Opwindend.Net
Datum: 11-09-2018
Stemmen: 36x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 6426x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Lustburg 2.17, Kim ... Mitch ... Kim ... Mitch ..
Door Knuffelbuffel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lustburg 2.16, Mitchel Wordt Verliefd

Hier dan het 77e verhaal over mij en mijn heerlijke en vooral lieve familie. 77e verhaal alweer? Wow, best veel en ik heb nog zoveel inspiratie. Het einde is dan ook nog lang niet in zicht. Er komt dus nog genoeg om van te genieten, deze keer over wat voor mijn zoon Mitchel één van de mooiste momenten van zijn leven genoemd mag worden.

Lustburg 2.17 - Kim … Mitch … Kim … Mitch … Kim

De hele week had Mitchel enorm hard gewerkt om zijn allereerste tuinstel van sloophout te maken en op vrijdagmiddag zou het afgeleverd worden. Pas op het allerlaatste moment kreeg hij in de gaten dat de eerste bestelling bij zijn bedrijfje Mitchmeubel gedaan was door zijn vader. Samen hadden ze de meubels op de aanhangwagen geladen en toen ze de auto instapten schrok hij zich een ongeluk toen ineens op de achterbank zijn lieve vriendin Kim onder een deken vandaan kwam en vroeg of ze mee mocht. Hij was de achterbank opgedoken en terwijl ze elkaar stevig knuffelden was Cliff naar huis gereden. Pas toen ontdekte Mitchel dat zijn eerste klant Dhr. T.R. Otsepa zijn eigen vader was. Nadat alles was bewonderd en opa Peter en oma Carla de door Mitchel vergeten kussens, die hij als bedankje voor zijn eerste klant had geregeld, had afgeleverd wilde Mitchel gaan douchen. Op aangeven van Lindsey was Kim met hem meegelopen en het zag er naar uit dat ze elkaar voor het eerst naakt zouden zien. Veel tijd hadden ze niet want een uurtje later moesten ze vertrekken voor een etentje met zijn ouders.

In de badkamer omhelsden ze elkaar en keken ze de ander diep in de ogen. “God wat ben ik verliefd op je schatje, miljard keer sorry dat ik je afgelopen week wat minder aandacht heb geschonken.” fluisterde Mitchel, duidelijk vanuit zijn hart pratend. Zijn ene hand lag op haar borst en met zijn andere gleed hij teder langs haar heerlijk gladde kutje. Kim legde een vinger op zijn lippen en antwoordde “Geen sorry schatje, dat is nergens voor nodig. Je hebt het niet voor je lol gedaan, maar voor iets belangrijks. En we hebben elke dag contact gehad hè.” Mitchel knikte zacht en gaf haar een kus. “Dat wel, heb je elke dag kunnen zien via facetime enzo maar, ik wilde echt contact, lichamelijk contact zoals nu.” Een intense tongzoen volgde, innige liefde straalde ervan af. Kim reed haar lichaam wulps tegen hem op en toen ze zijn pik keihard tussen hen in voelde drukken fluisterde ze “Voor die heerlijke staaf van je in mijn kutje hebben we te weinig tijd, daar wil ik heel lang van genieten. Daarom mag je in een ander gaatje van me, mijn mondje.” Al kussend verplaatste ze haar mond langs zijn tepels, over zijn buik naar zijn pik toe en gaf een likje. Op haar knieën zittend keek ze met een geile lieve glimlach omhoog en vroeg “Wil je dat? Of wil je liever aankleden om te gaan eten?” Hijgend antwoordde Mitchel “Jij bent het enige wat ik wil schatje, wat we dan doen maakt me niets uit, als jij maar geniet. Aaaaaahhhh ohhhgod…” Kim had het antwoord niet afgewacht en zijn eikel in haar mond genomen. Haar vingers streelden zacht zijn volle zak, precies zoals ze had gezien in de vele filmpjes die ze afgelopen dagen had opgezocht op internet om te leren hoe ze haar vriendje tot het uiterste kon verwennen. Daarbij had ze steeds geoefend op haar vibrator om haar keel te laten wennen. Zoveel moeite kostte het haar dus niet de heerlijke worst steeds dieper in haar mond te laten glijden, af en toe terugtrekkend om met flinke zuigkracht weer verder te gaan. Mitchel was al vaker gepijpt, door zijn zus en moeder, maar het gevoel dat hij nu had maakte hem gek. Hij stond te trillen op zijn benen en zijn ogen waren zo groot als schoteltjes. Strak bleef hij kijken naar wat ze met hem deed allerlei geluiden kwamen zijn mond uit, gehijg, gekreun en losse woordjes. “Ohhhgod, jaah, kim, oooh lekker…jaaahh…shittt … ik zit er helemaallll innn kimmmmmjaaaaaahh” kermde hij. Het genot was zo gigantisch dat het maar een paar minuten duurde voor hij aankondigde dat hij klaar ging komen. Weer keek ze met haar gekmakende geile glimlach omhoog en met haar mond vol drukte ze haar vinger tegen zijn kontgat. Op dat moment ontplofte de hele wereld, zo ervoer Mitchel het zoals hij later vertelde. Zijn handen sloegen tegen de douchemuur, pakten voorzichtig haar hoofd beet om snel weer los te laten en op de muur te trommelen. Zijn kreten galmden door de badkamer en waren zo hard dat het tot in de tuin te horen moest zijn.

