Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verwisseld 6.7 Drieling-meisje Mila

Hallo, ik ben Joost, hoofdpersoon van dit verhaal. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in het lichaam van iemand anders terecht. Na een week werd ik weer gewisseld in een ander lichaam en sindsdien ‘woon’ ik steeds een week in een ander lijf en neemt ik het leven van die persoon dan een week lang over.
In het begin was ik verdrietig, omdat ik mijn eigen lijf en leven kwijt was, en vooral miste ik mijn tweelingzusje, waar ik mee kon lezen en schrijven. Toen dat verdriet sleet werd het spannend om iedere week in een ander mens wakker te worden, soms een meisje, soms een jongen. Ze hebben altijd mijn leeftijd, 18 jaar en zij gaan dan blijkbaar een weekje met vakantie of zo. Wat vooral zo fijn is dat ik niks meer ‘hoef’, geen studie of carriere, genieten van het moment staat nu voorop. Maar, voor mij is wel belangrijk dat ik er voor de persoon waar ik in ben geen puinhoop van maak. Ik probeer dingen te doen die ze zelf ook willen maar niet doen of durven. En gelukkig, steeds vaker komt er weer een tweeling of zelfs drieling in beeld.


De afgelopen week was ik in Max, en terwijl ik mijn zusje Mila neukte ben ik dit keer naar haar lijf verwisseld.

Als ik weer bijkom, merk ik dat ik op mijn eigen bed lig, onder een fleecedekentje. Dhany ligt naast me, open en bloot. Mijn broertjes hebben zijn handen boven zijn hoofd aan de bedrand gebonden terwijl zijn benen aan het voeteneinde vast zitten. Ze hebben hem iets in zijn mond gedaan, als ik Dhany aankijk rolt hij met zijn ogen en wil hij iets zeggen. Ik vraag me af waar iedereen gebleven is en waarom Dhany en ik hier zijn achtergelaten. Ik twijfel of ik wel wil horen wat Dhany te zeggen heeft maar haal dan toch het doekje uit zijn mond.

‘Dorst’ zegt Dhany dan als eerste. Ik sla het dekentje van me af en merk dan pas dat ik nog helemaal bloot ben. Naja, Dhany heeft me al in alle hoeken en standen gezien, dus hij kan het wel aan me weer in ‘mother nature look’ te zien. Ik loop naar m’n badkamer, doe eerst even een plasje. Terwijl ik zo even rustig zit komt er een geil plannetje in me op. Ik vul een glaasje met water, doe er wat ghb druppeltjes bij en loopt dan met het glas terug naar bed. Ik ga naast Dhany liggen, op mijn linkerzij, en laat hem voorzichtig wat drinken. Nou, hij had dus echt dorst want het hele glas gaat ineens op.

Als Dhany zijn dorst heeft gelest blijf ik op mijn zij naast hem liggen, kijk hem eens goed aan en vraag hem wat hem bezielde om mij zo te verkrachten, want iets anders kan ik er niet van maken. ‘Daar vroeg je om Mila, jij bent begonnen’, is zijn antwoord en eerlijk gezegd heeft hij daar natuurlijk wel gelijk in. Ik knik een beetje aarzelend, wil hem ook weer niet al te veel gelijk geven, want hij is echt wel ruig bezig geweest met me. En wie weet hoe dat door was gegaan als mijn zusjes en broertjes niet hadden ingegrepen. ‘Klopt Dhany, ik ben begonnen, maar waarom moest je mij dan zo gemeen en zo lang terugpakken?’ ‘Je maakt me gek Mila, ik vind dat je zo’n lekker grietje bent, ik ging helemaal uit m’n bol toen ik zo de macht over je mooie lijf kreeg’, is zijn antwoord. Eerlijk istie wel…

Ondertussen ben ik begonnen Dhany’s lijf wat te strelen. Hij kan niet weg en ook niks terugdoen, dus ik heb lekker vrij spel. Want echt waar, hoe kloterig hij ook met me in de weer is geweest, hij is en blijft een superknappe gast met een weird sexy lijf. ‘Wat ben je van plan?’ vraagt Dhany. ‘Beetje jouw lijf strelen, dat merk je toch. Ik vind je een lekkere vent, je ligt hier nu mooi voor me opgediend, dus ga ik het er even goed van nemen.’ Dhany vertrouwt het niet helemaal, maar omdat ik hem echt heel zacht streel geeft hij zich langzamerhand over. Doordat zijn armen hoog boven zijn hoofd zijn vastgebonden, ligt zijn lichaam mooi uitgestrekt voor me en, nog steeds op mijn linkerzij liggend, laat ik mijn rechterhand zachtjes over zijn hele lijf gaan, ik wil het helemaal verkennen op deze manier. Ik kroel wat door zijn haar, kus hem op zijn lippen en bevoel dan met mijn hand zijn hele borstkas, zijn oksels, schouders, zijn mooie gespierde armen. Heerlijk, die combinatie van zijn sixpakje en zijn opgespannen borstkas, wat een strak lijf. Zijn vel spant er mooi strak overeen, helemaal ontdaan van alle haar.

Als ik bij zijn navel aankom doe ik daar eerst een beetje spuug in, wriemel er wat in met mijn wijsvinger en wrijf het vocht vervolgens heel zachtjes uit vanaf zijn navel naar beneden. Dat blijkt het signaal voor zijn pik te zijn op zijn kopje weer op te tillen, want tot dat moment lag die staaf van hem er ondanks de pikring maar als een dood vogeltje bij. In no time staat het oogje in zijn eikel een stukje verheven boven zijn buik me nieuwsgierig aan te kijken. Wat ziet dat er mooi maar ook heel kwetsbaar uit. En dan komt er toch even een beetje wraakgevoel in me naar boven, want voor Dhany er op bedacht is pak ik eerst zijn pik met mijn volle hand beet en knijp er stevig in. Dan schuif ik mijn hand meteen door naar zijn ballen en pak die vol vast, knijp ook daar eens flink in. Dhany kreunt van de pijn en spant zijn lijf helemaal aan, met als effect dat hij er nog sexyer uitziet. ‘Sorry Dhany, dit kwam nog even in me op, een strafje had je wel verdiend’.

