Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 3

4 – Geheel nieuwe manier van leven

De volgende ochtend werd ik alleen wakker in het bed van Marieke. Nog een beetje rozig lag ik dromerig om mij heen te kijken en zag alles van de vorige avond nog een keer als een film voor mijn geest voorbij trekken. Met een brede trotse grijns lag ik met mijn armen onder mijn hoofd naar het plafon te staren en ik voelde mij groots. Ik had verdorie geneukt en dan nog wel met die lekkere peetnicht van me. Het was dat ik naakt in haar bed lag met mijn kruis nog kleverig van onze sappen, anders had ik waarschijnlijk niet geloofd, maar het was echt zo. Sinds gisterenavond was ik geen maagd meer en voelde mij opeens een stuk volwassener.

Zo lag ik nog even heerlijk na te genieten en voelde verlekkerd aan mijn ochtenderectie toen ik opeens uit mijn heerlijke dromen getrokken werd door een paar klopjes op de slaapkamerdeur. Ik schrok verschrikkelijk en hield mij angstvallig stil. Tegelijk voelde ik ook tranen in mijn ogen opkomen. Verdomme zeg. Net als vroeger thuis, dacht ik. Had ik eindelijk wat leuks en lekkers met een meisje gedaan, werd ik weer betrapt en deze keer zou ik ongetwijfeld ontzettende straf krijgen. Weer klonk het rustige klopje en deze keer hoorde ik mijn peettante roepen: “Rob? Ben je al wakker? Je ontbijt staat beneden klaar hoor. Kom je eten?”

Alles had ik verwacht. Openslaande deuren en een ware scheldkanonnade, klappen misschien, maar niet de vriendelijke uitnodiging om te komen ontbijten, alsof het de normaalste zaak was dat ik in het bed van hun dochter lag. Met een beetje beknepen stem riep ik voorzichtig terug: “Eh ja, ik ben wakker.”

“Fijn, zal ik koffie inschenken, of wil je liever thee?”

“Eh…koffie graag.”

“Okido. Tot straks.”

Ik hoorde aan haar voetstappen dat ze van de deur weg ging en ik schoot het bed uit en wachtte even voor ik naar de badkamer ging om mij heel snel te douchen, waarna ik in mijn eigen kamer snel wat kleding aanschoot om vervolgens een beetje bedeesd de woonkeuken binnen te komen, waar inderdaad al een lekker ontbijt voor mij klaar stond, inclusief een dampende kop koffie. Sandra, mijn peettante, stond vrolijk neuriënd aan het aanrecht een eitje te bakken en toen ik binnen kwam, draaide ze zich om en met ogen vol pretlichtjes zei ze dat mijn eitjes, waar ik vast wel aan toe was, bijna klaar waren. Ik rook de geur van het gebakken spek en ei en voelde mijn maag al rommelen van de trek.

Haast verlegen ging ik zitten en even later kreeg ik mijn gebakken eitje op mijn bord en Sandra kwam tegenover mij zitten. Ze zat lekker relaxed met haar benen onder haar kont en met haar mok koffie in haar hand, zat ze vrolijk naar mij te kijken, hoe ik hongerig mijn ontbijt naar binnen werkte. Pas toen ik klaar was met eten en met mijn ogen afgewend zat te staren naar de vaatwasser, niet wetende of ik iets moest zeggen, nam Sandra het woord:

“Heb je lekker geslapen lieverd?”

“Eh…ja, best wel eigenlijk.”

“Kan ik me voorstellen. Mijn dochter heeft je vast behoorlijk uitgeput gisteren.”

“Ben je niet boos dan?”

“Boos? Welnee schat. Jullie zijn beiden oud genoeg om te doen waar je zin in hebt hoor. Daarnaast verdenk ik jou er niet van dat je haar gedwongen hebt en van haar weet ik dat zij nooit iemand zou dwingen. Dat klopt toch?”

“Ja, dat klopt wel. We wilden het beiden.”

