Opwindend.Net

Categorie: Tieners
Datum: 02-01-2017
Schakels: 8x
Gelezen: 754x
Is Mijn Stiefbroer Familie ;)

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 15:47 - Door: Laura
4 jaar geleden zijn mijn moeder en haar vriend gaan samenwonen.
Hier ontstond een 'samengesteld gezin' zoals dat tegenwoordig heet.
Ik ben nu 17, mijn (stief)broer 19 en onze ouders 37 & 40
Vanwege de puberjaren konden Jim en ik niet zo hťťl goed met elkaar overweg, het was ook een enorme aanpassing, voor iedereen, en niet altijd even gezellig.
Afgelopen kerstavond zaten we nog even op de bank, onze ouders waren al naar bed, en we dronken nog een paar glaasjes.
Op een onbewaakt moment waren we een beetje aan het stoeien zelfs, wat trekken en duwen, tot hij me in de houdgreep neemt.
"Nou, zussie ... nou zit je vast !" lacht hij gemeen, terwijl zijn armen om me heengeklemd zijn.
Ik worstelde wat tegen, en mijn jurkje gleed omhoog, hij gaf me snel een klap op mijn billen, en pakte me dan weer in die houdgreep.
Hij moest lachen, omdat ik me niet zo goed kon verdedigen, maar ikzelf voelde het anders.
Mijn buik rommelde, mijn maag leek in krampen te zitten, want het voelde zo lekker aan.
Ik probeerde me los te maken, maar op een manier waarop hij in controle bleef, en hij zijn handen 'per ongeluk' over mijn rug en heupen liet bewegen.
Weer trok hij me terug, en in de draai viel ik zo 'voorzichtig' mogelijk over zijn benen.
De onderkant van mijn jurkje hing half over mijn benen, en hij trok me nog wat verder op schoot.
"Zo zussie, volgens mij heb je billenkoek verdiend !" lachte hij.
Ik schudde mijn hoofd, maar dacht ondertussen .. hmmjaaa ...
En hij maakte geen loze dreiging, ik voelde hoe hij zelfs mijn jurkje nog wat verder over mijn billen trok, en daarna landde zijn hand op mijn kontje.
Door de dunne grijze panty voelde ik de warmte duidelijk, en na de tweede pets gromde ik zachtjes.
* Pets * nog een keer voelde ik zijn hand, en uit mijn mond ontsnapte een zachte zwoele kreun.
* PETS * op mijn andere bilhelft, iets harder dan de vorige, en weer mijn zacht opgewonden kreetje.
Zijn hand bleef nu even op mijn billen liggen, ik voelde de zacht masserende vingers, en bijna onbewost duwde ik mijn middel wat omhoog.

'Wat is dat, zussie .... je vind et wel lekker zeker ?' lachte hij, met zijn hand nu op de andere bilhelft, en voor ik antwoord kan geven, duwt hij zijn hand wat omlaag, tussen mijn benen, en als onuitgesproken toestemming ontspande ik mijn bovenbenen.
Zonder teveel weerstand gleed zijn hand lager, en ik merkte dat ter hoogte van mijn borsten zijn pik al wat stijf was geworden.
Ik beweeg wat dichter tegen hem aan, en mijn borst leunt nu net bij de plek, hier door kreeg hij wel de mogelijkheid om zijn hand nog verder mijn kruis in te dirigeren, en voelde ik zijn vingers door de stof van mijn panty en slipje over mijn heuveltje glijden.

