Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 2

3 – Mijn eerste keer

De volgende ochtend werd ik om 7 uur wakker met een volle blaas en ging snel een plas doen in de badkamer. Ik liep daarbij langs de kamer van Michael waar de deur open stond. Een beetje nieuwsgierig keek ik zijn kamer binnen en zag dat er niemand was. Zijn bed was ook onbeslapen, of al heel erg netjes opgemaakt, wat je van een militair eigenlijk wel kon verwachten. Ik ging weer naar mijn eigen kamer en stapte mijn bed weer in. Nog voor ik weer in slaap was, hoorde ik in de kamer naast mij, die van Marieke, haar wekker gaan. Dit was niet raar natuurlijk, aangezien zij moest werken. Heel even dacht ik erover na of ik ook even op zou staan om met haar te ontbijten, maar koos er toch voor om verder te slapen. Niet veel later hoorde ik echter in Marieke’s kamer krakende geluiden, die ik niet thuis kon brengen. Het was een ritmisch geluid en soms hoorde ik ook een kreunend geluid van Marieke er tussen door. Mij afvragend wat er aan de hand was, lag ik naar de geluiden te luisteren en snapte maar niet waar het door zou komen. Even later hoorde ik een klein kreetje en net toen ik op wilde staan om te kijken of ze hulp nodig had, hoorde ik haar kamerdeur open gaan en hoorde ik haar voetstappen naar de badkamer gaan. Naast het klaterende geluid van de douche hoorde ik haar ook vrolijk neuriën, dus het zou wel goed zijn. Met die gedachte viel ik weer in slaap om pas tegen 10 uur weer wakker te worden, waarna ik wel op stond.

Met de vorige avond nog in mijn hoofd, liep ik de badkamer in waar ik schrok, want Michael stond daar geheel naakt zich te scheren aan de wastafel. Ik mompelde een excuus en wilde mij omdraaien om hem met rust te laten.

“Joh, stel je niet aan en kom gewoon binnen. Op de kazerne delen we de doucheruimte met ons twintigen. Ik ben wel wat gewend hoor.”

Toch wel een beetje beschaamd ging ik toch naar binnen en draaide de douchekraan open. Ik draaide mij weg van Michael en liet de kamerjas van mijn lichaam vallen en stapte snel onder de douche met mijn rug naar hem toe. Terwijl ik mij stond te douchen begon Michael vrolijk tegen mij aan te praten en vroeg of ik genoten had de vorige avond met die twee geile Duitsers. Hij vertelde vrij uit over Anna haar natte kutje en bij zijn beeldende vertelling kreeg ik natuurlijk weer een stijve piemel. Tot mijn grote schrik kwam hij opeens bij mij onder de douche staan en schoof mij op een vriendelijke manier aan de kant.

“Zo, nu kan ik ook even douchen. Geeft toch niks? Plek zat hier.”

De douche was inderdaad groot genoeg om wel met drie mensen te staan, maar ik vond het toch wel een beetje gênant om hem zo naakt bij mij te hebben. Hij deed echter alsof het de normaalste zaak van de wereld was en begon zich rustig in te zepen. Hij gaf mij de douchekop en zei dat ik mij maar even moest afspoelen. Ik pakte de douchekop aan en daarbij zag ik dat zijn blik even over mijn erectie viel. Hij knikte goedkeurend en zei:

“Jij hebt ook niks te klagen hoor. Knap stuk gereedschap heb je daar. Daar gaan de vrouwtjes nog veel plezier mee beleven. Heb jij al veel seks gehad?”
“Nee, nog nooit.”
“Hmm… Daar gaan we binnenkort maar eens verandering in aanbrengen. Jij bent veel te oud om maagd te blijven. Het is maar goed dat we binnenkort vakantie hebben. Masturbeer jij al wel?”
“Nee, dat mag ik niet. Dat is een grote zonde volgens mijn moeder.”
“Tss…het is juist zonde om het niet te doen. Gewoon doen hoor. Het is heerlijk en je moeder is hier toch niet. Hier in huis is seks doodnormaal, dus geniet er van.”
“Ik weet het niet hoor. Ik weet ook niet hoe het moet.”
“Hmm…ja, dat is lastiger. Wacht, ik weet wat. Rob, vertrouw je mij?”
“Ja natuurlijk. Hoezo?”
“Ok. Blijf met je rug naar mij staan, sluit je ogen en denk aan Silke van gisterenavond.”

Ik deed wat hij vroeg en prentte het beeld van de rondborstige blondine in mijn hoofd en toen ik aan haar grote borsten met die harde tepels dacht, voelde ik mijn slap geworden piemel weer stijf worden.

“Ok Rob, niet schrikken nu. Laat het gewoon gebeuren en blijf aan Silke denken, of aan Anna, of aan allebei, waar jij maar zin in hebt.”

