Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lieve Nerd - 2

“Hij gat toch niets zeggen Jurgen?” Vroeg Jens duidelijk bezord. “Hoe bedoel je Jens?” “Wel dat hij ons hier gezien heeft?” “Nee, die gaat zich vanaf nu koest houden geloof ik.” “Jens ik denk dat je vanaf nu geen last meer van hem gaat hebben.” “Ik hoop het echt want hij kan het ons echt moeilijk maken.” “Nee hoor Jens, hij heeft nu een blauwtje gelopen van formaat.” De woorden van Elise stelde Jens toch niet echt gerust. Maar hij probeerde het niet verder te laten merken. Daar Elise en Katrien er echt gerust in leken. En zelf terug in de lach schoten.

Wanneer ze 's avonds Jurgen tegen kwamen in de bar was deze heel koest en kalm. Hij durfde hen amper aan te kijken en pas dan viel er bij Jens een blok van zijn lijf. Wanneer Jens even naar de WC ging volgde Jurgen hem. “Hey ca vas maat?” Jens wist niet wat hij hoorde. Probeerde Jurgen nu vriendjes met hem te worden? Jens zag in Jurgen zijn vriendelijkheid een spel en bleef op zijn hoede. “Ja ca vas. Mag ik even door zo kan ik mijn handen wassen.” Jurgen liet Jens door en Jens zag dat Jurgen zich echt niet op zijn gemak voelde. Jens probeerde er niet van te genieten want dat lag niet in zijn aard. Hij hoopte alleen dat Jurgen hem nu gerust ging laten. Wat ook bleek te zijn. In plaats van bij hen te komen zitten ging Jurgen totaal ergens anders zitten. Jens voelde het aan als een kleine overwinning en ook Katrien en Elise vonden dit. Ze bleven tot laat in de bar zitten. En Jens wist dat het ging tegen steken om morgenvroeg op te staan.

Met kleine oogjes stond Jens die morgen aan het ontbijt. Ook bij Katrien en Elise waren er kleine oogjes. Het beloofde een druilige dag te worden. Dus buiten iets doen zat er niet in. Aan de receptie was het weer best druk die morgen en middag. Honderden vragen kreeg hij en honderden brandjes moest hij blussen van klanten die over kleine dingen niet tevreden waren. Tegen twee uur stond zijn hoofd haast op ontploffen.

“Jens je bent geen eens gaan eten?” “Nee An het was TE druk.” “Ja maar komaan. Weet je wat het is nu twee uur, stop maar nu.” “Ja maar ik moest tot drie uur werken.” “Tuut Tuut, je gaat nu door. Ik zie je morgen wel.” Net op dat moment passeerde Katrien. “Katrien kan jij Jens meenemen?” “Oke An komt in orde.” “Jens wij gaan wandelen.” Zei Katrien plagerig. “Oke ik kom maar mag ik me nog vlug omkleden?” “Ja is goed.” Buiten was het opgeklaard. Hoe snel kon het weer niet draaien in de bergen? Dacht Jens wanneer hij had buiten gekeken.

In zijn kamer kleedde Jens zich vlug om en samen met Katrien verliet hij het hotel. In de gangen waren ze nog Jurgen ergens tegen gekomen maar die kon niet vlug genoeg weg zijn. “Waar is Elise?” “Die is even rusten, die heeft haar slaap wel echt nodig.” “Oei ze is toch niet ziek?” “Jens je moet je geen zorgen maken hoor. Ze is gewoon moe en Elise heeft dan gewoon haar rust nodig.”

“Even iets checken Katrien?” Jens nam zijn GSM en keek op de app van de bank. “Ah oke.” “Alles in orde?” “Ja hoor.” en Jens stak zijn GSM weg. Hij had even zijn bank app nagekeken en zag dat zijn vader geld had gestort op zijn rekening. Daarstraks had hij gezien dat zijn saldo hoger was dan anders en nu zag hij dat het geld van zijn vader kwam. Tegen Katrien besloot Jens hier niets van te zeggen.

