Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Spreekbeurt - 14

x x Onverwacht bezoek x x

Er werd op een avond aan de deur gebeld, en Ilse deed open. Ze kwam na een paar minuten weer terug. “Pap er staat een vrouw aan de deur die zegt dat ze je kent. Ze wil je even spreken.“ Ik liep naar voren mer de gedachte wat ís er nu weer aan de hand. Ik herkende haar gelijk en kreeg gelijk de schrik van m’n leven. "Gina!,“ zei ik verbaasd. “Dat is lang geleden, wat kan ik voor je doen?“

Gina is mijn ex vrouw, die ons jaren geleden in de steek heeft gelaten toen ze kennis had gemaakt met een andere vrouw. Ik weet het nog goed. Ilse vierde die dag haar vierde verjaardag. Ze was hals overkop vetrokken. Smoorverliefd was ze geworden op die vriendin die ze al een tijdje kende. Zonder dat ik het wist bleek dat dit later zonder dat ik het gemerkt had, al een tijdje aan de gang te zijn. Het was zelfs zo erg dat ze niets meer met mij of haar dochter wat te maken wilde hebben.

Ze had geen eens de moeite genomen om in de tijd die inmiddels vertreken was, een briefje te sturen met de vraag hoe het met haar Ilse was.

Het leek wel of ze een nieuw leven was begonnen en zich totaal niet intresseerde voor de dingen die daarvoor gebeurt waren.

Gina zag eruit of ze nauwelijks ouder was geworden.

Zo te zien, had ze nog steeds een mooi figuur en nog net zo knap als toen ze weg was gegaan. Een zekere weemoed aan onze relatie maakte zich even meester van me. Ik had altijd veel van haar gehouden en toen ze weg ging had ik daar dan ook veel last van gehad.

Heel even passeerde me de herrineringen uit die tijd. De tijd dat ik in het begin alleen was met Ilse. Het was een goede tijd geweest maar ook moeilijk. Het was voor ons allebei niet eenvoudig geweest. Voor mij niet en ook niet voor Ilse die haar moeder toch wel gemist had, maar nu naar het leek, haar totaal vergeten was.

“Kan ik wat voor je doen?“ vroeg ik. Ik maakt me breed in de voordeur, en nam een houding aan van, 'ik heb liever niet dat je na al die jaren dat je niets van jezelf hebt laten horen hier nog binnen komt.’ Ik vocht op dat moment eigenlijk met mezelf tegen een hernieuwde kennismaking.

“Ik wil je graag even spreken als dat kan,“ zei ze. “Ligt eraan over wat,“ zei ik tegen haar. “Mag het binnen? Dit niet iets voor aan de deur.“

Met een beetje tegenzin en niet echt benieuwd naar haar verhaal, liet ik ze binnen komen.

Ik begreep ook wel dat waarschijnlijk de reden was, dat ze haar dochter een keer wilde zien. Ilse zat aan tafel en keek naar de vreemde vrouw die binnen kwam. Ze herkende ze echt niet zo te zien.

Gina ging op de bank zitten en keek nieuwsgierig naar Ilse. Ik zag toch wel enige gelijkenis tussen haar en mijn dochter.

“Mag ik je even voorstellen Ilse? Dit is je moeder,“ zei ik tegen haar. Ilse keek geschokt naar Gina. “Mijn moeder? Huh? Ik wist niet eens dat ik die had.“ Ze stond op en gaf haar een hand. “Ik ben Ilse,“ zei ze met een koude toon.

Ik zag aan het gezicht van Ilse dat ze totaal niet geïnteresseerd was in een familie reunie die bol stond van emotie’s. Ilse was nou niet echt van plan om huilend in de armen van haar moeder te vallen om te vertellen dat ze haar zo gemist had, geloof ik.

Gina schraapte haar keel. “Ik weet niet wat ik zeggen moet tegen jullie,“ zei ze. “Woorden zoals het spijt me dat ik weg ben gegaan, en dat ik je hele jeugd heb gemist hebben geen enkele nut, denk ik. Het is al erg genoeg dat ik jullie in de steek heb gelaten. Dat praat ik nooit meer goed.“

“Mmm ja, daar heb je groot gelijk in,“ zei ik tegen haar. "Ik ben blij dat je dat zelf ook in ziet.“ Het klonk misschien wel hard maar zo was het nu eenmaal. Ze keek naar Ilse. “Je bent een mooi meisje geworden Ilse. Ik zie dat vader goed voor je gezorgd heeft.“ “Ja zonder mama,“ zei Ilse. “Maar geen zorgen hoor. We hebben elkaar. Mijn papa en ik.“ Ik glimlachte naar Ilse die me een knipoog gaf.

