Opwindend.Net
Datum: 03-07-2015
Stemmen: 301x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 58249x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Geile Buurjongen
Door Lara - Zoek naar meer...

Eindelijk weekend! Het is een lange, drukke werkweek geweest en ik heb beslist dat ik deze zaterdag eens lekker niets ga doen. Ik zal me zo meteen in de hangmat installeren met dat boek dat hier al weken op me ligt te wachten. Nog snel even men bikini aantrekken en me insmeren met zonnemelk. Het is al even geleden dat ik die fel blauwe bikini bovenhaalde, dus toch maar even in de spiegel controleren of die me nog staat. Ik stel vast dat men ronde billen nog steeds prima tot hun recht komen in de slip en men stevige C-cup pronkt in die kleine triangel bikinitop. Door men regelmatige bezoekjes aan de fitness is men buik lekker strak. Ik steek nog snel even men lange blonde haar op en sluip mijn man, Lieven, zijn bureau in met de zonnemelk. Hij is alweer druk aan het werk en ik vraag hem of hij mijn rug even wil insmeren. Duidelijk tegen zijn zin draait hij zich naar me om en smeert met snel in. Als ik al had gehoopt hem te kunnen verleiden in bikini, ben ik eraan voor de moeite. Hij heeft me amper aangekeken en is alweer aan het werk.

Zo gaat het de laatste maanden steeds vaker. Hij wil die contracten binnen halen en is vaak op zakenreis om zijn doel te bereiken. Als hij even thuis is, brengt hij het grootste deel van zijn tijd door in zijn bureau. Er is amper nog sprake van intimiteit en gezellig onderonsjes beleven we alleen als hij één van zijn doelstellingen heeft bereikt. Alles draait nu om zijn carrière en ik kan slechts hopen dat het tijdelijk is.

Deze dag laat ik echter niet door zijn gedrag verpesten en ik trek eindelijk richting hangmat. Daar smeer ik ook mijn lange smalle benen in met zonnemelk, waarna mijn buikje, decolleté en armen aan de beurt zijn. Ik geniet ervan om mezelf langzaam in te smeren en als ik opkijk zie ik dat de buurjongen vanuit zijn kamerraam staat toe te kijken. Dan toch een man die interesse toont.

Seppe, mijn buurjongen, is 19 jaar oud en daarmee schelen we ongeveer 10 jaar. Het is een knappe jongeman met een heel strak lijf. Als hij het gras afrijdt in ontbloot bovenlichaam sta ik soms stiekem vanuit het raam naar hem te kijken. Zijn brede schouders en gespierde rug, zijn strakke kontje in die shorts en zijn getrainde buik doen me wel vaker fantaseren.

Met de herinnering aan zijn goddelijke lijf sla ik dat boek open en begin te lezen. Het boek kreeg goede recensies, maar zou nogal pikant zijn. Wellicht net wat ik nodig heb. Maar pikant is een understatement, het hoofdpersonage beleeft meerdere keren per dag wilde seks die ze tot in de details beschrijft. Na een tweetal hoofdstukken kan ik me helemaal inleven in de avonturen van die vrouw. Mijn stijve tepels laten zich zien door de dunne bikinistof en ik voel men kutje nat worden. Ik denk er even over na om zo naar Lieven te gaan en hem zalig te gaan pijpen terwijl hij lekker kan verder werken. Maar ik kan me zijn reactie al voorstellen en besluit alleen te genieten. Ik lees verder, terwijl ik mijn tepels masseer met mijn vrije hand. In no time waan ik me het hoofdpersonage en mijn hand glijdt in men bikinislip. Mijn gleufje is behoorlijk nat en mijn vinger glijdt naar binnen. Het boek valt op de grond en ik besluit mijn eigen fantasie te gebruiken om dit af te werken. Ik denk aan hoe ik de buurjongen zou verwennen. Mijn vinger gaat dieper naar binnen en met mijn duim stimuleer ik mijn klit. Nu kom ik pas echt op dreef en plots valt het me op dat de buurjongen opnieuw of nog steeds door zijn raam op de eerste verdieping staat te kijken.

