Opwindend.Net
Noot:
Via mijn mailadres op Opwindend Net kreeg ik het verzoek van Fynn een verhaal te schrijven over hem en zijn vriendin. Na wat contacten kwam ik tot de conclusie dat de aangeleverde informatie ruim voldoende was er een serie van te maken. Hier volgt het eerste deel waarin we kennis met hem en zijn vriendin Lies maken. De verdere hoofdpersonen, haar tweelingzus Ilse en vriendin Eefje, worden in de volgende delen geïntroduceerd. De verhalen zijn door mij geschreven en berusten maar deels op de werkelijke gebeurtenissen. Dit eerste deel is een opbouw en heeft een rustige start.

• * * *
Hallo, in ben Fynn. Ik ben een Hollandse jongen met een Finse voornaam. Deze voornaam komt daar veel voor en betekent, zodat jullie dat niet op gaan zoeken, eerlijk of blond. Ik ben al een tijdje 16 jaar oud en woon in Zuid-Holland. Een mooiere provincie bestaat er voor mij. Van mezelf kan ik zeggen dat ik de gelukkigste man op aarde ben, want ik heb:
1. Het mooiste meisje op aarde, ja dat is Lies
2. Een toekomstig schoonzusje Ilse, haar tweelingzus, die wel in is voor een triootje
3. Haar goede vriendin Eefje, die beslist niet langs de kant blijft toekijken,

Op de basisschool zat ik in groep 8 waar ook Lies en haar tweelingzus in zaten. Al waren ze, in het begin, moeilijk uit elkaar te houden, toch vond ik Lies leuker dan haar zusje. En zoals dat op de leeftijd van een 12-jarige gaat, je deed stoer tegen je vrienden en je wilde er voor zorgen dat jij met haar ging. En nu, jaren later, blijkt het nog steeds géén kalverliefde te zijn, want we zijn nog steeds innig samen.

Wie is Lies?
Het mooiste meisje dat er op aarde bestaat, maar dat had ik al gezegd en ze is net als ik 16. Ze heeft blond haar, lijkt wel een missing angel, blauwe ogen waarmee ze je aan kan kijken dat je meteen voor haar valt en een paar heerlijke stevige tieten (cup C/D) met tepels die volgens mij altijd hard zijn. Dat ze haar intieme delen goed verzorgd op haar manier (en ik zorg ook héél goed voor die delen) staat natuurlijk buiten kijf. Haar tweelingzus is een exacte kopie van haar.

Kalverliefde
Ja, zo noemde haar en mijn ouders het in die tijd. Dat gaat wel over, nou mooi niet. Na groep 8 gingen we alle vier, ja met Ilse en beste Eefje, op de fiets naar het VMBO. Als een van de meisjes ‘toevallig’ een lekke band had dan mocht die bij mij achterop. Lies was stik jaloers als dit gebeurde, het liefst gaf zij dan haar fiets aan het ‘slachtoffer’ en ging ze in amazonezit bij mij achter op waarbij ze haar hand, om er niet af te vallen, om mijn buik sloeg en die hand niet altijd op de plaats bleef waar die moest zijn.

Huiswerk
Natuurlijk moesten we huiswerk maken en ook dat deze we met vieren. Meestal bij Lies thuis. Aan de eettafel zaten ze daar gebogen over onze boeken. Lies zat altijd naast me en haar zus recht tegenover mij, met daarnaast Eefje. Het gebeurde regelmatig dat hij ineens een voetje over zijn kruis voelde gaan. Op zich vond hij dat niet erg, maar als de hand van Lies daar toevallig lag, dan waren de poppen aan het dansen.
Zo verstreken er enkele jaren en Fynn was intussen 16 geworden en hij had nog nooit meer mogen doen dan met de tieten van Lies spelen, haar vingeren en af en toe pijpte ze hem. Tot op een dag dat hij haar weer thuis op kwam halen.

“Hey Fynn” riep ze van bovenaan de trap. Ze leunde voorover en zag dat ze haar grote tieten showde, tieten nauwelijks verpakt in een zwart-wit gestreept shirt. Zijn blik ging automatisch naar de splitsing tussen die sappige meloenen. Ze schraapte haar keel en keek hem verleidelijk aan. Fynn was sprakeloos en kon alleen maar “Uhhhh oh sorry Lies” uitbrengen en hij voelde zijn pik pulseren.