Dan is het nu tijd voor mijn plannetje, maar juist op dat moment hoor ik op de gang de stemmen van mijn broertjes, op weg naar mij kamer, zo lijkt het. Ik sprint het bed uit, ga de gang op en vergeet natuurlijk opnieuw dat ik bloot ben. ‘Kijk ns aan, onze Mila is er weer klaar voor’, grijnst m’n broertje Sam, met Daan en Max in zijn kielzog. “Lieve broertjes, bedankt voor jullie hulp! En jullie beurt komt ook echt wel maar ik wil Dhany nog even een tijdje voor mezelf hebben. Please?’. ‘Tuurlijk Mila’, zegt Sam. ‘Wat ben je van plan?’ ’Beetje van dat mooie lijf genieten nog. En wat zijn jullie aan het doen?’ Daan vertelt dat ze met mijn zusjes volop aan het genieten zijn van de andere jongens, en hij zegt me maar die kant op te komen als ik uitgespeeld ben met Dhany. Ik geef ze alle drie een pakkerd, ga terug m’n kamer in en doe de deur op slot. In de badkamer pak ik mijn flesje massageolie en ga dan weer op het bed liggen naast Dhany.

Dhany heeft het gesprekje op de gang natuurlijk ook gehoord en vraagt me met grote ogen wat er toch allemaal gebeurt en wie die andere jongens dan zijn waar we het over hadden. ‘Ho ho ventje, jij bent niet aan de beurt om vragen te stellen, je merkt vanzelf wel wat er gebeurt’. Nou, daar wordt Dhany duidelijk niet door gerustgesteld, maar dat geeft niet, een beetje spanning in het leven kan geen kwaad.

Dan open ik het flesje olie, giet er behoorlijk wat van uit over zijn borst en buik en ga dat dan eens lekker over dat mooie strakgespannen jongenslijf dat hier voor me voor het grijpen ligt uitwrijven. Na een paar minuten al ligt Dhany er prachtig glanzend bij en dan zijn zijn pik, ballen en kontgaatje aan de beurt. Ik giet wat olie op zijn pik, pak die met mijn volle hand vast en ga hem flink masseren. Ook zijn ballen neem ik daarin mee en af en toe verdwaald mijn middelvinger nog wat dieper naar beneden, naar zijn kruis en kontgaatje. Ook daar masseer ik de olie goed in.

Ik en Dhany

Na verloop van tijd staat Dhany’s pik ultra stijf en zie ik dat hij inmiddels goed geil is. Mooi, actie. Ik neem zijn pik in mijn hand en begin hem rustig af te trekken. Langzaam maar zeker komt Dhany’s pik weer op volle sterkte en voel ik hoe hij langer en dikker wordt. Als vervolgens het topje van Dhany’s pik in mijn mond neem voel ik dat Dhany al heel snel tegen een stevig zaadfonteintje aan zit. Dat is precies de bedoeling, dus ik bewerk hem nog even flink door met mijn mond, steeds mijn tong rond het randje van zijn eikel, dan weer het puntje van mijn tong in zijn pikoogje duwend. En dan hoor ik Dhany kreunen en weet ik dat hij gaat klaarkomen. Ik geef snel zijn pik de ruimte en zie dan hoe zijn zaad in prachtige dikke stralen uit zijn pik spuit. Ik richt zijn pik zo dat de eerste straal op zijn gezicht komt, dan een paar op zijn borst en uiteindelijk de rest in een plasje op zijn buik en in zijn navel.

Mjam, deel twee van mijn plannetje. Ik giet weer wat olie op Dhany’s lijf rond de plekken waar het zaad is terecht gekomen, en ga zaad en olie genoeglijk uitwrijven. Allereerst over zijn gezicht en door zijn haar. Dhany’s koppie gaat er prachtig van glimmen en ook zijn haar krijgt zo een mooie olieachtige glans. Dan zijn z’n borst en buik aan de beurt en ook daar wrijf ik zaad en olie gelijkmatig over zijn hele lijf uit, inclusief zijn benen. Door de olie gaat het zaad niet opdrogen maar begint zijn hele lijf er wel heerlijk naar ruiken, de geur van pure jongensseks, geil luchtje.

Dhany richt zich regelmatig zover hij kan op om te zien wat ik toch met zijn lijf uitspook en kijkt me dan nijdig aan omdat hij alle controle kwijt is. Tja… Het mooiste is als hij zich zo opricht dat zijn buikspieren en sixpackje worden geactiveerd, mooi sterk lijf heeft die jongen!

Als ik Dhany’s hele body zo heb bewerkt en hij glanzend en naar zijn eigen zaad ruikend voor me klaarligt is mijn eigen kutje aan de beurt. Ik ga naast Dhany op mijn rug liggen, trek mijn benen op en doe ze zo ver mogelijk uit elkaar, waardoor mijn kutje zich een beetje opent. Het voelt nog steeds een beetje rauw en pijnlijk, en daarom ga ik het nu met een verzachtend glijmiddeltje bewerken dat ik uit mama’s kastje heb gejat. Ik doe er flink wat van op mijn hand en wrijf er eerst mijn kutlipjes mee in. Vervolgens ga ik steeds verder naar binnen, masseer mijn binnenste kutlipjes en klitje. Schraal nog maar toch komt er al snel weer een lekker gevoel opzetten. Met nog wat extra glijmiddel op mijn hand bedek ik uiteindelijk mijn hele kutje en breng ik er zo veel mogelijk van wat dieper naar binnen. Tot slot smeer ik er Dhany’s eikel goed mee in, zodat het spulletje ook lekker diep in me komt.