Door het vele praten samen wist Kim dat hij al een keer door Kevin in zijn kont geneukt was en best wel een beetje nieuwsgierig was naar de smaak van mannenzaad. Hoewel ze geheel onervaren was had ze zich uitstekend voorbereid en wist te voorkomen dat ze alles automatisch doorslikte. Toen Mitchel een beetje rustiger werd liet ze zijn pik langzaam uit haar mond glijden en kwam omhoog. Mitchel kon niet praten, zo hard stond hij nog te hijgen, Kim kon niet praten, haar mond zat boordevol met zijn romige zaad. Ze pakten elkaars hoofd beet en begonnen elkaar intens te zoenen waarbij een groot deel van het zaad in zijn eigen mond terecht kwam wat hij automatisch weg probeerde te slikken. Toen er na een tijdje geen spoortje zaad meer in een van de monden te vinden was werd er op de douchedeur geklopt. “Ik wil jullie niet onderbreken liefjes, maar over twintig minuten moeten we echt weg.” hoorden ze Lindsey vanaf de gang zeggen. Mitchel draaide zijn hoofd en zag dat hij de deur van de badkamer niet dicht had gedaan, maar zag zijn moeder niet. “We komen er aan Ma, maar je kan gewoon binnenkomen hè, een open deur is vrij toegang zeg je toch altijd?” Kim had de douchekraan dichtgedraaid en in plaats dat ze een handdoek omsloeg bleef ze helemaal naakt staan toen Lindsey haar hoofd om het hoekje stak. “Dat weet ik lieverd, maar je bent niet alleen hè, en ze is niet aangekleed hihihi.”
Kim stapte zonder enige vorm van schaamte op haar af en pakte haar hand. “Lieve Mevrouw van den Burg, ik weet hoe het er hier in huis aan toe gaat. Mitchel heeft me alles verteld. Alles … dus ook dat jullie regelmatig van elkaar genieten. Ook van en met de anderen hier op Lustburg. En ik pas me graag aan, dus lekker binnenkomen, ook als ik naakt ben of met die lekkere vent bezig ben.” Spontaan gaf ze Lindsey een kus op de mond. Lindsey had haar glimlachend aangehoord en antwoordde “Fijn dat je je hier lekker thuis voelt lieverd, en dat aanpassen doe je lekker op je eigen manier en tempo hoor, niets moet hier.”Ze trok Kim tegen zich aan en samen knuffelden ze even. Mitchel stond het aan te zien en kuchte even “Lieve dames, als jullie zo blijven staan ga ik me niet inhouden en doe ik mee, laten we ons snel aankleden en gaan eten dan kunnen jullie daarna weer van deze adonis genieten ….” grinnikte hij ondeugend.
Terwijl Kim in de lach schoot vroeg Lindsey aan haar “Willen wij dat?” Kim keek even opzichtig naar haar vriendje en antwoordde “Nah, ik weet niet hoor, hij is wel lief maar …. Ok vooruit dan whahaha.”
Lindsey gaf zowel Kim als Mitchel snel een kus en voor ze wegliep zei ze met een lieve glimlach “Kleed jullie dan maar snel aan. En oja Kim, als je mij mevrouw noemt mag je hier niet de nacht doorbrengen hoor. Wij zijn Cliff en Lindsey, of Pa en Ma als je dat liever hebt, maar zeker geen mevrouw en meneer.”