“Ik vroeg me af of je iets bijzonders van plan bent, want je weet dat ik morgen een belangrijk examen heb en dat heb ik, volgens mij, nog niet goed onder de knie heb, wil jij me alsjeblieft daarbij helpen?”

“Oh ehhhh….ja natuurlijk,” stotterde hij, dit was de kans waar hij al jaren op had gewacht. Hij kon alleen met haar zijn, haar zus was in geen velden of wegen te bekennen. “Wat zijn je plannen? Waarmee kan ik je helpen, schat?” Hij kon zijn ogen niet van haar malse sappige tieten afhouden. Zou hij haar nu eindelijk mogen neuken? Iedere keer als hij dacht dat het zover was had ze hem afgewezen. Hij had haar zelfs eens gevraagd of ze van haar ouders geen seks voor het huwelijk mocht hebben, maar toen had ze hem alleen maar schalks aangekeken.
“Als je tijd hebt, dan kan je nu meteen aan de slag, kom maar mee naar mijn kamer” antwoordde ze. Hierbij stuiterden haar borsten in het rond. Bij ieder woord, dat ze sprak, kreeg Fynn het moeilijker, als dit zo nog lang door moest gaan, kon hij weleens een spontane zaadlozing krijgen. Met een hongerige glimlach keek ze hem aan. Wilde ze nu werkelijk? Zou het nu eindelijk gebeuren?

“Okie dokie” zei ze nog en met een perfecte glimlach liep ze terug naar haar kamer. Haar perfecte kont wiegde op de maat van haar stappen en leken hem toe te roepen: “Ook wij zijn er klaar voor, kom op jongen, ze wil van de bil!!!!!!”

Hij liep naar boven en klopte netjes op haar deur. Dit hadden ze afgesproken en had hij de afgelopen tijd altijd moeten doen, zodat hij niet geconfronteerd kon worden met een eventuele volledig naakte of halfnaakte Lies en/of haar zus. Ze trok hem naar binnen en duwde hem op een stoel naast het bureau. “Wil je iets drinken?” Ze draaide zich om en stond voorover geleund tegen haar kaptafel. Fynn stond op en liep naar haar toe. Ze stond met haar rug naar hem en hij pakte haar bij haar taille.

“Oh eh, Fynn, wat ben je aan het doen?”

“ik ga je nemen. Verdomme ja, ik neem je nu!”

Haar hele lichaam stond gespannen en riep: ”Fynn???????????”

Hij gleed met zijn hand naar haar kruisje en pakte haar warme kutje via haar broek. Lies ademde rusteloos. Met zijn linkerhand begon hij haar kutje te strelen terwijl zijn rechter haar volle tieten vastpakten.
“Fynn, wat bezielt je???????” zei ze zonder veel verzet in haar stem te laten horen.

Hij kuste haar nek en Lies werd als was in zijn handen. Ze begon zacht te kreunen. Hij knoopte haar broek los en met zijn hand ging hij over haar gladde natte kutje. “Fuck, je bent nog natter dan ik had gedacht” fluisterde hij. Lies kreunde luider en zijn vingers vonden haar perfect klitje.

“Wat je ook doet, mijn slipje blijf ik aanhouden!” kirde ze.

Hij pakte haar bij haar billen en ze begon onrustig adem te halen. Haar broek trok hij naar haar enkels en zijn handen gingen in de achterkant van haar string. Hij kneedde haar billen en ging met een vinger over haar anus. Haar hart sloeg over en ze stotterde: “Oh……oh………FFFFFYnnnnnnnnnn……….ohhhhhhhhhhhhh……..ggggggggggggggaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn wwwwwwwwwwe nnnnnnnnnnnneuken?”

Over de stof van het slipje gleed hij met een vinger in haar kutje. Zover had hij nog nooit mogen gaan. Toch wel een heel apart gevoel met je vinger in een kutje gaan terwijl de stof van het slipje er als een soort barrière tussen zit. Later zou hij ervaren dat ze nog veel meer kinky wensen heeft. Er ontsnapte een hunkerende kreet aan haar lippen. Daar stond Fynn zijn ene hand vol natte kut en de andere met stijve tepels. Ze zocht met haar rug meer steun. Je kon duidelijk zien dat ze hier naar verlangde.

Fynn keek even naar zijn fucking sexy vriendin. Het leek wel of haar gladde natte kutje zijn hand naar binnen zoog. Twee vingers gleden in en uit haar natte vagina. Ze bewoog haar heupen op het ritme van zijn hand. Hij deed een stapje terug en keek nog eens naar haar maagdelijke billetjes.

