Opwindend.Net
In de Franse Alpen hadden Jens, Katrien en Elise hun eerste vrije dag in het hotel waar ze vakantie werk deden. Elk waren ze voor een maand naar Frankrijk gekomen om er te werken in een hotel. Jens die er 17 was werkte aan de receptie. Hij was eerder een nerd type die niets fout durfde te doen. Je zag dit ook aan zijn kledij. Volgens Katrien en Elise had hij dringend een make over nodig van kleren. En mocht hij veel losser zijn in de omgang vooral dan met meisjes. Ze vonden hem nu te hoffelijk. Maar op zich vonden ze hem best een lieve jongen. Katrien en Elise deden beiden tafeldienst in het hotel. Voor Katrien was het de eerste keer dat ze meeging. Elise was vorige jaar al geweest. Net als Jens maar dan wel in een andere periode dan hij.

Katrien en Elise waren dan weer twee hartvriendinnen die uit het leven haalde wat er in zat. Ze gingen naar fuiven, spraken af met vrienden, …... Beide meisjes waren er 17. Katrien had lang zwart haar. Was mager gebouwd en had een mooie C-cup. Elise had dan weer lang blond haar maar voor de rest was haar lichaamsbouw identiek als die van Katrien.

Gisterenavond hadden ze bij Jens gepolst wat hij ging doen op zijn vrije dag. Hij had hen verteld dat hij één van de bergwandelingen ging doen die vanuit het hotel vertrokken. De meisje wilden eerst gaan shoppen maar toen ook Jurgen dit hoorde wilde deze mee. Jurgen was een gespierde knappe jongen van 18 maar hij was een player van formaat. Hij had zowel een oogje op Katrien als op Elise en het enige wat in zijn woordenboek stond was “een meisje scoren voor in zijn bed.” Wat hem 99% van de tijd ook lukte. Van het woord trouw zijn aan één iemand had hij ook nog niet gehoord. Katrien en Elise probeerde hem af te schepen maar eens Jurgen iets in zijn hoofd had was hij er niet makkelijk van af te brengen. Hij kwam er altijd mee weg daar hij een ongelofelijke charmeur was. Jurgen moest niets van Jens hebben. Hij vond hem een über nerd eerste klas. Katrien en Elise geraakte van hem af door te zeggen dat ze nog zouden zien wat ze gingen doen.

Toch zagen de meisjes het niet echt zitten om met Jurgen weg te gaan. En vroegen ze uit noodzaak aan Jens of ze niet mee mochten op zijn bergwandeling. Jens zei dat het goed was maar dat hij wel vroeg wilde vertrekken. Hierin zagen de meisjes geen graten want zo konden ze gemakkelijk Jurgen ontlopen.

De volgende morgen zaten de drie al vroeg aan het ontbijt. Voor ze vertrokken maakte ze nog eerst een picknick voor 's middags en kochten ze in het winkeltje dat vlak naast het hotel lag nog enkele flesjes water. Daar Jens de grootste rugzak had staken de meisjes daar ook hun flesjes water in.

Ze zetten er een stevige pas in en begonnen zo aan hun tocht. Echt klimmen ging er niet in zitten. Ze gingen vooral tussen de dalen stappen had Jens bij het begin van de tocht gezegd. Jens had een goede kaart bij en een kompas.

Onderweg kwam al gauw het onderwerp Jurgen ter spraken tussen Katrien en Elise en bewust hield Jens zich afzijdig. Hij had immers ook wel door dat Jurgen hem niet moest. Jens hoorde Katrien aan Elise vertellen dat ze Jurgen niet moest. Ook Elise hoorde Jens hetzelfde vertellen. “Jens wat denk jij van Jurgen?” Jens had totaal de vraag niet zien aankomen en probeerde zich op de vlakte te houden. “Nou wat vind jij van hem?” “het …. is …. eeen …. speciale” “Dat is het minste dat je van hem kan zeggen. Vind je het niet vervelend dat hij zo rot soms tegen je doet.” “Nee ik probeer me dat niet aan te trekken.” zei Jens met een twijfelende stem. “Je moet je niet laten doen Jens.” “Nee Jens Katrien heeft gelijk bijt gewoon van je af tegen hem. Je laat veel te veel over je heen lopen.”

Jens stopte even en keek op de kaart. “Als jullie willen dan kunnen we langs daar. We passeren dan een meer.” “Ja is goed, hoe lang is het stappen?” “Ik schat ongeveer een drie kwartier. Het is dan langs daar” “Kom dan doen we dat gewoon.” zei Katrien die nu de richting uitging die Jens had aangewezen. Ze werd gevolgd door Elise en Jens.

