Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 109x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 24929x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Mijn Nicht Wendy - 6
Door Borrie70 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Nicht Wendy - 5

H6 – Dolle vakantiepret

We keken lachend Vivian en Ben na en toen richtte Sanne zich weer tot ons. “Zo, die vermaken zich voorlopig wel. Jouw zus weet nog niet wat haar te wachten staat. Ben heeft namelijk nog al een uithoudingsvermogen.”

“Daar ben ik blij om.” Zei Wendy gemeend. “Ze is de laatste week inderdaad nogal wat tekort gekomen. Ik gun het haar wel. Wel raar hoor, dat jij je man zomaar met anderen laat neuken.”

“Dat is wederzijds schatje.” Zei Sanne en haalde een pakje sigaretten tevoorschijn. Ze stak erg galant een sigaret aan en vroeg of wij ook eentje wilden. Wendy en ik hadden al eens een paar keer gerookt en vonden het niet vies. Ook wilden we de sfeer niet verpesten en aanvaardde dankbaar een sigaret. We staken hem aan en Sanne vertelde verder:

“Wij zijn nu al 16, nee 17 jaar samen en hoewel wij nog elke dag minstens een keer met elkaar neuken, hebben we ook ontdekt dat verschrikkelijk geil is om het ook met anderen te doen. Het begon ooit tijdens een dubbel-date met een bevriend stel, dat helemaal uit de hand liep. Eerst neukten we nog apart en keken naar elkaar, maar uiteindelijk wisselden wij toch van partner en dat zo gaaf, dat wij het daarna vaker deden en sindsdien bezoeken wij ook regelmatig parenclubs en tussendoor neuken wij nog steeds regelmatig met het bevriende stel.”

“Wauw…” stamelde Wendy geschokt, of verrast. “Ik weet niet of ik zoiets zou kunnen hoor. Maar ik moet dan ook nog wel het een en ander leren.”

“Het is nog pril tussen jullie?” vroeg Sanne nieuwsgierig en Wendy en ik vertelden dat wij elkaar al veel langer kenden, maar dat wij pas sinds enkele weken een relatie hadden. We vertelden er niet bij dat we neef en nicht waren. Dat was ook niet nodig, vonden wij en Sanne vroeg niet verder. Wel bekende ze dat wij al heel ver waren en dat zij er zelf erg geil van was geworden om tijdens de seks met Ben naar ons te liggen kijken. Ze eindigde met het zeggen dat dit ook kwam omdat ze ons een stel heel mooie jonge mensen vond. Ze complimenteerde ons ruimhartig en zowel Wendy en ik werden zowel verlegen als opgewonden door haar woorden.

Sanne zag dit en schoof haar benen van elkaar, zodat wij konden zien dat zij ook niet helemaal droog was tussen haar benen. “jullie zijn ook geil aan het worden hè?” vroeg ze en wij konden alleen maar knikken mede ook omdat Sanne al haar vingers tussen haar schaamlipjes had laten glijden. “Mooi, ik ook. Zullen we gewoon nog even wat spelen met elkaar? Ben en Vivian komen voorlopig nog niet terug, dus we hebben alle tijd. Toch?”

Aangezien wij vanwege de vakantie geen uiterste tijd gekregen hadden, hadden ook wij alle tijd en het maakte mij al helemaal niet uit hoe laat het was, want hier zat een mooie geile vrouw zich gewoon schaamteloos aan ons aan te bieden.

Ik begon te smakken met mijn lippen en Sanne vroeg: “Wat denk je Rob? Zullen we samen eerst jouw ontzettend mooie en lekkere vriendinnetje eens onder handen nemen? Dan ben jij daarna aan de beurt en daarna ik?”

Wendy en ik reageerden verbaasd op het voorstel en Wendy vroeg: “Huh? Jij bij mij? Hoe? Eh…ik bedoel eh… ik ben toch niet lesbisch ofzo?”

Sanne begon hartelijk te lachen en zei: “Welnee schat, ik ook niet, maar dat wil nog niet zeggen dat ik niet net zo lief met een meisje als met een jongen vrij. En als jij niet wil, dan is het jammer voor mij, erg jammer zelfs, maar vrijheid, blijheid, geilheid hoor. Laat jij je graag beffen door je vriendje?”

“Ja natuurlijk.” Zei Wendy en ze keek glunderend naar mij. “Heel graag zelfs. Hij is echt supergoed met zijn mond.”

