Opwindend.Net

Categorie: Overspel
Datum: 09-01-2017
Schakels: 16x
Gelezen: 1026x
Een Keer Iets Anders

Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 09-01-2017 @ 13:34 - Door: Martini
Martin (25 jaar) en Sophia (23) waren nu al bijna 2 jaar samen. Ze hadden een goede relatie. Ze konden samen goed lachen, samen dingen doen en ook de seks was prima. Nog steeds keek Martin met genoegen naar Sophia wanneer zij zich omkleedde en haar mooie lichaam zag: donkerblond haar, cup D, goeie kont (ze ging geregeld naar de sportschool)... Niks te klagen! Andersom hield Sophia van Martin, ze was ervan overtuigd dat hij de ware was voor haar. Ze zag hem zelfs als de toekomstige vader van haar kinderen (ook al was het daarvoor nu nog te vroeg, vandaar dat ze het ook altijd met condoom deden als ze seks hadden). Ze kregen nooit genoeg van elkaar, maar gaven elkaar ook de vrijheid om hun eigen ding te doen. Als Martin met vrienden de stad in wou, was dat geen enkel probleem. En toen Sophia tegen Martin zei dat ze met wat vriendinnen op pad wou, en Martin nog vroeg of hij mee zou gaan, antwoordde ze dat ze 'gewoon even met de meiden alleen' op stap wou. En Martin vond dat geen probleem.

En dus bereidde Sophia zich voor op een leuke avond met haar vriendinnen.
Datum & Tijd: 11-01-2017 @ 12:26 - Door: Liane
0

Ik zag haar aan de overkant van de straat lopen.
'Hoi, Sophia,' riep ik. De aangesprokene keek om en lachte toen ze me zag. 'Hoi,' riep ze terug. Ik stak mijn handen uit en kuste haar op beide wangen. Wij Sophia en ik, waren de beste vriendinnen. Sinds het lager onderwijs waren we al vriendinnen. 'Je ziet er fantastisch uit,' zei ik. 'Jij anders ook,' lachte ze en haakte haar arm in de mijne. Gearmd liepen we verder. 'Op weg naar een afspraakje?' 'Ik had afgesproken met Miranda,' zei ik. 'Goh!' riep ze uit. 'Die heb ik al een tijdje niet meer gezien.' Ik keek haar aan en grinnikte. 'Dan weet je ook niet dat ze zwanger is.' 'Echt? nee, dat wist ik niet. Van wie?' Een sales manager, wat dat ook moge zijn,' zei ze en keek me aan. 'Verder weet ik van niets,' zei ze en we proestte het beiden uit. 'We zullen het meteen weten,' antwoordde ze en wees op een vrouw met een dikke buik. Daar is ze al.'
Datum & Tijd: 11-01-2017 @ 14:29 - Door: Miranda
0

Hallo vriendinnen en gaf ze een kus op de monden.
Voelde de hand van Liane over mijn buik gaan. Ja zei ik nog 5 mnd ongeveer.
Laten we vanavond even uit ons dak gaan nu kan het nog.
We gingen naar een leuke bar. Hier kwamen we wel eens.
We praten over verschillende dingen toen vroeg Liane aan me wie is de vader.
Dat kan ik nog niet vertellen.

Datum & Tijd: 11-01-2017 @ 17:18 - Door: Liane
0

Ik keek Miranda aan en grinnikte. 'Dan niet,' zei ik en dronk van mijn drankje. Ze droeg een loshangend jurkje met een redelijk diepe decolletť, die amper de helft van haar toch wel grote borsten bedekte. Ze waren anders al aan de grote kant en nu met haar zwanger zijn zeker. Eens in een dronken bui waren we met elkaar naar bed gegaan. We hadden de hele nacht gevreeŽn en gedacht dat we lesbisch waren. Maar we waren, zo werd later duidelijk, wel degelijk bi. Bij die gedachte legde ik mijn hand opnieuw op haar buik en lachte. Ze keek me aan en lachte terug en legde haar hand op de mijne.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 09:20 - Door: Miranda
0

Legde mijn hand op haar hand, Keek even om me heen toen hoorde ik Liane zeggen laat je gaan voelde haar hand over mijn borsten. Er waren veel vrouwen.
Er traden nu 2 zangers. Zag dat Sophia verleidelijk naar keek.
Een van de zangers zag dit.
Hij liep op haar af nam haar mee het kleine podium op er kwam nu opwindende muziek.
Sophia mocht hem uitkleden.
Datum & Tijd: 13-01-2017 @ 09:43 - Door: Jango
0

Ik ben vanavond weer eens geboekt voor een surprise optreden. Als zanger doe ik allerlei optredens. Maar een surprise optreden is toch mijn favoriet. Ik zorg ervoor dat ik er topfit en overal netjes geschoren uitzie.
Het is een goede opkomst met veel mooie dames. Ik krijg een seintje van de regie dat d surprise kan beginnen. Ik loop op de mooiste en verleidelijkste dame van de zaal af en geef haar een hand. Ze stelt zich voor als Sophia. Ik ga voor haar staan op het podium en als de muziek van toon verandert mag ze mij uitkleden.

