Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Spreekbeurt - 15

Irma zat op haar kamertje achter haar boeken zoals vanouds. Ze was naar boven gestuurd door haar moeder om te studeren. Irma moest wel. Haar moeder was alleen maar tevreden over haar als ze de beste van de klas was. Minder telde niet.

Weemoedig dacht ze aan de vakantie die ze bij Ilse en mij had doorgebracht. Als ze er aan terug dacht kreeg ze gelijk een nat kutje.

Ze pakte haar vibrator die ze van Kimmie had gekregen, en duwde hem in haar slipje tegen haar kutje aan. Ze nam haar kussen om het geluid te dempen en liet de staaf zachtjes tegen haar spleetje trillen. Met haar hand voor haar mond, om maar niet te hard te kreunen voor als ze klaar zou komen, lag ze op haar bed te genieten van het getril dat door haar gleufje trok.

Sinds ze thuis was gekomen had ze al een paar keer haar vader geobserveerd. Eigenlijk wilde ze dat het hetzelfde was als wat ik met Ilse had. Ze dacht na en vroeg zich af of haar vader wel teveden was over haar moeder. Als ze naar bed gingen hoorde ze hun nooit. Dat terwijl, haar slaapkamer naast die van haar ouders was. Irma vroeg zich ook af of ze het bed eigenlijk ook wel deelde om de liefde te bedrijven. Volgens haar sliepen ze er alleen maar in.

Zou mijn pa soms wat te kort gedaan worden? vroeg ze zich af.

Toen ze beneden kwam na het maken van haar huiswerk zat haar vader alleen naar de tv te kijken, haar moeder was al naar bed gegaan. Ze klaagde al een paar dagen over hoofdpijn, en die vervelende migraine leek steeds maar niet weg te gaan.

Irma schonk zich iets te drinken in en ging naast haar vader zitten. Ze had omdat ze toch zo ging slapen, haar nachtjapon al aangetrokken.

“Hoe gaat het pap?“ vroeg ze aan hem. “Goed,“ zei hij kort. Zo te zien had pa niet echt veel zin om te praten. Meestal was hij nogal kort van stof.

Hun aandacht werd nu getrokken door een programma op tv. Er was een reporter die op straat willekeurige mensen aansprak met de vraag wanneer ze het voor het laastst gedaan hadden. Het leverde wel wat hilarische reacties op bij de ondervraagde.

Irma keek naar haar vader. Eigenlijk durfde ze het niet te vragen want dat soort dingen daar spraken ze hier in huis niet over, toch waagde ze het erop.

“Wanneer hebben jullie het gedaan voor het laatst pap?“ vroeg ze aan hem. Haar vader keek haar verrast aan. Irma had op z’n minst een snerende opmerking verwacht maar het viel wel mee. Hij bleef vrij rustig tot haar verbazing toen hij begon te praten.

“Het is al heel lang geleden meisje. Je moeder is niet zo van de seks. Ik denk dat het zeker al een maand geleden is. Zelfs daarvoor. Het word steeds minder.“

Irma zag het gezicht van haar vader betrekken. “Goh dat is ook niet leuk voor jou pap, Doe je het dan bij jezelf?“

Het was er uit voor ze het wist. Ze schrok er zelf een beetje van dat ze die vraag stelde.

Harm keek zijn dochter aan. Waar ging dit over, dacht hij. Maar ze was oud genoeg om te weten dat wat hij vertelde, over hem en zijn vrouw ging. En Irma was ook oud genoeg om te weten dat een man bepaalde behoeftes had.

“Eerlijk gezegd gaat dat jou niks aan lieverd, maar... eerlijk gezegd. Ja, ik trek mezelf wel eens af als ik het niet meer houden kan.“ Dat hij dat voornamelijk deed als hij aan zijn enigste mooie dochtertje dacht vertelde hij er maar niet bij. \\\"Ik moet toch wat.“

Hij staarde naar de tv, en toen naar Irma. “En jij? Heb jij al verkering?“ Irma schudde met haar hoofd. “Dat mag toch niet van jullie? Ik moet eerst studeren van mam. Dan is er pas tijd voor jongens.“ “Speel je dán met jezelf?“ Irma glimlachte. Nu had hij haar tuk.

Ze gaf eerlijk antwoord. “Ja pap, maar vertel het niet tegen mam hé. Ik doe het regelmatig dan wrijf ik over mijn kutje tot de jeuk in mijn buikje over is. Dan kan ik me beter concentreren op mijn huiswerk.“ Ze keek naar haar vader’s kruis en zag wat groeien. Pa kreeg een stijve nu ze dat aan hem vertelde. Hij zag in zijn fantasie Irma al liggen op haar bed met haar benen wijd. Ze deed iets wat ze nooit en te nimmer zou doen als haar moeder erbij was. Ze ging nog dichter tegen hem aan zitten.

