Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Goed Gelovig - 1

“Wat gaat de Meester nog meer met mij doen,“ vroeg Marieke aan Gina. Marieke was nog steeds nog niet echt op haar gemak, en daar had ze alle redenen toe. Ze liepen samen door het park te wandelen. “Ik heb echt geen idee. Ik weet wel dat hij elke dag voor ons bid. Hij is erg gelovig,“ verzon Gina. “Ben jij hier al lang,“ vroeg Marieke. Gina schudde met haar hoofd. “Nee, maar hij zorgt wel heel erg goed voor mij, en dat gaat hij voor jou ook doen dat weet ik zeker. Ik was ook dakloos, en in de steek gelaten tot hij me gered heeft. Het is een hele goede man, echt. Dat weet ik zeker. En zolang wij maar doen wat hij van ons verlangt komt alles goed. Geloof me.“ Gina sprak zo overtuigend dat ze het bijna zelf geloofde wat ze de tiener nu wijs maakte. “En hij gelooft dat als je goed voor je lichaam zorgt en als je vaak een orgasme krijgt dat je een beter mens word. Hij leeft zelf ook zo simpel mogelijk zodat hij al zijn energie in zijn eigen geloof stopt, dat hij arme mensen zoals jij en ik beter kan maken. Wie zijn wij dan om hem iets te weigeren? Ik doe echt alles voor hem. En zie hier. We leven hier in het paradijs dat hij voor ons gemaakte heeft.“

Marieke was diep onder de indruk van het verhaal van Gina. Haar weerstand was nu bijna als sneeuw voor de zon verdwenen. “Dan moet de Meester toch wel een bijzonder mens zijn Zuster,“ zei Marieke. Mmm, dacht Gina. Goed. Ik geloof dat we al een beetje grip op haar beginnen te krijgen...

Gina bracht Marieke een eenvoudige maaltijd op haar kamer. “De Meester wil je na het eten weer zien Marieke. Zorg je dat je gedoucht bent als ik je weer ophaal. En hij heeft gevraagd of je al je schaamhaar wilt verwijderen. De eerste keer toen hij je zag vond hij het niet erg, maar nu is het echt nodig dat je geen haartjes meer hebt. Er liggen scheermesjes in de badkamer.“ Gina sloot de deur en liet Marieke alleen.

"Én vrouw is ze klaar voor de tweede sessie?“ vroeg Frank. “ Ja ik heb haar gezegd dat ze zich moet scheren. Ik ben benieuwd hoe het er straks uit ziet. Het zal vast een geil gezicht zijn als ze een glad geschoren spleetje heeft.“ Frank trok zijn habbijt aan en deed om het beeld compleet te maken een lange ketting met witte kralen rond zijn nek. “Ga je haar vandaag al neuken Frank,“ vroeg Gina. Hij grinnikte even en voelde aan zijn pik. “Wat denk jij?“ “Ik denk dat Dochter er al gereed voor is na wat ik haar in het park verteld heb.“ “We gaan het niet overhaasten,“ zei hij. “Ik wil zo lang mogelijk genieten van haar onschuld,“

Toen Gina, Marieke op ging halen zat het meisje al klaar. Ze keek Gina een beetje zenuwachig aan. Marieke was aan de ander kant ook wel benieuwd wat er deze keer met haar ging gebeuren. Ze volgde Gina door de lange gang van het gebouw naar het onbekende. Het heerlijke orgasme dat ze zichzelf had moeten bezorgen was ze nog niet vergeten.

