw schatje" zeg ik tegen Suus op een geile toon terwijl ze mijn dikke penis stevig in haar hand heeft vastgepakt. "Ga er maar heerlijk van genieten, want straks gaat hij jouw laten genieten". En ik hap gulzig naar de tepels van Suus. Hmmm wat zijn ze heerlijk!.
Ik pak de borsten van Suus beet en begin ze sensueen te kneden. Met mijn hele handen maar soms ook heerlijk met een paar vingers of zacht strelen. Dit wissel ik af door tot aan jouw tepels te wrijven...met mijn mond lik ik om je tepels heen en draai gevoelige rondjes. Die tepel is al kneiterhard. En met mijn andere hand begin in je andere tepels tussen mijn duim en wijsvinger te wrijven en trek er zacht aan...maar steeds harder.

Mijn pik wordt helemaal stijf in die warme lekkere handen van Suus en ze begint me gevoeliger te trekke...ze maakt lange halen en komt daarmee telkens met haar hand tegen mijn ballen aan. Die pakt ze ook af en toe met haar hand beet en streel ze...bij zo'n streling laat ik een kreun ontspannen. "Damn Suus, jij bent pro, wat doe je dit geweldig lekker!". Ik laat mijn hand direct daarna naar jouw schaamstreek glijden en begin je hier te strelen; je liezen, je dijbenen, je buitenste schaamlippen en al heel snel vinger in flink draaiend over jouw clitje.
die is al lekker opgezwollen...ik draai er met 2 vingers over heen terwijl ik nu vanaf je tepels naar je hals kus...met mijn andere hand masseer ik steeds intenser je borsten en ik geef je een heerlijke tongzoen die jij uiterst geil met jouw tong beantwoord.
Onze tongen draaien om elkaar heen terwijl mijn vingers nu strelende op en neer gaande bewegingen maken en ik jouw kutje naar binnen glijden..."wat ben jij heerlijk nat" fluister ik in je oor...daarna draai ik lekker een halve minuut rondjes in je oor voordat ik je weer naar beneden kus en je tepels weer in mijn mond neem...
jouw ritme waarmee je mij aftrekt is inmiddels bijna tot een hoogtepunt gekomen zowat.

Intussen zijn er twee andere dames binnengekomen die ik zo tussen de 20 en 30 schat. Ik vraag me af of ze ons kunnen zien want ik zie alleen schimmen (ze zitten helemaal aan de andere kant) en lang haar en ze zeggen helemaal niets terwijl ik je toch heerlijk vinger en je borsten streel.
Jij hebt al de hele tijd je ogen door en hebt ze helemaal nog niet gezien. Ik besluit me er niks van aan te trekken en ga nog iets dieper met 2 vingers in je clitje
Ik hoor jou nog dieper kreunen en voel dat jij de controle gaat verliezen want je heupen schokken soms ongecontroleerd. Ook ik ben niet ver eer want ik beweeg ook heerlijk terwijl jij mij trekt.

"Hmmm Suus...wil je dat ik je vol onder spuit" zeg ik je. Of wil je mijn lekkere sperma liever ergens anders?"

Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 09:19 - Door: Elvy
0

Eindelijk weer eens een vriendinnendag. Deze keer ga ik met mijn beste vriendin Julia naar de plaatselijke sauna. Juul en ik zijn beide 24 en worden vaak als zussen beschouwd. zijn allebei zo'n 1.70 en onze lijven lijken ook veel op elkaar. Allebei lang haar. Ik blond stijl, en Juul bruine krullen. Zelfs qua navelpiercing zijn we gelijk. die hebben we namelijk ooit samen laten zetten. Op zo'n dag als vandaag krijgen we dan ook behoorlijk wat bekijks. Ik moet zeggen dat ik daar wel van geniet en Juul een beetje kennende geniet zij niet minder. We zijn beide hetero maar zijn tegelijkertijd ook erg nieuwsgierig zal ik maar zeggen. Met elkaar is er al wel eens wat voorgevallen.

