Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vrijdag - 1

Een fictief verzoek verhaal bestaande uit meerdere delen.
(vrijdag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag).


Ik zit weer in de trein, het etentje van gisteren met mijn vriendinnen was uitgelopen op een fiasco nadat er tussen hun en mij weer een woordenwisseling was ontstaan. Mart had er dit keer zijn handen er vanaf getrokken en keek van een afstandje geamuseerd toe hoe ik aan tafel ruzie zat te maken met Geertje. Ilonka had niet veel gezegd en uiteindelijk was ze daarna met Mart de tuin ingelopen. Hoor een piep geluid en kijk op mijn telefoon. Het is van een onbekend nummer, maar als ik de tekst begint te lezen sla ik het nummer gelijk op. Heb de trein gemist, aan jou of je wacht op het volgende station. Ik besluit te wachten want ik kan op het moment wel wat afleiding gebruiken.

Net als ik besluit te antwoorden gaat mijn telefoon. Het is Geertje zie ik in het beeldscherm. Ik neem op en had dit beter niet kunnen doen, krijg een hele tirade over me heen wat me wel niet bezielt om zo tegen haar te spreken. Op een rustige toon zeg ik in het toestel als je weer normaal kunt doen, hoor ik je graag terug en dan hang ik op. Dit heeft natuurlijk tot gevolg dat er een aantal berichten achteraan komen ik lees ze wel, maar ze dringen niet echt tot mij door. Bij het station aangekomen kijk ik om me heen, de kiosk is al open en ik besluit een broodje te halen en wat te drinken.

Installeer mezelf op een bankje en terwijl ik mijn tanden in het broodje zet, kijk ik genietend om me heen. Het is nog relatief rustig, maar daar zal zo wel verandering in komen. Op de klok kijkend zie ik dat het nog maar vijf minuten duurt voordat Roy zal arriveren. Dan word ik vastgepakt en zegt er een stem in mijn oor, kan jij geen brood meenemen van thuis, in plaats van dure broodjes te kopen op het station. Het is tot mijn ontsteltenis Mart, als ik achterom kijk.

Roy is ook aangekomen op het station en zoekt in de menigte naar Lei, hij heeft haar al snel gevonden maar wat hij ziet bevalt hem niet. Een man met een hesje en een helm op heeft haar in zijn armen. Verdorie, denkt hij, vergrijpt ze zich nu al aan iemand anders. Hij komt dichterbij, maar dan hoort hij haar zeggen. Mart hou hiermee op, wat doe je hier eigenlijk? Nou schatje wat dacht je van werken. Hij trekt haar overeind tegen zich aan. Nu kan ik ook nog even mijn lekkere vrouwtje een kus geven, want dat is er vanochtend bij ingeschoten. Hij kust haar ruw ten overstaan van zijn collega’s op haar mond. Je mag wel een beetje gewilliger zijn, sist hij tussen zijn tanden door. Ik heb ze verteld dat je altijd zo’n geil mokkeltje bent. Dat is dan jou probleem, zeg ik hem terug op mijn beurt. Hij knijpt hard in mijn borsten en of ik het nou wil of niet mijn lichaam reageert wel op zijn aanrakingen. Mijn tepels priemen door de stof heen en als hij er zijn grote handen over heen laat glijden voel ik ze harder worden. Ik haat het op dat moment dat mijn lichaam ja zegt, terwijl mijn verstand roept nee.

Je kan wel niet willen Lei, hoor ik hem zeggen, maar je lichaam zegt toch duidelijk wat anders. Ben benieuwd of je tussen je benen ook alweer vloeibaar bent. Voor ik hem tegen kan houden schuift hij zijn hand in mijn rok en voel ik zijn grote vingers graaien tussen mijn lippen. Mmmm….drijfnat Lei, ik zou je zo graag willen pakken nu, maar dat kan helaas niet. Kijk maar uit, zeg ik tegen hem dat je opoe niet tegen komt. Als door een wesp gestoken trekt hij zijn hand terug. Jakkes, zegt hij me van zich afduwend. Hij brengt zijn vingers naar mijn mond. Aflikken trut, zegt hij in mijn oor. Nee, zeg ik hem glimlachend aankijkend. Hij pakt me bij mijn middel en knijpt hard in mijn zij. Aflikken, sist hij nog een keer tegen mij. Hij doet me zoveel pijn dat ik maar haastig doe waar hij om vraagt. Als ik zijn vingers in mijn mond neem hoor ik weer het gejoel van zijn collega’s om me heen. Als ik klaar ben, drukt hij zijn mond op de mijne voor nog een kus en laat me niet veel later los en wenst me een prettige werkdag.

