Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sanne - 1

“Ik snap nog steeds niet helemaal wat er net gebeurd is”, sprak Sanne eigenlijk meer tegen zichzelf dan tegen Emma. “Heel gewoon, je bent klaargekomen. Was het je eerste keer?” vroeg Emma. Sanne knikte maar, ze wist niet wat ze hier nou weer mee moest. Het had wel lekker gevoeld, erg lekker zelfs, maar toch bekroop haar het gevoel dat het niet bij haar paste. Emma was de slet in huis, die hoorde klaar te komen. Niet zij, niet Sanne. Met een verdwaasde blik staarde ze voor zich uit.

Emma leek haar te begrijpen. “Hee, het is heel normaal om klaar te komen”, begon ze. “Dat doet iedereen. Ik herinner me nog dat ik voor het eerst klaar kwam, toen zal ik er ongeveer net zo uit gezien hebben als jij nu.” Sanne keek haar tweelingzus aan, haar gedachten gingen een aantal jaar terug. Langzaam had ze Emma zien uitgroeien tot wie ze tegenwoordig was. Zo wilde zij dus nooit worden, besloot Sanne. Maar zou dat mogelijk zijn? Zou ze weerstand kunnen bieden aan de ontwikkelingen die haar lichaam door zou gaan maken en die van Emma zo’n slet gemaakt hadden?

Emma scheen ondertussen heel andere gedachten te hebben. “Hee, weet je wat nog lekkerder is dan klaarkomen op je vingers? Klaarkomen op een dildo”, begon ze enthousiast. “Je pakt maar welke je wil, ik heb er zat”. Dat was waar, het nachtkastje van Emma stond helemaal vol met dildo’s en andere seksspeeltjes en ook op andere plekken in haar kamer stonden ze uitgestald. Gewoon in het zicht, Emma schaamde zich wat dat aan gaat echt nergens voor. “Natuurlijk gaat er niks boven een echte pik”, ging Emma verder met haar relaas. “Daar kan geen dildo tegenop. Maar ja, dan moet je er altijd wel eerst ergens eentje vinden.”

Sanne maakte een gebaar, dit was niet wat ze wilde horen. “Ik moet verder met mijn huiswerk”, veranderde ze van onderwerp. Gelukkig had ze het bijna af. “Oh ja, dat moet ik ook nog doen. Ik snap er alleen weer eens geen reet van”, reageerde Emma. Leren was niet haar sterkste punt, dat kon Sanne veel beter. “Ik help je zo wel”, reageerde Sanne dan ook spontaan. Als zij haar zus niet zou helpen dan zou het nooit wat worden en voor Sanne was het een goede gelegenheid om de leerstof nog eens extra door te nemen.

Een uurtje later was het huiswerk gemaakt, waarbij gezegd moet worden dat Sanne het grootste deel van Emma’s huiswerk gemaakt had. Juist toen ze klaar waren ging de telefoon van Emma. Het was Vera, een van haar beste vriendinnen. Samen met Kim werden ze met z’n drieën de slettenclub genoemd, waar ze natuurlijk maar wat trots op waren. “Hey Em”, sprak Vera door de telefoon. “Kim en ik willen gaan zwemmen, zin om mee te gaan?” “Ja, is goed”, reageerde Emma. “Ik zie jullie bij het zwembad.” Daar kwamen ze de laatste tijd vaak, het was een van de weinige plekken waar je in deze tijd van het jaar nog in weinig verhullende kleding met je lichaam kon pronken en er waren altijd wel een paar leuke jongens te vinden. Hoe vaak had Emma zich nou al klaar laten neuken in een kleedhokje? Ze was de tel kwijt geraakt, en dat zelfde gold voor Kim en Vera.

