Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Bikerclub - 23

Deel 24: Het drietal (6)

Bente


Met een zucht plofte Yara neer op het voet einde van mijn bed. "Wow, dat was lekker!" zei ze, ze viel achterover en staarde wat naar het plafond. "Niets tegen Jens zeggen hé," zei ze tegen Tygo. Hij zwaaide wat met zijn hand, "nee, nee." Hij leek meer in mijn tepels geïnteresseerd dan in Yara. "En jij ook niet!" riep ze tegen Aaron, die aandachtig naar haar naakte lijfje aan het kijken was. Ze had een lichtbruine tint, haar vader was namelijk van Marokkaanse afkomst maar was helemaal niet religieus. Yara was dus heel vrij opgevoed en nam meestal geen blad voor de mond. "Nee hoor," zei hij met een geniepig lachje. Hij liet zijn blik echter op haar tieten rusten, Yara was de enige van ons die echt 'tieten' had, en geen 'borstjes'. Dan schudde hij zijn hoofd en keek hij naar Elly. Haar lange lichtbruine haren hingen over haar borsten. In tegenstelling tot Yara en ik had Elly een dun streepje haar boven haar spleetje staan. En datzelfde spleetje was aan het lekken op mijn bureaustoel. "Sorry," zei ze en raapte haar slipje op. "Geeft niks," mompelde ik.

"Dat ging er lekker aan toe zeg, met mijn broer," zei ik tegen Yara. "We konden je zo horen gillen." Yara leek al wat te zijn bekomen en ging rechtop zitten. "Wat pompte hij hard zeg, alsof hij al in jaren niet meer geneukt had!" zei ze. Dat had ik alles behalve verwacht van mijn stille oudere broer. "Nou, bedankt, als ik iets voor je kan terug doen," zei ik. Yara schudde met haar hoofd, "daar zijn vriendinnen toch voor." Toen ze dit zei bemerkte ik dat Elly er wat beteuterd bij zat en ik besefte plots dat Tygo mij nog steeds vast had in zijn armen. "Wie van ons verkies je?" zei ze dan. Voor Tygo kon antwoorden zei ik, "Elly, ik meende wat ik eerder zei, over delen." Het klonk echter absurd toen ik mezelf zo hoorde. Elly zei niets meer maar kleedde zich aan en verliet mijn kamer. Aaron schoot snel zijn kledij aan en liep haar achterna.

Tygo liet me los en zei, "misschien moet ik gaan." Ik nam zijn hand vast. "Nee, blijf nog even, ze draait wel bij." ten minste dat hoopte ik. "We kunnen samen douchen, lijkt je dat wat?" Er verscheen opnieuw een glimlach op zijn gezicht en zijn pik begon weer aan te groeien. "Nou," zei Yara plots, "ik heb een probleem." Huh? "Mijn kleren liggen nog in je broers kamer." Aha. "Wish me luck!" zei ze met een knipoog en verliet mijn kamer. Ze zou toch niet...? De geile slet.

Tygo sloeg zijn armen opnieuw rond mijn lichaam en streelde mijn rug. We zoenden even, ik kneep ondertussen hard in zijn lul. "Kom, we gaan douchen," zei ik dan. We kwamen nog maar net op de gang of we hoorden Yara opnieuw gillen. De deur van mijn broers kamer stond nog open en ik kon het niet laten even te piepen. Yara lag op haar rug, benen in de lucht terwijl mijn broer haar volop neukte. Tygo keek me bedenkelijk aan. Yara kreunde hard. "Ja, ja, neuk me!" Dat had ik echt niet van haar verwacht, maar ja, zolang ze genoot wou ik haar dat plezier niet ontzeggen. Tygo had ondertussen zijn telefoon genomen en maakte een filmpje van het tafereel. "Wat doe je nu?" fluisterde ik. "Kan nog van pas komen," zei Tygo met een lachje. We bleven even staan kijken hoe mijn broer mijn beste vriendin aan het doorneuken was. "Shit, haar kut wordt echt wel afgepaald," zei Tygo, duidelijk onder indruk van mijn broer. Ik merkte dat Tygo's pik ook weer keihard stond en ik trok hem mee naar de badkamer.

Ik zette de douche aan en samen stapten we onder de warme waterstraal. Tygo nam als eerste de zeep vast en begon mijn hele lijfje in te zepen. Hij schonk daarbij wel heel wat aandacht aan mijn billen en borsten. Daarna nam ik met een gelukzalig lachje de zeep van hem over en deed ik bij hem hetzelfde. Ik nam daarbij zijn pik stevig onder handen. Wat voelde dat geweldig, om zo samen te douchen na een heerlijke geile namiddag. Het warme water was echt zalig en we spoelden elkaar schoon. Na nog een tijdje van elkaar te hebben genoten, stapten we vanonder de douche. Tygo nam mijn handen vast en knielde voor me neer.

