Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 1

2 – Een nieuw thuis

De volgende ochtend werd ik pas laat wakker, met mijn hand nog steeds in de kleverige boxershort en om mijn piemel geklemd. Heel even klonk in mijn hoofd de stem van mijn moeder, die kijvend riep dat ik een zondaar was, maar die gedachte werd al snel verdrongen door de herinnering van mijn eerste orgasme en hoe ontzettend lekker dat had gevoeld. Ik voelde mijn piemel weer stijf worden en ik had zin om mij dat lekkere gevoel weer te geven. Een snelle blik op mijn wekker leerde dat het al redelijk laat was en aangezien Marieke al naar de winkel zou zijn, zou ik de badkamer voor mijzelf alleen hebben en met mijn harde piemel recht vooruit liep ik de gang in, keek even of ik echt alleen was en schoot snel de badkamer binnen.

In de wasmand lag bovenop het zwarte kanten slipje van Marieke en nieuwsgierig pakte ik het minuscule kledingstuk op en voelde aan de stof van het kant. Ik zag nu ook dat het slipje bijna doorzichtig was en zag opeens ook dat er iets glom op de plek wat op haar kutje had gezeten. Ik bracht het uit pure nieuwsgierigheid naar mijn gezicht en snoof even. Een beetje ziltige lucht dwarrelde in mijn neus en ik vond het lekker ruiken.
Opeens vroeg ik mij af of deze stof ook lekker zou aanvoelen om mijn piemel en snel trok ik mijn pyjama en boxer uit, zodat ik naakt in de badkamer stond. Voorzichtig gleed ik met het slipje langs mijn stijve piemel en het voelde erg lekker. Het lekkerste voelde echter de wat glibberige instantie in het kruisje, waardoor mijn piemel ook een beetje begon te glimmen. Het lekkerste was als mijn eikel door het glibberige goedje gleed en ik bleef dit herhalen tot ik plots klaar kwam en het slipje vol spoot met mijn verse ochtendsperma.

Geschrokken keek ik naar de kliederboel, die ik had veroorzaakt en zocht een manier om mijn zondige gedrag te verdoezelen. Ik besloot om het slipje onder de kraan uit te spoelen en deed dit ook met mijn glibberige en kleverige boxershort. Daarna goed uitspoelen, uitwringen en dan onderin de wasmand leggen, in de hoop dat het niemand zou opvallen.

Ik ging onder de douche, maar mijn piemel wilde maar niet slap worden. Weer kwamen alle beelden van de vorige middag voorbij in mijn hoofd en ik begon weer aan mijn piemel te trekken. Toen ik fantaseerde over de jonge vrouw in de groene lingerie merkte ik dat ik het hoofd van Marieke boven het prachtige lichaam van de jonge vrouw had geprojecteerd en met dat beeld voor ogen spoot ik voor de tweede keer die ochtend, maar deze keer verdween mijn zaad door het afvoerputje van de douche.
Ik maakte mij schoon, waste mijn haar en bij het afdrogen keek ik naar mijzelf in de spiegel en zag opeens het boze hoofd van mijn moeder, die met haar welbekende vingertje zwaaide en mij duivels aan keek. Ik stak mijn tong uit en riep: “Donder op trut. Ik moet je niet meer.”
Het beeld verdween op slag en ik zag nu mijzelf weer, maar met een mij onbekende blik in mijn ogen. Ik zag er zelfverzekerd uit en voor het eerst sinds lange tijd kon ik naar mijzelf kijken zonder te denken dat ik een naar mens was. Ik zag een brede glimlach en blij neuriënd droogde ik mij verder af en met de grote handdoek om mij heen geslagen liep ik naar mijn kamer terug om aangekleed even later in de keuken aan te komen, waar ik vrolijk werd begroet door mijn peettante.

“Hey Rob, goedemorgen.” Zei ze vrolijk. “Je ziet er echt zoveel beter uit in deze kleding. Wat was dat trouwens daarnet? Hoorde ik jou iets roepen in de badkamer?”
“Nee, was niks.” Zei ik en deed een greep naar de boterhammen. “Gewoon een demon uit het verleden die ik heb verjaagd.”
“Goed zo.” Zei mijn peettante met een brede glimlach. “Die moet je maar snel kwijt raken lieverd. Hier zijn geen demonen. Nooit geweest en zullen er ook nooit komen. Lust je koffie?”

Ik knikte met mijn mond vol met boterham met jam en pakte dankbaar de koffie aan, die veel lekkerder smaakte dan thuis. Na het ontbijt hielp ik mijn peettante met wat dagelijkse klusjes, waar ik thuis van gruwde, maar hier erg leuk vond, met name vanwege het vrolijke gebabbel en daarna wilde ik het dorp gaan verkennen. Van mijn peettante kreeg ik een eigen sleutel van het huis, die ze gisteren nog had laten bijmaken en ook kreeg ik een briefje van 10 gulden mee, zodat ik onderweg mijzelf op wat lekkers kon trakteren.
Al lopende door het dorp kwam ik er achter dat het dorp net zo suf en gereformeerd was als het stadje thuis, met dien verstande dat hier een camping en een haventje was, waar door de zomervakantie veel jongelui op af waren gekomen. Ik genoot volop van de vaak schaars geklede jonge mensen en dan vooral natuurlijk van de jonge vrouwen en ik besloot dat ik hier nog vaak terug zou komen. Met name bij de brug waar de bootjes vaak moesten wachten tot de brug open ging, zodat ik langer van het uitzicht kon genieten. Zo ook deze keer toen ik met een ijsje in mijn hand op het bankje bij de brug keek naar een motorjachtje met de West-Duitse vlag in de mast, waar op het dek een vrouw van omme nabij de vijfendertig topless lag te zonnen. Dit was echter niet toegestaan en de brugwachter kwam dan ook uit zijn huisje om de vrouw te manen zich degelijk te kleden. Mopperend deed ze haar bikinitopje aan, maar tegelijkertijd hoorde ik ook de brugwachter vriendelijk aanwijzingen geven waar topless wel toegestaan was en als dank kreeg hij van de vrouw een luchtkusje. Ik prentte zelf de aanwijzingen ook in mijn hoofd en nam mij voor om binnenkort een keer die kant op te gaan wandelen.