Dit maakt het nog geiler. Ik kijk hem recht aan en ontbloot mijn borsten, terwijl ik ze verder masseer. Mijn vingers gaan wild tekeer in mijn slipje en ik kreun van genot. De buurjongen zijn blik verraadt zijn geilheid. Ik beweeg men bekken richting men vingers, zodat hij duidelijk kan zien hoe ik mijn vingers berijd. Men schaamlippen zwellen verder op en ik breng men vingers naar mijn klitje. Seppe blijft ongegeneerd toekijken en ik verbeeld met dat zijn vingers men kutje verwennen. Met men vingers op mijn klitje en men blik op de buurjongen beleef ik schokkend een heerlijk orgasme. Het lijkt erop dat ook Seppe zijn hand in zijn broek heeft, maar dat kan ik vanop deze afstand niet duidelijk zien.

Ik laat me uit de hangmat glijden om me binnen even op te frissen. Als ik terugkom staat hij niet langer voor dat raam.

De rest van het weekend breng ik door bij een goeie vriendin Tine en ik vertel haar over het avontuurtje in de tuin. Ze lacht ongelovig en zegt dat ze ook wel zo’n buurjongen wil. Ze weet alles over mijn huwelijk met Lieven en behoorlijk veel over ons tegenwoordig onbestaand seksleven. Zelf is ze een vrijgevochten vrouw en ze begrijpt niet hoe ik dit tolereer. Als de seks uit het huwelijk is, kan je het volgens haar beter opgeven. Ik kan haar niet duidelijk maken hoe al die jaren samen ons verbonden hebben, zodat dit dieptepunt op vlak van seks ons niet zo snel uit elkaar drijft. Maar zodra het gesprek de serieuze kant opgaat, snijdt ze een ander onderwerp aan. Ook zij beleeft zo haar avontuurtjes…

Thuis gekomen tref ik Lieven aan in de zetel. Voetbal op zondag, daar kan ik absoluut niet tegenop en ik verdwijn meteen naar boven. Die avond verwen ik mezelf nog eens, terwijl ik denk aan het strakke lijf en de stijve lul van de buurjongen.

Op maandagochtend vertrekken Lieven en ik gelijktijdig naar het werk. Vanavond zal ik alleen thuiskomen, aangezien hij naar het buitenland moet voor een 3-tal dagen. We nemen snel afscheid en ik geef hem nog een intense kus op de mond, die alweer niet wordt beantwoord. Een beetje verloren begin ik aan mijn dag.

Als ik ’s avonds de oprit oprijd, zie ik hem al staan. De buurjongen in ontbloot bovenlichaam druk in de weer met het schrobben van zijn wagen. Ik heb dit tafereel al vaak gezien en iedere keer weer heb ik moeite om mijn ogen van dat strakke lijf weg te houden. Nu al helemaal als ik denk aan zijn geile blik van het afgelopen weekend.

Ik trek het strakke jurkje iets naar boven, zodat men kontje net niet te zien is. Terwijl ik uit de wagen stap wuif ik vol zelfvertrouwen naar de buurjongen die beleefd zijn hand opsteekt. Ik open de koffer en puf al bij het idee dat ik al die boodschappen nog het huis moet binnendragen. Ik buig voorover, zodat een toevallige toeschouwer heel makkelijk een blik kan werpen op mijn zwart kanten ondergoed. Wanneer ik me omdraai met de eerste boodschappentas loop ik net niet tegen de buurjongen aan. “Geef deze maar aan mij” zegt hij met zachte stem “en doe jij alvast even de deur open”.

Nu hij vlak voor me staat kan ik pas echt zijn mooie lijf bekijken en het zweet breekt me spontaan uit. Ik open snel de voordeur zodat hij alvast naar binnen kan. “Zet maar in de keuken en euh heel erg bedankt”.