In de trein stappend naar mijn werk, voel ik hoe Roy achter me komt staan. Wat een hufter die vriend van jou zeg. Heb je het gezien, vraag ik hem terwijl ik me omdraai naar zijn gezicht. Ja, ik heb het gezien en het is zo respectloos wat hij doet. Ik geef hem een klein glimlachje, maar echt goed voel ik me niet. Als we het station uitrijden trekt hij me in zijn armen. Kom maar bij mij, zegt hij op een liefdevolle manier. Hij neemt mijn hoofd in zijn handen en kust me lang en intens. Mmm…dit is veel beter, lach ik naar hem als hij me iets later loslaat.

Heb zin in je Lei, kan er niks aan doen, maar heb ongelooflijk veel zin in je. Heb ook zin in jou, zeg ik hem aankijkend. Je bent gewoon een verslaving voor me. Gisteren op die plek vlakbij je huis, ik ben daar nog lang geweest, zegt hij zacht. Echt hoor ik mezelf zeggen. Ja, zegt hij, zijn hand glijdt mijn rokje in en hij streelt me zachtjes. Ik ben doorweekt en wil graag meer. Hij merkt het op dat ik meer wil, maar het kan niet. We zijn er bijna liefje hoor ik hem zeggen, dan drukt hij snel twee vingers bij me naar binnen, ohhhh….kreun ik verlangend naar meer. Ik voel hoe hij zijn vingers in en uit me kutje drukt het is niet wat ik wil, maar het is ten minste al iets.

Klaar kom ik op zijn vingers, maar ik wil meer, veel meer dan dat. Ik wil je pik Roy, kreun ik tegen hem. Die ga je ook krijgen, dadelijk op het werk, je denkt toch niet dat ik kan werken met een volle zak die moet ik eerst legen. Mmmm….ik kijk hem opgewonden aan. Uit de trein stappend die inmiddels het eindstation heeft bereikt lopen we gehaast naar het kantoor. We melden ons beiden aan en nadat ik mijn spullen bij mijn bureau heb gezet loop ik opgewonden achter Roy aan richting de toiletten. Er is nog niemand, een deur open te hebben gedaan, rukt hij zijn broek op en neemt plaats op de toilet pot. Kom schatje, kreunt hij, zet je op de vleespen die je zo verlangt. Ik plaats me over hem heen en als ik me laat zakken schuift hij moeiteloos naar binnen. Ik trek mijn top en beha uit en leg die achter hem op het uitstekende plateau. Mmmm….hoor ik hem uiten dan pakt hij mijn borsten vast en terwijl ik op en neer begin te wippen op zijn pik, voel ik zijn tong langs mijn tepels schieten.

Driftig blijf ik zijn pik berijden, ik ben al twee keer klaargekomen maar ik krijg er maar geen genoeg van, Roy heeft zijn hand inmiddels verplaatst naar mijn knopje en terwijl ik hem zo snel bereidt stimuleert hij mijn knopje nog eens extra met zijn vingers. We horen de deur open gaan van het dames toilet en weer dicht. Mmm….hoor ik hem zeggen, ik kreun zachtjes als ik me iets opricht glijd hij uit me. Hij manoeuvreert me in de kleine ruimte een beetje en dan pakt hij me in doggystyle, ik kreun hard als hij opnieuw in me zit en me met lange halen afragt. Het duurt niet lang eer ik weer een orgasme krijg, maar deze is zo overweldigend dat ik steun zoek aan de muur. Ik voel hoe hij in me pulseert en zijn zaad diep in me duwt. Hij helpt me overeind en ik draai mijn hoofd naar achteren zodat hij me kan kussen. Terwijl hij me kust voel ik dat zijn hand lichtjes over mijn inmiddels zeer gevoelige knopje blijft strelen. Mmmm….rete geil, hoor ik hem uiten. We kleden ons weer fatsoenlijk aan en draaien dan de deur van het slot.

