Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Goed Gelovig - 2

We zijn inmiddels al een paar dagen verder en Esther was nog steeds niet echt bekeerd tot de goedheid waarmee de Meester meisjes met woorden besproeide. Zij was dan ook de enigste in het huis die helemaal naakt rondliep, zodat de andere twee konden zien wat een slecht voorbeeld het meisje was geworden omdat ze niet naar de hem wilde luisteren.

De dag begon al vroeg in het huis. Om zeven uur s’morgens werden ze wakker gemaakt door Gina en die nam ze na het ontbijt mee naar een ruimte waar een stoel stond waarop Frank op ze zat te wachten. Hij begon meestal te vertellen over alle kwade dingen die hun in de wijde buitenwereld zouden kunnen overkomen als ze de straat op gingen. Ook hoe goed hij het met hun voor had. Hij vertelde op een emotionele manier dat hij de enigste nog was die hun mocht aanraken, en dat deed hij voor hun eigen bestwil. “Ik ben de enigste die weet hoe het moet om die lust uit jullie vruchtbare lichamen te halen. En ik zal me daar dan ook altijd voor inzetten Dochters! Zodat jullie bevrijd blijven van al de onvrede en onrecht in de wereld.

Door al die onzin te vertellen probeerde hij steeds meer indruk op de tieners te maken. Hij hief bij het afsluiten zijn armen in de lucht en prevelde dat hij zijn luxe leven, voor hun welzijn zou op offeren “Ga Dochters,“ riep hij toen hij opstond. "Gaat op weg naar verlossing van het binnenste van jullie mooie lichamen! Bevrijd jullie ervan. Zodat jullie vandaag niet meer door een gevoel van wellust overvallen worden. Bezorg jezelf nu een orgasme, terwijl Moeder toe kijkt of jullie het goed doen.“

Het was zo beetje een gewoonte geworden na de afsluiting van de preek dat de meiden op zijn bevel zichzelf klaar vingerde. Marieke en Karin deden hun best om aan het verzoek van de Meester te voldoen, en bezorgde zichzelf onder het toeziend oog van Gina een heftig orgasme. Daarna trokken ze zich terug om hun huishoudelijke taken uit te voeren.

x x x x x

Esther werd door Gina uit de kelder opgehaald en naar Frank toegebracht. “Hier is ze Meester,“ zei Gina die haar voor Frank neerzette. Ze gaf haar een duwde en zei dat ze moest buigen voor haar weldoener. Esther lachte hard. “Ik buigen voor zo’n clown? Waar halen jullie het recht vandaan om me te ontvoeren? Waar zijn mijn kleren. Ik wil weg! Nu! En zo snel mogelijk!“ “Jij gaat pas weg als wij het goed vinden, en hou je rustig. Wat moeten die andere meisjes wel niet denken? Die zijn wel lief. Die doen wel de dingen die ze moeten doen. Daar zou jij een voorbeeld aan kunnen nemen. Kom laat je kut eens zien. Dan gaan we je ook een keer verwennen! Dan zal je ondervinden dat het hier nog niet zo slecht is als jij denkt. Ik wil dat zondige lijf van je wel eens berijden.“ Hij trok zijn habbijt open en liet zijn pik zien die op volle stijfte was gekomen. De pillen die hij elke dag nam werkte uitstekend om hem zo viriel mogelijk te maken. Bij het minste geringste wat hem op kon winden kreeg hij een gigantische stijve lul, en het naakte meisje dat nu voor hem stond maakte hem bloedgeil ondanks haar tegenwerkingen.

Esther keek met open mond naar de stijve van Frank, die langzaam heen en weer bewoog. Ze had er in haar jonge leven al heel wat gezien maar deze? Esther had er wel eens van gehoord, maar had in haar stoutse dromen nooit verwacht dat ze een pik van dit formaat in het echt zou zien. “Jesus,“ stamelde ze. “Wat een ding heb jij zeg.“ Esther vergat al de protesten en tegenwerkingen die ze in een felle tirade naar de hoofden van het stel had geslingerd. Ze knielde voor hem en greep naar zijn paal. Ze was gelijk omgeturnt. Nu kon ze wel snappen dat de meiden hem verafgoode, ten minste... dat dacht ze dat ze het daarom deden. De dingen die Gina en Frank ze wijs hadden gemaakt hadden ze nog niet zo uitgebreid verteld.

