Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Volleybalteam - 27

Het Volleybalteam 28 - Het teamuitje (2)

Terwijl de meiden naast Yvonne en Nicky op de bank ploffen, loop ik naar de keuken om drinken te verzorgen. Ik wijs de meiden waar de glazen staan en waar de koelkast is die ik tot de rand toe heb gevuld met frisdrank en eten voor de barbecue. "Waar kunnen we onze spullen laten?" Yvette neemt als vanzelfsprekend de leiding op zich van het team. "Ik zal je de logeerkamer laten zien, dan mag jij daarna de rest van het team wegwijs maken" roep ik boven het geklets van de andere dames uit en ga Yvette voor naar de bovenverdieping. Snel wijs ik haar de logeerkamer waarvan de vloer bedekt is met matrassen. Yvette begint meteen te lachen. "Met alle meiden op 1 kamer, weet je wel waar je aan begint?" Haar brede lach spreekt boekdelen, de meiden zullen zich vannacht wel vermaken.

Als we de kamer verlaten op de terugweg wijst Yvette naar de andere kamerdeur. "Wat zit hier achter?" Ik bevestig dat het mijn eigen slaapkamer is en met smekende ogen vraagt Yvette of ze die ook mag zien. Enigszins ongeduldig doe ik de deur open en meteen maakt ze van de gelegenheid gebruik om naar binnen te stappen. "Leuke kamer hoor en een lekker groot bed" zegt ze terwijl haar hand over de lakens strijkt. Dan draait ze zich naar me op, pakt me bij mijn middel vast en drukt haar lippen op de mijne. Als ze de kus verbreekt, fluistert ze in mijn oor. "Zeker geen tijd voor een vluchtertje?" Met een veelbetekenende knipoog en een kneepje in het kruis van mijn broek laat ze me achter terwijl ze de trap naar beneden afloopt. Ik volg haar terwijl ik mijn broek weer normaal trek zodat de halve stijve die ik hiervan kreeg niet al te veel opvalt.

In de keuken begin ik met het eten klaarleggen en al snel komt Lies me helpen. Vrolijk haalt ze een pak worstjes uit de koelkast en na snel om zich heen te hebben gekeken of niemand ons kan horen, fluistert ze tegen me. "Ik heb wel zin in een lekkere worst" Ook Lies heeft inmiddels de kunst van een verleidelijke knipoog onder de knie en heupwiegend loopt ze met het vlees richting het balkon. Ik kijk haar strakke kontje na en merk dat ik langzaam maar zeker verhit begin te raken. Gelukkig krijg ik het uur daarna geen verleidelijke opmerkingen. De meiden drinken frisdrank, gebruiken mijn laptop om muziek af te spelen en eten de eerste stukjes vlees van de barbecue terwijl ze honderduit kletsen over school, jongens en natuurlijk over volleybal. Ze hebben allemaal overeenstemming dat het een superseizoen was en dat ze volgend seizoen nog beter willen. Lachend hoor ik de stoere verhalen aan. Als ik even naar buiten loop om te kijken naar het vlees op de barbecue word ik prompt gevolgd door mijn oude favorietje Inge.

Op het balkon, weg bij de andere meiden, kijkt ze me verlegen aan en fluistert bijna. "Ik mis je nog best wel vaak, mis je mij ook wel eens?" Hoewel ik in de tussentijd bijna al haar medespeelsters heb geneukt, kan ik die vraag alleen maar bevestigend beantwoorden. Met Inge is dit hele avontuur gestart en die eerste momenten van ons samen waren simpelweg betoverend. "Hopelijk mag ik komend seizoen weer wat vaker het huis uit van mijn ouders, dan kan ik je weer eens zien" Met een verlegen glimlach kijkt ze even van het balkon af naar beneden. Dan vervolgt ze "Ik heb in de tussentijd een paar keer met jongens geoefend dus ik hoop dat ik nu beter ben." Meteen wil ik haar geruststellen dat ze al heel erg goed was, maar voordat ik iets kan zeggen, komt Lies er bij staan en is het moment voorbij. Inge vult haar bordje en gaat weer bij de andere meiden in de huiskamer zitten, terwijl Lies een worstje pakt en terwijl niemand haar kan zien dit veelbetekenend tussen haar lippen duwt. Langzaam maar zeker groeit het besef dat het vanavond wel eens uit de hand kan lopen.

