Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Goed Gelovig - 6

Marieke lag bovenop Karin terwijl ze elkaar likten. Chen zat erbij en keek opgewonden naar de twee die elkaar op hun bed lagen te verwennen. Ze duwde een vinger in haar kutje en bewoog hem langzaam heen en weer in haar mooie gladde spleetje. De twee meisjes kreunden met hun mond vol. Ze waren maar wat gelukkig nu ze van hun Meester met elkaar mochten vrijen zonder dat ze zich in moesten houden.

Esther liep door de tuin en zag Eric die druk bezig was om het gras van het gazon te maaien. Ze zwaaide naar hem en hij zette de maaier uit toen ze naar hem toe kwam. “Word het niet even tijd dat je pauze neemt Broeder,“ zei ze. “Je bent zo druk bezig.“
Esther nam de jongen nog eens goed op, zijn slappe pik zat strak in de doorzichtige broek die hij aan had.
Ze sloeg haar armen om hem heen en kuste hem.
“Heb je lust Dochter Esther,“ vroeg hij omdat hij dacht dat ze opgewonden was.
Hij was er inmiddels wel aan gewend dat er een meisje naar hem toe kwam om door hem bevredigd te worden. “Je mag me wel even betasten als je wilt Eric,“ zei Esther en ze drukte haar mond op die van hem.
Esther was niet zo verlegen. Ze duwde haar tong tussen zijn mond en begon hem stevig te tongen. Eric wist wat er van hem verwacht werd. Hij duwde zijn hand onder haar gewaad en betaste haar kutje. Met zijn vingers drong hij haar spleetje binnen en begon haar te vingeren. Esther deed een greep naar de stijve lul van de jongen, en streelde hem. Ze voelde dat stijf hij werd. “Ik wil je in me voelen Eric,“ hijgde ze. “Ooooh nee dat mag niet Dochter Esther. Als je een staf in je wilt voelen dan moet je naar de Meester,“ kreunde de jongen opgewonden door de hand die nu zijn lul stevig vast hield. Esther had zijn broek naar beneden getrokken en kneep hard in zijn jonge stijve paal.
“Daar heb ik niks mee te maken Eric,“ kreunde Esther. “Ik hoef niet zo goed te luisteren als de andere. Ik doe hier wat ik wil. Kom!! Ik wil dat je me neukt.“

Ze nam zijn hand en liep naar een bankje achter in het park. Toen ze daar was trok ze haar gewaad uit en ging op haar knieën voor hem zitten. “Ik wil hem eerst even proeven Eric voor je hem in mijn kut mag stoppen,“ zei ze geil. Eric trok snel zijn broek helemaal uit, en Esther nam zijn pik weer in haar hand. Ze begon eerst om zijn ballen te likken en bewoog daarna langzaam met haar tong naar boven om zijn eikel in haar mond te nemen.
“Ooooh Dochter Esther. Niet te lang hoor anders spuit het er vanzelf uit!“ riep de jongen opgewonden. Esther liet hem snel los. Dat wilde ze niet. Ze wilde die jonge lange dunne pik in haar lijf voelen klaarkomen, niet in haar mond.
Ze draaide zich om en boog voorover. Esther trok haar billen uit elkaar en kreunde geil dat hij haar moest likken voor hij zijn lul in haar mocht stoppen. “Ook mijn kontgaatje Eric. Daar word ik zo geil van!“

Eric duwde gehoorzaam zijn gezicht tussen de billen van Esther en likte haar sterretje.
Hij trok nu zelf de billen van Esther uit elkaar zodat zij zich vast kon houden aan de rand van de leuning van het bankje. Esther werd steeds geiler nu ze het puntje van zijn tong tegen haar gaatje voelde.
“Oooh jaa, heerlijk Eric. Vergeet mijn kut niet hé!“ Hij wisselde het af. Het meisje was zo geil dat hij haar vocht wel kon drinken, zoveel sap kwam er uit haar spleetje.
Esther schoot hem te hulp door nu, terwijl haar intieme zones met zijn tong verwende over haar klit te wrijven. Terwijl zij zich vingerde drong hij met zijn tong haar kontgaatje binnen. Esther was zo opgewonden dat het vocht uit haar kut langs haar benen liep.
“Oooo god jaah, OOO ik kom,“ schreeuwde ze luid. Schokkend kwam ze klaar op zijn tong, en haar vingers.