In het dorp trakteerde hij wel Katrien op een broodje. Zelf scheurde hij van de honger. Tijdens het eten babbelden ze honderduit met elkaar. Alle onderwerpen kwamen haast ter spraken. En wanneer ze terug naar het hotel wandelden was het weer al weer gedraaid. Ze kwamen in een stort bui terecht waardoor ze helemaal verweekt waren.

Katrien en Jens waren nat tot op hun ondergoed dat zelf konden uitwringen. Daar Katrien niet op haar kamer kon daar Elise sliep en de sleutel had. Besloot ze mee naar Jens zijn kamer te gaan. Samen gingen ze onder douche waar Jens weer automatisch een stijve kreeg.

Zo gauw hij op volle oorlog sterkte stond begon Katrien er mee te spelen. Zonder het te vragen speelde hij nu met Katrien haar borsten en ging zo met zijn handen naar haar poesje. Die lekker warm aanvoelde. Zo stonden ze elkaar af te trekken en te vingeren onder de hete stralen van de douche. “Katrien mag ik je daar kussen?” En hij wees naar haar poesje. Katrien knikte alleen maar en Jens ging op zijn knieën zitten voor haar. Hij lekte haar poesje en hij proefde haar sappen. Wel merkte hij dat hij niet overal goed bij kon.

“Kom laten we naar je bed gaan Jens.” Jens stopte met haar te beffen en ze droogde elkaar af waarbij ze ook innig met elkaar kusten. Het afdrogen leek eindeloos te duren en het kussen maakte het meer dan goed in tussen tijd vond Katrien. Wanneer ze helemaal af gedroogd waren trok Katrien Jens voor aan zijn piemel naar bed. Meer dan gewillig liet Jens dit doen. Eenmaal op bed vingerde hij haar weer en voelde hij haar hand rond zijn piemel komen die hem zachtjes af trok.

Op eigen initiatief ging Jens op haar Katrien liggen en liet hij zijn piemel haar poesje zoek en vinden. “Neuk me hard Jens.” zei Katrien wanneer zijn piemel volledig in haar zat. Met krachtige stoten nam Jens Katrien nu die meteen begon te kreunen. Haar benen gingen rondom hem en hij nam haar dieper en harder. Katrien voelde hierdoor een eerste orgasme opkomen en wanneer ze bijna gillend klaarkwam voelde ze Jens op hetzelfde ritme doordoen. Haar poesje voelde aan of het in brand stond en Jens zijn ballen kletsten tegen haar poesje.

Weer kreeg Katrien een orgasme en Jens spoot haar baarmoeder niet veel later meer dan vol. Aan zijn orgasme leek maar geen einde te komen. Innig kuste ze hem wanneer hij haar aan keek. Jens liet zijn piemel uit haar komen en ging weer naast haar liggen. Ze keken elkaar aan en hun blikken zeiden meer dan honderd woorden. Uit hun dagdroom werden ze gehaald door het geklop op de deur. Jens kwam uit bed en deed vlug zijn pyjama broek aan. Voor hij open deed zag Jens dat het Elise was.

“Hey alles goed?” “Ja hoor met jou?” “Ja hoor ik heb zalig kunnen rusten. Jullie hebben jullie zo te zien ook bezig weten te houden.” “Ja hoor.” zei Katrien plagerig en ze kwam naakt uit bed. “Elise zou jij voor mij kleren kunnen gaan halen en mijn toilet tas? De mijne zijn nog nat door de regenbui van daarstraks.” “Ja is goed, mag ik zelf wat kiezen.” “Ja doe maar.”

Elise ging even naar hun kamer en kwam met enkele kleren terug en de toilet tas. Katrien nam de kleren aan en begon zich aan te kleden. Ook Jens trok droge kleren aan uit zijn kast. Samen gingen ze erna naar de bar van het hotel. Waar ze elk een martini bestelden.

Na het eten in het personeelsrestaurant gingen ze met Amber en Tamara en nog enkele anderen naar het dorp om er iets te drinken. Nu namen Katrien en Jens wel een regenjas mee. In het café was het niet al te druk en ze speelden er zelf een potje uno.