Als ik de laatste stukken vlees van de barbecue heb gehaald, zet ik hem uit en plof ik ook binnen op de bank neer. Nauwelijks heb ik een paar happen genomen en dan schalt de stem van Yvette al door de kamer. "Heb je ook drank, Bart?" Half verslikkend in mijn eten wijs ik haar op de koelkast vol met frisdrank, maar uiteraard was dat niet wat mijn aanvoerster bedoelde. Al snel mengen andere meiden zich ook in het gesprek en onder druk van het volledige team en met de belofte van stilzwijgendheid die de dames plechtig doen, haal ik een paar flessen wijn uit de kast. Luid joelend beginnen de meiden hun glazen te vullen en al snel neemt de inhoud van de flessen rap af. Als ik met hulp van Yvonne en Lies alle vaat naar de keuken heb verplaatst, besluiten de meiden dat het tijd is voor een film. "Ja, Netflix en Chill"roept de stille Agnes iets te hard door de kamer, wat haar een rood hoofd en de rest van de meiden een lachbui bezorgt. Agnes is de wijn duidelijk niet gewend en gedraagt zich veel losser dan ze normaal doet.

Na veel gesteggel kiezen de meiden een film uit, uiteraard een of andere chickflick, en wordt er plaatsgenomen op de twee grote banken in de huiskamer die ik voor de gelegenheid in een L-vorm heb gezet zodat iedereen goed zicht op het scherm heeft. Op de bank aan mijn linkerkant zitten de zusjes Yvonne en Nicky met Agnes en Lies en ik neem op de andere bank plaats tussen Mila en Yvette, waar Inge nog naast zit. Na een half uurtje merk ik dat er op de andere bank flink gesmoesd wordt en al snel vraagt Lies of de film op pauze mag. "Kan je me het toilet wijzen, Bart?" Ik geef aan dat het in de hal is, maar Lies dringt aan dat ik mee moet. Ik geef toe en loop achter de kleine krullenbol aan. Vanuit de kamer roept Yvonne ons na. "Niet stiekem kijken, Bart!"

Als we op de gang staan fluistert Lies tegen me. "Van mij zou je best mogen kijken", maar sluit ze wel de wc-deur achter zich. Als ze na een paar minuutjes weer naar buiten komt, heeft ze haar broek nog niet dichtgeknoopt en pakt ze meteen mijn hand om die tegen haar slipje aan te duwen. Ik voel de warmte van haar kale poesje door de zachte stof van haar slipje heen en even zet ik met een vinger wat druk tegen haar kutje aan. Het risico op betrapping is te groot en snel haal ik mijn hand weg. Zachtjes lachend hijst Lies haar broek omhoog en knoopt hem dicht voordat ze me voorgaat naar de woonkamer. Daar aangekomen zie ik meteen waarom de meiden zo aan het smoezen waren. De wijnglazen zijn allemaal tot de rand bijgevuld terwijl de flessen al een tijdje leeg waren. Duidelijk zijn de meiden in mijn afwezigheid zelf even op onderzoek uitgegaan. Ik besluit net te doen of mijn neus bloed en de meiden lekker te laten genieten van hun slimme spelletje. Na weer een half uur is het de volgende die ik naar de wc moet begeleiden, dit keer is het de roodharige Agnes. Wel laat ik de meiden blijken dat dit de laatste keer is, terwijl ik gedwee achter de slanke billen van de lange Agnes aan loop.