"Verdorie, Bente, wat heb je toch een mooi kutje," zei hij. Ja, echt? Het zag er toch niet zo veel anders uit dan bij een ander meisje. OK, aangezien ik blond was had ik lichtroze schaamlipjes, die bovendien wat naar buiten staken, terwijl die van Yara er donkerder van kleur uitzagen. Maar buiten dat was het toch maar zoals eender ander kutje. Compleet met clitoris en een nauw neuktunneltje, dat niet alleen van het douchewater nat was. "Vind je dat echt?" vroeg ik. Als antwoord gleed hij er met zijn tong doorheen en een siddering trok door me heen, wat voelde dat goed aan. "Hmm," antwoordde hij, "en ze smaakt zo goed ook!" Ik lachte en woelde hem door de haren, "gekkerd!" Hij drukte zijn tong nog wat dieper in mijn spleetje en plaatste zijn handen op mijn billen. Ooh, wat was dat lekker! Tygo wist echt wel wat hij deed en moest dit waarschijnlijk wel al eens eerder gedaan hebben. Stiekem was ik jaloers op de meisjes die hij al eerder had gebeft, het kan niet anders of hij moest dit toch ook bij Elly hebben gedaan. Misschien had hij tegen haar ook gezegd dat ze een mooi kutje had. Ze was denk ik wel wat strakker dan ik, en had ook wat grotere borsten met dikke tepels. Ik was wel tevreden met mijn kleine roze knopjes want ik wist dat sommige jongens daar gek van waren. Ik trok mijn kutlipjes wat verder open voor hem terwijl hij er rustig bleef aan likken. "Oh, ga door, ga door, ja, daar, aan mijn klitje!" gilde ik. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd want hij zoog plotseling zo hard aan mijn klitje dat ik stond te trillen op mijn benen. Steunend op zijn schouders kwam ik klaar. Ik kon mijn eigen kutje proeven toen ik hem kuste.

"Nu mag je mij verwennen," zei hij en ik snapte uiteraard de hint. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en bestudeerde aandachtig zijn pik. Ik had al vele pikken gezien in mijn jonge leventje, ik was amper 16 en enkele maanden oud, van allerlei maten en slag. Tygo was zeker niet de grootste die ik al gezien en gehad heb, maar ook niet de kleinste. Hij had wat je kon omschrijven als 'de ideale grootte', perfect geschikt voor mijn kut dus. Ik ontblootte zijn eikel en gaf er eerst een liefdevol kusje op, dan gleed ik met mijn tong langs de onderkant naar zijn ballen toe. Ik likte ze, als een echt onderdanig sletje, ik likte zijn ballen want daar zat het heerlijke zaad in. Ik had al enkele keren sperma geslikt en vond het helemaal niet vies, het was zelfs lekker. Misschien was ik anders dan andere meiden van mijn leeftijd, maar ik hield er zelfs van. De jongens konden hun zaad altijd bij me kwijt, in mijn mond of mijn kut, maar de meeste jongens kozen voor dat laatste. En ik vond het een hele eer. Ik likte elke centimeter van zijn pik, nam hem zo diep mogelijk in mijn mond en zoog zo hard ik kon. Tygo genoot er wel van want ik hoorde hem diep kreunen en zuchten. Hij nam dan plots zijn pik zelf in de hand, rukte er enkele keren aan riep "ik ga spuiten!", waarop hij twee dikke stralen zaad op mijn gezicht spoot. Ik was wat verrast van de kracht waarmee hij dit deed zodat ik mijn gezicht wat afwendde. Hij richtte hem dan maar op mijn tietjes en spoot daar nog een straal op. Fuck, en ik had me net gedoucht, mocht ik me al opnieuw schoon spoelen. Tygo hielp me zijn zaad van mijn lichaam te wrijven en we kleedden ons zwijgend aan.

Toen we klaar waren en uit de badkamer stapten was Yara al weg. Ik liet Tygo uit en we namen afscheid met een lange intense tongzoen. "Ik zie je morgen," zei hij en fietste weg. Ik bleef met vlinders in de buik in de deuropening staan tot hij uit het zicht was.

