Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 2

De herfstvakantie vloog voorbij en voor Rachel er erg in had was ze terug thuis. Vanaf dag één had ze opa gemist. Gelukkig was het missen niet lang want bij de eerst volgende zaken trip mocht Rachel van haar ouders terug naar opa. De ouders van Rachel hadden gezien dat opa door het logeren van haar helemaal was open gebloeid. Ook andere zussen van haar moeder merkte een verschil bij opa. En ze porde de moeder van Rachel aan om Rachel in het vervolg daar te laten logeren. Ook Rachel had tegen haar ouders verteld hoe fijn ze het wel had gevonden bij opa. Van de seks met hem zweeg ze in alle landstalen.

Wanneer de ouders van Rachel het aanbod kregen om voor een ongekende lange tijd naar het buitenland te gaan. Was het dus niemand vreemd geweest dat aan opa de vraag gesteld werd om Rachel op te vangen. Opa was meteen laaiend enthousiast geweest en ook Rachel kon haar geluk niet op.

Opa was ondertussen verhuisd naar zijn gerenoveerde huis. Dat iets verder lag dan zijn oude huis. Rachel was de eerste die mocht kennismaken met het vernieuwde huis. En ze was meteen er meer dan enthousiast over geweest.

Rachel haar verhuis was vlak na haar kerstrapport gepland. Mama en papa verhuisden al haar spullen terwijl Rachel haar rapport was gaan ophalen. De laatste doos was net binnen toen Rachel thuis kwam met haar rapport. Voor ze naar haar nieuwe thuis was gereden. Had ze nog met enkele schoolvriendinnen een broodje gaan eten.

Bij het zien van haar rapport fonkelden de ogen van haar ouders. Al haar cijfers lagen ver boven de negentig. Juist één en dat was van lichamelijke opvoeding waar ze 87 van had. Ook opa was trots op zijn 'favoriete' kleindochter. Haar ouders beloonden Rachel met een mooi envelopje.

Lang konden ze niet meer blijven want ze moesten immers zelf naar Duitsland vertrekken. “Rachel we hopen met kerstavond hier te zijn. Ik hoop dat je niet kwaad gaat zijn, wanneer we er niet bij zijn.” “Het is oke mama, ik heb opa hé.” En Rachel gaf haar moeder een warme knuffel. Na ook een knuffel van haar papa te hebben gekregen vertrokken haar ouders. Ze bleef nu alleen achter met opa. Haar opa die haar grootste liefde was. Want buiten de lichamelijke aantrekkingskracht was er ook een geestelijke aantrekkingskracht. Maar dit laatste had ze nog met niemand gedeeld. Ook niet met opa.

Voor de buienwereld kreeg Rachel haar eigen kamer, met haar eigen spullen, haar eigen bed, kast, ….. Maar slapen dat ging ze doen bij haar opa. Daar waren ze van in het begin eerlijk geweest met elkaar hierover. Alleen wrong het bij Rachel dat sommige gevoelens niet uitgesproken werden. Rachel wist sinds haar vertrek na de herfstvakantie. Dat ze verliefd was op haar opa. Alleen wist hij niet dat zij zich zo voelde.

Zo gauw haar ouders weg waren. Had Racel zich voorgenomen om met opa eerlijk over haar gevoelens voor hem te praten. Haar ouders waren tien minuten vertrokken toen Rachel zich voornam om het gesprek te voeren. Ze was er best zenuwachtig voor want haar keel was kurkdroog. Ze nam een slok water voor ze het gesprek aanving.

“Opa ik moet u iets zeggen.” Meteen merkte Rachel na haar woorden dat opa haar bezorgd aankeek. “Wat is er liefje?” “Opa, ik …. weet …. niet …. goed... u dit... .” Rachel haar woorden stokten. En opa kon haar gerust stellen door haar liefdevol aan te kijken. “Opa ik ben verliefd op u.” Haar laatste woorden fluisterden Rachel bijna. Maar opa had haar klaar en duidelijk verstaan. Een traan rolde over zijn wang. En met stokkende adem zei hij tegen Rachel dat hij ook verliefd was op haar.

Bij beiden rolden nu tranen over de wangen. En het enige juiste wat bij beiden kon volgen was een liefdevolle knuffel. Rachel duwde opa haast plat en opa op zijn beurt haar. Hun knuffel leek geen einde te kennen. En beiden maalden ze er niet om. Integendeel geen van beiden wilden de eerste zijn om elkaar los te laten.