Een kwartiertje later zaten Mitchel en Kim samen met Rachel op de achterbank van de auto en hadden de grootste lol. Helemaal toen Cliff de parkeerplaats van de zaak met de grote gele M opreed. “Yeaaahh, Happy Meal.” kirde Rachel. “Joepieee de ballenbak.” juichte Mitchel. “Cliff … gaan we hier eten?” vroeg de verbaasde Lindsey serieus. “Niet goed? Ok dan rijden we verder.” antwoordde Cliff en begon keihard te lachen. De drie jongeren op de achterbank gierden het uit toen ze Lindsey haar eerste reactie zagen en toen had ze ook door dat Cliff een grap uithaalde. Uiteindelijk belandden ze in het Sushi-restaurant dat Cliff al had besproken en konden ze genieten van het heerlijke eten.

“Wat doen we? Gaan we nog even naar het clubhuis of willen jullie liever gelijk naar huis?” vroeg Cliff toen ze weer terug waren op Lustburg en uitgestapt waren. Zowel, Lindsey als Rachel, Mitchel en Cliff keken Kim vragend aan. “Moet ik het zeggen? Nou ik wil wel even mee naar het clubhuis hoor, kan ik mooi kennismaken met al die andere mensen hier. Maar als Mitchel liever naar huis gaat is dat uiteraard ook prima.” zei ze. Mitchel vond alles best zolang hij haar maar in zijn armen kon houden.
Dus stapten ze het clubhuis in waar alle andere bewoners van het terrein al aanwezig waren voor de gebruikelijke vrijdagavondborrel en stelde Mitchel haar netjes aan iedereen voor. Even later floot hij keihard op zijn vingers en vroeg even aandacht. “Lieve mensen, sorry dat ik jullie stoor maar zoals iedereen weet heb ik vandaag mijn allereerste meubelen gemaakt van sloophout afgeleverd. Bescheiden als ik ben durf ik toch te zeggen dat het prachtige meubels zijn waar ik best trots op ben en wil dan ook beide opa’s en oma’s en mijn ouders vanuit mijn hart bedanken voor hun vertrouwen in mij en de beschikbaar gestelde werkplaats, machines en gereedschappen. Zonder hen had Mitchmeubel nooit bestaan. Maar ik wil wel graag een misverstand uit de wereld helpen. Niet die container met afvalhout bracht mij namelijk op het idee om daar tuinmeubels van te maken, zoals jullie denken. De waarheid is dat ik de inspiratie en het plan al een paar jaar heb. Ongeveer vijf jaar geleden heb ik op school namelijk iemand leren kennen die niet zoals velen gekleed ging in de laatste mode maar in door haar moeder vermaakte afgedankte kleding. Niemand op school keek haar er op aan of pestte haar er gelukkig mee. Ze had namelijk eerlijk verteld dat haar ouders noodgedwongen geen cent te makken hadden en aangewezen waren op een sociale uitkering. En ondanks ze het graag anders had gezien was ze trots op haar ouders en haar kleding. ‘Mijn ouders doen stinkend hun best uit de problemen te komen en het gezin al het goede te geven en dat waardeer ik.’ zei ze zonder enige schaamte. De kracht waarmee die mensen dat deden en de trots van dat meisje raakten mij zo dat het in mijn hoofd is blijven hangen en hierdoor op het idee van dat sloophout kwam. Oude mensen gooi je niet weg, waarom oud materiaal dan wel? “leerde ik van haar.”