“Mmm…dat belooft wat.” Zei Sanne en keek mij verlangend aan. “Dan moet je maar zo denken, dat als een vrouw het bij jou doet, dan is dat nog twee, nee drie of vier keer lekkerder. Dat komt omdat vrouwen precies weten hoe het werkt daaronder. Als je het aandurft, dan wil ik het heel graag bij je doen. Vind je het niks, dan stop ik gelijk en mag Rob het van me overnemen. Deal?”

Wendy keek mij vragend aan, maar zag mij trillend van geilheid bij het idee om twee mooie vrouwen het met elkaar te zien doen, met een ontzettend stijve pik zitten en lachend zei ze: “Och, aan jou kan ik het al zien, geile beer. Nou vooruit dan maar. Nu word ik nieuwsgierig ook.”

Mijn pik maakte een klein sprongetje van blijdschap en ik keek toe hoe Wendy op haar rug op de deken ging liggen en terwijl ze haar benen spreidde, zei ze tegen Sanne: “Kom dan maar op met je tong en laat me gillen van genot.”

Sanne kroop tussen de benen van mijn nicht. Ik had verwacht dat zij gelijk met haar mond het zalige kutje ging likken, maar dat gebeurde niet. Ze nam de benen beet van mijn nicht en trok ze omhoog. Ze legde Wendy haar voeten op haar schouder en begon de kleine voetjes en ranke enkels te kussen en te likken. Wendy leek dit wel lekker te vinden en kreunde al een beetje.

“Speel met je mooie borsten lieverd.” Fluisterde Sanne naar Wendy. “Knijp zachtjes in je tepels en wrijf over jouw mooie strakke tienerbuikje. Seks is een spel dat je samen speelt. Dat betekent dat je zeker met jezelf mag spelen als je door iemand verwend wordt.”

Wendy gehoorzaamde en ik zag hoe zij nog meer genoot. Ik durfde mijn pik al niet meer vast te pakken en bleef gewoon ademloos kijken naar het heerlijke lesbische spel voor mijn neus.

Wendy gleed vanaf haar buik naar haar schaamstreek, maar Sanne duwde die hand zachtjes, maar dwingend weer weg. “Nee meisje, dat plekje is nu voor mij. Geduld, ik kom er vanzelf wel.”

Sanne baande met haar lippen en tong langzaam via de scheenbenen, knieën en dijen, een weg om steeds meer in de richting van het inmiddels kletsnat zijnde spleetje te komen. Mijn nicht kreunde nu continu en haar heupen begonnen al licht te schokken, terwijl er nog niemand aan haar kutje had gezeten.

“Oh gottegottegot, wat is dit geil.” Kermde ze. “Die spanning….ah toe, lik mijn kutje alsjeblieft.”

“Vind je het zo lekker liefje?” vroeg Sanne en drukte heel kort een kusje op de natte schaamlipjes, wat Wendy weer een kreuntje deed slaken.

“Ahhhh jaaahhhh… Lik me dan. Ik wil je tong in mijn kutje voelen.”

Sanne likte expres langs het spleetje door de liezen en Wendy draaide wild met haar heupen in de hoop om zelf haar gleufje dan maar op de mond van Sanne te krijgen, maar die was telkens weer te snel weg. Sanne kwam nog even omhoog en zei tegen mij, dat ik mee moest doen. Ze wees daarbij op de harde tepels van Wendy en ik dook er gelijk op af en hoorde nog net de woorden van Sanne, dat ik er eerst omheen moest likken. Ik wilde natuurlijk zo liefst mogelijk die lekkere harde puntjes in mijn mond nemen, maar gehoorzaamde toch. Pas toen Sanne “Nu Rob” riep, zoog ik krachtig een tepel in mijn mond. Blijkbaar had Sanne op dat moment ook haar tong in de kut van Wendy gestoken, want er klonk een gierend geluid uit de mond van mijn nicht en vanaf dat moment werd zij door twee mensen flink onder handen, nee, onder de tong genomen. Ik zoog een voor een op de beide tepels en als de ene in mijn mond zat, draaide ik de andere tussen mijn vingers. Ik keek naar haar kruis en zag Sanne geil omhoog kijkend afwisselend met lange halen door het gleufje likken, haar tong een keer diep in het kutje en haar lippen strak om het klitje gezogen.
Wendy lag werkelijk als een bezetene te kronkelen en ik had haar nog nooit zo tekeer zien en vooral horen gaan. Ze lag echt richting een mega-orgasme te gaan en dat zou ook gebeurd zijn, ware het niet dat Sanne voor die tijd stopte en mij van de borsten afhaalde. Wendy kermde en kreunde van teleurstelling en smeekte ons om haar te laten komen.

