Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Belevenissen Van Meta - 14

Anderhalf jaar geleden begon ik te vertellen van de dag dat ik mij voor de allereerste keer in mijn gleuf liet neuken (lees die nog even, om weer in het verhaal te komen). Ik ontdekte dat dat net zo heerlijk was dan het neuken in mijn kontje. Henk (een al wat oudere vriend) is dan ook een fantastische man, die vrouwen (en mannen) heerlijk weet te verwennen.

Bij Henk kwam onder andere ook Carla op bezoek. Zij kwam met een man, die nadat hij flink was klaargekomen onderuit zakte en in slaap viel. Zo kwam ik samen met de leergierige Carla in de slaapkamer terecht. Daar leerde ze eerst zichzelf (en mij) te vingeren en wachtte ongeduldig op de dingen die zouden volgen.


Likken

Ik schoof een kussen onder haar billen, zodat haar kutje uitdagend omhoog stak. Ik duwde haar knieŽn omhoog en uitelkaar. Haar maagdelijke kutje opende zich een heel klein beetje.

"Ik doe het alleen als je het straks ook bij mij doet", dreigde ik haar.

"Ja, ja", schreeuwde ze nu ongeduldig.

Ik boog mij voorover en raakte met het puntje van mijn tong haar knobbeltje.

Haar lichaam rilde van spanning.

Zachtjes gleed mijn tong heen en weer langs haar jonge gleuf. Aan reacties van haar lichaam maakte ik op dat ze er van genoot. Elke keer als ik even stopte, drukte ze haar buik omhoog om het contact met mijn tong niet te verliezen. Terwijl mijn tong haar kutje bewerkte, gleden mijn handen over haar ranke lichaam. Haar tepeltjes waren hard geworden. Zij genoot, maar ook ik genoot. Ik voelde een golf van geilheid over mij heenkomen.

"Nou jij", haastte ik me te zeggen. We wisselden van plaats en even later voelde ik haar hoofd op mijn schaamhaar rusten. Heel aarzelend stal ze haar tongetje tussen mijn schaamlippen. Eerst een heel klein stukje en dan steeds verder. Ik hield het van geilheid bijna niet meer uit. Over mijn buik keken we elkaar aan. Het was aan haar gezicht duidelijk te zien dat ze het eng vond.

"Als je niet durft, of niet wilt, moet je het niet doen, hoor", fluisterde ik haar toe.

"Ik wil wel, maar ...", fluisterde ze op twijfelende toon terug.

"Kom maar andersom op mij liggen", vroeg ik haar, "misschien gaat het dan beter". Een ogenblik later had ik een prachtig uitzicht op haar roze gleuf. Na wat geschuif lag ze goed en kreeg ze ook de smaak van het likken te pakken. Snel gleed haar spitse tongetje door mijn gleuf. Ze raakte daarbij niet zo vaak mijn knobbeltje, maar dat vond ik niet zo erg. Ik zou anders toch in de kortste keren klaar
gekomen zijn. Nu duurde het veel langer en ik genoot intens van haar.

Terwijl we heerlijk met elkaar bezig waren, kwamen Lia en Henk binnen. Ook zij kwamen op het bed en binnen de kortste tijd lagen ze heerlijk met elkaar te vrijen. Carla had de dikke pik van Henk ontdekt en keek er aandachtig naar. Ik zag dat ze even aarzelde, maar toen greep haar hand naar de penis. Henk was zichtbaar verrast. Terwijl hij met Lia verder vrijde, liet hij Carla met zijn pik spelen.

Lia smeekte Henk haar te neuken. Toen hij aan dat verzoek voldeed, keek Carla vol aandacht toe. Ze zag de dikke penis soepel de gleuf binnen glijden. Met een flink tempo en met lange halen zorgde Henk ervoor dat Lia tweemaal achter elkaar klaarkwam. Met gekruiste benen ging Henk daarna voor Carla zitten. Zijn pik glom van het vocht en stond recht overeind. Carla kon
er nu naar hartelust mee spelen.

Lia en ik zochten elkaar op. Ze had dan wel tweemaal achtereen een orgasme gekregen, maar ze was zeker nog niet uitgeblust. Terwijl we elkaar heerlijk verwenden, hoorden we Henk af en toe Carla aanwijzingen geven. Echt tijd om daar aandacht aan te besteden had ik niet, want Lia bezorgde mij een heerlijk orgasme. Ze wist dat ik het lekker vind om dan door te gaan tot meer orgasmen volgden. Heel snel volgde het tweede en het derde orgasme.