Hij hield even stil en keek naar Kim die wist dat hij het over haar had en daar een beetje nerveus van werd. “Met het meisje en dat gezin is het godzijdank helemaal goed gekomen wat hun financiële en maatschappelijke positie betreft. Het verleden heeft haar gevormd tot wat ze nu is … een schoonheid, van buiten maar vooral ook van binnen.
Eeuwig dankbaar ben ik haar toen te mogen leren kennen en door haar op het idee van Mitchmeubel te zijn gekomen. Ze is hier, staat naast me. Kim … dankjewel, ik wens je een supermooi leven en zal er alles aan doen je dat te geven.” Het kabaal dat het applaus en gejuich wat er losbarste door de aanwezigen kwam aardig in de buurt van een gemiddeld voetbalstadion na een gescoord doelpunt. Kim was hem snikkend in de armen gevallen en kon even geen woord uitbrengen. Toen ze even later wat gekalmeerd was fluisterde ze in het oor van Mitchel “Dat je het nog weet van toen zeg, ik heb nooit geweten wat het met je deed. Echt prachtig hoe je het verwoord hebt schatteschat. Je hebt me zo geraakt dat je alles met me mag doen wat je wilt, al neem je me hier en nu keihard met alle mensen erbij. Ik ben van jou en er voor jou.” Mitchel gaf haar een innige kus “Nee schatje, ik ga jou niet nemen, ik ga jou geven, alles geven wat ik in mijn donder heb om jou te latten knetteren van genot. Wat mij betreft mag je slipje vast uit.” grijnsde hij zijn handen op haar kont leggend. “Welk slipje?” vroeg ze uitdagend. Mitchel keek haar met grote ogen aan “Welk slipje? Je …. Je bbbedoelt dddat ….” stotterde hij. Het antwoord had hij al want zijn hand gleed onder haar rokje en vond haar blote billen. “String, kan niet anders.” flitste het door hem heen en schoof zijn vingers tussen haar benen om daar haar inmiddels kletsnatte kutje te voelen, zonder string. Kim had haar handen tussen hun lichamen geduwd en maakte de knoop van zijn broek open en trok de rits naar beneden. “Geile donder, nu wil ik je meteen, hier of thuis, nee badhuis.” siste hij en trok haar mee.

Geheel in trance haalde Mitchel zijn telefoon uit zijn zak en legde die op het plankje. Kim knoopte haar blouse los en bij elke stap richting het bubbelbad viel er een kledingstuk van een van hen op de grond. Ze hadden geen enkel oog voor de omgeving, en merkten ook niet op dat er al wat anderen binnen waren. Mitchel leidde haar al zoenend het bubbelbad in en vroeg haar om op de rand te gaan zitten. “Ik heb het net al gezegd, ik ga jou geven waar je prachtige lichaam naar verlangd, ik ga je laten knetteren van genot schatje.” Met deze woorden zakte hij door zijn knieën en hield met zijn handen haar benen open. Even keek hij haar aan om dan zijn tong in een lange haal door haar gleufje te halen. Meteen slaakte Kim een kreetje en begon geil te hijgen. Weer gleed zijn tong door haar gleufje om er vervolgens te blijven en in haar kutje binnen te dringen. Lindsey die al eerder in het badhuis was kwam snel naast Kim zitten en sloeg haar arm om het kermende meisje heen. “Laat je gaan schat, voel de liefde die hij je geeft.”zei ze hees. Ook Rachel, die in een hoekje lag te vrijen met Brandon stond op en kwam aan de andere kant zitten. Dachten moeder en dochter dat ze ongestoord de steeds geiler piepende Kim te kunnen ondersteunen, Cliff en Brandon dachten daar anders over. Ze namen plaats tussen de benen van Lindsey en Rachel en zonder dat het tot Mitchel doordrong zei Cliff “Ik zal je het voordoen kerel” en begon Lindsey eveneens intens lekker te beffen. “Ik doe je na gast.” zei Brandon aan de andere kant en zo kreeg ook Rachel een superlekkere likbeurt. Spontaan waren de drie meiden elkaar gaan zoenen en kneedden ze de borsten van Kim die dacht dat ze helemaal gek werd van genot. Ze wilde pik, ze wilde geneukt worden. Ze probeerde even het hoofd van Mitchel tussen haar benen vandaan te trekken maar stopte daarmee toen ze haar orgasme met een daverende snelheid voelde naderen. Lindsey en Rachel lieten Cliff en Brandon even stoppen zodat ze hun aandacht volledig bij Kim konden houden. Ze begon steeds luidruchtiger te kreunen en piepen en gaf een kreetje toen Mitchel haar voor de eerste keer sidderend liet klaarkomen.
Met een nat gezicht van haar kutsappen en zijn eigen zweet kwam Mitchel omhoog en nam zijn meisje in zijn armen. Pas toen merkte hij Cliff, Lindsey, Rachel en Brandon op. “Heeh hoi haha. Ook lekker bezig? Ik ga nog even door hoor, ze heeft het voorgerecht gehad en nu gaan we voor het hoofdgerecht.” Hij tilde de nog versufte Kim op, stapte uit het bubbelbad en legde haar voorzichtig op het grote matras. Naast haar liggend gaf Mitchel Kim een heerlijke zoen en streelde haar borsten tot ze weer een beetje bij gekomen was. Lindsey had zich intussen omgedraaid en gaf Cliff aan dat ze lekker geneukt wilde worden. Rachel wilde opstaan om haar broer achterna te gaan maar Lindsey hield haar tegen “Dit is voor hun samen schatje, draai je om en laat je lekker nemen zoals ik.” Rachel deed wat haar moeder zei en voelde gelijk de heerlijke pik van Brandon langs haar spleetje glijden. “Doe het maar lieverd, lekker langzaam zodat ik naar mijn broer kan kijken. En jij ook Pa, neuk dat lekkere moedertje van me.” Cliff was daar al mee bezig en zag Brandon even twijfelend naar hem kijken. “Doe het kerel, ze vraagt erom toch?” zei hij met een knipoog. Zo zaten moeder en dochter leunend op de rand van het bubbelbad beiden gevuld met een stevig stuk mannenvlees en genoten intens. Genoten van de pikken in hen, genoten van hetgeen ze op het matras zagen gebeuren.

