Opwindend.Net

Categorie: Overspel
Datum: 03-01-2017
Schakels: 8x
Gelezen: 712x
Betrapt In Een Donkere Hoek

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 03-01-2017 @ 15:50 - Door: Tessa
Tijdens onze laatste vakantie heb ik me laten verleiden door een mooie donkere knul.
Het was de derde dag al raak, op een terras, terwijl mijn man en zijn zoon op excursie waren, kreeg ik buitengewoon veel aandacht.
Joseph, een jonge knul van rond de 20, die zijn best deed om indruk te maken op mij, een dame op leeftijd, ten minste, met 37jaar kun je dat wel stellen.
Ik ben sportief, gezond slank, en probeer me natuurlijk in vorm te houden, met zwemmen, fitness en tennis.
En ik weet natuurlijk ook wel dat mijn 85C cupmaat DE gedroomde vorm is voor menig jonge puber.
Het spaanse resort was overweldigend, alles voorhanden, drankjes, hapjes maar wat mij het meeste trok, was de sauna's, stoombaden en massagesalon ... elke dag was ik daar te vinden, lui en gemoedelijk onderging ik mijn verwenmomentjes.
Mijn stiefzoon Tim, en zijn vader waren meer avontuurlijk, en die dag hadden ze een hele dag karting en modder-rally, ik bleef lekker 'thuis'
Terwijl ik mijn reservering doe voor nog een heerlijke massage, krijg ik Joseph toegewezen, of dat toeval was, of niet, dat maakte niet uit, in het afgesloten hokje vroeg hij of ik een full massage wilde, of alleen benen, en langzaam ga ik op mijn buik liggen, en trek de strikjes van mijn bikini los ... "Jij mag alles doen" zeg ik glimlachend.
Hij gaf me een wereld massage, mijn schouders waren nog nooit zo losjes, en mijn hele lichaam gloeide, terwijl hij geen aanraking gedaan had die ook maar te ver gegaan was.
Hij bracht me nog een glaasje wijn, en ik zat op de relaxfauteuil bij te komen, en probeerde een praatje te maken met de weinig Engels sprekende knul.

Een beetje plagerig was ik aan het uitdagen, soms per ongeluk mijn benen nog wat te ver open, mijn handdoek om mijn bovenlijf die zo nu en dan viel, en de jonge knul keek opgewonden, maar wat verlegen toe.
Zijn tovervingers hadden me geil gemaakt, en de wijntjes los in mijn hoofd.
"Joseph ... can you do it again please ?" vraag ik met een lieve lach, terwijl ik op de tafel me uitrek.
Dit keer op mijn rug, en met het uitsteken van mijn armen boven mijn hoofd, en mijn benen wat breder valt de handdoek weer langs mijn lichaam, tot ik helemaal naakt ben.
Hij schudde zijn hoofd .. "miss Tessa, i can't ...." zei hij met geschrokken blik, maar ik pakte zijn hand, en trok hem dichterbij.
"Yes ... we have 45 minutes left!" zei ik hem, en twijfelend gingen zijn handen over mijn schouders, met hem staande aan mijn hoofdeinde.
Zijn duimen kneden mijn nekspieren, en zijn vingertoppen dansten boven mijn borsten, als ik brutaal zijn handen lager trek, en ze over mijn gevoelige, tintelende heuvels plaats.
Ik geniet van de warmte, zijn aarzeling, maar na een ogenblikje twijfeling voel ik hem toch knijpend bewegen.
"Miss Tessa, I should not..." zegt hij, bijna trillend van stem.
Onder zijn handpalmen voel ik het genot toenemen, mijn grote tepels groeien al, en de puntige knoppen raken zijn hand nu ok.
Met mijn voeten zet ik me iets af, ik glij dichter naar hem toe, en mijn hoofd raakt zijn onderlijf.
Langzaam lijkt hij de bedoeling wel te snappen, zijn vingers kneden de onderkant van mijn borsten, en gaan raag omhoog, tot mijn tepels door zijn vingers glijden, ik kreun zachtjes als hij dit herhaalt. Als elke opgewonden puber lijkt hij nu alle logica te verliezen, zijn handen worden ruwer, hij lijkt sterker te zijn, als hij met weinig lotion mijn borsten door zijn grote handen laat gaan, ik voel mijn tepels alleen maar harder en harder worden hierdoor.
'hmm Miss Tessa .... you're so beautyful !' gromt hij een beetje opgewonden.
'Ja, je houdt wel van een lekker paar tieten ...?" grom ik hem toe, en hij knikt als hij vooroer buigt, en zijn donkere lippen om de tepel sluit, en likkend en zuigend verder gaat
Zonder zijn mond los te laten, draait hij om me heen, en naast me voel ik hoe hij zijn hand over mijn buik laat strelen, en gewillig en uitnodigend laat ik mijn benen nog wat verder uit elkaar gaan.
Hij kijkt me bijna hopeloos aan, bijna angstig als zijn rechterhand langs mijn heupen tussen mijn benen gaat, en uiterst voorzichtig zijn vingers over mijn spleetje beweegt.
Ik sta in brand, zijn aanraking maakt het nog erger, ik grom ingehouden, als zijn tong nog eens rond mijn keiharde tepels schiet.
Zijn vingers gaan langzaam draaiend mijn poesje binnen, en de duim drukt op mijn klitje
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 00:15 - Door: Joseph
0