“Okee dan.” Grijnsde Sanne en wenkte mij naderbij. Ze trok Wendy opeens helemaal naar zich toe en tilde haar kont zo hoog, dat Sanne vanuit een knielende houding nog steeds kon blijven beffen. Wendy had een klein gilletje van schrik gegeven door de plotselinge houdingsverandering, maar ik vond het een superhouding, want ik begreep gelijk dat in dit standje Wendy door twee mensen gelikt kon worden. Dit was ook precies de bedoeling van Sanne. Ze likte al over de onderkant van het driftig lekkende kutje en wees mij dat ik mij moest bezig houden met het strak gezwollen klitje. Wat er nu gebeurde was zo geil, dat ik nog steeds een stijve krijg als ik daar aan terug denk.

Met onze gezichten heel dicht bij elkaar en het heerlijk geurende natte kutje van Wendy onder onze monden, begonnen we beiden mijn nicht oraal te verwennen. De tong van Sanne gleed speels in en uit de vagina en mijn ting draaide geil rondjes om het harde genotsknopje. Onze neuzen raakten elkaar daarbij en we keken elkaar recht in de ogen, vier ogen, waarin pure geilheid te lezen was. Af en toe wilde Sanne ook een likje over het klitje geven en raakte daarbij mijn tong aan en wij belandden even in een heerlijke tongzoen, met tussen onze tongen het klitje van mijn liefste.
Wendy was intussen helemaal gek geworden van de twee monden, die haar zo geweldig aan het verwennen waren en lag zwaaiend met haar hoofd en armen en klauwend met haar handen om zich heen te slaan. Ze kreeg opeens houvast aan mijn pik, die boven haar borst bungelde en kneep er onbewust hard in. Dit deed wel even pijn, maar zorgde er ook voor dat mijn grootste opwinding wat afzakte, zodat ik niet bang hoefde te zijn voor een voortijdige zaadlozing, want ik herinnerde mij nog de woorden van Sanne, dat ik na Wendy aan de beurt zou zijn.

Aan de spanningen en trillingen in het lijf van mijn nicht merkte ik dat zij op het punt stond om een gigantisch hoogtepunt te krijgen. Ik zoog nog harder op het klitje en Sanne, die ook de tekens had herkend, drukte haar tong nog dieper in de vagina en in een nietsontziende zalige orgastische kramp, verstarde het hele lijf van mijn nicht en haar greep om mijn pik werd nog steviger, maar dat voelde ik al niet meer. Toen kwam het hoogtepunt en met een gigantische schreeuw, die van diep uit haar lichaam kwam, gilde Wendy het uit en haar heupen begonnen gevaarlijk te schokken. Sanne trok op dat moment haar tong uit het heftig pulserende kutje en kreeg opeens een douche van kutsap midden in haar gezicht. Wendy lag gewoon spuitend klaar te komen en ik wist niet dat dit mogelijk was, maar zag het echt met mijn eigen ogen op nog geen tien centimeter afstand gebeuren.

Sanne was duidelijk aan het genieten van de hete straal kutsap, die in haar gezicht spoot en ze opende haar glimmende lippen om nog een straaltje op te kunnen vangen. De straal hield op en gelijk stak Sanne twee vingers in het knijpende kutje en bewoog deze hard in en uit. Wendy begon weer te schokken en kwam voor een tweede keer spuitend klaar en weer spoot een straal helder vocht in het gezicht van Sanne, die het weer in haar mond probeerde op te vangen.
Wendy kreeg geen rust van haar, want weer gingen haar vingers terug het kutje en in, maar deze keer zei Sanne tegen mij dat ik met mijn gezicht naar voren moest komen. Ik wachtte tot Wendy weer begon te schokken en boog toen voorover en de straal, nog steeds net zo krachtig als de eerste twee, spoot heet in mijn gezicht uiteen en ook ik liep wat in mijn mond lopen om ervan te proeven en het was heerlijk. Ik wilde meer en wilde mijn vingers nu in het kutje stoppen, maar Wendy was compleet uitgeput nu en smeekte ons om haar met rust te laten.

“Laat haar nu maar even met rust.” Zei Sanne zorgzaam, maar bewoog tegelijkertijd naar mij toe. “Als je haar wilt proeven, dan mag je ook mijn gezicht schoon likken hoor. Er zit genoeg.”