Mitchel was voorzichtig op Kim gaan liggen en zal zoenend schoof hij zijn paal langs haar kutje. Steeds weer als ze dacht dat hij hem er in wilde steken trok hij terug en gleed er weer langs. Kim sloeg haar benen om hem heen en pakte zijn hoofd vast. “NU die pik er in. Dit overleef ik niet.”siste ze. Mitchel had door dat hij haar nu genoeg had geplaagd en drukte voorzichtig zijn eikel tussen haar schaamlippen en tergend langzaam schoof hij naar binnen. “Omygodddd jaaahh doe hett, iedereen kijkttt gooooddd wat geil lekkkerrrrrr.” riep ze uit. Toen hij er helemaal in zat hield hij stil en liet haar even wennen aan het volle gevoel. Ze keken elkaar strak in de ogen en van hetgeen ze zagen werden beiden nog meer verliefd op de ander. “Die ogen, die blik, tantjejantjeeehh … dit is zo moooiii.”ging het door Mitchel heen en hij begon met kleine stootjes heel langzaam te neuken. “Ohhgod Mitch … Mitch … Mitch …”piepte ze bij elk stootje. “Lieve Kim … Kim … Kim … Kim …” hijgde hij. Steeds werd het tempo iets opgevoerd en na een tijdje galmde het door het badhuis “Kim … Mitch …Kim … Mitch…”
Niemand in het badhuis maakte nog enig geluid, sommigen wel rustig doorneukend, anderen vingerend of trekkend maar alle ogen waren gericht op het jonge stel. Het was geen porno wat ze zagen, het was geen sex, het was geen passie, het was onbeschrijflijk. Menigeen had kippenvel of voelde zich emotioneel worden zo mooi was het. Het duurde zeker een kwartier voor de laatste kreten te horen waren. “MIIIIIIIIIIIITTTTTCChhhhiiiiiiieeeeeeeeuuwww.” schreeuwde Kim vlak voor het zwart voor haar ogen werd en ze haar orgasme tot in elke vezel van haar lichaam voelde knetteren. “KKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMYYYYYYYY” brulde Mitchel met het gevoel alsof zijn hersenen door zijn pik in haar kutje geschoten werden. In werkelijkheid was het de complete inhoud van zijn zak die haar kutje deed overstromen.

“Gossamenakkes wat is dit lekker, wat ben jij lekker.” hijgde Mitchel na toen hij kletsnat van het zweet half op en half naast Kim lag bij te komen. “Dat moet jij zeggen, heerlijk stuk genot van me. Dankjewel. Ik heb nooit geweten dat het zo lekker kon zijn.” zuchtte Kim totaal bevredigd “Ik denk dat er over een paar dagen nog steeds van dat heerlijke zaad uit me druipt.” Mitchel grinnikte zacht en antwoordde “Dan moet je dat dan maar even proeven om het zeker te weten want volgens mij is het je eigen sap, het leek wel of je lag te plassen zo nat ben je hihihi.”