Op dat moment voelde ik hoe Michael achter mij was komen staan en van achteren mijn harde piemel beet pakte. Ik verstijfde gelijk helemaal en kon mij niet meer bewegen. Al helemaal niet toen zijn hand op en neer over mijn erectie ging.

“Ontspan je Rob.” Fluisterde Michael in mijn oor. “Denk aan die twee geile meiden en herinner je het gevoel dat Silke jou gaf, toen ze jouw pik vast pakte.”

Ik probeerde mijn lichaam te ontspannen en deed mijn uiterste best om aan de hand van Silke te denken en niet aan de hand van Michael. Dit werkte en het eerst wat angstige gevoel ging over in een gevoel van opwinding. Mijn piemel werd nog stijver en ik begon zachtjes te hijgen.

“Goed zo gozer. Laat je lekker gaan.” Fluisterde Michael zacht en zijn hand ging nog sneller heen en weer over mijn stijve piemel. “Neem hem nu zelf over en blijf op en neer gaan. Ontdek daarbij wat je zelf lekker vindt.”

Ik nam mijn piemel nu zelf in de hand en de hand van Michael verdween, maar hij bleef wel achter mij staan. Wat ik niet wist, was dat hij via de spiegel boven de wastafel alles kon zien, wat ik aan het doen was en ik begon mijzelf langzaam af te trekken. Het voelde superlekker en ik voelde al snel welke greep, druk en snelheid het lekkerste was. Met mijn ogen dicht trok ik mijzelf af met het beeld van de twee geile Duitsers voor ogen en binnen enkele minuten kwam ik klaar en spoot ik een aantal dikke klodders tegen de douchewand en trillende op mijn benen, deed ik eindelijk mijn ogen open en draaide mij om naar Michael die mij goedkeurend stond toe te knikken.

“Goed gedaan vent.” Zei hij en ik voelde mij opeens ontzettend trots waar ik mij, door mijn strenge opvoeding, eigenlijk ontzettend schuldig moest voelen. Michael nam de douchekop en spoot mijn klodders sperma netjes van de muur af, waarna hij hem terug hing en ruimte maakte, zodat ik mijzelf even kon opfrissen. Ik spoelde mij nogmaals helemaal schoon en kon het niet nalaten om daarbij af en toe naar het apparaat van Michael te kijken, die half stijf vooruit stond.

“Moet ik eh…nu ook bij jou?” vroeg ik schuchter.
“Welnee gozer. Ik heb liever een zachte vrouwenhand om mijn pik. En daarnaast kom ik vandaag nog wel een keer aan mijn trekken. Bewaar jij je ontdekkingstocht maar voor de vrouwen. Mocht je nog vragen hebben of tips willen horen, dan kom je maar bij me. Maar nu gaan we eerst ontbijten. Klaar met dit gespetter.”

Met die woorden draaide hij abrupt de warmwater kraan dicht en spoot er een straal koud water over mijn warme lichaam, waardoor ik met een kreet onder de douche vandaan sprong. Lachend droogden wij ons af en ik voelde mij opeens helemaal niet meer ongemakkelijk in mijn naaktheid. Net als Michael liep ik voor het eerst bloot over de gang naar mijn kamer en ik voelde mij op en top lekker. Ik wist dat ik nog veel vaker zou gaan masturberen.

De hele dag trok ik met Michael op en na het ontbijt leerde hij mij brommer rijden, waarna we met de twee brommer van zijn ouders een stuk gingen rijden. Uiteindelijk kwamen we weer bij ‘mijn’ bankje uit bij de brug, waar ik mijn eerste sigaret rookte, die hij voor mij gedraaid had. Hoewel ik de longen uit mijn lijf hoestte vond ik het niet vies en bij de tweede ging het al een stuk beter. Helaas waren er niet zoveel interessante mensen die dag en we doken nog even het café in voor een paar biertjes en daarna op weg naar huis, waar mijn peetoom de barbecue al had aangestoken. De hele avond brachten we gezellig door in de tuin en we gingen pas laat naar bed toe.

Eenmaal in bed hoorde ik weer op mijn deur kloppen en hopende op nog een lekkere tong zoen met Marieke riep ik vrolijk: “Kom maar.”
De deur ging open en tot mijn verbazing kwam Michael mijn kamer binnen. Hij had wat in zijn hand en wierp deze naar mij toe. Het bleken een paar seksboekjes te zijn met namen als “Candy”, “Seventeen” en “Chick”.

“Hier Rob, dan heb je wat te lezen als je in bed ligt. Veel plezier ermee.”

