Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lieve Nerd

Net wanneer ze van tafel wilde gaan kwamen hun chefs het restaurant binnen. “En genoten van jullie vrije dag.” vroeg Jens zijn chef An. “Ja hoor, we zijn naar het meer geweest.” “Ah dat is een mooie plaats. Jammer dat het zo ver van het hotel ligt.” “Ja inderdaad.” Jens dacht in zich zelf om te zwijgen. “Jens wanneer wil je de volgende keer vrij?” “Ooh An, ik wilde net hetzelfde vragen aan Katrien en Elise.” zei Charlotte de chef van hen. “Ooh Jens anders op de dag waarop wij vrij hebben.” zei Katrien. “Wanneer is dat?” Vroeg An aan Charlotte. “Ik heb de volgende vrije dag van hen geplaatst op volgende week woensdag.” “Jens vind je dat goed?” En Jens knikte en zei ja. “Oke dat is goed. Kom Charlotte dan gaan wij eten.”

Wanneer Charlotte en An aan tafel gingen. Verlieten Jens, Katrien en Elise de personeel refter. In de gang naar boven kwamen ze Jurgen tegen die net ging eten. Zijn stemming leek precies nog op die van daarstraks. “Wat ga je doen Jens?” “Ooh ik dacht even om naar mijn kamer te gaan en wat te lezen.” “Oh oke, kom je straks naar de bar?” “Ja is goed. Hoe laat spreken we af?” “Een uur of acht?” “Ja is goed.”

Op zijn kamer gekomen deed Jens eerst zijn gordijn dicht en deed dan voor de spiegel zijn broek en boxershort naar beneden. Hij keek nu naar zijn geschoren piemel en balzak en ging er nog is over. De gedachten aan daarstraks maakte zijn piemel stijf. Maar toch besloot hij wat te gaan lezen in plaats van zich af te trekken.

Hij nam het boek van zijn nachttafel en ging op zijn bed zitten. Al gauw was hij zo verzonken in zijn boek dat hij aan het lezen was. Dat hij compleet de tijd uit het oog verloor. Plotseling werd er dan ook geklopt. Het waren Katrien en Elise. “Kwam jij niet naar de bar?” “Ooh sorry ik ben echt de tijd uit het oog verloren. Ooh echt waar sorry.” “Het is niets, kom je mee?” “Ja tuurlijk.” en Jens legde nog vlug zijn boek weg.

In de bar bestelde ze een fles wijn en deelde ze de prijs door drie. Voor zich wat te amuseren tot het optreden begon. Speelden ze een spelletje Uno. Na het eerste spelletje voegde zich bij hen twee collega's van Katrien en Elise waardoor ze nu met zijn vijven speelden.

De volgende fles wijn werd dan ook gedeeld door vijf in plaats van door drie. Twee avonden terug hadden ze uitgerekend dat een fles wijn goedkoper was dan individuele glazen te bestellen per persoon. Wanneer Jurgen in de bar kwam keek Amber die met hen mee kaarten naar hem. Maar Jurgen had geen oog voor haar zag Jens.

Wanneer het optreden begon, stopte ze met kaarten en luisterde ze naar de muziek. Jurgen kwam nu bij hen zitten. En hij maakte enkele duidelijke moves naar Katrien. Die dit duidelijk irritant vond. Daar Jurgen duidelijk bot ving bij Katrien. Begon hij Jens uit te dagen door stekende opmerkingen te geven. In het begin probeerde Jens het te negeren maar daar het kwetsender werd besloot deze door te gaan.

“Ik ben moe, ik ga slapen, tot morgen?” Met deze woorden probeerde hij aan Jurgen te laten merken dat het hem niets deed. Terwijl het hem eerlijk gezegd wel iets deed. Zo gauw hij aan de lift kwam zag hij dat Elise hem volgde. “Hey Jens ca vas? Wat Jurgen deed was echt smerig.” “Ik probeer het hem niet te laten merken. Vandaar ik zei dat ik moe was. Denk je dat hij er mee weg is?” “Ja ik denk het wel. Maar trek het je niet te hard aan hé” “Ga jij nog terug?” “Ja ik ga Katrien met die kwal niet alleen laten. Tot morgen?” “Ja is goed tot morgen.” “Zeg Jens en trek het je niet te hard aan hé.” Herhaalde Elise nog is “Oke.”