Terwijl Wendy slap en half bewusteloos na zoveel heftige orgasmes, langzaam onderuit gleed, boog ik naar Sanne en begon haar gezicht te likken. Elk druppeltje probeerde ik weg te likken en als laatste bereikte ik haar mond en we lagen even later op elkaar liggend naast Wendy ontzettend geil met elkaar te tongzoenen. Mijn tong speelde een heerlijk spel met die van de vrouw, die zeker twee keer zo oud was als ik, maar dat was er zeker niet minder geil om. Zij tongde werkelijk ongelooflijk lekker en mijn pik drukte dan ook verlangend tegen haar buik.
Na de zoen, die voor mijn gevoel een heerlijk uur had geduurd, maar in werkelijkheid na vijf minuten werd onderbroken, duwde Sanne mij van haar af, zodat ik ruggelings op het zand viel en ging gehurkt tussen mijn benen liggen. Ze kuste mijn eikel zachtjes en zei: “Zoals beloofd ben jij nu aan de beurt. Eerst maar eens proeven hoe lekker jij smaakt.”

Daarop nam ze mijn pik in haar mond en liet hem tot mijn verbazing erg gemakkelijk tot helemaal in haar keel verdwijnen. Haar neus drukte op mijn schaambeen en ze kreunde even, iets waarbij de trillingen in haar keel erg lekker aanvoelde op mijn eikel en liet zich toen weer omhoog komen.

“Mmm….lekkere jonge harde pik heb je.” Kreunde ze. “Die ga ik eens lekker leegzuigen en daarna moet je mij ontzettend neuken.”

Zij voegde de daad bij het woord en nam mijn pik weer in haar mond. Als een volleerde hoer bijna, zoog ze met veel ervaring aan mijn pik, draaide rondjes met haar tong om mijn eikel en haar hand speelde zachtjes met mijn kale ballen. Ze bleef me met haar geile ogen aankijken en ik kon en wilde niet anders dan terug kijken en zag hoe ik hemels gepijpt werd.

Doordat Sanne mij zo aandachtig aan het verwennen was, had ze in eerste instantie niet door dat Wendy, die weer op adem was gekomen, naast haar was komen knielen. Aandachtig keek mijn liefje toe hoe ik door een vreemde vrouw gepijpt werd en ik las pure lust in haar ogen.
Sanne was zich nu wel bewust van de aanwezigheid van Wendy en draaide haar gezicht, met mijn pik nog in haar mond, naar Wendy en gaf haar een vette knipoog. Wendy boog zich naar Sanne toe en Sanne liet daarbij mijn pik uit haar mond glippen, waarna de twee vrouwen elkaar een hete tongzoen gaven.
Het was voor Wendy, voor zover ik wist, de eerste keer dat zij een andere vrouw zoende, maar ik kon zien en horen dat ze ervan genoot.

Ze begonnen na de zoen samen mijn pik te verwennen en ik kreunde toen ik twee geile gezichtjes met uitgestoken tong, mijn pik van onderaan de stam tot aan het topje van de eikel langzaam aflikten om bovenin hun tongen weer langs elkaar te laten glijden, waarbij deze keer mijn eikel gevangen zat in een geile tongzoen.
Beiden hadden hun ogen op mij gericht en dit was zo’n geil gezicht, dat ik mijn sperma al voelde borrelen in mijn ballen. Ik spande mijn been- en buikspieren aan en gaf mij over aan het geweldige gevoel van mijn orgasme. Wendy liet mijn pik los en bood hem helemaal aan Sanne aan, die gelijk mijn pik weer in haar mond nam en met op en neer gaande bewegingen van haar hoofd mij hielp om klaar te komen. Ik hijgde sneller, kreunde er ook bij en met schokkende heupen kondigde ik mijn orgasme aan en op dat moment nam Sanne mijn pik weer tot aan de wortel in haar mond en ik spoot mijn sperma direct haar keel in. Pas bij de derde of vierde straal schoof ze wat terug en liet de rest van mijn zaad haar mond in lopen om, zoals ze zelf zij, mijn zaad goed te kunnen proeven.

Sanne toonde ons haar gevulde mond en wij zagen hoe ze verlekkerd haar tong door mijn dikke witte pap liet kronkelen. Ze slikte een deel ervan met smaak door en bewoog toen naar Wendy, die haast automatisch haar mond opende voor een volgende tongzoen, maar nu eentje waarbij mijn zaad telkens van mond wisselde. In een lange tongzoen verdeelden ze mijn sperma, dat inmiddels een stuk dunner van consistentie was geworden door het speeksel van de beide vrouwen, en nadat het eerlijk was verdeeld slikten ze beiden tegelijk mijn zaad door en gaven elkaar nog een kusje, waarna ze beiden mijn pik heel sensueel begonnen schoon te likken. Mijn pik bleef daardoor stokstijf en ik genoot nu met gesloten ogen van de schoonmaakbehandeling.

