Opwindend.Net

Categorie: Lesbisch
Datum: 06-01-2017
Schakels: 10x
Gelezen: 956x
De Sauna

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 06-01-2017 @ 18:26 - Door: Marie
Hoi, mijn naam is Marie. Ben sinds een paar maand 16. Ik heb halflang rood haar en groene ogen. Redelijk grote borsten. Door het veelvuldige sporten ben ik tamelijk gespierd. Sinds een paar maand was ik lid geworden van een sportschool waar ik tweemaal in de week een uurtje intensief ging sporten en afsloot met een sauna.
Ik had een halfuurtje op de loopbank afgewisseld met de crosstrainer en besloot een tijdje in de sauna te gaan zitten. ik liep naar de kleedkamer, kleedde me volledig uit en liep naakt naar de sauna. Toen ik de deur opentrok zag ik dat ik niet alleen was, zoals gewoonlijk, niet dat het me iets uitmaakte.
Een jong stelletje zat naast elkaar op het houten bankje. Een man en zijn vrouw of zijn vriendin. Ik knikte hen vrolijk toe en ging in de hoek zitten. Ik sloot mijn ogen en toen ik ze weer opende merkte ik dat ze naar me keken. De man, ik schatte hem 20 jaar zijn pik stond kaarsrecht en de vrouw, dezelfde leeftijd, streek voortdurend met haat tong over haar lippen.
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 15:28 - Door: Johan
0

Mijn vrouw en ik zaten al enkele minuten alleen in de sauna, toen er een opvallend rosharig jong ding binnenkwam en enigszins bedeesd zich in een hoek neerzette, maar toch ook vrolijk naar ons keek, bij wijze van groet. Mijn vrouw stompte met haar ellenboog in mijn zij om mij te laten verstaan, dat ze in dat ding wel iets zag zitten. Dat verwonderde mij niet: zij is net vies van lullen, maar evenmin van kutjes en tieten. Daardoor ging ik dat roodharig ding wat nader bekijken, voor zover het schemerlicht in de sauna dat mogelijk maakte.
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 15:31 - Door: Sas
0

Mijn vriendje had haar weer het eerst gezien. Niet mijn echt vriendje, gewoon mijn maatje. We gingen af en toe naar de sauna, we neukten elkaar af en toe, zo'n vriendje. Zijn pik stond meteen rechtop. Ik keek even naar haar en moest toegeven dat het een lekkere meid was. Het rode haar, die grote tieten. Dat liet me niet geheel onberoerd. Niet dat ik lesbisch ben of zo, maar naar mooie en lekkere dingen mag je kijken toch. Ze keek me aan en ik liet mijn tong uitdagend over mijn lippen gaan.
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 15:50 - Door: Johan
0

Ongegeneerd kijk ik de prachtige roodharige dame aan en voel het bloed in mijn lul stromen. Haar dikke tieten en groene ogen winden mij op en ook mijn neukmaatje Saskia begint rustig over haar druipende spleetje te wrijven. Ik kijk Sas aan en knipoog naar der, waarop ze sluw terug knikt. Ze pakt mijn ontzettende dikke paal vast en begint zachtjes op een neer te bewegen met haar hand.

We steken onze tongen uit en beginnen intens met elkaar te zoenen voor de jonge meid met de heerlijke grote borsten. "Hmmmm wat doe je dat lekker Sas!" Kreun ik genietend en kijk nonchalant richting de onbekende meid.
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 16:28 - Door: Marie
0

Wat nu? De jonge vrouw kijkt me aan en wrijft met een vinger over haar spleetje. Ongegeneerd beginnen ze elkaar te tongen, terwijl zij aan zijn enorme pik zit te trekken. Ik kijk verbaasd toe en duw een vinger in mijn ondertussen nat geworden kut. Langzaam begin ik me te vingeren, en kijk hen aan en glimlach.
Datum & Tijd: 07-01-2017 @ 17:08 - Door: Sas
0

Ik pak zijn pik in mijn hand en beweeg mijn hand zachtjes op en neer, ondertussen gaan we lekker zitten tongen. 'Hm wat doe je dat lekker, Sas,' kreunt hij. Ik weet niet of hij het over het kussen heeft, of over het feit dat ik hem aan het rukken ben. Ik glimlach en voel zijn zaad over mijn handen, langs mijn benen omlaag lopen.
We zijn en voelen ons beide opgewonden.
Datum & Tijd: 08-01-2017 @ 20:20 - Door: Tom
0

Eindelijk heb ik eens de ruimte voor een dagje vrij.
Ik heb maandenlang heel druk gewerkt en nu is het tijd om te ontspannen.
Ik ben een 27 jarige man met een goed gespierd lichaam en een pik van 22 cm. Zwart krullend haar en blauwe ogen.