Ze werd naar dezelfde witte kamer toe gebracht als waar ze de vorige keer geweest was. Het zelfde ritueel vond plaats. Toen Marieke met Gina in de kamer stond te wachten kwam Frank binnen. Hij ging weer voor Marieke staan en legde met een ernstig gezicht zijn hand weer op haar voorhoofd. “Je bent gezegend Dochter, “zei hij. Hij trok een van de schouderbandjes van haar gewaad opzij en kuste zachtjes de blote schouder van het meisje. Er trok een rilling door het lichaam van Marieke heen, toen ze zijn vochtige lippen op haar naakte huid voelde. Langzaam zoals de vorige keer streelde hij haar jonge stevige borsten over de zachte doorzichtige stof van haar jurk. Dit keer voelde het anders dan de eerste keer voor Marieke. Ze kreeg een beetje gloeiend gevoel in haar tepels en voelde dat ze hard werden onder de wrijving van de hand van de Meester. In haar buikje kreeg ze ook weer een raar vreemd gevoel. Er gebeurde iets met haar dat ze nog nooit gevoeld had. Gina ging weer achter haar staan en trok haar gewaad omhoog zodat Marieke nu naakt stond voor Frank, die haar nu vrij zonder enige belemmering kon betasten. Hij duwde zijn hand tegen haar onderbuik, en streelde haar bolle venus. Hij knikte goedkeurend. Er zat geen haartje meer op. Ze had zich keurig geschoren. “Zet je benen wat uit elkaar Dochter zodat de Meester je goed kan bevoelen,“ zei Gina tegen Marieke. Hij streelde de schaamlipjes van Marieke en duwde zijn vinger een eindje in haar. Marieke gaf een klein kreuntje. Het was een klein beetje pijnlijk. Haar vagina was nog nauw. Omdat ze nog droog was ging het niet zo makkelijk.

“Laat haar op de tafel gaan liggen Zuster,“ zei hij tegen Gina die Marieke bij de hand nam. Ze legde een kussen onder het hoofd van Marieke. Marieke staarde een beetje bevreesd naar het plafond. Bang voor wat er nu met haar ging gebeuren. Moest ze nu weer zichzelf gaan strelen net als de vorige keer? Frank stond met een vroom gezicht naar haar te kijken. Gina legde Marieke haar benen wijd uit elkaar. “Streel haar, en lik haar, Zuster.“ zei hij zacht. Op dat seintje had Gina gewacht. Ze kuste Marieke haar tepels en haar buik, en daalde langzaam af om te eindingen bij haar heuveltje. Marieke voelde de warme adem van Gina nu tegen haar spleetje. Toen voelde ze de tong tegen haar lipjes aan. Gina likte haar gleufje en maakte het een beetje vochtig met haar eigen speeksel. Marieke schokte even toen haar klitje aangeraakt werd. De tong was zacht maar werd toch stevig tegen haar maagdelijke gleufje aan geduwd. Marieke kreunde nu wat harder. Zoiets lekkers had ze nog nooit gevoeld. Nu voelde ze dat Gina haar tong in haar gaatje probeerde te duwen. Ze ontspande, ze had het vermoeden dat ze dan nog beter van kon genieten. Toen Gina het puntje van haar tong tussen Marieke haar schaamlipjes duwde proefde ze de eerste sapjes die het jonge meisje afscheidde.

Gina hield op. Ze nam nog een kussen en legde dat onder Marieke haar billen. Ze knikte naar Frank die opgewonden toe had staan kijken. Ze maakte een buiging voor hem. “Meester wilt U ook het vocht van de Dochter proeven?“ vroeg ze. Ze gaf hem stiekem een knipoog. Gina pakte Marieke haar enkels beet, en trok haar benen omhoog om Frank alle ruimte te geven om de tiener te likken. Hij prevelde wat voor de vorm en drukte zijn mond op de gladde vagina van de tiener en proefde het geil dat uit het gaatje van Marieke haar spleetje kwam. Het meisje kreunde zacht toen ze zijn mond tegen haar gleufje voelde. Frank likte ook even met zijn tong aan het sterretje van Marieke, die nu al bijna tegen haar hoogtepunt aan zat. Het was maar goed dat Gina haar goed vast hield want ze was alle controle op haar lichaam verloren. Ze begon nu ze bijna haar gevoel kreeg steeds harder te schokken. Frank likte haar nu steeds sneller. Het meisje slaakte een lang gerekte gil toen ze haar orgasme kreeg.

Frank trok zich terug en keek naar het schokkende meisje dat hijgend op de tafel lag. Marieke vergat even waar ze was, zo intens was ze klaargekomen. Ze mocht van de tafel en op de stoel gaan zitten. Ze voelde dat er nu wat stond te gebeuren wat ze nog niet gezien had. Frank gebaarde naar Gina. “Zuster onthul mijn vruchtbare staf voor onze Dochter,“ zei hij. Gina maakte een buiging voor hem en maakte het koord rond zijn habbijt los. De mantel viel open en zijn pik kreeg de vrijheid. Hij bungelde zwaar onderaan zijn buik. Marieke keek met grote ogen naar zijn grote geslachtsdeel dat toen hij stil hing vanzelf schokte. Frank deed een stap naar voren en sprak tegen Marieke. “Dit is mijn staf Dochter. En hij moet bevredigd worden. Mijn zaad moet er uit. Dat komt omdat jij me opgewonden hebt met je mooie lichaam. Ben je klaar om mijn zaad te ontvangen?“ Marieke keek zwaar onder de indruk naar zijn keiharde paal. Er hing een dun sliertje voorvocht aan de top van zijn pik. “Neem hem maar in je hand, Dochter,“ zei Gina.