“Mag ik van jou jouw vriendje neuken?” hoorde ik Sanne aan Wendy vragen en ik opende mijn ogen om haar reactie te zien. Heel even keek ze bedenkelijk, maar al snel likte Wendy langs haar lippen en met een dierlijk geile blik in haar groene ogen mij aankijkend, zei ze: “Ja, jij mag dat wel. Dat heb je inmiddels wel verdiend, maar ik wil ook wel een keer zien hoe Rob door iemand anders geneukt wordt.”

Aan mij werd niks gevraagd, niet dat ik bezwaar had hoor, en nadat de twee elkaar nog een kusje hadden gegeven, vroeg Sanne: “Wil je mij helpen liefje?”

Wendy knikte en ondersteunde Sanne, toen zij boven mij kwam hangen. Ze pakte mijn harde pik beet en streelde geil langs de schacht ervan, voordat ze hem omhoog stak en richtte op het openstaande kutje van Sanne.
Vanuit mijn liggende positie kon ik perfect zien hoe mijn pik langzaam werd opgeslokt door de rood opgezwollen schaamlippen van de vrouw en ik kreunde toen mijn pik in haar verrassend strak aanvoelende kutje gleed. Ondanks haar ruime 30 jaar en ondanks de grote lul van haar man, voelde ze bijna net zo strak als Wendy en ik genoot met volle teugen toen ik de hete natte en strakke schede binnen drong.

Eenmaal helemaal er in bleef Sanne kort op mijn schoot zitten en wrikte een beetje met haar bekken, waarbij ik het gevoel kreeg, dat ze een bankschroef aan het aanspannen was. Kreunend liet ik haar begaan, maar legde wel mijn handen op haar bovenbenen, waarbij ik langzaam richting haar bijna kale kutje liet glijden. Dat dunne kort getrimde streepje blond schaamhaar boven haar spleetje had een bijzondere aantrekkingskracht, want nu mijn pik niet meer binnen handbereik lag, was ook Wendy met haar hand onderzoekend naar dat plekje gegaan. Samen speelden we met de korte haartjes en Sanne liet duidelijk blijken wel gediend te zijn van deze strelingen.

Sanne begon nu langzaam op en neer te wippen en telkens als ze naar boven ging, kneep ze haar vaginale spieren samen en als zij naar beneden gleed, dan kantelde ze haar bekken iets. Hierdoor werden zowel mijn eikel als haar gevoelige interne plekjes maximaal verwend en ik kneep van genot in haar heupen.
Wendy was intussen al druk bezig met de strakke borsten van Sanne en speelde met haar vingers met de tepels, op dezelfde manier als zij het graag bij zichzelf had. Dit had zeker ook resultaten bij Sanne, want bij elk kneepje in de tepel voelde ik het ook in haar kutje. Met haar andere hand, speelde Wendy met haar eigen kutje en even later zag ik de twee elkaar weer zoenen, wat mijn geilheid alleen nog maar aanwakkerde.

Toch was het Sanne die als eerste klaar kwam en tijdens haar orgasme, vlogen haar eigen vingers razendsnel over haar klitje en ze kneep zo kneep zo erg met haar kutje, dat ik er zelf bijna van klaar kwam. Net op tijd ontspande ze weer en totaal bezweet keek ze mij geil aan en vroeg mij heftig hijgend of ik mijn benen op wilde trekken en onder mij wilde leggen. Daarna moest ik mijn armen om haar nek slaan en toen ik dat had gedaan. Liet ze zich plompverloren achterover vallen, waardoor ze op haar rug op de deken kwam te liggen en ik ging automatisch mee en zat nu op mijn knieën, met mijn pik nog steeds in haar kut.
Sanne legde haar benen over mijn schouders en riep dat ik haar nu erg hard moest neuken.

Ik zocht even naar de juiste plek voor mijn knieën en begon toen in een snel tempo in haar te pompen. Met mijn hoofd tussen haar enkels geklemd zag ik hoe Sanne haar borsten bijna beurs kneedde en uit haar vagina klonken heerlijke soppende geluiden, aangevuld met het geluid van twee ballen, die met elke stoot tegen haar kont kletsten.

“OH JAAAAHHHH!!!” riep Sanne geil uit. “Zo moet ik geneukt worden. Jezus man, wat stoot je hard en diep. Ga door…ga doorrrrrrrr!!! En jij daar,” kreunde ze naar Wendy, ”kom hier met die geile kut van je. Ik wil je beffen terwijl ik word klaar geneukt door die lekkere vent van je.”