De jongen stond op en drukte zijn pik tegen haar billen.
Ook zijn pik lekte voorvocht dat hij uitsmeerde over haar billen. “Ooo kom Eric. Kom vul mijn kut met je lul,“ hijgde Esther geil. “Neuk me!“ Hij duwde zijn eikel tussen haar goed gevulde schaamlippen. Esther haar kutje was er helemaal klaar voor om vol gestopt te worden. Eric was zelf ook zo geil als het maar kon en al zijn bescheidenheid was verdwenen. Hij legde zijn handen op haar kontje, en ramde in één keer zijn pik in haar gleufje.
Esther moest zich goed vasthouden nu hij als een wilde op haar in begon te stoten.
“Aaaaah ja. Ooooh ja pomp mijn kut vol met je harde paal,“ kreunde ze. “Spuit mijn kut vol met je stijve lul!!“ Eric hield zich niet in. Dat kon hij ook niet meer. Hij wilde maar één ding en dat was spuiten in de geile natte spleet van Esther die geil met haar kontje voor hem stond te bewegen. Hijgend stoote hij kreunend haar kut vol, en gaf een harde schreeuw toen hij voelde dat hij in haar ging klaarkomen.
Hij kneep hard in haar billen toen hij zijn lading diep in haar natte kut spoot...

x x x x x

Frank sloot de morgen overdenking af door Chen naar voren te roepen. Het meisje deed haar gewaad uit want ze wist al wat er ging gebeuren. De Meester ging zich verlossen door zijn geweldige staf in haar te stoppen. Ongerust keek ze naar zijn bonzende pik.
Hij nam s’morgens na de overdenking altijd één van de meisjes om te neuken, en nu was het haar beurt. Iedereen keek naar Chen haar kleine vulva. De Meester had haar nog niet zo vaak genomen, dit was pas de derde keer dat ze gebruikt ging worden sinds ze hier was om zijn zaad in haar buikje op te vangen.
Frank keek naar het fragile meisjes lichaam. Ze was zo mooi om te zien.
Hij kuste Chen op haar wang. “Je bent de mooiste dochter die we hier hebben Dochter Chen. Ik zal voorzichtig met je zijn. Kom maar op me zitten. Jij mag zelf bepalen hoever je mijn staf in je wil hebben.“
Chen maakte haar kutje goed nat met haar speeksel en ging boven hem hangen.
Ze liet zich langzaam naar beneden zakken tot de dikke eikel van haar Meester contact maakte met haar kutje. Haar schaamlipjes weken langzaam uit elkaar toen ze hem naar binnen liet gaan in haar strakke spleetje.

Iedereen keek gespannen toe hoe Chen zich met een verkrampte blik op haar gezicht liet zakken. Ze zagen de lul van Frank steeds verder in haar buikje verdwijnen.
Frank zat met zijn ogen dicht te genieten van het nauwe kutje van Chen. Hij streelde de kleine tietjes van het meisje dat nu hijgend op hem zat. Ze begon, nu hij er voor de helft in zat langzaam op en neer te bwegen.
“OOooo Dochter wat ben je nauw,“ hijgde Frank. “Nog even lieveling en ik stort mijn zondige zaad in je vruchtbare schoot,“ kreunde hij geil.
Chen voelde zijn staf al een beetje verdikken ten teken dat zijn lozing al bijna kwam.
Ze liet zich nu nog wat verder over zijn paal zakken. Ze had het gevoel dat haar arme spleetje bijna uit elkaar splijtte. Het moest even.
Dit moest ze van zichzelf even doen omdat ze wist dat het dan niet lang meer ging duren voor die gigantische pik in haar strakke kleine vagina ging spuiten.

Frank gaf een lang gerekte schreeuw en duwde zijn heupen omhoog waardoor hij nu nog dieper in haar kutje verdween. Chen gaf ook een gil. Daarna voelde ze de warme stroom zaad in haar spleetje schieten die Frank met een schreeuw in haar gleufje loste.
Marieke en Karin kwamen naar voren en hielpen Chen van de paal af, die in aan kutje schokte van het geweldige orgasme dat Frank net gehad had. Chen boog voor haar Meester en bedankte hem dat zij hem had mogen helpen om hem deze morgen te verlossen. Iedereen zag het sperma van de Meester langs de benen van Chen uit haar kutje druppen.

