Opwindend.Net
Voor zij die hierin bepaalde stukken mogelijk zouden herkenn uit een oudere minaar. Ik ben de auteur van die verhalen reeks.

Zoals elke vrijdag ging Marthe mee met haar moeder naar de supermarkt. Dit voor de wekelijkse boodschappen. Het was een ritueel dat moeder en dochter al jaren deelde. En ondanks dat Marthe 17 was genoot ze hier nog van. Met haar moeder kon Marthe bijna alles bespreken. Alleen vriendjes, dat was een onderwerp dat ze het liefste deelde met haar beste vriendin Allison.

Met het begin van de vakantie baalde Marthe er wel van dat haar vakantie job niet doorging. Pas eergisteren hadden ze laten weten dat ze niet moest komen. In de supermarkt was dit van keer het onderwerp tussen moeder en dochter. Marthe baalde er echt van. En haar moeder probeerde haar te sussen met de woorden dat er wel mogelijk alsnog iets uit de bus ging komen. Op het einde van de boodschappen keek haar moeder nog altijd is bij de zoekertjes. Want er mocht eens iets interessants tussen staan. Dit deel van winkelen haatte Marthe. Maar haar moeder trok er zich niets van aan.

“Marthe hier staat dat mijnheer Nielson iemand zoekt.” “Mijnheer Nielson?” “Ja de beurshandelaar die zo vaak in het nieuws komt.” “Ah ja.” zei Marthe met een glimlach. Haar moeder gaf er gelukkig geen aandacht aan. Mijnheer Nielson vond ze een heel mooie man. Telkens ze hem op het nieuws zag kreeg ze een warm gevoel binnenin.

“Voor wat zoekt hij iemand?” “Hij zoekt iemand voor in het huis. Het is maar voor een maand. Weet je wat ik neem het kaartje mee. Want je kan er niet onaardig mee verdienen. 20 euro per uur maar wat is nu 20 euro voor zo'n man.” zei haar moeder.

Onderweg naar huis belde Marthe op dringende aanraden van haar moeder naar mijnheer Nielson. Ze kreeg hem zelf aan de lijn tot haar verbazing. En ze maakte voor die namiddag nog een afspraak met hem. “Trek iets deftig aan hé.” “Ja mams ik ga die zwarte legging aan doen met dat ene topje.” “Ja dat is goed en doe je haar in een staart.”

Eenmaal thuis deed Marthe haar zwarte legging aan en kamde ze haar blonde lange haren. Alvorens het in een staart te doen. Haar hart klopte in haar keel want seffens ging ze mijnheer Nielson ontmoeten. Haar beste vriendin had haar al duizend maal gevraagd wat ze nu zag in mijnheer Nielson maar ze kon het maar niet verklaren.

Met de bibber in haar benen belde ze aan. Het was mijnheer Nielson zelf die de deur open deed. Ze stelde zich zelf voor en ze ging naar binnen. In de ruime woonkamer vroeg hij haar te gaan zitten. In de leren zitbank. Zelf nam hij tegenover haar plaats.

Hij vroeg haar waarom ze de job wou en of ze al ervaring had. Eerlijk antwoordde Marthe dat ze thuis wel hielp maar dat ze voor de rest geen ervaring had door haar jonge leeftijd.

“Ik heb wel een goed gevoel bij je Marthe en ik wil je graag de kans geven om hier thuis bij mij te komen poetsen. Het werk op zich is licht maar ik verwacht wel dat je iedere dag komt. Per dag maak ik een lijstje met wat er moet gebeuren. Voor het gemak ga ik je ook een sleutel geven. De code van het alarm is niet nodig daar ik toch thuis ben.”

Marthe bleef nog even voor verder afspraken te maken voor de volgende dag en vertrok erna terug met de fiets naar huis. Net wanneer ze de oprit opreed kwam haar vader er aangereden. Eenmaal binnen vertelde ze het goede nieuws aan haar ouders dat ze de job had gekregen. “Het is wel maar voor 4 uur per dag maar het kunnen er meer worden.” “Ook al is het 4 uur dan nog verdien je een mooie cent.” zei haar vader

Na het eten ging Marthe naar boven en chatte ze de hele avond met Allison. Natuurlijk was mijnheer Nielson één van de onderwerpen. Voor de veiligheid vertelde Allison maar niets over het bedrag dat ze ging verdienen. Ze wilde Allison niet jaloers maken of zo.

