Opwindend.Net

Categorie: Hetero
Datum: 05-01-2017
Schakels: 99x
Gelezen: 2150x
Bekentenis Van De Buurman

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 05-01-2017 @ 21:18 - Door: Olga
We wonen hier al weer 5 jr wat gaat de tijd snel.
We zijn Olga (ik) ben 30jr mijn vriend Nico is 29jr.
En naast ons wonen Henk 55 jr zijn vrouw is 3 jr geleden overleden en hun dochter Ilse is van onze leeftijd.
Toen de buurvrouw ziek was heb ik haar vaak verzorgt omdat we allebei verpleegsters zijn op de zelfde afdeling vaak verschillende werktijden
Had nachtdienst kwam nu thuis mijn man was naar zijn werk en ilse ook.
Kwam de buurman tegen die al bezig was in de tuin van ons
Die hield hij ook bij
Heb al grasgemaaid kun je lekker buiten liggen in de schaduw op het gras.
Antwoorde hem dat het niet ging omdat we altijd naakt slapen hij antwoorde van mij mag het kan ik je bekijken
Alleen kijken zei ik en niet aankomen vroeg ik hem?
Sorry zei hij mijn dochter liep vanmorgen al naakt rond in de douche Wilde me klaarmaken dat ging niet toen dacht ik aan jou? Vooral de leuke sexy slipjes aan je waslijn.
Hoorde hem nog zeggen sorry ik heb een slipje van je waslijn weggehaald en je weet wel waarom?

Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 16:35 - Door: Henk
0

Je moet geen sorry zeggen, zei ze tegen me. Ik keek haar aan en lachte. Geniet er maar van, zei ze. Je verdiend het. Mooi is dat, zei ik en wees haar aan. Jij bent mooi. Ze keek me aan en haalde haar schouders op. Misschien dat ik me wel een plaatsje zoek in de schaduw. Kijk dan maar. Kan ik kijken, merkte ik op en snoof de geur van haar slipje op.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 11:32 - Door: Ilse
0

Eerlijk gezegd vind ik het niet erg om mijn vader te verzorgen. Ik had verkering toen mijn moeder overleed, maar hij wilde niet dat we bij mijn vader gingen wonen. Ik heb er toen maar een punt achter gezet en eerlijk gezegd vind ik het wel fijn vrij te zijn. Ik deed de was en hield het huis bij. Pap deed de tuin, ook die van onze buren Nico en Olga waar we een heel goed contact mee hadden.

Ik was vrij opgevoed en had er nooit een probleem van gemaakt. Ik liep altijd in m'n nakie als ik van de badkamer naar mijn eigen kamer ging.
Op een zeker moment had pap gezegd dat hij er wat moeite mee had mij in m'n blootje te zien. Ik begreep het best en tijdens zo'n gesprek kwam naar voren dat mijn vader zo zijn behoeften had.
Dat had ik wel gemerkt wat op een zeker moment toen ik zijn bed opmaakte had ik een pikant slipje gevonden. Het was niet van mij.... ik vroeg me af van wie het dan wel was..... Ik wist vrijwel zeker dat hij het niet zelf gekocht had.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 13:53 - Door: Nico
0

Ik zit op mijn werk maar mijn gedachten dwalen af. Olga en ik hebben een goed sexleven maar met die nachtdiensten is het wel plannen om nog aan lekkere sex te komen. Wat ook niet helpt dat onze buurvrouw Ilse een best wel vrij type is en dat ik haar al een paar keer per ongeluk in haar nakie voor het raam voorbij hebt zien lopen. Ik vraag mij af wat haar pa hiervan vindt, wat een aardige vent is, en voor zijn leeftijd ziet hij er ook goed uit!

Mijn gedachten dwalen nu vooral even af naar Ilse en mijn fantasie om haar eens een keer te verwennen met een massage.

Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 17:54 - Door: Henk
0

Ilse mijn dochter loopt veel naakt in huis. Eerst gebeurde het enkel wanneer ze uit de douche kwam, maar steeds vaker gebeurde het ook wanneer ze zich niet had gedoucht. Ze hield er gewon van om naakt rond te lopen. Ik heb er geen problemen mee, mijn dochter is immers uitgegroeid tot een mooie zwaan met alles erop en eraan. De laatste tijd echter, ik leef immers al drie jaren zonder sex, begin ik te merken dat het me wel iets doet. Haar mooie lijf, prachtige borsten, slanke benen. Het is wel eens voorgevallen dat ik nog net op tijd mijn erectie kon verbergen door me weg te draaien.
Toen ik er met haar over sprak, zei ze dat ze het wel begreep. Een man heeft nu eenmaal behoefte aan sex, zei ze.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 18:51 - Door: Ilse
0

Mijn ochtenddienst zat er op. rond 3 uur kwam ik thuis. Pa in geen velden of wegen te bekennen. Het was prachtig weer en keek in de tuin. Niets te zien en dat terwijl de achterdeur niet afgesloten was. Ik ging naar boven om me wat luchtiger te gaan kleden en zag pa voor het raam van zijn slaapkamer zitten. Stilletjes sloop ik naar binnen en zag waar hij naar keek. Olga de buurvrouw, lag naakt in de zon. Ik zag haar mooie borsten op en neer gaan en ze had haar benen licht gespreid. Ze was kaal daar zag ik direct.
Pap zat met zijn pik te spelen en had nog steeds niet in de gaten dat ik een metertje achter hem stond.
"Windt de buurvrouw je op" zei ik
Pap schoot overeind....
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 19:02 - Door: Henk
0

'Ilse? Ik... keek even wat,' zeg ik. Ze kijkt me enkel aan en lacht. 'Naar de buurvrouw?' 'Ah,' zeg ik. 'Ja, ze ligt er ook.' Ilse schudt haar hoofd en kijkt me een beetje vreemd aan. Het is wel duidelijk dat ze me niet geloofd. 'Ze heeft wel mooie borsten,' zegt ze. 'Kijk jij er naar?' vraagt ik en speel verbazing. 'Jij niet dan? Kijk maar rustig verder,' zegt ze. 'Ik begin aan het avondeten.'
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 19:10 - Door: Nico
0

Mijn werk zit er al op en ik kan een uurtje eerder weg. Ik loop zo'n rond 16:00 de tuin binnen en ik zie Olga daar op haar favoriete manier zonnen. Naakt en een beetje exhibitionistisch. Ik wil haar verassen als ik opeens uit mijn ooghoek zie dat de buurman in zijn naakie vanachter het raam staat te gluren. Ik bedenk me en loop naar binnen. Ik kijk nu vanachter het raam naar zowel mijn vrouw als naar de buurman. Ik zie ook dat Ilse de keuken binnenloopt en gaat koken. Blijkbaar heeft ze het erg warm want ze trekt haar shirtje uit.
Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 09:40 - Door: Ilse
0

ik moest inwendig wel lachen, mijn pa die aan zijn pik zat te trekken terwijl hij de buurvrouw aan het begluren was.
Ik kleed me om en ga alvast aan het avondeten beginnen. Niet veel werk, maar toch. Alleen met een kort rokje aan maak is sla schoon en bak ondertussen de spekjes.

Terwijl ik daar mee bezig ben moet ik denken aan Olga, ze had mooie borsten en een mooi geschoren kutje. Ik had van mezelf gemerkt dat ik mannen wel leuk vond maar ook net zo lief naar een vrouw keek. Met mijn (ex)vriend had ik natuurlijk veel ervaring opgedaan op het gebied van seks maar met een vrouw nog nooit.

Ik moest de gedachte van me afschudden want het begon aardig te broeien in mijn slipje.
Ik staar naar buiten en zie Nico voor het bovenraam van hun huis naar me staan kijken. In een opwelling zwaai ik naar hem....
Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 12:12 - Door: Olga
0

Tuurlijk mag je kijken zei ik daar heb je ogen voor.
Na me gewassen te hebben en gegeten, ben ik buiten gaan liggen lekker had alleen een slipje aan.
Wist wel dat de buurman ging kijken zag hem wel voor het raam staan.
Trok toen het slipje uit omdat ik nog stond probeerde ik een paar druppels urine te laten lopen.
Toen ik ging liggen legde ik het slipje over mijn poesje.
Liet toen ook zien hoe ik mijn dildo over mijn tepels streek en onder het slipje in mijn poesje deed.

Toen besefte ik wat ik deed mijn buurman verleiden, dacht ook aan zijn dochter die vaak naakt liep en mijn man dat heerlijk vond.

we hadden wel eens over gehad.

Ben toen in slaap gevallen met de dildo in mijn poes was wel uitgezet.

Werd wakker van een geluidje deed als ik sliep het was de buurman die mijn slipje pakte maar ook de dildo meenam.

In de namiddag werd ik wakker zag mijn man boven staan maar ook de buurman. Zag ze naar mij kijken.
Ging staan liet hun mijn kut zien.
Speelde met mijn tepels en een vinger in mijn kut.
Pakte de telefoon en mailde naar de buurman wil je mijn dildo weer neer leggen waar hij lag?

Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 14:26 - Door: Ilse
0

Ik zie dat pap druk in de weer is. Met een rood hoofd loopt hij door de kamer terwijl hij naar het scherm van zijn I-phone kijkt.
"we kunnen zo eten...."zeg ik tegen hem, "zullen we maar buiten doen...."
Hij stamelt wat en kijkt dan naar mijn blote borsten... "ja, ja... ja..." zegt hij verstrooid.
Hij stopt wat in de zak van zijn short en spurt de achterdeur uit, de tuin in en zo te zien op weg naar de buren.
Dat moet ik zien.... snel ren ik naar boven en zie nog net uit het raam dat pap een grote dildo op de nu lege zonnestoel legt en weer snel terug keert naar huis.
Voor het raam van de buren zie ik de naakte Olga en haar al even naakte man staan kijken. Olga tikt wat op haar mobiel en een tel later komt er bij mij een berichtje binnen....
"komen jij en je vader vanavond een borrel doen?" stond er.
"Graag" tikte ik terug, "ik denk dat pap dat ook wel wil.." met een smily erbij.

Pap en ik gingen aan de salade aan de tuintafel en ik vertelde hem terloops dat we vanavond bij Olga en Nico verwacht werden.
Zijn gezicht sprak boekdelen... en hij likte begerig zijn lippen terwijl hij naar mijn blote borsten staarde.
Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 14:37 - Door: Nico
0

Wat is mijn vrouw toch een tease en wat ligt ze er sexy bij. Zo te zien mist dit zijn uitwerking niet op de buren, want Henk komt direct aan gerend. Ik merk dat ik er zonder dat ik er erg in heb een beetje met mijzelf speel terwijl ik samen met mijn vrouw naar de de buren sta te kijken.