Frank liet zijn volgelingen diep onder de induk achter. Chen werd door de meisjes verzorgd door haar in bad te stoppen. Ze was blij dat het weer achter de rug was. net als de vorige keer had zij er zelf niet echt veel van genoten...

x x x x

Het was een mooie rustige morgen en Frank liep door het park te wandelen met Gina.
“Hoe is het Meester gaat alles naar wens, glimlachte Gina. Frank kuste zijn vrouw en kneep steels in haar billen. Hij keek om zich heen met een tevreden blik.
“Ja nou en of. Het is pecies zoals ik in gedachten had voor we hier begonnen. Jij? Ben jij tevreden?“ “O ja zeker. En we hebben een paar leuke meisjes in huis, die je altijd gehoorzamen hé. We hebben al heel wat leuke avonturen met ze beleeft of niet soms?“
Frank knikte. "Ons eigen paradijs. Weet je, de zomer komt eraan en ik denk dat ik iedereen maar eens ga verplichten om als ze in het park lopen, hun gewaad uit te laten trekken.
We hebben toch geen bezoekers en we wonen zo afgelegen dat niemand het in zijn hoofd haalt om hier naar toe te komen.“ “Mmmm ja goed idee. De meisjes zien er echt stuk voor stuk prachtig uit. Het is eigenlijk zonde om ze te bedekken.

Ze liepen nog wat door en zagen Eric die druk bezig was om een heg te snoeien. Hij maakte een diepe buiging toen ze dichterbij kwamen.
“Zo Eric dat is goed werk jongen. Zo te zien heb je dat wel eens meer gedaan. Heb je het naar je zin hier?“ “Ja Meester,“ zei Eric. Hij keek even naar Gina die naar zijn penis keek. “Waarom trek jij je broek niet uit Eric,“ vroeg ze. “Dat is toch voor iedereen een stuk makkelijker als ze je willen betasten. Dat vind je toch niet erg als ze dat doen?
De Dochters zitten vol lust en als ze je zien dan bereiken ze een stuk sneller hun hoogtepunt.“ “O als U dat wilt Moeder dan doe ik dat graag,“ zei de jongen gehoorzaam.
“Zitten de dochters vaak aan je staf Eric, “vroeg Frank die zag dat hij gelijk daad bij woord voegde en de opdracht van Gina uitvoerde door zijn broek uit te trekken.
“Ja meester. Ze zuigen regelmatig aan mijn penis.“
Gina streelde de jongen zijn geslacht en hij werd langzaam stijf.
“Hoe vaak spuit jij je vruchtbare zaad op een dag.“
“Soms moet ik wel drie keer op een dag Meester.“
Frank kwam bij Gina staan en nam de harde penis van de jongen in zijn hand. Gina keek haar man verbaasd aan dat hij dit deed. Ze had nog nooit gezien dat jongens hem intresseerde. “Vind je dit lekker?“ vroeg hij nu hij aan Eric nu hij langzaam aan zijn pik begon te trekken. De jongen kreunde zacht. Meer hoefde hij niet te antwoorden. Gina en Frank zagen een druppel voorvocht uit zijn eikel komen.
Frank maakte zijn habbijt los en gaf zijn pik de vrijheid.
“Kom Eric op je knieën en kus mijn staf jongen. Vereer hem net zoals de dochters het doen. Maak hem goed stijf.“
De jongen aarzelde even toen hij Frank zijn pik zag. Hij verstijfde uit zichzelf schoksgewijs. Eric nam de lul van Frank in zijn hand en begon er zachtjes met twee handen aan te trekken. Frank legde een hand op Eric zijn hoofd. “Goed zo broeder Eric. Doe je mond maar open en kus mijn staf. Moeder ga achter broeder Eric zitten en streel zijn anus. Masseer hem goed.“ Hij gaf Gina een knipoog. Die keek hem nog steeds ongelovig aan. Ze had nu een flauw vermoeden wat hij van plan was, maar geloofde het nog steeds niet.
Er waren hier zoveel mooie kutjes voor handen, hij zou toch niet die jongen gaan nemen, dacht ze.
Gina deed wat haar man van haar verlangde. Ze kon moeilijk weigeren in het bij zijn van haar man. Ze ging achter Eric zitten en smeerde de jongen zijn kontgaatje goed in met spuug voor ze er een vinger in duwde. Eric nam de pik van haar man in zijn mond en begon er aan te zuigen. Hij wist hoe het moest. Hij had de meisjes het al heel vaak zien doen.