Marieke wist wat er van haar verwacht werd en nee was geen optie. Dit moest ze gewoon doen. Hoewel ze wel een beetje bang was om daar haar hand omheen te doen. Frank zag haar aarzeling. Hij nam haar hand en legde hem er onder. Zonder uit zijn rol te vallen zei hij dat dit een grote eer voor haar was om het geslacht van de Meester vast te pakken. Hij deed nog een stap dichterbij. Marieke kon hem nu een beetje ruiken. De sensuele geur die van zijn harde penis kwam, dat mede veroorzaakt werd door het klamme zweet op zijn ballen, bereikte haar neus. Er maakte zich een opgewonden gevoel meester van haar. “Klem je hand er omheen Dochter. Hou hem maar goed vast. Je mag de Penis van de Meester kussen. Vergeet niet dat een grote eer het is om hem vast te mogen houden.“ zei Gina opgewonden die nu de hand van de tiener rond de pik van haar man geklemd zag.

Marieke hield zijn lul stevig vast en boog voorover met haar mond naar zijn eikel toe. Er kwam weer een dikke druppel voorvocht uit zijn vuurrode dikke eikel. Frank drukte de top van zijn lul tegen de nog gesloten mond van het meisje en smeerde haar lippen in met zijn vocht. Marieke trok een vies gezicht maar kon niet anders dan met haar tong haar lippen aflikken. Daardoor kwam ze er achter dat het eigenlijk nog niet eens zo slecht smaakte als waar ze bang voor was. Nu durfde ze de majestueuze dikke paal wel een kusje te geven. Frank kreunde toen hij de zachte lippen van het meisje tegen zijn eikel aanvoelde. “Goed zo meisje. Lik hem nu maar helemaal af. Ook de onderkant...“ hijgde hij.

Marieke hield zijn paal rechtop en likte aan zijn ballen, om langzaam met haar tong langs zijn schacht naar zijn eikel toe te likken. “Goed zo Dochter, zo doe je het goed. Nu mag je terwijl je de aan de top van de penis van de Meester likt, je hand op en neer bewegen. Zo bevrijd je hem van zijn schandelijke zonde! Bevrijd hem van zijn lust!“ riep Gina. Aangespoord door Gina nam Marieke zijn eikel in haar mond en begon hem stevig af te trekken. Frank hield het niet meer en spoot met een schreeuw onverwacht het mondje van Marieke vol. Ze wilde hoestend haar hoofd weg trekken, maar Gina hield haar tegen waardoor Frank zijn hele lading in de keel van het meisje spoot. “Slikken, slikken, drink zijn gezegende zaad!“ riep Gina naar haar. Marieke deed wat ze kon om de Meester tevreden te stellen en slikte haar mond leeg. Frank knoopte tevreden zijn habbijt dicht en streelde haar haar. “Ik ben blij met jou Dochter. Je hebt goed je best gedaan. Dank, dat je me van mijn slechte lust hebt bevrijd.“ zei hij en verliet met een opgelucht gezicht de witte kamer...

x x x x x

Gina reed in de Landrover naar een andere stad dan ze de vorige keer was geweest. Nu Marieke al een eind opgenomen was en omgeturnd, werd het tijd om er nog iemand anders bij te nemen. Ze was van plan om dezelfde taktiek als bij het eerste meisje toe te passen. Die werkte het beste, ten minste dat vond ze zelf. Gina parkeerde de auto in de buurt van een dakloze opvang en wachtte af tot ze een slachtoffer zag. Deze keer zat alles mee. Ze zag er zelfs twee tegelijk. Twee meiden die zo te zien onafscheidelijk waren. Net als Moniek zagen ze er niet uit. Vuil en onverzorgd. Toen ze hun aansprak en meenam, vertelde ze dat ze allebei van huis weg waren gelopen. Gina vertelde hun wat ze te bieden had en ook die twee trapten in het smeuige aangedikte verhaal. Behalve dan dat het de bedoeling was dat ze volgelingen van Frank zouden worden. Tja wie zou dat niet als je geen dak boven je hoofd had. Karin en Esther liepen met open ogen in de val die ze had opgezet. Toen ze eenmaal door de poort van het huis van Gina en Frank reden was het te laat. De meiden kregen ieder apart een kamer en werden van elkaar gescheiden. Ze kregen hetzelfde ontvangst protocol als Marieke een paar dagen geleden.