Een naakte pa en een lekkere dochter in alleen een kort rokje staan daar opgewonden terug te kijken aan de overkant. We kunnen niet wachten tot het borreltijd is. Ik ben benieuwd wat ze aantrekken vanavond.

Ik draai mij naar Olga toe en vraag zo genoeg opgegeild nu heb ik trek in mijn toetje voordat we aan de borrel gaan. Ik pak haar vast en kus haar intens.

Datum & Tijd: 18-01-2017 @ 14:55 - Door: Henk
0

Ik lees het berichtje. 'Buurman, wil je mijn dildo terug op z'n plaats leggen?' Ik voel me betrapt. 'We kunnen zo eten, pap,' zegt mijn dochter. 'Zullen we dat buiten doen?' Ik kijk haar een beetje verstrooid aan. Ze loopt weer naakt rond te wiebelen met haar borsten. 'Jaja,' antwoord ik wat verstrooid. 'Ik moet effe nog iets doen.' Ik loop naar buiten en leg de dildo op de stoel van de buurvrouw. Ik ren terug naar huis. De salade staat al op tafel. Alsof er niets aan de hand ik schuif ik aan en kijk mijn dochter aan. Ik wou dat je verdomd niet zo aantrekkelijk was, mompel ik. 'De buren hebben ons uitgenodigd voor een borrel,' zegt ze en kijkt me aan. 'Heb gezegd dat we komen.'
Datum & Tijd: 19-01-2017 @ 11:17 - Door: Olga
0

liet mijn man even gaan we kwamen net niet klaar, vertelde hem van de dildo,
Mijn man pakte de dildo nam een stuk papier en er wet wat opgeschreven.
En gooide die over de schutting waar ze zaten.
Mijn man vertelde over de kleding; zij rokje en een chirt (de dildo in haar poesje) en hij een korte broek.
dus wij ook.
Ze kwamen we dronken wat .
Ik ging bij de buurman op schoot zitten
Datum & Tijd: 19-01-2017 @ 15:40 - Door: Henk
0

Het werd best nog gezellig bij Olga en Nico. We leken een beetje teveel dronken en Olga kwam bij me op schoot zitten. haar borsten tegen me aan geduwd. 'Vind je ze leuk?' Ik glimlachte. 'Pap vind ze zeker leuk,' hoorde ik Ilse roepen en giechelde. 'Pap vind borsten altijd leuk.' Verstrooid keek ik mijn dochter aan die duidelijk een glaasje teveel op had. Tijd om maar eens te gaan, dacht ik zo. Olga begon nu ook te giechelen. 'Je moest eens voelen hoe lekker ze zijn,' merkte ze op.
Datum & Tijd: 19-01-2017 @ 16:18 - Door: Nico
0

Ik vinger Olga even voor het raam maar laat haar net niet klaarkomen. Zij teased mij net zo hard terug door terwijl ik haar vinger met mijn paal te spelen. En net voordat ik ga komen knijpt ze hard in mijn ballen. Een ding is zeker we zijn klaar voor vanavond wat er ook maar gaat gebeuren....

We zijn gezellig aan het borrelen en we worden steeds losbandiger, Olga zit op de schoot van Henk en laat hem met haar borstel spelen. Ik kijk naar Ilse en knipoog en zeg kom jij gezellig op mij schoot zitten?
Datum & Tijd: 20-01-2017 @ 14:22 - Door: Ilse
0

De geilheid is enorm. Pap heeft Olga op schoot en ik zie haar kontje bewegen over zijn ongetwijfeld harde pik. Pap kneed de borsten van de buurvrouw en gaat zelfs zover dat hij een tiet uit haar bloesje haalt en op de tepel gaat zuigen.

Nico trekt mij bij hem op schoot. Ik ben best al een beetje tipsie en dan...... dan word ik altijd extra geil. Ik voel direct de harde paal van de buurman tegen m'n kontje en als hij zijn handen op mijn tieten zet begint hij meteen met me te tongen.

Ik ben even vol twijfel het zal toch niet zo zijn dat we hier een orgie krijgen...... dat ik dadelijk mijn pap met de buurvrouw ga zien neuken. Het geil loopt uit mijn spleetje bij die gedachte die ik helemaal niet wil hebben.
Nico zoent lekker en brutaal laat hij een hand onder mij ok glijden. Hij neemt geen omweg maar gaat meteen op zijn doel af. met zijn vingertoppen raakt hij m'n gladgeschoren kutlipjes en streelt door mijn broekje heen over m'n klitje...
Datum & Tijd: 20-01-2017 @ 15:08 - Door: Nico
0

Ilse stribbelt niet tegen als ik haar op schoot neem en ze voelt meteen mijn harde paal. Ze schuift even extra heen en weer wat hem nog net wat stijver maakt. Ik ben blij dat ik vanochtend nog mijn pik en ballen netjes heb geschoren dat maakt hem net nog wat imposanter en het geeft mij ook een geil gevoel.

Olga en Henk houden zich niet in en Olga haar tietjes worden verwend door de Henk, ik zie zijn handen al over haar boven benen naar een ongetwijfeld heet kutje.

Terwijl onze tongen langs elkaar heenglijden afgewisseld met geile beetjes op elkaar lippen gaan mijn handen op verkenningstocht uit. Het korte rokje vormt heen belemmering en ik ga richting een straks slipje. Mijn vingers vervolgen hun weg over de licht opgezwollen lipjes die ik door de dunnen stof heen voel. Ik glij even heen en weer tussen de lipjes en vervolg mijn weg het klitje. Ik speel door de stof heen met dat geile knopje en ik voel hoe het slipje vochtig begint te worden. ik voer de druk iets meer op en zuig tegelijkertijd op haar tongetje. Het slipje wordt nog iets geiler en ik trek mijn hand iets terug...

Nu ga ik naar het randje van het slipje en trek dit opzij. Haar kutje licht nu bloot en klaar om mijn stevige vingers te voelen. Ik glij tussen je lipjes door en voel je geliheid. Ik pest je een beetje door met mijn vingers over je geile natte lipjes te glijden en dan duw ik een vinger je kutje in. Je kreunt als je mij sterke vinger naar binnen voelt dringen en dan begin ik je langzaam steeds dieper te vingeren. Je voelt mijn andere hand langzaam richting je klitje glijden...
Datum & Tijd: 20-01-2017 @ 17:10 - Door: Henk
0

'Je hebt lekkere tieten,' zei ik. 'Nico boft maar wat met jou.' Ze keek naar me en duwde haar tong in mijn mond. Ik begon mee te kussen ondertussen met mijn hand op zoek naar haar waarschijnlijk al vochtige kutje. 'Ja! ' kirde ze. Ik duwde nu een vinger in haar en begon haar te vingeren, terwijl mijn andere hand flink in haar tiet kneep. Ik zag even naar Ilse en dacht dat ze me beschaamd zou aankijken, maar ze likte met haar tong over haar lippen en genoot duidelijk van Nico bij wie ze op de schoot zat.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 10:23 - Door: Olga
0

Voelde de vinger van de buurman in mijn poes en een hand op mijn tepel.
Stond op en zei allemaal naakt nu. (wie nog niet naakt was).
Toen stonden we allemaal naakt.
Pakte de harde paal van Henk speelde ermee en toen in mijn mond.
Voelde zijn hand weer op mijn tepels.
Toen stopte ik en keek Ilse aan en vroeg haar we gaan even naar boven om te kijken naar mijn speeltjes of heb jij thuis ook speeltjes.
Dan kunnen wij de mannen laten genieten.
Datum & Tijd: 23-01-2017 @ 10:14 - Door: Ilse
0

Nico deed het lekker met me, ging met zijn vingers over mijn lipjes. Ik was nat van geilheid.
Ik zag dat mijn vader Olga diep zat te vingeren en dat Olga probeerde de pik van pap te bevrijden. Ineens ging het snel... zij uit de kleren, pap in z'n nakie en ik werd ook van mijn kleding ontdaan. Alle vier naakt en Olga zakte op haar knieŽn voor pap neer en begon hem te pijpen.
Ik keek naar de ferme joekel van Nico, wat een groot geval en keek dan weer naar Olga en mijn vader. Ik geneerde me wel een beetje, mijn vader zo te zien. Hij stond met gesloten ogen te genieten van de mond van Olga.

Nico trok mijn naar zich toe en begon weer met me te tongen en duwde me dan naar beneden. Hij wilde dat ik hem ook ging pijpen. Aarzelend nam ik zijn dikke kop in mijn mond likte dan even over zijn eikel. Ik proefde zijn voorzaad. Geil werd ik.... nou ja dat was ik al.... ineens hapte ik hem zo diep mogelijk naar binnen. Nico slaakte een verrukte kreet en pap ook...... maar pap had zich die dag al zo lopen opgeilen.... dat hij zijn zaad niet meer binnen kon houden en de mond van Olga vulde.

Ik keek uit mijn ooghoeken naar hun en richtte me toen op de heerlijk pik van de buurman...
Datum & Tijd: 23-01-2017 @ 16:12 - Door: Nico
0

Ilse volgt mijn beweging en zit op haar knietjes voor mij. Een aarzelend mondje proeft het voorvocht van mijn glimmende eikel. Opeens voel ik mijn paal diep in haar mondje verdwijnen. Het voelt hemels en ik kreun het uit. Dit had ik niet verwacht na het aarzelende begin. Ilse zuigt mijn pik naar binnen en pijpt me diep an langzaam. Dan glipt hij uit haar mond en draait ze met haar tongetje om mijn eikel een. Ze kijkt me teasend en extra geil aan. Dan pak ze mijn ballen met een hand en mijn pik met haar andere hand en gaat met haar tong razendsnel heen en weer over mijn eikel. Ik kreun van genot.

Wat een tease. Ze trekt wat aan mijn ballen en pakt mijn lid stevig vast. Het bloed stroomt steeds meer naar mijn eikel die nog groter lijkt te worden. Dan neem ze hem weer in haar mond en pijpt me diep en lekkerlangzaam. Haar hemelse handje spelen met mijn ballen.