In zijn kamer gekomen kleedde Jens zich om. Zette zijn wekker en kroop in bed weer met zijn boek. Hij las nog enkele hoofdstukken voor hij in slaap viel. Die nacht sliep hij als een blok. En met zijn wekker werd hij de volgende ochtend wakker. Buiten zijn opkomende baard en snor scheerde hij nu ook zijn piemel en balzak die ochtend. Hij vond het wel iets hebben zo geschoren zijn van onderen.

In de receptie was het nog vrij stil die morgen. Hij ging achter het bureau zitten en begon aan enkele taken die An voor hem had klaargelegd.

“Ah Jens, jij bent er al? Ooh je moet niet verschieten.” Jens had An niet zien aankomen en was verschoten van haar stem. Daar hij haar niet had zien aankomen. “Jens zou jij zien zitten om tot half drie dienst te doen? Je zou dan vanavond niet moeten terugkomen. Het is zo dat ik vergadering heb tot twee uur maar die durft uitlopen tot half drie ten laatste. En zo heb jij dan een vrije avond?” “Eum ja is goed.” “Ga nu dan maar snel eten. Ben je over een half uur terug?”

Jens stond op en ging vlug ontbijten. Hij zat nog maar net aan tafel of Katrien en Elise kwamen bij hem zitten. “En hoe sta jij vandaag?” “Ik moet werken tot half drie en vanavond dan vrij.” “Ah wij net hetzelfde.” “Zin om erna iets te gaan doen?” “Ja is goed?”

weer gebeurde het wanneer ze doorgingen dat Jurgen het restaurant binnen kwam. Wanneer hij een babbeltje wilden doen zeiden ze alle drie dat ze moesten gaan werken. Met een lang gezicht lieten ze Jurgen achter.

Het was die voormiddag best druk aan de receptie en Jens wist soms niet wat eerst gedaan. Het was pas na het middageten dat hij alles kon inhalen. Hij wilde net de laatste kaft wegsteken toen An er aan kwam. “Zo Jens is het geluk?” “Ja ik ben net klaar.” “Ga maar door dan.” “Moet ik niet tot half drie blijven het is nog maar twee uur.” “Nee het is goed, geniet nog van je middag en avond. Dan zie ik je morgenvroeg weer?” “Ja is goed.”

Op weg naar zijn kamer kwam hij Elise en Katrien tegen. Ze spraken af dat ze zich vlug gingen omkleden en dat ze dan gingen winkelen. Elise wist een goedkope winkel hier in de buurt zijn waar ze koopjes konden doen.

Een kwartier later stonden ze net aan de bushalte wanneer de bus er aan kwam. Ze stapte op en betaalden elk apart. “De winkel waar we je mee naar toenemen is echt goedkoop. En je kan er echte kwaliteit kopen. Het is zo een winkel die uit faillissementen verkoopt.” “achzo.” “Waar koop jij meestal je kleren Jens?” Jens zei enkele namen van winkels en zo ontdekte Katrien en Elise dat hij best wel in gekende kleding zaken kleren kocht. “winkelen jullie veel?” “Ja best wel. Eigenlijk te veel, jij?” “Ik eigenlijk niet. Hoewel ik elke maand shopgeld krijg van mijn vader. Ik zet het liever op mijn spaarrekening.” “Wouw Jens ik zou het wel weten mocht ik zo een pa hebben.” “Wat doet je vader?” “Hij heeft een architecten kantoor met enkele vennoten. Wat doen jullie ouders?” Katrien vertelde dat haar vader apotheker was en Elise vertelde dat haar vader dokter was.

In het stadje aangekomen loodste Elise hen gelijk naar het winkeltje. Maar eenmaal ze er voor stonden. Vonden zowel Katrien als Jens dat het een winkel was in plaats van een winkeltje. Meteen zag Jens de goedkope prijzen en snapte meteen waarom Elise hier zo graag naar toe kwam als ze in Frankrijk was.

De meisjes waren vooral voor Jens hier naar toe gekomen. En ze kozen verschillende kleren uit die hij moest passen. Stuk voor stuk waren ze meer dan betaalbaar. Buiten broeken, polo's, hemden, … .Kocht hij ook nog boxershorts.