Het onderwerp Jurgen vroeg Jens voor de lieve vrede te mijden. En al gauw ging het gesprek over een totaal andere boeg. Er werd goed gelachen en de meisjes leerde een iets kleinere lossere versie van Jens kennen.

Aan het meer kwamen ze sneller dan Jens zijn inschatting en Katrien rekende uit dat het meer ongeveer een drie uur van het hotel lag. Het was een prachtig meer met een wijds uitzicht. Uit hun rugzakken namen ze hun handdoeken die ze hadden meegenomen om op te zitten voor de picknick. “Mmmmmmm, hier zou ik best de hele dag kunnen blijven zitten en genieten.” “Ik ook, zeg maar wat denken jullie laat ons dit gewoon doen.” “Hey ja super Elise. Wat denk jij Jens.” “Ja is goed voor mij, het is hier heel mooi en vooral heel rustig. Maar ik denk wel dat we ons moeten insmeren anders verbranden we.” Zei Jens en hij zag Katrien haar zonnemelk uit haar rugzak nemen. Zelf begon hij zich nu ook in te smeren.

Hoe langer ze er zaten hoe warmer het werd. En al gauw besloten ze hun voeten even te laten afkoelen in het meer. “Oooh zalig vind je niet?” “Ja echt hé.” “Het water doet echt deugd het is echt warm.” “Jammer dat we ons zwemgerief niet bij hebben. Anders konden we zwemmen.” “We kunnen toch zwemmen in ons onderbroek en bh Katrien.” “Ja inderdaad.” Zei Katrien en ze lieten een verbouwereerde Jens achter in het water die er tot zijn enkels in stond. Hij zag de meisjes naar de kant lopen en hij zag dat ze hun kleren begonnen uit te doen.

Katrien had een zwarte string aan met een blauwe bh. Elise had dan weer een blauw slipje aan met een groene bh. Wanneer Jens het water uit liep zag hij de meisjes in het water lopen. Door de schoonheid van de meisjes voelde hij in zijn broek iets hard worden. Wanneer hij zich omdraaide zag hij zowel Katrien als Elise duiken in het water. Jens zelf ging op zijn handdoek zitten. En keek af en toe naar Katrien en Elise.

“Hey Jens kom er toch ook in?” Elise en Katrien stonden nu naast hem. “Ik heb geen zwembroek bij.” “dan zwem je toch in je boxershort wij doen dat ook.” Jens zijn gezicht werd rood van schaamte. “Durf je niet?” “Nee eerlijk niet nee.” “Wat scheelt er?” “Wel … eum.” “kom er nu gewoon in.” “Het is zo ….. ik …... heb een …. witte boxershort aan en als die in contact komt met water is die helemaal doorzichtig.” De laatste woorden zei Jens met gestokte adem van schaamte. En Katrien en Elise legde geruststellend een hand op zijn schouder. “Hey dat maakt echt niet uit voor ons hoor.” “Maar wat …. als …. hij …. eum …...” “Wat als hij stijf word? Dan is het zo.” Elise en Katrien zagen nu een traan over de wang lopen van Jens. “Ik wil niet dat jullie iets verkeerd van mij denken.” waarop er nog een traan volgde.

Katrien en Elise hadden nu echt met hem te doen. “Jens wij weten dat je geen foute bedoelingen hebt en als je een stijve krijgt dan is het maar zo. Het zou gewoon fijn zijn als je mee komt zwemmen.” “Denk gewoon niet teveel na en geniet, mocht het zo zijn gaan we echt niet boos zijn.” “Echt niet?” zei Jens terwijl hij recht stond. Hij schaamde zich nu wel een beetje. “Nee echt niet. Hup die kleren uit.” En voor Jens er erg in had hielpen de meisjes hem uitkleden.

Met knikkende knieën liep Jens nu mee naar het water. En Katrien en Elise trokken hem al snel mee naar het diepe. Ze begonnen te spetten met water naar elkaar en Jens leek zich iets of wat te ontspannen. Wanneer Jens even weg zwom kwamen Katrien en Elise wat dichter bij elkaar staan. “Het is een lieve jongen maar hij is zo gespannen.” “Ja hij denkt continue dat hij iets fout doet. Katrien ik vind hem sympathieker dan Jurgen.” “Jens en Jurgen vergelijken is als water en vuur met elkaar vergelijken.”