Hij wachtte mijn antwoord niet af en met een zwaai verdween hij weer van mijn kamer. Ik bladerde voorzichtig en nieuwsgierig door het eerste blad en zag allemaal foto’s van naakte vrouwen en mannen, die de meest opwindende seksuele handelingen met elkaar aan het uitvoeren waren. De balden hadden ook verhaaltjes, maar ik was in eerste instantie vooral geïnteresseerd in de foto’s. Ik was zelfs zo geconcentreerd dat ik niet had gehoord dat er weer op mijn deur werd geklopt. Pas toen mijn deur open ging, keek ik verschrikt op en zag Marieke weer in haar kamerjas mijn kamer binnen komen. Snel schoof ik de bladen onder mijn lakens en met een rood hoofd keek ik naar Marieke, die net deed of ze niets gezien had.

“Hi Rob, hoorde je me niet kloppen?”
“Nee eh… ik was eh…”
“Je was nog aan het bladeren in de blaadjes die Mickey je kwam brengen hè? Snap ik best hoor. Ik vind ze zelf ook erg leuk. Maar ik kwam eigenlijk voor mijn zoentje. Heb je tijd voor me, of wil je liever even alleen zijn?”
“Nee nee nee. Voor jou heb ik altijd tijd.”
“Gelukkig maar.”

Weer kwam ze naast me op het bed liggen en begon me te zoenen. Ik zoende met meer overtuiging dan voorheen terug en liet zelfs een arm om haar heen vallen. Dit leek haar wel te bevallen en ze kwam nog dichter tegen mij aan liggen. Weer gleed haar hand over mijn gezicht en hals en ze streelde mij o peen heel fijne manier. Ik streelde haar rug en gleed heel even naar de rand van haar ronde kont, maar durfde nog niet verder te gaan.

Het duurde zeker een kwartier voor we elkaar los lieten en al die tijd lag ik daar met een ontzettend stijve piemel onder de lakens met mijn peetnicht in mijn armen. Deze keer had ook Marieke een rode blos op haar wangen en ze zei dat ik echt lekker kon zoenen. Ze wenste me nog vele plezier met de blaadjes en huppelde bijna van plezier mijn kamer uit nadat we elkaar welterusten hadden gewenst.

Zodra mijn kamerdeur dicht was haalde ik de blaadjes weer tevoorschijn en nam een ‘Chick’ in mijn hand. Er was een fotoverhaal van twee vrouwen en een man, die seks met elkaar hadden en mijn hand lag al snel om mijn harde piemel om mij eens lekker af te trekken. Toch hield ik mijzelf nog even in, want weer klonk er in de kamer naast mij het ritmische gekraak en gepiep, aangevuld met zachte kreungeluidjes. Op dat moment kreeg ik een visioen dat Marieke ook wel eens aan het masturberen was, al had ik geen idee hoe dat bij meisjes ging. Ik herinnerde mij opeens de hand van Michael in het broekje van Anna en ik zocht snel in de blaadjes naar vergelijkbare foto’s, die ik al snel vond. Een ander fotoverhaal van een jonge vrouw die zichzelf lag te vingeren in haar bed. Kijkend naar deze foto’s fantaseerde ik opeens het gezicht van Marieke op de foto en ik begon in aan mijn piemel te trekken. Ik probeerde het ritme van de geluiden naast mij aan te houden en op het moment dat ik weer de kleine kreetjes van Marieke hoorde, kwam ik klaar en spoot een aantal krachtige stralen heet wit sperma over mijn buik en borst.
Met een tevreden zucht maakte ik mijzelf zo goed mogelijk schoon en viel in een heerlijke slaap.

+++

De volgende ochtend werd ik wakker en gelijk hoorde ik weer het kraken, piepen en kreunen in de kamer naast me. Met een grote glimlach dacht ik dat Marieke zich weer aan het vingeren was en mijn piemel reageerde daarop door van ODOL naar direct stijve pik te worden. Net als de vorige avond trok ik mij af in het ritme van het geluid naast me, maar deze keer was ik een stuk sneller en loosde mijn zaad nog voor de bekende kirrende geluidjes van Marieke hoorbaar waren.

Na het ontbijt werd besloten om naar het strand te gaan. Het was een heerlijk warme zomerdag en terwijl mijn peetouders de strandspullen bij elkaar zochten, besloot ik om mij alvast in mijn kamer om te kleden in mijn nieuwe zwembroek, die ik van mijn peettante gekregen had. Ik bekeek mijzelf in de grote spiegel van mijn kamer en vond dat ik er goed uit zag. Snel mijn short en shirt erover aan en een half uur later reden met de auto van mijn peetoom naar het strand, waar het al gezellig druk was.