“Ik heb ook wel zin om te zwemmen”, zei Sanne nadat Emma had op gehangen. Het kwam niet vaak voor dat ze er samen op uit trokken, meestal gingen de meiden ieder hun eigen weg. Emma keek dan ook enigszins verrast, maar besloot dat het geen kwaad zou kunnen. “Kom mee dan, misschien leer je nog wat van de drie grootste sletten van de stad.” Sanne betwijfelde het, bovendien was dat helemaal niet haar idee van zwemmen. Een paar baantjes trekken, even relaxen in het bubbelbad, daar had ze zin in. Jongens versieren deed Emma maar met haar vriendinnen.

Toen ze even later bij het zwembad aan kwamen stonden Kim en Vera al te wachten. “Waaah, heb je dat ukkie meegenomen?” riep Kim plagerig toen ze Sanne zag. “Dat ukkie is toevallig wel mijn oudere zus, ja”, bracht Emma daar tegenin. Dat ze slechts een half uurtje scheelden deed er niet toe, Sanne was wel ouder dan Emma al zag ze daar niet naar uit. Kim en Vera wisten dit uiteraard wel. Met hun vieren vervolgden ze hun weg naar binnen.

Bij de kleedhokjes aangekomen wilde Sanne een éénpersoons kleedhokje instappen om zich om te kleden. “Oh nee, daar komt niks van in”, besloot Emma. “Je wilde met ons mee zwemmen en wij gebruiken altijd de familie kleedkamer. Sanne begon te twijfelen of het wel zo’n goed idee geweest was om met haar zus mee te gaan zwemmen, maar het was nu te laat om nog terug te krabbelen. Schoorvoetend volgde ze de rest van de meiden naar de grote familie omkleedruimte.

Ze waren nog niet binnen of Sanne maakte in de ogen van de meiden alweer de volgende fout. Ze wilde de deur dicht doen, maar had kunnen verwachten dat die sletten daar niks van wilde weten. Met beide deuren wagenwijd open (zowel naar de uitgang als naar het zwembad) begonnen de meiden zich uit te kleden, daarbij positie kiezend zodat iedereen die langs liep en naar binnen zou kijken hen wel moest zien. Sanne koos maar voor een hoekje waar de kans op inkijk minder was. Hoewel Sanne van alle meiden veruit de meeste kleding gedragen had was ze toch als eerst klaar met omkleden, ze had zich gehaast en stond nu klaar in haar badpak terwijl de rest van de meiden nog naakt stonden te treuzelen. Emma en Kim stonden de laatste roddels te bespreken terwijl Vera in haar tas aan het rommelen was, schijnbaar zoekend naar iets wat er niet in zat. Dat was natuurlijk allemaal maar voor de show, de echte reden was natuurlijk dat ze gezien wilden worden. Gelukkig voor de meiden was het redelijk druk in het zwembad en voelden ze de nodige blikken over hun lichamen glijden.

Ten slotte haalden ze alle drie toch een minuscuul bikinietje tevoorschijn, de een nog kleiner en minder verhullend dan de ander. De topjes waren slechts driehoekjes die de tepels bedekten, maar de rest van hun borsten volledig bloot lieten. De broekjes mochten die naam eigenlijk niet verdienen, meer dan een lapje stof dat hun kutjes bedekte (en ook niet meer dan dat) en een paar draadjes om ze op hun plek te houden was het niet. Sanne had zelden zulke niets verhullende strings en topjes gezien, maar van deze meiden had ze niet anders kunnen vermoeden.

Alsof er niets aan de hand was liepen de meiden het zwembad in nadat ze hun spullen in een kluisje hadden opgeborgen. “Een, twee, drie!” telde Kim en daarop trokken ze met z’n drieën een sprintje de laatste paar meter naar het zwembad om er gelijk vol in te duiken. Sanne, die achteraan gelopen had, wilde niet achterblijven en sprong er achteraan. Toen ze weer boven kwamen bleken de bikini topjes niet erg op hun plek te willen blijven zitten, alle drie zaten ze rond hun nek terwijl hun blote tieten boven water uit staken. Op hun gemak begonnen ze de topjes weer terug te doen, er daarbij voor zorgend dat ieder die hun kant uit keek een goed uitzicht had. Eenmaal terug in positie bleek dat ze net zo goed geen topjes hadden kunnen dragen, ze waren totaal transparant geworden door het water. Je kon hun tepels, die overigens al behoorlijk hard stonden, er zo doorheen zien. Sanne wilde een opmerking maken, maar bedacht zich. Dit hoorde natuurlijk allemaal bij het plan van die meiden.