De volgende ochtend vertrok ze een kwartiertje vroeger naar Mijnheer Nielson. Ze wou op haar eerste dag zeker niet te laat zijn. Met haar gekregen sleutel liet ze zich binnen en ging naar de keuken. Hier maakte ze koffie klaar. Dit was een dagelijkse opdracht die ze moest doen, had hij haar gisteren verteld.

Juist gehuld in een blauwe kamerjas kwam mijnheer Nielson binnen. Gisterenavond had ze nog op internet opgezocht hoe oud hij was. Maar voor zijn 67 jaar zag hij er nog best vitaal en goed uit. Toen ze hem zo zag staan in zijn kamerjas voelde ze haar haar kloppen in haar keel. Zou ze verliefd zijn vroeg ze zich af.

Mijnheer Nielson haalde haar uit haar gedachten gang en vroeg haar om koffie in te schenken wat ze gewillig deed. “Ik heb gisteren al een lijstje voor je gemaakt wat je moet doen vandaag. De volgorde heb ik er bij gezet.” Marthe nam het lijstje aan van Mijnheer Nielson en las dat ze eerst moest stofzuigen boven, erna met een vod door de badkamer moest gaan, de badkamer en de wc dweilen, …...

Nadat hij haar alles gewezen had waar alles stond ging Marthe naar boven. En begon ze met het stofzuigen. In elke kamer moest Marthe stofzuigen en het huis was best wel groot. Het was meer een villa dan een huis. Aan de kamers leek maar geen einde te komen.

In het begin kwam mijnheer Nielson nog is kijken maar eens hij door had dat ze het goed deed. Liet hij haar met rust. Voor het werk wat aangenamer te maken had ze haar I-pod bij. Dit had ze wel eerst aan hem gevraagd of ze dit mocht. Mijnheer Nielson maakte er geen punt van zolang haar werk maar goed gedaan was.

Daar het warm weer was. Ging Marthe halverwege haar werk naar beneden om een flesje water te nemen. In de koelkast in de keuken vond ze geen water. Maar mijnheer Nielson had haar verteld mocht er daar geen water staan dat ze dan altijd een flesje mocht nemen uit de koelkast die aan het zwembad stond.

Met haar muziek nog op liep ze naar het zwembad. Net wanneer ze haar flesje water had genomen. Kwam mijnheer Nielson naakt uit het zwembad. Als verstomd keken ze elkaar nu aan. Door haar Muziek had ze Mijnheer Nielson ook niet gehoord laat staan gezien.

In een reflex zette ze haar muziek af. Muisstil stonden ze nu tegenover elkaar en haar ogen dwaalden af naar zijn geslachtsdeel dat er best wel groot uit zag. Mijnheer Nielson deed geen enkele moeite om zijn geslachtsdeel te bedekken. En Marthe bleef er naar staren en ze voelde haar gezicht rood worden. Mijnheer Nielson geraakte uit zijn shock van het verschieten en probeerde zijn geslachtsdeel als nog te bedekken. Maar het was al te laat. Marthe zag nu zijn geslachtsdeel groter, dikker en stijver worden.

Marthe had nu al enkele piemels gezien maar nog nooit zo een grootte als Mijnheer Nielson. Bovendien kon ze haar ogen er niet afhouden. Mijheer Nielson besefte dat het weinig zin had om zijn handen er voor te houden en liet ze zachtjes terug op zij gaan. “het spijt mij” zei hij maar Marthe hoorde zich zelf zeggen dat het niet erg was.

Langzaam voelde ze haar voeten in beweging komen richting hem en ook hij stapte dichter naar haar toe. Voor ze het wisten stonden ze haast tegen elkaar geplakt. Ze voelde zijn arm rond haar middel komen en ze keken elkaar recht in de ogen aan. Voor ze het goed en wel besefte voelde ze haar mond de zijne raken. Hun tongen verstrengelde zich niet veel later. Zijn gespierde armen gingen nu zachtjes over haar rug heen en weer. En ze voelde tegen haar buik zijn enorme geslachtsdeel drukken. Er ging een huivering van genot door haar heen.

De handen van Mijnheer Nielson gingen onder haar rode T-shirt en ze voelde dat deze naar omhoog werd getrokken. Ze stopte met kussen en gewillig en zonder enige tegenwerking van haar kant uit liet ze haar T-shirt uit doen. Waardoor ze in haar lichtblauwe BH voor hem stond. Deze verborg haar C75 cupmaat.

Zijn ondertussen droge handen begonnen haar borsten te strelen. Door de stof van haar BH werden nu haar stijve tepels zichtbaar. Voorzichtig liet Marthe haar handen naar beneden gaan en streelde de stijve piemel van mijnheer Nielson. Zachtjes trok ze hem af. De handen van mijnheer Nielson gingen weer achter haar rug en en maakte haar bh los.