We vonden een beschut plekje met een goed uitzicht over een groot deel van het strand en snel legden we de strandlakens neer en Michael en zijn vader zette enkele windschermen neer, zodat we deels uit het zicht waren, maar nog wel steeds een goed beeld hadden van de andere strandgasten. Tot mijn grote verbazing begonnen mijn peettante en Marieke zich helemaal uit te kleden en stonden even helemaal naakt in de tassen te zoeken naar hun badkleding, dat enkel bestond uit een paar minuscule lapjes stof. Ik wist niet waar ik kijken moest, maar had nog wel gezien dat Marieke er superlekker uitzag met haar slanke lichaam, kleine borstjes en haar geschoren schaamstreek, maar mijn peettante mocht er ook zeker zijn. Ze was iets voller dan haar dochter, zonder dik te lijken, met veel volwassener rondingen en een stel stevige borsten, die groter waren dan die van Marieke, maar zeker geen neiging hadden om te hangen. Haar schaamstreek was ook geschoren en bij haar zag ik, in tegenstelling tot bij Marieke, haar kleine schaamlipjes tussen haar buitenste schaamlippen zitten, wat ik ook wel weer opwindend vond.

“Zeg dames,” zei Michael opeens, “trek eens snel iets aan zeg. Vergeet niet dat ik een binnenslaper ben.”

Er werd hartelijk gelachen om deze opmerking, die ik maar niet begreep. Mijn peetoom legde uit dat ‘binnenslaper’ een term uit het leger was voor soldaten die op de kazerne sliepen en daarom niet zo gewend waren aan vrouwenlichamen en mede daarom nogal snel van streek raakte als ze dan een keer een vrouw naakt zagen. Ik vond het maar raar en ook ongepast om zo te spreken over je familieleden, maar lachte een beetje schaapachtig mee met het grapje.
Door dit grapje echter begon ik toch wel nieuwsgierig naar Marieke en mijn peettante te kijken. Ik gluurde zo voorzichtig mogelijk als ik dacht dat niemand het kon zien en genoot van hun vrouwelijke rondingen, die ik in mijn hoofd vergeleek met de foto’s uit de seksboekjes, die Michael mij gegeven had. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat deze twee vrouwen hier veel mooier waren dan de modellen in de boekjes. Dat kwam misschien ook wel omdat ik ze hier van dichtbij kon bewonderen.

Na even kort in de zon gelegen te hebben, gingen we zwemmen en speelden wat met een bal in het water, waar ik wel zag dat Michael opvallend vaak zijn zus beet greep en ermee stoeide, maar daarna betrok hij mij ook in het spel en zelfs Marieke begon met mij te stoeien. Zo voelde ik mij steeds meer geaccepteerd en toen even later Karel en Sandra ook bij ons kwamen, voelde ik mij voor het eerst sinds lange tijd niet meer het onhandelbare zoontje van mijn moeder, maar een volwaardig lid van dit geweldige gezin en steeds meer verdwenen de nare herinneringen van thuis uit mijn gedachten. Ik voelde mij zowaar erg gelukkig en hoopte dat dit nooit voorbij zou gaan.
De rest van de dag verliep ongeveer hetzelfde. Zonnebaden werd afgewisseld met zwemmen, of soms een korte wandeling over het strand en pas aan het eind van de middag gingen we huiswaarts, waar we snel wat gingen eten, omdat Michael weer weg moest naar de kazerne op de Veluwe. Na een innig afscheid, waarbij ook ik een hartelijke knuffel kreeg, voelde ik echt alsof ik mijn grote broer uit stond te zwaaien.

+++

De volgende dagen waren niet veel anders dan de week ervoor. Overdag verkende ik de omgeving, die ik steeds beter leerde kennen en elke avond kwam Marieke even haar zoentje halen, die ik haar graag gaf en het enige dat anders was, was dat ik geen piepende en krakende geluiden meer uit haar kamer hoorde. Vermoedelijk had ze haar bed gerepareerd of vingerde zij zich alleen in de weekenden.

Halverwege de week gebeurde er echter iets, dat alles in mijn leven zou gaan veranderen. Het begon aan het begin van de middag, toen Michael belde dat hij dat weekend niet thuis zou komen en zelfs een week later vakantie zou hebben in verband met een ingelaste oefening in Duitsland. Marieke was duidelijk teleurgesteld, maar ook mijn peetouders baalden een beetje, want zij hadden eigenlijk alles al geregeld voor de gezamenlijke vakantie aan de Belgische kust en dat zou nu anders gaan lopen. Uiteindelijk werd er besloten om dan maar met zijn vieren vooruit te gaan en Michael zou dan later wel volgen. Het was echter Marieke die de meeste last van het nieuws had, want zij was de hele avond een beetje uit haar doen en toen ik later naar bed ging, wachtte ik erg lang op haar voor haar zoentje, maar ze kwam niet en dat zorgde bij mij ook voor een teleurstelling. Toen ze om 12 uur nog niet langs was gekomen, besloot ik om nog even een plasje te doen en dan maar te gaan slapen.