Oké, genoeg met die voorbereidingen. Ik ga languit op die mooie jongen daar voor me liggen en geniet er eerst een tijdje van om zo in alle rust mijn lichaam tegen het zijne te voelen. Dhany beweegt wat onder me, heeft meteen alweer een kleine neukbeweging in petto, maar zo gaan we dat niet doen en daarom richt ik me even op om in allebei zijn tepels te knijpen. Dhany roept dat dat pijn doet en kijkt me boos aan. ‘Eigen schuld Dhany, nu ben ik de baas’. En om dat te demonstreren schuif ik zachtjes naar beneden, doe mijn benen iets uit elkaar zodat Dhany’s eikel het ingangetje van mijn neukholletje raakt en stop daar, om hem te plagen. Ik beweeg mijn middel wat op en neer om zijn pik nog meer te stimuleren en ik hoor Dhany zachtjes kreunen. Maar hij heeft zijn lesje al snel geleerd, want hij houdt zich verder mooi koest.

Als ik zo wat met Dhany heb gespeeld wordt het tijd voor mijn eigen genot en zachtjes schuif ik me over Dhany naar beneden, zodat zijn pik rustig in me glijdt. Gelukkig, het doet al niet meer echt pijn, het glijmiddel doet wonderen en heeft mijn schrale kutwandjes al goed verzacht. Ik glijd zo diep omlaag als mogelijk, tot ik Dhanys pik volledig in me voel zitten. Ik voel dat het glijmiddel dat ik op zijn eikel deed nu diep in me ook verzachtend werkt.

Om nog niet meteen al te veel wrijving te hebben ga ik eerst maar eens mijn kutspiertjes op die lekker staaf loslaten, ik probeer hem al knijpend en pulsend te melken. Aan Dhany’s reacties te merken lukt dat goed, want zijn gekreun worden steeds luider en ik voel ook alweer een neukbeweginkje. Ik richt me op, kijk hem streng aan en zeg ‘af!’, en knijp tegelijk hard in zijn rechtertepel. In een reflex trekt Dhany zijn buikspieren aan en voel ik zijn strakke lijf heerlijk tegen het mijne aandrukken waardoor zijn pik extra diep in me komt. Dat voelt zo geil dat ik om dit te herhalen hem nog een paar keer knijp. Maar als ik hem dan bozig ‘kutgrietje’ hoor mompelen besluit ik dat het klaar is met hem, op slot die mond.

Zonder dat ik me van hem losmaak kan ik net bij het lapje dat eerder in zijn mond zat. Voor ook maar kan zien wat ik ga doen heb ik het alweer in zijn mond gefrommeld, en doe ik er een riempje omheen om het ook binnen te houden. ‘Mpff’ is dan alles wat hij nog kan zeggen. En dan begin ik hem te neuken. Eerst glijd ik nog wat voorzichtig op zijn glimmende en gladde lijf op en neer, steeds weer naar beneden tot zijn pik tot het einde in me zit en weer omhoog. Ik wil m’n beschadigde kutwandjes niet direct alweer overbelasten maar dat gladde lijf voelt zo sexy aan, dat ik al snel helemaal losga.

Als ik zo een tijdje op en neer op die dikke gladde staaf op en neer heb gegleden merk ik dat ik wat meer druk wil voelen op mijn g-plekje. Ik ga rechtop op mijn knieën zitten, laat me zo diep mogelijk over Dhany’s pik zakken en leun dan verder naar achteren, waardoor die grote staaf in me flink onder spanning komt te staan en extra stevig langs de voorkant van mijn kutje glijdt en wrijft. Ohw, dat zet meteen alles binnen in me in vuur en vlam en ik leun nog verder naar achteren, tot ik bijna op mijn ellenbogen leun. Voor Dhany is dit heel pijnlijk denk ik want hij mompelt steeds harder van alles achter zijn doekje. Ik snap het wel want zijn harde neukstaaf wordt nu met geweld in een andere hoek getrokken, terwijl hij al zo stijf is en die ring er ook nog eens omheen zit. Maar het voelt voor mij zo geil dat ik zo toch een flinke tijd doorneuk op Dhany, hopelijk breekt zijn pik niet...

Zodra ik merk dat ik al die bolletjes opnieuw door mijn buik beginnen te razen en ik klaar ga komen ga ik weer rechtop zitten. Voor Dhany is dat blijkbaar het signaal om diep in mij klaar te komen want ik voel zijn zaad in mijn kutje spuiten, wat gek genoeg extra verzachtend op werkt, het voelt lekker. En dan komt gelukkig ook mijn eigen orgasme, het explodeert en raast weer volop in me, ik voel mijn kutje helemaal verkrampen om die heerlijke paal in me.

Buiten adem laat ik me voorovervallen en hijg op Dhany’s harde strakgetrokken borst uit, en aan zijn hartritme merk ik wel dat hij ook behoorlijk opgewonden is. Op een gegeven moment voel ik dat er wat uit mijn kutje begint te lekken, waarschijnlijk een mixje van Dhany’s zaad en mijn kutsapjes. Ik schuif snel naar boven en laat alles op Dhany’s buik en borst lekken.

Vervolgens pak ik weer wat olie en masseer ook deze nieuwste geurige aanwinst over zijn lijf, dat nu nog geiler ruikt doordat mijn sapjes erbij zijn opgenomen.

Sam en ik en Dhany

Dan wordt het tijd om eens te gaan kijken waar mijn zusjes en broertjes zo al mee bezig zijn. Ik zou nu graag een van mijn broertjes hier willen hebben om deel twee van Dhany’s straf mee uit te werken. Ik fluister Dhany in zijn oor dat ik hem even alleen laat en dat hij zich ondertussen netjes moet gedragen. ‘Mpff’, mummelt hij, nog eens trekkend aan de riemen die hem stevig vasthouden, dus dat zal wel goedkomen.

Ik ga eerst de kamer naast mij binnen, die van eva. Daar zie ik een schouwspel dat me de adem beneemt. Paul ligt vastgebonden op haar bed en Eva zit met haar kutje op zijn gezicht. Sara zit tegenover haar, met de pik van Paul in haar kutje, ze wipt ijverig op zijn pik op en neer. Whow, zusjes, goed bezig hoor’’, zeg ik. ‘Maar waarom is hij ook al vastgebonden?’. Eva vertelt dan dat Paul ook vanaf het begin moeilijkheden maakte en ze daarom onze broertjes er meteen bijgehaald hebben. Dat was dus ook het moment dat ze ontdekten dat ik door Dhany verkracht werd.

