Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lieve Nerd - 4

In mijn verhalen gebruik ik enorm mijn fantasie, verbeelding, …. dingen die op de markt zijn krijgen in mijn fantasie een betere, andere werking. Mijn verhaal is puur fictie en pure fantasie.

Jens sprak die avond zijn mond voorbij aan An dat de vouw machine gemaakt was. Deze laatste was natuurlijk heel tevreden. Het zou hen immers een hoop werk besparen. Amber die net de receptie voorbij ging hoorde hem dit zeggen. Meteen begon Jens zijn hart te kloppen in zijn keel. Want hij zag een teleurstellende blik in de ogen van Amber. Zo gauw zijn dienst een uur later voorbij was ging hij naar de kamer van Amber om zich te verontschuldigen.

In de kamer van Amber zaten ook Elise en Katrien. Toch weerhield het Jens niet om zich te verontschuldigen. “Nou Jens we hadden er leuke momenten nog kunnen beleven.” “Echt waar Amber, Elise en Katrien het spijt me echt. Ik wou dat ik iets kon doen om het goed te maken.” De ogen van Amber, Katrien en Elise begonnen te fonkelen. Jens zag meteen dat meisjes iets van plan waren met hem. Maar hij voelde zich zo schuldig dat hij meteen bereid was alles te doen wat ze hem vroegen.

“Wel Jens eigenlijk verdien je wel straf.” zei Elise en ze zagen Jens nu slikken. “De rest van de avond blijf je hier in onze gang.” “Oke als ik het zo goed maak. Echt ik heb er heel veel spijt van.” En ze zagen dat Jens het echt meende. Toch zagen ze hun kans schoon om met hem een spelletje te spelen. Dit hadden ze al bedisselt in het uur dat Jens nog moest werken.

“Jens je gaat vanavond exact doen wat we je zeggen.” “Oké dat beloof ik je. En ik wil echt nog is benadrukken dat het me spijt.” zei Jens. “Oke ga nu naar je kamer en kom alleen gekleed in je boxershort terug. Jens verliet de kamer en ging naar zijn kamer. Waar hij buiten zijn boxershort alles uit deed.

In zijn groene boxershort ging hij terug naar de kamer van Amber. Eenmaal terug in de kamer moest hij voor de meisjes gaan staan. “Zie je wel dat het een oude boxershort is.” zei Amber tegen Elise en deze laatste knikte. In de boxershort van Jens begon zich een bobbel te vormen. “mmmm.” zei Katrien al plagend.

“Hier een glas wijn, die ga je ad fundum leeg drinken.” Zei Amber en Jens nam het glas aan en dronk het in één teug leeg. Hij voelde zich meteen wat lichter worden in zijn hoofd. Elise zag hij een schaar nemen ondertussen. “Jens je handen achter je hoofd en benen uit elkaar.” Jens deed wat Elise vroeg en hij voelde dat ze een stukje stof van zijn boxershort vastnam. Met de schaar maakte ze een klein gaatje in de stof van zijn boxershort. Waarna ze een groot gat knipte in zijn boxershort. Zo gauw zijn piemel de kans kreeg sprong hij eruit.

Jens boog nu zijn hoofd naar onderen en zag dat er een groot gat van 8 cm zat in zijn boxershort. Zijn piemel stak fier voorruit. Katrien schonk zijn glas half vol en gaf ze hem een pil. Het enige wat ze zei was dat het zeker geen drugs was. Samen met de wijn moest Jens de pil innemen. “Ga nu een stap naar achteren en je handen terug achter je hoofd en je benen uit elkaar.” zei Amber en Jens deed weer wat ze vroeg. Zijn piemel voelde nu echt stijf en hard aan.

De meisjes namen alle drie hun telefoon. En Jens hoorde ze foto's maken. “kom maar terug dichter.” en Katrien, Elise en Amber lieten de foto's zien die ze van zijn piemel gemaakt hadden. Het gat in zijn boxershort was er goed zichtbaar op. Wel had geen één van de drie zijn gezicht getrokken. Wat Jens wel wat gerust stelde.

Katrien nam dit keer de schaar en knipte nu heel de boxershort kapot. Het stuk stof viel op de grond en weer moest Jens in de houding van daarnet gaan staan. Om zijn piemel te laten fotograferen. Erna moest hij zijn voorhuid naar achteren doen zodat ze goed zijn eikel zagen. Ook hier werden foto's van genomen. Jens voelde zijn piemel stijver aanvoelen. Ergens wond het hem wel op.

Ineens zag Jens een lintmeter te voorschijn komen. “We gaan is meten hoelang hij is?” En Jens voelde de lintmeter nu tegen zijn piemel komen. Terwijl Elise hem mat filmde Katrien en Amber het gebeuren. “22 centimieter.” zei Elise luidop en de meisjes filmde de 21 cm op de lintmeter.

Van naast haar nam Amber haar handtas en haalde er een condoom uit. Deze moest Jens nu om doen. Ze gaven hem de opdracht zich zelf nu af trekken. Terwijl hij dit deed filmde ze alles met hun GSM. Jens zag duidelijk dat ze zijn gezicht niet filmde en tot zijn eigen verbazing voelde hij al snel een orgasme opkomen. Dikke klodders sperma kwamen in de condoom terecht die zich goed vulde. Zo gauw hij was klaargekomen moest hij zijn piemel los laten die tot zijn verbazing stijf bleef. “Kom maar naar ons.” En met de condoom om die meer dan goed gevuld was met zijn sperma stapte hij nu naar de meisjes. Die er elk nog een foto van namen.