“Nou dan, dan is toch alles goed. Heb je er van genoten?”

“Eh…ja, het was ongelooflijk lekker zelfs.”

“Daar gaat het om jongen. Mag ik eens vragen, was dit jouw eerste keer?”

“Ja.” En met dat ik dit zei verbaasde ik mijzelf met hoe makkelijk ik het met deze vrouw hierover kon praten. Geen enkele voelde ik mij schuldig, vies of zondig.

“Dan moet ik je dus feliciteren met deze mijlpaal in jouw leven. Kom dan schenk ik je nog een kop koffie in.”

Ze stond op en schonk de koppen weer vol en kwam weer zitten. Ze streek even een losse lok haar achter haar oor en ik vond dat een mooi, haast erotisch gebaar, zoals ze dat deed. Geheel op mijn gemak zakte ik wat onderuit en Sandra zei:

“Weet je Rob, wij zijn hier in dit huis niet zo moeilijk over een aantal zaken. Heel anders dan jouw moeder geloven wij wel dat het leven een groot feest is, dat verdient om gevierd te worden en daarmee ook op het fysieke vlak. Karel en ik lusten er wel pap van en hebben Mickey en Marieke opgevoed met het concept dat het lichaam nooit iets is om je voor te schamen en dat geldt dus ook voor seks. Ik ben dan ook erg blij dat jij hier nu ook deel uit van maakt. Wat ik je echter nu ga vertellen, daarvan moet je me echt beloven om hier nooit met iemand buiten dit gezin over te praten, op welke manier dan ook. Wil je me dat op voorhand beloven?”

“Ja natuurlijk. Ik was al erg gelukkig dat ik hier mag zijn en wil dat graag blijven, zolang dat mag. Ik beloof je zeker dat ik nooit iets aan iemand zal vertellen.”

“Fijn lieverd. Je moet namelijk weten dat wij er een nogal aparte manier van leven op na houden. De afgelopen weken hebben wij ons ontzettend moeten inhouden om jou niet een te grote cultuurshock te laten ondergaan, maar nu jij zo ver bent, zou ik graag ons normale leven weer laten voortgaan en als jij wilt, dan mag jij daar gewoon deel van uitmaken. Als je het overigens niet wilt, dan is dat ook prima en zullen wij dat respecteren, zolang wij er maar niet geremd door worden. Zullen we dat ook afspreken?”

“Je maakt me nieuwsgierig, maar ja natuurlijk. Van mij zullen jullie geen last hebben.”

“Gelukkig maar, hoewel ik hoop dat je meer zult zijn dan geen last, maar dat komt vanzelf wel. Neem gewoon jouw tempo aan van wat je wilt en wat je aan kunt. Regel een is namelijk altijd, gewoon doen waar je zin in hebt en niet doen wat je niet wilt. Dat geldt voor jezelf, maar ook naar de ander toe. Het kan namelijk alleen maar leuk zijn met wederzijdse instemming.”

Ik knikte begrijpend en met een haast ondeugende blik vroeg ik: “En wat is regel nummer twee?”

“Geniet ervan en hou je niet in.” Zei Sandra met een brede grijns

“Daar kan ik me wel in vinden denk ik. Zijn er nog meer regeltjes?”

“Jawel, maar die gaan voornamelijk om de privacy. Had Marieke je al de regels uitgelegd van de sok op de deurknop?”

“Ja, die ken ik al.”

“Mooi, verder vragen we je altijd even te melden als je vriendjes of vriendinnetjes mee naar huis neemt, zodat we ons tijdig kunnen fatsoeneren. Het maakt ons niet uit wie je meeneemt, zolang zij maar niet doorkrijgen wat er hier in dit huis afspeelt.”

“Afspeelt?” vroeg ik niet begrijpend. “Wat moet ik mij daarbij voorstellen?”

“Daar kom je nog wel achter, maar laat ik het zo zeggen, als Karel en ik elkaar willen tonen dat we elkaar lief hebben, dan wachten we meestal niet tot we in de slaapkamer zijn, snap je wat ik bedoel?”