Direct ging Wendy boven het gezicht van Sanne hangen, maar nog voor ze kon zakken, werd ze al naar beneden getrokken door de luid kreunende vrouw, die direct haar tong weer diep in het kutje van mijn meisje stak.

Weer bereikte Sanne een hoogtepunt en deze keer zoog ze daarbij zo krachtig op het nog steeds gevoelige kutje van Wendy, die daardoor ook weer klaar kwam en bij het zien van twee orgastisch bewegende en kreunende vrouwen, voelde ik het ook opkomen en met nog een tiental harde en diepe stoten, kwam ik ook ongenadig klaar en spoot krachtig mijn zaad diep in de knijpende kut van Sanne, die maar klaar leek te blijven komen door mijn stoten en het spuiten van mijn pik.

Volledig uitgeteld lag ik bovenop Sanne en ik zoende haar, waarbij ik genoot van de smaak van Wendy’s sappen op haar mond. Wendy kwam er ook bij en met zijn drieën lagen we heerlijk loom te zoenen en elkaar te strelen.

Helaas begon het intussen sterk af te koelen en het was inmiddels ook stikdonker geworden. Sanne pakte haar spullen weer bij elkaar en stopte deze in haar rugtasje. Ik zag daarbij dat ze haar volgespoten kut niet droog veegde en toen ze mij zag kijken zei ze: “Nee Rob, ik vind het heerlijk om vers sperma langs mijn benen te voelen druipen na de seks.”

“Maar,” zei ik nieuwsgierig, “toen je eerder naar ons toe kwam lopen, toen had je wel je kutje schoon gemaakt.”

“Natuurlijk schatje. “ ik kon jullie toch moeilijk het zaad van mijn kerel laten proeven.” Ze lachte daarbij en wij hadden gelijk door dat het allemaal een vooropgezet plan was, maar erg vonden we het zeker niet.

We bedankten haar voor alles en zij bedankte op haar beurt ons voor de heerlijke seks. Daarna zei ze: “Ik moet nu echt op zoek gaan naar die kerel van mij. Eens kijken of hij al op apegapen ligt. Of misschien jouw zusje wel. Zien we elkaar nog eens? Zou ik wel fijn en lekker vinden. Wij zijn hier nog een twee weken.”

“Wij nog drie.” Zei Wendy en ze streelde nog een keer langs de glibberige lipjes van Sanne. “En zeker dat wij elkaar nog gaan zien. Jij hebt namelijk nog een likbeurt van me tegoed.”

“Mmm…graag lekkertje. Kom me maar opzoeken in huisje 25 en neem dan ook die kanjer van je mee.”

We beloofden elkaar snel weer op te zoeken en hand in hand met Wendy keken we Sanne na, die heerlijk heupwiegend het pad opliep de duinenrij door, waarna ze weg was en ik mijn meisje stevig omhelsde en zoende. We veegden ons zo goed mogelijk schoon met de meegenomen handdoek en innig gearmd gingen wij op weg naar ons huisje, waar alles al donker en stil was.
Binnen in de woonkamer zagen we een paar lege glazen en een paar lege flessen wijn staan, maar ook een asbak met daarin een paar peuken, waarvan er een enkeling voorzien was van rode lippenstift, een kleur, die mijn tante graag op had.

“Kijk,” zei ik naar de asbak wijzend, “die ouwelui van ons roken gewoon. Zullen wij er ook nog eentje doen voor we gaan slapen?”

Wendy stemde er mee in en wij schonken ons snel een groot glas water in, waarna ik twee sigaretten uit het pakje pakte. Ik stak ze aan en gaf Wendy er een van. Ze kwam dicht tegen mij aan zitten en met mijn arm om haar heen, bespraken we zachtjes de geile avonturen op het strand en we waren het er beiden over eens dat we er super van genoten hadden en dat we dit zeker nog vaker zouden doen. Het was tot mijn verbazing Wendy die vroeg:

“Ben jij eigenlijk niet bang dat dit iets gaat veranderen tussen ons beiden?”

Ik gaf haar een kus en zei: “Nee, eigenlijk helemaal niet. Het was echt heerlijk en heel anders met Sanne, maar jij bent het meisje waar ik van houd en dat zal nooit veranderen.”

