Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Goed Gelovig - 5

Gina kreeg haar zin. De jongen die ze zo graag wilde diende, zich aan tijdens één van de zoek tochten die ze samen met Esther ondernam. Ze vonden hem op straat voor een centrum waar ze gratis voedsel uitdeelde aan daklozen. Hij trapte in hetzelfde verhaal die ze de meisjes voor hem hadden verteld. Toen Eric bij het huis kwam werd hij eerst wel uit de buurt gehouden van de meiden, omdat Gina hem persoonlijk in wilde wijden. Na een korte introductie aan Frank nam ze hem mee naar de bovenste verdieping van het huis. Daar hadden ze voor hem speciaal een kamer ingericht. De eerste paar dagen van zijn verblijf moest hij daar blijven en mocht hij niet van de kamer af. De andere wisten niet eens dat er een jongen in het gebouw was. HIj was stiekem naar binnen gebracht door Gina en Esther.

“Zo Eric hoe oud ben je eigenlijk?“ “Zestien mevrouw.“ Ze nam de jongen eens goed op. Het was een lange slungelige knul. Ze had hem eigenlijk wat ouder ingeschat. En hij was zo verlegen dat hij haar niet eeens aan durfde kijken.
Gina droeg haar doorzichtige gewaad zoals ze gewend was. Het was natuurlijk wel begrijpelijk dat hij niet gelijk durfde kijken.
“Ik maak je toch niet verlegen hé, heb je nog nooit een naakte vrouw gezien? Daar zal je vast wel aan wennen hoor als je hier al een tijdje blijft. Kom het is tijd dat jij je gaat wassen.
Dan krijg je ook nieuwe kleren. We hebben voor jou een speciale broek gemaakt.“

Eric keek haar nu een beetje benauwd aan, en vroeg zich af waar hij nu terecht was gekomen. Hij was meegegaan met het idee dat ze een klusjesman zochten, dat had ze ten minste eerst wel gezegd tegen hem.
“Kom maar jongen kleed je maar uit,“ zei Gina op een zacht dringende toon. “En scheer ook je schaamhaar af, dat is veel hygiënischer. Iedereen is hier vrij van lichaamshaar op en rond de geslachtsdelen, dus jij moet ook kaal.“
Hij wist niet hoe hij het had. Gina bleef rustig toe kijken hoe hij zich omzichtig uit kleedde. Met zijn handen verborg hij zijn slappe pik toen hij naakt over de gang naar de douche toe liep. Hij vond het scheergerei en deed wat hem gezegd werd. Met gemengde gevoelens scheerde hij zijn lul en zijn ballen, die langzaam stijf werd toen hij in gedachten Gina op het bed zag zitten. Van datgene dat hij van haar gezien had, was het voor hem toch best wel opwindend gezicht geweest. Dat gewaad had niet echt veel te verbergen van haar lichaam.
Toen hij weer op de kamer kwam, was Gina weg en ook al zijn kleren. Er lag een witte broek die van dezelfde stof was gemaakt als het gewaad dat Gina droeg. Zo kon iedereen zijn pik zien als hij die kamer uit moest, drong het tot hem door...

Tegen de avond kwam Gina naar boven met een blad waar zijn eten op stond. Ze zette het glimlachend op de tafel en ging bij hem zitten. Zonder enige schaamte keek ze openlijk naar zijn pik. “Mmmm je penis ziet er mooi uit in die strakke broek Eric. Zo is het goed. Wij hebben hier niets voor elkaar te verbergen jongen.“
Dat had hij zelf ook wel in de gaten gekregen. Zo te zien vond Gina het helemaal geen probleem dat hij ook naar haar keek. “Krijg je vaak een stijve?“ vroeg ze. Ze zag dat hij nu een behoorlijke erectie van haar had gekregen. Geil staarde ze naar zijn dunne penis die er wat lengte betreft normaal uit zag voor een jongen van zestien. Hij wist niet wat hij zeggen moest van schaamte, nu ze zo naar hem keek. Ze lachte bemoedigend naar hem. “O ik zie dat je er moeite mee hebt dat ik naakt ben? Hoeft niet hoor jongen, en dat je nu een harde hebt is heel normaal. Het is zelfs een compliment voor mij.“ Ze deed haar benen uit elkaar. “Kijk maar Eric ik heb echt niks te verbergen. Je mag zo naar me kijken. Toe, doe het ik vind het fijn als iemand naar mijn vagina kijkt en slechte gedachtes krijgt. Doe me dat plezier.“