Net wanneer ze wilden gaan afrekenen zagen de meisjes nog een bak met strings staan. Ze waren zo goedkoop dat Katrien en Elise bijna de helft van de bak meenamen. Aan de kassa viel de prijs van Jens zijn kleren meer dan goed mee. Voor de zekerheid had hij in de paskamer toch de kwaliteit ervan gecontroleerd. Maar alles had er meer dan degelijk uit gezien.

“Hoe sta jij morgen Jens?” “Morgen moet ik om zes uur beginnen en dan tot één uur. Morgen komen er nieuwe gasten toe” “Ah wij tot half één. Zin om erna te gaan zwemmen?” Vroeg Elise toen ze aan de bushalte weer kwamen om naar het hotel te gaan. “Ja is goed.”

Terug in het hotel gingen ze eerst naar hun kamer om alle spullen weg te leggen. En werd Jens opgeschrikt door geklop op zijn deur. “Hey, kom er in.” En Jens liet Elise binnen. “Hey Jens mag ik je iets vragen?” “Ja vraag maar.” “Jurgen doet echt vervelend en wij zien het niet zitten om vanavond naar de bar te gaan. Heb jij zin om naar ons te komen. Naar ons kamer bedoel ik dan.” “Ja is goed, want ik was eerlijk gezegd al niet van plan om vanavond naar de bar te gaan.” “Omwille van Jurgen?” “Ja eerlijk gezegd wel.” “ Hij heeft je gekwetst gisteren hé?” “Ah dat valt wel mee.” “Jens, je moet je er niet voor schamen hoor. Wat hij deed was echt kut.”

En Elise kwam nu dichter bij hem staan. Elise merkte hierdoor op dat Jens zenuwachtiger werd. En het had wel iets schattig. Ze legde haar hand op zijn schouder en keek hem recht in zijn ogen. “Het is oké hoor Jens” en Jens voelde hoe ze zijn hand vastnam. “Ik ….. weet …. niet ….. goed... wat ik... nu … moet doen.” zijn laatste woorden zei hij bijna met hese stem.

“Geef je maar gewoon over aan mij.” en Jens voelde zijn hoofd alleen maar knikken. Elise kwam nu dichter bij hem staan. En hij voelde haar mond nu tegen de zijne komen. Hun tongen vonden elkaar en begonnen nu met elkaar te spelen. Jens voelde nu haar handen over zijn lijf gaan en deed voorzichtig hetzelfde bij Elise. Wanneer hij haar billen aanraakte stopte hij met Elise te kussen en keek haar bezorgd aan. “Niet nadenken Jens, als ik iets niet leuk vind zal ik het wel zeggen.” en voorzichtig deed Jens nu verder.

Jens voelde dat zijn kleren omhoog werden getrokken en liet Elise rustig doen. Wanneer zijn trui en polo uit waren deed hij hetzelfde bij Elise. Ze had een paarse bh aan. De rest van hun kleren volgde al snel. Elise trok Jens mee naar zijn bed en voor hij het wist lagen ze nu naast elkaar. Zijn vingers gleden meteen naar haar vagina. En hij begon haar te vingeren. De handen van Elise speelde nu met zijn piemel. Ze trok hem zachtjes af.

“Ik wil hem in me.” Jens wilde nu op haar gaan liggen maar in plaats daarvan stelde ze voor om in doggy het te doen. Elise ging op haar knieën zitten en Jens kwam nu achter haar zitten. Voorzichtig duwde hij zijn piemel in haar vagina. En met kleine instructies van Elise begon hij nu in haar te bewegen. Elise vroeg hem haar harder te nemen en ook haar heupen vast te nemen. Jens deed precies wat Elise hem vroeg en voor hij er erg in had hoorde hij Elise kreunen maar vooral hijgen van genot.

Hoe harder ze kreunde en hijgde hoe zelf zekerder Jens werd. En hij begon nu als het ware in haar te pompen. Zijn balzak kletste tegen haar vagina en Elise kwam een eerste keer klaar. Jens voelde de sappen van Elise langs zijn balzak naar beneden lopen.

Elise kreunde om van standje te veranderen en daar ze net was klaargekomen vroeg ze om in missionaris houding genomen te worden. Weer deed Jens precies wat ze had gevraagd. En hij pompte in haar of zijn leven er van af hing. Dit zorgde ervoor dat Elise nu twee keer kort achter elkaar klaar kwam. En ook Jens voelde dat hij ging klaarkomen. En spoot 4 krachtige stralen in haar.