Inge staat ons triomfantelijk op te wachten. Stelletje neuk verslaafden zegt ze ons lachend aankijkend. Ik word zo rood als een tomaat heb ik het gevoel en als ik achterom kijk naar Roy staat hij er ook aardig gekleurd bij. Inge wend zich naar mij, ik zal je maar even gaan wassen als ik jou was want je vriend staat bij je bureau. Nee, roep ik gefrustreerd uit ook dat nog. Roy pakt me vast, moet ik mee, zegt hij me aankijkend. Nee, laten we dat maar niet doen, hij weet niks van jou en mij en dat wil ik graag voorlopig ook zo houden. Roy maakt zich haastig uit de voeten, Inge kijkt me aan. Je laat je gewoon lekker afraggen hier op kantoor en ondertussen is je vriend gearriveerd. Is er soms iets voorgevallen waar ik geen weet van heb. Ja, zeg ik haar aankijkend terwijl ik naar de wasbak loop en de kraan op lauw water draai. In geuren en kleuren vertel ik haar wat er die ochtend is voorgevallen. Lekker figuur hoor ik Inge zeggen, wat komt hij hier dan doen? Ja Inge, dat is voor jou een vraag maar voor mij ook.

Als ik me schoon heb gemaakt loop ik samen met Inge naar mijn werkplek, Mart staat gelijk op van mijn stoel en komt op me afgelopen. Mijn hoofd is nog altijd rood, maar daar kan ik altijd nog een draai aangeven. Wat kom je hier doen, vraag ik aan hem. Kan ik even met je praten, zegt hij zacht. Ja, dat kan praat maar zeg ik tegen hem. Nou, kan het misschien iets meer privé, vraagt hij opnieuw. Ik heb geen eigen kantoor zoals je ziet, maar we kunnen naar het toilet gaan als je dat bedoelt met privé. Uhm…hoor ik hem uiten. Op dat moment komt Jurg uit zijn kantoor. Neem mijn kantoor maar even Lei, ik moet toch nog wat met Inge bespreken.

Met Mart achter me aan loop ik het kantoor binnen en sluit de deur achter me. Sorry, hoor ik hem zeggen van vanochtend. Verbaasd kijk ik hem aan, zeg jij nou serieus sorry. Ja, zegt hij ik liet me gaan ten opzichte van mijn collega’s en dat was niet de bedoeling. Niet de bedoeling, Mart ik geloof je niet zeg ik hem strak aankijkend. Het is echt waar, hij doet een stap dichter naar me toe en nu sta ik geklemd tussen hem en de deur en kan ik geen kant op. Ik hou van je, hoor ik hem zeggen. Ik begin te lachen, jij en van mij houden, maak dat de kat wijs. Ik ben makkelijk voor jou ja, doe je was, kook je eten alhoewel de laatste tijd iets minder. Houden van, rot toch op Mart. Ik meen het, hoor ik hem zeggen hij doet nog een stap dichterbij. Ik heb je verwaarloosd de laatste tijd, dat had ik niet moeten doen. Oké, wie ben jij zeg ik hem aankijkend en wat heb je met die lompe boer van een Mart gedaan. Geschokt kijkt hij me aan, ik lomp vraagt hij. Ja, jij lomp heel lomp zeg ik tegen hem. Ben toch altijd heel lief voor je Lei, zegt hij op serieuze toon. Lief, jij nou ik noem je niet bepaald lief, oma rok, dan weer sletterig erbij lopen, vervolgens een vuilniszak staat jou al meer dan voldoende en niet te vergeten ik paal jou alleen omdat er even niks anders voor handen is. Dat noem jij lief, zeg ik hem aankijkend. Dat noem ik kwetsend en pijnlijk en ik vraag me serieus af waarom ik nog bij je ben.

Zo het hoge woord is eruit. Ik had inderdaad de laatste paar dagen gedacht wat doe ik nog hier. Heeft onze relatie nog wel zin. Heel serieus had ik daar eigenlijk niet over nagedacht, omdat eigenlijk al mijn aandacht ging naar Roy. De knappe getinte man uit de trein, die me geil en heet maakte. Wat wil je zeggen Lei dat je bij me weg gaat. Dat weet ik nog niet, antwoord ik naar waarheid, daar moet ik nog goed over nadenken. Hij kijkt me aan, dit had hij totaal niet zien aankomen, dat blijkt wel. Hij duwt me opzij en loopt dan zonder iets te zeggen het kantoor van Jurg uit. Jurg en Inge kijken mij verbaasd aan. Geen goed gesprek, vraagt Inge. Ik weet het niet, antwoord ik naar waarheid.