Eric keek tussen Gina haar geopende benen. Hij vond het prachtig om haar kut te zien. Hij zag zelfs dat haar schaamlippen een beetje vochtig waren. “Vind je me mooi?“ Eric knikte heftig met zijn hoofd. “Ja Mevrouw,“ zei hij zacht. “Wil je me aanraken?“ Hij keek haar verbaasd aan. “Mag dat écht?“ zei hij ongelovig. “Kom maar voor me zitten op je knieën. Bekijk me maar, en raak me maar aan.“ En Gina trok snel haar gewaad uit. Toen hij voor haar zat trok ze me haar vingers haar schaamlippen uit elkaar en ze wees haar klit aan.
“Ik vind het heerlijk als je dat plekje aanraakt Eric. Je mag er ook een vinger in steken als je wilt hoor. Dan kun je voelen hoe nauw en vochtig het is daar binnen. Kom maar hoor! Je hoeft niet verlegen te zijn.“
Hij duwde een vinger tegen haar klit, en wreef er voorzichtig over. Gina kreunde geil. Ze kneep in haar tieten en speelde zelf met haar stijve tepels. “Ooooh jaaah Eric. Oooh wat maak je me nat. Zo doe je het heerlijk. Als je durft mag je me daar ook wel een kusje geven hóór,“ hijgde ze hoopvol. Hij vond het mooie roze vochtige vlees van haar kut, uitdagend genoeg om het aan te raken met zijn tong. Eric likte over haar schaamlippen en proefde het sap dat uit haar spleet kwam. Het maakte hem nog geiler dan hij al was. Dit smaakte echt naar meer vond hij. Hij drukte zijn gezicht stevig tegen haar warme gleuf, en drong met zijn tong in haar gaatje. Gina hield zijn hoofd vast en kreunde hard. “Ooo laat me je tong voelen schatje,“ riep ze geil tegen de jongen. “Je doet het niet slecht voor een eerste keer. OOO wat laat je me genieten. Wat ben je lief.“
Eric lepelde haar sap uit haar gleuf met zijn tong. Hij kon bijna geen genoeg krijgen van het heerlijke vocht dat ze afsheidde.
Gina voelde de onervaren tong in en uit haar kut bewegen. “Ooo ja als je zo doorgaat bezorg je me het lekkerste gevoel dat er bestaat lieverd!“ krijste ze bijna.
Eric likte nu als een jong hondje over haar klitje. Gina kwam als nooit tevoren schokkend klaar in zijn gezicht.

“Trek die broek uit Eric,“ hijgde ze. “Ik wil je pik vasthouden, dat mag toch wel hé?“
Hij stond op en bevrijde zijn lul die klem zat in de strakke broek. Gina streelde zijn harde jonge pik, likte aan zijn ballen, en gaf er een kusje op. “Ooo Jongen wat is hij mooi om te zien zég,“ kreunde ze. Ze vond het helemaal geweldig dat hij voorlopig alleen maar voor haar bestemd was.
Eric trilde toen ze de huid rond zijn pik naar achteren trok en zijn gezwollen eikel in haar mond nam. Nu kreunde hij van genot. Met één hand trok ze zacht aan zijn stijve en met de andere voelde ze aan zijn volle ballen. “Ik wil je zaad proeven lieve jongen,“ hijgde Gina opgewonden, en ze nam hem zo ver mogelijk in haar mond. Eric dacht dat hij in de hemel was, nu hij haar lippen strak rond zijn paal voelde. Gina zoog fel aan zijn lul. Ze vond hem heerlijk en deed haar best om hem te laten spuiten. Eric voelde zijn hootepunt naderen. Zonder haar te waarschuwen duwde hij zijn heupen naar voren zodat zijn stijve nog wat verder in haar mond kwam te zitten.
Nu kwam hij. Hij leek wel of het gevoel dat hij kreeg vanuit zijn tenen op steeg. Met een schreeuw vulde hij Gina haar mond, die haar best deed om alles wat hij hijgend in haar mond loste, met smaak door te slikken.