“Jammer hé papa dat ik nooit met mama over zulke dingen kunt praten. Bij Ilse thuis kan dat wel. Oom is dan wel vrijgezel maar die laat zijn dochter vrij in haar doen en laten. Ze heeft ook veel leukere kleren dan ik en zelfs een vast vriendje.“

Harm streelde zijn dochter over haar blonde haren. “Het spijt mij ook dat je moeder zo is. Je studie is wel belangrijk maar hoe je je voelt en wat je doet ook. Seks is daar een belangrijk onderdeel van zeker voor een jong meisje zoals jij. Je domme moeder begrijpt dat niet. Je mag gerust weten dat ik het niet erg vind hoor als je verkering krijgt, het is alleen vervelend dat het in het geheim moet gebeuren.“

Irma knikte. Ze was blij dat ze haar vader aan haar kant had gekregen, en dat ze nu zeker wist dat hij aan haar kant stond. Ook dat ze zomaar vanuit het niets over zulke dingen konden praten. Dat had ze eerlijk gezegd nooit verwacht.

“Wat vind jij eigenlijk van vaders die het met hun dochters doen pap?“ vroeg ze nu aan hem.

Irma keek hem strak aan om te zien hoe hij zou reageren.

Het bleef even stil, ze zag hem nadenken over wat voor antwoord hij zou geven.

“Ik kan me voorstellen dat er mannen zijn die dat doen,“ zei hij. “Mannen die wat te kort komen bij hun vrouw, hoewel het niet normaal is natuurlijk. Niet alleen voor de seks maar ook omdat ze behoefte hebben aan warmte en affectie die er niet meer is. Het is droevig maar het gebeurt.“ “Je mag mij wel even vast houden hoor pap als jij je daardoor beter voelt,“ zei Irma. “Ik denk dat dat wel moet kunnen.“

Ze deed langzaam haar benen wat uit elkaar. Harm zag wat zijn dochter deed en slikte even.

“Ik weet het niet Irma. Stel dat je moeder er achter komt? Ik kan je toch niet zomaar tussen je benen pakken?“

“Die is er nu niet papa. Probeer het maar. Ik vind het goed. Voel maar aan mijn lichaam. Je mag het. Ik ben best opgewonden. Ik wil best wel eens een andere hand voelen dan die van mezelf.“

Met trillende vingers streelde hij haar blote benen, langzaam richting haar kruisje. “Zie je wel dat het gaat? Pap. Ik vind het echt niet erg hoor, van mij mag je er aan zitten.“

Ze durfde om hem wat aan te sporen, door nu zelf ook haar hand op zijn kruis te leggen.

Zijn pik was keihard geworden. Irma kneep zacht in zijn lul. Het voelde veelbelovend aan wat hij in zijn broek had vond ze.

Dat was genoeg voor Harm om zijn hand onder haar nachthemd te duwen en om aan haar te voelen. “Mmm lekker papa. Dat is lekker,“ zei ze.

Harm voelde aan het slipje van Irma dat ze een beetje vochtig was geworden. Ze hielp hem door haar slipje opzij te trekken en zo haar kutje bloot te maken. “Ooooh jaaah pap,“ hijgde ze zacht toen ze zijn vingers over haar schaamlipjes voelde glijden. Hij duwde zachtjes een vinger in haar vochtige spleetje.

“Kom pap, jij ook. Laat je pik eens zien!“ kreunde Irma. “Weet je dat zeker?“ hijgde Harm opgewonden. \\\"Oooh jaah ik wil hem vasthouden!“ Haar vader wachtte niet langer. Hij was zelf ook bloedgeil geworden en verlangde op dit moment maar één ding. Een vaste hand rond zijn lul die er zachtjes in kneep.

Hij knoopte zijn broek open en trok zijn harde lans te voorschijn. Zijn eikel glom van het voorvocht dat eruit was gekomen. Toen Irma hem zag pakte ze hem gelijk vast. “Niets meer zeggen pap,“ zei ze toen ze begerig naar zijn stijve lul keek. “Laat mij maar...“

Ze boog voorover en likte aan zijn vochtige eikel, om hem daarna vol in haar mond te nemen. Harm wist niet wat hem overkwam. Daar zat hij nu met zijn dochter op de bank die dingen met hem deed, waar hij tot nu toe alleen nog maar van gedroomd had.

Irma begom uitgebreid aan zijn stijve pik te likken en te zuigen. Ze gebruikte alle trucjes die ze van mij en Brian had geleerd.