Ook Lia genoot opnieuw van het heerlijke gevoel om klaar te komen. Henk haalde zwaar adem. Het was duidelijk dat hij nu snel klaar zou komen. Hij leunde achterover. De kleine handjes van Carla gleden over de dikke, stijve penis. Aan de geluiden die Henk maakte konden we horen dat hij het lekker vond. Lia moedigde Carla aan door te gaan. Ook toen de grote klodders geil uit de penis spoten, bleef Lia haar aanmoedigen. De laatste druppel geil werd uit Henk getrokken. Toen pas hield Carla op. Henk trok haar over zich heen en gaf haar een zoen.

"Je doet het ontzettend lekker", fluisterde hij haar toe, "en als je wilt, mag je wel vaker komen."
"Ja!", juichte Carla, half vragend, half toestemmend.
"Natuurlijk", antwoordde Henk, "zo vaak als je wilt. Heb nu nog maar even plezier met deze twee meiden."

Henk verdween in de douchecel.

Op onze vraag wat Carla nu wilde, antwoordde ze dat ze gelikt wilde worden. Lia kroop onmiddellijk tussen haar slanke tienerbeentjes. Ik ging naast hen liggen. Aan het gezicht van Carla kon ik zien dat ze het heerlijk vond. Ze had haar ogen gesloten en een glimlach lag rond haar mond. Ze kreeg niet echt een orgasme, maar ze kreeg er ook niet genoeg van.
I

k loste Lia af. het puntje van mijn tong zocht naar het knobbeltje van Carla. Even leek het er op alsof ze toch een orgasme zou krijgen. Het bleef echter alleen bij zuchten, kreetjes en ze fluisterde:"Lekker!"

De dikste ooit ...

Henk verstoorde ons spel. Hij stuurde Carla en Lia weg. Zelf kwam hij even later terug met een man. Henk stelde ons aan elkaar voor. Terwijl de man zich uitkleedde, kwam Henk bij mij op bed zitten. Op zachte toon vertelde hij dat Thijs erg geilde op billen en kontgaatje. Henk had hem speciaal daarom uitgenodigd. Henk wenste ons veel plezier, stond op en verdween. Thijs liet zijn onderbroek zakken.
Toen hij zich omdraaide en op mij toeliep, kreeg ik een benauwd gevoel. Zo'n dikke penis had ik nog nooit gezien. Heel dik en stijf hij rechtop gericht.

Ik betwijfelde of de penis mijn kontgaatje wel in zou kunnen. Thijs was blijkbaar vaker bij Henk geweest, want hij wist precies waar de condooms lagen.

Terwijl hij behendig het zachte rubber over zijn pik rolde, verzocht hij mij op mijn knieŽn te gaan liggen. Ofschoon ik mijn knieŽn al gespreid had, duwde hij ze nog verder uitelkaar. Met de toppen van zijn vingers streelde hij mijn rug en billen. Een vinger draaide rond mijn anus.

Met op iedere bil een hand trok hij mijn bilnaad open. Ik verwachtte nu dat zijn penis naar binnen zou worden gedrukt.
In plaats daarvan voelde ik zijn mond op mijn bilnaad. Het puntje van zijn tong kringelde rond het gaatje. Af en toe drukte zijn tong tegen de sluitspier. Deze druk werd iedere keer grote en op een gegeven moment schoot het puntje de sluitspier voorbij. Ik ontspande me en liet hem mijn kontje likken. De sluitspier werd steeds soepeler en de tong sopte steeds vaker en diepe mijn anus binnen. Zijn mondvocht had mijn kontje en mijn bilnaad nat en glad gemaakt.

Ik lag te genieten. Daardoor kwam toch nog onverwachts het moment dat de punt van de dikke penis tegen mijn kontgaatje werd gedrukt. Zachtjes vergrootte Thijs de druk. Ik trachtte me te ontspannen, maar de sluitspier gaf veel weerstand.