Eric kreunde hard, de vinger in zijn kontje bezorgde hem een onaangenaam gevoel.
Zeker toen Gina er nog een tweede vinger bij duwde. Ondanks dat bleef hij aan de dikke eikel in zijn mond doorzuigen totdat Frank er genoeg van had. Hij wist nu wel dat die knul direct deed wat hij van hem verlangde. Hij gebood hem om op handen en knieën te gaan zitten. Frank ging achter de jongen zitten en streelde zijn billen. “Ik ga je nu mijn staf in je anus laten voelen broeder Eric om je in te wijden,“ zei hij op een plechtige toon.
“Weet je dat zeker?“ zei Gina zachtjes in zijn oor. Frank trok zich niets aan van de vraag van zijn vrouw en perste zijn eikel in het kontgaatje van de trillende jongen.
Eric gilde hard toen Frank zijn pik in Eric zijn kontje duwde. Hij begon de tiener nu rustig tussen zijn billen te neuken.
“Je bent een goede broeder Eric. Kom moeder laat hem je vagina likken terwijl ik me verlos van mijn zaad.
Hij hield zich even stil zodat Gina met haar benen wijd voor Eric kon gaan liggen.
Met een pijnlijk gezicht duwde de jongen zijn mond tegen haar kut en begon haar te likken. Toen Frank zag dat Eric zijn vrouw met zijn tong begon te verwennen, ging hij door met het neuken van het krappe kontgat van de jongen.
“Goed zo Broeder zo doe je het goed,“ hijgde Frank die nu zijn lul al voor meer dan de helft van zijn gehele lengte in het nauwe gaatje van Eric kon duwen.
Het gaatje van de jongen was vreselijk nauw, en hij spuugde terwijl hij hem nu wat sneller begon te neuken, af en toe een flinke klodder spuug op zijn lul als hij er bijna uit was.
Frank hoorde Gina kreunen. Eric kreeg het toch voor elkaar ondanks dat Frank zijn dikke lul in de jongen begon te pompen, ook om zijn vrouw optimaal te bevredigen met zijn tong. Frank sloeg met zijn vlakke hand op Eric zijn kont. Hij voelde zijn ballen al samen trekken. Het zou niet lang meer dueren voordat hij zijn lozing zou krijgen, en aan het geluid dat zijn vrouw maakte, zou het ook niet lang meer duren voordat zij ook klaar ging komen.

Het echtpaar genoot van de onschuldige jongen die nu zijn kontgaatje gevuld voelde worden door de staf van zijn Meester. De kut van Gina begon steeds meer vocht te produceren.
Ze klemde het hoofd van de jongen tussen haar benen en gaf een gil. Frank voelde ook dat hij ging spuiten, en met een schreeuw vulde hij het nauwe kontje van de arme jongen die toen hij zijn pik uit hem trok, in elkaar zakte en languit op zijn buik op de grond bleef liggen toen ze bevredigd weg liepen...

x x x x x

Er ontstond enige beroering in de zaal toen de miesjes de atributen die Frank en Gina hadden besteld op een tafel zagen liggen. Frank had een flinke collectie dildos, vibrators andere hulpmiddelen uitgebreid uitgestald.