Ze besloten zich lekker even af te spoelen onder de douche en daarna nog een poosje in het bubbelbad te gaan zitten. Uiteraard konden ze niet van elkaar afblijven en nadat hij haar nog een keertje lekker had laten klaarkomen op zijn vingers stapten ze het bad uit om iets te gaan drinken in het clubhuis. Even later liepen ze gekleed in een lekkere badjas het clubhuis in waar Mitchel direct werden omhelst door oma Carla. “Lieverd, ik heb je helemaal nog niet gefeliciteerd met het eerste resultaat van je bedrijf. En ook nog niet eens met je nieuwe liefde. Van harte gefeliciteerd schat, en voor beide geld … ga ervoor.” Ze liet hem los en omhelsde toen Kim “En jij schat, welkom in de familie. Mocht je ooit onderwerp worden van zijn geplaag of ondeugende geintjes laat het me dan direct weten. Ik ken die van den Burgjes goed genoeg om te weten hoe je er mee om moet gaan hoor.” Voor Kim kon reageren begon Mitchel hard te lachen “Whahah kijk uit hoor Kim, ze probeert je te beïnvloeden. Alle grappen en grollen heb ik juist van haar geleerd, dus wie is er ondeugend? Ik niet, ik ben een heer en ga voor jullie beiden nu direct een drankje halen. Wat wensen de dames te drinken?”
Aan de bar werd Mitchel nog wat opgehouden maar toen hij dan toch met de drankjes bij hen terug kwam waren oma Carla en Kim aan een tafeltje gaan zitten en druk in gesprek geraakt. Hij ging er bij zitten en zei toen ze even stil vielen “Het gaat vast en zeker over mij, jullie kijken zo blij.” Oma Carla moest even hard lachen en antwoordde iets serieuzer “Integendeel lieverd, gelukkig niet. We hadden het over haar jeugd, en hoe ze het heeft ervaren om in armoede op te moeten groeien. En van daar uit kwamen we op het feit dat er nog steeds zoveel kinderen in vergelijkbare situaties zijn, dus nee gelukkig niet over jou.” Mitchel zuchtte gespeeld overdreven “Pfoe neeh, dat is inderdaad gelukkig.” Met z’n drietjes praatten ze een tijdje door tot Mitchel op stond. “Als jullie het niet erg vinden laat ik jullie even alleen.” Weer begon oma Carla te lachen “prima jongen, dan kunnen we het nu wel over jou gaan hebben, er is genoeg wat ze moet weten over je. Hihihi”

“Neeh geen kusje, eerst ga je met vertellen wat oma allemaal over me heeft geroddeld.” zei Mitchel `s nachts toen ze in bed stapten en ze hem wilde zoenen. Om zijn worden kracht bij te zetten ging hij demonstratief op zijn rug naast haar liggen. “Zeg op, welke ondeugende grappen die ik nog met je uit wil halen heeft ze verklapt?” Kim lag hardop te giechelen, ging op haar zij tegen hem aan liggen en antwoordde “Over jou? Man we hebben maar een uurtje gepraat hoor, dat is veel te kort om het over jou te hebben hihihihi. Maar ik zal je zeggen waar we het wel over hadden. In het kort hoor, want ik ben veel te geil nu ik voor het eerst met jou in een lekker bed lig. Je oma schrok een beetje toen ik zei dat ik als kind nooit op vakantie ben geweest, gewoon omdat we daar zoals je weet geen geld voor hadden. En terwijl we verder praatten zijn we op het idee gekomen om iets te gaan doen voor kinderen van nu in de zelfde situatie. Hoe en wat weten we nog niet precies maar we hebben afgesproken hier over verder te gaan. Mag ik nu dan een kus? Mag ik je dan nu voelen liefje? Oh god wat ben ik gelukkig met je, wil je me alsjeblieft het zelfde genot geven als vanavond in het badhuis? Wil je me …” Verder kwam ze niet want Mitchel duwde haar zacht op haar rug, ging op haar liggen en antwoordde “Dat zijn prachtige plannen schatje, en nee, je krijgt niet hetzelfde genot, vanavond was een voorproefje van wat ik met je van plan ben vannacht. Nu krijg je me echt.” Een passionele zoen volgde, en nog een, en nog een.
Pas uren later, na vele orgasmes en toen de zon al opgekomen was, vielen ze uitgeput in elkaars armen in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lustburg 2.18, De Geile Belofte


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 7823x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 28692x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 32745x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8627x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 36612x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9753x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10003x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30924x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7666x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12827x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 30092x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23061x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12664x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12397x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net