Terwijl hij me voorbij loopt voel ik zijn stevige schouder langs men rug glijden. Ik voel de tinteling over mijn hele lichaam. Ik loop snel naar de wagen om de volgende tas te nemen en wanneer ik de buurjongen kruis zie ik hem ongegeneerd naar men borsten kijken. Ik kijk omlaag en zie dat men stijve tepels pronken door de lichte stof van men jurkje. Mijn hoofd tolt nu hij zo uitdrukkelijk en dichtbij aanwezig is. Ik draag de volgende tas naar binnen en wanneer ik me omdraai staat hij alweer geruisloos achter me met de laatste tas. Ik twijfelde nog, maar nu ik de bult zie in zijn trainingsbroek, besluit ik ervoor te gaan.

Ik trek hem naar me toe, zodat ik zijn stijve lul tegen men venusheuvel voel duwen. Op die manier klemt hij me met zijn gespierde lichaam tegen het aanrecht. Hij kijkt me geil aan en ik kus hem passioneel op de mond. Hij beloont me meteen met een intense tongzoen en zijn handen glijden ongeduldig over men kleedje naar men borsten. Zijn lippen verplaatsen zicht naar men hals en hij gaat langzaam naar beneden. Hij gaat op zoek naar de rits van mijn jurk en in één vlotte beweging trekt hij die open. Men kleedje valt op de grond en hij zet een stap achteruit. Ongegeneerd en met een onwerkelijk geile blik neemt hij me helemaal in zich op. Ik kan het hem niet kwalijk nemen, ik heb zo vaak naar dat strakke lijf staan kijken.

Mijn tepels pronken door de zwarte kant van mijn bh en hij neemt zijn tijd om beide borsten te masseren en om mijn tepels door de dunne stof te voelen. Hij schuift de stof van de kanten bh opzij en sluit zijn lippen om mijn tepel. Ik kreun van genot en voel de tinteling tot in mijn gleufje. De bh valt op de grond en zijn handen verkennen verder. Eén hand wrijft over mijn slipje en hij kust me opnieuw passioneel en vol op de mond als hij voelt hoe nat ik ben. Zijn hand glipt in men slipje en hij wrijft geduldig over mijn opgezwollen kutje, waarna 2 vingers moeiteloos naar binnen glippen. Ik druk mijn borst tegen zijn andere hand en hij neemt mijn tepel tussen zijn vingers, waarna hij er hard op zuigt. Zijn vingers gaan op en neer in mijn gleufje en ondertussen streelt zijn duim men klit.

Deze jongeman weet hoe hij een vrouw moet verwennen, maar ik ben niet van plan om alle controle uit handen te geven. Ik plaats mijn duimen achter de elastiek van zijn boxer en trek in één ruk zijn trainingsbroek en boxer naar beneden. Zijn stijve lul springt rechtop en zonder aarzelen neem ik hem in mijn mond, terwijl ik zijn gespierde billen vastgrijp. Ik schuif de voorhuid naar achter, zodat ik zijn eikel kan likken en afzuigen. Ik trek hem iets meer naar me toe, waardoor zijn lul diep naar binnen gaat tot in men keel. Dit doe ik steeds opnieuw en ik hoor hem kreunen van genot. Afwisselend neem ik zijn prachtige lul diep in men mond, waarna ik zijn eikel verder afzuig. Ondertussen duw ik twee vingers tegen men klitje om mezelf te masseren. Ik geniet van zijn lul diep in men keel en van zijn eikel die ik lekker kan verwennen. Hij neemt men hoofd vast en duwt zijn lul nog dieper naar binnen, zodat er niets meer te zien is van zijn paal. Zo blijf ik hem verwennen en schokkend spuit hij zijn zaad in men keel. Ik slik gulzig en zuig de rest van het zaad van zijn eikel.

