Opwindend.Net
Ben jij de starter van dit kettingverhaal? Klik dan hier om een login te ontvangen waarmee je de geplaatste schakels kan beheren!
Datum & Tijd: 09-01-2019 @ 21:27 - Door: Leeskees
Met twinkelende ogen en een gulle lach keek ze me aan en mocht ik mijn af te rekenen boodschappen op de lopende band leggen. Ik legde het beurtbordje neer achter mijn boodschappen en liet mijn klantenpasje zien. "He dat is niet de goeie hoor!"zei Froukje, want zo heette ze. Je pasje is wel oranje maar het moet een andere zijn. Ik antwoordde heel teleurgesteld en bekeek haar eens goed. "Geef niet zij ik, dan kom ik je boodschappenpunten wel bij je halen!" Ze keek me een tikkeltje ondeugend aan.
Ik zag een heerlijk gevulde dame zitten van begin 30 jaar met mooi bemeten voorgevel. Ik had al een poosje een oogje op haar. Op een middag liep ik toevallig bij haar in de straat. Ik zag ze net haar voordeur in gaan. Voor dat ik me kon bedenken om haar wel dan niet naar haar voordeur te lopen, liep ik al haar tuinpaadje op. "He jij hier?" "Ja, ik zie dat je hier woont en herinner me dat je me nog wat beloofd heb?. Ze keek me met een vragende blik aan en ze wenkte me naar binnen.
Daar stond ik met Froukje in het halletje. Maar Froukje zou die gezellige cassiere niet zijn als ze me iets te drinken zou aanbieden. "Zullen we een theetje nemen?"Ik heb nog niets op, zei ze met een zucht... Ik zorg maar slecht voor mij zelf.
"Wel Froukje, zal ik jou dan eens van thee voorzien? En voor ze antwoord kon geven, was ik al opgestaan en naar haar keukentje gelopen. Ik greep naar haar waterkoker en vulde die met water. Ze schoof langs me heen om wat boodschappen in de koelkast te zette. Haar volle borsten schuurden langs mij rug en blijkbaar vond ze dit vervelend, want ze verontschuldigde zich. Ik zei: "Geef niets, Froukje, je bent werk in uitvoering!" Ik keek haar aan en gaf haar een knipoog.
Samen op de bank praatten we over allerlei koetjes en kalfjes. Ik vroeg voorzichtig of ze laatste tijd wel vaker last had, dat ze niet goed aan haar zelf toekwam. "Ja, dat is zo Arjaan, maar hoe los ik dat op? Nou, zei ik... ik zou het bad voor je kunnen laten vollopen zodat je even relax een bad kunt nemen en ondertussen ruim ik je aanrecht glad". "Wil je dat echt?"vroeg Froukje. Zou jij voor mij even het bad willen schoonschuren en na willen spoelen, want ik heb veel last van mijn knieŽn". Ze stond op en wenkte mij om met haar naar de badkamer te gaan. "Joh, Froukje wat een aardige badkamer is dit? Valt mij niets tegen! Aan het haakje van de badkamermuur hing een prachtige bh van haar ruim bemeten boezen. Ze zag mij kijken. "jah sorry hoor, maar die is van mij!" "Ja Froukje, dat kan ik zien, en ik vind die erg mooi". Ze sloeg haar arm om mijn schouder. Een lichte siddering ging door mijn lijf. Het deed wat met me. Een stevige arm van een volle jonge vrouw, waar ik eigenlijk iets mee wilde. Het bad was in een mum van tijd door mij schoongemaakt en ik zag wat badzout staan en draaide de thermostaatkraan open. Toen er al een laagje water in het bad was, strooide ik wat badzout in het water wat ook een heerlijke geur deed opstijgen. Ik draaide mij om en verdween naar de keuken om de aanrecht schoon te maken.
Datum & Tijd: 10-01-2019 @ 17:54 - Door: Froukje
0