Ze gingen zitten en keken naar hun Meester die hun op zijn beurt bekeek.
“Lieve Dochters wat jullie daar zien liggen zijn hulpmiddelen om van jullie slechte gedachten af te komen. Ik begrijp dat jullie niet allemaal door Eric en mij kunnen worden bevrijd van jullie lustvolle gedachten, daarom heb ik samen met jullie Moeder deze verderfelijke artikelen aangeschaft. Het is daarmee zelfs mogelijk om mij tijdelijk te vervangen als ik mijn zaad al kwijt ben. Marieke kom jij eens naar voren lieve Dochter en trek je gwaad uit.“ Marieke stond op en ging voor de groep staan. Gina nam een voorbind dildo en deed die bij het meisje aan. Het was wel een opwindend gezicht om Marieke zo te zien staan met de plastic pik onderaan haar buik.
“Goed,“ zei Frank. “Laten we eens zien hoe julllie het ervaren om door Dochter Marieke van jullie lustgevoelens af geholpen te worden. Dochter Chen ga jij maar eens op handen en knieën zitten. Dochter Karin maak haar gereed voor een diepe penetratie.“
Terwijl Karin het gleufje van Chen begon te likken smeerde Gina de dildo de voor de buik van Marieke hing, goed in met wat glijmiddel.
Chen kreunde zacht toen ze de tong van Karin diep in haar gleufje voelde.
Het duurde niet lang voordat ze gereed was om de kunstpenis in haar kutje te ontvangen.
Marieke ging achter Chen zitten en Karin hield de kleine billen van het knappe Chinese meisje uit elkaar. Marieke duwde haar heupen naar voren en liet de dildo in het kutje van Chen glijden. Ze zagen de staaf in het kleine gleufje van Chen verdwijnen, die hem kreunend ontving in haar kut.
Marieke begon het meisje zachtjes te neuken tot ze heerlijk klaarkwam.
Frank glimlachte tevreden. Hij zag wel aan het gezicht van Chen dat ze het heerlijk had gevonden. Marieke werd bevrijd van de dildo en mocht weer gaan zitten in de kring bij de rest van de Dochters.

Frank keek de kring rond en ontblootte zijn pik die keihard was geworden door wat hij gezien had. “Lieve dochters ik moet wat met jullie delen. Gisteren heeft broeder Eric mij van mijn vruchtbare zaad verlost door zich op te offeren om zijn anus beschikbaar te stellen.
Ik moet jullie zeggen dat ik daardoor nog beter ben verlost dan anders wanneer ik mijn staf in jullie vruchtbare schoot ontlaad. Daarom worden jullie vanaf nu getraind om ook jullie andere beschikbare gaatje voor mij toegankelijk te maken. Laat maar eens zien wat we bedacht hebben moeder Gina.“
Gina liep naar de tafel en nam een butplugg in haar hand. Ze hield hem omhoog zodat iedereen hem goed kon zien. “Elke morgen na de eerste ontmoeting krijgen jullie er één ingebracht zodat jullie gaatjes opgerekt worden. Het is verplicht Dochters. Jullie krijgen ook ieder een vibrator, Moeder Gina zal jullie nu demonstreren hoe zo’n een staaf werkt.
Het is een hulpmiddel dat jullie het uiterste genot zal schenken.“

Karin werd uitgekozen en moest met haar benen wijd gaan liggen, terwijl ieereen om haar heen kwam zitten. Gina duwde de trillende staaf tegen het kutje van het meisje, dat toen ze de trillingen door haar spleetje voelde trekken, gelijk al hard bgon te kreunen.
“Ooooh jaaah,“ hijgde ze. “Oooo wat is dat een heerlijk gevoel zég, riep ze.
Het werd nog beter toen Gina de staaf in het kutje van het meisje duwde.
Karin trok haar benen op zodat Gina de vibrator nog dieper in haar kutje kon duwen.
Ze kwam met een schreeuw klaar op de trillende staaf in haar spleetje.

De ochtend sessie liep ten einde en Eric kreeg de opdracht om bij alle vier de meisjes een plug in te brengen. Hij kreeg ook de verantwoording om er op toe te zien dat de jonge dames het ding de afgesproken tijd in hun kontje hielden...

x x slot x x

"Hoe zit het bij jou Marieke,“ vroeg Esther aan haar vriendin toen ze bezig waren met de afwas van het ontbijt.
De ochtenddienst was afgesloten met het een nieuwe ritueel. Het inbrengen van de buttpluggen door Eric bij de meisjes.
“Het is wel even wennen hoor, maar de Meester zegt dat het noodzakelijk is hé, voor als hij zijn staf er in gaat duwen. Ik benen wel benieuwd wanneer hij daar mee gaat beginnen. Bij mij en Karin zal het misschien wel lukken maar ik vrees het ergste voor Chen. Bij haar is alles nog heel erg nauw.“

Esther keek naar haar mooie blonde vriendin met het nodige meedelijden.
Vroeger toen ze nog op straat leefden, had ze altijd voor haar gezorgd, dat was er de laatste tijd sinds ze hier waren er wel een beetje bij ingeschoten, en niet zo’n klein beetje ook.
Ze vond dat nu toch eigenlijk het moment was aangebroken dat ze eens de waarheid vertelde tegen Marieke over wat hier eigenlijk afspeelde.