Hun armen waren nog rond elkaar verstrengeld. Wanneer ze elkaar vol liefde aankeken. Rachel nam het inactief om hem te kussen. En opa kuste haar teder weer. Ze sloot haar ogen en genoot intens van de tongzoen die ze nu deelde met haar opa. zijn handen gingen van haar rug naar haar billen en omgekeerd. Zachtjes gingen opa zijn handen onder haar polo en ze voelde zijn warme handen haar rug strelen. Rachel merkte dat opa haar polo wou uittrekken. En hielp hem gewillig mee. Nadat haar polo uit was trok ze zijn trui uit en maakte de knopen van zijn lichtblauwe hemd los.

Zijn hemd was nog maar net uit of opa trok haar mee naar de slaapkamer. Waar de rest van hun kleren al snel uitgingen. Rachel kroop als eerste in bed gevolgd door opa. Ze lag nog maar net goed of ze voelde zijn handen al tussen haar benen. Haar vagina brandde van verlangen. Het was al immers meer dan een week geleden dat ze nog met elkaar gevreeën hadden.

Terwijl hij met zijn vingers in haar zat speelde zij met zijn penis. Opa vingerde haar sneller dan anders en ze voelde een orgasme opkomen. Kreunend ze kwam ze klaar. Meteen haalde hij zijn vingers uit haar en ging op haar liggen. Ze dacht dat hij met zijn penis in haar ging komen maar in plaats daarvan ging hij kussend naar beneden. Waarna hij haar vagina begon te kussen. Rachel kreunde en hijgde en opa ging gewoon maar door en verder.

Voor een tweede orgasme dat al snel volgde had ze niet veel nodig. Kreunend en hijgend kwam ze weer klaar. Opa gaf haar niet de kans om te bekomen want voor ze het wist voelde ze zijn penis in haar komen. Rachel dacht dat ze gek werd van verlangen en opa nam haar met krachtige stoten. “ooooh, jjjaaaaa, mmmmmmm”, kreunde Rachel en opa versnelde nog zijn tempo waardoor ze op geen tijd een derde keer klaar kwam.

Rachel nam opa met al haar kracht vast en liet hem gewoon zijn gangen gaan. Er was maar een ding dat Rachel nu echt wou en dat was opa zijn sperma in haar. Rachel haar vagina brandde haast en pas bij een vijfde orgasme dat ze heel intens beleefde voelde ze opa zijn sperma in haar spuiten. Aan de vloedgolf van het zaad van opa leek geen einde te komen.

“Ik hou van u opa.” was het enige wat Rachel nog over haar lippen kreeg. “Ik hou ook van jou mijn liefje.” “ik heb dit zo gemist hé opa. Ik vrij zo graag met u.” “ik vrij ook heel graag met jou.” “Opa mag ik je iets vragen?” Opa ging nu naast haar liggen en keek haar vragend aan “zou u met mij ook in andere houdingen willen vrijen?” “Aan welke had je gedacht liefje?” “ik zou heel graag is in doggy genomen worden.” Vragend keek opa haar aan. En Rachel verduidelijkte haar wens om op zijn hondjes genomen te worden.

“Als jij dat wil liefje doen we dat. Maar ik wil jou ook één ding vragen.” “Welk opa?” “ik wil niet dat jij iets doet tegen je zin. Als je iets niet wil dan wil ik dat je het me zegt beloofd.” “Ja beloofd. Zullen we gaan douchen opa?”

Buiten een groot bad waar ze makkelijk met twee in konden had opa ook een open douche laten plaatsen. Onder de douche gingen ze met twee onder de douche kop staan zo gauw het water warm genoeg was. Opa en Rachel hadden er een ritueel van gemaakt dat ze elkaar waste wanneer ze samen douchte. Dit was vooral in het weekend geweest.

Ze stonden nog maar net onder de douche of Rachel voelde de blik van opa. Rachel wist dat opa haar lichaam graag bewonderde en zelf genoot ze er wel van hoe hij dan naar haar keek en haar dan soms aanraakte. Zo nam hij dan haar borsten vast en liet zijn handen er dan even mee spelen. Rachel geraakte hier altijd opgewonden van. In het begin had ze opa hiervan echt moeten overtuigen dat ze het graag had. Maar nu was hij het al aardig gewoon geworden. En durfde hij zelf meer. Rachel genoot er nu nog harder van dan voorheen daar ze wist dat de gevoelens van opa voor haar wederzijds waren.

Weer werd zijn penis stijf en Rachel begon hem te kussen en ze ging al kussend naar beneden. Al gauw zat ze op haar knieën voor hem. En streelde ze met haar tong zijn eikel. Opa stuurde haar hoofd en Rachel nam zo diep als ze kon zijn penis in haar mond. Opa hijgde en Rachel ging door tot ze zijn sperma in haar keel voelde komen. Alles slikte ze door. Nadien wasten ze elkaar weer.