"Auughhh", schreeuwde ik toen de druk te groot werd en de penis de sluitspier passeerde. Meteen schoot de helft van de penis naar binnen. Ik snakte naar adem. Thijs drukte verder. Elke keer als de pik een stukje verder naar binnen gleed, kreunde ik erg luid. Het deed wel steeds pijn, maar het was ozo lekker. Het duurde ten minste tien minuten voor de pik stukje voor stukje naar binnen was geschoven. Heel langzaam begon Thijs te neuken. Ik kreunde en steunde bij elke beweging. Gelukkig duurde het niet zo
lang. Thijs kwam al snel klaar. Hij bewoog niet meer, maar spoot met krachtige stoten het condoom vol. Met zijn pik nog in mijn kontje gleden zijn zachte handen over mijn billen.

"Heb ik je erg pijn gedaan", vroeg hij.

Ik zei dat het niet zo erg was geweest. Hierop vertelde hij dat het een lang gekoesterde droom was om op deze manier klaar te komen. Tot nu toe hadden de meisjes of vrouwen, bij het zien van zijn overmatig dikke pik, geweigerd. "Ik ben erg blij dat ik wel bij jou
mocht", eindigde hij zijn verhaal.

"Ach, ik vind het wel lekker", antwoordde ik, "maar zo'n dikke heb ik nog nooit gehad."
"Heb je er spijt van", wilde hij weten.
"Natuurlijk niet", reageerde ik, "hij is er toch ingegaan en je bent toch lekker klaar gekomen?"
"Ik wel, maar jij nog niet", was zijn antwoord.
"Dat geeft niet hoor, ik ben blij dat ik een wens van je kon vervullen", zei ik.
"Ja heerlijk was het. Mag ik het een andere keer nog eens doen?
"Dat is goed", beloofde ik hem, "maar nu lig ik niet zo gemakkelijk meer".

Thijs verontschuldigde zich en begon voorzichtig zijn pik terug te trekken. Hij was nu niet zo stijf en hard meer, maar toch ging het moeizaam. Of ik wilde of niet, ik moest steeds kreunen. Toen de eikel mijn sluitspier passeerde, slaakte ik zelfs een harde
kreet. Soepel gleed de gevulde top van het condoom uit mijn kontje. Vermoeid rolde ik op mijn zij.

Toen Thijs het bed uitstapte, zag ik dat zijn pik nog recht naar voren stond. Met verbazing keek ik naar het condoom. Het geil vulde bijna de helft van het condoom.

"Je hebt ook veel gespoten", zei ik en dacht dat het maar goed was dat zijn pik niet in mijn mond was klaargekomen. Thijs kleedde zich weer aan.

"En", vroeg Henk, die zijn hoofd om de deur stak, "is het gelukt?"
"Oh, het was zo lekker", antwoordde Thijs, "ik ben blij dat je mij deze gelegenheid gaf. Je moet mij waarschuwen als Meta er weer is".
"Dus het is jou ook bevallen", sprak Henk mij aan, "we hebben je anders in de kamer horen schreeuwen en kreunen".
"Ik wil jou wel eens horen als je zo'n dikke in je kont krijgt", reageerde ik fel.
"Ja, dan zou ik ook krijsen", gaf Henk toe en vroeg of ik nog even in de slaapkamer wilde blijven omdat hij een paartje verwachtte.

Nicole en Jan

Juist op dat moment ging de deurbel. Henk nam Thijs mee. Even later kwam hij terug met een jong stel.

"Dit is Meta", stelde hij mij voor, "en vermaken jullie je maar."

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Het meisje trok haar jurk over haar hoofd en smeet haar slipje in de richting van een stoel.

"Hallo, ik ben Nicole", zei ze terwijl ze op het bed sprong. Ze rook heerlijk en toen ze tegen mij aankroop, voelde ik haar zachte koele huid.

"Henk heeft zoveel geils over je verteld, dat ik nu al opgewonden ben". Haar slanke handen en vingers gleden over mijn lichaam. Mijn lippen vonden de tepels van haar spitse borsten. Met snelle bewegingen liet ik mijn tong over de harde tepels gaan.

"Lik me", vroeg ze half smekend. Dat liet ik mij geen tweede keer vragen, want ik was door haar behoorlijk geil geworden. Ze trok haar knieŽn op, waardoor haar gladgeschoren gleuf uitnodigend openstond. Toen ik mijn mond op de zachte lippen zette, drukte ze haar onderbenen en hielen op mijn rug. Door de druk van mijn mond opende haar schaamlippen nog verder en mijn tong schoot diep naar binnen. Bij het opkrullen van mijn tong raakte ik haar harde knobbeltje.