Naar mijn bureau lopend ga ik aan het werk, maar merk al snel dat ik mijn aandacht er niet bij kan houden, het gesprek met Mart en de bom die ik heb laten vallen of ik wel of niet bij hem weg zou gaan, houden me toch iets meer bezig dan ik had verwacht. Jurg is het ook opgevallen dat ik mijn aandacht er niet bij kan houden en iets voor half twaalf roept hij zich bij me in zijn kantoor.

Lei het heeft geen zin voor vandaag, pak je spullen en ga naar huis. Zoek uit wat je wilt, je eigen kerel of Roy. Verbaasd kijk ik hem aan, hoe weet jij van Roy en mij, vraag ik hem. Ja, we hebben jullie gezien op het toilet een paar dagen terug Inge en ik. Ohhh…is het enige wat ik kan zeggen. Ik sta op en verlaat het kantoor. Pak mijn spullen bij elkaar en loop zonder Inge een prettig weekend te wensen het kantoor uit. Op het station aangekomen loop ik gehaast naar de trein die er tot mijn verbazing nog staat. In de trein, dwalen mijn gedachten af naar Mart.

Hij leek serieus geschrokken te zijn van het feit dat ik hem misschien zou willen verlaten. Zou hij dan toch van me houden, of zou het allemaal maar spel zijn. Mijn gedachten blijven afdwalen ik weet het allemaal niet meer. Op het volgende station haast ik me naar de andere wachtende trein en voor ik het wel en goed besef rijd ik het station voorbij waar ik eruit moet. Ook dat nog, ik ben er echt niet bij, zeg ik tegen mezelf. Bij het volgende station stap ik uit en dan loop ik naar het andere perron terug. Ik zie twee meiden staan die druk met elkaar in gesprek zijn. Als ik de naam Roy hoor vallen blijf ik onopgemerkt staan luisteren.

Als ik het goed begrijp is het dus heel serieus tussen jou en Wilco hoor ik het blonde vrouwtje zeggen. Ja, heel serieus, begrijp eigenlijk ook niet wat ik ooit in Roy heb gezien, zijn neef is echt wel duizend keer beter. Wilco ik peins mijn gedachten, Mart zijn oude collega heette ook Wilco. Zou wel heel stom toeval zijn als er hier een connectie is. Ze luistert verder naar wat de meiden nog meer bespreken. Denise, nu hebben wij dan meiden weekend, maar heb je dan genoeg van Wilco. Nee, nog lang niet, maar zijn oude collega met wie hij zo goed bevriend is, die komt van het weekend langs. Hij heeft strubbelingen in de relatie met zijn vriendin en moet echt even een time out hebben. Ken je zijn vriendin, hoort ze de andere meid weer vragen. Alleen uit verhalen, maar Lei zoals ze heet moet niet echt makkelijk zijn in de omgang. Dit is geen toeval denk ik, zij hebben het over mij, ik kan Denise nu wel eens goed bekijken en snap wel waarom Roy op haar is gevallen. Ze ziet er goed uit, ze is een stuk kleiner als haar, maar ze oogt vriendelijk in ieder geval.

De dames stappen voor mij in de trein en ik neem tegenover hun plaats in de coupe. Het is redelijk druk dus ze schenken niet teveel aandacht aan mij. Met mijn hand mijn hoofd ondersteunend hebben ze niet in de gaten dat ik hun gesprek aandachtig volg. Ga je nog bij Roy langs om je spullen te halen. Ja, dat moest dit weekend, anders gooide hij alles weg. We kunnen wel aan Marcel vragen of hij even heen en weer wilt rijden, is het veel. Valt wel mee het belangrijkste voor mij is eigenlijk mijn kleren, de rest gooit hij maar weg.

