Opwindend.Net
Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 14:26 - Door: Geile Tiener
Ik ben Sandra. Ik ben een meisje van 17. Ik heb kort blond haar en blauwe ogen. Ik ben ongeveer 1.60 meter lang en ik heb een klein stevig kontje en mooie cup 70D borsten.

Sinds een paar maanden heb ik een bril. Deze zat niet zo goed, dus ik moest even langs bij de opticien om hem te laten bijstellen.
Bij mijn opticien werken hele knappe mannen, waar ik af en toe stiekem over fantaseer.

Op zaterdag middag fiets ik naar de opticien, hopend dat die knappe mannen er weer zijn.
Ik kom binnen en zie dat er geen andere klanten zijn. Een van de knappe opticiens komt naar me toe lopen.
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 16:21 - Door: Paul
0

Ik hoorde het belletje dat er iemand binnen kwam en ik kwam vrolijk de winkel binnen. Het is de hele dag al rustig dus elke klant die binnenkomt is welkom.
Ik ben Paul een van de managers van de opticien De Koker.
Ik ben 24 jaar en ben graag te vinden in de sportschool. Ik heb kort bruin haar en zelf draag ik ook een bril met een dik zwart montuur.
Ik zag de klant die binnenkwam en ze kwam me ook bekend voor. Ik heb haar deze bril toevallig nog verkocht en zie toch weer wat een knappe meid dit is.
Haar grote borsten in een mooi bloot topje met precies de juiste inkijk. Ze ziet er heerlijk uit al staat haar bril een beetje scheef.
"Ik zie het al je komt zeker je bril laten bijstellen" lach ik vriendelijk naar haar terwijl ik wijs op de iets wat scheve bril.
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 17:23 - Door: Sandra
0

Ik zie dat hij naar mijn borsten kijkt, maar ik doe net alsof ik dat niet gezien heb.
'Ik kom inderdaad voor mijn scheve bril' zeg ik toch wel een beetje blozend. Ik zet mijn bril af en geef hem aan de opticien.
Hij loopt weg met mijn bril om hem bij te stellen. Ik kijk hem na en geniet van mijn uitzicht, voor zo ver dat nog scherp is.
Wat een lekker kontje heeft deze man. Ik word er spontaan een beetje geil van.
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 18:39 - Door: Paul
-1

Ik sta achter haar bril bij te stellen en.kijk tegelijkertijd haar verzekering na. Ik kijk naar de wachtruimte. "Wat is ze sexy", zeg ik zachtjes tegen mezelf.

"Kom maar even naar achteren", roep ik. Het meisje loopt met een lichte twijfel naar achteren. "Probeer eens", zeg ik terwijl ik de bril op haar neus zet. Ze kijkt me flirtend aan.

Stel druk ik mijn lippen.op de hare. Onze brillen.tikken eben tegen elkaar aan. Ze schuift haar tong tussen mijn lippen. De tijd lijkt stil te staan als we tongen. Ik grijp haar volle borsten onder haar shirt. Ze hijgt opgewonden. Ik maak haar bh los en trek haar shirt omhoog. Haar grote volle borsten winden mij enorm op. Opgewonden maal ik haar broek los en schuif alles omlaag.

"En jij dan?", zegt ze lachend. Ik maak mijn riem los en trek mijn broek en boxer uit. Mijn dikke penis staat dreigend omhoog. Ze krijgt rode wangen als ze mijn dikke erectie ziet. Ze gaat door haar knieŽn en neemt mijn pik in haar mond. Ik kreun en streel haar haar.
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 19:14 - Door: Sandra
0

De opticien vraagt me om naar hem toe te komen. Het is vrij ongebruikelijk dat je als klant achterin de winkel komt, maar toch probeer ik te doen alsof dit heel gewoon is.
Ik loop op hem af en zie steeds beter hoe knap hij eigenlijk is.
Terwijl hij mijn bril op mijn hoofd zet voel ik de spanning oplopen. Dan zoent hij mij ineens. Ik heb hier totaal niks op tegen dus ik zoen hem vol passie terug.
Terwijl we zoenen voel ik hoe zijn handen naar mijn borsten gaan. Als hij ze vastpakt kan ik een klein kreuntje niet tegenhouden.
Langzaam kleed hij mij uit en op aandringen van mij ook zichzelf.