Oké, onze meidenplannetjes met deze boys zijn dus niet zo goed gelukt. Maar ondertussen is het allemaal wel lekker spannend geworden, want hoe gaat dit verder! En trouwens, die Paul is ook een hele mooie jongen zeg, lang, niet zo gespierd maar wel mooi strak slank, blauwe ogen, blonde krullen. Zusjes Eva en Sara hebben het al wrijvend en wippend duidelijk erg naar hun zin op dat lijf van hem, terwijl ze ondertussen heftig met elkaar tongen. Ik laat ze maar even met rust en ga op zoek naar mijn broertjes.

Die vind ik alle drie bij elkaar in de kamer van Sara, waar Rick ook al op bed ligt vastgebonden. Rick is niet zo lang en ook echt een mooie jongen, iets meer gespierd dan Dhany en Paul. Hij heeft mooi sluik blond haar, lang tot op zijn schouders. Maar ja, nu ligt hij er dus wel een beetje ingewikkeld bij want mijn broertjes Daan en Max leven zich ernstig op hem uit terwijl Sam toekijkt.

Als ik een tijdje wat buiten adem heb staan kijken hoe mijn broertjes daar Rick misbruiken vraag ik Sam of hij met mij wil meekomen. Alle drie broertjes kijken verrast naar mij, hadden me niet gehoord. ‘Zo Mila, genoeg alleen gespeeld?’ vraagt Daan met een grijns op gezicht. Ik smile terug en vertrek dan met Sam naar mijn kamer. Ik moet zeggen dat ik wel weer inspiratie heb opgedaan voor mijn verdere activiteiten op Dhany’s body.

Als we in mijn kamer zijn merkt Sam al snel op dat het er lekker bronstig ruikt en hij vraagt hoe dat komt. Ik leg hem uit dat Dhany’s body helemaal door mij is geprepareerd met een mix van massageolie, zijn zaad en mijn sapjes en ik zie Sam zijn pik, want natuurlijk is hij al helemaal bloot, meteen keihard worden. Mannen zijn dus heel gevoelig voor geurtjes, dat bewijs is nu wel geleverd.

Sam loopt straight op Dhany af, pakt hem bij zijn ballen en ik zie de ogen van Dhany van schrik heel groot worden. Dan draait Sam Dhany’s ballen een kwartslag rond, waardoor Dhany ontzettend begint te steigeren. ‘Oké gast, dit gebeurt er dus als je niet meewerkt, en iedere keer draai ik dat mooie zaadfabriekje van je een stukje verder door, begrepen?’. Dhany knikt ijverig zijn hoofd op en neer, hij ziet dat het Sam behoorlijk menens is. ‘Mila, haal jij even dat doekje uit dat mooie bekkie van hem, want die ingang gaan we hard nodig hebben’, zegt Sam die duidelijk het initiatief naar zich toe heeft getrokken. Ik vind het prima, ben wel benieuwd wat er nu allemaal te gebeuren staat.

Ik maak het riempje om Dhany’s hoofd los, haal het doekje uit zijn mond en Dhany begrijpt heel goed dat hij niks fouts moet gaan zeggen maar mompelt toch een beetje benauwd dat hij dorst heeft. Ik zeg tegen Sam dat ik hem wat te drinken geef, en fluister er in zijn oor achteraan dat ik er wat ghb bij doe, dat houdt die jongen lekker bij de les en geil. Sam wil ook wat en zelf heb ik ook wel behoefte aan een geil oppeppertje. Ik kom terug met drie glaasjes water waar ik de ghb in heb gedruppeld, met iets extra’s erin voor Dhany en laat hem eerst zijn glas leegdrinken. Hij kijkt me eens diep aan en laat merken dat hij echt wel proeft dat er wat in zit maar drinkt toch door. Tja, tis dat of niks. Dan drinken Sam en ik allebei ons glas leeg. Het zal een paar minuten duren voor we het effect gaan voelen, maar dat staat een begin van de verdere expeditie op dit lijf voor ons niet in de weg.

Dhany’s pik is dankzij de ring nog redelijk stijf en Sam, die zijn ballen in een inmiddels wel wat zachtere houdgreep heeft, buigt zich er nu naar toe en neemt de eikel in zijn mond. Hij zet zijn tanden om de rand van de eikel heen en ik zie dat hij zacht bijt, direct is er de schrikreactie van Dhany die zijn pik terug wil trekken. Maar Sam zijn tanden staan net achter de rand van zijn eikel in het vlees gedrukt en Dhany begrijpt wel dat als hij terug blijft trekken er wondjes gaan komen. Ondanks dat hij nu wel flink gepakt wordt zie ik die prachtige pik ondertussen flink stijver worden, evenals trouwens die van Sam, ietsje kleiner dan Dhany’s staaf maar zeker ook een heel mooi en licht gebogen exemplaar.

‘Dhany’, zegt Sam, ‘je hebt nu gevoeld hoe het is als mijn tanden in je pik bijten. Dat ga jij zo meteen bij mij dus niet doen want dan trek ik echt direct die ballen van je lijf, begrepen?’ Dhany knikt schuw, hij begrijpt dat hij zo meteen Sam zijn pik naar binnen krijgt.

‘Zusje, ga jij op Dhany’s pik zitten? Je zit dan eerste klas voor dit schouwspel en als het je allemaal te veel wordt neuk je die gast maar even lekker door.’ Dat vind ik wel een mooie rolverdeling, maar mijn kutje voelt nog steeds wat pijnlijk en dat vertel ik Sam.

‘Ocharm Milaatje, ga maar even op je rug naast Dhany liggen, en spreidt je beentjes goed.’ Ik doe dat, trek mijn benen zo ver uiteen dat mijn linkerbeen op Dhany’s buik steunt. Sam gaat vervolgens tussen mijn benen liggen en begint me te likken, over mijn hele kutje en ook zo ver mogelijk naar binnen, ondertussen zoveel mogelijk van zijn spuug gebruikend.