Bedeesd en heel kalm trok hij zachtjes haar BH uit. Waarna hij met haar borsten begon te spelen. Zijn vingers speelde een tijdjes met haar tepels. Met een even bedeesde en kalme hand ging hij er na naar haar Jeans short.

Marthe hielp hem met de knop los te maken. En zo stond ze nog juist in haar flashy roze slipje. Waarop een klein plekje zichtbaar was van opgewonden zijn. Mijnheer Nielson ging op zijn knieën voor haar zitten plots en ze voelde hoe hij haar slipje uit deed. Marthe spreide wat haar benen en voelde niet veel later de tong van mijnheer Nielson die haar schaamlipjes likte. Haar handen gingen nu door zijn haar en ze sloot haar ogen. Mijnheer Nielson wist precies wat hij deed. En Marthe begon te kreunen. Het duurde dan ook niet lang meer voor ze klaar kwam. Al haar sappen likte Mijnheer Nielson op.

Hij stond terug recht en ze voelde hoe hij haar hand vast nam. Hij nam haar mee naar een comfortabel dubbel ligbed. Net wanneer hij haar wilde vragen om te gaan liggen. Gaf ze hem het teken om te gaan liggen. Zo gauw mijnheer Nielson lag ging ze boven op hem zitten. Ze nam zijn piemel vast en bracht hem naar haar gevoelige poesje.

Zachtjes liet ze hem zakken en ze voelde zich precies uit geroken worden. Buiten dat zijn piemel dik was was hij ook echt lang. Zo gauw hij volledig in haar zat begon ze hem te bereiden. Wanneer zijn hand haar borsten aanraakte nam ze ook zijn hand vast terwijl ze haar heupen ritmisch bewoog. Marthe voelde hoe mijnheer Nielson met haar borsten speelde. En zelf had ze maar één groot verlangen zijn sperma in haar poesje

Doordat ze daarnet al was klaargekomen had ze niet veel nodig voor een tweede orgasme. Nog maar net van haar tweede orgasme bekomen. Voelde ze dat mijnheer Nielson van houding wilde veranderen. Zonder enige moeite kwam ze van hem af. Ging op haar rug liggen en ontving bijna haast meteen weer zijn piemel in haar. Zo gauw zijn piemel in haar zat omklemde ze met haar benen zijn benen. Waardoor hij haar dieper kon nemen. Bij een derde orgasme voelde ze ook zijn zaad zich vermengen met haar sappen.

Teder kuste hij haar weer en hun tongen verstrengelden zich weer al vlug. Marthe had al veel gevoeld voor jongens maar geen enkel gevoel als het deze kon dit evenaren.

Niet veel later vroeg hij haar om mee te gaan zwemmen en samen trokken ze nu enkele baantjes. Tijdens het zwemmen vertelde hij dat zijn voornaam Hannes was en dat ze hem nu vanaf nu zo mocht noemen. Ook vertelde hij de geschiedenis van zijn naam. Gefascineerd luisterde ze naar hem.

Wanneer het bijna middag was vroeg hij haar om haar ouders te verwittigen dat ze langer mocht blijven als ze zelf het wilde. Meteen stuurde Marthe naar haar mama dat ze zeker tot vanavond werk had bij Mijnheer Nielson.

Zo gauw ze gestuurd had liep ze weer naar het zwembad. Ze voelde Hannes naar haar naakte slanke lichaam kijken. En stapte daarom extra traag. Waarna ze terug in het zwembad sprong. Weer begonnen ze baantjes te trekken en hierbij babbelden ze heel de tijd tijd. Het leek precies of ze maar niet uitgepraat geraakte;

Bij het afscheid dat in hun ogen veel te vroeg was. Spraken ze af dat ze vanaf morgen hele dagen naar hem zou komen. Net wanneer ze wilde doorgaan nam hij zijn portefeuille en gaf hij haar 200 euro. Angstig keek ze hem aan. Maar hij stelde haar gerust dat haar ouders zich anders vragen zouden stellen. “Ik hou van je Marthe, daar mag je niet aan twijfelen.” Ze zag in zijn ogen dat hij het echt meende “En ik hou van jou Hannes”

Met een grootte glimlach op haar gezicht reed ze met de avondzon richting huiswaarts. Hevig verlangend al naar morgen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Oudere Vriend - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6644x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2213x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4750x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6755x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20093x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10440x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9502x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15976x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14410x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9127x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15713x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10880x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19359x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18252x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!