Na een paar uur en een verdere wandelingen door het dorp ging ik weer huiswaarts en merkte dat ik het huis nu langzaam meer als een thuis begon te zien. Met mijn eigen sleutel liet ik mij binnen en hoorde mijn peettante in de keuken meezingen met de radio. Ik liep de keuken binnen en keek even naar mijn peettante, die gekleed in een luchtige zomerjurk tot halverwege haar benen, aan het aanrecht groente stond te snijden. Ze hoorde mij binnen komen, draaide zich even naar mij en zei vrolijk: “Hoi lieverd. Ben je er al weer? Was het leuk in het dorp?”

Ik voelde mij opeens heel erg gelukkig en zonder een antwoord te geven liep ik op mijn peettante af, sloeg van achteren mijn armen om haar heen en gaf haar een grote lange knuffel, waarbij ik het zelfs aandurfde om een voorzichtig kusje op de blote huid tussen haar sleutelbladen te geven. Mijn peettante zei niks, maar legde haar handen bemoedigend op de mijne en liet zich net zo lang door mij knuffelen zo lang als ik wilde. Ik liet uiteindelijk los en zei met een brok in mijn keel: “Ik ben hier zo gelukkig Sandra. Het is hier zoveel fijner dan thuis bij mijn moeder. Heel erg bedankt dat ik hier mag zijn.”

Sandra draaide zich om, nam mijn gezicht in haar handen en zag de twee tranen van geluk, die over mijn wangen biggelden. Met haar duimen wreef ze de tranen weg en gaf me opeens een kus vol op mijn mond en liet haar zachte lippen er een ruime seconde, die wel een minuut leek te duren, op liggen.

“Lieve jongen toch.” Zei ze nu ook met een brok in haar stem. “Wij zijn net zo blij dat jij hier bij ons bent hoor, maar ik ben nog blijer nu ik weet dat jij er ook blij mee bent. Het is echt een behoorlijke overgang voor jou geweest, dat realiseren wij ons echt wel, maar jij moest daar ook echt weg, voor je voorgoed verpest zou worden door jouw moeder. Als het aan ons ligt, rammen we die kerkelijke ketens van jou voorgoed van je weg, zodat je een fijne, gezonde, maar vooral gelukkige man wordt.”

Door deze woorden barstte ik nu echt in huilen uit en Sandra drukte mijn hoofd troostend op haar schouder en liet me rustig mijn emoties los komen. Zo stonden wij minuten lang in elkaars armen dicht tegen elkaar aan gedrukt en zo werden wij gevonden door mijn peetoom, die vroeger dan normaal thuis kwam van zijn werk. Snel liet ik Sandra los en keek een beetje schuldig naar mijn peetoom, die echter helemaal niet boos keek, maar eerder vertederd.

“Hoi gozer.” Zei hij vriendelijk. “is alles goed met je? Je hebt gehuild… heb je heimwee?”

Ik rende bijna op hem af en sloeg ook mijn armen om hem heen voor een dikke knuffel. Gelijk sloeg Karel zijn sterke armen beschermend om mij heen en drukte mij stevig tegen zijn lichaam.

“Heimwee?” lachte ik opeens als antwoord en keek hem gelukkig aan. “Integendeel. Ik vertelde net dat ik hier heel gelukkig ben en dankbaar dat jullie mij hebben opgevangen.”

Karel keek mij blij aan en gaf mij spontaan een kus op mijn voorhoofd. “Dat is helemaal ons plezier Rob. Al enkele jaren dachten Sandra en ik na over hoe wij jou uit de verstikkende klauwen van jouw moeder konden bevrijden. Ik hoefde dan ook geen seconde na te denken toen wij laatst over ‘jouw probleem’ hoorden. Het liefste had ik jou die dag gelijk mee willen nemen, maar deze manier was beter. Ook gezien de zakelijke relatie die ik nog steeds heb met jouw vader. Dus voorlopig is dit jouw thuis en vergeet gerust alle dingen van je ouderlijk huis. Jouw geluk is ons geluk.”

Weer gaf ik hem een dankbare knuffel en daarna liet ik hem los, zodat hij zijn vrouw kon begroeten. Ik bekeek het tafereel en waar mijn vader thuis bij thuiskomst mijn moeder een voorzichtig kusje gaf, gaf Karel zijn vrouw een innige tongzoen, waarbij Sandra haar slanke been in een soort omhelzing om zijn middel sloeg en ik heel even kon zien, dat hij haar bij haar ronde kont vast pakte. Hoewel dit beeld er erg erotisch uit zag, werd ik er niet opgewonden van, maar kreeg wel een heel warm gevoel in mijn buik. Zo zag echte liefde er dus uit, dacht ik bij mezelf.