Ik besluit vanmiddag lekker voor mijzelf er op uit de gaan maar om eerst naar de de sportschool te gaan. Na 1,5 uur flink zweten en douchen besluit ik de sauna in te gaan.
Wat ik daar zie staan mij wel echt aan. Aan de ene kant zie ik een stelletje zitten. Ze tongen hevig en ik zie het zaad van de jongen nog net over haar hand vloeien. Ik schat ze begin 20.
Aan de andere kant op de bovenste trede zie ik een meisje zitten. Ik schat haar nog wel jong, 15, 16 of 17 jaar. Ze heeft echt prachtig rood haar en flinke borsten. Zij gaat volgens mik vaak naar de sportschool want haar lichaam is heerlijk gespierd. Ik glimlach naar haar en stap direct op er af. Ik kom naast haar zitten. "Zo dat ziet er lekker uit he!" zeg ik. "Ja hmmm" zegt het meisje. "En je hebt al wat gemist want ik heb al een maar minuten mogen genieten. Die meid heeft hem net klaar getrokken". "Lekker geil" zeg ik.
"Ja" zegt ze "ik wou dat ik die meid was!".
"En dat kan" zeg ik". Ik leg haar hand op mijn pik, mijn ene hand helemaal om haar heen zodat mijn hand op haar borst ligt en mijn andere hand laat ik direct naar haar kutje afglijden.
"Ik ben Tom, en dat voelt allebei superlekker geil aan"
"Hmmmmm" zegt het meisje "ik ben Marie en wat voelt jouw lul lekker zo" en ze omklemt hem met haar hand terwijl ik twee vingers over haar clitoris laat draaien
Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 08:56 - Door: Marie
0

De deur gaat open. Ik kijk van het stelletje, dat nog steeds aan het kussen is naar diegene die de sauna is ingelopen. 'Jezus!' zucht ik. 'Dat ziet er ook lekker uit.' Ik schat hem een jaar of dertig. Zwart krullend haar en blauwe ogen en een gespierd lichaam. En wat een pik. Groter dan ik ooit gezien had. Hij kijkt even naar het stelletje en dan naar mij en lacht. Ik lach terug als hij naar me toe komt en naast me gaat zitten. 'Dat ziet er lekker uit,' zegt hij. 'Ja. Die meid hem net getrokken,' zeg ik. 'Ik wou dat ik die meid was.'
De man kijkt me aan en zegt: 'Dat kan,' en pakt mijn hand en legt hem op zijn enorme pik. Zijn hand om me heen legt hij op mijn borst terwijl zijn andere hand op mijn kutje. 'Ik ben Tom,' zegt hij.
'Hmmm, ik Marie. Wat een lekkere pik,' zeg ik. Hij lacht enkel en steek twee vingers in me. Zalig!
Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 16:14 - Door: Sas
0

Terwijl Johans zaad over mijn benen omlaag loopt, gaat de deur van de sauna open. een man met zwart haar en blauwe ogen komt binnen. 'Het wordt druk,' zeg ik.
'En dan,' antwoordt Johan en begint mijn borsten te likken
Terwijl hij bezig is met het likken van mijn borsten, zijn mijn ogen op zijn grote paal gericht. Wow,' denk ik. Zeker 20 cm als het niet meer is. Ik weet niet eens of ik zo'n joekel wel zo kunnen verdragen. Hij loop naar de roodharige meid toe en legt meteen haar hand op zijn enorm geslachtsdeel, zijn ene had zoekt haar borst en zijn andere gaat bij haar naar binnen en begint haar te vingeren.
'Wow,' kreun ik zacht.
Datum & Tijd: 11-01-2017 @ 12:41 - Door: Marie
0