Mijn broer zat ondertussen al opnieuw in de woonkamer naar tv te kijken. Toen ik voorbij liep riep hij, "jezus, wat is die Yara geil!"
"Wat gaat je vriendin daarvan zeggen?" zei ik.
"Die komt dat toch nooit te weten," antwoordde hij.
"Wees daar maar niet zo zeker van," zei ik en haalde mijn telefoon boven. Tygo had me het filmpje dat hij gemaakt had doorgestuurd. Ik startte de opname en Yara's gekreun -neuk me! neuk me!- schalden uit de luidsprekers. Hij schrok toen hij dat hoorde en de beelden zag. Veel was er niet op te zien maar het was herkenbaar genoeg. "Wat ben je daarmee van plan?" vroeg hij.
"Niets hoor," zei ik en dat meende ik ook. "Vergeet gewoon onze afspraak niet. Jij zwijgt tegen onze ouders en ik zwijg tegen je vriendin." Hij knikte. "Laat nog eens zien," zei hij dan plots. Ik liet het filmpje opnieuw afspelen. Hij glimlachte toen hij Yara's gekerm hoorde. "Wat een lekker grietje," mompelde hij.

Later die avond stuurde ik een berichtje naar Elly.
> Ben je boos op me?
> Nee, niet op jou.
> Op Tygo?
> Ja.

Ik kon het haar helemaal niet kwalijk nemen, uiteindelijk had hij haar aan het lijntje gehouden en van haar geprofiteerd.
> Maar ik ben blij voor jou!
> Dank je! Is Aaron niets voor jou?
> Hij heeft me naar huis gebracht, als een echte gentleman!
> Vertel :)
> Hij is met me mee gefietst naar huis, en dan... heb ik hem gepijpt in de woonkamer :D
> Go girl ;)

Ik besloot het gesprek hier te sluiten en niets meer te vermelden over wat ik nog met Tygo in de douche had gedaan, of over Yara en mijn broer. Dat wou ik zo veel mogelijk tussen ons houden.

+++

De volgende dag was een doodgewone saai schooldag. Ik zag Tygo in de pauze en we praatten wat over koetjes en kalfjes. Elly maakte er geen problemen van, en ook Yara hield zich gedeisd. Toen de schooldag gedaan was nam Yara mij even apart. "Zeg niets over wat ik met je broer gedaan heb hé, als Jens dat te weten komt." Ze klonk wat paniekerig, maar ik ging mijn vriendin niet verraden uiteraard. "Je kan op mij rekenen hoor," drukte ik haar op het hart. Ze haalde opgelucht adem en haastte zich naar haar vriendje, die op haar stond te wachten. Ze zwaaide naar me alvorens hem om de hals te vallen. Ik nam afscheid van Tygo en we vonden het allebei jammer dat ik vandaag niet met hem mee kon gaan. Mijn ouders waren namelijk al thuis van het werk en ze wisten niets van ons af. "Zeg niets tegen Jens over Yara en mijn broer hé," herhaalde ik hem nog eens. Hij schudde zijn hoofd. "Nee hoor, maar ik denk dat ik haar gekreun straks weer zal moeten aanhoren," zei hij. "Ik hoor veel liever het jouwe," fluisterde hij nog in mijn oor en we kusten nog een laatste keer alvorens naar huis toe te gaan.

Het weekend

Eindelijk was het zaterdag en kon ik dus de hele namiddag met mijn kersvers vriendje doorbrengen. Tim had me echter gevraagd of ik kon 'werken' diezelfde avond, en ik had hier geen nee op gezegd. Tygo had me niets verboden en ik wou eerlijk gezegd ook niet stoppen als hoertje. Daarvoor deed ik het veel te graag, en het geld was een bijkomende motivatie. Tim behandelde ons goed en dus kon ik niet klagen.

Maar goed, allereerst ging ik naar mijn vriendje toe. Zijn ouders hadden helemaal niets gezegd op het feit dat hun zoon zomaar een meisje op zijn kamer liet en ik trok er mij bijgevolg ook niet veel van aan. Jens kwam uit zijn kamer en begroette mij. "Hey Bente," zei hij en gaf me een kusje. "Hoi," zei ik en keek even zijn kamer in. "Is Yara er niet?" vroeg ik, want ik had haar eigenlijk wel verwacht. "Nee, ze kon vandaag niet, moest weg met haar familie of zo." antwoordde hij. Raar, daar had ze mij helemaal niets van gezegd. "Eigenlijk heb je me nog iets te goed," vertelde ik hem. Hij keek me verbaasd aan. "Hoezo?"
"Ja, weet je nog op dat feestje bij Tim? Je hebt me toen geneukt." Hij lachte even. "Ja, alsof ik dat kan vergeten!"
"Maar je hebt me achtergelaten, alvorens klaar te komen." Ik zei het alsof het een beschuldiging was, maar ik wist uiteraard de reden wel. "Ja, sorry," stamelde hij. "Dus je moet me nog een portie zaad," zei ik, alsof dit vanzelfsprekend was. Toen Tygo dit hoorde keek hij me raar aan. "Maar ik zal ze wel bij je broer gaan halen," zei ik, met een knipoog naar Jens en een geile blik naar Tygo. Aangedaan haastte Jens zich de trap af zodat ik alleen bleef met mijn vriendje. Ik volgde hem zijn kamer in.