“Wat kunnen we voor je doen?“ Eigenlijk stelde ik de vraag verkeerd. Ik had beter kunnen vragen wat kom je doen. “In de eerste plaats kwam ik kijken hoe het met jullie was Frank. ten slotte ben ik toch de moeder van Ilse. Ik geloof dat ik daar ondanks alles toch een beetje recht op heb.“ “Nou mam met mij gaat het goed hoor,“ zei Ilse. “Pap ik ga naar boven hoor. Ik heb nog een heleboel huiswerk te maken. Daaaag!!“ Ze stond resoluut op en liep de kamer uit. Gina keek haar met een ongelukkige blik na. “Je moet het je dochter maar niet kwalijk nemen hoor,“ zei ik tegen haar. “Ik denk dat ze de schok dat jj hier op eens op komt dagen nog even moet verwerken. Ze is nog jong.“

Gina knikte. “Je kan je, je zeker wel voorstellen dat we dit totaal niet verwacht hebben dat jij zo opeens komt opdagen.“ “Ja snap ik. Ik had ook niet verwacht dat jullie stonden te springen om me weer te zien.“ “Hoe is het met je vrouw?“ vroeg ik. “Die is zeker al een jaar of tien geleden bij me weg. Dat werkte niet zoals we allebei gedacht hadden. Jij? Heb jij al een andere vrouw gehad?“ “Nee, sinds jij weg bent gegaan heb ik al mijn energie gebruikt om Ilse op te voeden. Ik had dan ook totaal geen interesse in een ander. De teleurstelling dat het met ons mis was gegaan was zo groot dat ik me niet meer aan een andere relatie gwaagd heb.“

Ik keek haar aan. In de tijd dat Gina bij me was had ik toch ook wel goede herinneringen. Vooral ons sexleven was toen zeer turbulent te noemen. Dat geile gedrag van Ilse had ze niet van een vreemde.

“Hoe komt het dat het niet werkte met je vriendin?“ Gina glimlachte even. “Niet kwaad worden als ik het zeg, maar ik miste toch wel de seks die wij met elkaar hadden toen ik een tijdje bij haar was. Ook de manier waarop wij van elkaar hielden. Eerlijk gezegd had ik nooit weg moeten gaan. Het is grootste vergissing die ik ooit in mijn leven begaan heb.“

Ik zag aan haar gezicht dat de spijt die ze er van had gemeend was.

“Ik heb het ook gemist eerlijk gezegd,“ zei ik. “We hebben toch altijd ook wel plezier gehad, en geweldig met elkaar geveeen toen we nog alleen waren, en in het begin dat Ilse geboren was of niet soms? Ik hield ook heel veel van je... God ja, weet je nog,“ glimlacht ik. “Als ik daar nog aan denk! Weet je nog die nacht in de duinen nadat we naar die sexfilm waren gegaan in de bios? Jij trok me zo aan mijn stijve pik over het strand! Dat we toen niet betrapt zijn snap ik nog niet!!“ “Mmmm ja dat weet ik nog heel goed. Jij kon ook je handen niet uit mijn slipje houden. Je vingerde me klaar terwijl ik naast je liep!!

Ik zie trouwens ook dat die oude leunstoel hier ook nog steeds staat. Wat heb je me daar altijd heerlijk in geneukt als we zo vreselijk geil waren. Volgens mij is Ilse daar nog in verwekt.“ “Dat zou best wel eens kunnen,“ zei ik.

Ik kreeg gelijk al weer een stijve als ik er aan dacht hoe diep ik haar kut vol geduwd had in die stoel.“ Gina legde nu een hand op mijn been. Er trok een rilling door me heen toen ze dat deed.

Dat had ik totaal niet verwacht. Eerlijk gezegd zat ik hier toch niet op te wachten ook.

Ik wist niet wat ze van plan was, maar om haar afwezigheid zo goed te komen maken leek me nu niet de beste manier. Op dat moment voelde ik ook niet echt de behoefte om alles te vergeven en te vergeten. Ze merkte ook wel aan me dat het niet zo werkte, en trok haar hand weer terug.

“Dus jij hebt nooit een andere vrouw gehad na mij?“ Ik schudde van 'nee.’ Ik ging haar natuurlijk niet uitleggen dat ik het met Ilse deed en met onze gezamelijke vriendin Kimmie en dat we pas een super geile vakantie met Irma achter de rug had. Dat kon ze beter niet weten. Gina stond op. “Ik moet gaan. Het was leuk om je weer eens te zien Frank. Mag ik nog eens een keertje terug komen? Misschien dat Ilse dan wat vriendelijker is.“

Ze sloeg onverwacht haar armen om me heen en gaf me spontaan een kus op mijn mond. Gina keek me aan en zei; “Ik heb jullie echt heel erg gemist. En voor wat het waard is, het spijt me heel erg voor wat er vroeger gebeurt is en wat we met z’n drieën gemist hebben.“

Ik liet haar uit en riep naar boven tegen Ilse dat haar meoder weg was...