'Vind je?' vraagt hij.
'Zo'n groot ding,' meen ik.
'Ja groot is ie wel,' zegt hij. 'Ik ben er trots op.'
Ik kijk hem aan en knik. 'Zeker veel vriendinnetjes?'
'Valt wel mee,' zegt hij en laat me komen. 'Zalig!'
'Jij bent dan ook zalig,' zegt hij. 'Jij hebt zeker ook veel vriendjes?'
'Niet echt,' zeg ik. en kijk hem in zijn blauwe ogen. 'Ik ben nog jong.'
'Hoe jong als ik mag weten?'
'Zestien.'
'Dat is jong nog,' zegt hij. 'En al zo goed voorzien.'
'Vind je? Hoe oud ben jij dan?'
'Zevenentwintig.'
'Dat is ouder,' meen ik. 'Goed voor mijn ervaring,' lach ik en wrijf langsheen zijn ballen.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 00:16 - Door: Tom
0

Het meisje zegt dat ze mijn lul heerlijk groot vindt en ze is al heerlijk opgewonden. Ze komt dan ook snel klaar met een paar heerlijke kreunende andere vrouw die nog bezig met de man kijkt even om en knikt met een geile blik in haar ogen.
"Zalig zegt het meisje"
Het blijkt dat ze 16 is.
"Dat is nog jong. En toch al zo mooi voorzien" zeg ik en kneed haar lekkere borsten.
Als ik zeg dat in 27 ben glimlacht ze en zegt "goed voor mijn ervaring" en glijdt met haar handen langs mijn ballen.
"Heb je wel ervaring met zo'n lekkere lul" zeg ik.
"Nee" zegt maar. " Hij is heerlijk, zo'n grote heb ik wel eens van gedroomd dat die mij verwende maar nog nooit in mijn handen gehad.
ik vertel haar dat ik Tom heet en zei blijkt Marie te heten.
Het andere koppel heeft ons gehoord en roept. " en wij zijn Sas en Johan. Geniet van elkaar!"
"Doen we zeker! Jullie ook" roep ik "en straks van elkaar he". "Jaaaa" roept Sas.
"Hmmmmm ja lekker" hoor ik Marie zeggen. Haar hand glijdt naar mijn handen en met 2 handen omklemt ze mijn stijven lul." Wat wat voelt dat heerlijk. "Dat heb je vaat vaker gedaan" zeg ik. "Nou eigenlijk pas 2 keer" zegt Marie.
"Wow echt?. Je doet het als een pro". Dit geeft Marie zelfvertrouwen en ze trekt war harden en geeft me een paar kussen op mijn eikel.
ze kijkt me even aan en zegt "dou heb ik nog nooit gedaan, iemand lul gekust, maar die van jou ziet er zo lekker uit"
"Geniet maar knapperd" zeg ik.
Ze kijkt me geil en onschuldig aan en vraagt " mag ik je alsjeblieft pijpen, dan ben jij de eerste. Ik weet niet precies hoe want ik heb het nog nooit gedaan maarre eh...ik heb wel eens van die filmpjes erover gezien en van vriendinnen gehoord. Mag ik?"
Ik kijk haar geil en zelfverzekerd aan. "Natuurlijk geile lekkere meid die je bent. Ga je gang en geniet vooral. Langzaam laat ze haar mond over mijn penis glijden en ik voel een enorme warmte van haar mond om mijn pik. Ze gaat op en neer en god dit is lekker.
Opnieuw laat ik mijn vingers nu over haar clitje glijden maar nu laat ik er 2 ik haar natte grotje glijden, ik krom mijn vinger bij het 2 kootje en ze kreunt even. Ik zit goed en dit voel ik zekers aan de sponsachtige vlies in haar kutje. Ik begin haar rustig op en neer draaiend zo te vingeren en zij gaat dieper over mijn pik heen. Ze zuigt nu tot aan mijn ballen en ik voel dat ze die met haar handen streelt.
"Oewww dit is lekker Marie, ga door alsjeblieft, dit is echt lekker!!!"
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net