Nu pak ik haar hoofd vast en voer het tempo wat op zodat ik haar mondje neemt. Naast ons heeft pap het mondje van Olga gevuld met zaad en staat Olga te kijken hoe ik de buurvrouw verwen. Aan de kreuntjes van Ilse te horen vind ze het erg lekker. Opeens trek ik mij terug, ik laat Ilse opstaan en kus haar en proef mijn eigen voorzaad. 'Ik heb zin om je geilheid te proefen' fluister ik in haar oor....
Datum & Tijd: 23-01-2017 @ 17:18 - Door: Henk
0

'Wat heb je lekker gespoten,' riep Olga uit. 'Jij lekker gezogen,' zei ik, nog altijd met haar tepels spelend. Ik kuste haar weer op de mond en duwde mijn tong naar binnen. Ze beantwoordde mijn kus meteen. Ik hoorde een kreet en draaide naar het andere tweetal. Mijn dochter hield een vinger van Nico in haar mond en zoog er flink op, onderwijl keek ze me aan. 'Misschien tijd om huiswaarts te gaan,' zei ik. Ilse begint behoorlijk tipsy te worden en ik voel het ook al een beetje.
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 09:30 - Door: Ilse
0

Pap zit uit te hijgen en Olga kijkt naar Nico en mij. We staan weer te tongen en langzaam duwt hij me naar achteren zodat ik tegen de eetkamertafel aan kom. Hij tilt me er op en ik ga liggen en hij spreidt mijn benen en begint met te likken....... te likken..... ohhhhh zo lekker.

Ik zie dat Olga bij ons komt staan en met de pik van haar man speelt.
Pap zit een beetje te lallen...... dat hij naar huis wil..... maar ik wil echt niet....... ik wil alles.... zelfs met pap.
Dan maakt Nico plaats voor Olga en begint zij me te likken...... dit is bijna nog lekkerder dan wat haar man zojuist bij me heeft gedaan. Nico klimt op de tafel en gaat op mijn borsten zitten en duwt zijn harde pik weer in mijn mond...... ik proef sperma..... ik realiseer me dat Olga Nico net nog even heeft gepijpt en dat ik nu het zaad van mijn eigen vader proef wat hij in haar mond had gespoten...
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 18:08 - Door: Henk
0

Door een speling van het lot kuste Olga mijn dochter op de mond. Olga had me net gepijpt en haar mond was nog gevuld van mijn zaad. Mijn dochter kreeg dus mijn zaad te slikken. Ik richtte me op en zag haar werkelijk slikken. Misschien wist ze het niet. Ze keek me echter geil aan en stak haar handen uitnodigend naar me uit. met enigszins bevende knieŽn liep ik naar mijn naakte dochter die op de tafel lag.
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 20:37 - Door: Nico
0

Nu ik op Ilse zit en ze geen kant op kan behalve haar mondje laten vullen door mijn pik. Ondergaat ze alles wat Olga en ik haar aandoen. En ze geniet ervan met volle teugen. Ik schuif nog iets verder over haar gezicht heen zodat ze op mijn ballen kan zuigen. Nu schuif ik nog iets verder zodat ze mijn sterretje kan likken.Heerlijk hoe dat tongetje mij bespeelt. Haar handen vinden even later mijn pik die nu vakkundig wordt afgetrokken. op hetzelfde ritme wordt mijn kontje nu gerimd door Ilse. Hmmm wat lekker geil dit. Het zaad begint te borrelen in mijn ballen.

Terwijl Olga ilse steeds wilder begint te likken komt Henk dichterbij en spreidt Ilse haar benen extra wijdt zodat Olga haar tong nog dieper naar binnen kan dringen. Ik stap nu de tafel af en trek Olga naar achteren. Ik laat Henk en Olga nu ieder een been beetpakken en de benen van Ilse maximaal spreiden. Ik stap nu dichterbij met mijn paal die recht vooruit staat en laat deze even over haar klitje glijden...
Datum & Tijd: 25-01-2017 @ 11:16 - Door: Ilse
0

Nadat ik Nico lekker heb gepijpt en zijn holletje heb gelikt gaat hij tussen mijn benen staan en duwt hij zijn paal bij me naar binnen. Eindelijk word ik geneukt. Ik wenk pap dichterbij en pak zijn pik. Lekker hard is hij alweer. Ik buig me naar hem toe en voor hij het goed en wel door heeft hap ik de pik van mijn vader in mijn mond....

"Oh Nico.... zie je dat,: zegt Olga met geil hese stem, "ze pijpt haar vader...."
"jaaaaaa....."zegt Nico terwijl hij harder in me gaat stoten... "geillllllllll"
Datum & Tijd: 25-01-2017 @ 12:05 - Door: Nico
0

Ik ben te geil om verbaast te zijn en begin harder te stoten. Olga klimt op de tafel en gaat voor mij staan en buigt naar voren. Terwijl ik het tempo opvoer lik ik haar kutje. Het voelt alsof we allemaal ons hoogtepunt naderen. Het geile en hese gekreun neemt toe en ik merk dat mijn ballen op springen staan. Ik begin af te tellen om aan te geven dat ik bij 1 ga spuiten. 10.... ik kreun 'hoe wil je mijn zaad ontvangen geile Ilse?' en 9 en ik kreun bij elke stoot hard en duw mijn tong steeds dieper in het kutje van Olga....
Datum & Tijd: 26-01-2017 @ 08:26 - Door: Olga
0

Kom klaar in de geile kut van Ilse en zei er achter aan maak haar zwanger die geile teef dan hebben we een kind.
Ik kijk Ilse aan toen hoorde ik haar zeggen maak me zwanger.
Wil een kind van je man.

Zag dat mijn man schrok hij spoot in haar Ilse en ik gingen nu tongzoenen We voelden samen hoe mijn man klaarkwam.

Daarnaar zei ik tegen de buurman laat die twee vannacht hier. en ik ga met jou mee en blijf vannacht bij je slapen.
Datum & Tijd: 26-01-2017 @ 09:17 - Door: Ilse
0

Nico vulde me met zijn zaad.... lekker dat warme spul diep in me. Ik hoorde Olga een voorstel van een soort partnerruil doen, zij zou met pap mee naar huis gaan en ik zou bij Nico blijven.

Hoe aanlokkelijk het ook klonk, pap en ik waren er niet zo'n voorstander van, wij wilden liever dat de orgie zich zou voortzetten, later zouden we wel zien hoe het zou gaan.

Olga en ik lagen lekker te tongzoenen, pap stond naast me aan zijn pik te trekken. Ik had hem in mijn mond gehad...... gek.... maar wel lekker.
"wil je me neuken pap...." vroeg ik hem
Hij aarzelde, maar Nico zei dat hij het moest doen.
Ik lag nog steeds op tafel met Olga op me. We tongden door toen ik een pik in me voelde glijden. Mijn pap begon me te neuken.
Datum & Tijd: 26-01-2017 @ 15:25 - Door: Henk
0

Ik moet wel gek zijn. Ilse had mij, haar vader gepijpt en nu vraagt ze me of ik haar wilde neuken. Ik neuken met mijn dochter? Ik lijk wel gek, maar ik ben dan misschien ook wel gek. En dan? Ik ga voor mijn dochter staan, die nog steeds op tafel ligt en me geil aankijkt. Mijn lul is alweer overeind geklommen. Met een geil lachje steek in hem in haar en begin haar te neuken. Hard stoot ik mijn pik in haar en binnen de minuut spuit ik mijn zaad in mijn dochter. 'Wat wat dat heerlijk,' zucht ik.
Datum & Tijd: 27-01-2017 @ 14:51 - Door: Ilse
0

Lekker doet pap.... heerlijk neukt hij mij. Ik ben er zeker van dat dit het verlangen van ons allebei is. Pap siddert en schud, ik voel zijn paal in me opzwellen en dan komt het zaad, hetzelfde zaad dan waar ik voor een deel van besta....
Geil idee..... sperma van je vader in je te voelen.
"owww meid...... oh Ilse..... wat was dat heerlijk...." hoor ik hem hijgend zeggen
Ik zei dat ik het ook super had gevonden en de blik van verstandhouding was voldoende om van elkaar te weten dat dit niet de laatste keer was, nee dit was het begin van iets fantastisch.

Olga en Nico stonden met open mond naar ons te kijken. Ze hadden veel verwacht maar dat ze getuige zouden zijn van volledige incest hadden ze niet verwacht.
De pik van Nico stond enorm stijf, ik hoorde hem zeggen dat dit hem supergeil had gemaakt en toen mijn vader opzij stapte nam hij zijn plaats in en drong diep in me. Hij gleed heerlijk door het sperma van mijn pap.
Datum & Tijd: 27-01-2017 @ 17:41 - Door: Henk
0

ik heb heerlijk gespoten in het kutje van mijn dochter. zij heeft ervan genoten en ik heb ervan genoten. Nico en Olga kijken ons verbaast aan. Vader en dochter die neuken. Nee, dat hadden ze zeker niet verwacht. Nico duwt me opzij en ramt zijn nu zijn harde lul in Ilse. Ik hoor haar kreunen van genot. Terwijl Nico met Ilse bezig is, ram ik mijn stijve lul in het hete kutje van Olga en laat haar binnen de paar seconden schokkend klaarkomen.
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 09:41 - Door: Ilse
0

Eerlijk gezegd vind ik het met de buurman lekkerder dan met pap. Nico neukt me met veel passie, dat had ik gemist toen papa me neukte. Ik begreep het wel, voor pap was het ook nieuw, moest nog aan het idee wennen.

Ik merkte wel dat pap een zeer potente man was, ook al was hij al twee keer klaargekomen, eerst in de mond van Olga en daarna in mijn poesje, had hij alweer een stijve en neukte hij Olga die voorovergebogen stond. Olga tongde met mij en fluisterde dat pap een lekkere neuker was. Ze hijgde luid en kermde dat ze klaar aan het komen was.

Nico legde mijn benen in zijn nek en zat ongelooflijk diep in me en onderwijl vingerde hij m'n klit. Toen Olga zo geil aan het klaarkomen was kwam het bij mij ook. Ik voelde de paal van Nico iedere keer beter als mijn kuitwanden om zijn pik klemden vanwege het trekken van mijn vagina. Ik kwam klaar en tegelijk spoot Nico zijn zaad in me. Ik droop u werkelijk, twee kwakken zaad in m'n kut. Ik voelde met een geil sletje en oh wat voelde dat heerlijk.