Toen ik klaar was liep ik terug naar mijn kamer, maar zag opeens een zacht licht komen door de deur van de slaapkamer van mijn peetouders. Normaal was deze gesloten, maar deze keer stond hij op een kier. Vermoedelijk hadden ze hem niet goed dicht gedaan. Bijna had ik de deurklink van mijn eigen kamerdeur vast, toen ik opeens licht kreunende geluidjes hoorde uit hun kamer. De geluidjes klonken vrouwelijk en het leek verdacht vele op de kreuntjes, die ik het afgelopen weekeinde uit de kamer van Marieke had gehoord. Ik grinnikte een beetje en wilde eerst mijn kamer binnen gaan, maar bedacht mij toch en uit nieuwsgierigheid besloot ik toch even te gaan gluren, want wie weet wanneer ik weer zo’n kans zou krijgen. Heel voorzichtig sloop ik naar de kamer en keek behoedzaam om mij heen of niemand mij kon zien. Uit de kamer klonk opeens een kermend: “Ohhh Karel, jaaahhhh wat doe je dat toch weer lekker.”

Heel zachtjes kwam ik dichterbij en gluurde door de kier van de deur en trok gelijk mijn hoofd geschrokken weer terug. In die korte glimp zag ik dat mijn peettante helemaal naakt en wijdbeens op het bed lag en mijn peetoom lag tussen haar benen en had zijn mond op haar kruis. Uit de boekjes van Michael wist ik dat hij haar aan het beffen was en heel even twijfelde ik of ik wel het recht had om te gluren, maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn morele gevoelens en weer stak ik mijn gezicht voor de kier van de open deur. Ik zag hoe Karel met lange halen de kut van Sandra aan het likken was en Sandra lag duidelijk te genieten, met haar handen knedend op haar borsten. Doordat Karel op zijn knieën zat, kon ik zijn grote stijve lul en zijn ballen tussen zijn benen zien bungelen en ik zag dat hij redelijk groot geschapen was, in ieder geval een stuk groter dan ik.

Onder mijn kamerjas was mijn piemel intussen volledig stijf geworden en stond schokkend naar voren te wijzen, smachtend naar een hand ter bevrediging. Ik durfde mij echter niet te bewegen uit angst geluid te maken, maar voelde wel hoe mijn piemel tussen de panden van mijn kamerjas naar buiten wees. Na enkele minuten wisselden ze van standje en werd Karel op zijn rug op het bed gelegd. Sandra kwam boven zijn omhoog staande pik hangen, pakte het gevaarte beet en gaf er enkele rukjes aan, waardoor ik nu ook mijn peetoom kon horen kreunen. Sandra bewoog met een soepele beweging haar kut boven de pik en liet zich er genietend overheen zakken. Vanuit mijn positie kon ik dit heel goed bekijken en vol bewondering zag ik de samensmelting van de twee lichamen op nog geen twee meter voor mijn ogen tot stand komen.

Net op het moment dat Sandra helemaal over de pik gegleden was, voelde ik opeens een hand op mijn mond komen en terwijl mijn hart leek stil te staan, hoorde ik Marieke zacht in mijn oor fluisteren: “Ssst…niks zeggen Rob, ik ben het. Stil zijn anders horen ze ons.”

Met een bonkend hart van de schrik stond ik stokstijf en voelde het lichaam van Marieke tegen mij aandrukken. Ze hield haar hoofd naast het mijne om ook naar binnen te gluren en nog steeds zachtjes fluisterend zei ze: “Geil om te zien hè, hoe twee mensen met elkaar neuken. Blijf je stil, dan haal ik mijn hand van je mond.”

Ik knikte en de hand verdween inderdaad om vervolgens op mijn heup terecht te komen, net zoals haar andere hand die ook op mijn heup terecht was gekomen. Ik voelde hoe ze nog steviger tegen mij aan kwam staan en voelde zelfs haar borsten en tepels tegen mijn rug drukken. Ik draaide mijn gezicht even naar haar toe, maar ze fluisterde: “Niet naar mij kijken, kijk naar hen en geniet. Vooral stil blijven en geen geluid maken.”