Ze gaf hem een kus toen ze allebei weer en beetje tot hun positieven waren gekomen, en ze wenste hem een goede nachtrust toe.

"Én hoe was het,“ vroeg Frank toen ze bij hem kwam. Gina gaf hem een kus op zijn mond en hij proefde de smaak van de jongen zijn sperma. “Hij is geweldig Frank. Ik ga hem morgen laten neuken. Dan mag hij in mijn kut...“
Frank sloeg zijn armen om haar heen. “Ik ben blij dat er nu iemand altijd voor je klaar staat om je te bevredigen lieve vrouw. Ga gerust je gang als je maar wel van me blijft houden...“

x x x x

Die middag werd Marieke naar Chen gestuurd om haar op te halen voor haar inwijding. Toen ze de kamer in kwamen zat Frank op een stoel en Gina, Esther en Karin stonden naakt om hem heen. Zodra Marieke en Chen binnen waren, trokken ze Chen haar gewaad ook bij haar uit. Marieke ontkleedde zich zelf. “Zo Dochter Chen,“ zei Frank terwijl hij het meisje vroom aan keek. “Vandaag mag jij mijn staf ontvangen in het bijzijn van de andere Dochters.
Kom eerst maar eeens bij me op schoot zitten mooie Dochter.
Chen was in haar leven nog nooit zo nerveus geweest. Vandaag zou ze voor het eerst in haar leven aangeraakt woren door een man, en er was geen ontkomen aan.
Frank nam even haar kleine bosten in zijn handen en betaste haar goedkeurend.
“Je bent mooi, Je lichaam ziet er perfect uit dochter. Genoeg om me heel erg op te winden, en mijn zaad in je buikje te storten.“
Hij moest wel even moeite doe om Chen haar benen uit elkaar te doen. Ze probeerde hem tegen te houden maar Frank was sterker. “Kom Dochter, het heeft geen zin om je te verzetten. Het gaat gebeuren of je wilt of niet.

Hij greep het meisje tussen haar benen en wreef even over haar gleufje. Chen bleef onbewogen voor zich uit kijken alsof ze bevroren was. Hij wreef even met zijn vinger over haar klitje. Het leek erop of ze niets voelde, terwijl hij een ontzettende stijve pik kreeg van het mooie tienermeisje. Hij knikte naar Esther en Gina. “Til haar op,“ zei hij. “Maak haar gereed zodat ik binnen kan dringen.“

Gina en Esther namen haar tussen in en tilde Chen die bijna niks woog omhoog. Ze spreidde haar benen. “Karin lik haar gaatje nat voor me zodat ik mijn staf in haar kan duwen.“ riep Frank opgwonden. Karin knielde en zorgde ervoor dat Chen haar spleetje kletsnat werd van het speeksel. Marieke nam zijn pik onderhanden, die glinsterde van het speeksel van de tiener toen ze met hem klaar was. Frank stond nu voor Chen tussen haar benen. Langzaam spreidde haar strakke schaamlipjes zich, toen de kop van zijn dikke lul bij haar naar binnen werd geduwd. De Meester voelde dat haar spleetje heel erg nauw was.