Datum & Tijd: 02-01-2017 @ 23:51 - Door: Jim
0

Daar zat ik met mijn zussie Laura op mijn schoot. Waarbij ze over mijn schoot lag iets wat ik sinds mijn vader is gaan samen wonen met zijn vriendin niet verwacht had. Dat ik een stiefzus cadeau kreeg die er leuk uit zag, maar soms het bloed onder mijn nagels haalde vond ik tot nu minder leuk.
Natuurlijk was Laura een mooi meisje die er altijd lekker uit zag. Zeker was het een voordeel dat ze behoorlijke grote borsten had. Maar nu deze kerst was ze ook nog stijlvol, maar sexy gekleed. Haar jurkje was kort, maar eigenlijk net niet te kort.
Voelde nu met mijn vingers over haar kruis. Ze verzette zich niet echt meer waardoor ik nu besloot om de rand van haar panty beet te pakken en haar rand van haar slipje. Langzaam trok ik nu de panty en slipje naar beneden zodat ze nu in haar blote kont op mijn schoot lag.
Langzaam duwde ik de panty en slipje naar haar enkels. Haar pumps duwde ik van haar voeten waarna ik haar panty en slipje van haar voeten. Alles viel naast de bank op de grond. Nu ging ik met mijn vingers over haar schaamlipjes die nu al nat aanvoelde.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 08:30 - Door: Laura
0

Hij word brutaler en gaat verder, ala hij mijn panty en broekje omlaag trekt twijfel ik toch wel.
Moet ik dit niet stoppen... Maar het gevoel zegt me hem niet tegen te werken, het maakt me zelfs nog warmer.
Zijn vingers drukkend op mijn kruis, zijn middelvinger die zacht draaiend mijn spleetje opzoekt en binnendringt.
Weer kreun ik zacht, als zijn vinger mijn klitje opzoekt.
Na een paar tellen duwt hij me rustig van hem af, zodat ik op mijn knieŽn op de grond terecht kom.
Niet veel verwarring daar, met snelle handeling gaat zijn broek los, en zie ik zijn stijve, alleen nog verborgen achter de boxershort.
Sensueel kijkend pak ik met duim en wijsvinger vast, hij is best dik
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 17:04 - Door: Jim
0

Laura mijn zussie zit op haar knieŽn tussen mijn benen met haar duim en wijsvinger heeft ze mijn half stijve lul in mijn boxershort beet gepakt. "Zo lieverd pak hem maar eens uit en maak hem dan maar eens stijf met je geile mondje." zei ik lief terwijl ik haar in haar mooie lauwe ogen kijk.
Even slikte ze maar trok nu langzaam mijn slipje uit. Met grote ogen keek ze nu naar mijn half stijve lul. "Ja lieverd dadelijk verwen ik je ook in je geile kutje met mijn stijve pik. Misschien verwen ik je ook nog in je kontje." zei ik met licht hese stem. Voorzichtig kuste ze nu mijn pik.
Langzaam kussend ging ze naar mijn eikel en trok de huid van mijn eikel.Zacht kuste ze nu mijn eikel. Waarna ze hem voorzichtig in haar mond nam en langzaam mijn lul in haar mond zoog. Met haar handen begon ze met mijn ballen te spelen. Wat deed Laura dat geil met haar handen en mond.
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 17:40 - Door: Laura
0