We lopen als eerste een turks stoombad in en lijken gelijk prijs te hebben. Het is duidelijk dat er een stelletje zich niet in kon houden en elkaar heerlijk aan het verwennen is. Juul en ik kijken elkaar aan en giechelen wat in stilte. We gaan op een bankje zitten en ik tik Juul aan en knik naar een andere man die daar in zijn eentje zit. Duidelijk van het uitzicht te genieten. Zijn pik is behoorlijk gezwollen. Juul kijkt me aan en knipoogt zoals ik dat vaker heb gezien. We staan op en gaan beide aan een andere kant van de blijkbaar gespierde vlotte jongeman zitten. Hij begroet ons met een glimlach en een knikje en doet duidelijk moeite zijn geslacht te bedekken. Juul, die wat brutaler is als ik, doet dat blijkbaar niet en gaat steunend op haar handen achterover leunen en legt haar benen languit voor zich uit. Hierdoor kijkt de man die zich voorstelde als Johan recht op haar bollende venusheuveltje als hij zijn gezicht naar beneden richt. Even is het stil, ook bij het vrijende stel. Dan zie ik plots hoe de handen van Johan uit zijn schoot verdwijnen en elk een andere richting in gaan. Door dat ik toch wel geil begin te worden van dit alles, spreid ik bijna onbewust mijn benen. Ik voel hoe mijn lipjes aan elkaar kleven. Ik betwijfel of dat alleen van de hitte is... Ook Julia zie ik wat meer spreiden. Ik kijk haar even aan. Ze geeft me een kusmondje en knipoogt. De geilheid is uit haar ogen te lezen..
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 12:18 - Door: johan
0

Even later komen er 2 meiden de sauna binnen zo rond de 25 jaar schat ik. Ik doe moeite om mijn stijve te be dekken. 1 van de meiden gaat schaamteloos tegen over me zitten en strekt zich uit waardoor ik op haar bolle venusheuvel kijk ik sta op en ga tussen de 2 meiden in zitten en leg mijn handen op de bovenbenen van de beide meiden en stel me aan hen voor. Ook de meiden stellen zich voor Als Elvy en Juul. Ik zie dat Juul schaamteloos haar benen wat verder spreidt als ik mijn hand wet verder richting haar venusheuvel beweeg. Het andere stel trekt zich niets van onze aanwezigheid aan en gaat veder met het elkaar verwennen. Plots voel ik een hand die mijn stijve paal vast pakt en er aan begint te trekken, het is de hand van Elvy. Ik zit onder tussen haar vriendin te vingeren en haar clitje te bewerken waardoor ze al bijna klaar lijkt te komen. Elvy stopt met trekken en komt schrijlings over me heen zitten en begint me als een volleerde amazone te berijden, waarna ik het niet mee houdt en diep in haar klaar kom.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 17:43 - Door: Tom
0

@Johan: wat zei ik nou Johan, niet te snel en niet van die enorme sprongen maken.
Dit verhaal wordt langzaam opgebouwd.

de twee vriendinnen gaan aan de andere kant zitten. Maar als snel staan de dames op en zie ik ze naar de jongeman die in zijn eentje zit toelopen.

De meiden met zijn flink brutaal, want ondanks de stoom zie ik duidelijk dat de 2 meiden hun benen wat verder uit elkaar leggen.

hmmm wat zouden die gaan doen. Intussen trek Suus mij helemaal klaar en 1 minuut later kom ik heerlijk klaar. Ik kan een diepe kreun niet onderdrukken en tijdens die kreun spuit ik een paar heerlijke klodders tegen het lichaam van Suus aan. Nu pas opent Suus haar ogen om te zien hoe dat heerlijke witte sperma tegen haar borsten, buik en kin plakt.