“Hey hebben jullie ook niet zo een honger?” vroeg Jens nu toen hij hun richting kwam uitgezwommen. “Ja eigenlijk wel kom laat ons gaan eten.” Katrien en Elise zwommen nu richting de handdoeken en ze kwamen er als eerste uit. Ze gingen op de handdoeken zitten en zagen Jens uit het water komen.

Zijn hele boxershort scheen inderdaad helemaal door en Jens hield zijn handen voor zijn kruis. “Jens je moet dat niet doen, dat maakt het alleen maar grappiger.” “Ja... maar...” “doe nu gewoon je handen weg.” Jens zijn gezicht werd weer rood van schaamte maar hij deed zijn handen weg. Zowel Katrien als Elise zaggen nu zijn stijve piemel zitten in zijn boxershort die aan zijn huid kleefde. Ook zijn schaamhaar boven zijn piemel plakte aan zijn huid. “Wow.” hoorde Elise Katrien zeggen en ook Elise was onder de indruk van wat ze zag. De piemel van Jens was zeker 21 cm en was best dik. Ook zat er een goed gevulde balzak onder.

Beide meisjes hun gezicht werd nu wat rood. “Sorry” stamelde Jens “Je hoeft geen sorry te zeggen.” en Jens kwam nu ook op zijn handdoek zitten naast Katrien en tegenover Elise. Hoewel beide meisjes niets zeiden voelde hij ze af en toe naar zijn boxershort kijken. Waardoor zijn stijve helemaal niet wegging.

De zon begon harder te branden. En na het eten besloten ze zich terug opnieuw in te smeren. Volgens Katrien smeerde Jens zich helemaal niet goed in en ze besloot hem dan ook maar te helpen. Nu de zachte hand van Katrien hem aanraakte om hem in te smeren. Kreeg Jens het tussen zijn benen weer moeilijk. Weer werd zijn gezicht rood en wanneer hij iets wilde zeggen legde Katrien haar vinger zachtjes tegen zijn lippen.

Achter Jens kwam nu Elise staan en deze begon zijn rug in te smeren. Jens wist nu niet meer waar hij het had. Twee prachtige meisjes handen smeerden hem nu in. En hij voelde nu Katrien haar handen naar zijn boxershort gaan. Voorzichtig ging ze met haar vingers tussen de rekker van zijn boxershort en zijn lichaam. En trok deze wat naar voren. Jens voelde zijn benen flanel worden wanneer Katrien zijn boxershort naar beneden trok.

Elise kwam nu naast Katrien staan en hij voelde zowel de hand van Katrien als van Elise aan zijn piemel en balzak komen. De hand van Elise ging naar Jens zijn borstkas en ze voelde haast zijn hart eruit springen. Jens voelde zijn benen helemaal week worden wanneer ze op hun knieën voor hem gingen zitten.

Hij voelde hoe ze zijn voorhuid naar achteren trokken en soms voelde hij buiten de wind ook hun adem dicht bij zijn eikel. Een hand tussen zijn benen zorgde ervoor dat hij zijn benen iets of wat spreidde. Zijn ballen hingen los in zijn balzak naar onderen. Naar beneden kijken voelde en zag hij dat Katrien een teelbal tussen haar vingers nam. Jens had nog nooit zijn piemel zo stijf gevoeld. Zowel Katrien als Elise bestudeerden zijn piemel nu.

Katrien fluisterde in Elise haar oor en de meisjes stonden weer recht. Voor hem deden de meisjes hun bh's uit. Jens zag nu twee paar stevige tiener borsten. Ze kwamen dichter bij hem staan en ze namen elk een hand vast. Die ze leiden naar hun borsten. Jens wist niet waar hij het had en zijn gezicht was vuurrood van opwinding en schaamte. “Streel ze maar.” zei Katrien en Jens zijn keel was precies schuurpapier. En met bibberende handen begon Jens nu met de borsten te spelen van zowel Katrien als Elise. Hun handen voelde hij dan weer aan zijn piemel en balzak. Een van de twee begon hem nu zachtjes af te trekken.

Het was Elise die hem zachtjes af trok want Katrien ging wat verder staan en deed haar string uit. Jens zag dat ze geen één haartje had op haar vagina. En Katrien bleef even gewoon staan wanneer hij met schaamrood naar haar naakte lichaam keek. Weer kwam ze dichter bij hem staan en ze nam zijn hand vast. Katrien bracht Jens zijn hand nu naar haar vagina en ze fluisterde in zijn oor “streel mijn poesje maar.”

stuntelig begon Jens nu de vagina van Katrien te strelen. Maar zijn stunteligheid wond haar blijkbaar op want ze kreunde al gauw wanneer zijn vingers in haar kwamen. Ook Elise deed nu haar slipje uit en Jens zag ook bij haar geen sprietje staan.

