Opwindend.Net
Datum: 13-09-2018
Stemmen: 70x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 22421x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Ann - Een MILFF
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Ann had genoten van de behandeling die Rob haar gaf. Een langdurig voorspel waar ze beiden veel plezier aan beleefden. Lome reggae music deed Ann om hem heen dansen, haar benen showend en haar borsten uitdagend voelend met een wat open mond de lippen af en toe likkend. Ondertussen genoot ze dan van de rustig dansende jongen, in zijn goed gevulde broek en zo heerlijk lang, die zijn schoenen en t-shirt al had uitgetrokken, zijn bovenlijf aan haar tonend waar ze zo van genoot. Ann liet haar jurkje van zich afglijden zodat haar figuur geheel in beeld kwam. Ze deed zich "in de aanbieding" zoals ze dat noemde. Strakke sexy lingerie, de BH de borsten mooi steunend, kousen met sjarretel en hakken - helemaal de verleidelijke vrouw.

Een heerlijke vrouw denkt hij, stapt op haar af en gaat haar langzaam maar zeker klaarmaken. Ze voelt zijn handen op haar heupen en dat hij haar tegen zich aandrukt, waarvan ze geniet omdat zijn harde geslacht nu tegen haar lijf drukt. Veelbelovend. Hij trekt haar BH uit en ze sluit de ogen en laat hem helemaal zijn gang gaan terwijl haar geilheid groeit. Hij betast haar kleine borsten zachtjes, zoals ze het graag heeft. Ann voelt kleine kusjes op haar ogen, mond en wangen haar borsten en tepels. Van die kusjes kan ze eigenlijk nooit genoeg krijgen. Ze grijpt zijn hoofd brengt dat naar haar mond en kust hem met een open, warme mond en zuigt zijn tong. Ze wordt met gelijke munt terugbetaald.
Ondertussen gaan de handen van Rob over haar hele lijf en dat voelt met name in de schaamstreek fantasties. Wat druk op de venusheuvel doet Ann kreunen van genoegen.
Ze voelt hoe de mond van Rob haar vulva gaat eten door het broekje heen en hoe ze speels wordt gebeten en hard aan de klit wordt gezogen. Ze kent hun ritueeel. Ze stapt nu terug en trekt haar sjarretel, broekje en kousen uit. Hij zijn broeken en nu staan ze daar beiden naakt en gereed voor elkaar, elk te genieten van de ander.
Ann is bloedgeil en stapt op hem af, drukt zich tegen hem aan en kijkt op tegen die lange gozer. Met haar handen om zijn nek trekt ze zich zo op dat haar kut zijn harde pik raakt. Haar schaamlippen wijken wat en ze laat de pik binnen, hierbij geholpen door haar vocht.
Dan slaat ze haar benen om zijn middel en begraaft zich bijna in zijn heerlijke sterke lijf spinnend van tevredenheid. Nu kan ze hem berijden, zo zalig is dat. Ze blijven een tijdje zo staan, genietend van de aanrakingen en spanning die dit oproept.
Rob heeft haar goed vast en geniet van de warme omhelzing van zijn minnares. Haar langzame bewegingen doen haar rillen voelt hij terwijl ook haar vochtproduktie toeneemt. De bijna gloeiende omhelzing van zijn pik zet hem in vuur en vlam. Hij loopt met haar naar het bed en legt hen zo in elkaar geslingerd op het bed. Nu legt hij boven, grijpt Ann bij de billen en gaat haar hard neuken.
Ann voelt hem gaan en wordt geraakt waar ze geraakt wil worden en kan zich niet langer stil houden. Schorre geile kreten komen uit haar diepe binnenste en ze voelt hoe de spieren in haar onderbuik zich gaan samentrekken - ik ga komen jong, zo heftig komen jong roept ze hard en een warme harde straal verlaat haar - een volledig lichamelijke orgasme, een squirt die minutenlang genietend natrillen veroorzaakt terwijl ze wordt vastgehouden door haar minnaar. Dan gaat Rob ook door en komt haar hard nemend, schreeuwend klaar.
Ze kust hem nu zachtjes oh lieve jongen fluisterend.

Na de beurt en het orgasme loopt Rob even naar het toilet en is Ann wat op een bank gekropen. De voeten in hakken en de benen - wat voor benen - wijd geven zicht op haar nadruipende vrouwelijkheid. De opstaande linkerdij wijst de weg naar de heerlijke borstpartij en de hals waarop het hoofd met de wat open nog nahijgende mond, nog gesloten nadromende ogen en door de escapdes verwilderde donkere krullenbos.Met haar handen trekt ze haar slipje, dat ze de hele tijd als wanhopig vast had gehouden, bijna kapot, alsof ze daar nog wat energie uit wil persen. Zo uitgeput voelde ze zich wel vaker als de jonge minnaar haar een urenlange behandeling heeft gegeven. In haar gedachten is het vaak "heerlijk maar uitputtend" al die energie.
-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Sedert de zomervakantie had Rob (18) een innige relatie met zijn tante Ann (35). Zie het voorafgaande in het Strand Vakantie verhaal van 3 augustus jl Te vinden via mijn Profiel pagina..


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Pap, Vond Mama... - 2Door: Zorro
Gelezen: 7936x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter
22-04
8.9
:: VerjaardagsfeestjeDoor: Fiona
Gelezen: 28732x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Vrienden Van Familie, Vader, Dochter, Ontmaagding, Tiener, Pijpen, Neuken
19-04
8.6
:: Pap, Vond Mama... - 1Door: Zorro
Gelezen: 32802x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-04
8.8
:: Stille Wateren... - 14Door: CT69
Gelezen: 8630x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oom, Nicht
18-04
8.9
:: Moeders, Zo Kan...Door: Rudolf
Gelezen: 36623x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
18-04
9.1
:: Verwisseld Met Miriam - 7.1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9757x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
16-04
8.5
:: Nooit Verwacht - 6Door: Sharif
Gelezen: 10004x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.5
:: MarloesDoor: Mike1970
Gelezen: 30930x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Borsten, Van Eerste Keer Naar Hoer
15-04
8.9
:: Verwisseld met Drielingen... - 6.8Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7667x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-04
8.8
:: Nooit Verwacht - 5Door: Sharif
Gelezen: 12828x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.9
:: Mijn Lieve DochterDoor: Zorro
Gelezen: 30103x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags:
13-04
8.8
:: Zwangere Moeder En...Door: Jan329
Gelezen: 23063x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-04
8.1
:: Nooit Verwacht - 4Door: Sharif
Gelezen: 20242x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.9
:: Dit Wil Ze Meer Doen Met OpaDoor: Hottie
Gelezen: 12667x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-04
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 13Door: Borrie70
Gelezen: 12398x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-04
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net