Laat maakte Jens het niet want hij wou die nacht toch wat slaap in halen. Ook Katrien was van het zelfde gedacht. Hij lag nog maar net in bed of hij viel als een blok in slaap. Met zijn wekker werd hij de volgende ochtend wakker. Weer scheerde hij zich buiten van boven ook van onder. En trok een witte boxershort aan. Het was dezelfde boxershort van enkele dagen geleden waarin hij had gezwommen. Eergisteren had hij deze laten wassen met zijn andere was. Dat was één van de voordelen van het personeel. Je kon je was gratis laten wassen in het hotel.

In zijn uniform ging hij vlug ontbijten en begaf zich erna naar de receptie. An had een hoop taakjes voor hem liggen. En meteen begon hij er aan. Tussen de taken door hielp hij enkele vroege klanten met vragen. Buiten de klanten kwamen ook Elise en Katrien samen met Amber even langs om te vragen om die middag mee te gaan wandelen.” “Ja is goed direct na het werk?” “Ja is goed Jens tot straks.” Want er waren ondertussen weer al enkele klanten aan het wachten met vragen.

Jens was als eerste klaar en zat in de receptie de kaart al te bekijken welke wandeling ze eventueel konden doen. Wanneer Amber, Katrien en Elise de receptie binnen kwamen. “Ah en al iets gevonden?” “Ja wacht ik laat het jullie zien.” de wandeling die Jens had uitgekozen werd unaniem goed gekeurd. Jens bracht er nog in dat ze altijd eventueel konden afwijken van de gekozen wandeling. “Het is goed Jens” zei Amber en ze vertrokken.

Amber had haar rood golvend haar samen gebonden in een staart. Ze was iets fijner gebouwd dan Elise en Katrien en had een B-cup. Onderweg babbelden Jens met Elise en Amber met Katrien. Soms stopte ze even en keken ze op de kaart. Wanneer ze verder wandelden kwam Amber ineens naast Jens lopen. “Jens ik wou je maar even zeggen dat ik het rot vond voor je dat Jurgen zo tegen je deed.” “Het is oké Amber. Ik ben blij dat hij mij nu gerust laat. Maar ik weet dat jij hem graag hebt.” “Ik had hem graag tot ik zag hoe hij deed naar jou en hoe hij deed naar Katrien en Elise toen die hem afwezen. Ook in de nachtbar was hij laatst verschillende meisjes aan het versieren. Het is een echt player. Pfffff het is wel echt warm hé.” “Inderdaad.” zei Elise die nu naast hen kwam lopen.

“Zeg is dat niet de weg naar het meer?” Jens keek in de richting waar Elise nu naar wees en zag dat ze gelijk had. Het was de weg die ze de aller eerste keer hadden genomen wanneer ze naar het meer waren toe gegaan. Toen kende ze nog niet de korte route. “Hey laat ons naar het meer gaan.” “Ja komaan dat doen we.” “Wat denk jij Jens.” “voor mij is het goed.”

En zo gingen ze samen richting het meer waar ze een half uur later aankwamen. “Ik ga mijn schoenen uit doen en even wat pootje baden.” Zei Amber. Elise en Jens volgde haar voorbeeld waarop Katrien ook volgde.

“Wat heerlijk. Wat jammer dat ik mijn bikini niet aan heb.” “Laat ons zwemmen in ons ondergoed? Er komt hier toch geen kat.” Jens kreeg het weer moeilijk met de woorden van Katrien. “Hey ja waarom niet.” En Amber ging naar kant waar hun rugzakken lagen.

“Katrien, ik …. heb ….. een …. witte …. boxershort …. aan.” “Ja en Jens dat is toch niet erg?” Elise hoorde half wat ze aan het zeggen waren en kwam nu bij hen staan. “Wat scheelt er?” Katrien vertelde aan Elise wat Jens net gezegd had. “Ik wil... niet dat …. Amber iets fout van me denkt.” “Die gaat dat heus niet erg vinden.”