“Ga eens zitten Marieke als dat lukt met die plug in je kontje,“ zei ze.
Marieke ging zitten en trok heel even een pijnlijk gezicht. “Ik moet je eens wat vertellen meid. Al dat Meester gedoe is pure onzin. Die vent gebruikt jullie gewoon om jou en de rest van de meisjes te neuken. Zo iemand noemen ze nou een pervert.“
Marieke keek Esther geschokt aan. “Weet je dat zeker?“ Esther knikte en gaf Marieke een kus. “Het is één grote poppenkast.“
“Waarom heb je dat niet eerder verteld?“ “Weet ik niet zo goed, misschien omdat ze mij voor een groot deel met rust lieten en me gewoon mijn gang lieten gaan. Ik vind eigenlijk dat die twee nu een stapje te ver gaan. Die arme Eric is ook al een keer te pakken genomen in zijn kontgaatje.“
“Maar wat kunnen we er aan doen? We hebben geen kleren meer, trouwens als we naar de politie gaan, waar moeten wij dan naar toe? Chen word gelijk het land uit geknikkerd!!“

Esther keek Marieke nadenkend aan. “Daar heb je wel gelijk in. Maar weet je, zo kan het ook niet doorgaan. Of vind jij soms van wel?“
Marieke schudde met haar hoofd. “Daar heb je gelijk in. Ik laat me in ieder geval niet in mijn kont neuken,“ en ze trok demonstratief de plug uit haar sterretje. “Ik ook niet,“ zei Esther.
“Dat we zo stom zijn geweest om al die onzin te geloven zég,“ zei Marieke.
“Weet je wat? Ik ga het straks als we klaar zijn eerst aan Chen en Karin vertellen, en natuurlijk Eric niet te vergeten. Kijken wat die ervan vinden.“

Met z’n tween liepen ze naar het zwembad waar de andere waren voor hun dagelijkse lichaamsoefeningen. Gina en Frank waren in geen velden of wegen te bekennen.
Het nieuws sloeg natuurlijk in als een bom. Karin haar reactie was, dat ze het altijd al gedacht had, maar het wel geil had gevonden om op de pik van Frank te zitten.
“We kunnen natuurlijk om te beginnen zeggen dat we het nu echt wel door hebben dat we gekidnapt zijn. Want daar komt het wel op neer,“ zei Marieke. “En dat we het spelletje niet langer meer meespelen. Daar zijn jullie het toch ook wel mee eens toch?“
Iedereen riep dat ze gelijk had. “Maar hoe komen we hier dan weg?“ vroeg Chen.
“We gaan niet weg,“ zei Esther. “Vanaf vandaag doen Meester Frank en Moeder Gina wat wij te vertellen hebben niet andersom. Ze willen toch zo graag voor ons zorgen? Dan krijgen ze daar nu de kans voor. Ze mogen allang blij zijn dat we ze niet aangeven!!“
Esther keek triomfantelijk om zich heen.
“We wachten even af tot de volgende bijeenkomst met Meester Frank. Hij zal vast wel schrikken als we hem de waarheid vertellen dat we niet meer geloven in zijn bullshit praatjes!!“

De bel luide voor de volgende bijeenkomst. Frank zat al op zijn troon met Gina naast hem en keek de meisjes vroom aan toen ze één voor één binnen kwamen lopen. Ze keken hem ongeintreseerd aan, toen ze gingen zitten. “En zusters? Hebben jullie je kleine gaatjes een beetje getraind vanmorgen? Ik heb heel veel vruchtbaar zaad voor jullie, en vandaag ook erg veel lust. Slechte lust die ik kwijt moet, anders kan ik niet mediteren.“
Hij deed zijn habbijt open de iedereen zag zijn dikke lange stijve pik.
“Ik denk dat jij Dochter Marieke, maar eens voor de eerste keer mijn nieuwe manier moet ondergaan. Kom maar eens, dan kijken we eerst of je kontje al goed opgerekt is.“