Vermoeid gingen we op de bank zitten nadat Olga mijn kutje volledig had uitgelikt.
Even pauze...... pap had ineens helemaal geen zin meer om naar huis te gaan en iedereen vond ook dat we deze avond en nacht bij elkaar moesten blijven.
Pap zat naast me met een nog steeds stijve pik. Ik streelde hem en kroelde door zijn overvloedig schaamhaar. "Eigenlijk moet dat er af hoor pap...." fluisterde ik in zijn oor.

"Ja, laten we hem scheren...."zei Olga enthousiast.
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 12:28 - Door: Olga
0

Zag de bos haar van de buurman en zei elke week verplicht scheren wij de mannen en de mannen ons .
Nico pakte zijn scheerspul en zo gingen we aan slag.
Ik vroeg aan Ilse wie doe jij Je pa of Nico?
Of moet Nico jou alvast scheren We kunnen ook om dobbelen wie scheert wie?

Ik wachtte niet af had al een schaar gepakt om de buurman vast het nodige weg te knippen.
Daarom ging Nico bij Ilse bezig (Ilse en ik waren al behoorlijk kaal net zoals Nico )
Buurman lag lekker op de bank in de kamer.
Zag hem genieten voelde zijn hand weer op mijn billen en dan over mijn tepels
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 12:42 - Door: Ilse
0

Terwijl Olga bij pap de dikste bos wegknipten en pak niet met zijn handen van Olga af kon blijven, sopte Nico mij in met scheerzeep. Ik zorgde er zelf voor dat mijn kutje goed glad bleef maar nu stonden er toch een paar stoppetjes op. Nico scheerde het zorgvuldig weg, je kon echt merken dat hij het eerder gedaan had. Hij was goed bezig en af en toe raakte hij mijn klitje os staak een vinger in mijn poesje. Ik zag nog goed nat..... als hij z'n vinger op en neer haalde hoorde je het soppen.

Olga kwam de scheerzeep bij ons ophalen en begon de schaamstreek en ballen van pap goed in het sop te zetten. Nico was inmiddels klaar bij mij en nadat hij me met een handdoek had schoongeveegd kwam hij op me liggen.
"zo even dat kale kutje van je vullen..... " kermde hij en daar gleed zijn harde staak voor de zoveelste keer die avond in me. Ik sloeg mijn benen om hem heen en bewoog heerlijk mee in zijn rustige tempo.

Olga had het grootste gedeelte van pap zijn schaamhaar weggeschoren, maar omdat pap dat nooit had gedaan, moest het nog een keer om hem lekker glad te maken.
"Dadelijk ga jij mij scheren..."zei ze tegen pap en ze hapte even zijn stijve lul in haar mond.
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 13:21 - Door: Nico
0

Ik ben gek op kale kutjes en kutje kaalscheren maakt me supergeil. Ilse houdt haar eigen kutje netjes bij maar ik help haar graag met de finishing touch. Zorgvuldig spreidt ik je kutje glad en ga er met een scherpschermes overheen om de kleinste stoppeltjes weg te werken. Het scheerschuim maakt je lipjes en schaamstreek superglad en glibberig. Mijn vingers glijden over je lipjes en clitje heen. Uiteraard allemaal ter controle. Zeer precies ga ik elk plekje langs. Mijn pik staat superhard overeind en als ik klaar ben moet ik je even opvullen. Met mijn schaamstreek glij ik over Ilse haar schaamstreek heen en ik voel geen enkele weerstand. Mijn paal schuift ook je natte kutje binnen en ik ga je rustig nemen. We kreunen beide terwijl we teder neuken.

Voordat we beide klaarkomen is het nu mijn beurt zeg ik tegen ilse. Ik ga liggen en Ilse pakt nu het scheermis en scheerzeep. Ze begint om mij helemaal in te zepen. Haar ingezeepte handen gaan over mijn ballen en harde paal. Ze slaat geen centimeter over en als alles is ingezeept zijn mijn ballen en pik keihard, Ideaal om te scheren en elk stoppeltje weg te werken. Je duwt mijn pik omhoog en begint met het scheermes mijn schaamstreek te scheren. Ik kreun als het mes mijn lichaam raakt.
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 16:21 - Door: Henk
0

Nu Is het mijn beurt. Daar ik geen ervaring in dat soort dingen heb, heeft Olga al de nodige voorbereidingen getroffen. Haar kutje is flink ingesopt. als ze met het scheermesje geeft kijkt ze me aan. 'Doe wel een beetje voorzichtig,' zegt ze. 'Ik scheer me al meer dan veertig jaar,' zeg ik en begin het toch al kale kutje te scheren Na een minuutje of vijf, lijkt het kutje meer op een baby velletje. 'Dat heb je goed gedaan,' zegt ze. 'Daar heeft pap inderdaad werk van gemaakt,' zegt ook Ilse en gaat met haar hand over het kale kutje van Olga. 'Goed werk, pap,' zegt ze en
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 17:39 - Door: Ilse
0

Olga en ik likken elkaars gladgeschoren kutjes. Papa en Nico zitten op de bank naar ons te kijken met een biertje in hun hand.
"Lekker he, die twee meiden zo bezig te zien..." ze gt Nico, " vindt jij dat ook geil om naar te kijken?"
"ja hoor....." zegt pap aarzelend.
"wat vindt jij echt het geilste..."hoor ik Nico vragen...
Ik denk dat ik het antwoord wel weet.... pap zit altijd aan mijn lingerie, aan mijn slipje en ook die van Olga pikt hij van de waslijn. Daar wordt hij enorm geil van en ook van mijn nylonkousen en jarretellen.....

Ik kom klaar op het tongetje van krijg ook een lading kutvocht in mijn gezicht als Olga ook kermend tot een orgasme komt.
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 18:07 - Door: Henk
0

'Al van haar 17 loopt Ilse naakt door het huis. Kan je je voorstellen? Twintig jaar later loopt ze nog steeds naakt rond,' zeg ik. 'Jeetje,' zegt Nico. 'Jij,beste Henk,' zegt hij en slaat me op de schouders. 'Jij bent een echte bofkont.' Ik kijk naar Olga en Ilse die elkaar nu aan het vingeren zijn. Mijn lul schiet weer de hoogte in. 'Dan heb je zeker...?' vraagt hij en wijst op Ilse. 'Nee,' schud ik. 'Het was vandaag voor het eerst.' 'Jeetje,' zegt hij weer.
Datum & Tijd: 28-01-2017 @ 18:42 - Door: Nico
0

Ik zeg tegen Henk, ben je in voor een spelletje. De dames giechelen gelijk jaaaa, wij wel.
Doen jullie alle twee een blinddoek om en ga voorover gebogen voor ons staan. De meiden doen gelijk wat ik vraag en even later staan ze daar al giechelen voorover gebogen voor ons. Spreidt jullie benen een beetje!
De voetjes worden uitelkaar gezet. Ik kijk naar Henk en wenk dat hij iemand moet kiezen. Zo jullie mogen zo raden welk tongetje jullie in je kontje voelen. Henk kijkt geil en loopt direct op Olga af...
Datum & Tijd: 29-01-2017 @ 09:08 - Door: Henk
0

'Mmmm,' roept Olga uit. Ik geef Nico een teken dat hij ook aan Olga' s kutje moet likken. 'Mmmm,' roept ze weer. Nico kijkt me aan en lacht. 'Wiens tongetje voelde je het eerste Olga?' vraagt Nico. Ze lacht en zegt dat het gemakkelijk is. 'Henk was de eerste,' zegt ze. 'Goed geraden,' zegt Nico. 'En nu, Ilse.' Meteen gaat hij op mijn dochter af en begint haar te likken. 'Yes!' roept ze uit. Wanneer Nico mij een teken geef duw ik mijn tong in het kale kutje van mijn dochter. 'O, heerlijk,' zegt ze. 'Pap jij was de laatste ,' lacht ze. 'Heerlijk.'
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 10:44 - Door: Ilse
0

lekker spannend met een blinddoek om gelikt te worden. Ik voel meteen wie het is..... eerst Nico en dan pap.... owwwwww lekker.... ik heb zo'n zin om weer door mijn vader geneukt te worden... Ik zeg het tegen hem....... "neuk me papa..... neuk me..... als ik geblinddoekt ben...."
Het wordt stil in de kamer.... en dan word ik op mijn rug gelegd en voel ik mijn vader tussen mijn benen zakken. Meteen glijdt hij in me....... ÷wwwww lekker meisje van me..... " kreuntie en begint me lekker te neuken.
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 11:31 - Door: Olga
0

Het was heerlijk met de blinddoek om.
Ilse gaat liggen en haar pa neukt haar weer ,Nico probeert zijn harde lul weer in haar mond te duwen die ze gretig verwerkt.
Ik loop naar boven om wat kleding te pakken dan kan Henk ze straks aandoen Misschien wil Nico ook wel wat aan.
Toen ik terug kwam hoorde ik de mannen nog harder hijgen en kreunen ze kwamen weer klaar.
Ik keek Ilse aan en zei ik moet plassen zullen we onze slipjes aandoen de mannen mogen aan onze slipjes likken of hun paal tegen onze slipjes aan en ook plassen. en daarnaar ons douchen en wat we dan doen zien we wel ik heb wel extra kleding gepakt voor de mannen.
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 13:29 - Door: Ilse
0

Pap neukt me heerlijk, wat een genot..... ik fluister in zijn oor dat we voortaan het beste maar in 1 bed kunnen gaan slapen als we thuis zijn.
Zijn antwoord is dat hij nog harder in me begint te pompen.
Nico komt bij ons staan, ik neem zijn harde pik in mijn mond.
Olga zie ik weglopen nu ben ik alleen met die 2 mannen....... ze doen het verschrikkelijk geil met me. Pap met zijn pik in mijn gladgeschoren kutje.... ik voel zijn pas geschoren ballen tegen mijn kontje slaan.
Nico neukt me wat in mijn mond. Owwwww geilllllllll......... ik kom klaar...... Nico spuit op mijn lippen en er komt ook een kwakkie op het gezicht van pap.... ik zie pap het van zijn bovenlip likken en doorslikken, dan komt ook hij klaar.
We liggen uit te hijgen als Olga naast ons staat met diverse lingeriestukken in haar hand....
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 14:40 - Door: Henk
0

Ik Wist werkelijk niet dat Ilse zo'n geil ding was. Nu weet ik het wel zeker. Ilse, die dochter van me, is een lekker heet en geil wijf. Voor de zoveelste keer die dag kom ik klaar. Ik buig me voorover en kus haar. Haar mond, nog vol zaad van Nico. Een deel spuwt ze in mijn mond en ik slik het zorgvuldig door. 'Nu krijg je ook eens zaad in je mond,' zegt ze. Ik grinnik en begin haar opnieuw te neuken.
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 14:50 - Door: Nico
0

Na mijn heerlijke orgasme op de lippen van Ilse en Henk, voel ik de behoefte om mijn blaas te legen. "Kom eens hier Olga, ik heb wat voor de dorst!" Lach ik knipogend, waarop Olga gewillig voor me neerknielt en haar mond wijd opent. Henk en Ilse kijken ademloos en met grote ogen onze kant op, wanneer ze een goudgele straal warme geile zeik mijn eikel zien verlaten. Met hoge druk plas ik het hete mondje van Olga vol, die gulzig als probeert door te slikken. Ilse wordt ontzettend geil van dit tafereel en spuugt een dikke klodder in Henk's openstaande mond.
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 16:58 - Door: Ilse
0

Pap en ik kijk met afschuw naar onze buurtjes. Nico plast gewoon in haar mond.
Ik moet er van kokhalzen.