Ze hapt bjina naar adem als ze mijn shirt uittrekt en mijn sixpack ziet. En dat is nog maar het begin op het kleine podium...
Datum & Tijd: 15-01-2017 @ 13:17 - Door: Martini
0

Terwijl Sophia met vriendinnen de stad in was, zat Martin wat te zappen op tv. Met een biertje op de bank. Zijn gedachten dwaalden af naar hoe goed Sophia eruit zag. Wat een mooie vriendin had hij toch! Hij besloot haar een lief whatsappje te sturen: "Schat, wat zag je er prachtig uit vanavond! Hoop dat jullie een leuke avond hebben? Waar zijn jullie heen? Love you xx". Na een half uurtje had ze nog niet gereageerd, dus waarschijnlijk had ze een leuke avond. Martin kende Liane natuurlijk ook goed, aangezien het een van de beste vriendinnen van Sophia was. Dus stuurde hij Liane ook een appje: "Hey Lian, leuke avond? Bescherm jij Sophia een beetje tegen alle vreemde mannen ;-) haha".
Datum & Tijd: 15-01-2017 @ 13:31 - Door: Liane
0

Mijn mobiel ging. ik had een appje van Martin het vriendje van Sophia. "Bescherm jij Sophia een beetje tegen ale vreemde mannen," las ik. Ik keek naar Sophia die net het T-shirt van de danser op het podium uittrok en met haar hand over zijn gespierde borst ging. Beschermen tegen vreemde mannen, dacht ik. Daar is het net iets te laat voor. 'Ik zal mijn best doen,' schreef ik terug. Hij moest eens weten.
Datum & Tijd: 16-01-2017 @ 16:32 - Door: Mirand
0

Zag dat Liane een mailtje had Ze vertelde het me en wat ze terug gemaild had.
Voelde haar hand weer op mijn buik.
We gaven elkaar een zoen op de mond.
En onze tongen drongen tussen onze lippen door. Het voelde lekker aan.
Na een poos trok ik me terug en zei moet even plassen Ik ook hoorde Liane zeggen we liepen naar het toilet.
Deed mijn slipje naar beneden Hoorde Liane zeggen uit die slip en je jurk iets omhoog dan maak ik een foto van je poes en je buik..

Het lukte maakte ook een foto van haar plassende poesje.

We gingen terug toen dachten we beide aan sophia .

Deze had die man helemaal uitgekleed behalve het slipje meer een string en je kon zijn paal goed zien hoe hard en stijf die was.
Toen gingen enkele vrouwen in hun handen klappen en riepen uit die slip we willen zijn paal zien.
De muziek werd ook opgewonden ritme.

Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 13:34 - Door: Jango
0

Het publiek wordt steeds wilder als Sophia mij verder uitkleed. Ik zie haar af en toe naar twee vriendinnen kijken die beetje bezorgt kijken maar zo te zien ook erg opgewonden zijn.
Nu is Sophia bij mijn slip aangekomen, het laatste wat ik nog aan hebt. Het is een witte tong die met klittenband sluiting vastzit. De dames zien mijn stijve lid er al bijna uitpiepen. De witte slip constrasteert mooi met mijn bruine huid.

Sophia komt nu achter mij staan en ik sta met mijn gezicht naar het publiek. Haar handen glijden over mijn borstkas richting mijn slip. De dames in het publiek worden nog wilder en dan trekt ze mijn slip met twee handen van mijn lichaam af. Ik sta nu full monty met mijn stijve lid rechtovereind.

Mijn veertje lichtjes op en neer en opeens voel ik 2 handen die hem vastgrijpen van achteren. Eigenlijk isi dit niet de bedoeling maar voor deze ene keer laat ik het toe. Ik zie haar vriendinnen achter in de zaal verlekkert kijken. Ik wenk naar de meiden dat ze ook moeten komen. Ik ben benieuwd wie er durft.
Datum & Tijd: 17-01-2017 @ 18:32 - Door: Martine
0