“Dit is wel de grootste die ik ooit gezien heb, Man!“ zei ze diep onder de indruk. “Wat een lul heb jij zég! staat die in het Guinniss book of records?“ Frank glimlachte. “Het is toch dan niet zo moeilijk om mij Meester te noemen Dochter Esther?“ “Als je me hiermee neukt niet. Meester...“ lachte ze geil. “Kom ga zitten in die stoel. Ik wil hem eerst wel eens passen voor je me Dochter Esther mag noemen.“

Dit was nu net wat Frank wilde. Op deze manier kon hij misschien Esther wel zo gek krijgen om zijn nieuwe partner in Crime te worden, naast Gina.Hij had het vermoeden dat ze nooit een fanatieke volgelinge zou worden als die twee andere meisjes. Althans niet op de manier zoals zij wilden. Maar ze was volgens hem brutaal genoeg om nieuwe leden voor hun gemeeschap te werven. Het enigste wat hij moest doen was, om Esther tevreden te stellen en haar te geven wat ze wilde. Zijn lul om mee te neuken.
Ze ging bovenop hem zitten en maakte haar kut goed nat voor hij zijn eikel tussen haar schaamlipjes kon duwen. Met haar ogen dicht liet ze zich over zijn dikke pik zakken. Ze gaf een gil toen hij zijn kont omhoog duwde en zijn pik tot zijn ballen in haar natte nauwe gleuf duwde. “Én sletje bevalt hij?“ vroeg hij aan de hijgde tiener. Hij nam haar tietjes in zijn handen en begon ze stevig te kneden. “O o o o, wat een pik heb jij, Meester,“ hijgde Esther buiten zinnen. Gina kwam erbij staan en legde haar handen op de billen van het meisje. “Ga jij ons helpen, als je dit elke dag mag doen?“ vroeg ze zacht aan het kreunende meisje. Ze drong nu met haar hand tussen de buik van haar man en die van Esther in, en begon de jongedame stevig over haar klitje te wrijven. Nu had Esther het helemaal niet meer. Ze had het gevoel dat die pik haar kut helemaal open sperde. Zoiets diks had ze nog nooit in haar spleet gehad. De vinger die in een razend tempo over haar klitje wreef, maakte haar helemaal gek. De spanning in haar buik liep op naar een geweldig hoogtepunt. Ze gilde toen ze klaarkwam. Het leek wel of het vuur in haar kut niet meer te blussen was. Half bewusteloos viel ze voorover in de armen van Frank die nu zelf zijn onderlijf op en neer bewoog om met een schreeuw zijn zaad te planten in de strakke kut van de naar adem snakkende tiener.

Vol respect en diep onder de indruk van de lul van Frank gleed ze van hem af. “Én? Ben je nu ook onze Dochter?“ vroeg Gina aan haar. “Reken maar Zuster. Ik beloof dat ik me zal gedragen,“ en ze keek naar de pik van Frank die nog steeds overeind stond. “Maar dan moet hij wel beschikbaar zijn als ik zin heb,“ zei ze. “Maak je maar niet ongerust Dochter. Je krijgt wat je toekomt!...“ glimlachte hij. “Er is genoeg van dit,“ en hij streelde tevreden over zijn nog steeds stijve paal.