Mijn schatje kwam opgewonden naar beneden gelopen. “Ik ga haar jou niet van me af laten pakken hoor papa,“ zei ze.

Ze trok haar broekje uit en kwam in haar blote kontje naar me toe gelopen. Blijkbaar had ze stiekem het gsprek gevolgd en ging in de leunstoel zitten. Ilse legde haar benen op de leunigen en bleef zo zitten. “Wat zij kan kan ik ook pap. Zie je dat?“ Ilse trok met haar vingers haar schaamlipjes uit elkaar en keek me aan. “Kom pap doe maar met mij wat je ook met haar hebt gedaan.“

Ik ging op mijn knieën voor haar zitten. “Ik hou van je lieverd,“ zei ik en drukte mijn mond tegen haar mooie gleufje aan. Zachtjes begon ik haar warme gladde kutje te tongen.

“Ooooh jaaa papa doe het met me,“ kreunde Ilse. “Je mag het nooit met ieamnd anders meer doen. Alleen met mij. Dit is zo heerlijk!!“ Mijn dochter draaide geil met haar kontje in de stoel. Ik moest de grootste moeite doen om mijn gezicht tegen haar natte gleufje gedrukt te houden. Ze deed altijd zoveel haar best om haar moeder te vervangen. Mijn geile Ilse kwam wild schokkend klaar op mijn tong.

Ik keek naar haar terwijl ze hijgend in de stoel lag. “Ooooh pap jij bent de beste,“ kreunde ze nog na van haar orgasme. “Kom duw je pik in mijn kut. Ik wil je diep in me voelen.“

Ik knoopte mijn broek open en trok mijn pik eruit. Mijn paal was knetterhard geworden.

Ilse haar schaamlipjes stonden wat uit elkaar, klaar om me te ontvangen in haar zachte weke grotje. Ik begon haar langzaam te neuken in de stoel, zoals ik Ilse haar moeder lang geleden had gedaan. Dit voelde eerlijk gezegd veel en veel beter.

We kreunden allebei van genot. Ik kuste Ilse haar tietjes die ze bloot had gemaakt door haar truitje snel omhoog te trekken.

“Ooooh pap wat heb je toch een heerlijke lul. Stoot me voool!!“ Ilse gaf een gilletje toen ze klaarkwam op mijn pik die ik steeds sneller in haar duwde. Ik voelde haar kutje krampachtig samentrekken rond mijn harde lul. Dit was genoeg voor mij, om met een schreeuw haar heerlijke nauwe jonge gleufje vol te spuiten. Er was niemand die zo van mijn pik hield als mijn eigen Ilse.

x x x x x

Ik was even boven toen er aan de deur gebeld werd. Toen ik open deed zag ik dat Gina er weer was. Ze had blijkbaar de moed om een hernieuwde kennismaking nog niet op te geven. Ze zag er nu wat uitdagender gekleed uit als de keer voor toen ze hier voor het eerst was.

Ik liet haar binnen niet wetende dat Ilse in haar blote kontje op de bank zat, dat deed ze wel vaker als we allleen waren. Haar favoriete dildo lag naast haar omdat die het meest op mijn stijve pik leek. Gina keek haar verbaasd aan, Ilse niet minder omdat ze zo overvallen werd met het onverwachte bezoek van haar moeder.

Ze wilde opstaan maar Gina hield haar tegen. “Laat me je niet storen meisje,“ zei ze en ze ging naast haar zitten. “Vind je vader het niet vreemd dat je geen broekje aan hebt?“ vroeg ze. Ilse schudde met haar hoofd. “Dat doe ik wel vaker. Ik vind het fijn om zo te zitten zonder broekje aan. Papa vind het niet erg. Hij is het wel gewend dat ik dat doe.“

Gina glimlachte. “Doe je het ook met haar,“ vroeg ze aan me. “Ilse lijkt me er al oud genoeg voor. Vandaar dat je geen andere vrouw hebt genomen. Je hebt je dochter!“

Mijn dochter antwoordde voor ik iets zeggen kon. “Als we zin hebben,“ zei ze. “Ik hou van papa, en ik vind het heerlijk om met zijn pik te spelen, of met deze,“ en ze liet haar dildo aan Gina zien.

Ik keek mijn dochter boos aan. Dit had ik eigenlijk wel verborgen willen houden voor mijn ex vrouw. “Kijk maar, mijn kutje is er groot genoeg voor,“ vertelde Ilse verder.