Toen maakte hij de gesp van zijn broek los. Nam zijn stijve pik in zijn hand en hij zag de lust in haar ogen. Ze likte haar lippen af en werd zwak in haar knieën. Hij zorgde er voor dat ze op haar bureau ging zitten, benen ver gespreid. Haar sappen drupten door de stof uit haar roze kutje.

Hij pakte zijn lul vast en duwde hem tegen de spleet tussen haar lipjes. Het slipje vormde voor hem geen enkel belemmering meer, door haar sappen was het doorzichtig, flexibel en breekbaar. Lies kreunde luid, zo luid dat Fynn er bijna van klaar kwam. Hij voelde haar sappen over zijn eikel stromen, wreef met zijn pik een paar maal over haar klit en Lies kreunde nog meer bij iedere beweging.

“Lies, je snakt naar mijn lul, is het niet?”

Ze zei niets maar probeerde haar kutje verder over zijn schacht te krijgen. Hij drukte door. Zijn handen om haar billen om meer houvast te hebben. “Daar lust je wel papa van, is het niet, geile meid” riep hij. Het galmde door de slaapkamer. Het werd voor hem moeilijker te bewegen, enerzijds door de positie waren ze stonden, anderzijds door haar hunkerende bewegingen. Ze had zijn lul stevig in haar greep. Het leek wel of die in een bankschroef vast zat. Lies kreunde, gilde, jammerde, jankte van genot.

“Fynn………….ohhhhhhhhhhhhhhh…………..aahhhhhhhhhhhhhh.ffffffffffuckkkkkkkkkkk”

Lies kreeg een ongekend orgasme. Het leek wel of ze een kubieke meter sap over hem heen spoot. Bij iedere stoot werd ze natter en natter. Ze wilde haar kutje strelen, maar Fynn pakte die handen vast en drukte ze naast haar dijen. Toen begon hij zelf met haar klit te spelen. Ruw neukte hij haar, waarbij haar klitje het zwaar te verduren kreeg.

Na een minuut of tien trok hij zijn pik terug, draaide haar om, rukte de restanten van haar slip van haar kont en nam haar langs achteren. Ze beet op haar lip terwijl haar zware tieten hard tegen het bureaublad bonkten. Ze probeerde zichzelf te ondersteunen. Het leek wel of de pik van Fynn een zuigerstang was die stevig op en neer ging in haar smachtend kutje.

Ze keek naar beneden. Haar kutje leek wel een gapend gat rond zijn eikel. Ze wist wat dat betekende en veranderde haar positie zo dat haar kutspieren weer greep hadden op zijn schacht. Ze hoorden hem roepen:
“Lies…….Liesje…….Liessssssssssssssss…………ik gggggggaaaaaaaaaaaaaa……………”

Met een hand greep hij haar tieten vast en ze voelde zijn lul exploderen. Lies genoot. Ze pakte zelf een van haar tieten vast en bracht de tepel naar haar mond. Hard beet ze er in terwijl straal na straal sperma tegen haar baarmoeder werd gespoten. Het duurde lang voor ze weer op adem waren gekomen.

“Volgende keer zal het makkelijker gaan” verontschuldigde Fynn zich.

Lies glimlachte: “Dat is alleen al een rede om het veel meer te gaan doen.” Ze stak een vinger in het zaad dat uit haar kutje drupte en like het op. Dammd wat is die teef heet. Ze rekte zich uit en ging op haar bed liggen en fluisterde: “Fynn kleed je maar aan, ik ben zo moe en lieverd en ga maar naar huis, ik wil slapen. Oh en eh….lieverd, wist je dat mijn zusje dit net zo graag met jou wil doen als ik? Die heeft er alles voor over om jou pik in haar kutje te krijgen, maar denk er om, schatje. Je bent van MIJ”

Hij keek haar verbaasd aan en ze fluisterde door: “Ja hebt het goed gehoord, lekker ding, je krijgt haar op een gouden presenteerblaadje.” Ze sloot haar ogen en viel in slaap.

Fynn kleedde zich aan. Hoorde of zag niemand en fietste naar huis. Hij was in de evende hemel, hij had zijn Lies geneukt. Maar???????????????????

Wordt vervolgd.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 171x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.3
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4447x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.7
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7707x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5227x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11348x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7377x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2672x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5859x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15288x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14396x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11379x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10156x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11748x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9498x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12844x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17680x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!