Ik trok mijn kleren uit, maar hield de badkamer ongesloten. Voordat ik instapte keek ik naar mezelf in de spiegel. Vooral mijn volle borsten met grote tepels wonden mij op bij het zien van mijn naakte lichaam. Ik ging in het warme water liggen en totale ging door mijn lichaam.
Datum & Tijd: 10-01-2019 @ 18:18 - Door: Froukje
0

Met mijn rechterhand ging ik richting mijn kutje en met mijn andere hand pakte ik mijn rechter borst, maar gedachten gingen onwillekeurig naar Arjaan, die er nog redelijk goed uitzag voor zijn 63 jaar. Ja, hij had een buik, maar zijn volle bos grijs haar, zijn mannelijke snor en grote handen, maakte hem onweerstaanbaar. Ik hoorde hem bezig in de keuken, maar stiekem hoopte ik dat hij snel naar boven zou komen.
Datum & Tijd: 10-01-2019 @ 18:18 - Door: Froukje
0

Met mijn rechterhand ging ik richting mijn kutje en met mijn andere hand pakte ik mijn rechter borst, maar gedachten gingen onwillekeurig naar Arjaan, die er nog redelijk goed uitzag voor zijn 63 jaar. Ja, hij had een buik, maar zijn volle bos grijs haar, zijn mannelijke snor en grote handen, maakte hem onweerstaanbaar. Ik hoorde hem bezig in de keuken, maar stiekem hoopte ik dat hij snel naar boven zou komen.
Datum & Tijd: 10-01-2019 @ 20:10 - Door: leeskees
0

Eindelijk, met een zucht legde ik de vaatdoek naast de kraan neer, zo op de aanrecht. Wat een klus was dat!
Ik liet mijn blik over de aanrecht gaan totdat een geroep mijn aandacht ving."Joehoe, ben je al zo ver Arjaan! Met een gesmoorde stem van de zenuwen riep ik dat ik inderdaad zo ver was.
Met knikkende knieŽn liep ik richting de badkamer. Froukjes stem had mijn paaltje stevig doen groeien naar een heuse paal. Wat een opwindende emotie lag er in haar stem. Daar stond ik aan de badkamerdeur. Heel stil luisterde ik wat ze aan het doen was. He Arjaan, kom er maar in hoor en door een kier van de deuropening zag ik haar geil wenken naar me.

Wat was Froukje mooi! In het zilte nat zat ze tussen het weelderig badschuim haar glimmende borsten in te wrijven met badolie. Het rook verrukkelijk. Geef me eens een kus, zei ze met een ondeugend lachje. Voor ik het wist, had ik ze liefdevol een tedere kus op haar lippen bezorgd.
Kom er maar eens lekker bij! Je wil mij toch niet vertellen dat je nooit in bad hebt gezeten. Voor jou is er zeker plaats. Je bent niet zo groot Arjaan en ik wil me heel graag bij me hebben!

Ik trok me kleding uit en tobde nog even om mijn sokken van mijn voeten te krijgen. Ik viel bijna, waardoor Froukje als de wiede weer ga, uit het water opstond en mij wilde helpen. Gelukkig kon ik mijn evenwicht weer hervinden en kwam als een echte gentleman naar het bad toegelopen. Haar beide handen hielden teder mijn hoofd vast en ik liet mijn stuntelig in het water glijden. Een lichte siddering gleed door mijn lichaam. Wat een fijn badje maar in dat badje zat toch zo 'n heerlijk Froukje.

Alsof ze mijn gedachte las. Met haar grote teen gleed ze plagerig langs de binnenkant van mijn dijbeen zo naar mijn overvolle balzak. Ik deed net of het mij niet zo veel deed maar Froukje zou Froukje niet zijn als ze mij zou ontmaskeren. Ik keek teder naar haar ogen en mijn handen gleden voorzichtig over haar onderbenen. Durf je niet hoger, vroeg ze vleiend? Ehh, mag dat van jou?
Datum & Tijd: 10-01-2019 @ 22:13 - Door: Froukje
0