"Jah, jah", zuchtte ze. Ik had geen moeite haar een flink orgasme te bezorgen. Zuchtend en steunend kwam ze klaar, waarbij er veel sappen vrijkwamen.

Ze verloste mij uit haar stevige houdgreep, pakte met beide handen mijn hoofd vast en trok mij over haar heen. Ze bedankte zich met een heerlijke tongzoen.

"Zo", zei ze, "dat had ik echt nodig. Nu kunnen we op ons gemak verder gaan. Kom, Jan."

De jongen had de hele tijd toegekeken en daarbij stevig met zijn pik gespeeld. Hij zat nu op zijn knieŽn naast ons. Nogsteeds gleed zijn hand over zijn stijve penis.

"Zullen we gelijk maar met z'n drieŽn", vroeg hij aan Nicole, "want ik denk dat ik het niet erg lang meer kanhouden".
"Mij best", antwoordde ze. Nicole rolde een kussen onder haar hoofd en dirigeerde mij met de benen aan weerszijde van haar hoofd. We konden elkaar nu gelijktijdig likken.

"Jan komt er dan vanzelf wel bij", had ze beloofd.

Ik lag op mijn knieŽn en mijn schouders vonden steun tegen haar dijen. Ik voelde haar spitse tong tussen mijn lippen likken. Haar tongspel rond mijn knobbeltje maakte mij nog geiler.

Jan kroop dicht achter mij, zette zijn beide handen in mijn zij en drukte zijn piemel tussen mijn billen. Even stuurde hij hem met zijn hand naar het kontgaatje, maar drukte hem toen met een stoot naar binnen. Vrijwel onmiddellijk begon hij te neuken. Dit was heel wat aangenamer dan een halfuur geleden met Thijs. Vol overgave likte ik de gleuf van Nicole, terwijl ik zelf aan beide kanten verwend werd. De krampjes die mijn orgasme begeleidden braken los. Angstvallig sloeg ik mijn beide armen om de dijen van Nicole en probeerde zo lang mogelijk door te gaan met likken.

Het orgasme was een langdurige aaneenschakeling van genotskrampen, waaraan geen eind scheen te komen.
Wel ontdekte ik dat Jan zijn pik had teruggetrokken, maar Nicole ging heerlijk verder.

Heel langzaam eindigde mijn orgasme. Aan het samentrekken van haar schaamlippen merkte ik dat ook Nicole klaarkwam. Haar orgasme duurde niet zo lang.

"Zo", zei Nicole toen we in elkaars armen lagen, "nu nog een goeie neukbeurt, dan kan mijn dag niet meer stuk". "Ga jij Henk eens halen, Jan".

Jan was uit de douche gekomen en verliet de slaapkamer. Even later kwamen Henk en Lia de kamer binnen. Nicole kreeg haar zin en werd door Henk hevig en langdurig geneukt. Dat de vrijpartij tussen Lia en mij ook lang en hevig was, is te begrijpen.

Henk en Nicole waren nog aan het vrijen, toen Lia en ik de slaapkamer verlieten en de woonkamer ingingen.

Daar zat de kleine Carla met de pik van Jan te spelen.

Evenals voor mij was het voor haar een heel geile dag geweest.

Op Oudejaarsavond heb ik Carla weer ontmoet. Ik vertelde haar over mijn schrijfsels hier, en zag dat ik dit deeltje nog niet geplaatst had. Ik herinnerde haar verhaal hoe zij kennis maakte met sex en waar haar voorkeur voor penissen vandaan kwam. Ik heb haar gevraagd het verhaal ook eens op papier te zetten en op deze te plaatsen. Dat zou ze doen, dus binnenkort kunnen jullie, als daar belangstelling voor is, ook HAAR verhaal lezen. Ik ga dan kijken of ik weer eens tijd heb om mijn belevenissen verder uit te werken.

Nu ga ik snel dit deeltje op de site zetten en dan snel naar les.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6854x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2243x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4824x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20149x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10454x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9514x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15990x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14420x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9144x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15726x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10892x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3237x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19370x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18265x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!