Ze kietelde hem onder zjn ballen, Harm voelde toen ze hem steeds harder begon te zuigen zijn zaad al omhoog kolken. Zonder waarschuwing spoot hij zijn lading in het mondje van zijn dochter die haar best deed om alles wat hij kreunend uit zijn pik schoot, door te slikken.

Harm bleef hijgend op de bank zitten terwijl Irma hem schoon likte. “En papa, vond je dit lekker?“ “Ooo jaah meid wat was dat heerlijk zég. Ik vraag je maar niet waar je dit geleerd hebt, maar het was fantastisch.“ “Wil je nu mij likken?“ vroeg Irma hoopvol. Ze keek hem bijna smekend aan. Ze was zelf ook zo geil als wat geworden van het gezuig aan de stijve paal van haar vader.

Harm keek zijn mooie dochter aan en ging voor haar zitten. Hij trok haar slipje uit en Irma ging verlangend onderuit zitten met haar benen wijd. Harm hij rook de opwindende geur van haar spleetje en stak zijn tong uit. Hij vond het kutje van zijn dochter er niet alleen prachtig uit zien maar het smaakte ook heerlijk. Dit had hij zelfs nog nooit bij zijn eigen vrouw gedaan. Die vond het altijd maar een vies idee om door haar man gelikt te worden. Zulke lekkere kutsapjes had hij nog nooit geproefd.

Irma spinde als een jong poesje toen ze zijn tong voelde. Harm duwde zijn tong zo diep mogelijk in het sleufje van zijn geile dochter. Irma trok haar benen omhoog en liet ze op zijn schouders rusten. Ontspannen genoot ze. Hij deed het zo heerlijk dat ze wel wilde dat het eeuwig duurde voor ze klaarkwam. Ze tilde haar kontje omhoog en spreidde haar billen. “Ooooh jaaah papa, lik ook aan mijn sterretje. Dat vind ik ook een heel lekker opwindend gevoel!!“ hijgde ze geil. Harm deed wat zijn lieve dochter vroeg. Niets wat ze op dit moment aan hem vroeg was voor hem teveel. Irma kreunde hard toen hij met zijn tong aan haar kontje begon te likken.

Hij wilde dat ze klaarkwam, en begon aan haar klitje te likken. Irma maakte zoveel herrie dat hij nu toch wel een beetje ongerust begon te worden dat moeder naar beneden zou komen. Gelukkig had die een paar slaappillen ingenomen voor ze naar boven ging, dacht hij.

Met zijn tong likte hij door haar spleetje en slurpte haar vocht naar binnen om het daarna met zijn tong over haar klitje uit te wrijven.

Irma voelde de spanning in haar buikje toenemen. Haar pa bezorgde haar een hevig hoogtepunt. Toen ze klaarkwam klemde ze zijn hoofd tussen haar benen, en kreunde dat ze nog nooit zo lekker gelikt was. Harm vroeg nergens naar. Het was voor hem wel duidelijk dat zijn dochter wat meer ervaring had dan ze deed voorkomen. Hij richtte zich op toen ze haar benen op de grond zette. Zijn pik was weer keihard. Zonder het tegen Irma te zeggen schoof hij even zijn keiharde lul in haar kutje. Irma kreunde. “Lekker pap,“ hijgde ze.

“Zo te voelen ben jij geen maagd meer schatje,“ zei hij tegen haar. “Volgend mij ben jij een heel stout meisje geweest!“ glimlachte hij. “Oooooh papa nu niet,“ hijgde Irma. “Kom neuk me en spuit mijn kutje vooool!!“ Harm begon zijn dochter te neuken. Het kon hem eigenlijk niets schelen wat ze allemaal gedaan had. Dit voelde zo geweldig lekker. Hij voelde dat hij als snel ging klaar komen in het heerlijk knijpende nauwe kutje, van zijn knappe hijgende dochter. Hij spoot haar met een schreeuw die hij niet kon onderdrukken vol met zijn zaad...

Irma was blij toen ze moe naar voldaan naar bed ging. Spijt tegenover haar moeder had ze niet. Haar vader had niet alleen een mooie stijve lul, maar ze voelde het ook als een soort voldoening dat ze de kans had gekregen om het haar moeder betaald te zetten voor al de dingen die ze niet mocht. Ze had het idee dat haar vader nog een boel in te halen had, en daar zou ze hem met plezier bij helpen. Ze wist ook waar ze dat zou gaan doen. Haar pa had niet voor niks een tuinhuisje op zijn volkstuintje... ver weg van het ouderlijk huis...!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Spreekbeurt - 17

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11891x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5175x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14392x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13546x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10106x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13381x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6361x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34756x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24167x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8970x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21878x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!