Mmmm, dat voelt meteen heerlijk en verzachtend. Ik vraag hem ook wat glijmiddel aan te brengen en het ook in me te doen. Sam doet er behoorlijk wat van op zijn hand, wrijft het uit over mijn hele kutje en steekt dan twee vingers zo diep mogelijk in me om het glijmiddel ook daar te brengen. Ik voel dat de combinatie van zijn spuug en het glijmiddel echt verzachtend werkt, ondertussen is de ghb in mijn lijf ook actief want mijn kutsapjes komen ook al goed op gang.

Het is zover, ik zeg Sam dat ik er klaar voor ben en mijn broertje gaat tussen mijn benen weg. Ik kniel vervolgens aan weerszijden van Dhany’s lijf, mijn gezicht naar hem toe, kijk hem strak aan, doe nog wat glijmiddel op zijn pik die recht onder me staat en laat me er dan zachtjes op zakken, heel slowly tot ik niet dieper kan en de pikring tegen mijn klitje aan voel. Ik wring nog een beetje zodat ik Dhany’s pik nog iets dieper in me krijg, leg mijn handen dan als een kommetje in elkaar voor mijn buik en ga zo in een soort yoga-houden rustig bekijken wat er allemaal gaat gebeuren. Het lijkt me een goed moment om ook eens mijn kutspiertjes te gaan trainen op de staaf in me. Maar eerst zien wat broertje in petto heeft…

Sam heeft even zitten kijken hoe ik me installeerde op Dhany’s lijf en stelt met een vette grijns op zijn lieve koppie vast dat ik me goed op die gast ‘verankerd’ heb. Hij geeft me een lief knipoogje en gaat dan op zijn linkerzij leunend naast Dhany liggen, brengt zijn mond naar die van Dhany en steekt in een soort verrassingsaanval zijn tong naar binnen bij hem. Dhany protesteert, begint met zijn lijf te bokken waardoor hij zich uiteindelijk nog dieper in me boort. Sam kijkt me aan en zegt ‘Zusje, pak die gast bij z’n kloten en knijp er flink in’. Ik reik achter me naar Dhany’s ballen, pak ze stevig vast en knijp er eens goed in. Dhany schokt nog harder, spant zijn lijf onder mij aan en ik krijg het gevoel op een rodeostier te zitten. Geil hoor.

‘Boodschap begrepen Dhany?’ vraagt Sam. Dhany knikt, Sam zegt tegen mij zijn ballen goed vast te houden wat ik natuurlijk met liefde voor mijn broertje doe, en dan begint hij Dhany flink te tongen. Whow, dat weirde broertje van me, zo bi als t maar kan en gebruikt dan ook nog eens iets wat hij graag doet, een jongen tongen, om hem als het ware te kwellen. Want het is wel duidelijk dat Dhany dit helemaal niks vindt, hij verdraagt het maar dat is dan ook alles. Hoewel…. Heel miniem voel ik diep in me dat hij zijn pik af en toe aanspant. Het lijkt me dat je dat toch niet doet als je heel erg lijdt. Ik knijp hem zachtjes terug met mijn kutspiertjes en tussen ons ontstaat daar diep in mij een leuk kat en muisspelletje. Hij knijpt met de spieren van zijn pik waardoor die steeds net ietsje dikker wordt en ik knijp met mijn spiertjes terug, geil, het trekt helemaal over mijn ruggengraat.

Ondertussen tongt Sam hem ijverig door, en echt hoor, ik zie dat Dhany terug begint te tongen. Ik snap wel hoe dat werkt want ik vind het ook leuk om een meisje te tongen, heb dat wel eens gedaan en als je eenmaal gewend bent met iemand van je eigen sekse te tongen is het echt superleuk.

Die twee jongens houden het goed vol en ik word botergeil om daarnaar te kijken, terwijl diep in mij dat spelletje van pik en kutje die tegen elkaar in knijpen maar doorgaat. Ik merk dat ik heel zachtjes op Dhany’s pik op en neer begint te schuiven en nog geen half minuutje later kom ik geweldig klaar. Ik wil het niet laten merken om de jongens niet te storen, maar ohw, dat valt niet mee, met moeite houd ik een kreuntje binnen en probeer ik mijn orgasme in totale stilte en in mijn yoga-houding te verwerken. Misschien maakt het dat juist nog wel intenser want of het nou door de ghb komt of niet, het houdt amper op, die bolletjes blijven maar door mijn buik en kutje razen terwijl ze daarna een voor een ontploffen. Het voelt als een soort trance terwijl ik daar zo stil mogelijk op die harde paal in mijn buik zit klaar te komen.

Ik denk dat dit zo wel een minuut of tien doorgaat en het is duidelijk dat allebei de jongens inmiddels volop genieten van het tongen en wat het in hen oproept. Mijn broertjes pik is echt nog weer harder en groter geworden. Mijn rechterhand zit nog om de ballen van Dhany geklemd terwijl ik ze nu zachtjes masseer. Met mijn linkerhand kan ik net bij de pik van Sam en neem die liefdevol in mijn hand. Sam kreunt, hij vindt het dus lekker. Heel zachtjes begin ik die harde en tegelijk fluweelzachte staaf van mijn broertje te aaien en te masseren, bewust hem niet aftrekkend want ik verwacht dat hij wat wil bewaren voor Dhany. Broertje beweegt heel subtiel met zijn heupen tegen mijn streling van zijn pik in en om hem daarin tegemoet te komen maak ik van mijn hand een soort buisje waarin hij een beetje kan neuken. Sam doet dat dan ook graag merk ik, zijn beweging wordt steeds intenser en heftiger.

Maar dan laat ik Sam los, ik wil niet dat hij zo klaarkomt want ik verwacht eigenlijk dat hij Dhany in zijn mond zal gaan neuken. Sam stopt met tongen en kijkt me aan als ik zijn pik loslaat, een beetje bozig, maar dan wijs ik hem op Dhany. Sam snapt me direct, knipoogt vet tegen me en klautert van het bed af. Om er meteen weer op te klimmen, maar dan op zijn knieën naast Dhany’s hoofd. Hij buigt zich over hem heen en brengt zijn pik naar die lonkende neukmond onder hem. Dhany houdt hem inmiddels echter stijf gesloten, hij ziet wel dat Sam zijn pik daarin moet maar hij heeft er zichtbaar geen zin in.