En ook dan ziet ze pas dat er meerdere mensen in de sauna zijn. De kreun is niet onopgemerkt gebleven, want ik zie dat de twee meiden hun hoofd gedraaid hebben.
Suus wijst de meid met het steile blonde haar aan:
"Schoonheid, kom jij mij eens even helpen hier"
Ik ben benieuwd hoe de meid zal reageren...ze wacht een paar seconden maar komt dan resoluut naar ons toe. Als ze aan komt lopen zie ik hoe geweldig lekker lichaam zij heeft en daardoor blijft mijn lul groot en stijf.
"Oe jij zit flink onder" zegt de meid tegen Suus. Ze gaat direct door haar knien op de grond en begint het witte sperma van de borsten van Suus te likken.
"Doe je best Elvy!" hoor ik de andere meid nu zeggen. Dit lekkertje heet dus Elvy. Ik pak haar borsten stevig beet, knijp ik haar tepel en zeg "ja Elvy, doe je best, laat je maar gaan en geniet. Dat doet je vriendin vast ook"
Vanaf de hoogte zie ik daar haar vriendin ook geniet want die zit inmiddels met haar hand de onbekende man flink af te trekken terwijl hij haar borsten kneed.

Ik pak Elvy op en zet haar in mijn schoot...mijn handen glijden over haar lichaam naar haar kutje die al heerlijk nat is.met twee vingers glij ik het kutje van Elvy in en als ik ze krom voel ik directe de lekkere plekjes in haar kutje...Elvy vindt dit ook want direct slaakt ze een kreet gevolgd door een harde kreun...
ik blijf de borsten van Elvy intenser kneden en leg ze haren op die van Suus. Elvy kneed de borsten van Suus, maar Suus wil meer. Suus pakt de hand van Elvy en begeleidt die naar haar clitje, waar Elvy direct weet wat ze moet doen en heerlijk op en neer gaat met haar vingers over het glitje van Elvy. Ik buig mijn hoofd over de schouders van Elvy en terwijl ik haar diep blijf vingeren schokt ze neer en meer en geef ik Suus een heerlijk lange tongzoen. Suus en ik blijven elkaar zoenen en als ik het tempo verhoog voel ik hoe Elvy ongeremder en onbewuster kreunt en hoe haar lichaam steeds ongecontroleerder schokt. Het voelt heerlijk hoe de billen va Elvy tegen mijn penis aanschokken terwijl ik Suus zoen en af en toe stiekem geil geniet van het vingerwerk van Elvy bij Suus
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 03:48 - Door: Julia (Juul)
0

@Johan, je gaat wel heel erg hard, en ongeloofwaardig te werk qua opbouw idd.

... Als Elvy door het stelletje uitgenodigd wordt voel ik hoe Johan zijn hand stevig tussen mijn behoorlijk gespreide benen nestelt. Mijn kale vochtige lipjes openen zich gewillig voor Johans kundige vingers. Al snel heeft hij mijn clit te pakken en verwent deze zoals ik zelden voelde. Zijn andere hand voel ik over mijn matige c-cups gaan waar hij duidelijk de nadruk legt op mijn tepels. Ook hier heeft hij een bepaalde techniek waardoor het intenser voelt als anders. De situatie en het uitzicht op drie verstrengelde lichamen zal echter ook een flinke rol gespeeld hebben. Haast in trance van al het heerlijks dat Johan met me doet, zie ik plots weer de lul van Johan. Toen Elvy en ik naar hem toe liepen leek het al een flinke jongen, maar nu, onbedekt en op volle sterkte was dit exemplaar op zijn minst indrukwekkend te noemen. Ik heb beide handen nodig om hem voor het grootste deel te bedekken. Rustig rukkend kreun ik geil in zijn oor dat ik nu ook de 20cm van mijn bucketlist kan strepen. Met stralende ogen zegt hij dat ik daar gerust ruim 21 van mag maken.. Voorzichtig buig ik mij opzij en enkele seconden later verbaas ik mijzelf door dit gigantische exemplaar tegen mijn keel te voelen stoten. Hij drukt een beetje door waardoor ik moeite krijg met mijn adem. Ik laat zijn lul rustig uit mijn mond glijden. Geile slierten speeksel, zweet en voorvocht verbinden zijn lul met mijn lippen, waarna ze breken en op mijn kin en borsten vallen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe ook Elvy hemels verwent lijkt te worden. De lul van Rob, die ook zeker niet onbedeeld is, schuurt tegen de heerlijke stevige, gebruinde kont van Elvy. Elvy merkt blijkbaar dat ik kijk, en kijkt ook mijn kant op. Mij strak aankijkend zie ik hoe ze haar kontje wat optilt waarna ik de lul van Rob achterlangs tussen haar benen zie verdwijnen. Even zie ik hoe Suzanne Elvy heerlijk beft, terwijl Rob zijn lul de plaats van Suzannes tong in laat nemen. Deze gaat op haar beurt verder met het likken en zuigen op Robs lul en zak.