En Katrien en Elise liepen het water uit en gingen naar Amber die bij de rugzakken stond te wachten. Jens zag dat ze even wezen naar hem en voelde zijn gezicht weer rood worden. Katrien deed teken naar Jens en met knikkende knieën ging hij nu hun richting uit. “Hey Jens ik hoorde net van Katrien wat je zei.” “Ik …. wil... niet dat … je iets ….. fout van me denkt.” “Jens ik heb ook een wit slipje aan en als je een stijve krijgt dat is toch niet erg.”

Terwijl de rest zich vlot uitkleedde kleedde Jens zich uit met knikkende knieën. Katrien, Elise en Amber liepen in het water en doken er in. Buiten haar witte slipje had Amber ook een zwarte BH aan. Elise en Katrien droegen beiden een string.

Wanneer ook Jens in het water kwam zwom Amber zijn richting uit. Wanneer ze recht stond zag Jens alles door haar slipje heen. Ze had een gladgeschoren poesje. Hij voelde hierdoor zijn piemel stijf worden. Om hem te plagen begon Amber hem nat te speten. Vlug dook Jens dan maar ook het water in. Samen zwom hij nu met Amber naar Elise en Katrien. Als kleine kinderen speelden ze in het water.

Wanneer ze uit het water kwamen was Jens de laatste die uit het water kwam. Zijn boxershort plakte aan zijn lichaam en in zijn boxershort zat nu een serieuze stijve. Weer wilde hij zijn handen er voor houden maar wanneer Katrien hem aanmaanden om dit niet te doen. Zag hij Amber haar gezicht toch wat rood worden. “WOW.” was het enige wat ze kon zeggen. En wanneer Jens voor hen stond had ze nu een duidelijk zicht op zijn doorschijnende boxershort. Zijn eikel was iets of wat ontbloot. Katrien en Elise zagen een opgewonden Amber kijken naar Jens. Zelf werden ze ook nog opgewonden van zijn piemel

“Ach Jens we zien toch alles waarom doe je je boxershort niet gewoon uit.” En daar Jens niet meteen reageerde voelde hij Katrien en Elise dit doen. Met grootte ogen keek Amber nu naar zijn piemel.

“Wil je hem aanraken,” Hoorde Jens precies in de verte zeggen en de hand van Amber raakte nu zijn piemel aan. Ze trok zijn voorhuid naar achteren en ontblootte zo helemaal zijn eikel. Jens keek naar Katrien en zag dat deze net als Elise met haar handen achter haar rug ging en hun BH uit deden. Erna maakte ze de BH los van Amber die geen eens tegen sputterde. Jens keek nu op drie paar tiener borsten. Amber speelden ondertussen met zijn balzak en ballen.

Wanneer hij ging zitten ging zitten stonden Katrien en Elise recht en deden hun slipje uit. Amber die dit zag volgde hen. Jens keek nu op drie glad geschoren poesjes. En Jens voelde zijn arm en hand vastgenomen worden en de borsten raken van Amber. Hij was compleet de controle over zijn lichaam kwijt.

Van haar borsten ging hij naar haar poesje die nat aanvoelde. Amber ging liggen om zich zo makkelijker te laten vingeren door Jens maar Katrien fluisterde in zijn oor haar te beffen wat Jens ook deed. Katrien ging naast Amber liggen en van uit een ooghoek zag Jens dat Elise hetzelfde deed bij Katrien. Beide meisjes kreunde en hijgde.

Na Katrien kwam ook Amber klaar. “Neuk haar Jens.” En Jens die op zijn knieën zat voor Amber keek deze nu aan. Hij zag Amber ja knikken en kijken naar zijn grootte piemel. Hij ging op Amber liggen en begon met zijn eikel haar schaamlipjes te strelen. Zo gauw hij iets in haar kwam kreunde ze over de dikte en de grootte. Jens wilde stoppen maar Amber vroeg hem toch om door te doen.