Ze opende haar benen en liet haar spleetje aan Gina zien. “Ik slik ook wel eens zijn sperma in. Het smaakt heerlijk!“

Gina knikte. “Dat weet ik,“ zei ze. “Ik heriner me de smaak nog wel. Je bent mooi Ilse. Je spleetje ziet er prachtig uit. Het lijkt sprekend op dat van mij toen ik nog net zo jong was als jij nu bent. Ik kan nu wel begrijpen dat je papa het lekker vind om daar aan te zitten.

Mag ik eens aan je voelen?“

Ze streelde even het kutje van Ilse. Met haar vingers wreef ze even over de strakke schaamlipjes van haar dochter, en duwde een vinger in haar. Ilse kon een kreuntje niet onderdrukken toen ze voelde dat ze aangeraakt werd door haar moeder

“Kom Frank mag ik je lul nog eens zien?“ vroeg ze toen. Ilse keek me een beetje jaloers aan. Ik herrinerde me de laatste keer toen ze me in de stoel vertelde dat zij alleen nog maar met mijn lul wilde spelen, en ik had haar gezegd dat zij de enigste was wiens kutje ik nog zou verwennen. Zo te zien hielden we ons geen van beiden aan ons woord.

Ik keek Ilse aan die naar mij knikte, zo te zien vond ze het toch goed. Ik trok niet met tegenzin mijn broek uit. Mijn pik was stijf geworden ondanks de onthulling die Ilse had gedaan. Mijn ex wist nu toch alles wat ik met onze dochter deed.

Gina zei niets maar nam hem gelijk in haar hand. Ze kneep er zachtjes in. “Hij is nog net zo mooi als toen,“ zei ze. Gina stond op en kleedde zich ongevraagd uit. Ik zag dat ze een mooi streepje op haar venusheuvel had.

Ilse keek naar haar moeder en wreef nu over haar eigen kutje. Ik zag dat het haar best wel opwond om haar moeder zo te zien. Gina nam mijn stijve weer in haar hand en knielde voor me. Ze nam mijn lul in haar mond en begon me af te zuigen. Gulzig slurpte ze mijn pik diep in haar mond. Gina was het nog niet verleerd. Zij kon hem als één van de weinige helemaal in haar mond nemen, tot mijn ballen aan toe. Ilse zat met verbazing toe te kijken. Ik kon er niks aan doen. Dit was zo geil dat ik bijna klaarkwam. Gina liet me net op tijd los. Ze ging naast Ilse op de bank zitten en sloeg een arm om haar heen.

“Vind jij het goed dat papa me neukt Ilse voor een keertje? Ik wil hem nog wel eens in mijn kut voelen als jij het goed vind.“ Ilse knikte. “Is goed mam. Voor deze keer. Doe maar papa.“

Gina glinmlachte naar mij en ging onderuit zitten op de bank. “Kom Frank. Neuk me.

Je hoort het onze dochter vind het goed.“

Ik ging voor haar zitten en duwde mijn pik in haar natte kut. Gina had het lang niet meer gedaan. Voor haar was het ook een tijd geleden dat ze een pik in haar spleet had gehad.

Ik boorde mijn stijve lul ruw in haar kut en begon haar diep te neuken. Gina kreunde hard. Ze liet het goed horen dat ze lang niet geneukt was.

Ilse keek niet werkeloos toe. Ze kneep hard in de tieten van haar moeder en trok aan haar stijve tepels.

“Kom maar mam. Kom klaar op papa zijn grote stijve pik.“

Ik zag dat Ilse nu haar dildo in haar kutje had gestopt en hem, terwijl ze opgewonden naar ons keek, de vleeskleurige staaf in haar kutje heen en weer bewoog.

Het duurde dan ook niet lang voor ik en mijn ex klaarkwamen.

Gina kreeg intens schokkend haar hoogtepunt op mijn stijve pik. Hijgend kuste ze Ilse die ook kreunend naast haar zat, terwijl ik mijn zaad in haar loste.

x x x x x

“Hoe moet dat nou verder pap,“ vroeg Ilse aan mij toen Gina weer weg was. Ik streelde haar gezicht en gaf haar een kus. “Wees maar niet ongerust. Ik laat je moeder niet tussen ons komen. Er veranderd helemaal niets. Het word nooit meer als vroeger tussen je moeder en mij. Jij blijft de beste. Daar veranderd zelfs je moeder niks aan. Kom laat me je mooie kutje maar eens klaarlikken lieve schat... Dan zal ik je nog eens heerlijk neuken als je klaargekomen bent“

Ik meende het ook echt wat ik tegen mijn mooie lieve dochter zei...

x x Z x x

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Spreekbeurt - Iram - 16

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4861x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8482x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4243x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11729x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15952x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23006x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17585x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15156x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19774x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7611x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10124x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4357x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8036x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18105x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!