Ik kreeg hier inderdaad wel beelden bij en hoewel ik het mij toch nog niet helemaal kon voorstellen dat mensen dit zomaar deden, vond ik het wel een grappig, nee opwindend idee en voelde me al een beetje warm worden in mijn kruis.

“Verder zijn wij hier in huis nogal zoenerig, zoals jij al gemerkt heb. Wij houden allemaal erg veel van knuffelen, kussen en zoenen en doen dat veel met elkaar, maar dat had jij al aan Marieke gemerkt toch? Wij doen dit ook onderling en vinden dat doodnormaal. Het maakt daarbij ook niet uit wie met wie knuffelt of zoent. Zo heeft Marieke mij bijvoorbeeld vanmorgen een heerlijke tongzoen gegeven toen ik ontbijt voor haar maakte. Maar ook als Karel bijvoorbeeld moe thuis komt van het werk, dan moet je niet raar staan te kijken als hij een innige knuffel en zoen van Marieke krijgt. Wij houden eenmaal heel veel van elkaar en tonen dat graag en vaak.”

Ik liet dit even op mij inzinken en zag allemaal beelden voor me van alle gezinsleden, die elkaar knuffelden en zoenden en tot mijn verbazing vond ik het een mooie gedachte. Opeens zag ik ook echter Michael en mijzelf weer onder de douche staan, waar ik door hem werd afgetrokken. Ik verschoot van kleur en vroeg aan Sandra: “Zoenen eh…Michael en Karel ook met elkaar?”

“Ja hoor. Wie van de ander houdt, zoent de ander ook. Wij zijn hier allemaal een beetje biseksueel, dus ook de mannen zoenen en knuffelen met elkaar.”

“Eh…wordt dit dan…eh…ook van…eh…mij verwacht? Dat ik ga zoenen met hen?”

“Lieverd toch. Van jou wordt verwacht dat je het naar je zin hebt. Jij moet je lekker voelen met wat je doet en met wie je het doet. Als jij niet met de mannen wilt zoenen, dan wordt dat gewoon gerespecteerd. Weet je, er gebeuren hier ontzettend veel fijne. Leuke en lekkere dingen in dit huis en ik raad je enkel aan om er van te genieten, maar je nooit ergens toe gedwongen te voelen. Laat je lekker gaan, leer van ons en denk aan regel twee: Geniet.”

Ik overdacht het allemaal eens en het viel mij opeens op hoe sexy Sandra er bij zat in haar korte strak zittende zomerjurk, waarin haar vrouwelijke vormen excellent tentoongesteld werden, zonder extreem sexy te zijn. Haar blonde haar was in een kittige paardenstaart bijeen gebonden, waarbij elke keer een onwillige lok haar over haar gezicht viel, wat dan weer met het bekende mooie gebaar achter het oor werd geschoven. Ze had zich heel licht opgemaakt en zag er verdomd lekker uit voor haar leeftijd. Ondanks dat ze richting de veertig ging, had ze net zo makkelijk door kunnen gaan als de oudere zus van Marieke. Haar lichaam was dan ook in heel goede vorm, zoals ik laatst op het strand had gezien. Ik overdacht alle mogelijkheden die ik in dit huis zou hebben en begreep opeens dat ik door de uit huis plaatsing van de hel in de hemel was beland.

“Dus…” zei ik voorzichtig en voelde mijn hart bonken van de spanning, “als ik jou zou willen bedanken voor dit lekkere ontbijt dan…”

“Dan mag jij mij een heerlijke tongzoen geven als je wilt. Ja, dat klopt. Maar ook als jij een keer behoefte hebt aan een knuffel of gewoon zin hebt in een kus, dan is er denk ik altijd wel iemand, die jou daarbij ter wille zou zijn. Heb je lekker gegeten daarnet?”

“Jazeker. En je had gelijk, ik had het echt nodig.”

“Waar wacht je dan nog op?”