x x x x x

Na de middag bijeenkomst namen Gina en Frank, Marieke mee, die nog vol emotie zat van het mooie verhaal dat hij net verteld had. Ze had bijna met tranen in haar ogen zitten luisteren naar een verzinsel van Frank hoe hij zich dagelijks opofferde om anderen een goed leven te kunnen geven. Hij was er zeer bedreven in om een soort van medelijden op te wekken bij anderen, vooral bij goedgelovige jonge meiden. Marieke volgde hun naar de witte kamer. Frank ging op de stoel zitten en opende zijn habbijt. “Ga maar op je knieën Dochter, dan mag je de Meester zijn gewijde staf kussen,“ zei Gina. Marieke knielde voor hem. Binnen een paar momenten groeide zijn paal in de tienerhand tot zijn geweldige afmeting weer was bereikt. Het meisje kuste vol overgave zijn ballen en zijn dikke lul. “Goed zo Dochter. Zo doe je het goed. Het word tijd dat mijn staf in je vruchtbare vagina word geplaatst zodat je een echt volwaardig lid bent van ons paradijs.“ Gina keek naar Frank die naar haar glimlachte. Het was zovér!! realiseerde Gina zich. Hij gaat echt dat nauwe spleetje van het meisje vullen!

Hij streelde haar hoofd. “Vind je dat goed Dochter Marieke? Wil je mijn gezegende staf in je vruchtbare hof voelen? Ik zal je met de eerste stoot van mijn penis een volwaardig lid maken van onze gemeeschap! Ga maar op de tafel liggen met je billen op de rand.“

Gina trok het kleed van Marieke af en Marieke ging als in een roes van verlangen op de tafel liggen. Ze was vol verwachting hoe het zou zijn als hij zijn pik in haar zou stoppen, en ze vond het gelijk een hele eer dat ze voor de eerste keer in bezit werd genomen, dat het door de Meester zou gebeuren. “Maak haar gereed Zuster,“ zei Frank op een dramatische toon. Zijn zware pik steigerde toen hij het onschuldige maagdelijke gladde gleufje van de tiener zag.

Gina spreidde Marieke haar benen en kuste haar kutje. Marieke haar hart begon al sneller te kloppen. Ze vond het een heerlijk gevoel om de tong van Gina door haar gleufje te voelen bewegen. Deze manier om gereed te maken vond ze geweldig, Marieke hoopt maar dat de Meester niet boos zou worden dat ze nu al kreunend van haar lusten genoot. De tong van Gina deed goed werk, binnen de kortste keren liepen de sapjes al uit haar kutje. Ze kwam trillend klaar op de warme mond van de Zuster. Frank ging nu op de plaats van Gina staan met zijn pik stijf naar voren gericht. “Ben je klaar om mijn zaad te ontvangen Dochter Marieke?“ vroeg hij zacht. Vol ontzag voor wat er onderaan zijn buik hing knikte Marieke. “Ja Meester. Ik ben klaar,“ zei het meisje nog na hijgend van haar orgasme.

Frank duwde zijn eikel zonder zijn handen te gebruiken tegen de schaamlipjes van Marieke haar nauwe opening. Zijn handen hield hij achter zijn rug. HIj voerde langzaam de druk op en de top van zijn paal drong het strakke nauwe spleetje van Marieke binnen. Marieke kreunde hard. Dit was groot, veel te groot dacht ze. Die gaat er nooit in passen. “O Dochter,“ riep Frank. “Geef je over! Ontspan je lichaam. Laat me erin!“ Marieke voelde nu dat zijn stijve paal steeds verder in haar gaatje naar binnen werd geduwd. Met een kort stootje dreef hij zijn pik in haar waarop Marieke een korte gil gaf. Frank stopte even en bleef zo staan met zijn paal driekwart in haar onderlichaam. “Rustig maar lieve Dochter. We zijn er bijna. Nog een klein eindje maar.“

Gina wreef liefdevol over de buik van het meisje. Ze masseerde ook zachtjes haar bolle venusheuvel. “Het gaat goed hoor Marieke. Je doet goed je best. Ik heb de Meester nog nooit zo tevreden gezien over een meisje.“ Marieke probeerde een glimlach op haar gezicht te toveren, toen ze naar Gina keek. De pik die in haar zat begon weer te bewegen. Gelukkig was die pijn gezakt die ze daarnet nog in haar buikje had. Ze werd nu helemaal gevuld door de staf van de Meester, die met zijn ogen dicht langzaam zijn heupen heen en weer begon te bewegen. “O Dochter. Je bent zo nauw!“ kreunde hij. “Je vulva schenkt me echt een heel hoog slecht genot!! Mijn ZAAD komt er bijna uit!“ “OOO jaah Meester,“ riep Marieke in vervoering. “Schenk het mij. Stop het er maar in. Ik wil je echte Dochter zijn!!