Terwijl Karel zich ging omkleden in wat luchtiger kleding, hielp ik Sandra met de verdere voorbereidingen voor het avondeten. Daarbij streelde Sandra mij regelmatig ten teken dat ik er echt bij hoorde en ik voelde mij superfijn en helemaal gewenst.
Tegen zeven uur kwam Marieke thuis en met een vermoeid gebaar trapte ze haar hoog gehakte pumps uit en legde haar voeten op de stoel naast haar. Ze wreef even over haar blote kuiten en ik wilde opeens iets voor haar terug doen.

“Til je benen eens op Marieke.” Zei ik en nadat ze dat gedaan had, ging ik op de stoel zitten en ze legde haar benen dankbaar op mijn schoot. Ik begon haar voeten te masseren en Marieke kreunde van opluchting toen ze de vermoeidheid uit haar voeten voelde weg stromen.
“Ooohhhh….” Kreunde ze verrukt. “dit voelt hemels Rob. Dit mag je elke avond wel doen als je wilt.”
“Graag Marieke.” Zei ik naar waarheid, want intussen genoot ik van het beeld van haar roomblanke benen, waar heel veel van te zien was, doordat haar rokje iets hoger, tot net onder haar kruis, was opgeschoven.

Pas toen de soep was opgediend, haalde Marieke haar benen van mijn schoot en wierp me dankbaar een kusje toe. Gezellig kletsend over de dag aten we het eten en na het toetje deden Karel en ik de afwas, zodat Marieke zich kon omkleden en Sandra alvast lekker rustig in de tuin kon zitten.
Met de koffie kwamen we ook de tuin in, waar Marieke intussen ook was aangekomen, gekleed in een wel heel kort jurkje, wat haar super sexy stond, wat ze zelf waarschijnlijk dondersgoed wist. Ik was er intussen al helemaal niet meer verbaasd over dat er geen opmerking over haar kleding werd gemaakt, want waar ik vandaan kwam, zou dit echt een hoerenkleed genoemd worden, zo niet hier.

Ik legde de resterende paar guldens op tafel voor Sandra en bedankte haar voor het geld en wilde dus het restant terug geven. Dit was echter niet de bedoeling, want zolang ik hier woonde en geen baan had, zou ik gewoon, net als Marieke en Mickey kregen, zakgeld krijgen. Karel vond tien gulden wel wat weinig en onder het mom dat ik dan ook een keer een biertje voor vrienden, of een ijsje voor mijn vriendinnetje kon kopen, werd besloten dat ik wekelijks twintig gulden zakgeld zou krijgen. Totaal beduusd door deze gulheid vloog ik hen beiden om de hals en gaf ze een dikke kus op hun wang. Marieke keek het lachend aan en wilde ook een kus van me, anders zou ze zich buitengesloten voelen. Lachend en veel vrijer dan voorheen gaf ik haar ook een kus op haar wang, maar zij draaide zo bij, dat de kus op haar mondhoek terecht kwam en daarbij verstijfde ik toch wel weer en met een rood hoofd ging ik weer zitten.

We zaten weer gezellig te kletsen toen de telefoon rinkelde. Karel ging naar binnen om het gesprek aan te nemen en toen hij weer buiten kwam, straalde hij en zei: “Dat was Mickey. Zijn bivak zit er op en hij mag overmorgen een paar uur eerder naar huis, zodat hij nog mee kan eten.”
“Oh gaaf!” riep Marieke gelijk en haar ogen begonnen te glinsteren. “Zijn de drie weken nu alweer voorbij? Dan sluit ik morgen ook iets eerder. Ik heb hem zo gemist.”

Die avond lag ik net in bed, toen er zachtjes aan mijn deur werd geklopt. “Ja.” Zei ik en de deur ging open en Marieke kwam mijn kamer binnen. Ze droeg nog steeds dat ultrakorte jurkje en kwam bij me op bed zitten.

“Ik heb nog even zin om wat te kletsen. Vind je dat erg?” vroeg ze, terwijl ze haar slanke benen onder zich vouwde.
“Nee natuurlijk niet,” zei ik naar waarheid, “jij bent altijd welkom.”

Ze glimlachte en begon gezellig te kletsen en zat mij intussen ook uit te vragen over alles wat mij zo bewoog. Ondertussen bekeek ik stiekem haar slanke lijf en ik had in mijn onhandigheid niet door dat zij het allemaal liet gebeuren en dondersgoed door had dat ik haar met mijn ogen bijna aan het uitkleden was. Op een gegeven moment vroeg ze echter, waardoor ik nogal schrok:

“Zeg Rob, toen ik vanavond die kus van jou kreeg in de tuin en jij mijn lippen raakte, verstijfde je helemaal. Vond je dat niet fijn soms?”

Ik verschoot van kleur en voelde mijn wangen heet worden. Ik stamelde wat en begon te vertellen over mijn eerdere ervaringen met het kussen en zoenen van meisjes en dat het altijd uit had gemond in een fikse ruzie met mijn moeder met huisarrest als gevolg. Marieke keek mij vol medelijden aan en toen ik stil werd, zei ze:

“Jeetje Rob, dat wist ik niet. Wat een hel zeg. Dus daarom reageerde jij zo?”
“Ja, ”zei ik, “ik was veel te bang dat ik hier ook ruzie zou krijgen en misschien wel weg moet.”