Uitgeteld lagen ze nu naast elkaar. “Je bent zalig Jens.” “Dank je.” “Nee echt Jens je bent zo zalig.” Jens wist niet goed hoe hij hierop moest reageren. “Zullen we douchen?” “Ja is goed” en ze kwamen samen uit bed en onder de douche wasten ze elkaar. Jens was nog steeds op zijn hoede en was heel voorzichtig. Hij was zo bang om iets fout te doen. Zijn onzekerheid vond Elise super schattig.

Ze waren nog maar net de douche uit of er werd geklopt op de deur. Jens deed een handdoek rond hem. En liep naar de deur, door het gaatje zag hij dat het Katrien was. Hij zij dit tegen Elise en ze vroeg hem om Katrien binnen te laten.

“zo zo zo Jens,” Zei een plagerige Katrien toen ze hem zag staan juist met een handdoek om. Katrien kwam binnen en deed de deur achter zich dicht. Katrien ging meteen er na op zijn bed zitten. En wanneer Jens iets wilde nemen viel zijn handdoek op de grond.

Hij wilde zijn handen gelijk voor zijn piemel houden maar Katrien en Elise zeiden dat dit niet nodig was. Elise fluisterde iets in Katrien haar oor waarop deze laatste begon te lachen en ja knikte. “Jenske we hebben opdracht voor je. Vind je dat goed?” “Hangt … er … van af.” zei Jens met iets bangere stem. “Je moet niet bang zijn. Handen achter je hoofd en je heupen naar voor en naar achteren bewegen. Zodat je piemel heen en weer gaat”

Jens deed weer wat ze hem vroegen en hij merkte dat hij het best wel leuk vond want zijn piemel werd diepvries hard. Zijn ballen gingen heen en weer in zijn balzak. En de meisjes keken met opgewonden ogen naar hem. Hij moest blijven voort doen en hij voelde dat hij nu echt meer dan opgewonden geraakte.

Katrien stond recht en ze nam een stoel van achter zijn bureau. Hij moest nu op de stoel gaan zitten. En zijn benen iets spreiden zodat alles goed zichtbaar was. Katrien ging voor hem staan en ze begon nu voor hem sensueel te strippen.

Op haar string was een klein plekje donkerder. Met een soepele beweging deed Katrien haar string uit en ze begon zich nu te vingeren voor hem. Zijn piemel bleef plankhard naar omhoog staan. Jens wilde zijn hand uitsteken naar Katrien maar hij durfde niet.

Gelukkig kwam Katrien nu naar hem toe en ging nu op hem zitten. Zijn piemel vond meteen zijn weg tussen haar warme schaamlipjes. Katrien liet zich helemaal in Jens zaken. En Jens keek nu vol op haar borsten. Ze duwde even zijn hoofd er zelf even tussen. Ritmisch begon ze te bewegen. En Jens voelde de meer dan warme schaamlipjes van Katrien over zijn piemel heen en weer gaan. Wanneer Jens naar Elise keek zag hij dat deze zich weer aan het vingeren was.

“oooooooh,mmmmmmmm.” kreunde Katrien en ze kwam klaar. “kom mee op het bed liggen Jens.” En Jens stond recht zo gauw Katrien van hem af was. Hij ging met zijn nog steeds stijve piemel op bed liggen. En Katrien kwam nu op hem zitten om hem in amazone te nemen. Zijn piemel zat nog maar net weer in Katrien of Elise kwam nu boven op hem zitten met haar vagina boven zijn hoofd. Ze liet zich zakken en zo kon hij haar vagina lekken en strelen met zijn tong. Terwijl Katrien hem bereed. De hand van Katrien begon nu ook zijn balzak te stimuleren en buiten een krachtige orgasme van hem kwamen ook Elise en Katrien klaar.

Jens was weer helemaal bezweet net zoals Katrien en Elise en weer zoals eergisteren gingen ze met drie weer onder de douche. “Je bent echt zalig Jens.” “Ja ik zei het hem daarstraks ook al. Alleen je moet echt minder bang zijn.” “Ja …. maar …. wat als ik iets... fout doe... of jullie willen …. iets niet.” “Dan zeggen we het je gewoon.” “Ja maar ik wil niemand kwetsen.” “Dat doe je niet Jens.”