Marieke stond op en keek Frank met een vernietigende blik aan.
“Ik ben bang dat als je iemand in haar kont wilt neuken dat je het bij je vrouw moet doen Frank,“ zei ze. “Het gaat in ieder geval niet bij ons gebeuren, dat kan ik je wel vertellen.“
Ze vouwde haar armen over elkaar en keek hem met een vastberaden blik aan.
“Maar wat heeft dit te betekenen Dochter Marieke? Waarom die ongehoorzaamheid? Je wilt toch niet naar de kamer in de kelder?“
“Dan zul je iedereen op moeten sluiten Frank,“ zei Esther.
Frank en Gina keken verbluft naar de aanwezigen in de kamer.
“Dan wil ik jullie nu verzoeken om mijn huis uit te gaan,“ zei hij met een luide stem.
“Ik ben bang dat, dat niet gaat,“ zei Esther. “We blijven hier net zo lang als we willen, of je moet problemen willen krijgen? Iedereen weet wat er hier gebeurt is. We zijn allemaal getuige van je misbruik. En de kidnapping,“ zei ze erbij om het nog een beetje erger te maken.

Chen zat naast Eric ze was stom verbaasd, Niet alleen venwege het feit dat ze belazerd was door al die mooie verhalen maar ook vanwege de manier waarop de man haar al die tijd gebruikt had. Ze streelde Eric zijn naakte lul en gaf hem een kus.
“Ik ben zo blij dat ik de grote pik niet meer in me moet hebben, Eerst was ik door hem bijna ongerust dat ik niet op een normale manier sex kon hebben door de pijn die ik kreeg van zijn grote lul, Nu weet ik wel beter. Hij mag nooit meer in mijn kutje, en zeker niet in mijn kontje. Wil jij het eens bij mij proberen Eric om te zien of het echt zo lekker is om geneukt te worden?“ In je kontje?“ “Nee jongen in mijn kutje natuurlijk!“ Ze ging achterover liggen en spreidde haar benen.
Eric ging op haar liggen en kuste Chen op haar mond. Karin kwam bij hun zitten en gaf een tikje op Eric zijn billen. Ze keek uitdagend naar Frank en Gina, die het toneeltje met lede ogen zaten te bekijken.

“Nu ben jij onze neukstier Eric, lachte ze tegen hem. “Kom laat me je helpen om één van de mooiste kutjes die hier is te neuken!“
Ze stak haar hand tussen de benen van Eric, en pakte zijn stijve lul vast. Met behulp van Karin duwde Eric zijn pik in het kutje van Chen die een genietend gilletje slaakt toen ze hem in haar gleufje voelde glijden.

Karin en Marieke namen nu ieder hun dildo en gingen in negen en zestig houding op een matrasje liggen. Ze duwde de kunstlul bij elkaar naar binnen en begonnen kreunend elkaars kutjes te bewerken met de dildo’s.

Frank en Gina zaten met open mond naar de geile vertoning te kijken. Gina hield Frank zijn lul vast die nu ondanks dat de meiden afstand van hun hadden genomen, bloedgeil was geworden door de tieners die nu deden waar ze zelf zin in hadden.
“Dit is echt balen hé schat,“ zei Gina. “Nu heb je geen lekker jong kutje meer waar je deze in kan stoppen,“ en ze kneep flink hard in zijn lul. Frank knikte. Hij wenkte Esther. Die kwam nu aan de andere kant van hem zitten. “Wat is er? spijt dat je hun zo misbruikt hebt?“
Frank haalde zijn schouders op. “Ik weet het niet, En ik weet ook niet of zij er uiteindelijk spijt van hebben. Kijk ze eens genieten van elkaar. Dat heb ik ze ten slotte allemaal geleerd. Zouden ze nu echt niet meer met me willen neuken, denk je? Ik vind het best dat ze blijven hoor daar niet van, Ik had jullie natuurlijk nooit tegen jullie wil hier mogen houden. Trouwens je moet wel weten dat het allemaal mijn idee was. Gina deed gewoon wat ik van haar verlangde.“
Esther schudde haar hoofd. “Dat weet ik nog zo net niet. Ze vond het zelf ook heerlijk om te doen of niet soms Gina. Het was ook jou idee om Eric hier naar binnen te halen, en je vind het toch ook heerlijk om tussen je benen gelikt te worden door één van ons?“
Gina knikte. “Ja dat doe ik zeker,“ gaf ze toe.
Esther kroop naar haar toe en deed Gina haar benen uit elkaar. Ze drukte haar mond tegen haar kut en begon haar te likken. Ze keek even naar Gina. “Ik doe dit alleen omdat ik het heerlijk geil vind om een kut te likken hoor!“ glimlachte ze.
Frank streelde Esther haar billen nu ze zo voor Gina zat. Hij duwde een vinger in haar kutje en begon het meisje rustig te vingeren terwijl Esther, Gina haar gleuf met haar tong bewerkte.
“Oooh heerlijk Esther. Wat kan jij toch heerlijk likken meisje,“ kreunde Gina. Esther kreunde zelf ook door het geile gevoel dat Frank haar bezorgde. Hij trok zijn vinger uit haar kut en likte Esther tussen haar billen die hij met zijn handen uit elkaar trok. Frank duwde zijn tong tegen het kontgaatje van Esther die nu steeds sneller aan de kut van Gina begon te likken.