Marieke lachte mij vriendelijk toe en pakte mijn handen beet, die van de spanning een beetje trilden.

“Maak jij je daar maar geen zorgen om hoor. Hier in huis is het heel normaal om elkaar te kussen en over zoenen wordt heel normaal gedaan. Als jij een meisje wilt zoenen, dan zoen jij het meisje. Dat wil zeggen, als zij dat ook wilt natuurlijk. Liefde is iets heel moois en daarvan moet je genieten. Je moet er ook van leren te genieten en ik schrok echt even toen je zo verstijfde en terug trok. Weet alsjeblieft dat wij hier in huis elkaar vaak kussen. Wij vinden dat fijn en het is normaal voor ons. Ik zou het ook leuk vinden als jij je er ook fijn bij voelt. En zoenen met vriendjes of vriendinnetjes is net zo normaal hoor. Net als andere dingen, maar dat leer je nog wel.”
“Gossie,” zei ik verbaasd, want thuis kreeg ik nooit een kus. Intimiteit was voor de echtelijke sponde zei mijn moeder altijd en tot zover ging mijn seksuele opvoeding. Dit vertelde ik Marieke en die begon weer te lachen.
“Ja, ik had al gehoord wat voor moeder jij hebt, arme jongen. Nou, dat is hier heel wat anders hoor. Hopelijk zie je dat snel in, want om heel eerlijk te zijn ben ik echt een meisje dat graag kust en eigenlijk zou ik jou nu ook graag een kusje willen geven. Mag dat?”

Ik verschoot weer en hoewel ik niets liever wilde natuurlijk, werd ik ook opeens bang. Met een benepen stemmetje vroeg ik dan ook: “Lijkt je dat verstandig? Wat nou als je ouders binnen komen?”
“Daar hoed je niet bang voor te zijn. Ten eerste weten ze dat ik nog even bij jou zit te kletsen en ze zullen ons niet storen. Kan ik je gelijk een andere regel van dit huis leren, die je goed in je oren moet knopen. Het is namelijk zo dat wij erg open en vrij zijn naar elkaar toe. Dat betekent dat als je deur op een kier staat, iedereen onaangekondigd je kamer binnen mag lopen, ongeacht waar je mee bezig bent. Als je deur dicht zit, dan kloppen we eerst en wachten we een paar seconden voor we binnen komen. Wil je echter helemaal niet gestoord worden, bijvoorbeeld als je een vriendinnetje op je kamer hebt, dan hang je een sok over de deurkruk en dan zal je niet gestoord worden. Zelfs niet voor de thee of voor het eten. Kijk zo gaat dat.”

Marieke stond op en pakte een van mijn sokken, die op de stoel lagen. Ze opende de deur, hing de sok over de kruk aan de buitenkant en deed de deur weer dicht.

“Zo,” zei ze met een ondeugende glans in haar ogen, “nu worden we zeker niet gestoord.”

Ze kwam weer op mijn bed zitten, maar nu naast me. Alleen het dekbed zat nog tussen haar en mij en onbewust voelde ik een beetje spanning in mijn kruis groeien. Marieke speelde met de knoopjes van mijn pyjamajasje en zei: “Grappig zo’n pyjama. Ik geloof niet dat ik hier ooit iemand in zo’n kledingstuk gezien heb.”
“Slaap jij dan niet in een pyjama?” vroeg ik verbaasd.
“Welnee joh, dat is veel te warm. Ik slaap altijd in mijn blootje. Kan ik je aanraden hoor. Voelt zo lekker om de zachte stof over je blote huid te voelen. Maar eh… we hadden het net over kussen. Mag ik jou een kusje geven?”
“Ik weet het niet hoor. Is dat niet een beetje raar?”
“Raar? Zoenen met het paard van de schillenboer, dat is raar. Als twee mensen elkaar leuk vinden, dan is kussen nooit raar. Eerder fijn, prettig en lekker. Jij vindt mij toch ook leuk?”
“Ja natuurlijk. Jij bent erg leuk en eh…mooi.”
“Lief van je. Nou ik vind jou ook leuk en ook mooi. Wat houdt ons dan tegen. De sok zit op de deur, dus niemand die ons iets doet. Mag het dan van je of wil je niet?”
Eindelijk gaf ik me gewonnen. “Ja, ik wil het wel.”

Marieke kreeg weer die heerlijke glimlach op haar mond en ze boog langzaam haar gezicht naar het mijne. Heel zachtjes drukte ze kort haar zachte lippen op mijn mond en kwam weer wat omhoog, maar niet veel. Ik voelde haar adem tegen mijn gezicht toen ze vroeg: “En, vond jet het fijn?“
“Ja, heel fijn. “zei ik zachtjes

Weer kwam ze naar beneden en weer voelde ik haar zachte lippen op de mijne. Deze keer kuste ik wel terug en de kus duurde zeker een minuut voor ze me weer los liet. Met een blij gezicht keek ze me aan en heel even streelde haar zachte vingers over mijn wang.
“Je lippen zijn lekker zacht.” Zei ze nu ook zachtjes alsof elk woord de betovering kon verbreken.
“Die van jou ook.”
“wil je er nog een?”
“Ja, graag.”