Ik keek nog even onderzoekend naar Sandra, maar die gaf mij alleen maar signalen dat ik vooral naar haar toe mocht komen. Ik stond dan ook op en kwam, nog steeds een beetje aarzelend, naar haar toe. Zij draaide haar lichaam een beetje bij en pakte mijn handen beet. Met een geruststellende stem zei ze: “Kom maar lieverd. Bedank me maar.”

Ik slikte een keer, maar bewoog mijn gezicht toch naar dat van Sandra, die haar lippen al tuitte voor mijn kus. Zachtjes drukte ik mijn lippen op die van haar en na een kleine zucht van verlangen begon ik haar te kussen. Haar lippen voelden heerlijk zacht en afwachtend, maar toen ik mijn tong tussen haar lippen wilde dringen, liet ze mij direct toe en ging de kus over in een hete passionele tongzoen, die zo opwindend was, dat mijn pik in kleine schokjes omhoog kwam en ik boog mijn onderlichaam iets naar achteren om mijn peettante niet te hoeven confronteren met mijn erectie.

Na enkele minuten onderbrak ik de zoen en keek in het gezicht van Sandra, die met gesloten ogen na zat te genieten van de zoen. Langzaam gingen haar ogen open en met een zalige glimlach likte ze even langs haar lippen en zei: “Mmm…ik ga jou vaker een ontbijt maken. Je zoent werkelijk verrukkelijk.”

Daarna gleed haar blik naar mijn kruis, waar tot mijn schrik duidelijk een grote bobbel te zien was. Ze keek me weer aan en zag de dieprode blos op mijn gezicht en gaf me een knipoog.

“Zo te zien vond jij het ook niet vies.” Zei ze en beet even op haar onderlip.

“Ja eh…sorry hiervoor.” Stamelde ik wat ongemakkelijk.

“Sorry? Waarvoor dan? Ik zie het wel als een compliment hoor als een man opgewonden raakt door mij. Nee lieverd, jij hoeft je nooit voor ons te schamen of te verontschuldigen voor je opwinding.”

“In dat geval zie ik nu al uit naar het volgende ontbijt.”

Ik hielp Sandra met het opruimen van de ontbijtboel en terwijl zij ging stofzuigen, hielp ik haar met het vullen van de wasmachine en daarna ging ik een fietstocht maken om alle ervaringen van de laatste avond en deze ochtend nog eens goed te overdenken. Ik kwam er steeds meer achter dat ik het hier ontzettend goed had getroffen en was dolgelukkig en intens dankbaar. Om uiting aan mijn dankbaarheid te geven, kocht ik ’s middags bij een slijter een paar flessen wijn voor bij het eten ’s avonds en thuis werd ik vrolijk begroet door Sandra, die ik spontaan een knuffel gaf, die zij gretig beantwoordde. Weer volgde een lekkere tongzoen, die ik snel beëindigde toen ik de auto van Karel op de oprit hoorde komen. Ik vluchtte bijna naar mijn kamer, lachend nagekeken door mijn peettante, die mijn schuchtere gedrag maar al te goed begreep.

Op mijn kamer draaide ik wat muziek, zodat ik mij kon afzonderen van alle geluiden uit het huis en zodoende alleen kon zijn met mijn verwarrende gedachten over wat er in de afgelopen weken allemaal was gebeurd. Eerst werd ik door Michael onder de douche afgetrokken, vervolgens lag ik elke avond met Marieke te zoenen met als ultieme hoogtepunt onze seks van de vorige avond en vandaag had ik zelfs met mijn peettante zitten tongzoenen en alles was zo gewoon, ging zo natuurlijk, maar vooral, het voelde allemaal zo ongelooflijk goed en lekker. Natuurlijk was ik mij bewust van het schrille contrast met het stijve leven thuis en het losse, misschien wel losbandige leven in dit gezin, maar ik wist wel waar ik het allerliefste verbleef en dat was hier, met deze lieve mensen. Zo was ik volledig in gedachten verzonken dat ik niet had gehoord dat er iemand naar boven was gekomen en schrok even van het kloppen op mijn slaapkamerdeur.