Pap leidt me af door me stevig te gaan neuken. Wat is mijn vader vitaal, dat had ik nooit van hem verwacht. Hij neukt me lekker en diep, hij is goed stijf.
"Nou pap zaad slikken is een ding maar wat zij doen......."zeg ik......
"ach laat ze maar....... als wij er maar geen last van hebben...." zegt pap en hij stoot nu onophoudelijk diep in me. Ik voel me afgeneukt maar meteen...... wat een genot....
We gaan op onz zij liggen..... pap tilt mijn been hoog op en komt achterlangs bij me naar binnen. Ik streel m'n klit....
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 18:38 - Door: Henk
0

Het is niet ons ding wat Nico en Olga doen. Ilse vindt het ook maar niets. Het wordt misschien tijd dat we naar huis gaan. Ik leg mijn hand over haar en pak een borst vast. Vastberaden stoot ik mijn harde lul achterlangs in haar. Zo heb ik haar nog nooit geneukt. Zo heb ik nog helemaal niet geneukt. In mijn tijd deed je zoiets niet. Het voelde eerst beetje onprettig maar na enkele stoten, ben ik niet meer te houden. Mijn dochter kreunt zachtjes en na enkele stoten, kwam ik weeral klaar.
'Ja, pap. Dat was goed lekker,' zegt ze.
Datum & Tijd: 30-01-2017 @ 20:05 - Door: NIco
0

Ik zie Ilse en Henk wat bedenkelijk kijken naar mij en Olga en deze Nico begrijpt dit helemaal. Ik zie opeens het stapeltje kleding dat Olga heeft gepakt. Het is voor Henk en mij een strak latex outfit. Ik doe een outfit aan en ik merk dat mijn lichaam extra goed uitkomt in deze outfit. Het gladde materiaal voelt lekker aan op mijn lichaam en er zit een spannende rits bij mijn paal die ik kan open ritsen zodat mijn gladde pik en ballen prachtig afsteken tegen het zwarte latex. Ik zie Ilse geinteresseerd kijken en Olga knipoogt naar mij. Misschien ook wat voor Henk?
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 08:46 - Door: Ilse
0

WWow Nico ziet er lekker uit in dat latex pak.
Nog nooit eerder iemand in zo'n pak gezien. Ik voel even aan het gladde materiaal en een rilling gaat door me heen.
Ik kijk pap aan en zie aan zijn ogen dat hij het wel wat vindt maar niet voor hem. Ik weet dat hij op een heel ander materiaal kickt.
Op tafel liggen ook nog een paar slipjes van Olga. Ik pak een doorzichtige string op en zie de ogen van mijn vader oplichten.
Ik help hem met aantrekken en met enige moeite is zijn pik net opgesloten in het nylon driehoekje. Hij gaat zelf met zijn hand over zijn verpakte paal en ik zie hem sidderen van opwinding.
Ondertussen heeft Olga ook een klein broekje aangedaan wat lekker spant om haar venusheuvel zodat haar cameltoo mooi zichtbaar is
Als ik mijn eigen slipje oppak zie ik een paar kousen liggen met een jarretelgordel. "Jij of ik pap?" vraag ik hem.
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 09:31 - Door: Nico
0

Het verlekkerde blik van Ilse zegt genoeg. Mijn pak is een succes. Nu staat ze met een paar netkousen en jarretelgordel in haar hand. Ik zie Henk al kijken... Ik weet genoeg. Ik ren naar boven en pak uit de kast van Olga een nylon catsuit voor Ilse. Henk is beneden al in de weer met de jaratels en ik biedt Ilse het pakje aan. Kadootje zeg ik ;). Ze pakt het uit en trekt het pak aan. Het openkruisje geeft een prachtig uitzicht op twee licht opgezwollen lipjes die al weer glinsteren van geilheid.
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 11:14 - Door: Ilse
0

Pap doet bijna geroutineerd de jarretelgordel om op het moment dat Nico zich de kamer uit haast. Hij kijkt naar de netkousen en dan valt zijn oog op een paar huidkleurige nylonkousen die nog in de verpakking zitten.
Als Nico weer terug komt reikt hij mij een pakje aan. Ik zie op de afbeelding dat het catsuit is van lycra met nylon.
Terwijl pap de kousen om zijn benen rolt en vastmaakt aan de jarretels helpen Olga en Nico met het aantrekken van de catsuit. Het voelt heerlijk aan.... mijn kruis is vrij, maar mijn armen, voeten, benen en lijf zitten heerlijk verpakt in het gladde nylon.
Pap is ook klaar met aantrekken van de kousen. Het piepkleine slipje kan zijn pik echt niet meer verbergen. Zijn dikke eikel piept boven de rand van het broekje uit.
Nico komt in zijn latex pak tegen me aan staan..... ow voelt super...
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 12:24 - Door: Nico
0

Ik sta achter Ilse en ga met mijn handen over haar met nylon ingepakte lichaam. ...lekker dat gladde nylon.... Mijn handen glijden over je tepels en voelen deze door het materiaal prikken. Olga laat haar handen ook over Ilse haar lichaam glijden. We strelen elk stukje van je lichaam. Nu komt ook Henk erbij en onze erotische aanrakingen die je door het fijne nylon heenvoelt zetten Ilse haar lichaam in vuur en vlam. Je gaat met je eigen handen naar achteren en voelt mijn met latex ingepakte gladde lichaam. Je glijdt uitdagen over mijn bobbel heen en trek dan het ritjes open waarachter mijn stijve verborgen zit.
Datum & Tijd: 31-01-2017 @ 16:18 - Door: Henk
0

Mijn slipje is veel te klein van mijn penis, zie ik. Niet erg, denk ik dan wanneer ik Olga geil zie kijken. Ook Ilse heeft haar blik op mijn penis. Ik ga voor haar staan en leg mijn handen op haar borsten. Heerlijk voelen ze, door het gladde nylon. De stijve tepels prikken tegen m'n handen. Ilse kijkt me aan en lacht een geile lach. Haar lippen drukken op mijn mond, terwijl haar tong de mijne opzoekt.
Datum & Tijd: 01-02-2017 @ 09:36 - Door: Ilse
0

Ineens houd pap op met zoenen als Olga zegt dat hij er lekker uitziet met die stijve lul in dat slipje en de mooie nylons aan.
"Draag je dat wel vaker?" hoor ik haar vragen.
Pap gaat op de bank zitten, wij kijken hem verwonderd aan want we waren weer net zo lekker aan de gang.
"jongens ik moet jullie iets bekennen... " zegt met een iets dubbele tong vanwege de vele wijntjes die hij inmiddels achter zijn kiezen had gegooid.
We kijken hem allemaal nieuwsgierig aan.
"Kijk..... sinds mijn vrouw is overleden heb ik nog steeds heel veel behoefte aan seks. Mooi zoals dat vanavond is gegaan. Maar de afgelopen jaren werd ik steeds vaker geil van Ilse... als ik naar haar keek als ze naakt of in lingerie door het huis liep. Ik werd helemaal wilde van slipjes, nylons en zo. Via internet kwam ik gelijkgestemde mannen tegen. Ja, ik ben bi... eigenlijk de laatste jaren alleen maar met mannen seks gehad... altijd in lingerie....."
"pap....."zeg ik tegen hem, "dat is toch fantastisch....
Datum & Tijd: 01-02-2017 @ 16:08 - Door: Henk
0

Ik stap op Ilse en sla mijn armen om haar heen. 'Ik hou van je,' zeg ik, 'en wil met je trouwen. Zo vlug mogelijk,' voeg ik eraan toe. Nico en Olga kijken lachend toe. 'Jouw vader heeft een beetje teveel gedronken,' merkt Olga op. 'Nee, nee,. Ik heb niet teveel gedronken. Ik ben bloed nuchter.,' zeg ik. 'Ik hou van deze vrouw.' Ik wijs naar Ilse en zoen haar op de mond. 'Ik hou van je.' 'Ik hou ook van jou, pap,' zegt ze en neemt mijn penis in haar hand.

'Je hebt ook lekkere tieten,' zeg ik en begin ze te likken. Ilse gooit haar hoofd in haar nek en kreunt zachtjes.
Datum & Tijd: 02-02-2017 @ 09:04 - Door: Ilse
0

Hihihihi pap vraagt me om met hem te trouwen. Uiteraard is dat niet mogelijk.
"We kunnen wel als man en vrouw samen wonen...." fluister ik in zijn oor, "jij zoals jij bent en ik zoals ik ben. Kan een mooie combinatie worden...."

Pap druk me tegen zich aan en streelt de zachte stof waarin ik gehuld ben. Hij zoent me op m'n mond terwijl ik zijn pik stevig vast pak. Hmmmmm lekker..... zo stijf en groot.....
Pap zoent mijn borsten en zuigt door het nylon op mijn tepels. Oh wat lekker.
Olga en Nico zijn alweer aan het neuken geslagen. Hij in zijn latex pak boven op haar en zij haar benen strak om hem heen geslagen.
Nu ben ik degene die voorstelt naar huis te gaan...... "naar ons eigen bed...." voeg ik er achteraan.
Datum & Tijd: 02-02-2017 @ 17:31 - Door: Henk
0

Ilse deelt mee dat we naar huis gaan. Nico en Olga kijken ons aan. 'Waarom?' 'Pap moet nodig slaapje doen,'zegt ze. 'Dat is zo,' meen ik. 'Heb een beetje teveel gedronken, vrees ik.
Nico en Olga halen hun schouders op en we nemen al kussend afscheid. 'We zien elkaar vlug,' zegt hij. 'Daar kan je van op aan,' zeggen Ilse en ik in koor.