"Moet je nog werken deze avond?" vroeg hij. "Ja, wil je dat ik het niet doe?" antwoordde ik, als Tygo liever had dat ik de avond met hem doorbracht dan zou ik dat ook doen. "Nee, nee, geen probleem hoor." antwoordde hij, iets wat nerveus. Ik vroeg me af wat er aan de hand was. "Er is een nieuw meisje, ik weet nog niet wie het is, maar volgens Tim is ze de moeite!" zei hij. Aha, dat was het dus. "En ik zou haar vanavond eventueel ook kunnen neuken." zei hij dan aarzelend. Dat pleziertje wou ik hem zeker niet ontnemen. "Geen probleem, zolang je haar niet lekkerder vind dan ik," zei ik. "Dat kan niet," antwoordde hij, "jij bent de beste!" Hij deed me zowaar blozen. "En Ashna dan?" vroeg ik. "Ik zou het niet weten, ik heb haar nog niet geneukt, dankzij jou," grapte hij. Hij nam me in zijn armen en al kussend vielen we op zijn bed.

Toen we onze kus na enkele minuten verbraken, lagen we eventjes stilletjes in elkaars armen. "Ben je klaar om mijn gekreun te aanhoren?" vroeg ik hem lachend. "Oh ja! oh ja!" riep hij opgewonden. Vliegensvlug trok hij zijn broek uit zodat zijn harde pik tevoorschijn sprong. Wat een heerlijk ding was dat toch! Mijn kutje zat ondertussen al drijfnat te wezen in mijn slipje. Ik kleedde me snel uit, bh los, slipje uit. Die pik moest er in, in, in! Ik nam hem vast, positioneerde mezelf erboven en liet mijn kutje erover glijden. Ik plaatste mijn handen op zijn borst en bewoog mijn onderlichaam op en neer. Tygo legde zijn handen op mijn tietjes, kreunend zwaaide ik met mijn hoofd zodat mijn lange blonde haren in het rond vlogen. Zo snel als ik kon wipte ik op en neer, als een volleerde amazone bereed ik mijn hengst. Daarbij maakte mijn kutje een heerlijk soppend geluid, hetgeen Tygo zo opwond dat hij zijn handen naar mijn kontje verplaatste en hard in mijn kutje begon te beuken. Oh shit, ja! "Pak mijn kut dan!" riep ik. Onze lichamen kletsen onophoudelijk tegen elkaar aan en ik kreunde steeds luider. Het kon niet anders of iedereen in het huis moest het gehoord hebben.

Dan sloeg hij zijn armen om me heen en draaide me om. Met een ruk verliet zijn pik mijn kut. Hé, waar ging die nou heen? Kom terug! "Fuck Bente, zo geil heb ik je nog nooit geweten!" zei hij en bekeek mijn naakte bezwete lijfje. Nou, wat zou het? Neuk me gewoon! Hij spreidde mijn benen uit elkaar en wreef met zijn pik langs mijn natte schaamlippen. Met één harde duw zat zijn pik terug waar het hoorde. Als een bezetene ramde hij zich naar zijn hoogtepunt toe. "Ik ga je volspuiten, slet!" riep hij. Oh, zijn taalgebruik wond me zo op. Ja, ik was een slet! Hevig tongend schoot hij zijn zaad mijn kutje in, de ene straal na de andere. Hijgend lagen we bovenop elkaar, hij liet zijn pik in me zitten tot hij verslapte en er vanzelf uit glipte. "Lekker?" vroeg hij na enkele minuten. "Ja," antwoordde ik zachtjes, en ik meende het, zo mocht hij me nog vaker neuken. Hij kuste me nogmaals en schonk nog wat aandacht aan mijn tepeltjes alvorens hij van het bed afstapte en zijn boxershort terug aan trok. Ik bleef met gespreide benen liggen, terwijl zijn zaad traag maar zeker uit mijn spleetje gleed.

+++

Toen ik thuis kwam en de trap op liep hoorde ik wederom gekreun uit mijn broers kamer komen. Het zou toch niet? De deur was deze keer wel gesloten, maar ik kon het niet laten even door het sleutelgat te kijken. Ik keek vol in Yara's gezicht, haar krullen hingen voor haar ogen en ik zag haar tietjes heen en weer schommelen terwijl mijn broer haar op zijn hondjes aan het nemen was.

Ik glimlachte en ging naar mijn kamer om me klaar te maken voor de avond.

(wordt vervolgd?)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Bikerclub - 25

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6762x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2227x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4788x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6766x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20126x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9509x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15985x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14416x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9135x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15720x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10888x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3236x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19367x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18259x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!