“Rob, ben je hier?” hoorde ik de warme stem van Marieke roepen, een stem waar ik inmiddels veel van was gaan houden, net als alles wat er bij die stem hoorde.

“Ja, ik ben er.” Riep ik terug. “Kom maar binnen hoor.”

De deur ging open en daar was ze dan, de jonge vrouw die ik in mijn gedachten al een beetje ‘mijn Marieke’ noemde. Ze zag er weer stralend uit in haar winkelkleding en kwam met een grote lach op haar mooie lippen mijn kamer binnen. Galant als ik was opgevoed, wilde ik van mijn bed opstaan, maar in een paar stappen was Marieke bij me en drukte direct haar mond op die van mij waar ze me een zalige tongzoen gaf. Ze drukte me daarbij achterover op mijn bed en kwam half op me liggen en drukte haar waanzinnige lichaam tegen mij aan. Haar tong speelde een heerlijk spel met die van mij en minutenlang lagen wij met elkaar te zoenen, waarna ze me losliet en me met een liefdevolle blik bleef aankijken en ik keek net zo liefdevol terug.

“Heb je het fijn gehad gisterenavond? Geen spijt?” vroeg ze opeens

“Ja en nee. Het was allemaal superlekker wat we hebben gedaan en ik heb er geen spijt van. Jij?”

“Welnee lieverd. Ik heb net zo genoten als jij hoor. Je was echt goed en als het aan mij ligt, dan was dit niet eenmalig hoor. Zou jij het nog een keer met me willen doen?”

“Een keer? Wel tienduizendmiljoen keer.”

“Mmm… dat getal staat me wel aan. Laten we maar eens kijken hoe ver we komen. Maar niet nu, want ik moet me nog omkleden en ik kwam je eigenlijk roepen voor het eten. Ga je mee?”

Ze trok me omhoog van het bed en ik liep met haar mee de gang op. Bij haar kamer trok ze me mee naar binnen en zei dat ik wel even mocht komen kijken. Ze zei dit met een ondeugende twinkeling in haar ogen en ik liet me op voorhand genietend op haar bureaustoel zakken. Als in een soort striptease begon ze zich voor mijn ogen uit te kleden en al haar kledingstukken wierp ze naar me toe en ik ving ze lachend op en legde het vervolgens naast me op haar bureau. Ze stond nu in een heel opwindend kanten lingerie-setje dat haar vormen extreem goed deden uitkomen en door de hoge opsnit van het stringetje, leken haar benen nog langer te zijn dan ze al waren. Zowel het stringetje als de BH waren van fijnmazig kant gemaakt en haar huid scheen er doorheen en zelfs de wat donkerder kleur van haar tepels waren goed zichtbaar, net als het gleufje waar haar kutje zat.

Ik zat natuurlijk weer met een harde piemel in mijn broek en deed geen moeite om de bobbel voor Marieke te verbergen. Dat gevoel van schaamte was bij mij in ieder geval reeds verdwenen. Marieke streelde haar lichaam, pakte haar borsten beet en zei op een zwoele manier: “Vind je me mooi Rob?”

“Ik vind je heel mooi. Jij bent de mooiste vrouw van de hele wereld.”

“Nou, dat zal wel meevallen, maar ik vind het lief van je dat je het zegt. Vind je mijn borsten mooi?”

Ze ontdeed zich van haar BH en toonde mij haar stevige borsten, blank van huid, recht vooruit en een heerlijke ruime cup B, zoals ik later zou leren.

“Ja natuurlijk vind ik jouw borsten mooi. Ze zijn stevig maar zacht. Je hebt heel lekkere tepeltjes om mee te spelen en op te zuigen en ze smaken erg lekker.” Zei ik terwijl ik onbewust even langs mij eigen piemel gleed met mijn hand.