Toen ze in hun witte doorzichtige jurk zonder ondergoed zaten op hun kamer zaten, en zagen dat ze alles wat ze bezaten weg was gehaald, waren ze niet zo euntosiast meer over de nieuwe omgeving. Esther die zag dat ze haar vrije leven kwijt was begon gelijk vragen te stellen toen Gina haar op kwam halen voor haar eerste privé sessie. “Wat moet dit?“ vroeg ze brutaal. “Ik wil nu weg. Je hebt me gewoon ontvoerd! Waar zijn mijn spullen?“ Gina keek het meisje aan en glimlachte. “Je moet geen vragen stellen. Die zijn vervelend, en helpen je niets. Je moet voor de Meester verschijnen. Hij beslist verder wat er met je gebeurt. Niet ik.“ Gina duwde Esther de witte kamer in en liet haar even alleen. “Deze is heel wat anders dan Marieke hóór,“ waarschuwde ze haar man voor hij naar binnen ging. “Dit zal niet zo gemakkelijk gaan als bij de eerste,“ zei ze tegen hem, en ze liep terug naar binnen.

Frank stapte in zijn bekende habbijt de kamer in en ging voor Esther staan. “Ik ga je vruchtbare lichaam zalven meisje,“ zei hij. “Vanaf nu moet je alleen mij gehoorzamen en niemand anders.“ “Dat ben ik echt niet van plan,“ protesteerde Esther boos toen hij haar borsten met zijn handen bedekte en er zacht in kneep. “Blijf van me af viezerik!!“ riep ze. Gina die achter haar stond klemde haar armen nu rond de middel van de tiener en hield haar stevig vast. “Hoe durf jij de Meester een viezerik te noemen! Schaam je!“ brieste ze. "Hij die alle het goede geeft! Meester neem haar, betast dit ongelovige jonge schaamteloze meisje. Echt, ik schaam me dat ze bij U in de buurt is. Dat bent U niet waard! Schande, schande!“

Gina deed net of ze het echt erg vond. In werkelijkheid genoot ze van het lichaam van de wild verzettende tiener tegen zich aan. In de gauwigheid klikte ze snel een paar boeien rond de polsen van Esther die begreep dat haar verzet op deze manier geen enkele zin had.

Frank greep de tiener bij haar gleufje en begon het wild protesterende meisje te vingeren. Dit was op dit moment enkel een controle om te voelen of ze eerder seksueel verkeer had gehad. Ondanks dat ze droog was ging zijn vinger gemakkelijk in haar vagina. Frank trok zich terug. “Breng haar maar naar de kamer in het duister Zuster, deze Dochter heeft wat tijd nodig om na te denken.“

Onder luid protest bracht Gina Esther naar de kelder waar een paar kamers waren ingericht. Daar mocht ze besluiten wat ze zou doen, vrijwillig mee werken of tegen werken.

x x x x x

Gina haalde het andere meisje dat ze meegenomen had. Karin zat te huilen op de kamer toen Gina binnen kwam. Ze keek haar met betraande ogen aan. “Wat is er meisje,“ vroeg Gina. Ze streelde even haar mooie lange donkere haar. “Waar is Esther mijn viendin?“ vroeg ze ongerust. “Dochter Esther heeft even wat tijd nodig om na te denken. Alles is plotseling natuurlijk ook zo vreemd en nieuw. Wees maar niet ongerust alles is goed en als je straks Dochter Karin genoemd kan worden, word het nog beter voor je. Let maar op. Kom dan gaan we eerst kennis maken met de Meester. Je moet wel meewerken hóór. Dat is het beste...“

Ze bracht het trillende meisje naar de witte kamer. Deze keer was het anders. Frank had Marieke mee gebracht. Na een kort vertrouwelijk gesprek met haar had hij haar uitgenodigd om bij de inwijding van het nieuwe meisje aanwezig te zijn. Toen ze de kamer in liepen, stond Gina al te wachten met Karin in de ruimte. Ze zag hoe het meisje trilde van spanning. Net als zij toen ze hier voor de eerste keer was. Er was wel één verschil. Karin de nieuwe Dochter, droeg een witte kap waar ze niets door kon zien. Dat hadden ze toen niet bij haar gedaan.