Zijn dikke eikel zat nu in de ingang van haar kutje en hij liet haar langzaam aan zijn vleespaal te wennen, door voorzichtig te bewegen. Chen kreunde nu hard. Het was voor haar nu nog meer een ongemakkelijk gevoel dan dat ze er plezier aan beleefde. Frank twijfelde er zelfs even aan of het wel goed zou zijn om zijn lul nog verder in het fragiele lichaam van het Chinese meisje te duwen. Karin en Marieke stonden er zelf verbaasd bij te kijken dat hij hem er überhaupt al zover in had gekegen. Ze zagen nu de dikke pik van Frank centimeter na centimeter verder in het gaatje van Chen haar nauwe kutje verdwijnen.
“Kom Frank verder, laat haar voelen wie hier de grote Meester is,“ zei Gina die genietend stond te kijken hoe Chen strijd leverde met de paal van Frank. “Ze kan hem best wel hebben. Laat onze Dochter je staf helemaal voelen.“ Hij stootte door. Chen gaf een gil toen ze zijn super pik in haar kutje door voelde dringen tot hij niet verder meer kon. Het leek wel of hij nu klem zat in het gleufje van het meisje. Hij liet haar weer even bijkomen, Hij trok zijn pik uit haar spleetje en ging op de stoel zitten.
"Kom laat haar op me plaats nemen,“ zei hij. Gina en Esther tilde het meisje op hem en Karin hield zijn lul recht op tot hij weer in haar gleufje zat.
Nu begonnen Gina en Esther, Chen op en neer te bewegen, net zolang tot Frank met een schreeuw zijn zaad diep in haar buikje spoot.

x x x x x

Chen werd zo’n beetje een favoriet van iedereen na haar inwijding die best wel een beetje pijnlijk voor haar was geweest, Frank had de laatste keer tijdens een overdenking zijn mening wat betreft lichaamelijk contact bij gesteld. Lieve Dochters had hij gezegd. "Ik zie dat er zoveel lust in jullie lichamen zit dat ik samen met zuster Gina heb besloten, dat mochten jullie behoefte hebben om elkaar te bevrijden van de lust die in jullie lichaam op komt, dat jullie het gerust bij elkaar kunnen doen zonder dat er gevolgen voor jullie zijn. Ook als Zuster Gina of ik er bij ben.“ Die medeling ging als een bevrijding door de kleine gemeenschap. Er klonk een bescheiden hoera, vooral uit de mond van Karin die verliefd naar Chen en Marieke keek. Hij deed nog een mededeling met het goed vinden van Gina. “Er is sinds enige dagen een broeder in ons huis. Hij is hier om ons te onder steunen in ons geloof en klusjes die jullie niet kunnen doen. Niet om zoals jullie bij mij doen om zijn staf te vereren, hoewel hij wel zichtbaar is, net als jullie geslachtsdelen.
“Zijn staf is vast niet zo heilig als die van U Meester,“ zei Marieke. Als er één persoon was die zijn lul vereerde was het Marieke wel. Hij glimlachte. "Daar heb je gelijk in Dochter Marieke. De staf van Broeder Eric mag wel van zijn lust bevrijd worden maar, voorlopig nog niet in jullie lusthof. Wel in die van Zuster Gina. Ik stel voor dat we over een half uur kennis maken met hem in het park. Het is heerlijk weer en een ontmoeting in het park zal ons goed doen.“

Frank liet hun alleen, en Gina liep naar boven om Eric voor te bereiden op de ontmoeting met de rest van de leden van de gemeenschap.

Karin kuste Marieke en Chen toen ze alleen waren. “O Marieke wat ben ik blij dat ik nu niet meer stiekem naar je hoef te verlangen,“ zei ze. Ze hield haar armen rond haar vriendin en streelde haar billen. Marieke wenkte Chen. Nu stonden de meisjes met z’n drieën bij elkaar. Marieke werd ook door Chen gekust en betast. Ze wreven even over elkaars kutjes, blij dat ze zich niet meer in hoefde te houden. Het leek wel een droom vonden ze. Samen liepen ze intens gelukkig naar de ontmoetingsplaats in het park waar Esther bezig was om enkele lichte matrassen op de grond te leggen. De troon van Frank had ze ook naar buiten gesleept. Ook Esther kuste de meisje één voor één. Ze vond het zelf ook een hele verbetering, het gaf een veel beter sfeer nu Frank deze aankondiging had gemaakt.
Esther stelde voor om hun gewaden uit te doen voor de Meester kwam, als teken van veréring. Het was ook voor hun nieuwe Broeder, die kon dan gelijk zien hoe mooi zijn zusters waren. Dat vonden de tienermeisjes een goed idee. Ze trokken hun gewaden uit en gingen bij elkaar zitten in afwachting van de komst van hun Meester.