Marieke zag mijn beweging, beet op haar onderlip en kwam opeens zomaar, halfnaakt als ze was, tussen mijn benen staan. “Zuig er nog eens op dan als je wilt.” Hijgde ze met hese stem van opwinding.

Ik nam haar borsten in mijn en genoot van het warme zachte vlees. Mijn lippen zette ik op haar harde tepels en zoog er met plezier op, wat haar kleine kreuntjes ontlokte. Met haar handen drukte zij mijn hoofd tegen haar boezem en terwijl ik vol overgave aan haar speentjes zoog, drong er een heerlijke geur van opwinding van onderen mijn neus binnen. Marieke was net als ik geil aan het worden en ik herkende de geur van een nat kutje.

Na een minuut gezogen en gelikt te hebben, trok Marieke mij los en ging op de rand van haar bed zitten. Ze trok langzaam haar stringetje uit en zag ik haar kutje voor mij opdoemen. Ze was duidelijk opgewonden, want haar lipjes stond al iets uit elkaar en ik zag haar hele vulva glinsteren van het vocht. Ze streek met haar vingers langs haar schaamlippen en zei: “Weet je wat ook lekker smaakt Rob? Mijn poesje is erg lekker. Zou je dat eens willen proeven?”

Ik denk dat als zij mij had uitgenodigd om haar kont uit te likken, dan zou ik dat nog gedaan hebben. Ik had natuurlijk nog nooit aan een kutje gelikt, maar kende het principe al wel uit de boekjes van Michael. Toen ik dat had gezien kon ik mij niet voorstellen dat iemand dat lekker zou vinden, maar het gleufje van Marieke rook zo uitnodigend lekker en zij gaf zo duidelijk aan dat ze het graag wilde, dat ik op mijn knieën tussen haar benen zetten en langzaam met mijn hoofd naar haar glinsterende spleetje boog. Nog meer heerlijke geuren drongen mijn neus binnen en mijn piemel stond al kloppend in mijn broek en ik denk dat ik degene was die het hardste kreunde, toen ik mijn tong tussen haar lipjes liet glijden. Jezus, wat smaakte zij lekker. Het was een zoet-zilte mix van honing, een beetje zweet en verder pure seks. Gretig maakte ik zo lang mogelijke halen met mijn tong en ook Marieke lag nu luid te kreunen. Eerst ging ik nog enigszins onwennig tekeer, maar lette vooral goed op de reacties van Marieke, zodat ik doorkreeg wat zij lekker vond en wat niet. Zo ontdekte ik dat zij het heerlijk vond als ik met een zo breed mogelijk gemaakte tong zo diep mogelijk in haar vagina drukte, wat ik zelf ook super vond, want zo kon ik haar geile sappen direct uit de bron opslurpen, maar ook als ik met het puntje van mijn tong over haar gezwollen klitje kleine likjes gaf. Ik wisselde dan ook veel af, nam af en toe haar kleine schaamlipjes vol in mijn mond om erop te zuigen om vervolgens haar klitje weer te verwennen en daarna haar sappen op te likken. Marieke ging steeds sneller hijgen en lag al een beetje te kronkelen, daarmee aangevend dat zij op weg was naar haar hoogtepunt.

“Ohhh jaaahhhh Rob… doe twee vingers in mijn kut en zuig op mijn klit. Ik ga bijna komen.”

Ik deed wat ze vroeg en soepel gleden twee vingers van mijn rechterhand bij haar naar binnen. Mijn linkerhand speelde met haar borsten en mijn mond ging naar haar klitje om erop te zuigen. Op dat moment hoorden we haar vader van beneden roepen: “Rob! Marieke! Komen jullie? Het eten is klaar!”

“JAAA!!!” riep Marieke haast in extase uit. “JAAA PA, IK KOM!!!”

Ik ging snel in en uit haar vagina met mijn vingers en zoog haar klitje er bijna van af, waarop zij haar lichaam in een verkrampte boog trok en klauwend in haar deken lag ze onder mijn mond klaar te komen, waarbij een klein golfje heerlijk kutsap over mijn kin en in mijn hals vloeide. Marieke viel weer slap op het bed en lag hijgend naar me te kijken en ik keek over haar lichaam in haar stralende ogen.