Weer kuste ze mij en deze keer voelde ik haar lippen iets van elkaar gaan en ze leek wel een beetje op mijn lippen te knabbelen met haar zachte lippen. Ik voelde allemaal fijne prikkels door mijn lijf stromen en ik besloot om haar bewegingen te kopiëren en dat viel bij haar in goede aarde. Ze liet zich naast mij op het bed zakken en lag nu tegen mij aan. Ze draaide haar gezicht ene heel klein beetje en haar lippen gingen weer een beetje van elkaar. Deze keer echter voelde ik opeens het puntje van haar tong tegen mijn lippen drukken. Ik schrok en onbewust trok ik mij weer terug. Een beetje teleurgesteld keek Marieke mij aan en zei: “Geeft niets lieve Rob. Ik liet mij even gaan in het moment. Je bent echt een heel goede kusser. De rest komt later wel een keer als jij er aan toe bent. Het is trouwens al ruim tijd om te gaan slapen. Vond je het wel fijn om met me te kussen?”
“Ik vond het heel fijn zelfs. Mag ik je vaker kussen?”
“Jij wel hoor. Trouwens, mama en papa vinden het ook heel fijn om te kussen en gekust te worden. Je hoeft je niet in te houden hoor. Ook niet bij hen. Ik denk zeker ook dat zij het wel fijn vinden als je hen ook wilt kussen. Ze vinden je namelijk, net als ik, een heel leuke jongen. Anders hadden ze je niet in huis genomen als hun eigen zoon. Kijk maar wat je er mee doet. Ik ga nu in ieder geval slapen. Slaap lekker lieverd.”
“Slaap lekker lieve Marieke.”

We gaven elkaar nog een lange kus en daarna stond ze op en verliet ze mijn kamer. Demonstratief haalde ze de sok van de deurkruk en met een ondeugende glimlach legde ze hem op het kastje, dat naast de deur stond. Ze gaf me een knipoog en ik keek nog lang naar de gesloten deur. Met een grote glimlach op mijn mond viel ik in een heerlijke slaap.

+++

De vrijdag erop was het huis in een iets veranderde sfeer. Op de een of andere manier was het bijzonder dat mijn peetneef Michael thuis kwam van de kazerne, want zowel Marieke als mijn peettante waren in een soort opgelaten stemming en nu moest ik heel eerlijk bekennen dat ik zelf ook wel nieuwsgierig was hoe Michael er nu uit zou zien en of hij als persoon veel veranderd zou zijn, sinds de laatste keer dat ik hem gezien had, maar dat was toch anders, dan de beide dames.
Tegen vijf uur hoorden we het zware geluid van een motorfiets de oprit op komen en Marieke sprong op uit haar stoel en rende naar de achterdeur om haar broer te verwelkomen. Ik keek verbaasd en mijn peettante zei met een klein blosje op haar wangen dat Marieke en Michael altijd al erg close waren en ik daar vooral niet van moest opkijken. Ik haalde mijn schouders op en wachtte rustig af. Het duurde zeker vijf tot tien minuten toen ze weer binnen kwamen en daar was hij dan. Een grote brede jongeman in een legeruniform met Marieke hangend aan zijn arm.

Allereerst nam Michael zijn moeder in zijn armen en drukte haar stevig tegen zich aan voor een langdurige knuffel en ze kusten elkaar innig op de mond alsof ze elkaar jaren niet gezien hadden. In mijn ogen leek het een niet heel erg gepaste omhelzing tussen ene moeder en haar zoon, maar in dit gezin was alles zovele anders dan bij mij thuis, dat ik mij er vooral niet om verbaasde. Gewoon iets waar ik nog aan moest wennen. Na de omhelzing zag Michael mij en met een schuin oog keek hij mij onderzoekend aan.

“Hey Rob.” Zei hij eenvoudig.
“Hey Michael.” Zei ik terug.
“Je bent een grote vent geworden zeg.”
“Jij ook. Je uniform staat je goed.”
“Dank je. Vind ik trouwens zelf ook en ik niet alleen. De vrouwtjes vinden het ook mooi staan, nietwaar dames?” Hij keek daarbij ondeugend naar zijn zus en moeder en die knikten bevestigend.
“O ja,” zei Marieke op een overdreven zwijmelden manier, “alle vrouwen lopen helemaal leeg als ze jou in je groene pakje voorbij zien lopen. Oh wat een adonis ben je toch.”

Michael probeerde zijn plagende zus te pakken te krijgen, maar die schoot gierend van het lachen onder zijn armen door en rende de kamer uit naar boven, achterna gezeten door haar broer. Alleen het slaan van een kamerdeur klonk nog en daarna het heldere lachen van Marieke, dat al snel verstomde en het stil werd. Ik keek naar mijn peettante en die haalde haar schouders op en stelde voor om dan maar aan het eten te beginnen. Ik hielp haar met het koken en na een uur was het eten klaar en mijn peetoom weer thuis, zodat we konden gaan eten.
Tijdens het eten viel me weer op dat Marieke en Michael nogal veel met elkaar bezig waren, maar wederom dacht ik daar niks bij, sterker nog, ik vond het leuk om een broer en zus zo met elkaar bezig te zien. Het niet hebben van een leuke broer of zus heb ik namelijk altijd als een gemis gezien en nu helemaal.