Oké, ik moet nu en wel direct wat support bieden, grijp Dhany’s ballen weer extra stevig vast en begin ze om te draaien. Dhany snapt de hint, opent zijn mond waarop mijn broertje zonder nog een momentje te aarzelen zijn superstijve paal erin duwt. En niet heel subtiel, ik zie hem meteen voor de helft verdwijnen. Ik denk niet dat Dhany daar veel ervaring mee heeft en hij lijkt meteen te stikken. Ik buig me voorover, tik Sam op zijn schouder en gebaar dat hij het rustig aan moet doen. Sam begrijpt me en gaat dan met zijn lijf in een soort brugje over Dhany’s hoofd heen hangen, op zijn knieën aan de ene kant en op zijn ellebogen aan de andere kant. Op die manier kan hij meer gecontroleerd zijn pik in Dhany’s mond steken zonder meteen te diep te gaan.

‘Oké gast’ zegt Sam, ‘neuken maar met dat mondholletje van je. En als je me niet echt lekker behandelt duw ik meteen diep door en draait Mila je ballen van je lijf.’ Mppfff is alles wat we horen, hij zal dus wel instemmen. En dat is voor Sam het signaal om Dhany sleezy te gaan neuken in zijn mond. Het is nauwelijks te zien maar Sam steekt zijn pik steeds net iets dieper bij Dhany naar binnen en ik merkt dat die af en toe het er alweer moeilijk mee heeft. Sam merkt het op een gegeven moment ook en wil het gelukkig verder niet forceren, misschien omdat hij ondertussen al heel dicht tegen een orgasme aan is gekomen. Sam zegt tegen Dhany: ‘Hey gast, als ik dadelijk in je neukmond klaarkom hou je al mijn zaad binnen en slik je niks door. Je hebt mijn zusjes neukgrotje zo beschadigd dat ze met dit zaad nog verder ingesmeerd moet worden rond en in haar kutje, dus hou het vast. Als je dat niet doet neuk ik je direct door in je mond maar dan dieper, m’n lul compleet in jou, net zolang tot ik weer kom. Begrepen?’

Dhany kan natuurlijk niks zeggen met Sam z’n lul in zijn mond maar knikt wel. Voor Sam is dat het signaal om lekker in dat mondneukholletje onder hem door te beuken en doet dat dan ook ijverig. Ik ziet dat hij af en toe vergeet om niet te diep door te steken en tik hem dan weer even aan, slow it down broertje. Maar verder is het een fascinerend schouwspel, mijn broertje die zijn pik steeds maar in die sexy mond van Dhany drijft, terwijl Dhany het maar heeft te ondergaan. Vindt hij het erg? Ik weet het niet, want ondertussen is zijn pik-knijpactie daar diep in mijn buik ook alweer op gang gekomen.

Naja, en dan is het op een gegeven moment natuurlijk zo ver dat broertje Sam het niet meer kan houden. Ik weet niet hoe lang geleden het is dat hij klaarkwam maar ik vrees dat Dhany wel een flinke shot zaad te verwerken gaat krijgen. Sam begint heftiger te stoten, ik hoor Dhany met steeds meer geluid rond die staaf te keer gaan en dan is het zo ver, broertje stort zich helemaal leeg in die jongensmond onder hem. ‘Gast, denk erom, alles opvangen’ kan hij nog kreunend uitbrengen, en dan pompt hij die jongen zijn mond helemaal vol. Het is blijkbaar zoveel dat er toch wat langs Sam zijn pik uit Dhany’s mond loopt. Als Sam merkt dat dat gebeurt trekt hij zich snel terug uit die lekkere mond onder hem, klimt van het bed af, kijkt Dhany nog even intimiderend aan en draagt hem op echt alles in zijn mond te bewaren. ‘Milaatje, jouw beurt’ zegt hij en loopt naar de badkamer.

Ik ga met tegenzin mijn lijf van Dhany’s pik af, we hadden wel een fijne klik daarbinnen in mij. Ik til mezelf omhoog tot ik hoor dat hij met een plopje uit me schuift. Tja, sorry Dhany, maar dan merk ik dat ik naar de wc moet, plasje doen. Ik breng mijn hoofd even dicht bij Dhany’s oor en fluister dat hij mijn broertjes zaad nog even goed moet bewaren in zijn mond. ‘Je kan het Dhany, laat de smaak ondertussen maar even lekker tot je doordringen, mijn broertje smaakt heerlijk!’ En ik vertrek naar de wc, Sam is net klaar en vertrekt weer, ik neem even goed de tijd om te plassen en een beetje tot mezelf te komen.

Na een minuutje of vijf komt Sam opnieuw mijn badkamer binnen en vraagt hoe het gaat. ‘Echt Sam, ik wist niet dat je zo’n geile jongen was, wat ga jij te keer’, zeg ik. ‘Genieten!’ Sam grijnst tevreden. ‘En we zijn nog niet halverwege, zusje. Als je dadelijk weer in je kamer komt zal je dat zien…’ grijnst hij. Ohw, nieuwsgierig. Als ik wat later mijn kamer binnenloop zie ik dat Dhany’s benen niet langer vastgebonden zijn aan het voeteneinde, maar dat Sam de touwen om zijn knieholtes heeft geknoopt en vervolgens heeft opgetrokken naar de hoeken van het hoofdeinde. Daardoor ligt Dhany nog steeds met zijn armen boven zijn hoofd gebonden maar nu ook met zijn wijd gespreide benen. En als hij me aan kijkt zie ik dat hij het moeilijk heeft, hij huilt bijna. En ondertussen moet hij ook nog Sam zijn volle lading zaad in zijn mond zien te houden. Oef. Maar sorry Dhany, eerder vanavond had je met mij ook geen medelijden.