“Rob…” hijgde ze amechtig, “je bent een natuurtalent.”

Trots kwam ik omhoog en heel even kreeg ik de drang om mijn broek uit te trekken en mijn op knappen staande pik in de natte kut van Marieke te steken, maar ik wist dat dit nu niet kon omdat we beneden verwacht werden. Marieke zag mijn aarzeling en zei: “Nog even geduld Rob. Ik maak dit helemaal goed met je vanavond.”

Snel fristen we ons op in de badkamer en nadat Marieke een luchtig zomerjurkje over haar verder naakte lichaam had aangetrokken, gingen we vrolijk naar beneden, waar ik gelukkig merkte dat mijn erectie voldoende was afgezwakt om geen bobbel meer in mijn broek te vertonen.

Nog net niet hand in hand, maar wel erg om elkaar heen draaiend, kwamen Marieke en ik de keuken binnen, waar Karel en Petra aan het aanrecht bezig waren de borden op te scheppen.

“Hey grote vent.” Begroette mijn peetoom Karel mij. “Heb jij je een beetje vermaakt vandaag?”

Ik zag nog net Sandra mij een knipoog geven en Marieke, die achter mij stond, gaf me een stiekem kneepje in mijn bil, waardoor ik even van slag was. De blik van Karel was echter doodnormaal voor zijn doen en uit niets bleek dat hij op de hoogte was van wat ik intussen met de twee vrouwen in dit huis had uitgespookt. Althans, dat dacht ik.

“Jazeker.” Zei ik zo normaal mogelijk. “Het is hier echt geweldig en ik vermaak me elke dag. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als hier bij jullie.”

“Dat vind ik verschrikkelijk fijn om te horen jongen. Daar maak je mij ook blij mee en Sandra ook, denk ik.”

“Zeker wel.” Beaamde Sandra met een grote lach op haar mond. “Ik ben ook zo ontzettend blij dat jij intussen al zo’n vol lid van ons knusse gezin bent geworden.”

Ik herinnerde mij opeens het gesprek dat ik die ochtend met Sandra had gehad en nu zij dit weer zo had gezegd, dacht ik heel even snel na en liep vervolgens op Karel af om mijn armen om hem heen te slaan en hem een dikke knuffel te geven. Karel sloeg op zijn beurt zijn armen om mij heen en trok mij dicht tegen hem aan waarbij ik mij weer heel veilig en geborgen voelde, ondanks dat deze man tot enkele weken geleden nog een soort van vreemde voor mij was, maar nu niet meer. Nu was hij de man die mij beschermde en liefdevol op had genomen in zijn gezin. Ik keek naar hem op en zag zijn blik. Het leek wel of hij ergens op wachtte en ik realiseerde mij dat iedereen hier met iedereen kuste als dat zo uit kwam. Moest ik hem dan nu…? Weet je, waarom ook niet. Ik haalde even adem en drukte opeens met alle dankbaarheid die ik in mij had mijn mond op die van Karel en gaf hem een dikke kus. Een tong ging mij nog wat ver, maar dit voelde goed, verdomd goed. Karel kuste terug en streelde zelfs mijn rug, alsof hij wilde bevestigen dat wat ik deed, goed was. Na de kus liet ik los en Karel zei met een brok in zijn keel: “Dank je wel Rob. Dit betekent veel voor mij.”

“Jij bedankt Karel. Voor alles.”

Ik iet hem los en draaide mij naar Sandra, die vertederd naar onze omhelzing had staan kijken. Ze strekte uitnodigend haar armen en ik dook in haar omhelzing om haar ook met al mijn dankbaarheid te knuffelen. Ook zij kreeg natuurlijk een kus, maar met haar durfde ik het wel aan om mijn tong tegen haar lippen te drukken. Zij opende haar lippen en liet mijn tong toe voor een korte tongzoen, waarbij ik mij opeens helemaal niet schuldig voelde naar Karel, die ik vanuit mijn ooghoeken goedkeurend naar ons zag kijken.