Na het eten nam Michael mij mee het dorp in en toonde mij zijn stamcafé van binnen, waar ik mijn eerste biertje te drinken kreeg. Het smaakte best lekker en wild eer best meer van, maar Michael was slim genoeg om het ook niet te overdrijven. Wel zag ik hoe populair hij was bij de andere gasten en was eigenlijk best wel een beetje jaloers op hem. Zeker omdat hij best veel aandacht kreeg van diverse vrouwen en meisjes, terwijl ik er maar een beetje bij hing, ondanks de pogingen van Michael om mij erbij te betrekken, wat ik wel weer heel tof van hem vond.

Michael zag wel dat ik er niet heel vele plezier aan beleefde en rekende af, om mij daarna mee te nemen naar de brug, waar ik eerder al een paar uur had doorgebracht. Hij vertelde dat hij hier zelf ook graag kwam om naar de mensen te kijken en zittend op het bankje keken we uitgebreid naar alle vakantiegangers die voorbij kwamen in bootjes, op fietsen of die te voet waren. Bij iedereen had Michael wel wat commentaar en al snel lagen we in een deuk om zijn gevatte opmerkingen.

Op een gegeven moment kwamen er in de verte twee jonge vrouwen onze kant op en voor we konden zien, waren het heel mooie blonde vrouwen van ongeveer 20 jaar oud en ze waren beiden gekleed in een felrode bikini met zo’n wikkelrok om hun slanke middel en verder niks, ze liepen zelfs blootsvoets wat er eigenlijk best sexy uitzag. De kleinste van de twee droeg een fles wijn, waaruit ze af en toe een slokje namen. Toen ze op ongeveer een twintig meter waren genaderd, draaide Michael net een sigaret en ik zag de twee wat in elkaars oor fluisteren, waarna ze rechtstreeks op ons af kwamen lopen.

“Hallo,” zei de grootste van de twee, “habt ihr vielleicht eine Zigarette für uns?”
“Ich weiss es nicht.” Zei Michael terwijl hij de twee ongegeneerd van top tot teen zat te bekijken. “Was ist es euch wert?”
De kleinste van de twee stak haar arm uit met de fles wijn er in en zei: “Ein schluck Wein? Schmeckt sehr gut, nichtwahr Anna.”
“Nein, kein Wein für uns.” Lachte Michael. “Wir sind Männer und richtige Männer trinken Bier.”
De grootste, die Anna bleek te heten, moest lachen en zei schalks kijkend: “Ja, und wir sind Mädchen und wir trinken also Wein. Was willst du dann für eine Zigarette?”
Michael scande het amper bedekte lichaam van Anna nog een keer met zijn ogen en zei vervolgens: “Was wäre es mit einem Kuss?”
“Ein Kuss für eine Zigarette? Das kann ich mir wohl leisten. Einverstanden.”

Michael haalde zijn builtje shag weer tevoorschijn en begon een sigaret te draaien. Net toen hij hem dicht wilde likken, aarzelde hij even en keek Anna, met de sigaret op enkele centimeters voor zijn mond, onderzoekend aan en vroeg: “Soll ich es lecken oder willst du lecken?”
Op dat moment reageerde de vriendin van Anna heel spontaan en zei riep: “Lass sie lecken, das macht sie richtig gut.”
Anna kreeg een klein blosje en Michael moest lachen om de uitspraak, waarvan ik de grap niet begreep, maar ik zag wel dat Anna naar voren toe boog en vlak voor Michael zijn gezicht bleef hangen.
“Ja das stimmt eigentlich wohl was Silke sagt. Lass mir es tun.”

Met een heel erotisch gebaar sta ze langzaam haar roze spitse tongetje uit en Michael bood haar de sigaret Anna aan, die heel sexy met haar tong langs de plakstrip likte. Terwijl Michael haar in haar ogen aan bleef kijken draaide hij de sigaret dicht en zachtjes zei hij: “Es ist fertig. Ein Kus bitte.”

Anna vormde een glimlach om haar lippen en langzaam bracht ze haar gezicht dichterbij die van Michael, sloeg haar armen om zijn hals en begon hem te kussen. Al snel zag ik tot mijn verbazing hun tongen tevoorschijn komen en het kussen ging over in een heftige tongzoen, die zeker een paar minuten duurde, voor ze elkaar los lieten en ik Anna omhoog zag komen, waarbij ik kon zien dat haar tepels een stuk prominenter door de stof van haar bikini-topje leken te prikken.

“Mmm…” zuchtte Anna en likte even langs haar lippen, die nog wat vochtig waren van hun beider speeksel. “Hast du auch Feuer für mich?”

Michael greep in zijn broekzak en haalde er een aansteker uit. Bijna wilde hij het aan Anna aanbieden, maar bedacht zich op het laatste moment. Heel even keek hij schuin naar mij en gaf mij opeens zijn aansteker.
“Nein, leider nicht.” Zei hij met een knipoog naar zowel mij als Anna. “Für Feuer musst du bei meinem Bruder sein.”