Toen Gina bij Eric kwam op zijn kamer, trof ze hem aan op het bed. Hij zat al op te wachten want ze had hem beloofd dat hij vandaag voorgesteld zou worden. “Én schat heb je er een beetje zin in? Laat me even naar je kijken of je er klaar voor bent.“ Ze streelde even zijn lul die al snel stijf werd door de hand van Gina die zachtjes zijn pik streelde over de zachte doorzichtige stof van zijn kruis. “Ja, Mevrouw.“ glimlachte hij toen ze hem kuste. De laatste paar dagen had Gina door haar bezoekjes aan hem, zijn vertrouwen volledig gewonnen. “Weet je Eric noem me maar gewoon Zuster, en straks als je bij de andere bent noem je ze Dochter. Dat doe ik ook.“
Ze keek naar zijn stijve die goed zichtbaar in zijn broek zat. “Ik ga je straks verlossen van je zaad terwijl de andere naar je kijken. Vind je dat goed? We moeten je zaad vereren in ons kleine gezelschap. Ik hoop dat er vandaag veel in je ballen zit. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn hóór. Iedereen houd van je hier. Niemand uitgezonderd.“
“Ik zal mijn best doen Zuster Gina,“ beloofde Eric...

Hij wist natuurlijk niet wat hij zag toen hij de meiden in de tuin zag zitten. Ze hadden een grote kring gemaakt, en Gina zette hem in het midden. “Dit is broeder Eric, Dochters,“ zei Frank. "Stellen jullie je maar voor aan hem.“
Om de beurt riepen de meisjes hun naam en ze observeerde hem nauwkeurig. Ze zagen natuurlijk wel dat zijn penis lang niet zo groot was als die van hun Meester. Voor onder andere Chen was dat wel een opluchting mocht hij hem ooit in haar kutje moeten duwen.
Deze zou er een een stuk makkelijker in gaan als die van haar Meester.
“Trek die broek maar uit Broeder,“ zei Frank tegen hem. “Laat de dochters je luststaaf bewonderen.“ Een beetje verlegen voldeed hj aan het verzoek. ten slotte waren al die mooie meisjes ook spiernaakt. Er zat er zelfs eentje ongegeneerd met haar benen wijd, zodat hij haar spleetje goed kon zien. Door de spanning was zijn lul natuurlijk slap, ondanks alle schoonheid die hij om zich heen zag. “Maak je staf maar hard Broeder Eric. We willen hem zien als hij gevuld is met lustgevoelens,“ zei Gina. “Misschien gaat hij beter stijf worden als één van de Dochters met haar benen wijd over haar vagina wrijft, zodat de lust door je penis stroomt. Dan word hij vast wel hard als je dat ziet.“

Karin ging liggen en spreidde haar benen zodat Eric die zachtjes aan zijn pik stond te trekken haar kutje goed kon zien. Marieke die naast haar zat streelde haar eigen borsten en betaste Karin haar kut. Dat werkte. Eric keek opgewonden naar wat de tieners met elkaar aan het doen waren. Zijn pik werd keihard toen hij ze zo bezig zag. Gina stond op en gaf hem een schoteltje om zijn zaad op te vangen voor als hij een lozing zou krijgen. Ze streelde zijn billen terwijl hij zich zelf steeds harder af begon te rukken.
“Goed zo Broeder Eric. Vind je het mooi wat de meisjes voor je aan het doen zijn?“
“Oooo jaah Zuster. Ik voel mijn zaad al bijna komen,“ hijgde hij. "Wilt U me helpen?“
Hij liet zijn bonzende pik los en Gina nam hem over. Ze rukte de jongen vakkundig en ze ving op het schoteltje, toen hij zijn ballen leeg spoot.
Gina liet hem los en liet elk meisje even ruiken aan het zaad op het schoteltje, en om aan zijn sperma te wennen moesten ze hun vinger er in dopen en het te proeven.