Ik kniel met mijn benen aan weerszijden van Dhany’s borst, mijn gezicht naar zijn pik, en laat me dan met mijn kutje op zijn mond zakken. Ik voel dat Dhany met zijn mond direct contact zoekt met mijn kutje. Hij zoent me op mijn klitje en verspreid dan het zaad van broertje Sam rond en tussen mijn kutlipjes. En Sam heeft gelijk, ook dat verzacht me nog weer meer. Ondertussen kijk ik gefascineerd naar Dhany’s pik, wat een joekel is dat inmiddels. Ik snap nu wel dat hij daar diep in mij behoorlijk aanwezig was, wat een boomstam heeft die jongen toch tussen zijn benen. Ik buig me voorover en neem heel voorzichtig zijn eikel in mijn mond, en proef daarop mijn eigen sappen, kruidige smaak! Ik cirkel wat met mijn tong om de eikel en zuig de forse paal nog iets verder naar binnen. Meteen begint Dhany me in mijn mond te neuken, maar ik denk dat broertje dat niet goed zou vinden. Dus pak ik Dhany weer bij zijn ballen en draai die een kwartsslagje om, hij wordt meteen rustig.

‘He Mila, niet te ver gaan hoor’ zegt Sam als hij binnen komt, ‘ik heb andere plannen met dat manhoertje. Heeft-ie mijn zaad goed bewaard en aan je kutje teruggeven?’ Ik knik van ja en ga dan rechtop zitten, met mijn kutje nog steeds op Dhany’s mond. Ik zorg ervoor dat hij geen adem tekortkomt maar wrijf verder wel geil over die heerlijke lippen, en wat hoger, over zijn neus die ik dan een beetje in mijn kutje laat komen. Dhany weet echt niet meer hoe hij het heeft, hij verzuipt zowat in Sam zijn zaad en mijn sapjes, het klinkt daar tussen mijn benen allemaal lekker smeuïg.

Ondertussen heeft is Sam op zijn knieën tussen Dhany’s benen gaan zitten, en maakt hij zijn kontgaatje goed smoothy met mijn glijmiddel. Dhany voelt al wat er gaat komen en begint weer te bokken, lekker voelt dat met zijn gezicht tegen mijn kutje. Sam trekt zich er niks van aan en breng met een stevige stoot ineens zijn eikel in Dhany’s kontgaatje. De jongen gilt het uit onder mijn kutje, waarschijnlijk niet alleen van de pijn maar ook omdat hij nu echt wel verkracht wordt. Maakt hij dat ook eens mee.

Mijn broertje trekt zich er niks van aan en beukt zich ijverig een weg naar binnen in Dhany’s jongenskutje, net zo lang tot zijn stam er volledig in zit. Dan buigt hij zich voorover naar mij toe en begint me te tongen. Whow, nu hebben we het echt wel voor elkaar. Ik vind het heerlijk met Sam te tongen, en wrijf ondertussen over Dhany’s borst en buik, zijn lijf wordt steeds gladder van al onze activiteiten, nog nooit zo’n seksgeur geroken.

Sam heeft ondertussen zijn ritme gevonden en beukt zich steeds weer tot de wortel van zijn pik in Dhany’s kontgaatje. Ik zie dat het nauw is, Sam moet er hard voor werken, hij zweet al flink. Druppeltjes zweet glijden langzaam over zijn lijf naar beneden, ik wrijf ze met liefde weer uit over zijn lijf terwijl we nog steeds doortongen. Heerlijk, Sam zijn tong die maar doorgaat in mijn mond, we voeren daar het ultieme gevecht. Ondertussen heb ik Dhany’s pik beetgepakt omdat die daar maar een beetje nutteloos tussen zijn benen uitsteekt. Ik trek hem zachtjes af, niet om hem klaar te laten komen maar hem bij de les te houden.

Ik voel al gauw dat ik opnieuw begin klaar te komen, de bolletjes razen alweer door mijn buik. Sam ziet het en zit er zelf ook tegen aan. ‘Mila, kan je het nog even ophouden?’ vraagt hij, ‘ik heb nog een ander plannetje.’ Ik vind het jammer dat ik mijn orgasme moet uitstellen maar wil graag zien wat Sam nog meer van plan is. Ik til mijn lijf van Dhany af en ga weer even naast hem liggen, hem ondertussen strelend over zijn buik. Sam trekt met een stevige plop zijn pik uit Dhany’s lijf, en gaat dan in de weer met de touwen die Dhany’s benen gespreid houden.

Hij maakt het touw om zijn linkerknie los en bindt het opnieuw aan het voeteneinde vast, nu aan de hoek, zodat hij met gespreide benen komt te liggen. Dat doet hij vervolgens ook met Dhany’s rechterbeen, en dan ligt Dhany weer in zijn oude positie, op zijn rug, zijn armen en benen gestretcht.

‘Mila, ik heb zin in een Mac, jij bent het hamburgertje en Dhany en ik zijn de broodjes, doe je mee?’ vraagt Sam. Zo, spannend. ’Hoe dan broertje?’. ‘Jij gaat op je rug op Dhany liggen en brengt Dhany’s pik in je kontgaatje. Daarna kom ik op je liggen en vul je kutje op’ legt Sam uit. Oef, die grote pik in mijn kontje en er dan ook nog een in mijn kutje, gaat dat wel lukken? Ik schuif mijn lijf voorzichtig op dat van Dhany, geil gevoel zoals hij nu onder me ligt. Als ik mijn kontgaatje voor zijn pik breng smeert Dhany er flink wat glijmiddel op en zegt me dan even door te duwen. Onder me voel ik hoe Dhany zijn lijf aanspant en zijn pik daardoor wat strakker tegen mijn kontgaatje aanduwt, hij heeft er blijkbaar zin in. Ik druk me stevig omlaag en voel langzaam maar zeker hoe Dhany’s eikel zijn weg in me zoekt. Wat vult me dat op zeg, en het doet ook wel wat pijn.