En om te plagen begon Elise weer met zijn piemel te spelen. Die weer stijf werd. Even speelde Elise er nog mee voor ze weer op haar knieën ging zitten. Dit keer pijpte Elise hem alleen. Jens nam haar hoofd vast en ze liet hem haar hoofd sturen. Elise zoog en lekte aan zijn piemel en Jens voelde zich haast gek worden. De tong van Elise ging zo over zijn eikel dat ze elk gevoelig plekje streelde. En wanneer Jens kreunde dat hij ging komen. Voelde hij zijn piemel dieper in haar mond gaan. Dikke klodders van zijn zaad gingen nu in haar. En Elise slikte alles door. Tegenover hem had Katrien zich zelf liggen vingeren. Wat hem ook nog geiler had gemaakt. En zo gauw hij iets of wat bekomen was befte hij Katrien op eigen initiatief tot orgasme.

's avonds aan tafel hadden ze reuze honger. Gelukkig stonden er frietjes op het menu. Ze hadden net een tweede keer bijgenomen of Jurgen kwam bij hen zitten. Hij polste naar de plannen van Katrien en Elise maar Jens werd door Jurgen compleet genegeerd. Jens zag dat hij echt hoopte op een avond met Katrien en Elise. Maar tevens zag Jens dat Jurgen weer bot ving.

Direct na het eten gingen Jens en Katrien nog naar het winkeltje om wat flessen cola te gaan kopen. Dit konden ze dan drinken op de kamer waar Elise nu al was. “Jurgen doet echt wel vervelend hé..” “Vervelend, hij is gewoon irritant Jens. Alleen al hoe die naar jou doet. Dat is toch niet normaal en leuk voor je.” “Nee dat is, maar ik laat hem maar doen.” “Gewoon een irritante zak.” “Kom laat onze avond er niet door verpesten.” Terug in het hotel gingen ze recht naar de kamer van Elise en Katrien. Waar ze begonnen te kaarten en babbelen tot laat in de nacht.

De volgende ochtend en voormiddag vlogen voorbij. En zo gauw ze konden vertrokken ze richting het meer. Ze lette er goed op dat ze niet werden gevolgd. Want Jurgen had die morgen nog even rottig gedaan tegen hen. De zon scheen fel en het ging echt een prachtige middag worden. Daar ze onlangs langs deze weg waren gekomen bereikte ze nu sneller het meer, daar ze niet meer op de kaart zo vaak moesten kijken.

Nu de zon zo fel scheen besloten ze in de richting van de bomen te gaan zitten. Zo gauw ze een plekje hadden gekozen namen Elise en Katrien hun handdoek uit hun rugzak en spreidde deze op de grond. “Gaan we onze zwemkledij achter de bosjes aan doen?” Vroeg Jens. Katrien en Elise keken hem bedenkelijk aan. “ We hebben dat niet bij. We kunnen toch ineens naakt zwemmen.” Weer zagen ze een zenuwachtige blik bij Jens verschijnen. Maar ze trokken zich hier niets van aan. Katrien en Elise begonnen zich uit te kleden en ook Jens begon. Jens zag dat ze nu beiden een string aan hadden. Katrien had er een rode aan en Elise een beige.

Wanneer de meisjes naakt stonden voelde Jens zijn piemel weer plankhard in zijn boxershort. Met schaamrood op zijn gezicht deed hij deze na een aanmoediging van Elise uit. En Katrien kwam nu naar hem en trok hem verder aan zijn piemel richting het water.

Eenmaal in het water probeerden Elise en Katrien Jens weer gerust te stellen. “Je moet je echt meer relaxen. Feel free.” “Ja maar ik …. wil... niets... fout... doen.” “Jens dat weten we maar ontspan je nu is.” “sorry” “Hey het is oke maar ontspan je nu gewoon en niet teveel nadenken.” “Oke ik zal het proberen.”

ze zwommen naar een iets minder dieper gedeelte en zaten nu op hun hurken in het water. Jens dacht dat hij iets hoorde en stond plots recht. Het waren maar vogels die uit een boom vlogen maar de meisjes zagen nu zijn stijve piemel die fier voorruit stond. “jij hebt echt een mooie grootte dikke piemel Jens.” Jens probeerde zich nu te ontspannen bij de woorden van Katrien en bleef gewoon staan. “En een goed gevulde zak eronder.” zei Elise al plagend en wanneer ze haar hand er naar uitstak spreidde Jens gewillig zijn benen wat. Zodat ze er makkelijk aan kon wat ze ook deed.