Hij trekt me recht en kust me, zodat hij zijn zaad proeft. Vervolgens tilt hij me op en zet me op de glazen tafel. Ik spreid mijn benen en hij buigt voorover, waarna ik zijn tong tussen mijn gezwollen schaamlippen voel. Hij likt mijn klitje terwijl hij mijn schaamlippen uit elkaar duwt. Zijn tong gaat afwisselend in mijn natte spleetje, waarna hij mijn klitje verder likt. Opnieuw zijn vingers die bij me naar binnen glijden. Hij zuigt op mijn klit, duwt zijn vingers dieper naar binnen en trekt ze dan weer terug. Zo gaat hij verder en ik wordt helemaal gek van genot. Mijn klitje zwelt en mijn geil loopt uit mijn kutje. Heel even stopt hij om me te kussen, zodat ik mijn eigen geil kan proeven. Zijn vingers blijven in mijn spleetje en hij masseert mijn klit terwijl hij me intens blijft kussen. Ik bijt even op zijn lip en ik merk dat zijn vingers nog wilder tekeer gaan. Men lichaam spant zich op en terwijl hij me naar een hoogtepunt vingert, kijkt hij me geil in de ogen. Luid kreunend kom ik klaar met zijn vingers in me.

Wanneer hij gaat staan, zie ik dat zijn lul alweer rechtop staat te pronken. Dit kan je dus verwachten van een 19-jarige knul en ik kijk hem verlangend aan. Zijn paal is groot, maar niet te groot en ik stel me geil voor hoe zijn paarse eikel men gleufje inschuift.

Ik laat me van de tafel glijden en ga met mijn strakke billen naar hem staan, terwijl ik mijn benen een beetje spreid. Hij begrijpt de hint en brengt zijn eikel in mijn kutje. Hoewel hij mijn geil zopas heeft opgelikt, druipt mijn gleufje alweer van verlangen. Hij stoot in één keer naar binnen en ik word helemaal gevuld door deze heerlijke paal. Zijn handen glijden naar mijn borsten. Hij knijpt er stevig in en verwent mijn tepels met zijn duim en wijsvinger. Hij stoot steeds opnieuw in me en ik voel hem steeds dieper. Ik neem zijn ritme over, zodat hij tegen mijn baarmoeder kan stoten. Zijn handen glijden van mijn borsten naar mijn billen en hij trekt me bij iedere stoot dichter naar zicht toe. Zijn lul glijdt bijna volledig uit mijn kutje, waarna hij in één stoot opnieuw naar binnen gaat. Dit blijft hij herhalen en ik laat me door hem neuken. Mijn 19-jarige buurjongen neemt me op de keukentafel! Ik zie ons spiegelbeeld in het grote raam aan de andere kant van de tafel. Hij kijkt geil toe hoe zijn paal steeds opnieuw bij me naar binnen glijdt. Ik word alweer naar een hoogtepunt gebracht!

Bij zijn laatste stoot grijpt hij mijn billen vast en spuit zijn zaad diep in mij. Ik beleef het orgasme dat ik in geen jaren heb gevoeld. Zijn slappe lul glijdt uit mijn kutje en ik draai me naar hem toe. “Seppe, nog eens bedankt om me te helpen met de boodschappen”, ik knipoog.

Zoek naar meer verhalen van Lara...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: De Koningin Van...Door: Jurre Jacobs
Gelezen: 154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-04
n.v.t.
:: Maandagavond & Dinsdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 4131x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.3
:: Maandag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 3350x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.0
:: ZondagDoor: Duiveltje
Gelezen: 6333x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
9.1
:: ZaterdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 5756x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.6
:: Vrijdag - 2Door: Duiveltje
Gelezen: 5999x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-04
8.7
:: Spannend Leven Van... - 19Door: Sandrawild
Gelezen: 2853x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Klaarkomen, Vreemdgaan, Voyeur, Buitensex
14-04
8.6
:: DonderdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 9407x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
9.0
:: Mijn Vrouw Heeft... - 19Door: Stranger
Gelezen: 3900x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-04
8.2
:: WoensdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 9378x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-04
8.9
:: Het Feestje Met Oude BekendeDoor: Silvia
Gelezen: 11124x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten Sex, Trio,
10-04
7.6
:: DinsdagDoor: Duiveltje
Gelezen: 11168x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.0
:: Maandag - 1Door: Duiveltje
Gelezen: 18979x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
8.9
:: Vrijdag - 1Door: Duiveltje
Gelezen: 16876x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-04
8.7
:: De Verbouwing - 6Door: MereluittG
Gelezen: 6768x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-04
9.0
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net