Ik verschoot ter plekke, want ik begreep gelijk waar hij op uit was. Anna begreep het ook en met een brede grijns kwam ze uitdagend voor me staan en boog voorover naar mij. “Hast du ein Feuer für mich?” vroeg ze zwoel.
“Eh…” hakkelde ik een beetje verlegen, maar een por in mijn zij van Michael bracht me gelukkig op tijd tot zinnen en in mijn beste Duits antwoordde ik: “Jawohl, aber das kostet dir auch ein Kuss.”
“Das hatte ich mir schon gedacht.” Lachte Anna vrolijk. “Ihr seit richtig Brüder von einander.”

Zonder te aarzelen boog ze naar me toe en drukte haar vochtige lippen op mijn mond en net als net bij Michael voelde ik ook haar tong tegen mijn lippen drukken, die ik gelijk van elkaar deed en zo zat ik zomaar met een wildvreemde vrouw te zoenen.
Vanuit mijn eerdere ervaringen met het zoenen van een meisje, verwachte ik elk moment een donderslag, geschreeuw of andere ellende, maar toen dat uitbleef, gaf ik mij helemaal over aan haar zoen, die mij erg opwond, wat goed te zien was in mijn short. Ook deze zoen duurde enkele minuten en ik voelde mijn hart bonken van de opwinding en weer likte Anna sexy langs haar lippen en met trillende handen gaf ik haar het beloofde vuurtje, waarbij ze haar handen om die van mij legde om het vlammetje enigszins stil te houden. Ze zoog de rook diep naar binnen en gaf me een knipoog.

Daarna was het de beurt aan Silke, haar vriendin, die nu ook wel graag een sigaret wilde. Hetzelfde ritueel volgde en Anna en ik keken toe hoe Silke en Michael weer minutenlang met elkaar zoenden. Daarna was ik aan de beurt en daarbij voelde ik haar borsten, die een stuk groter waren dan die van Anna tegen mijn borstkas drukken, wat mij nog meer opwond. Ze bleven nog even met ons kletsen, waar Michael af en toe iets voor mij moest vertalen omdat zijn Duits nu eenmaal een stuk beter was dan van mij en het werd langzaam donkerder. Dit viel ook de dames op die meldden dat ze beter naar de camping konden lopen, nu het nog een beetje licht was. Michael bood galant aan dat wij de dames zouden begeleiden, zodat ze niet zouden verdwalen en beiden accepteerden het aanbod, waarna Anna haar arm door die van Michael stak en ik kreeg Silke aan mijn arm, wat ik helemaal niet erg vond kon ik van opzij goed in de decolleté van haar bikini gluren.

We naderden de camping en inmiddels hadden we al begrepen dat dit hun laatste avond was hier en morgen weer naar huis zouden vertrekken. Ik hoorde Michael brutaal vragen of wij hen naar de tent mochten begeleiden, maar Anna zei daarop dat dit geen goed idee was, omdat hun vriendjes daar misschien rare dingen bij zouden denken. Ik schrok van het feit dat zij ondanks hun vriendjes wel met ons hadden gezoend, maar Silke trok mij dichter naar haar toe en fluisterde dat als ik niks zou vertellen, zij dat ook niet zou doen.
Vlak voor de camping was een veldje met enkele bankje en Anna en Silke trokken ons mee naar het verste hoekje, dat enigszins door wat bosjes uit het zicht van de weg lag. Wij lieten ons meetrekken en op het plekje aangekomen sloeg Anna haar armen om de hals van Michael en zei zwoel: “Ein kleines Abschied noch bitte.”
Ze begon hem weer te zoenen en ik zag dat Michael zijn handen op haar onderrug had gelegd en langzaam naar haar kont liet glijden, wat Anna gewoon toeliet. Op dat moment kon ik niet meer verder kijken, want ook Silke had aandacht nodig en al snel had ik haar in mijn armen en zoenden wij ook met veel tongbewegingen. Mijn handen lagen op haar iets bredere heupen, maar dat was niet genoeg voor haar en zij pakte mijn hand en leidde deze naar haar borst, die warm en zacht aanvoelde. Haar borsten hadden grote tepels en die werden knetterhard toen ik ze tussen mijn vingers nam. Silke kreunde al licht tijdens het zoenen en toen zij haar hand opeens vol op mijn kruis legde, kreunde ik nog harder. Nog nooit was mijn piemel door iemand anders dan ik aangeraakt en duizenden elektrische schokjes schoten kriskras door mijn kruis toen Silke hem zachtjes begon te kneden en met een bonkend onderlijf kwam ik opeens heftig klaar, waarbij mijn zaad mijn hele onderbroek vulde. Silke merkte mijn orgasme, zoende nog heftiger en kneep nog ietsjes harder in mijn pik om de warmte van mijn zaad in haar hand te kunnen voelen. Pas na de laatste schok van mijn heup lieten we elkaar los en hijgend stond ik Silke aan te kijken en zij mij.

“Mmm…” kreunde ze nog steeds geil maar ook een beetje teleurgesteld. “schade dass du so schnell warst. Ich hätte noch andere sachen im Kopf.”

Op dat moment hoorde ik naast ons kleine kirrende geluidjes van Anna en we keken opzij, waar ik nog net kon zien hoe Michael met zijn hand in haar bikinibroekje zat en hoe Anna op zijn vingers haar hoogtepunt had gekregen.
Ik voelde mij opeens heel beschaamd en vies door het plakkerige gevoel in mijn broek en wilde niets liever dan naar huis gaan. Gelukkig voor mij vonden de dames het ook tijd om naar hun tent te gaan en nadat we elkaar nog een dikke tongzoen hadden gegeven namen we afscheid van de twee en keken hen nog lang na, tot ze op het campingterrein uit het zicht waren verdwenen.