"Ik zal mijn best doen...", had Liane terug geappt. Vrouwenhumor. Martin wist dat Sophia van hem hield, dus gekke dingen zou ze niet zo snel doeb. Toch kriebelde er iets. Zou ze met een andere man dansen daar? Was ze daar het type voor? Hoe zouden andere mannen sowieso naar Sophia kijken? Sophia had Martin nog steeds niet terug geappt. Dus stuurde Martin nog maar een berichtje naar Liane: "haha, oke hou ik je aan, jij houd haar in de gaten. En stuur zo eens een fotootje van haar/jullie, vind ik leuk :) X"
Datum & Tijd: 19-01-2017 @ 11:06 - Door: Mirand
0

Liane gaf me een duwtje richting het kleine podium help sophia maar even ik maak een foto van jullie om naar Martine te sturen dus hou de kleren even aan.
Met ons tween masseerden we zijn paal.
Fluisterde Sophia in de oren over een foto maken.
Ze gaf me een kus toen werd de foto gemaakt van Jango was niets te zien.

Sophia liet mijn jurk zakken stond daar in mijn b.h en slip.
Janga fluisterde me toe nu haar uitkleden terwijl het publiek klapte dit hadden ze niet verwacht.

Liane bleef maar foto's maken

Datum & Tijd: 19-01-2017 @ 16:29 - Door: Jango
0

Terwijl mijn paal wordt gemasseerd heeft Miranda haar jurkje laten zaken. Ik fluister in Miranda haar oren dat haar vriendin het wat warm lijkt te krijgen en dat ze haar maar eens moet helpen met uitkleden. Ze reageert meteen door het ritsje van haar jurk omlaag te trekken. Ze heeft mooie lingerie aan en ik moet bekennen dat ik van het aanblik van twee vrouwen in mooie lingerie nog een tikje stijver lijkt te worden. Ik pak Mirand beet van achteren en laat mijn paan nu over haar slipje tussen haar billen glijden. Ze buigt zich verleidelijk naar voren zodat het publiek en mooi zicht krijgt op mijn eikel die bij elke stoot tussen haar billen te voorschijn floept. Het is alsof ik haar neem.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 10:37 - Door: Miranda
0

Toen draaide ik me om en kuste hem en fluisterde in zijn oor en nu Sophia neuken.
Die slet heeft nog wat te goed.
Echt neuken deze teef.
Het publiek wist niet wat ze zagen dit hadden ze niet verwacht.
Ik deed mijn slipje uit pakte het hoofd van Sophia richting mijn kut bef haar zei tegen haar. Keek naar jango neuk haar achterlangs.
Toen kwam Liane naast me staan ook naakt ze wilde nu gebeft worden dus ik stopte en nu maakte ik de foto's.
Datum & Tijd: 22-01-2017 @ 22:45 - Door: Jango
0

Ik druk mijn eikel tegen de lipjes van Sophia terwijl ik haar voorover duw en stoot naar binnen. Ik begin haar nu met lange halen te nemen. Ze likt in het tempo dat ik haar neuk het natte kutje van Miranda. Geil gezicht dit en zeker nu het publiek begint te klappen en joelen. Nu begint Miranda foto's te maken, ik ben benieuwd hoe Martin hierop gaat reageren. Ik zeg tegen Martine dat ik ook wel zin heb om haar kutje te proeven...
Datum & Tijd: 24-01-2017 @ 12:41 - Door: Martin
0

Mijn telefoon trilde. Een berichtje. Liane had me een foto gestuurd. Ik opende de foto en... Mijn god! Was dit echt? Mijn mond viel open! Dit kon niet waar zijn! Op de foto was Sophia te zien. In haar ondergoed. Op haar knieŽn. Pijpend, een grote piemel in haar mond. Dit moest een grap zijn. Het werd wit in mijn hoofd en ik voelde me slap worden. Deed Sophia dit echt? De piemel was enorm, een stuk groter dan de mijne. Zouden Liane en de andere vriendinnen weten dat ik een kleinere pik had? Was dit een grapje?

Het vreemde was...Mijn piemeltje werd langzaam hard. Terwijl ik nog in shock was, gleed mijn hand ernaartoe, en ik begon me af te trekken. Zonder er bij na te denken, alsof iemand controle over mij uitoefende, maakte ik een foto van mijn veel kleinere stijve piemel, en stuurde die naar Liane. De adrenaline gierde door mijn lichaam.
Datum & Tijd: 26-01-2017 @ 08:33 - Door: Miranda
0

Zag hoe Liane gebruikt werd. Sophia likte aan de tepels van Liane.
Zag dat er een foto binnen kwam van Martin zag ook zijn kleine paal.
Toen zag ik weer die grote paal van Jango.
Maakte een foto van mijn kut stuurde die naar Martin en met de vraag erbij past hij hier ook in?
dan kom ik. Laat die twee maar hier genieten.
Wachtte op zijn antwoord.
Zijn antwoord was kort. Ja.
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net