Hun acties waren natuurlijk niet onopgemerkt gebleven en al snel verscheen er een groepje jongens. “Leuke bikini’s”, riep een van de jongens. “Dank je, vinden wij ook”, reageerde Kim terug. Sanne keek het van een afstandje aan en zag hoe de meiden met de jongens begonnen te flirten. Voor haar was geen aandacht meer, eindelijk rust bedacht Sanne en ze besloot een paar baantjes te trekken. Met ieder baantje werd het aantal jongens en meiden kleiner en ten slotte zag ze nog net haar zus Emma met een jongen naar de kleedhokjes lopen. Nieuwsgierig geworden klom Sanne het bad uit en volgde op een afstandje.

Het was al snel duidelijk in welke kleedhokjes de meiden bezig waren en wat ze aan het doen waren, een dergelijk gekreun kan maar één ding betekenen. Bovendien bleek Vera haar hokje niet helemaal dicht gedaan te hebben. Sanne, die langsliep, keek toe hoe Vera met haar rug tegen de muur van het hokje stond met één voet op het bankje om zo haar benen optimaal te spreiden. Haar bikinibroekje hing op haar enkels. Voor haar stond één van de jongens, eveneens met zijn zwembroek op zijn enkels, stevig op haar in te beuken. Telkens als hij terugtrok was zijn lul even zichtbaar, die hij dan met kracht weer in het kutje van Vera ramde. Terwijl Sanne stond te kijken voelde ze haar eigen kutje, dat stevig verborgen zat in haar badpak, nat worden en niet van het zwembadwater.

Sanne zag dat het hokje naast Vera vrij was en besloot maar even de hand aan zichzelf te slaan, maar dan wel met de deur dicht. Dat Vera zich nou ongegeneerd liet bekijken terwijl ze geneukt werd, dat hoefde nog niet voor haar te gelden. Bovendien had zij alleen haar vingers om op klaar te komen. Eenmaal binnen schoof Sanne het kruisje van haar badpak aan de kant en bekeek haar kutje. Het leek een beetje opgezet, dat was haar de vorige keer niet opgevallen toen ze geil was. Snel haalde ze er een vinger doorheen en vond haar klitje. Oeh, dat voelde goed. Nog een keer beroerde ze haar klitje, nu uitgebreider. De geluiden uit de andere hokjes maakten haar geil en al snel was ze zichzelf hard aan het vingeren. Met een luide schreeuw kwam ze klaar en even als de vorige keer leek ze wel te exploderen van binnen.

Langzaam kwam ze weer op adem en ze besefte dat het stil geworden was om haar heen. De anderen waren blijkbaar uitgeneukt. Een gevoel van schaamte overviel haar, als ze nu haar hokje uit stapte zou iedereen om haar heen weten wat ze gedaan had. Hoe kon het toch dat die andere meiden daar geen last van hadden? Ach ja, dat waren sletten bedacht ze zich. Die kickten daar natuurlijk op. Maar zij was geen slet. Even een paar minuten wachten dan maar, dan zullen die mensen wel weg zijn en is de kust veilig.

Toen Sanne een paar minuten later het zwembad weer binnen stapte zag ze de meiden net aansluiten in de rij voor de waterglijbaan. Ze stonden nog onderaan de trap en in een oogwenk was Sanne bij hen. Ze luisterde naar de gesprekken van de andere meiden over hoe lekker ze zojuist genomen waren. “En in het hokje naast mij was zelfs nog iemand anders bezig, ik heb het duidelijk gehoord”, sprak Vera. Sanne hield wijselijk haar mond dicht, niemand hoefde te weten dat zij dat geweest was.