Lei staat op omdat ze het station naderen waar ze eruit moet. De meiden staan nu druk kwebbelend achter haar. Wel tof voor Wilco dat hij zijn goede ex collega weer eens ziet. Ja, dat zeker maar vind het ook lullig voor zijn ex collega dat hij zo’n moeilijke vriendin heeft, dan wil je toch maar wat graag even ontsnappen. Dit is de Mart die ik ken, beetje zielig lopen doen bij anderen en dan vertellen dat ik de boeman ben. Hij zoekt het maar uit, blij dat ik het hele weekend voor mezelf heb. Mijn fiets uit de fietsenstalling halend fiets ik naar huis. Als ik door de poort ben en mijn fiets in de schuur heb gezet en richting de achterdeur loop ben ik verbaasd te zien dat Mart de deur voor me open doet. Ben je nu al thuis, vraagt hij. Diezelfde vraag kan ik ook aan jou stellen, zeg ik tegen hem en loop langs hem heen naar binnen. Ik ben van het weekend naar Wilco, zegt hij tegen mij dus je kan doen en laten wat je wilt. Dat weet ik, wilde ik zeggen maar kan me nog net op tijd inhouden. Is dat met een reden, vraag ik hem. Ja, zegt hij ik doe wel meer mensen verwaarlozen en het wordt tijd die banden eens aan te halen. Ohhh…dus als ik het goed begrijp is Wilco voor jou belangrijker dan ik.

Dat zijn jou woorden Lei, maar volgens mij wilde je eens goed nadenken of je nog wel verder wilde met mij en dan geef ik je die ruimte om het goed te overdenken en dan smijt je me dit voor de voeten, vind ik niet zo gepast. Naar hem opkijkend zie ik niks, geen emotie helemaal niks wat mij nog meer overtuigingskracht geeft dat hij helemaal niet om me geeft.

Ik ben weg, zegt hij zijn tas van de keukentafel pakkend, ben pas zondagavond laat terug. Geen kus, helemaal niks en dan via de voordeur zie ik hem vertrekken. Ik uit een zucht, waar die vandaan komt weet ik eigenlijk niet. Dan schiet Roy door mijn gedachten, nu kan ik zonder problemen een heel weekend met hem doorbrengen en dat staat me wel aan. Ik loop naar boven om mezelf eens een lekkere uitgebreide douche beurt te geven. Na dertig minuten vind ik het dan toch echt welletjes geweest en loop naakt naar mijn slaapkamer. Ik pak mijn telefoon en begin staand voor de spiegel enkele foto’s van mezelf te maken. Normaal gesproken doe ik dit niet, maar ik voel me opgewonden en geil. Ik stuur er enkele door naar Roy met de tekst eronder. Ik ben voor jou het hele weekend.

Roy zit in de trein als hij zijn telefoon hoort afgaan. Ze hadden allemaal vrijaf gekregen van Jurg. Van Inge had hij gehoord dat het gesprek met Mart niet helemaal goed was verlopen tussen Lei en haar vriend, maar het fijne wist ze er ook niet van. Hij opent zijn telefoon en ziet enkele naaktfoto’s van de vrouw die hem knettergek maken. Zijn pik in zijn broek steigert gelijk naar ongekende proporties.

Kom je halen, zodra ik thuis ben, kan niet wachten heb zin in je, typt hij snel terug. Niet veel later staat hij op het station en loopt dan naar zijn woning om zijn auto op te halen. Zijn tas gooit hij naar binnen en dan stapt hij zijn auto in. Hij weet heel niet waar hij naar toe moet. Ja, de Maasdamstraat en vandaar uit geen flauw idee. Binnen een kwartier is hij op de Maasdamstraat en stuurt haar een bericht voor haar huisadres. Het is nog geen tien minuten verder, ziet hij als hij het heeft ingetoetst in zijn navigatie systeem. Kom je achterom, ziet hij in zijn beeldscherm verschijnen. Hij parkeert de auto en loopt dan de steeg door, het is het vierde huis telt hij. De poort doorlopend, komt hij in een ruime tuin. Snel sluit hij de poort en loopt naar binnen. De deur achter hem sluitend, ziet hij haar uitnodigend met haar benen wijd zitten op de keukentafel. Mmmm…kijk eens wie we daar hebben, zegt ze hem geil aankijkend.