Ik zie dat hij een enorme erectie heeft. Dit maakt me zo ontzettend geil. Ik wil deze lekkere pik in mijn strakke kutje voelen.
Maar eerst wil ik hem proeven. Ik kniel voor hem neer en neem zijn dikke pik in mijn mond. Langzaam ga ik op en neer. Ik kijk hem met geile zaadvragende ogen aan terwijl ik hard aan zijn pik zuig.
Mijn handen gaan naar zijn ballen en die masseer ik stevig.
Dit vindt hij lekker, want ik zie dat zijn ogen beginnen te glimmen en hij kreunt zachtjes.
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 20:00 - Door: Paul
-1

Ik ga met mijn handen door haar blonde haren. Af en toe kijkt ze mijn met haar helderblauwe ogen aan terwijl rustig doorzuigt. Het zien van haar lippen die mijn dikke pik omsluiten doen mijn ballen orgastisch samentrekken. Ik zou niks liever willen dan mijn dikke zaad in haar warme mond spuiten. "Pak me van achteren", fluistert ze als ze mijn eikel uit haar mond haalt.

Aan haar kin begeleid ik haar mooie hoofd naar boven. Ik draai haar om en zet haar tegen de muur. Ik kijk naar haar mooie volle billen. Ik zak een beetje door mijn knieŽn om ons verschil in lichaamslengte op te heffen. Mijn inmiddels paars aangelopen eikel plaatste ik voor haar natte lipjes en schoof hem langzaam naar binnen. Met links gaf ik een klap op haar billen. Langzaam verhoogde ik mijn stoottempo.
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 21:51 - Door: Sandra
0

Ik voel hoe zijn pik in mijn natte kutje naar binnen glijdt. Ik kreun, wat is hij groot.
Hij begint langzaam te stoten en me te spanken.
Ik zeg hijgend: mmm, neuk me harder.
Zijn grote sterke handen houden mijn heupen vast. Ik sta tegen de muur aangeklemd. Ik voel me zo'n geil sletje.
Ik laat me lekker hard nemen door mijn opticien.
'Wat als er nu iemand binnen zou komen?' vraag ik mezelf af.
De winkel is namelijk nog steeds open en er werken hier meestal meer mensen.

Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 22:01 - Door: Paul
0

Ik stoot steeds sneller. Ik voel haar kutje samentrekken. Ik trek haar aan haren naar achteren, zodat haar rug omhoog komt en ik nu precies op haar g-plekje raak. Na 5 stoten komt ze zwaar hijgend klaar. Uitgeput valt ze voor over. Aan het gerinkel hoor ik dat een tweede klant binnenkomt. Ik trek mijn pik voorzichtig terug uit haar kutje. Snel doe ik alles aan en kijk even in de spiegel. Dan loop ik naar de tweede klant toe terwijl het meisje rustig uitblaast.
Datum & Tijd: 05-12-2018 @ 22:14 - Door: Sandra
0

Als ik klaargekomen ben loopt hij opeens weg. Blijkbaar is er een nieuwe klant.
Ik hoor aan de stem dat dit een man is. Ik begin nieuwsgierig te worden. Een man is leuk, maar 2 mannen is nog veel leuker.
Ik trek snel mijn string en shirt aan en loop de winkel in.
De nieuwe man kijkt mij verbaasd aan. De opticien staat met zijn rug naar mij toe, maar ziet het verbaasde gezicht van de klant natuurlijk ook.
Snel draait hij zich om en ziet mij daar staan.
Ik kijk de 2 mannen met een ondeugende blik aan en zeg: 'Ik was nog niet klaar hoor, komen jullie zo ook.'
Datum & Tijd: 06-12-2018 @ 06:23 - Door: James
-1

Ik was bij de opticien om mijn maandlenzen op te halen. Zie ik opeens een jonge meid in string en shirt achter de opticien staan. Ik wist niet goed waar ik kijken moest. Ze nodigt ons uit om mee te komen. De opticien lijkt niet eens verrast en opeens begrijp ik wat hier gaande is. De opticien glimlacht en pakt haar lachend vast. "Kom mee", zegt hij.

De winkel is verder leeg en ik loop mee naar achter. De opticien doet zijn broek uit. Hij heeft al een stevige erectie. Het meisje kijkt mij vragend aan. Ik trek al mijn kleren uit. Ik kijk in de spiegel. Ik ben fors gebouwd. Buikje. Grijs borst- en schaamhaar. En een zwaar boven gemiddelde forse pik. Mijn pik is half stijf. Het jonge meisje begint langzaam te trekken en binnen no time is hij dik en hard. Ik kijk in fe spiegel en zie dat ik veel forser geschapen ben dan de jonge opticien.
Datum & Tijd: 06-12-2018 @ 07:47 - Door: Paul
0