Thuisgekomen trekt Ilse meteen mijn broek omlaag en begint me te pijpen. Al vlug kom ik klaar en spuit in haar mond. 'Verdomme!' zeg ik. 'We hebben jaren gemist.'
Datum & Tijd: 03-02-2017 @ 08:54 - Door: Ilse
0

De bekentenis van pap maakt wel wat bij me los...... ik sta supergeil op mijn hakjes te trillen. Olga en Nico zijn wel wat teleurgesteld maar begrijpen ook dat we naar huis gaan. Ik moet morgen vroeg op om naar mijn werk te gaan en pap is eigenlijk net iets te dronken.
We spreken af zo snel mogelijk deze lekkere orgie voort te zetten als pap zijn broek aan schiet en ik mijn jurkje over de bodystocking aan trek.

We gingen meteen naar bed. Voor het eerst lag ik bij pap in bed en het voelde of we een relatie hadden. Pap had de kousen nog aan en ik de bodystocking.
"oooohhhhhh......"hoor ik pap zeggen als ik zijn pik in mijn mond neem om hem nog even lekker te pijpen, "waarom hebben we dit niet eerder gedaan...."
"Ja pap..... we moeten nog vele jaren inhalen....."
Hij spuit lekker in m'n mond en dan kruipen we in elkaars armen om in diepe slaap te vallen.
Als ik een paar uur later wakker word, ligt pap mijn poesje te beffen.....
Ohhhh lekker..... hoe kan ik nog naar mijn werk straks.......
Datum & Tijd: 03-02-2017 @ 17:31 - Door: Henk
0

'Neem verlof,' zeg ik. 'Zeg dat je ziek bent.' Ilse legt haar handen op mijn hoofd en kreunt. 'Gaat niet,' zegt ze en duwt me weg. 'Ik moet douchen.' Ik kijk hoe mijn dochter in haar nakie naar de douche loopt. 'Moet jij niet douchen, pap?'
Ik stap uit bed en loop haar achterna naar de kleine badkamer. Mijn penis staat alweer stijf. Ilse stapt onder de douche en trekt me met zich mee onder de warmwaterstraal.
Datum & Tijd: 06-02-2017 @ 09:26 - Door: Ilse
0

Pap was niet te stuiten. Zelfs toen ik onder de douche ging stapte hij bij me er onder.
Ik moest voorover gaan staan en hij vulde me van achteren.

"Ik moet nu weg pap........ ik heb het hele weekend vrij........ dus daar zullen we maar uitgebreid gebruik van maken... Misschien hebben Nico en Olga ook wel zin en wie weet...... je kent nog wel anderen toch? een paar vrienden van je...."

Hij spoot me vol en nadat ik me had afgespoeld haastte ik me naar mijn werk.....
Datum & Tijd: 06-02-2017 @ 10:49 - Door: Henk
0

Vrienden? Je moest eens weten. Na de dood van je moeder heb ik bijna geen vrienden meer. Maar daarvan weet ze natuurlijk niets. ik heb het er met Ilse nooit over gehad. Maar het is zo. Alleen Nico en Olga.

Misschien dat ik eens bij hen langsloop. Nico is aan het werk, maar Olga heeft een vrije dag. Of misschien een beetje wandelen. Ik zie wel.

'Ik hoop dat het vlug weekend is,' zeg ik tegen Ilse en kus haar op de mond. 'Ik ook,' antwoordt ze en rent de trap af. Even later hoor ik de der dichtslaan.
Datum & Tijd: 06-02-2017 @ 14:18 - Door: Ilse
0

Pap gromt iets van 'geen vrienden' of zo.
"Maar pap" zeg ik, "je vertelde vannacht toen je bekende bi te zijn, dat je gelijkgestemde mannen was tegen gekomen. Je hebt daar toch seks mee gehad? Het zijn misschien nog wel geen echte vrienden.... maar geil zijn ze vast wel" voegde ik er lachend achteraan.
Ik gaf hem nog een diepe tongkus en haastte me op weg naar mijn werk. Pfffffff wat zal deze dag lang duren.

Onderweg stuurde ik een appje naar Olga en nodigde ze uit om die avond bij ons te komen eten.... 'trek wat lekkers aan jullie" tikte ik er nog achteraan.
Datum & Tijd: 08-02-2017 @ 10:59 - Door: Henk
0

Ik besluit om even bij Olga aan te kloppen. misschien is ze wel thuis en wil een oude man wat gezelschap bieden. Er brand in ieder geval licht in de keuken.
Ik klop op de deur en even later doet ze de deur open en lacht. 'Hoi, Henk,' zegt ze. 'Dat is lang geleden.' Ze geeft me meteen een tongzoen. 'Nico is er niet,' zegt ze. 'Die hebben we niet nodig,' antwoordt ik. Ze kijkt me aan. 'Wat ben je van plan?' vraagt ze en duwt me op een stoel.
Datum & Tijd: 08-02-2017 @ 12:07 - Door: Ilse
0

Ik kon mijn gedachten niet bij mijn werk houden ik was constant nat... Ik was blij dat mijn dienst er op zat en ik haastte me naar de winkel om wat inkopen te doen en daarna naar huis.
Pap was er niet, nou ja, dat komt wel vaker voor. Snel even wat makkelijks aangetrokken en aan de slag in de keuken. Een eenvoudig dinertje en dan lekker weer spelen met elkaar. Terwijl ik bezig was zat ik me te bedenken wat ik aan zou trekken...... misschien die catsuit.... die had ik al snel gewassen e hing te drogen of toch maar iets anders.... iets dat pap ook wel zou kunnen waarderen....
Datum & Tijd: 08-02-2017 @ 15:17 - Door: Henk
0

Mijn mobieltje ging. Een berichtje van Ilse. 'Ik ben thuis, pap. Waar ben je?' Ik kijk Olga aan en zeg dat ik terug naar huis moet. 'Ilse is al thuis.' Olga kijkt me aan en knikt. 'Die heeft zeker vrijaf genomen. Misschien voor vanavond.' Ik kijk haar niet begrijpend aan. 'Ze zal het je wel vertellen,' zegt ze.

Ilse staat in de keuken en is bezig een maaltijd te bereiden. Ze draagt een wit topje dat om haar lichaam spant als een tweede vel. Haar borsten duidelijk zichtbaar. 'Hoi, pap,' zegt ze en kust me. 'Was je bij de buurvrouw?'
Datum & Tijd: 10-02-2017 @ 09:04 - Door: Ilse
0

Ik kijk verrast op als pap een paar minuten nadat ik hem een appje had gestuurd met de vraag waar hij was, de keuken binnenkomt.
Begerig zoen ik mijn vader en stel vast dat hij bij de buurvrouw was geweest.
"en heb je haar geneukt?" vraag ik als hij zegt dat hij een behoorlijk tijd bij Olga was.
Hij grijnst en knikt en vraagt waarom ik zo druk bezig ben met koken.
Ik vertel hem van ons plan om er weer een gezellige avond van te maken bij ons thuis en dat ik hoop dat Olga en Nico er op tijd kunnen zijn.
"Wat zal ik aantrekken pap" vraag ik hem om advies.
Datum & Tijd: 10-02-2017 @ 13:36 - Door: Olga
0

Liep nog lekker in mijn korte nachtpon hoorde iemand aan de achterdeur het was Henk liet hem binnen gaf hem een kus op de mond het werd een heerlijke tongzoen.
Na een poosje zei ik tegen hem Nico is er niet zag hem glimlachen dat hoeft toch niet misschien kan ik het wel met jou af.
Goed zei ik en duwde hem op een stoel schonk voor ons koffie in.
Na de koffie nam ik hem mee naar de slaapkamer liet hem een paar sexy slipjes zien, vroeg hem welke moet ik vanavond aandoen of geen ondergoed alleen een kort jurkje.
Trouwens Nico komt niet eten wel iets later heeft een afspraak .
Hoorde Henk zeggen deze slip is mooi maar deze ook. Zei tegen hem past die jou ook dan doe jij deze aan
Wil je wel zien in een slipje van mij.
Het zat lekker toen hij het aantrok.
Speelde daarnaar nog even met zijn paal en zei vanavond mag je klaarkomen.
Toen kreeg hij een mailtje van Ilse waar hij was.
Datum & Tijd: 10-02-2017 @ 14:40 - Door: Henk
0

'Iets sexy,' zeg ik. 'Dat rode jurkje misschien Ilse kijkt me aan. 'Is dat niet tť?' vraagt ze. 'Nee hoor,' schud ik. 'Dat is zeker niet tť. 'Zo kunnen we de hele avond genieten van je lekkere lijf.' Mijn dochter slaat haar armen om me heen en kust me. 'Jij lieve, pap,' zegt ze. 'Speciaal voor jou zal ik het rode jurkje aantrekken,' zegt ze. Ik kijk haar aan en lach. 'Jij bent de beste en mooiste vrouw die ik ooit ontmoet heb,' zeg ik en knijp haar borsten. 'Natuurlijk was je moeder ook een prachtvrouw.' 'Als je dat maar weet,' zegt Ilse en roert in haar potten. 'Trouwens Nico zal niet mee-eten. Die komt later. Heeft nog een afspraakje.'
Mijn dochter kijkt me aan en lacht. 'Dan ben je alleen mat twee vrouwen. Zal je dat weel aankunnen?' Ik knik ernstig en zeg. 'Ik zal mijn beste beentje voorsteken.'
Datum & Tijd: 13-02-2017 @ 16:31 - Door: Ilse
0

Pap kijkt er nogal van op dat Olga vanavond bij ons komt eten. Helaas is Nico verhinderd vanwege een afspraak. Ik weet echter zeker dat de buurvrouw en ik ons prima kunnen vermaken met pap.
Ik vraag hem of hij dat wel aankan.... hij giechelt wat en zegt dat hij zijn uiterste best zal doen.