Arjaan kwam wat onzeker over. "Toe maar", zei ik. Langzaam gleed het met zijn dikke vingers over mijn schaamlippen. Ingehouden kreunde ik. Toen ik mijn ogen opende zat ik een grote erectie opdoemen voor zijn dikke buik. Ik voelde de geilheid door mijn lichaam razen. Arjaan had inmiddels mijn clitje gevonden en wreef er zacht over. Met een hand wilde ik zijn ballen masseren maar de twee ballen pasten niet in mijn hand zo groot.
Datum & Tijd: 11-01-2019 @ 19:26 - Door: leeskees
0

Ik deed mijn ogen dicht om dit heerlijke moment vast te houden. Froukjes vingers kneedden zachtjes mijn volle scrotum en wat er boven het water uitstak liet zich raden. Een warmrode eikel keek als een zoekend periscoop boven het wateroppervlak uit. Mijn duim en wijsvinger wreven teder over haar clit. Ik zag dat mijn lieve Froukje intens zat te genieten van het moment. "Zeg Froukje, kijk eens goed? Zie je wat ik zie"Op mijn eikel kwam een redelijke druppel voorvocht. "Mijn lieve Arjaan! Je gaat klaarkomen zie ik maar dat wil ik niet in mijn badje! Want weet je? Ik heb een heerlijk zacht seksbed met zulke fluweel zachte dekens en spreien, dat moet je voelen en daar mag je je volle zak legen. Wel het liefst in zoveel mogelijke knuffel en vrijpartijtjes hoor! Het zien van Froukje hoefde geen betoog.

Met haar volle lippen en het puntje van haar tong likte ze mijn vooraankondiging weg."Wat denk je ervan, Arjaan? Jij zit hier wel zo bedaard te genieten, maar ik wil nu lekker met je rollebollen. We hebben allebei een schoon lijf, wat wil een mens nog meer!
Froukje kwam uit het water omhoog. Haar prammen bungelden voor mijn gezicht en ik kon het niet laten om haar tepels even te sabbelen.Oude snoeperd, dat je er bent" zei Froukje. "Kom droog me maar eens fluks af met die handdoek die ik voor allebei heb klaargelegd.
Datum & Tijd: 11-01-2019 @ 21:14 - Door: Froukje
0

Arjaan stapte ook uit bad. Zijn dikke pik bungelde stijf heen en weer. Met zijn pik nog omhoog liepen we naar de slaapkamer. Daar aangekomen liet Arjaan zich neervallen op bed. Zijn eikel liet voorvocht ontsnappen. Ik likte van zijn ballen naar zijn eikel.
Datum & Tijd: 12-01-2019 @ 14:08 - Door: leeskees
0

Daar lag ik in het bed van Foukje. Niet zo maar een bed, maar speciaal gemaakt naar de wens van de klant. Nu dat was maar al te goed te merken. Wat lag dat lekker. Zo heerlijk verend bed waar je in lag. Terwijl Froukje met het puntje van haar tong de weg ging van mijn eikel naar mijn volle ballen. Ik trok die warme zachte dekens om mij en Froukje heen. Wat keek ze mij dankbaar op. Mijn linkerhand pakte haar linkerborst en mijn reflex was als een melkende beweging in de borst van Froukje. Mijn rechterhand gleed over haar gevulde lijf en eindigde tussen haar warme dijen waar haar dampende heuvel te vinden was. Ik fluisterde lieve woordjes in haar oor en wat zo 'n bijzonder effect gaf dat Froukje dat ook deed in mijn oor. Wat er allemaal in mij gebeurde wist ik niet goed meer, maar ik begon opeens te steunen dat ik kwam. Ze pakte haar volle prammen. Wat een heerlijk zachte vleesbergen waren dat en stopte mijn paal ertussen met mijn volle zak. "Kom maar Arjaan, en de ontlading kwam! Met haar prammen maakte ze heerlijke roterende bewegingen waardoor ik het gevoel had echt harmonisch bij haar te zijn.
Vul hier je naam in:

Vul hier je mail in (niet verplicht):

Vul hier jouw bijdrage in:

Ja, ik wil een mail ontvangen bij nieuwe schakels op dit verhaal.
Ja, mijn mail adres mag getoond worden bij de schakels.
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!