Ik knikte en Marieke gaf me een klein kusje op mijn wang, waarna ik mijn ogen weer op het neukende paar voor ons richtte. Zeer geboeid bleef ik naar hen kijken en werd geiler en geiler. Wat ik nog maar een paar dagen geleden voor het eerst in een boekje had gezien, zag ik nu opeens voor mijn ogen gebeuren. Trillend op mijn benen volgde ik de geile handelingen op het bed, maar schrok weer toen ik opeens de handen van Marieke mijn heupen voelde verlaten en zij de ceintuur van mijn kamerjas los begon te knopen. Weer draaide ik mij naar haar toe, maar zij gaf me een kus op mijn lippen en fluisterde zachtjes: “Sssst….niet schrikken en vooral stil blijven.”
Op dat moment voelde ik mijn kamerjas open vallen en ook hoe Marieke mijn piemel vast pakte en mij zachtjes begon af te trekken. Haar andere hand was om mijn scrotum gekomen en hield deze vast wat een erg lekker warm gevoel gaf. Ik moest nu werkelijk alles uit de kast halen om niet luid te gaan kreunen, want haar hand gleed zo ontzettend lekker over mijn harde piemel, dat ik het liefste luide kreten had willen slaken. Gelukkig kon ik mij inhouden, maar sloot wel even mijn ogen om nog beter van dit gevoel te kunnen genieten. Ik opende mijn ogen weer toen ik weer luide kreunen hoorde uit de slaapkamer en zag hoe Sandra wild op en neer aan het wippen was op de machtige pik van mijn peetoom. Vanuit onze positie was goed te zien hoe de dikke staaf tussen de schaamlippen gleed en de kleine lipjes mee nam bij het naar buiten komen, om daarna weer als een glad geoliede zuigerstang in de kut te verdwijnen.

Marieke verhoogde het tempo van het aftrekken en dat zorgde ervoor dat ik klaar ging komen. Heel even klonk er toch een kreuntje uit mijn keel en ik begon te schokken met mijn onderlijf. Marieke herkende dit als een teken van mijn naderende orgasme en de hand, die al die tijd om mijn ballen had gelegen, kwam voor mijn eikel om mijn zaad op te vangen. Nog twee trekjes had ze nodig en toen kwam ik als nooit tevoren. Vanwege de benarde situatie schokte ik zo beheerst mogelijk, maar voorkwam niet dat er een aantal stevige stralen zaad in de wachtende hand van Marieke spoten. Ze liet mij helemaal gaan en pas toen de laatste druppel uit mijn eikel was gekomen, keek ze even naar haar volle hand en veegde toen, alsof dat doodnormaal was, haar hand af aan mijn kamerjas, waar een grote natte vlek zichtbaar werd. Nog voor ik kon reageren trok ze mij mee haar kamer binnen en sloot de deur achter ons.

Totaal verbouwereerd en met een nog heftig kloppend hart stond ik met mijn piemel nog half stijf naar voren wijzend door de geopende kamerjas, Marieke aan te kijken. Ze had een blik in haar ogen die ik niet kende, maar later begreep ik dat het pure lust en geilheid was. Net toen ik iets wilde proberen te zeggen, drukte ze haar vinger op mijn lippen ten teken dat ik stil moest zijn. Ze liet haar kamerjas van haar mooie lichaam glijden en mijn piemel kwam weer met schokjes tot volle wasdom, toen ik haar schitterende slanke lichaam van zo dichtbij kon bewonderen. Ze stapte uit de kluwen stof, die haar kamerjas voorstelde en deed een stap in mijn richting. Nog steeds zei ze niks en ik durfde niks te zeggen, veel te bang dat ik het haast toverachtige moment zou verpesten.
Marieke pakte mijn kamerjas en liet deze ook van mijn lichaam afglijden naar de vloer. Ze bewonderde met haar hete blikken mijn lijf en streelde zachtjes over mijn borstkas en gleed met haar vinger plagend van mijn tepels, via mijn buik en navel, langzaam over mijn schaambeen naar mijn piemel, die haar aanraking met kleine schokjes ontving. Ze likte genietend langs haar lippen, pakte mijn hand vast en trok me mee naar haar ruime bed, waar we samen op gingen liggen. Nauwelijks lagen we of ze begon me hartstochtelijk te zoenen en haar tong speelde een gevaarlijk geil spel met mijn tong en ik voelde mij weer helemaal opgewonden worden. Zeker toen ze haar hand over mijn lichaam liet glijden en ze opeens mijn hand pakte om deze op haar eigen warme lijf te leggen. Niet wetende wat ik moest of mocht doen, lag mijn hand daar hulpeloos stil op haar buik en Marieke onderbrak de zoen heel even door tegen mij te fluisteren: “Volg met je hand wat ik met mijn hand doe lieverd.”