Ik was geen maagd meer op mijn leeftijd, maar om nu te zeggen dat ik wereldse ervaring had ... nee ...
Ik friemelde met mijn vingers over en om zijn pik, hij leunde wat achterover en zei dat ik hem stijver mest maken ... NOG stijver ?
hij was al zo flink, ik bewoog mijn vingers op en neer, ik had in de zomer een vakantievriendje gehad, mijn eerste ... die vond het heerlijk om zo afgetrokken te worden.
Maar Jim wilde meer, hij vroeg om mijn mond ... en ik aarzelde toch wel even.
"kom kom .... je kan het best, net als een Calippo ijsco, die heb ik jou zo vaak zien verwennen!" lacht hij me toe.
Ik liet mijn vingers dichtgaan, en voelde de warme pik, half hard, en hij werd inderdaad dikker en harder.
De eikel gleed makklijk omlaag, en naar voorbeeld wat ik op internet wel gezien had, likte ik er over heen
'hmm jaa, met je geile mondje, zo ja...' zuchtte hij.
Ik nam zijn ballen in mijn hand, en alsof ze in een netje zaten draaide ik ermee, zijn pik schokte een beetje, en ik sloot mijn ogen als ik langzaam de eikel over mijn lippen laat bewegen.
Ik ga omlaag, en omhoog, de ruwe huid gleed tegen mijn tong, en ik probeerde aan dat ijsje te denken, hoe deed ik dat ...
Op intuÔtie bewoog mijn hoofd, ik draaide links en rechts, en probeerde hem dieper in mijn mond te nemen, maar het lukte niet heel goed.
Zijn handen gaan over mijn schouders, hij was bezig mijn jurkje opzij te duwen, en zodra de baan vrij was, haakte hij zijn duimen in de elastische stof, en trok het over mijn borsten.
Samen met mijn BH drukt hij het naar mijn middel, en direct voelde ik zijn handen eromheen, en knijpt hij er net niet te hard in.
Ik laat van schrik zijn pik los, maar voor ik hem weer vastpak, zegt hij dat ik even moet gaan staan.
Hij kijkt naar mijn borsten, en naar mijn kruisje, en zijn handen trekken brutaal de rest van mijn jurkje omlaag, tot het op de grond valt.
In een reflex hou ik mijn handen voor mijn borst en heuveltje, maar lachend trekt hij ze opzij ... "Je hebt net op mijn pik gesabbeld ... rot op met je verlegen gedoe!"
Als mijn handen naast mijn middel vallen, pakt hij mijn borsten weer vast, en stevig knedend kijkt hij me lachend aan. "Je bent eigenlijk best een lekker wijf !" grijnst hij
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 23:09 - Door: Jim
0

Na mijn woorden laat ik haar borsten los en pakte ik haar hoofd beet met mijn twee handen. Rustig trok ik haar gezicht naar de mijnen waarbij ik zorg dat ze haar lippen op de mijnen moet drukken. Zacht drukte ik mijn tong in haar mond en begon langzaam met mijn tong rond de haren te draaien.
Merkbaar had ze weinig of geen ervaring, maar ik moest wel voorzichtig zijn dor mijn groot geschapenheid. Mijn stijve lul is toch bijna twintig centimeter en behoorlijk dik is. Zal haar voorzichtig moeten neuken in het begin anders verliest ze het vertrouwen in de mannen.
Aan haar steeds snellere manier van rond mijn tong draaien merkte ik dat ze weinig ervaring had en ook langzaam steeds meer opgewonden raakte. Verbrak nu de tongzoen met Laura en zei "Benieuwd wat onze ouders zeggen als ze merken dat we een koppeltje zijn."
Met mijn rechterhand ging ik nu van haar gezicht over haar rug naar haar linkerbil. Met mijn rechterhand op haar linkerbil trok ik haar zacht op mijn schoot. Met mijn mond ging ik naar haar rechterborst en zoog nu zacht aan haar tepel. Hoorde haar kreunen als ik iets harder op haar tepel zoog.
Met mijn linkerhand ging ik tussen haar benen. Waarbij ik al snel met mijn duim en wijsvinger haar clitoris vond. Langzaam begon ik deze zacht te masseren waardoor ze zacht moest kreunen door wat ik nu met haar deed. Merkbaar had ze dit nog niet of niet vaak mee gemaakt in haar leven.
Haar kutje voelde gewoon nat waardoor ik wist dat ze behoorlijk nat was. Haar handen legde ze op mijn schouders en begon deze te masseren. Liet nu haar tepel van haar rechterborst met rust en begon nu zachtjes te zuigen op de tepel van haar linkerborst.
Datum & Tijd: 04-01-2017 @ 20:38 - Door: Laura
0