Michael sloeg zijn arm om mij heen en zei: “Dat hebben we goed gedaan gozer. Ik ben altijd zo blij met het vakantieseizoen. Altijd geile meiden om plezier mee te hebben. Zullen we maar naar huis gaan? Dan kan jij je natte troep in de was doen. Maak je maar geen zorgen hoor. Ik weet dat je nog niet veel gewend bent, maar daar gaan we echt verandering in aanbrengen.”

Gesterkt door zijn troostende woorden liepen we naar huis, waar ik snel naar mijn kamer verdween om mij om te kleden en op te frissen, waarna ik fris en schoon weer beenden kwam om de hele familie in de tuin aan te treffen, waar we nog even genoten van het lekkere zwoele zomerweer.

Toen ik plaats nam in mijn stoel, hoorde ik opeens Michael die op de bank naast zijn zusje zat opeens open vertellen over de twee meiden die we ontmoet hadden en tot mijn schok en verbazing, vertelde hij ook gewoon over het zoenen en het afscheid. Gelukkig liet hij mijn snelle zaadlozing achterwege, maar ik kon ondanks dat wel door de grond zakken van schaamte. Toch reageerde de rest verrassend enthousiast en moesten we zelfs proosten op onze verovering. We bleven nog even zitten praten over het voorval, maar Marieke stond als eerste op om naar bed te gaan, aangezien zij de volgende dag moest werken en ik nam van deze gelegenheid gebruik om ook te melden dat ik ging slapen.

Samen met Marieke ging ik naar boven en van haar mocht ik eerst mijn tanden poetsen, want zij zou meer tijd nodig hebben dan ik. Ik poetste snel mijn tanden, deed een laatste plas en kroop daarna met mijn pyjama aan mijn bed in. Gelijk dacht ik aan hetgeen Marieke mij had verteld dat zij altijd naakt sliep en dat lekker vond. Ik stond gelijk weer op en trok mijn pyjama uit, die ik over mijn stoel legde. Naakt ging ik weer in bed en het voelde inderdaad lekker vrij en de lakens voelden lekker zacht aan mijn huid. Zo lag ik nog even lekker te genieten toen ik opeens zachte klopjes op mijn deur hoorde. “Ja?” zei ik en de deur ging open en Marieke stapte in haar kamerjas mijn kamer binnen, waarna ze de deur achter zich sloot. Ze kwam naast mij op het bed zitten en daarbij viel haar kamerjas ietsjes open zodat ik een groot deel van haar blote been van heel dichtbij kon zien.

“Ik kwam je even een welterusten kus brengen.” Zei ze vriendelijk.
“Dat is lief van je.” Zei ik, maar voelde mij opeens heel erg naakt onder mijn lakens.

Haar ogen vielen opeens op mijn pyjama en ze kreeg een ondeugend glimlachje, maar zei er niets over. Ze draaide haar gezicht weer naar mij en vroeg: “Vond je het lekker om met twee vreemde vrouwen te zoenen?”
“Eh…ja…best wel eigenlijk. Het gebeurde zomaar, maar het was wel eh…lekker ja.”
“Ik kan daar ook altijd zo genieten van een goede tongzoen. Ik doe het ook graag. Mag ik je wat vragen?”
“Eh...ja, natuurlijk mag je me wat vragen.”
“Mag ik misschien even met jou zoenen? Dan slaap ik straks lekkerder.”

Heel even keek ik haar verbaasd aan of ze mij in de maling zat te nemen, maar ze keek mij verlangend en liefdevol aan en beet zachtjes in haar onderlip. Ik wilde maar wat graag, maar dit was Marieke, mijn peetnicht en ik wist dat dit problemen ging opleveren. Toch kwam ze dichterbij met haar gezicht en ik rook haar frisse haren en voelde haar adem al langs mijn gezicht stromen. Ik gaf mij over en knikte, waarna Marieke haar mond op de mijne plantte en haar tong zich een weg baande tussen mijn lippen door. Ik ontmoette haar tong met die van mij en al snel lagen we hartstochtelijk met elkaar te zoenen. Marieke kwam naast mij liggen en alleen haar kamerjas en mijn lakens scheidden onze lichamen van elkaar en weer zoenden we er innig op los. Ze streelde met haar hand langs mijn gezicht en hals en gleed over de lakens naar mijn borst en ik kreeg een verschrikkelijke stijve piemel van dit alles en hoopte dat zij niet verder zou gaan. Of toch wel? Na een lage tijd verbrak ze de zoen, likte het speeksel van haar lippen en zei: “Mmm…je zoent echt geweldig. Dit gaan we nog wel een paar keer doen hoor. Ga nu maar lekker slapen lieverd.”

Ik kreeg nog een kusje en toen stond ze weer op en verliet heupwiegend mijn kamer. Bij de deur draaide ze zich nog een keer om en zei: “Welterusten Rob.”
“Welterusten Marieke.” Zei ik zachtjes

Nog voor de deur dicht was, was ik al in een diepe slaap gevallen.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11846x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5163x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14372x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13520x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10096x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13376x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6358x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16987x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3853x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34745x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24162x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8967x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21872x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!