‘Je moet een beetje steviger doordrukken Milaatje, je kontspiertjes moeten er even aan wennen’ zegt Sam. Ik duw wat harder door, Dhany duwt zijn pik nog wat strakker tegen me aan en dan ineens voel ik hoe hij door mijn weerstand schiet en half naar binnen glijdt. Heel voorzichtig druk ik me verder naar beneden, mezelf wel even de tijd gunnend om te wennen aan dat ontzettend volle gevoel. Millimeter voor millimeter verdwijnt Dhany’s volle dikke staaf in mijn kontgaatje, tot hij niet verder meer kan, alles zit in me. Sam vraagt me dan mijn benen te spreiden en brengt zijn pik voor mijn kutje, dat nog steeds smooth is van het gelebber op Dhanys mond. Bijna soepeltjes glijdt Sam in me, en ohw, ik heb me nog nooit zo opgevuld gevoeld. Heel slow begint hij me te neuken, om me de kans te geven te wennen.

‘Gaat het zusje?’ vraagt Sam. ‘Gaat wel, effe wennen’, zeg ik, ‘maar ik merk dat ik weer van

Dhany’s pik glijdt als jij in me duwt. Zijn lijf is zo glad dat ik steeds omhoogschuif als jij in me stoot’. ‘Vind je het dan goed zusje als ik jouw benen ook vastmaakt aan het voeteneinde? Je zit dan goed vast op Dhany’. Ik vind het wel spannend maar stem toch in. Dhany trekt me zover mogelijk omlaag tot Dhany’s pik strak in me zit en zet dan allebei mijn benen vast aan het voeteneinde, net als die van Dhany zo ver mogelijk uit elkaar getrokken, ze liggen nu close tegen elkaar, gestretcht door de strakgespannen touwen. Dan komt Sam opnieuw op me, gaat heel lief over me heen liggen en brengt zijn pik weer in mijn kutje. Hij neukt me zachtjes terwijl hij me ondertussen weer begint te tongen. Onder ons ligt Dhany te puffen en te zweten, want voor hem is het gewicht van onze twee lijven best heftig.

Langzaam maar zeker komt Sam op stoom en neukt hij me met forsere slagen, steeds weer zijn pik diep in me drijvend, over Dhany’s pik heen schuivend die daaronder zit met maar een dun velletje ertussen. En dan houd ik het niet meer en kom met een enorme ontlading klaar, mijn hele lichaam vibreert mee en knijpt zich samen rond die twee pikken daar beneden. Dhany doet zo goed mogelijk mee door steeds zijn pik in me aan te spannen, terwijl Sam voor het echte vuurwerk zorgt. Hij heeft immers alle bewegingsruimte en kan me helemaal doorneuken, bijna eruit en weer diep naar binnen, en zo maar door. Ik voel dat allebei de jongens op het punt van klaarkomen zijn en precies als ik dat waarneem voel ik hun zaad zo’n beetje tegelijk in me spuiten.

Hijgend komen we tot rust, ik voel me ontzettend lekker en geil tussen die beide hijgende jongens, hun lichamen omhullen me met warmte en zweet en jongensgeuren en vooral met krachtig leven. Heerlijk, zo’n strafexpeditie…

Als ik wat tot rust kom tussen die beide jongenslijven voel ik dat het nu wel zo’n beetje afgelopen is. Ik heb als Joost dit prachtige lichaam van Mila deze week heerlijk gebruikt en eerlijk is eerlijk, soms ook wel wat misbruikt. Nu moet ik me langzamerhand weer gaan voorbereiden op een nieuwe verwisseling naar een ander lijf. Maar eerst ga ik in Mila’s mind wat orde brengen, zodat als zij zelf erin terugkeert het niet weer zo’n puinhoop wordt als gebeurde met haar broertje Max (zie deel 6).

Dit is het achtste en laatste deel van deze serie over de drielingen. De serie ‘verwisseld’ wordt vervolgd met een verhaal over het Syrische meisje Miriam, dat met haar jongere broer Resa vluchtte naar Nederland. En wil je meer van me lezen? Kijk dan op mijn profielpagina.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verwisseld 7.1 Vluchtelinge Miriam

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Sex Advertentie Van...Door: Hayden
Gelezen: 8250x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
9.0
:: Gezin Terug Van Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 10189x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.9
:: Vlinder Verleidt Pa - 3Door: Vlindertje
Gelezen: 6279x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vader, Groepsex, Anaal
15-07
8.9
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 10Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6057x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slot, Trio, Voorbinddildo
14-07
9.0
:: Nieuwe Gasten In De B&bDoor: Penpaal
Gelezen: 15083x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Squirten, Familie, Zusje, B&B, Anaal
14-07
7.9
:: Typisch Merel - 1Door: Vlindertje
Gelezen: 14651x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vader, Neuken, Hoer
12-07
8.3
:: Ons Kan Je Vertrouwen BroertjeDoor: Hottie
Gelezen: 19716x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Venusheuvel Piemel Scheren Glad Geschoren
12-07
8.8
:: Mijn Broertje Zijn Nieuwe AletDoor: Daisy
Gelezen: 16663x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
7.7
:: Nichtje Van Mijn VrouwDoor: Bart
Gelezen: 23039x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Nichtje, Nilf, Familie, Overspel
11-07
8.7
:: Gezin Terug Van Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 27788x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Incest, Zoon, Dochter, Moeder, Vader, Taboo
11-07
9.0
:: Nooit Verwacht - 11 (slot)Door: Sharif
Gelezen: 5979x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
10-07
8.1
:: Mag Paps Mij Neuken?Door: Mario
Gelezen: 24859x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Moeder, Stiefvader, Vriendin, Meisje, Tiener, Neuken, Pijpen, Spuiten, Dildo, Lesbisch,
09-07
8.5
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 9Door: NickSchrijvers
Gelezen: 7341x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Toilethokje, Beffen
09-07
8.8
:: Zussenliefde - 7Door: Mickey80
Gelezen: 5916x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Genot
09-07
8.6
:: Betrapt Door OudersDoor: Daan
Gelezen: 17959x
Reacties: 17
Lengte: Kort
Tags: Moeder, Vader, Zoon, Pijpen, Betrapt, Straf
08-07
6.4
:: Mama En Papa Vinden Het GoedDoor: Hottie
Gelezen: 25396x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!