Hier sta ik dan. Ik mocht Tessa masseren een mooie 37 jarige vrouw uit Holland, ze verleide mij om meer dan normaal te doen bij een klant. Even kon ik me zelf inhouden maar ook ik ben een jongen met gevoelens.
En Tessa is een goddelijke vrouw wow wat een lekker lijf heeft ze. Ik geilde al meteen op haar lekkere tieten en nu heb ik ze vast haar tepels reageren in mijn handen Ik ga met mijn andere hand verder en niks remt mij af. Ik streel haar geile lijf en zoen haar tepels ze kreunt en laat me alles bij haar doen. Ik aai over haar klitje die opzwelt tegen mijn vinger. Tessa hunkert van verlangen. Ik ga door en begin met haar te vingeren.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 13:31 - Door: Tessa
0

Joseph streelt mijn hele lijf, zijn vingers beginnen mijn spleetje te verkennen, en centimeter voor centimeter drukt hij zijn wijs en middelvinger in mij.
Halverwege beweegt hij zijn duim over mijn gevoelige en opgezette klitje, ik kreun nog wat, als hij met draaiende bewegingen me nog geiler maakt.
Ik leg mijnhand op zijn witte broek, en trek de knopen los, zijn bermuda valt op de grond, en achter een lichte short, zie ik de vorm van zijn pik.
Ik draai me wat naar mijn zij, en begin er in te knijpen.
Zijn hand gaat wat sneller, en vooral dieper mijn poesje in, en hij kust mijn borsten alweer.
"Hmm Joseph ... heb je NOG een verrassing voor mij hier ?" grom ik opgewonden.
Als hij niet reageert, pak ik de rand van zijn onderbroek, en trek hem omlaag. Zijn pik is nog niet stijf, maar zowat een beetje opgezwollen.
Als een kleine slang bungelt hij half gebogen naar voren, ik moet er om lachen ... 'je bent nu al groter dan mijn man.
Ik speel er mee, laat hem tussen mijn vingers en handen bewegen, ik geniet ervan als hij nog wat strakker word, en nog meer begint te groeien.
Kleine schokkende bewegingen, en de punt komt elke keer wat omhoog.
Bijna gulzig breng ik mijn hoofd naar zijn kruis, en ik geef zachte kusjes op de warme stam, weer een korte schok, en zijn eikel komt wat tevoorschijn.
Donkerpaars achter een bijna donkerzwart velletje, ik ik kan het niet laten om mijn tong er even overheen te laten strelen.
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 16:27 - Door: Joseph
0

Terwijl ik haar langzaam vinger en zoen voel ik dat Tessa haar kutje steviger tegen mijn hand aan drukt.
Ik voel haar hand tegen mijn broek aan en knoopt deze los, ze streelt mijn half slappe lul en zegt iets wat ik niet versta. Tessa speelt met mijn pik en ik voel hem groeien. Ik ga verder met haar kutje haar soppende kutje trilt en knijpt mijn vingers. Ik voel hoe Tessa met haar lippen mijn eikel kust. Ik geniet en laat haar nu ook mijn tong voelen ik ga met mijn tong over haar klit en Tessa laat mijn lul los en hapt nog adem. Ik druk mijn tong tussen haar lippen dit vind ik zo lekker bij een vrouw.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 11:58 - Door: Tessa
0