Ze zit in heel opwindend lingerie setje op de eettafel, haar benen gespreid, haar kutje glinstert van geilheid. Waar wacht je nog op treinman, zegt ze hem aankijkend ondertussen likt ze haar lippen af.
Roy is met stomheid geslagen, hij loopt op haar af en als hij zijn broek wil openen houdt ze hem tegen. Nee, zegt ze hem aankijkend zitten en likken. Ik wil dat je me helemaal aflebbert. Ze sluit haar ogen, ze zit er ongelooflijk geil uit. Snel doet hij wat er van hem verwacht word, hij neemt plaats op de stoel en buigt zijn hoofd voorover om haar een uitgebreide lik beurt te geven.

Als snel voelt hij haar hand op zijn hoofd ze duwt hem krachtig tegen haar kutje aan, zo te voelen verricht hij goed werk en zo te horen al helemaal, kreunen en hijgen is het enige wat hij buiten haar soppende kut hoort. Haar onderlijf kronkelt wild heen en weer als hij twee vingers in haar diepte laat glijden en zijn mond vast zuigt op haar knopje. Jaaaa…..jaaaa……jaaaaaaaaaaaa……..gilt ze het inmiddels uit. Een vloedstroom aan vocht is het gevolg. Hij slobbert alles gulzig op, terwijl ze nog ligt na te komen van haar orgasme staat hij op en drukt hij zijn eikel naar binnen, gevolgd door de rest, ze opent haar ogen als hij met lange halen haar begint te neuken.

Kreunend, hijgend en met het uiten van kleine gilletjes geniet hij van de sexy vrouw die hem opwachtte. Hij gaat als een beest te keer in haar kutje, maar het maakt haar alleen maar heter en geiler dan dat ze al is. Hij ramt en ramt zijn pik in en uit en dan ramt hij zo hard naar binnen dat zijn zaad krachtig uit hem schiet. Haar hele lijf trilt, is bezweet en als ze zich opricht kijkt ze hem geil aan. Mmmm….dit beloofd een fantastisch weekend te worden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Zaterdag

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Mike's Pik Is...Door: Penpaal
Gelezen: 7823x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voyeur, Megapik, Neuken, Orgasme, Klitje
15-07
7.5
:: Gechanteerd Door Haar ExDoor: Penpaal
Gelezen: 9129x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naaktfoto's, Video's, Internet, Neuken, Ex, Chantage
13-07
7.7
:: GipspootDoor: Penpaal
Gelezen: 8607x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gips, Buurvrouw, Anaal, Partnerruil
13-07
8.4
:: De Verbouwing - 7Door: MereluittG
Gelezen: 4542x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, BDSM, Overspel
12-07
8.8
:: Het Gras Is... - 2Door: Scarlett
Gelezen: 12563x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanige Vrouw, Overspel, Neuken.
05-07
8.9
:: Een Weekend Alleen ThuisDoor: GuiltyPleasures
Gelezen: 11468x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Overspel, Fantasie
04-07
8.0
:: Buurvrouw Ineke Staat...Door: Penpaal
Gelezen: 18282x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Spuitorgasme, Klitpiercing
04-07
8.5
:: De Hotelkamer - 2Door: Michaelus71
Gelezen: 10119x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-07
8.5
:: Getrouwde AliceDoor: Tom85
Gelezen: 15467x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Getrouwd, Vakantie
03-07
8.3
:: Het Gras Is... - 1Door: Scarlett
Gelezen: 17782x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vreemdgaan, Overspel, Neuken, Overgave, Onderdanige Vrouw
02-07
8.7
:: De Hotelkamer - 1Door: Michaelus71
Gelezen: 13652x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.3
:: Middagje StrandDoor: Jonl
Gelezen: 20019x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Strand
29-06
8.8
:: Eerste Keer GenomenDoor: Anna-Lynn
Gelezen: 24701x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Beffen, Vreemdgaan, Bbc
27-06
8.3
:: Wie Weet Raad?Door: Swaantje
Gelezen: 13148x
Reacties: 18
Lengte: Gemiddeld
Tags:
27-06
8.3
:: Monica Herkent Zich... - 2Door: Bobber19
Gelezen: 6933x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Monica
25-06
7.9
:: Gecuckold Door Een Vrouw? - 2Door: Ivan
Gelezen: 7467x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Ruined Orgasm, Cuckoldress
24-06
7.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!