Het naakte lichaam van de klant maakt indruk. Hij heeft een mannelijk voorkomen en een grote lul. Het meisje lijkt geÔntrigeerd door zijn pik. Ze probeert zijn eikel in haar mond te nemen, maar komt er al snel achter dat het niet past. Ze glimlacht en likt aan zijn eikel. "Hindert niet", zegt hij kreunend. Mijn pik verslapt door gebrek aan stimulatie. Het blonde meisje is volledig gefocust op de klant. Het tafereel windt mij wel op en ik begin mezelf af te trekken. "Lik die grote pik ", grom ik aanmoedigend. Het meisje likt de grote pik van eikel tot onderbuik en terug. De klant kreunt het uit.
Datum & Tijd: 06-12-2018 @ 10:03 - Door: James
0

Ik kwam voor mijn lenzen en nu word ik heerlijk gepijpt door jong blond grietje met tieten die je normaal alleen in films ziet. De opticien heeft haar nu bij haar blonde haar beet en dirigeert haar nu richting mijn zak. Als een gulzig katje likt ze mijn harige ballen. "Goed zo sletje", gromt de opticien terwijl hij hard aan zijn pik trekt. Ik pak de grote borsten van het blondje en knijp stevig in haar tepels.

Het blondje ziet er adembenemend uit. Haar billen zijn spectaculair. Ik til haar op en leg haar op haar rug op een bureau. Ik spreid haar dijen en lik haar opgezwollen schaamlippen. Het blondje kreunt en duwt mijn gezicht harder tegen haar kutje. Ze beweegt mijn gezicht op en neer zodat mijn neus over haar clitje glijdt. Mijn hele gezicht zit nu onder haar vocht.
Datum & Tijd: 06-12-2018 @ 12:11 - Door: Sandra
0

Nu staan er 2 naakte mannen voor mij. Ze kijken mij geil aan. Ik kijk naar de pik van de nieuwe man. Deze is nog veel groter dan die van de opticien. Ik wil deze pik zo graag in mijn mondje proeven. Ik ga weer door mijn knieŽn en probeer zijn pik in mijn mond te nemen. Deze is alleen zo groot dat dit niet lukt. Daarom begin ik hem maar af te trekken terwijl ik zijn eikel lik.
Vanuit een ooghoek zie ik dat de opticien zichzelf nu aan het aftrekken is. Zijn gekreun maakt mij ontzettend nat.

Dan word ik opeens opgetild en op het bureau van de opticien gelegd. De man begint mij heerlijk te beffen. Ik kreun het uit. Wat kan hij dit goed.
De opticien komt nu naast mijn gezicht staan. Hij begint mijn borsten te masseren. Ik kreun hierdoor nog harder. Dan pak ik de pik van de opticien vast en neem deze in mijn mond.
Ik begin hem heerlijk af te zuigen terwijl ik nog steeds gebeft word.

Als ik bijna klaarkom staat de man opeens op. Zijn pik duwt hij voorzichtig tegen mijn inmiddels drijfnatte kutje aan. Langzaam laat hij zijn enorme pik bij mij naarbinnen glijden.
Terwijl ik de pik van de opticien nog steeds in mijn mond heb, kreun ik van genot.
Datum & Tijd: 06-12-2018 @ 12:30 - Door: James
0

Langzaam rek ik het kutje van het blondje op. Steeds verder duwt ik mijn pik met terughalende bewegingen naar binnen. Ik zie haar ogen wegdraaien als de helft erun zit. Ze is zo aan het genieten dat ze de opticien vergeet. Steeds dieper en steeds sneller penetreer ik haar. Ik knijp in haar tepels terwijl ik haar stevig penetreer. Mijn grote ballen kletsen tegen haar kont. Dan haal ik mijn pik uit haar kutje. Het blondje komt weer op aarde en gaat verder met het verwennen van de opticien.
Datum & Tijd: 08-12-2018 @ 08:41 - Door: Paul
0

Het meisje neemt mijn stijve pik in haar warme mond. Langzaam penetreer ik haar mond. De klant loopt heftig op haar in te beuken. Ik merk dat ze de focus maar moeilijk kan houden op het pijpen. Ze kreunt het uit. Het windt mij op. Ik trek mezelf af en het meisje likt mijn ballen. Ik voel mijn ballen samentrekken. Nog even en dan kom ik klaar over haar gezicht. Dikke stralen landen op haar mond en neus. Ingehouden kreun ik. Ze wordt nog steeds hard genomen. Ik pak mijn mobieltje en ik film hoe zij kreunend genomen wordt terwijl mijn dikke lading op haar mond ligt. Ze ziet mij filmen en steekt haar tong uit.
Vul hier je naam in:

Vul hier je mail in (niet verplicht):

Vul hier jouw bijdrage in:

Ja, ik wil een mail ontvangen bij nieuwe schakels op dit verhaal.
Ja, mijn mail adres mag getoond worden bij de schakels.
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!