Zijn dansende tong maakt me nog heter, mijn poesje lijkt een waterval, zijn vingers gaan bijna soppend door mijn opening.
Ik laat me van de tafel glijden, en leun voorover ..... "volgens mij neuk jij elke week wel een geil wijf hier" grom ik, al ik met mijn hand tussen mijn benen, zijn harde paal dichterbij trek.
Met gespreide voeten wacht ik op zijn opvulling, de eikel drukt al heerlijk tegen mijn spleetje, en zijn donkere handen kneden mijn borsten heerlijk
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 13:01 - Door: Joseph
0

Tessa buigt voorover ik weet wat een vrouw wil op zo'n moment, ik kom dichter bij haar en wordt aan mijn pik gepakt Tessa druk mijn harde paal tegen haar lipjes en dan stoot ik naar binnen, een kreun van opluchting van Tessa ik grijp haar geweldige tieten en neuk haar in een lekker tempo. Tessa moedigt me aan en wil meer. Als ik mijn pik dieper in haar steek voelt ze mijn volle lengte in haar drukken.
Ze zegt dat ik voorzichtig moet stoten Oo you'r Big!!
Ik lach tevreden en stoot geil door wat kreunt ze lekker geil. Nu heb ik macht en weet wat vrouwen willen.
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 16:20 - Door: Tessa
0

Zijn flinke paal dringt zich steeds verder naar binnen, ik dacht het einde te voelen, maar met een harde stoot drukt hij zo nog een paar centimeter dieper.
'ohmm you're big...' kreun ik zacht, als hij met fijne regelmatige stoten begint te bewegen.
Zijn sterke handen klemmen om mijn heupen, en zonder zijn pik uit me te trekken, draait hij me om, en duwt me over de kleine bank naast het bed.
Mijn bovenlijf valt over de rugleuning, en hierdoor komt mijn kontje nog hoger en bereikbaarder voor hem.
'Ik weet wat zo'n Europese vrouw wil ....' gromt hij, en een heerlijke stoot verder, voelt mijn onderlijf aan alsof ik in mijn buik geslagen word
Zijn handen knijpen in mijn billen, en zijn pik gaat zonder moeite als een mes door de boter mijn kutje binnen.
Het voelt hemels aan, elke stoot weer een genot, een massage die mijn hersenen laat duizelen, en mijn ademhaling wordt sneller en sneller, tot hij twee vingers mijn kontgaatje induwt, en me bijna dubbel neukt
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 14:49 - Door: Joseph
0

Ik druk mijn pik nu zo diep tot mijn ballen tegen haar billen slaan, een hemelse kreun ontsnapt van Tessa haar gegil. Dan pak ik haar middel stevig vast en dwing haar te draaien mijn paal is als een spies in een kip op de grill en behendig duw ik haar van de masagetafel even hangt Tessa in de lucht met alleen mijn pik in haar
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 16:48 - Door: Joseph
0

Dan laat ik haar zakken op de bank en neem haar in doggy op de rugleuning, Haar geile kont komt omhoog en Tessa draait haar hoofd naar achter en lacht. "I now what you want!! " zeg ik en grijp haar billen vast en begin in haar te stoten, telkens als ik helemaal in haar dring kreunt Tessa luid, ze houd me dan wat tegen met haar handen. Ik pak haar beide handen nu met 1 hand vast en til ze omhoog hierdoor kromt ze haar rug nog meer en
sla met mijn vrije hand een paar keer op haar billen. Ik hoor hoe Tessa tussen pijn en genot worstelt.
Ik kijk naar beneden en zie haar sterretje telkens iets openen als ik mijn paal diep in haar kutje heb. Dan streel met twee vingers haar klitje Goh wat is ze nat! Meteen druk ik de twee vingers tegen haar sterretje en dring in haar. Tessa gilt luid, dit is nieuw voor haar denk ik zo!
Ik grijns en weet dat ik haar sterretje straks ga ontmaagden. Ik besluit eerst maar met 1 vinger haar sterretje te bewerken en stoot wat sneller mijn pik in en uit haar kutje. Als ik mijn pik uit haar kutje trek knijppen haar lippen weer samen om dan vervolgens weer diep in haar te stoten. Wat ze nu uitkermt maakt me nog machtiger en dan hoor ik dat ze klaar gaat komen.
"i'm coming OOo Yes Fuck me I'm coming. OOOOMYGOD
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net