Hij likt en zuigt heerlijk op mijn borsten, zachtjes bijt hij in mijn tepels, en hij maakt me bijna gek.
Dan laat hij me op de bank plaatsnemen, en kust hij mijn buik.
Met zijn handen onder mijn knieŽn duwt hij mijn benen omhoog, en ik sluit mijn ogen in afwachting dat hij me wilde gaan neuken.
Maar tot mijn verbazing voel ik een heerlijk zacht gestreel, en een elektrische schok door mijn onderlijf.
Ik kijk naar hem, en hij kijkt op, zijn tong nog uit zijn mond, langzaam langs mijn spleetje.
"Lekker ding, EN lekker poesje!" gromt hij, als zijn tong weer naar binnen schiet.
Zijn duimen kneden langs mijn poesje, en zijn tong lijkt dieper en dieper te bewegen, tot hij over mijn knopje gaat.
Ik hou mijn adem in, mijn onderlijf trilt van genot, en met nog een paar van die bewegingen moet ik een kussen grijpen om niet teveel lawaai te maken.
Ik had mezelf al wel klaargevingerd, maar dit was een hťťl ander niveau .. mijn lijf stond in brand, en mijn spieren spanden op alsof ik uit elkaar getrokken werd
Hij speelt met zijn tong, mijn schaamlipjes bewegen tussen zijn lippen, die hij zachtjes in zijn mond zuigt.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 22:59 - Door: Jim
0

Nu merkte ik dat Laura heel weinig ervaring had. Wanneer ik met mijn tong haar vagina binnen dring en gelijk met mijn vingers over haar clitoris ging. Kwam ze tot haar orgasme ze kneep haar benen tegen elkaar van de spanning waardoor ik klem zat tussen haar benen.
Gelukkig drukte ze en kussen tegen haar mond anders had ze de hele wijk bij elkaar gegild nu hoorde niemand iets. Haar hele lichaam trilde en ze verslapte nu helemaal. Als ik naar haar gezicht keek zag ik dat ze van de wereld was. Legde haar nu op de bank en liet haar rustig weer bijkomen.
Intussen schonk ik nog twee glazen wijn in waarna ik op mijn knieŽn naast haar op de grond ging zitten. Zacht wreef ik met mijn handen over haar wangen. Nu ze langzaam bij kwam keek ze mijn glimlachend aan. Zacht kuste ik haar lippen waarna ze haar handen in mijn nek legde.
Nu ze weer een beetje was bijgekomen gaf ik haar een glas wijn. Waar ze snel een paar slokjes van nam waarna ze mijn verliefd aan keek. "Denk je dat je een tweede ronde met mijn aan kan of wil je nu eerst rusten." zei ik zacht terwijl ze naar mijn stijve lul keek.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 11:55 - Door: Laura
0

"Niet stoppen ...." zucht ik, als ik op mijn knieŽn voor hem ga zitten.
Zijn handen bewegen alweer over mijn rug en billen, ik voel hem dichterbij komen, en zijn pik beweegt al tussen mijn bovenbenen
Ik daag hem uit door met mijn heupen te draaien, en voel de top tegen mijn spleetje drukken.
Langzaam gaat hij in me, ik voel elke centimeter als een gelukzalig gevoel stromen, mijn poesje klemt om zijn dikke paal, en als hij teruggaat zucht ik een beetje teleurgesteld.
Hij leunt over me heen, en komt met zijn handen onder mijn borsten, ik druk mijn lijf omlaag, en voel hem weer in me glijden, makkelijker, soepeler, maar vooral dieper.
"hmm lekker geil ding, wat ben je nog strak en sterk" gromt hij in mijn oor, als zijn pik helemaal in me begint te bewegen.
Met duwende beweging laat ik mijn lijf naar hem toe gaan, zijn stoten worden sneller, en ik voel hem heerlijk schuren in mijn spleetje.
Mijn borsten dansen op zijn handen, mijn tepels voelen alweer hard en tintelen van opwinding, en dit samen zorg alweer voor een geweldig gevoel diep in mijn lichaam.
Een tweede keer dat gevoel, en met schokjes door mijn hele ruggegraat onderga ik een volgend orgasme.
Zijn vingers gaan over mijn schouder, en aan mijn lange haren trekt hij me iets naar hem toe.
"Ik voel je zo geil knjpen ...." gromt hij, en zijn pik stoot diep en hard verder.

Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net