De vingers van Johan gaan ondertussen nog steeds heerlijk van het ene naar het andere plekje. Nog geiler geworden van wat ik zojuist zag besluit ik om te proberen om een volgend bucketlist dingetje af te strepen. Ik neem Johan's lul weer in mijn mond, tot aan mijn keel. Zo op deze diepte ga ik een paar keer langzaam op en neer tot ik besluit door te drukken. Even voel ik de neiging tot kokhalzen, maar voor ik het weet stoot ik mijn neus tegen de lies van Johan. De tranen staan in mijn ogen, oow wat is dit ff eng, maar dan ga ik heel langzaam op en neer terwijl ik mijn tong laat dansen rond zijn schacht en met mijn handen zijn dikke kale zak masseer. Johan vind dit blijkbaar ook beregeil en had het waarschijnlijk niet verwacht want ik voel zijn lul al schokkend nog wat dikker en voller worden. Zo herhaal ik deze handeling een paar keer terwijl ik tussendoor steeds zijn eikel met een flink sopgeluid uit mijn mond voel, zie en hoor komen. Het gaat steeds soepeler en een tijdje later lig ik Johan uitgebreid te deepthroaten. Mijn mond vult zich met speeksel, voorvocht etcetera. Gezien de positie hoe ik lig is Johan noodgedwongen moeten stoppen met zijn kunsten in mijn kutje. Zijn vingers zijn nat en plakkerig als hij ze naast zijn lul mijn mondje in schuift. Hierdoor stroomt er weer heel wat vocht uit mijn mond op mijn kin. Johan veegt het er met zijn vingers af. Zijn handen verdwijnen dan uit mijn zicht. Ik schrik en verslik me bijna in zijn lul als ik hem met n hand mijn billen voel spreiden en met zijn andere hand het vocht uit mijn mond en kut over mijn sterretje voel smeren. Ik heb altijd gezegd dat anaal voor mij een no-go was, maar .....
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 18:12 - Door: Jasper
0

Ik ben heerlijk met Elvy bezig als ik zie hoe de andere meid de lul van Johan diep in haar mond neemt.
"Dat is Juul" zegt Elvy geil. "En straks wil ik haar hierbij hebben" zegt ze daarna.

Elvy draait met haar kontje over mijn penis heen...met mijn handen duw ik haar billen uit elkaar en druk mijn benis tegen haar kutje aan...ik knijp stevig in haar borsten en laat mijn lul naar binnen te glijden. Hij glijdt er makkelijk ik maar ik moet wel even goed duwen omdat hij zo dik is....er ontsnapt een enorme kreun uit de mond van Elvy gevold door een "awwww lekkkerrrr". Ze begint met haar heupen te draaien en masseert mijn pik zo met haar kutje...ik beweeg ritmisch op en neer met haar mee en begin Elvy tegelijk in haar hals te kussen....Suus is inmiddels onder mij gekropen en probeert mijn ballen te likken...terwijl ze heerlijk likt laat ik mijn handen over haar borsten glijden en kneed nu met 1 hand de rechtertepel van Elvy en met de ander de linkertepel van Suus. Ritmisch gaan we op en neer. En terwijl Elvy nu op en neer gaat als een paardje begin ik mijn lul op en neer te draaien in eerst een rondje en een tijdje later in een 8je. Elvy vindt het heerlijk en kijk zo nu en dan geil naar Juul.

wat zie ik nu...Vokgens mij drukt Johan zijn vinger in het kontje van Juul? Ik ben benieuwd wat at zij er van vindt. En zou haar vriendin Elvy er dan ook van houden??? Rustig laat ik mijn hand over haar borst naar haar heup glijden een langzaam tussen haar billen...het is flink nat en ik draai rustig met 1 vinger rondjes tegen de anus van Elvy

Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net