Nadien deed Elise de condoom af en zei dat hij zijn piemel moest gaan wassen. Jens voerde exact uit wat de meisjes hem opdroegen. “Ga nu naar je kamer je scheergerief halen.” zei Katrien en Jens ging met een stijve de kamer uit om zijn scheergerief te gaan halen.

Terug in de kamer moest hij zijn scheer gerief afgeven en kreeg hij de opdracht terug naar de badkamer te gaan. Alle drie gingen de meisjes nu mee. In de douche gekomen smeerde Amber zijn piemel en balzak in met scheerschuim. En terwijl Katrien en Elise filmde scheerde Amber zijn balzak en piemel. Het scheren van zijn bal zak verliep niet zo vlot daar zijn ballen los hingen in zijn zak.

Amber nam een teelbal vast tussen haar vingers en Jens zag hoe Elise dit nu filmde. Zijn piemel stond haast op knappen en Jens kon zich maar niet bedenken wel pil ze hem hadden gegeven. Viagra kon het niet zijn dacht hij want hij had enorm veel zin om te vrijen. Hij voelde zich echt opgewonden.

Na de scheerbeurt en te zijn afgespoeld gingen ze terug naar de kamer waar Amber al haar kleren uit deed. Als laatste deed ze haar rode string uit. Ze ging op haar knieën zitten op bed en Jens kreeg de opdracht haar te vingeren. Heel de tijd werd alles gefilmd en Jens zag nu dat zijn gezicht ook gefilmd werd. Ook Amber werd gefilmd. De vingers van Jens sopte al gauw in het poesje van Amber.

“Tijd om erin te gaan Jens” zei Katrien en Jens liet zijn eikel tussen de schaamlipjes van Amber komen. Zo gauw hij helemaal in haar zat moest hij haar hard nemen. Jens nam de heupen vast van Amber en begon hard te pompen. Uit Amber haar mond kwamen gelijk geile kreetjes maar vooral geil gehijg.

Terwijl hij bezig was in Amber zag hij dat Elise haar GSM weglegde en zelf ook een glas wijn uit schonk. Die ze in één teug leeg dronk. Erna vulde ze het glas van hem en zette het op het bureau waarna ze zich uitkleedde. Amber kwam in tussen tijd klaar en Jens kreeg de opdracht voor te doen tot hij zelf klaar kwam. Wat ook gebeurde wanneer Amber een tweede keer klaar kwam. Weer voelde Jens een grootte hoeveelheid sperma uit zijn piemel komen. Dit keer in het poesje van Amber

Wanneer hij uit Amber kwam bleef zijn piemel gewoon stijf. Katrien filmde het zaad en de sappen die nu uit Amber haar poesje liepen. Van Elise moest Jens ondertussen het glas wijn leegdrinken en terwijl hij aan het drinken was zag hij dat ze op haar knieën op bed ging zitten naast Amber.

“Tijd voor Elise te neuken” zei Katrien en Jens begon Elise te vingeren. Ook deze was kletsnat tussen haar benen. Zijn piemel bleef gewoon stijf staan. En Jens voelde weer een drang voor te neuken. Zo gauw Elise iets of wat smeekte om geneukt te worden duwde hij zijn piemel in haar. Elise was geiler dan Amber want kwam haast bijna direct klaar. Dat hij gefilmd werd terwijl hij de blonde Elise neukte vond Jens helemaal niet erg. Hij had alle controle los gelaten en pompte in Elise die al snel weer klaar kwam. Zelf kwam Jens niet veel na het derde orgasme van Elise klaar.

Als laatste was Katrien aan de beurt. Daar Jens wat moe begon te worden mocht het eerst in amazone Maar wanneer Katrien klaar kwam en hij was nog niet klaar gekomen moesten ze van houding veranderen. Jens zag borsten van Katrien op en neer gaan en hij hoopte stiekem dat ze niet direct ging klaarkomen. Hij vond het immers zalig om naar haar op en neergaande borsten te kijken. Zo gauw Katrien klaar kwam veranderde ze naar de missionaris houding. Katrien haar benen gingen al snel rondom hem. En weer kwam ze niet veel later klaar maar dit keer samen met Jens.

Wanneer Jens uit Katrien kwam bleef zijn piemel nog steeds stijf. Hij voelde zelf niet pijnlijk aan. En eindelijk durfde hij vragen welke pil ze hem hadden gegeven. “Het is een lust pil die het libido verhoogd als ook de zaadproductie.” zei Amber en ze liet hem het doosje zien. Jens herkende het doosje vanop het nieuws. Het was een vrij onschuldige pil met heel leuke gevolgen.

“Katrien, heb jij ook die zalf mee?” “Bedoel je die penis verlengde zalf?” “Ja die bedoel ik.” “Penis verlengde zalf” Amber haar ogen begonnen nu te glunderen en Jens slikte even zichtbaar en hoorbaar. “Ja mijn papa heeft in de apotheek stalen van penis verlengde zalven is gekregen van een vertegenwoordiger. Maar hij weet niet zeker of ze werken. Toen hij het niet zag heb zo een staaltje meegenomen en in mijn toilet tas gestoken. Amber ik weet niet of die werken hé.”

“Nou dat kunnen we dan toch misschien uitproberen op Jens of niet?”

Dat Amber, Elise en Katrien het gaan uitproberen op Jens laat ik aan jullie reacties over. En zo ja gaat Jens dan akkoord of niet?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 645x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1241x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.7
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3533x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2389x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10790x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2848x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6012x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7435x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21083x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10785x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9729x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16351x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14653x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9593x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16131x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11007x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!