Het eten is zo goed als klaar, Olga zal er zo wel zijn, dus ik ga me snel douchen een aankleden voor de avond. Het rode jurkje wordt het dus....... wel een goede keuze van pap.
Als ik op mijn hakjes de trap af loop arriveert ook net Olga.
Datum & Tijd: 13-02-2017 @ 17:30 - Door: Henk
0

Ik kijk op en zie mijn dochter de trap afkomen. Ze heeft haar mooie rode jurkje aangetrokken. Net op dat moment gaat de keukendeur open en Olga komt binnen. 'Hallo,' zegt ze. 'Hoi, Olga,' zeg ik. 'Je ziet er weer fantastisch uit.' Ze lacht en wiebelt met haar kontje. Ja, ze ziet er echt fantastisch uit. Een witte katoenen jurkje dat als een twee vel op haar is geplakt. Haar mooie borsten duidelijk zichtbaar. Ik kijk van Ilse, mijn dochter, naar Olga, de buurvrouw. Beide dragen een nauwsluitend jurkje alsof ze het zo besproken hebben.
Olga loopt naar me toe en geeft me een tongzoen. Dan loopt ze naar mijn dochter en geeft haar eveneens een tongzoen.
De avond is nog jong, denk ik en mijn erectie nauwelijks te bedwingen.
Datum & Tijd: 14-02-2017 @ 11:50 - Door: Ilse
0

we dronken op de bank in de kamer een aperitiefje. Pap tussen Olga en mij in. Hij streelde over mijn been en over het been van Olga en vertelde dat hij had genoten van ons groepsseks feestje van gisteravond. Ook vertelde hij er bij dat wij samen in bed hadden gelegen en dat het daar nog lang was doorgegaan en dat we in de vroege ochtend uurtjes onder de douche nog hadden geneukt.

Olga zat te draaien op de bank, haar hand gleed naar de erectie die pap had opgebouwd toen hij zat te vertellen. Ik zag dat ze er in kneep.
"Heb je het aan?" vroeg ze.
Pap knikte en ik vroeg me af waar ze het over hadden.

"kom we gaan aan tafel..." besloot ik het spel even te onderbreken.
"Zullen we onze bovenkleren uittrekken....... " stelde pap voor.
Datum & Tijd: 14-02-2017 @ 14:21 - Door: Henk
0

Olga gaat meteen akkoord en trekt haar jurk uit. Ilse komt met het eten uit de keuken, en ritst haar jurk open die al snel op de grond valt. Daar ze geen bh draagt springen haar enorme borsten meteen tevoorschijn. Olga haakt haar bh los en gooit hem achteloos op de grond. Ik kijk naar de twee vrouwen met ontbloot bovenlijf en lach.
'Jij moet ook iets uittrekken,pap' zegt mijn dochter. 'Ja,' knikt ook Olga. Ik stap uit mijn broek en Olga stroopt mijn slip omlaag. Ik heb een enorme erectie en zie de twee vrouwen belangstellend toekijken.
Datum & Tijd: 15-02-2017 @ 11:11 - Door: Ilse
0

Olga en ik deden onze jurkjes uit. Olga had nog een sexy beha aan en toen ze mijn blote borsten zag deed zie die ook meteen maar af.
Pap bekijkt ons likkebaardend en helpen hem met zijn overhemd en zijn broek. Ineens staat hij daar voor ons in een slipje van Olga. Zijn paal ik zo dik en groot dat een stuk van zijn pik er boven uitsteekt. Wij pakken hem beiden even beet en strelen over het dunne nylon van het broekje en over het zacht vel van zijn pik.
Olga en ik hebben alleen nog een soortgelijk slipje aan. Paps handen gaan onderweg
Datum & Tijd: 15-02-2017 @ 11:41 - Door: Olga
0

Ilse en ik deden het slipje van Henk iets naar beneden pakte een beetje vla en deed dit op zijn paal ook met een beetje slagroom, ook over zijn tepels.
Ik likte zijn tepels schoon terwijl Ilse zijn paal likte ondertussen voelde we hoe zijn handen over onze poesje gleden of over onze borsten .
Zag dat Ilse hem pijpte nam er een foto van stuurde die naar mijn man.
Hoorde Ilse zeggen ik zal ook wat vla op je poesje doen en ook de slagroom dan kan pa je beffen.
Ook hier maakte ze een foto van die werd ok verstuurd.
Datum & Tijd: 15-02-2017 @ 16:15 - Door: Henk
0

De dames zijn goed bezig. Ze spuiten zich vol met slagroom dat ik mag aflikken. Het kale poesje van Olga wordt geheel schoon gelikt door mij, en dat terwijl Ilse mijn lul, eveneens met slagroom bedekt, schoon likt. ze krijgt niet alleen de slagroom in haar mond, maar ook mijn zaad. Terwijl mijn dochter aan mijn lul zuigt, neem ik opnieuw Olga's tepel in mijn mond en begin erop te zuigen. 'O, wat heerlijk,' kreunt ze.
Datum & Tijd: 16-02-2017 @ 13:44 - Door: Ilse
0

we waren al begonnen voor we er erg in hadden. We smeerden elkaar in met toetjes en slagroom en likten elkaar af.
Olga likte me zo enorm geil en pap zoog zo lekker op mijn tepels dat ik al meteen klaar kwam.
Paps ging meteen door om Olga ook zover te krijgen. Hij likte haar kale poes en ik zoog op paps z'n pik die enorm stijf was. Zijn opwinding kwam ook al snel tot uitdrukking toen hij mijn mond vulde met zijn zaad.

Pap zuigt wisselen op de tepels van Olga en aan haar klit. Ze kreunt van genot en ik ga op haar gezicht zitten en laat me opnieuw door haar beffen.
Ik hoor de buurvrouw onder me zuchten steunen als ze klaarkomt op de tong van paps.

Nadat we even bijgekomen waren en pap lekker hard gepijpt was ging ik op hem zitten. Zijn pik diep in me.
"{Wie heeft er een nog geiler idee" zei Olga die zich zat te vingeren terwijl ze naar ons keek, "wie weet een lekker geil spel...."
Datum & Tijd: 16-02-2017 @ 16:04 - Door: Olga
0

Ik vroeg wie heeft er nog meer geile ideen?
Zat me lekker te vingeren en ging door Nico heeft mijn of onze foto 's nog niet beantwoordt .
We kunnen lekker bos in misschien dat we betrapt worden?
Of op een geile chat gaan.
Stond op en ging naar de douche jullie mogen wel kijken hoe ik plas?
of hoe mijn poesje word onder plast.

Of dat Ilse en ik worden gebruikt als een hoertje.
Datum & Tijd: 16-02-2017 @ 17:49 - Door: Henk
0

Ik spuit me voor de zoveelste maal leeg in het kutje van mijn geile dochter die schrijlings op me zit. 'Wat ben je toch geweldig,' zeg ik tegen haar. 'Jij ook, pap,' zegt ze en legt haar handen op de mijne die haar grote volle borsten knijpen. 'We komen zo,' zegt Ilse tegen Olga en kijkt haar geil aan.
Ilse kijkt me met een grijns aan en begint op en neer te wippen, wat mijn lust weer opwekt.
Datum & Tijd: 18-02-2017 @ 22:28 - Door: Nico
0

Ik krijg nu twee geile fotootjes binnen. Hmmm, volgens mij moet ik even aanwippen bij de buren. Ik stuur Olga een geil plannetje terug. Ik wil dat ze Ilse vastbinden op bed met een blinddoek om. En dan net doen of ze weggaan. Mijn plan is om haar samen met haar pa en Olga te misbruiken alsof het een goedkoop hoertje is.
Ik heb het berichtje nauwelijks gestuurd of Olga reageert al en vertelt dat ik over 5 minuten via de achterdeur naar binnen moet sluipen....
Datum & Tijd: 20-02-2017 @ 11:03 - Door: Ilse
0

lekker weer die paal van pap in me.
Olga fluistert pap wat in zijn oor en voordat ik er erg in heb lig ik op de tafel vastgebonden. Mijn armen boven mijn hoofd aan ieder een tafelpoot gebonden en mijn benen gespreid aan de andere tafelpoten.
Ik krijg een doek voor mijn ogen en ineens is het donker en stil.

Ik krijg het warm van de spanning. Wat zou er nu weer gebeuren. Wat verder weg hoor ik gegiechel en gekerm. Pap staat vast en zeker de buurvrouw te neuken terwijl ze naar mij kijken. Ik die weerloos op de tafel lig...
Datum & Tijd: 20-02-2017 @ 20:49 - Door: Nico
0

Ik kom via de achterdeur binnen en zie direct een vastgebonden ilse op de tafel liggen. Armen en benen gespreidt klaar om gebruikt te worden. Ik loop naar de koelkast en Ilse spits haar oren. Ze hoort mijn voetstappen lopen maar ik laat niet blijken wie ik ben. Ik open de koelkast en pak uit het vriesvak een aantal ijsklontjes. Ik neem in elke hand een klontje en stap nu op Ilse af, ik buig naar voren en ze voelt mijn ademhaling bij haar nek. Dan beweeg ik mij weer terug. Ik zie de spanning in haar lichaam. ' wie ben je vraagt ze...' Ik antwoord niet. Nu ga ik met mijn mond richting haar borsten en blaas mijn hete adem tegen haar tepels. ' ilse zucht zachtjes'. Dan ga ik met de ijsklontjes naar haar beide borsten en zonder enige waarschuwing duw ik die tegen haar gevoelige tepels aan. 'aaaaahhhh, schreeuwt ilse uit' de onverwachte koude golf doet haar lichaam verkrampen en haar tepels worden in een second keihard en supergevoelig.
Datum & Tijd: 21-02-2017 @ 11:26 - Door: Olga
0

Zag wat mijn man deed bij Ilse en hoe ze schrok,
Henk stond achter mij met zijn harde paal tussen mijn billen. en zijn handen op mijn borsten en speelden met mijn tepels.
Bewoog nu met mijn onderlichaam tegen zijn paal aan.
Ondertussen was mijn man de borsten van Ilse aan het zuigen en met een hand van hem met een ijsklontje over haar kittelaar. Ze werd hier erg opgewonden van.

Zei tegen Henk volgende keer wil ik deed ook.
Nee zei Henk en nam me mee naar de douche moest me voorover buigen.
Hij had de handdouche gepakt en aangezet niet te warm en zette de straal tegen mijn billen aan en richting mijn kut.