Ik knikte gedwee en direct drukte Marieke haar tong weer in mijn mond voor een langdurige tongzoen. Ik voelde haar hand van mijn buik, via mijn borstkas naar mijn gezicht glijden en ik volgde haar beweging braaf met mijn hand. Heel even voelde ik de zachte huid van haar stevige borst onder mijn vingers, maar gleed snel verder naar haar wang, die ik zachtjes begon te strelen. Haar hand gleed naar mijn hals en begon er zachtjes aan te kriebelen en weer volgde ik elke beweging. Tot mijn grote plezier merkte ik dat Marieke bij bepaalde plekjes apart reageerde als ik dat aanraakte en besloot die plekjes te onthouden. Later leerde ik dat dit haar erogene zones waren, maar op dat moment waren het gewoon leuke plekjes met een fijne reactie. Aan de andere kant ontdekte ik ook bij mij waar ik gevoeliger was dan op andere plekjes en nam mij voor om dit goed te onthouden voor als ik weer alleen in bed lag.

Van mijn hals en sleutelbeen gleed Marieke over mijn borst en toen ik de beweging volgde, had ik opeens haar borst vol in mijn hand. Als vanzelf begon ik kleine onderzoekende beweginkjes te maken en dat beviel, aan het hijgen te merken, Marieke heel erg. Vooral als ik aandacht besteedde aan het harde knopje midden op haar borst. Zij speelde ook met mijn tepel en ik kopieerde weer elke beweging en kneep kleine kneepjes in die van haar. Bij elk kneepje schokte ze een beetje en kwamen er kleine kreuntjes uit haar keel. Ik vond het een heel erg leuk spelletje en genoot net zo veel van haar gefriemel aan mijn tepels. Toch ging ze weer verder met haar hand en ik volgde weer gedwee. Via onze buiken gleden onze handen verder naar beneden en waar haar vingers in een dikke toef schaamhaar terecht kwam, belandde mijn vingers op een glad geschoren venusheuveltje en ik gleed vanzelf door naar haar gleufje dat al erg nat aanvoelde.
Marieke legde haar hand nu, als een soort beschermende cocon, vol over mijn geslacht en ik deed hetzelfde bij haar en mijn hele handpalm werd vochtig en ik begon zelf te gloeien van de hitte, die haar kruis uitstraalde op mijn hand. Weer onderbrak ze de zoen en met een stralend gezicht zei ze: “Speel met mijn kutje Rob. Laat me klaar komen alsjeblieft.”

Ik begon voorzichtig mijn hand te bewegen en streelde met mijn vingers over haar vulva, er goed op lettend hoe zij reageerde op mijn bewegingen. Al snel vond ik de opening van haar vagina en gleed soepel met eerst een vinger, maar al spoedig met een tweede vinger in haar hete grotje. Marieke lag heerlijk te kronkelen en probeerde mij nog wel af te trekken, maar genoot zoveel van mijn onervaren vingers, dat ik haar het gebrek aan aandacht voor mij maar vergaf. Ik voelde mij dan ook rete-trots dat ik haar zo kon laten genieten. Met mijn duim vond ik haar klitje en de schok die dit haar gaf was overweldigend gaaf om te zien en horen. Ze gaf zich nu helemaal over aan mij en ik keek aandachtig toe hoe mijn hand over en in haar kruis tekeer ging. Vlak voor mijn ogen zag ik haar keiharde tepels op haar borsten staan en ik boog voorover om deze een voor een in mijn mond te nemen. Dit zorgde voor nog meer kreunen bij Marieke en hierdoor aangemoedigd ging ik er net zo lang mee door tot zij luid kermend en met een strak getrokken lichaam trillend onder mij lag klaar te komen. Al die tijd had zij, hoewel niet actief, mijn piemel nog steeds vast en tijdens haar orgasme kneep ze er zo hard in dat het bijna pijn deed, maar op een zalige manier.

Zodra haar orgasme was weg geëbd kreeg ze weer aandacht voor mij en eerst bedankte ze me met een natte zoen, maar duwde mij resoluut op mijn rug en kwam met beide benen aan weerszijde van mijn heupen bovenop mij zitten. Ik voelde haar hete kletsnatte poes op mijn geslacht drukken en ik keek haar zo verlangend aan, dat zij niet meer aarzelde, maar even iets omhoog kwam, mijn piemel pakte en hem voor haar gaatje hield. In een keer liet ze zich zuchtend over mijn harde staaf zakken en met gesloten ogen zat ze even stil toen haar billen op mijn benen rustten. Met een opengesperde mond voelde ik haar vagina over mijn piemel glijden en genoot tot in mijn haarwortels van de sensatie van deze gebeurtenis. De hele wereld om mij heen was ik vergeten en er bestond maar één ding en dat was ons samengesmolten lichaam, verbonden door onze geslachtsorganen.