Marieke mocht tot ze geroepen werd in een hoek van de kamer gaan zitten op een stoel. Ze zag dat Frank zijn hand op het hoofd van het meisje legde en haar daarna rustig begon te betasten, net zoals bij haar gebeurt was. Karin liet alles over zicht heen komen toen hij haar trillende lichaam betaste. Gina trok op zijn teken haar jurk omhoog en hij verzocht haar om haar benen uit elkaar te zetten. Hij duwde net zoals hij bij de vorige meisjes had gedaan een vinger in haar vulva en bevoelde haar van binnen. Tevreden keek hij naar Gina. “Deze Dochter is ook onbevlekt, net als Dochter Marieke,“ zei hij. Hij trok zijn handen weg en wenkte Marieke. Dochter, betast haar tot ze het lekker vind. Probeer met je handen de lust die jullie bezitten aan te wakkeren en op te roepen!“ Gina trok de jurk uit bij Karin die nog steeds trilde van spanning. Marieke ging naast het meisje staan. Ze had nog nooit in haar leven een meisje betast, zeker niet op haar intiemste plekjes. Uit naam van de Meester deed ze het bijna vanzelf. Als hij haar iets opdroeg, had ze geen andere keus dan om zijn opdracht uit te voeren. Marieke maakte haar hand vochtig met wat speeksel en drukte hem tegen het spleetje van Karin, die een zacht gilletje gaf. “Rustig maar Dochter, Ontspan.“ zei Gina. “We willen alleen maar zien of je opgewonden kan worden.“ Marieke begon zacht met haar hand over het gleufje van het jonge meisje te wrijven, en voelde dat Karin zich ontspande. Ze zagen dat haar lichaam geen verzet meer bood. Marieke voelde zelfs dat de kleine lipjes van Karin haar vagina een beetje vochtig werd. Zelf vond ze dit nu ook best wel spannend om te doen. Ze begon in haar eigen spleetje, ook een aangenaam gevoel te krijgen. Karin begon zachtjes te kreunen nu Marieke wat sneller begon te wrijven. Met één vinger begon ze het stevige klitje van Karin te bewerken. “Goed zo Dochter,“ zei Frank. “Wrijf die slechte gevoelens maar uit haar lichaam,“ riep hij tegen Marieke. Karin kwam of ze wilde of niet, hevig klaar op de hand van Marieke.

De inwijding was ten einde. Met een stijve lul onder zijn habbijt liep Frank de kamer uit gevolgd door Gina. Marieke moest hun nieuwe Dochter naar haar kamer terug brengen, en haar een beetje geruststellen over wat er allemaal gebeurt was.

Frank kuste Gina vol passie op haar mond en betaste haar kut die drijfnat was geworden van de korte voorstelling in de witte kamer, “Wanneer ga je de meiden neuken Frank? vroeg Gina.
Hij lachte. "Eerst doe ik met jou liefje, trouwens we moeten ook nog eens bedenken wat we met die meid in de kelder gaan doen. Dat zal geen makkelijke klus worden.“ “Ik denk dat je daar gelijk in gaat krijgen Frank,“ zei Gina terwijl ze haar jurk uit trok. Ze likte zijn pik om hem goed nat te maken. “Kom mooie man. Laten we ons overgeven aan die verschrikkelijke zonde,“ lachte ze geil. “Duw je heilige staf in mijn spleet, en neuk me tot ik klaar kom!! De twee gaven zich over aan de geilheid die ze hadden opgebouwd tijdens de sessie met Karin en Marieke. Frank naaide zijn vrouw naar de zevende hemel, voor hij zelf met een harde brul in haar kut klaarkwam...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Goed Gelovig - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 752x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1450x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 4040x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2770x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11102x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2872x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6061x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7482x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21158x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10801x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9738x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16379x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14663x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9610x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16155x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11012x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!