Met een traan van vreugde in haar gezicht omhelsde Wendy mij en al zoenend bewezen wij elkaar onze liefde voor elkaar en dat duurde tot wij de buitendeur open hoorden gaan en zagen Vivian bijna strompelend de bungalow binnen komen. Verbaasd keken wij elkaar aan en begonnen toen hartelijk te lachen. Daarbij greep Vivian haar buik beet en hikte: “Oh god, dit is te erg. Ik ben verdorie compleet uitgewoond door die hengst. Ik kan niet meer. Ik ga slapen. Morgen wil ik jullie verhaal horen.”

Grinnikend keken wij Vivian na, die echt moeite had om de ene stap voor de andere te zetten en daarna gingen wij ook naar onze slaapkamer om heerlijk tot diep in de ochtend te slapen.

De volgende ochtend troffen we Vivian alleen aan in de keuken. Mijn pa en tante waren de hort op en nadat ik voor Wendy en mij een grote kom koffie had ingeschonken, wilde Vivian alles van ons avontuur met Wendy weten. Met de beelden van ons geile avontuur nog vers in ons geheugen vertelden wij in alle details wat er gebeurd was op het strand en Wendy verhulde zelfs het feit niet dat zij door de andere vrouw zalig gebeft was. Vivian reageerde hier een beetje gereserveerd op, maar toen Wendy vertelde hoe ontzettend intens zij hierdoor klaar was gekomen, veranderde de blik van Vivian van gereserveerd naar geïnteresseerd.
Op haar beurt vertelde zij hoe zij met Ben naar hun huisje was gegaan en hoe zij op de meest geile manier in al haar gaten geneukt is geweest door die grote lul van hem. Zelfs haar kontje was aan de beurt geweest en met een rode blos vertelde ze dat dat in het begin wel erg pijnlijk was, maar dat ze er ondanks verschrikkelijk lekker door was klaar gekomen. Ze eindigde haar relaas met de woorden dat zij met Ben wel tien keer was klaar gekomen.

“Wie is hier tien keer klaar gekomen?” hoorden we mijn pa vragen en toen wij omkeken zagen we mijn pa en tante met hun armen om elkaar heen in de deuropening naar ons staan luisteren en aan de glimlach te zien, vonden ze het maar wat interessant. Tante kwam de keuken binnen gelopen en gaf ons allemaal een dikke kus op de mond en mijn vader volgde het voorbeeld, waarbij ook ik van hem een kus kreeg, iets dat al heel lang geleden was, maar niet perse onaangenaam was. Bij Vivian bleven zijn lippen net wat langer op haar lippen rusten, waarbij ze een licht kreuntje liet horen en aan haar opstijvende tepels te zien, vond ze het wel erg lekker. Mijn vader ook, want ook bij hem waren kleine signalen van een opkomende opwinding te bespeuren. Dit werd versneld erger, toen Vivian zonder schaamte als antwoord op zijn vraag reageerde: “Nou Larry, dat was ik. Ik ben gisteren verschrikkelijk lekker uitgewoond door een wat oudere man, ongeveer van jouw leeftijd, al zal hij iets jonger geweest zijn, die me met zijn enorme lul alle hoeken van zijn huisje heeft laten zien. Mijn kutje is er nog beurs van.”

Ik zag mijn vader zijn lul in volle glorie opstijven en ik herinnerde mij opeens weer het gesprek tussen mijn vader en mijn tante, onderweg hier naar toe, over de belangstelling van Vivian naar mijn vader. Met de woorden dat ik dit pornografische verhaal al gehoord had, stond ik op en wenkte Wendy om met mij mee te gaan. Buiten het huisje vroeg zij verbaasd aan mij waarom ik zo plotseling weg wilde en ik vertelde haar het verhaal van de belangstelling van haar zus in mijn vader en wat hun moeder daarop voorgesteld had. Grinnikend liep Wendy naast mij en begon hardop te fantaseren hoe er in ons huis op dat moment wellicht door drie mensen aan heftige seks werd gedaan. Ik vroeg haar op te houden met fantaseren, want mijn pik stond bij haar woorden alweer recht omhoog en ik voelde mij nogal opgelaten met mijn duidelijke erectie zo midden in het park.

We hadden eigenlijk geen doel en liepen maar een beetje rond in de hoop op wat vertier en gezelligheid en zodoende kwamen eerst bij het volleybalveld, maar daar waren alleen enkele bejaarden aan het badmintonnen. Ook bij de feestzaal was er niets te beleven en via een ruime omweg kwamen we bij een laantje, die we nog niet eerder belopen hadden. Vlak voor onze neus zagen we een auto met Nederlands kenteken een pad uitrijden en met een paar kleine stoten op zijn toeter groette Ben ons in het voorbij rijden, waarop wij hartelijk naar hem zwaaiden.
Van achter een hoge heg kwam opeens Sanne tevoorschijn, die nieuwsgierig kwam kijken naar wie er getoeterd werd en ze gaf een klein kreetje van vreugde toen ze Wendy en mij zag lopen. Ze kwam de tien meter op ons afrennen en ik genoot van het gezicht van haar stuiterende borsten. Mijn genot werd nog groter toen zij ons in haar armen nam en ons knuffelde, waarbij zij maar bleef herhalen dat zij blij was om ons te zien.