Wat er door mij heen ging was meer dan enkel het idee dat ik bij deze ontmaagd was, niet dat ik mij bewust was van die term, maar wat ik voelde, wat er door mij heen ging toen Marieke zich over mijn geslacht liet zakken met haar kutje was zoveel meer. Natuurlijk overheerste de lustgevoelens, het tintelen in mijn kruis, nu ik de binnenkant van een vrouwenlichaam om mijn geslacht voelde gaan met al haar ribbeltjes, vocht en hitte, het zalige uitzicht op het geweldige lijf van mijn bedpartner, waar ik in zo’n korte tijd erg van ben gaan houden en de gelukzalige blik in haar ogen toen zij mijn harde en stijve knots in haar schoot binnen kreeg geschoven. Maar daarnaast voelde ik mij voor het eerst in mijn leven echt geliefd en bemind, alsof ik opeens alleen nog maar veiligheid, geborgenheid en een onbeschrijfelijk gevoel van liefde om mij heen had, zonder schaamte, zonder schuldgevoelens, zonder zondige gedachten en complexen van boetedoening om iets wat ik gedaan had, waarvan ik niet begreep waarom het verkeerd was. Nee, het was pure lust, aangevuld met liefde, genegenheid en respect voor wie en wat ik was. En dat werd op dat moment geschonken door een jonge vrouw, die bijna familie van me was, maar dan van een familie, die mij wel lief had.
Heel even verliet een traan van emotie mijn oog, maar de lust hield gelukkig de overhand, waardoor ik ondanks alle emotionele gevoelens toch kreunde van genot en mijn handen op de heupen van Marieke legde en er even in kneep, waarmee ik wilde aantonen dat ik meer wilde.

Marieke voelde mijn handen op haar heupen, deed haar ogen weer open, beet geil op haar onderlip en kwam net genoeg omhoog om mijn eikel in haar kutje te houden. Heel even kneep ze met haar vaginamond om mijn eikel, draaide een beetje met haar heupen en liet zich weer vol over mijn erectie zakken. Dit herhaalde ze enkele keren, waarbij wij beiden bij elke neergaande beweging heerlijk kreunden van dit opwindende gevoel.

Veel te snel voelde ik mijn hoogtepunt weer aan komen razen en met ongecontroleerd bonkende bewegingen spoot ik meerdere stralen krachtig diep in de schoot van Marieke, die gelijk vol op mij kwam zitten en met heftige bewegingen van haar hand haar klitje bevingerde tot ook zij klaar was gekomen. Ze kneep hierbij weer zo stevig met haar vaginale spieren in mijn piemel, dat deze gewoon zijn stijfheid behield. Marieke merkte dit ook op en met een glunderend gezicht zei ze: “Ohhh…kan jij alweer? Kom op dan schat, dan mag jij mij nu neuken, want jouw pik in mij voelt echt zalig.”

Ze kroop van mij af, ging wijdbeens op haar rug liggen en ik kroop bovenop haar. Met een beetje moeite richtte ik mijn harde piemel op haar gaatje en na enkele mislukte pogingen, drong ik dan toch in haar en stootte diep door tot aan het einde van haar genotstunneltje. Heel even bleef ik hier hangen en begon dan langzaam de bekende neukbewegingen te maken. Marieke sloeg haar armen en benen om mij heen en drukte mij stevig tegen haar lichaam aan, waardoor haar borsten geplet werden tussen onze beide lichamen en ik alleen nog maar mijn heupen kon bewegen, wat ik dan ook met volle overgave deed. In deze houding waren de heupen van Marieke iets gekanteld, waardoor ik nog beter alle ribbeltjes aan de binnenzijde van haar kutje kon voelen en ik begon haast te kwijlen van geilheid. Marieke bood mij haar mond aan en al neukend zoenden wij er flink op los, wat tevens hielp om onze kreunen te onderdrukken, zodat niemand ons kon horen. Heel even had ik weer even oog voor mijn omgeving en hoorde opeens het bekende piepen en kraken van haar bed, wat ik eerder had gehoord, maar dan door de muur van onze kamers. Ik gaf het verder geen aandacht want het neuken nam mij weer volledig in beslag. Ik kon het, door mijn eerdere orgasmes, nu een heel stuk langer volhouden en deze keer wist ik Marieke nog voor mij klaar te krijgen, voordat ik mijn volgende lading sperma in haar schoot spoot.

Na dit orgasme was mijn energie wel op en ook Marieke lag hevig hijgend bij te komen. Onze lichamen waren doornat van het zweet, speeksel en andere lichaamssappen, maar opstaan lag niet meer in de mogelijkheden. Volledig bevredigd kropen we bij elkaar in de armen en vielen in een zalige slaap, waarbij we niet meer hoorden hoe de deur van haar slaapkamer zachtjes gesloten werd…


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4827x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8473x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4237x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11724x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15944x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23002x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17579x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15155x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19771x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7610x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10123x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4356x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8032x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18104x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24732x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!