Voordat ze het wisten waren ze aan de beurt en Sanne had het voor elkaar gekregen om vooraan te komen zodat zij als eerst mocht. Ze strekte zich uit en voelde hoe het water haar meenam, door diverse bochten. In een oogwenk was ze beneden en landde ze met een plons in het zwembad. Wetende dat de andere meiden er achteraan zouden komen zwom ze snel weg en op veilige afstand draaide ze zich om. Nog net zag ze hoe Kim in het water landde met haar bikini top om haar nek. Kim scheen het niet door te hebben, rustig zwom ze weg en ging naast Sanne staan. Daar keek ze eens naar beneden en deed heel rustig de lapjes stof weer terug over haar tepels.

Vera was de volgende en haar verging het bijna net zo als Kim, behalve dan dat toen ze in het water landde haar topje volledig uit ging. Ook Vera merkte niets of deed alsof ze niets merkte. Topless zwom ze naar Sanne en Kim en pas daar aangekomen leek ze te merken dat ze iets miste. Inderdaad dreef haar topje iets verderop langs de kant, waar een badmeester inmiddels onderweg was om het uit het zwembad te vissen. Vera deed alsof ze zich schaamde (Sanne wist dat dit slechts toneel was) en stak haar hand uit om het in ontvangst te nemen.

Juist op dat moment landde Emma met een plons in het water, gevolgd door drie minuscuul kleine lapjes stof en een handjevol draden die het bij elkaar hielden. Die duivelse zus van haar had het gewoon voor elkaar gekregen om naakt van de glijbaan af te gaan, bedacht Sanne zich. Echt iets voor haar, maar de badmeester kon er niet om lachen. “Kom jij maar eens mee”, bulderde hij terwijl hij de bikini van Emma uit het water trok en omhoog hield. De uitdrukking op het gezicht van Emma veranderde van triomf naar verslagenheid, ze wist dat ze gesnapt was. Dit keer was ze te ver gegaan.

Naakt klom ze het zwembad uit. “Douchen, aankleden en naar huis”, beval de badmeester terwijl hij haar de bikini terug in handen drukte. Emma besloot er niet tegenin te gaan, het was ook wel mooi geweest. Ze draaide zich om en liep richting de kleedhokjes, geen moeite doend om haar bikini weer aan te doen. “Wij gaan ook”, besloot Kim. Niemand bracht daar wat tegenin dus even later stonden ze met z’n vieren bij hun kluisjes. Daar verbijsterden de meiden Sanne nog éénmaal. Kim en Vera trokken beiden hun bikini uit, Emma was uiteraard al naakt. Ze legden de bikini’s in de kluisjes, pakten hun shampoo en liepen richting de douches. Gingen die meiden nou echt naakt douchen in een openbaar zwembad, waar het bovendien redelijk druk was en iedereen hen zou kunnen zien? Die schaamden zich ook nergens voor. Sanne besloot niet mee te doen, zij hield haar badpak aan terwijl ze de meiden volgde naar de douches.

In de douches hadden de meiden weer de grootste lol, de teleurstelling van het er uit gestuurd worden was verdwenen en scheen nu als één groot avontuur te worden opgevat. “En de volgende keer doe jij ook mee”, sprak Emma haar zus aan. “Wij hebben laten zien hoe het moet, het is tijd dat je mee gaat doen zus.” Sanne keek bedenkelijk, haar niet gezien.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sanne - 3

Zoek naar meer verhalen van Sanne Visser...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 41x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
n.v.t.
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 4075x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 5443x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1191x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
9.1
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 6976x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4034x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7617x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9041x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5797x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9794x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9419x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1917x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 6977x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2179x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7660x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!