Er kwam helaas een gezin om de hoek zetten en Sanne nam ons snel mee naar haar tuin, welke net de onze slim was aangelegd, zodat je al snel uit het zicht van nieuwsgierige blikken was. Wendy kreeg als eerste een speciale groet, die eruit bestond dat zij een lange tongzoen kreeg van Sanne en dat deze met haar hand tussen de benen van mijn nicht verdween. Wendy beantwoordde de groet zonder te aarzelen en ik keek met een snoeiharde pik naar de twee vrijende en zoenende vrouwen.
Daarna was ik aan de beurt en ik voelde Sanne haar tong mijn mond binnen dringen en haar vingers zich om mijn erectie vouwen. Al zoenend trok ze mij geil af en ik voelde met trillende vingers tussen haar inmiddels natte schaamlippen.

“Wat heerlijk dat jullie er zijn schatje.” Zei Sanne oprecht nadat we na de begroeting op de gereed staande luie stoelen in de tuin zijn gaan zitten. “Komen jullie voor ons? Ben is anders net weg naar een dus museum hier in de buurt. Die verwacht ik niet voor het avondeten terug. Is Vivian niet mee gekomen? Jammer, die had ik ook wel eens willen uitproberen. Hebben jullie ook zo lekker geslapen vannacht? Ik wel hoor. Jullie hebben mij dan ook zo lekker verwend gisteren.”

Lachend hoorde ik het geratel aan en Wendy legde uit dat zij hier, weliswaar met geluk, maar toch per ongeluk waren terecht gekomen. Ze vertelde ook dat Vivian nog in het huisje was en op dit moment nog aan onze ouders aan het vertellen was over de seksuele escapades van de vorige dag en met een beetje geluk al aan het neuken was. Sanne keek verbaasd en vroeg:

“Je hebt het over jullie ouders… zijn jullie soms familie van elkaar?”

Wendy kreeg een superrode blos op haar gezicht omdat zij zich in haar enthousiasme versproken had, maar Sanne zei gelijk erop: “Geeft niks hoor. Ik ben zelf door mijn broer ontmaagd en heb het nog jaren met hem gedaan. Met mijn zusje ook overigens. Die was ook al zo geil. Wat zijn jullie van elkaar?”

“Neef en nicht.” Zei ik. “Vivian is ook mijn nicht en hun moeder was de zus van mijn moeder, maar die is vertrokken met een andere vent. Nu hebben mijn vader en hun moeder ook wat met elkaar.”

“Ja,” lachte Wendy weer bijgekomen van de schrik. “Die hebben al een paar jaar wat met elkaar. Hebben ze mooi voor ons verborgen gehouden, die stiekemerds.”

“Geweldig. Eén groot gelukkig gezin dus. En jouw zus doet het dus met jouw pa?”

Ik vertelde dat ik wist dat Vivian hield van oudere mannen en dat zij een oogje had op mijn vader. Ook vertelde ik dat mijn tante hem toestemming had gegeven om, als het ervan kwam, het een keer met Vivian te doen en misschien gebeurde dat dan op dat moment wel. Sanne reageerde door te kreunen en ze voelde langs haar schaamlipjes. “Mmm…geil idee zeg. Zou ik best willen zien. Jullie niet?”

Wij haalden onze schouders op en zeiden dat wij er niet zo happig op waren om onze ouders aan seks te zien doen en Sanne begreep dit ook wel, ook al zei ze samenzweerderig dat dit misschien nog wel eens zou veranderen, waarop wij weer onze schouders ophaalden. Sanne ging er verder niet op in en vroeg of wij wat wilden drinken.

“Wat heb je allemaal?” vroeg ik.

“Eens kijken…. Bier en wijn staat koud. Net als cola en sinas. En ik heb ook nog een kletsnat kutje, maar die staat heet. Zeg het maar.”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Nicht Wendy - 7


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 520x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.3
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 26800x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 29518x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8397x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 35579x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9591x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 9908x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30556x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7582x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12747x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 29780x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 22849x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20181x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12496x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12329x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net