Frank keek de kring rond. De meisjes keken naar Eric die nog steeds een stijve lul had.
Hij leek nu nog, ondanks zijn zaadlozing, nog harder dan daarvoor.
“Zien jullie dat hij nu nog steeds bereid is?“ zei Frank. “Ik denk dat hij ook maar eens moet laten zien dat hij één van jullie moet kunnen bevredigen met zijn mond. Chen wil jij misschien vrijwillig genieten van zijn tong, om van je lustgevoelens bevrijd te worden.“ “Goed Meester. Dat wil ik wel,“ zei ze gelijk.

Chen wist wel dat hij er niet van hield dat iemand hier iets weigerde. Ook vrijwillig betekende verplicht. Chen ging op haar matras liggen en trok haar benen op. “Kom Broeder Eric lik die Dochter. Lik de slechte gevoelens uit haar lichaam.“
Eric ging op zijn knieën voor haar zitten en drukte zijn mond tegen het mooie spleetje van Chen. Hij was gelijk al diep onder de indruk van het meisje toen hij haar voor het eerst zag.

Chen haar kutje was in het begin nog een beetje droog, maar daar kwam snel verandering in nu hij haar zachtjes begon te likken. Ze genoot van de zachte tong van de jongen die haar vol overgave liet genieten van het gelik aan haar kutje. Hij strekte zijn armen en bedekte met zijn handen de borstjes van Chen die nu zachtjes begon te kreunen. “Doet hij het goed Chen?“ vroeg Marieke die het niet kon nalaten om Chen haar gezicht te kussen.
“Ooooh jaah heerlijk,“ kreunde ze. “Ik vind dit zo lekker!!“ Ze begon steeds harder te hijgen en kwam trillend klaar op de tong van haar leeftijdsgenoot.

Eric stond op en keek naar de hijgende Chen die stilletjes lag na te genieten. Zijn pik trilde van opwinding nu hij haar zo zag liggen met haar schaamlipjes uit elkaar. Het leek net of ze zeggen wilde; kom duw je pik in me. Ik heb het zo hard nodig...

Maar Chen was niet de enigste die geil was geworden. De andere meisjes zaten nu ook opgewonden met hun handen tegen haar kutjes gedrukt naar hem te kijken. Frank stond op en hief zijn armen in de lucht. “Ik geloof wel dat broeder Eric wel nu wel heeft bewzen dat hij een volwaardig lid is geworden van onze gemeenshap en dat hij jullie zeker goede diensten kan bewijzen. zeker met zijn mond. Misschien is het beter dat hij van jullie allemaal om de beurt even proeft om te weten hoe jullie smaken. Daar zal hij vast geen hekel aan hebben.“

Hij liet samen met Gina het kleine gezelshap alleen met Esther die toezicht hield op wat er verder ging gebeuren. Ze had een duidelijke opdracht. Eric mocht hun wel bevredigen, maar zijn pik mocht nog nergens in. Dar voor recht was alleen aan Frank voor behouden.

x x x x x

Gina lag ontspannen op de bank, ze hield Frank zijn grote pik in haar hand en gaf er af en toe even een likje aan. “Zeg eens Frank vind jij ook niet dat de meisjes steeds geiler worden? Nu ze Eric erbij hebben zullen ze toch wel steeds vaker gaan vragen of hun kutjes gevuld mogen worden denk je ook niet?“ Frank keek zijn vrouw naadenkend aan. “Tja daar zul je wel gelijk in hebben denk ik. Maar ik wil niet dat ze gevuld worden door die jongen. Dat doe ik liever zelf.“ Gina kuste zijn pik en zoog er even een beetje aan.
“Ik denk dat er voor iedereen een flinke dildo moet komen die er net zo uit ziet als jou lul, of zo’n ding dat ze bij zichzelf voor kunnen binden zodat ze elkaar kunnen neuken als de nood aan de man komt. Wat zou je ervan denken als we eens een paar van de dingen kopen?“
Dat vond Frank een geniaal idee. Hij starte zijn pc en bestelde maar gelijk een flinke hoeveelheid speelgoed. Dat hadden de meisjes wel verdiend vond hij...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Goed Gelovig - 7 (slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6661x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2216x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4759x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6757x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20096x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10441x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9506x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15979x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14411x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9128x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15714x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10886x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19360x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18253x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!