“Ben je aan de pil?” “Ja” en Jens duwde zijn piemel nu dieper in haar. “mmmmmm ooooohhhh, wat lekker dik.” kreunde Amber nu. En eenmaal in haar begon Jens nu te pompen in haar. Elise en Katrien waren ondertussen veranderd van houding en Katrien befte nu Elise terwijl Jens Amber neukte. Amber kwam vrij snel terug klaar en ging met haar benen rond Jens. Die haar met diepe stoten bleef nemen tot hij zelf kreunend klaarkwam.

De welgekomen afkoeling vonden ze weer in het meer. Wanneer ze eruit kwam was Jens zijn piemel weer stijf. En Elise trok Jens verder aan zijn piemel tot aan de handdoeken. Eenmaal aan de handdoeken moest Jens blijven staan en ging Amber het eerst op haar knieën voor hem. Ze nam zijn piemel vast en begon hem met haar tong te strelen. Katrien en Elise keken opgewonden toen hoe Amber hem nu pijpte.

Nadat Amber zijn piemel twee minuten in haar mond had gehad stond ze recht en nam Elise de piemel van Jens in haar mond. Nu keken Katrien en Amber toe. “Jens ontspan je maar.” en bij de woorden van Katrien nam Jens voorzichtig het hoofd vast van Elise. Zijn handen gingen door haar blonde natte haren.

Na Amber en Elise pijpte Katrien hem nog even. Weer ging zijn handen door de haren dit keer door de zwarte haren van Katrien. En bijna wanneer hij klaarkwam zei Katrien tegen Amber dat het zaad voor haar was. Voor ze op haar knieën ging zitten voor Jens vroeg Amber om in haar mond te spuiten. Zo gauw Amber hem aan het pijpen was nam hij haar hoofd vast en stuurde het een beetje. Katrien en Elise ging nu op hun knieën naast hem zitten en hij voelde hoe hun hun met zijn ballen begonnen te spelen. Zelf voelde hij een vinger in zijn sterretje komen.

“ik …. ga …. ko...men” kreunde Jens en Amber nam zijn piemel extra diep in haar mond. Waardoor zijn dikke klodders sperma in haar keel gingen.

Naakt gingen ze nu naast elkaar liggen en Jens voelde soms een hand op zijn lichaam komen. Voorzichtig deed hij dit zelf ook en de meisjes leken er totaal geen kwaad in te zien. Integendeel zelf ze genoten er dan extra van. “Jens ontspan je nu maar we vinden het leuk dat je het doet.” en met deze woorden voelde Amber hoe de hand van Jens van haar borsten naar haar poesje ging. Wanneer zijn vingers aan haar poesje waren aangekomen spreidde ze zo haar benen dat hij haar gemakkelijk kon vingeren. Zijn vingers sopte al gauw in het poesje van Amber.

“Komaan Jens neem Amber in doggy” zei Katrien toen ze zijn piemel weer zagen stijf worden. Amber ging op haar knieën zitten en Jens deed weer wat er gevraagd werd. Hoewel hij niets fout wilde doen. Genoot hij er toch wel stiekem van.

Wanneer ze beiden waren klaargekomen en recht stonden nam Jens Amber ineens vast en kuste haar zonder het haar te vragen. Jens had er meteen spijt van wat hij deed maar hij voelde de armen van Amber om hem heen komen en hun tong speelden een spelletje met elkaar. Waarbij hij haar handen voelden gaan naar zijn billen en zijn handen gingen naar haar billen.

Met een halve stijve stapte hij in zijn opgedroogde boxershort. De meisjes trokken ook hun kleren weer aan en ze gingen nu via de korte route naar het hotel. Hiervoor moest Amber wel zweren dat ze dit nooit ging vertellen aan anderen dat er een kortere route bestond naar het meer.

Terug in het hotel besloten ze te gaan douchen. Elk op hun eigen kamer om er na iets te gaan drinken in de bar. Wanneer ze elk hun glas hadden stak Amber haar glas omhoog om te toasten. “op een leuke dag.” “Op een hele leuke dag.” zeiden Katrien en Elise en Jens kreeg een knipoog van hen beiden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lieve Nerd - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6694x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2219x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4769x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6760x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20106x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10443x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9508x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15980x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14413x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9130x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15716x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10887x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19363x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18254x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!