Voor Jens het goed en wel besefte was hij twee meisjes aan het vingeren. De handen van de meisjes gingen nu over zijn lichaam en vooral zaten ze aan zijn piemel. Af en toe kuste Katrien hem en weer voor hij er erg in had deelde hij even met haar een tongkus. Ook deze was weer heel stuntelig van

zijn kant. Niet later deelde hij ook zo een kus met Elise.

“Ga maar liggen Jens op je rug Jens.” zei Katrien en Jens deed zonder na te denken wat Katrien hem vroeg. Zo gauw hij lag ging ze boven hem zitten. Hij voelde hoe ze zijn piemel recht trok en hoe zijn eikel tussen haar schaamlipjes ging. “Ik …. heb ….. geen ….. con...doom om.” “Relax maar ik neem de pil.” Zei Katrien nu die begon te kreunen. “ “mmmmmm hij is wel lekker dik.”

Heel de piemel van Jens ging nu in de vagina van Katrien. En zo gauw hij er helemaal had ingezeten begon Katrien hem te bereiden. Hierdoor zag Jens Katrien haar borsten zachtjes op en neer gaan. Katrien begon al snel te hijgen en te kreunen en ze had blijkbaar helemaal niet veel nodig om klaar te komen.

Direct vroeg ze er na aan Jens om op haar te gaan liggen. Jens deed weer zonder te vragen wat ze vroeg en zo lag hij al gauw op haar. En ritmisch bewoog hij. Katrien haar benen gingen rond de zijne en hij voelde dat hij zijn piemel dieper in Katrien kon duwen. Weer kwam Katrien klaar en haar benen zaten nu zo geklemd rond Jens zijn benen dat hij niet anders kon dan in haar klaar te komen.

Naast hen zag hij Elise zich vingeren en Katrien fluisterde in Jens zijn oor dat hij het poesje van Elise moest likken. Jens was precies de controle over zijn lichaam en geest kwijt en hij deed weer wat hem gevraagd werd. Zo zag hij voor het eerst van dichtbij hoe een vagina eruit zag.

Met instructies van Katrien begon hij de vagina van Elise te kussen. En hoorde hij Elise al gauw kreunen en hijgen. Hij likte en kuste overal maar waar hij kon en de stunteligheid wond Elise zo op dat ze klaar kwam. Gretig lekte Jens al haar sappen op. Zijn piemel was ondertussen weer stijf geworden en wanneer hij recht ging zitten op zijn knieën zag Elise dit. “Kom maar in mij.” zei ze met een hijgende stem. Jens keek twijfelend naar Katrien die hem ook aanmoedigde.

Zo ging Jens op Elise liggen en liet hij zijn eikel haar schaamlipjes zoeken en vinden. Elise kreunde meteen toen ze Jens zijn piemel tussen haar schaamlipjes voelde komen. Ze waren ook nog heel gevoelig door haar orgasme. Maar Jens stootte volledig in haar. “Sorry” stamelde hij maar Elise fluisterde in zijn oor “dat het oke was maar dat ze wilde dat hij haar nu nam.” En weer begon Jens te bewegen ditmaal in de vagina van Elise. Ritmisch en steeds harder nam hij Elise die hem dit kreunend en hijgend vroeg. Bij een derde orgasme van Elise kreeg ook Jens een ontladende zaadlozing.

Helemaal bezweet en met kloppend hart gingen ze alle drie er na dit keer naakt in het water. Hun ondergoed legde ze zo op de handdoeken dat het makkelijk kon drogen. Jens, Elise en Katrien bleven dicht bij elkaar in het water. En wanneer Jens onverwacht de borsten aanraakte van Katrien verontschuldigde hij zich meteen. “Jens het is oke, ik vind dat eerlijk gezegd wel leuk dat je het doet.” “ik ook zei” zei Elise. Waarop Jens stuntelig weer met hun borsten begon te spelen.

Wanneer ze het water uitkwamen. Keek Jens op zijn horloge en zag dat het al bijna vier uur was. Ze kleedde zich aan. En ze konden zelf hun ondergoed terug aantrekken dat droog was door de zon. Jens was als eerste klaar en keek op de kaart. “Hey ik zie hier net een weggetje en als we dat nemen zijn we binnen een uurtje bij het hotel.”