Rachel trok na het douchen een paarse string aan. Want ze wist dat opa van strings hield. Zelf had ze meer een voorkeur voor strings dan voor gewone slipjes. Maar sinds ze wist dat opa er ook van hield droeg ze alleen nog maar strings.

In de woonkamer maakte opa het gezellig met kaarsjes. De muren hadden warme kleuren en het huis was een groot contrast qua inrichting met het vorige huis. Rachel voelde zich vanaf minuut één er al thuis. Ze had dan ook samen met Opa de inrichting gedaan. Opa polste naar haar plannen nu ze 14 dagen thuis was. Hij wilde niet dat Rachel zich op sloot. Rachel vertelde dat ze graag wilde gaan shoppen met vriendinnen. En opa knikte alleen maar instemmend.

“Opa ik ben echt smoorverliefd op u” zei Rachel en ze liep naar opa. Die haar meer dan liefdevol vast nam en meer dan teder kuste. Rachel voelde zich meer dan volmaakt. Ze was al enkele keren verliefd geweest. Maar geen enkele keer konden deze gevoelens typen aan de gevoelens die ze nu voelde. “Ik ben ook zo verliefd op jou liefje. Ik ook zo op jou.” Opa leek precies niet uit zijn woorden te geraken. Maar Rachel zag de verliefde dromerige blik in zijn ogen. Ze keken elkaar dromerig aan en het leek of ze de tijd hierdoor uit het oog verloren.

's avonds besloten ze om samen te koken. Samen sneden ze groenten, ze keken samen op de weegschaal. Het had allemaal iets weg van vele clichés. Maar Rachel nog opa trokken zich hier iets van aan. Opa maakte Rachel nieuwsgierig met een verrassing die hij had voorzien voor na het eten.

Rachel probeerde tijdens het eten wat te polsen maar opa hield zijn lippen stijf op elkaar. En Rachel besloot zich gewoon over te geven. Voor de verrassing ruimden ze nog samen op. En opa werd wat zenuwachtig wat Rachel van de verrassing mogelijk zou vinden? Terwijl Rachel haar favoriete soap keek. Werkte opa de laatste voorbereidingen af van zijn verrassing.

Buiten weten om van Rachel had opa buiten een jacuzzi laten plaatsen. Rond de jacuzzi had hij nu allemaal kaarsen gezet. Van straat af was niets van de tuin te zien. En hadden ze dus bijgevolg meer dan genoeg privacy. Opa was zenuwachtig toen hij Rachel naar buiten riep.

Rachel haar ogen fonkelden en ze had nog nooit zoiets Romantisch gezien. “oohhh Opa. Wat mooi,” “Wat denk je wil je er in?” “Ja heel graag.” “Kom laat ons naar binnen gaan en ons omkleden” “omkleden, uitkleden zul je bedoelen opa.” Rachel trok opa nu mee naar binnen. En in hun slaapkamer kleedden ze zich uit. Rachel genoot er weer van dat opa naar haar naakte lichaam keek. En sensueel bewoog ze zich weer. Naakt stapte hij op Rachel af en kuste haar. Voor ze naar buiten gingen trokken ze nog een kamerjas aan en namen ze handdoeken mee.

Wanneer ze in de jacuzzi kwamen was het water al meer dan lekker warm. Opa had aan alles gedacht want hij had zelf een fles champagne voorzien. Voor hij deze opende vroeg hij aan Rachel of ze het goed vond. En ze antwoordde met een kus. Opa opende erna de fles en niet veel later zaten ze samen met een glas champagne in de jacuzzi.

Boven hen fonkelden de sterren aan de hemel. En Rachel voelde en besefte dat ze de gelukkigste vrouw was op aarde. Niemand had een opa zoals haar. Samen genoten ze van jacuzzi, de sterrenhemel. Maar vooral ze genoten van elkaar.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 3Door: Thongandstorylover
Gelezen: 9418x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Familie, Broer, Zus, Moeder, Vader, Taboo
18-06
8.9
:: OnweerDoor: Nickey
Gelezen: 11729x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.4
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 14192x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Stiekem
16-06
8.9
:: Dochter Weer Thuis - 2Door: Lady Von G
Gelezen: 17947x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Familie, Taboe, Vaderdag
16-06
9.1
:: De (voorlopig) Laatste KeerDoor: Kato
Gelezen: 20913x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Verwisseld: Valérie Stripper... - 10Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5012x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-06
9.0
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 29818x
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 11153x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.0
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 26849x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 26274x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 13895x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 15600x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 7712x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 25996x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 4351x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 41843x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!