“Feel free Jens, Feel free.” “dat... doe ik …. ook.” “gewoon genieten Jens. Vind je het leuk dat ik aan je balzak kom.” “Ja... het …. wind … me op. …. ook als jullie er naar kijken.” zei Jens met schaamrode wangen. En bij zowel Elise als bij Katrien verscheen er nu een glimlach op hun gezicht. “en wij kijken en spelen graag met jou piemel. Jens mag ik je iets vragen? Hoe noem jij eigenlijk een vrouwelijk lichaamsdeel? Want wij zeggen piemel tegen je lul. Maar hoe noem jij dat van een vrouw?” “Vagina. Ik vind dat het meeste respectvolle.” “Ja dat is maar ik hoor ook graag poesje.” “Ik ook maar niet poes.” zei Katrien. “Wie van ons twee heeft het mooiste poesje.” “ik vind ze alle twee even mooi.”

Na een half uurtje in het water te hebben gelegen besloten ze terug naar de kant te gaan. Eenmaal terug aan de handdoeken verlegde ze hun handdoeken zodat die van Jens in het midden lag. Zonder dat de meisjes het vroegen ging hij op zijn rug liggen.

Jens sloot zijn ogen en hij voelde de handen van zowel Katrien als Elise over zijn buit naar zijn piemel gaan. Hij spreidde iets zijn benen en liet de meisjes gewoon doen. Ze maakte hem echt gek van verlangen.

De zon scheen nu goed in hun richting en niet veel later lagen ze met drie gewoon te zonnen. Katrien viel zelf er van in slaap. “Moeten we haar niet wakker maken zodat ze niet verbrand?” “Nee maar je kan haar wel vingeren of iets anders doen als je dat wilt?” zei een plagerige Elise. Wat ook Jens tot haar positieve verbazing ook deed. Zijn vingers gleden in de vagina van Katrien die nu zachtjes begon te kreunen. Hij vingerde haar tot een hevig orgasme. Waarna hij hetzelfde deed met Elise die hem gewillig liet doen.

Erna ging Jens het water in en liet de meisje nagenietend van hun orgasme achter. Katrien en Elise legde zich neer en sloten hun ogen. Jens was al even weg toen ze plots iemand hoorden. Elise dacht dat het Jens was maar voor haar stond een naakte Jurgen met een stijve piemel tussen zijn benen. Elise liet meteen een kleine gil en probeerde haar borsten en poesje te verbergen. Katrien die verschoot door haar vriendin deed hetzelfde zo gauw ze Jurgen zag. “zo zo dames willen jullie is niet genomen worden door een echte man?” “Een echte man?” “Ja een echte man” zei een geile Jurgen wiens piemel fier naar omhoog stond.

Jens zag vanuit het water wat er aan de kant gebeurde en zwom nu snel terug. Hoewel hij Elise en Katrien nu al verschillende keren had naakt gezien kreeg hij automatisch weer een stijve wanneer hij het water uit kwam. Dat Jurgen er bij stond maakte voor zijn piemel niet uit.

“Ah dag Jurgen.” Bij de woorden van Jens verschoot Jurgen zo hard dat hij zich bruusk omdraaide. “Wat …. doe …..jij hier.” kon Jurgen maar net uitbrengen nu hij Jens zag. Katrien en Elise schoten in een schaterlach. “Wat is er?” Zei een Jurgen die zich nu herpakte. “Als ik naar de lul zie van Jens en we zien die van jou. Dan ziet de jouwe eruit als een zwam worstje die zijn beste tijd heeft gehad”

De piemel van Jurgen was beduidend kleiner als die van Jens en wanneer Jurgen dit zag werd zijn piemel gelijk nog is slap ook. Terwijl die van Jens fier rechtop bleef staan. Nog nooit hadden ze Jurgen zich zo snel uit de voeten zien maken. “Zie hem lopen met zijn staart tussen zijn benen.” “Zeg maar staartje” zei Jens waarop Katrien en Elise de slape lach kregen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lieve Nerd - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 2108x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5279x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6796x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1335x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 8006x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4417x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7996x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9492x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1852x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5969x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9999x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9593x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1954x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7067x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2196x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7769x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!