Enigszins wankelend komt het meisje van het toilet af, het is duidelijk dat ze genoeg gedronken heeft, en voordat we naar de kamer gaan slaat ze nog even een arm om me heen. Even twijfel ik om haar te zoenen, ik weet van haar zus dat ze me aantrekkelijk vindt en dat ze nog maagd is, maar dan besef ik me waar ik me bevindt en laat snel het idee varen. Terug op de bank zijn de wijnglazen magisch weer gevuld en neem ik weer plaats tussen Yvette en Mila. Voor ik ga zitten haal ik 2 grote kleedjes tevoorschijn zodat de meiden comfortabel onder het kleedje naar de film kunnen kijken. Terwijl de film weer hervat wordt, kijk ik de kamer rond. Het verst van mij vandaan zitten de zusjes Yvonne en Nicky knus tegen elkaar aan. Ze lijken nu zo schattig dat het haast niet voor te stellen is dat ze een paar uur geleden in deze zelfde ruimte nog beiden zijn geneukt. Naast Nicky zit Agnes die een duidelijke blos op haar gezicht heeft van iets teveel alcohol maar wiens lichte huid en rode haar nog steeds een flinke aantrekkingskracht op me hebben. De laatste op de bank is de kleine stuiterbal Lies met haar grote bos krullen. Hoe schattig ze ook lijkt, inmiddels weet ik dat ze een makkelijk sletje is en heb ik al meerdere keren van haar mogen genieten.

Bij mij op de bank zitten de atletische Yvette, mijn voormalig nimfje Inge en ten slotte de knappe Mila, die me ooit met carnaval de belofte heeft gedaan om tijdens het teamuitje bij mij in bed te slapen. Rustig mijmerend voel ik ineens een hand op mijn been die langzaam naar mijn kruis verplaatst. Ik durf niet te kijken uit angst dat het iemand opvalt en kan dus moeilijk waarnemen of het Mila of Yvette is die op zoek is naar mijn pik. Het lijkt van de kant van Mila af te komen, maar qua gedrag zou het veel meer een actie van Yvette moeten zijn. Door mijn broek heen wordt inmiddels mijn pik flink gekneed en gaat een zachte hand heen en weer over de bobbel die al snel ontstaat. Ik besluit het maar te laten gebeuren en net te doen of ik de film volg. Genietend zak ik iets achterover en veel te snel is de film afgelopen en verdwijnt de hand van mijn broek. Terwijl ik nog steeds niet weet wie diegene was. Als de film is afgelopen, roep ik tegen de meiden dat het bedtijd is, maar als ze opstaan blijf ik nog even zitten om alles tot rust te laten komen.

Even zou ik zweren dat Mila bij het opstaan een blik van verstandhouding met me wisselt, maar dat kan verbeelding zijn. Dan verplaatsen de meiden zich naar hun slaapkamer en naar de badkamer om hun tanden te poetsen. Ik ruim nog even zo goed en zo kwaad als het kan op en als de ergste drukte voorbij is, poets ik ook mijn tanden en zoek mijn slaapkamer op. De herrie uit de andere slaapkamer houdt me nog een tijdje wakker, maar als het ten slotte rustig wordt begin ik ook weg te doezelen. ten minste tot ik vaag de deur van mijn slaapkamer open zie zwaaien en een silhouet vanuit de deuropening naar binnen glipt. Ik span mijn ogen tot het uiterste in om te zien wie het is, maar het is te donker. Gespannen wacht ik af welk van de meiden mijn slaapkamer binnen is gegaan. Wordt vervolgd...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Ondeugende Spelletjes - 2Door: Robin
Gelezen: 14x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
26-05
n.v.t.
:: Mijn Memoires - 8Door: Fieke
Gelezen: 6x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
26-05
n.v.t.
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 2151x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5311x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6822x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1338x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 8035x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4430x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 8002x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9495x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1852x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5974x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 10001x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9598x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1954x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7069x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!