Eric en Chen genoten van elkaar. Hij stootte zijn pik in een rustig tempo in Chen haar nauwe kutje en kuste haar verliefd. “OOhh Eric, wat is dat een heelijk gevoel. Weet je ik ben al vanaf het begin een beetje verliefd op je lul, En ik was zo benieuwd hoe het zou voelen als je in me zat.“ kreunde ze. Chen trok haar benen op om Eric zijn stijve nog beter in zich te voelen. Dit was een stuk beter dan de monsterlul van die man die haar al die tijd gedwongen had om met hem te neuken.

Karin en Marieke kwamen schreeuwend klaar op de dildo’s waarmee ze elkaar neukten en keken hijgend naar Esther. Ze zagen dat Frank voorover zat om haar kutje en haar kontje te likken. Mariek kreeg een idee.
“Kom Karin dan zullen we hem ook eens wat laten voelen,“ zei ze tegen haar vriendin.
Ze nam haar dildo, en ging samen met Karin achter Frank zitten. Karin begreep al snel wat Mariek van plan was. Nu was het hun beurt om hem te pakken te nemen.
Karin spreidde zijn billen en Marieke duwde de kop van de dikke dildo tegen zijn aars.
Hij gaf een schreeuw toen Marieke met volle kracht de staaf die zoveel op zijn eigen pik leek als hij stijf was, in zijn kontgat. Allebei de meiden glimlachte gemeen toen ze zagen dat de dildo helemaal in het schokkende lijf van Frank zat. Hij protesteerde niet. Hij wist dat hij dit verdient had. Karin greep zijn lul vast die door de pijn en de spanning verslapt was.
Ze begon hem stevig te masseren terwijl Marieke hem neukte met de dildo.

“Nu heb je geen praatjes mee hé Frank? Heb je nu nog steeds last van lust en slechte gedachtes? vroeg Karin. Lik jij maar lekker aan Esther haar kut hoor. Straks mag je mijn spleetje ook klaar likken, zonder het te neuken natuurlijk want dat kun je voorlopig wel vergeten!“ Ze voelde hoe Frank zijn lul ondanks de pijn in zijn kont langzaam in haar hand begon te groeien. De warme meisjes hand rond zijn pik voelde zoals van ouds. Gewoon heerlijk!!

Gina kwam kreunend klaar op de tong van Esther, en Esther op die van Frank. Marieke trok de dildo uit zijn kont en Karin ging voor hem liggen met haar benen wijd. “Kom Frank lik me ook nog een keer,“ kreunde het meisje geil. “Lik me tot ik klaar kom! Ik heb zo’n vreemd lust gevoel in mijn buikje! Dat moet er echt uit.“
Ze lachte geil naar hem. Hij kon niet anders dan ook deze geile tiener naar een zevende hemel likken...

De rollen waren nu om gedraaid. De meiden besloten omdat Frank en Gina voor hun bleven zorgen af en toe met hun het bed te delen. Maar wel op hun voorwaarden. De tijd dat Frank het voor het zeggen had met z’n rare kunsten was altijd voorbij...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 436x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.6
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4660x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7806x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5250x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11387x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7445x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2680x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5870x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15351x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14463x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11394x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10172x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11769x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9539x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12853x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17695x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!