Datum & Tijd: 21-02-2017 @ 11:57 - Door: Ilse
0

Ik had van alles verwacht maar dit niet. Vol afgrijzen voelde ik hoe de man, ik was er bijna van overtuigd dat het Nico was ook al bleef hij zwijgen, met pervers genoegen mijn tepels en klitje met iets heel kouds bewerkte.
Het voelde verschrikkelijk.
"Hou er mee op..." riep ik, "pap..... laat ie er mee ophouden....
Datum & Tijd: 21-02-2017 @ 14:07 - Door: Nico
0

Olga roept ' ik hou je pa bezig' je bent aan die vreemde man overgeleverd'. Ilse heeft blijkbaar nog niet helemaal door wat er aan de hand is. Ze is nu van mij en ik ga haar gebruiken om de manier die mij het meest opwindt. Stiekem hoop ik wel dat ze zich zo overgeeft anders kan het nog wel eens een erg lange nacht voor haar worden. ik wissel nu de koude ijsklontjes af met mijn warme tedere mond. En laat mijn vingers in het nauwe kutje heen en weer glijden.
Datum & Tijd: 21-02-2017 @ 15:23 - Door: Henk
0

Ik hoor Ilse roepen dat de vreemde man, Nico dus, moet ophouden. Ik weet echter dat mijn dochter in de goede handen van Nico is en dat hij niet over de schreef zal gaan. Ondertussen steek ik een vinger in Olga's kutje en begin haar lekker te vingeren. Ze begint te kreunen, eerst zacht en dan harder, tot ze het uitschreeuwt en schokkend klaarkomt. 'Henk! Roept ze uit. 'Wat ben je toch een beest.!' 'Een lekker beest dan toch, hoop ik.' 'Als je dat maar weet,' zegt ze en neemt mijn stijve pik in weer in haar mond.
Datum & Tijd: 21-02-2017 @ 15:46 - Door: Ilse
0

Na wat aanvoelde als een marteling voelde ik nu de hete adem van de man op mijn tepeltjes en zijn vingers die door mijn kut glijden.
"Neuk me.... " roep ik..... neuk me..........."
Iets verderop hoor ik dat pap en Olga tekeer gaan als gekken. en Olga komt klaar en zegt dat mijn vader een geil beest is.....
Dan wordt haar stem gesmoord en voel ik een pik tegen mijn kutje drukken.
Hmmmmm lekker glijdt die in me....
Datum & Tijd: 21-02-2017 @ 17:06 - Door: Nico
0

Ik neuk Ilse haar kutje nu met mijn vingers en laat de ijsklontjes in mijn mond langs haar tepeltjes draaien. Het is een heerlijke draaikolk van warmte en kou. Ze is nu duidelijk gewend aan haar positie en kreunt om meer.
ik druk mijn pik nu tegen haar kutje en druk deze tot mijn ballen naar binnen. Nogsteeds heb ik geen worod gezegd. Nu stoot ik hard in haar maar top na 10 diepe stoten en trek me dan weer terug.
Ilse kreunt dat ze meer wil. Ik wacht en dan loop ik naar het hoofd van de tafel en kantel haar hoofd naar achteren over de rand. ik pak haar hoofd vast en duw mijn eikel haar mondje in. ik stoot 10 keer diep haar mondje in en dan stop ik weer....
Datum & Tijd: 22-02-2017 @ 11:35 - Door: Ilse
0

Hij doet het heerlijk met me. Goed diep stoten in mij kutje en dan steekt hij hem in mijn mond. Ik zuig lekker aan die pik, die me echt heel bekend voor komt. Dan loopt hij weer om me heen om mijn gleufje weer te vullen met zijn enorme stijve pik.
Iets verderop hoor ik dat mijn vader en de buurvrouw goed bezig zijn. Pap is haar zo te horen aan het neuken en Olga kermt van genot.
Ik kijk er nu al naar uit om vannacht weer lekker samen met pap in bed te liggen en de hele nacht met hem te geilen. Ik ben morgen en de rest van het weekend vrij...... dus het zal best een geil feest kunnen worden.
Ik concentreer me weer op de beukende pik in mijn poesje....
Datum & Tijd: 22-02-2017 @ 13:47 - Door: Olga
0

Krijg de paal van Henk weer in mijn mond lekker pijpen dan voel ik de straal water tegen mijn poes aan en gelijk een grote dildo er in.
Gil et uit van genot.
Dan zie ik Nico naar me kijken en dat wind hem enorm op.
Dan krijg ik van Henk ook een theedoek voor mijn ogen.
Zag nog net hoe Henk naar Nico gebaarde wat zullen ze uitproberen.
Hoor hoe Nico weer in Ilse haar kut neukt.
Datum & Tijd: 22-02-2017 @ 14:26 - Door: Henk
0

Olga staat met en blinddoek voor haar ogen. Ik wenkt Nico en maak hem duidelijk om van slachtoffer te wisselen. Hij gaat meteen akkoord en haalt zijn enorme pik uit mijn dochter's kutje. We nemen elkaars plaats in en ik duw mijn pik in lekkere kutje van mijn dochter, terwijl Nico, Olga onder handen neemt.
Ze weet nog steeds niet dat ik voor haar sta. Wanneer ik mijn pik in Ilse's kutje duw, slaakte ze een kreet. 'O, pap,' roept ze. 'Wat heerlijk. Dacht je dat ik je niet herkennen zou?' Ik ramde mijn pik in haar en kwam binnen de paar seconden klaar. 'Wat heb jij gespoten?' roept ze uit.
Datum & Tijd: 22-02-2017 @ 15:11 - Door: Ilse
0

Net als de man me lekker aan het neuken is, trekt hij zijn pik uit mijn poesje.
Gelijk daarop word ik gevuld met een andere lul, van pap.... ik herken hem inmiddels uit duizenden.
"Oh ja pap naai me..." gilde ik in extase en dat deed hij. Waarschijnlijk al helemaal opgefokt door Olga neukte hij me keihard en kwam in me klaar. Ik voelde zijn zaad diep in me en toen zijn pik wat verslapt uit me gleed kwam er een hele stroom op gang. Onder me werd het helemaal nat en glibberig.
"Lekker veel gespoten pap......" riep ik, "ik hoop dat je nog meer hebt voor de volgende keer."
Hij maakte me los van de tafel en deed mijn blinddoek af. In de badkamer zag ik dat Nico zijn vrouw wild van achteren stond te neuken.
Ik keek begerig naar haar neerhangende tieten..... hmmmmm wat hield ik er van om op haar tieten te sabbelen.
Ik zakte in de badkamer voor hen neer, het heerlijk warme water stroomde over ons heen en ik zoog de tepels van Olga om en om in mijn mond en vingerde mijn eigen poesje.
Pap zat bij te komen op de bank
Datum & Tijd: 22-02-2017 @ 16:58 - Door: Nico
0

Mijn vrouw is lekker opgegeild door de buurman en ik neem haar hard van achteren. Ik buig haar voorover en neem haar hard in haar kut en ram de dildo in haar kont. Wat geil zeg dit. Olga gilt van genot.
Ik draai haar nu om en duw haar over de bank naar achteren en spreidt haar benen hoog uit elkaar. Ik duw mijn hard pik nu in haar kont en duw de dildo diep in haat natte kut. Ik begin hard te pompen. Ze slaat haar benen om mij heen en trek mij diep tegen haar aan. Ik pak nu haar keel beet en grom 'wie neuk je nu het lekkerst in je kont' ?
Datum & Tijd: 23-02-2017 @ 14:26 - Door: Henk
0

Ilse zo zien te vingeren. Een echte lust voor het oog. Mijn pik werd meteen weer stijf. Olga had het meteen gezien en legde haar hand erop en begon als een gek te trekken. Meteen spoot ik mijn zaad over haar handen. Ondertussen had mijn dochter zich klaar gevingerd en lag schokkend op de grond. ze keek me met een geile blik aan en nam mijn nog steeds stijve pik in haar mond en liet me weer komen.
Datum & Tijd: 23-02-2017 @ 14:51 - Door: Ilse
0

Onze geilheid was grenzeloos en dat was goed te merken aan onze nagenoeg permanenten orgasmen. Pap kwam 2 keer achter elkaar klaar en ik ook. Olga en Nico spoten beiden hun lustsappen in het rond.
Ik zou nog een aardige klus hebben om alles van deze seks marathon weer op te ruimen. Maar dat was van later orde.

Eindelijk hadden we tijd om bij te komen en wat te eten. Ik had ten slotte me niet voor niets uit staan sloven in de keuken.
In ons nakie aten we smakelijk en maakten plannen voor de rest van de avond.
Datum & Tijd: 24-02-2017 @ 11:12 - Door: Henk
0

Ik zat naast Nico en Ilse en Olga aan de andere kant van de tafel. Ilse zat over mij, ons gewone plaats aan tafel. Ik kon het niet laten om naar de geweldige borsten van mijn dochter te kijken. Nico had er ook oog voor, merkte ik want zijn pik stond kaarsrecht. Ilse keek me met een geile blik aan en even later voelde ik haar voet in mijn kruis. 'Waar zijn jullie toch mee bezig?' vroegen Nico en Olga.
Datum & Tijd: 24-02-2017 @ 11:24 - Door: Ilse
0

"Ik denk dat pap en ik lekker willen vrijen" antwoord ik op de vraag. "kom pap.... gaan we lekker naar bed, de buren vermaken zich wel...."
We zagen Nico en Olga naar ons grijnzen. "jullie vinden het toch niet erg als we weer even naar jullie mogen kijken" zei Olga, "ik vind incest zo geil om te zien.... gisteren al en vanavond weer.... ik kan er geen genoeg van krijgen...."
Wij vonden het best en ik zakt achterover op het grote bed en spreidde mijn armen en benen om pap in mijn druipende grot te ontvangen.
Datum & Tijd: 24-02-2017 @ 16:11 - Door: Nico
0

Ilse ligt er zo geil bij en als Henk haar begint te nemen springt mijn pik gelijk weer in zijn neukstand.
ik loop naar het hoofdeinde en ga met mijn knieŽn aan weerszijde van het hoofd van ilse zitten. Mijn geschoren ballen en pik staan uitdagend voor haar mondje. Ilse open haar pijp mondje en ik leidt mijn pik naar binnen.
Olga kan niet achterblijven en loopt op Henk af...
Datum & Tijd: 25-02-2017 @ 14:45 - Door: Henk
0

Als ik mijn zaad in het geile kutje van mijn dochter spuit, zie ik Nico met zijn pik en ballen over haar hoofd komen staan. Ze neemt hem gelijk in haar mond en begint te zuigen. Olga tikt op mijn schouder en kust me op de mond, ondertussen grijpt ze mijn nog stijve pik en steekt hem bij haar naar binnen. Ik begin meteen te rammen en binnen enkele seconden spuit in me leeg in haar lekkere kutje. Nico laat een diepe zucht en is klaargekomen.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net