Hij begon de nauwe kut van Marieke nu steeds sneller te neuken. Zijn stoten werden dan ook steeds harder. Bij elke stoot schokte Marieke op de tafel. Een goddelijk gevoel maakte zich meester van het gleufje van Marieke nu hij haar steeds intensiever begon te neuken. Ze ving zijn stoten goed op. Haar spleetje trok samen rond zijn stijve pik toen zij voor het eerst klaarkwam op de ruwe pik van Frank. Zijn eikel was zo hard gezwollen dat ze hem in het binnenste van haar gleufje goed kon voelen. Haar schreeuw werd overstemd door Frank die luidruchtig zijn ballen met geweld leegpompte in het opengesperde spleetje van Marieke.

Frank voelde zijn knieën knikken toen hij klaar was gekomen in de kreunende tiener, en hij ging op zijn knieën voor haar zitten. Hij zag hoe zijn sperma uit haar nog openstaande gleufje druppelde... Wat is dit toch een mooi meisje, dacht hij zonder wroeging van wat hij gedaan had.

x x x x

Marieke en Karin mochten voor het eerst gebruik maken van het zwembad sinds ze hier waren. De twee waren nu al zo gelovig gemaakt dat ze wel wat van de luxe van het huis gebruik mochten maken. “Zeg Marieke ik moet je eens wat vragen hé,“ zei Karin. “Wat vind jij. Ik heb ook wel eens dat slechte kriebelende gevoel in mijn buikje dat zo heerlijk voelt als ik alleen bij jou ben. Wat denk jij zou dat slecht zijn? Ik heb steeds het idee dat ik je wil kussen. Gék hé.“ Marieke glimlachte. “Goh dat zou ik niet weten hóór. Meisjes kussen elkaar toch niet? ten minste niet op elkaars mond. Wel op elkaars gleufjes. Want Zuster Gina doet het bij mij om me nat te maken van onder, en ik heb een keertje over dat van jou gewreven met mijn hand, weet je dat nog?“ Karin knikte. Dat wist ze nog heel erg goed, misschien was dat wel de reden dat ze opgewonden raakte als Marieke bij haar was. Ze zag haar in ieder geval wel als een bijzondere vriendin, veel meer dan Esther waar ze vaak mee optrok toen ze nog op straat leefde. “Is dat dan fijner als je er aan likt?“ Karin keek benieuwd hoe de reactie van Marieke zou zijn. “Heerlijk, maar ik weet niet of ik het zonder toestemming van de Meester bij jou mag doen. We moeten het eerst vragen als we hem mogen zien.“

Frank keek Marieke met grote ogen aan toen ze het na de middagsessie aan hem vroeg. “Tja Dochter daar heb ik nog niet over nagedacht. Lust op wekken bij elkaar zonder reden? Ik geloof niet dat ik dat goed vind. In ieder geval niet zonder dat ik er bij ben.“ Eerlijk gezegd wilde hij niet dat die meiden met elkaar gingen rommelen. Een verliefd stelletje kon hij zeker niet gebruiken. Hij was veel te bang dat, dat zijn gemeenschap zou ondermijnen. ten slotte wilde hij zelf het middelpunt van het hele gebeuren zijn. Verdeeldheid zou in dat geval zijn hele projekt in gevaar kunnen brengen... Het werd nu zaak om zo snel mogelijk Karin onder handen te nemen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6789x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2228x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4797x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6769x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20134x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9509x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15986x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14417x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15722x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10888x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3236x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19368x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18260x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!