Katrien, Elise en Jens begonnen aan hun terug toch naar het hotel. En wat Jens zei klopte. Binnen een dik uur stonden ze terug aan het hotel. Jens zijn kompas was goed van pas gekomen. En Katrien zei dat ze misschien op een vrije middag terug naar het meer samen konden gaan. “Ik weet niet of iemand weet van de binnenweg?” “Ik ga het in ieder geval niet vertellen!” “ik ook niet” zeiden Elise en Jens in koor.

In het hotel aangekomen zagen ze Jurgen aan de bar zitten. Zijn ogen waren precies kogels. “Wel we gingen toch shoppen?” “Wij hadden toch niets afgesproken?” “Jawel” “Nee Jurgen we hebben gezegd dat we nog zouden zien. En we zijn vandaag gaan wandelen met Jens.” Kwaad keek Jurgen na de woorden van Elise naar Jens. “Naar mij moet moet je niet kwaad zien. Ik ben gewoon gaan wandelen en ja Katrien en Elise zijn mee geweest.” Hierop kon Jurgen natuurlijk niets zeggen en met een gezicht dat tot tegen de grond hing verliet hij de bar.

“Ik ga douchen!” zei Elise en ze nam haar rugzak. Ook Jens en Katrien namen hun rugzak en volgde haar. In de lift zei Jens dat hij in zijn kamer ging douchen. En zowel Katrien als Elise keken nu beteuterd naar hem. “Kom gewoon bij ons lekker douchen.” “vinden jullie dat echt goed?” “Jaaaaaa” zeiden in koor Katrien en Elise. “vinden jullie het dan goed dat ik eerst wat spullen op mijn kamer ga halen voor te douchen?” “Ja is goed. Maar komen hé.”

Na een goede vijf minuten hoorde Elise en Katrien een zacht geklop op de deur. Het was Katrien die de deur open deed en een zenuwachtige Jens binnen liet. Zo gauw hij binnen was trokken ze hun kleren uit. En daar Jens aan de trage kant was volgens hen hielpen ze hem met het laatste. Waaronder zijn boxershort. De piemel van Jens stond al weer stijf en met zijn drie gingen ze in de k douche.

De douche kop deelde ze en Jens stond letterlijk met zijn rug tegen de muur. “Heb jij ook je scheergerief bij?” Ja ik heb heel mijn toilet tas mee?” “Wat gebruik jij om je te scheren?” “wegwerp scheermesjes.” “Heb jij er veel bij?” “Ja best wel, ik was vergeten dat er nog twee pakken in mijn reistas zaten. Dus ik heb meer dan 40 wegwerp scheermesjes bij.” “Nou dat komt goed uit. Want die haartjes boven je piemel moeten weg maar wij zullen dit wel doen.”

Binnen de vijftien minuten was Jens zijn schaamhaar allemaal weg en eerlijk gezegd voelde het wel raar aan. Plotseling voelde hij hoe ze aan zijn piemel trokken en al gauw voelde hij de eerste tong zijn eikel strelen. Al gauw volgde er een tweede tong dit keer van Elise. Even deelde Katrien en Elise samen zijn piemel maar erna verdween hij in één van hun monden. Jens deed zijn ogen dicht en liet zijn hoofd naar achteren wat hangen terwijl hij genoot van de zachte streling van Elise of van Katrien aan zijn eikel

Wanneer hij ging klaarkomen verwittigde hij Katrien die op dat moment zijn piemel in haar mond had. Maar deze nam hem dieper en 4 stralen van zijn sperma kwam zo in haar mond en keel terecht.

Wanneer ze recht stond zag Jens hoe Katrien zijn zaad inslikte.

's avonds in het personeelsrestaurant gingen ze samen aan tafel. Ze kregen nog het gezelschap van een ouder koppel dat er ook werkte. “En wat hebben jullie vandaag gedaan?” “Gaan wandelen? “Ah zalig hier hé” “Ja dat mag u wel zeggen het is hier heel mooi.” zei Jens.

“jij hebt hier wandelingen met veel hoogte punten van zien.” “Onze wandeling was er ook een met hoogtepunten” flapte Jens eruit en Katrien en Elise schoten in een deuk van het lachen. Niemand aan tafel kon volgen. Alleen Jens, Katrien en Elise.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lieve Nerd - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 745x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1436x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 4000x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2746x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11082x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2872x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6060x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7477x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21150x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10800x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9738x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16377x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14663x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9608x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16153x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11011x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!