Mijn piemel begon zich weer te roeren, maar Sandra hield mij zo stevig beet, dat ik niet kon voorkomen, dat zij mijn groeiende apparaat tegen haar buik kon voelen drukken. Ondanks dat ik mij nog niet helemaal zeker voelde bij deze houding, liet Sandra mij toch voor mijn gevoel te vroeg los en streek met haar vingers verleidelijk langs mijn gezicht en bedankte mij, waarop ik haar ook bedankte.

“Hey!” hoorden we Marieke roepen. “Word ik ook nog bedankt?”

Dit doorbrak de bijna erotisch geladen sfeer in de keuken een beetje, maar ik kwam natuurlijk wel op Marieke af om haar ook in mijn armen te nemen en haar een innige tongzoen te geven, waarbij ik nu helemaal niet meer op mijn omgeving lette en legde zelfs mijn handen op haar stevige ronde kontje en zij haar handen op mijn billen. Zo bleven we een redelijke tijd met elkaar zoenen, totdat Karel zijn keel luid schraapte en zei: “Ja kinderen, nu is het genoeg hoor. Straks zijn jullie heet en het eten koud. Ik heb honger.”

Lachend liet ik Marieke los en we gingen naast elkaar aan de eettafel zitten met Karel en Sandra tegenover ons. Het eten smaakte erg lekker en onder het eten zaten Marieke en ik een beetje met elkaar onder tafel te friemelen, waarbij we niet konden voorkomen dat dit opgemerkt werd, maar ze leken het allemaal prima te vinden. Sterker nog, toen ik aanbood om na het eten te helpen met opruimen Karel, “Nee joh, wij redden ons wel en volgens mij hebben jij en Marieke nog dingen met elkaar te bespreken.”

“Ja, dat klopt.” Zei Marieke en gaf me een vette knipoog. “Ga je mee Rob?”

Ik liep met Marieke mee naar haar kamer en al knuffelend en zoenend lieten we ons op haar bed vallen. Een voor een verdwenen onze kledingstukken, wat bij haar nogal snel was, aangezien ze alleen maar een jurkje droeg, maar toen ik ook helemaal naakt was, hadden onze handen elkaars lichaamsdelen alweer gevonden en verwenden wij elkaar om elkaar nog verder op te geilen.

“Wil je me nog een keer zo lekker likken Rob?” vroeg Marieke mij bijna smekend en legde haar benen al uitnodigen zo wijd mogelijk uit elkaar. Ik hoefde niet nog een keer gevraagd te worden, want ik had de smaak al helemaal te pakken. Nog net niet met een “joepie” dook ik tussen haar benen en begon Marieke zo goed mogelijk te beffen, gebruik makend van mijn lippen, tong en vingers. Zelfs over haar kleine aarsje gleden mijn vingertoppen en ik merkte dat ze dit wel lekker vond. Ik bleef net zo lang doorgaan tot ze weer was klaar gekomen en genoot van de manier waarop de mooie geile vrouw haar hoogtepunt beleefde.

Nadat ze weer wat was bijgekomen kroop ze over mij heen en begon mijn lichaam te bedekken met kusjes en likjes. Toen ze echter bij mijn behaarde kruis aankwam, stopte ze en kwam omhoog. Ze keek naar de haartjes op mijn schaamheuvel en zei:

“Rob, ik heb een idee. Vertrouw je mij?”

“Natuurlijk vertrouw ik jou. Wat voor idee heb je?”

“Kom maar mee, dan toon ik het je.”

Ze trok me mee naar de badkamer en liet het ruime bad vollopen met warm water. Ze liet mij in het bad plaats nemen en zocht intussen wat spullen bij elkaar wat, toen zij terug kwam, scheerspullen bleken te zijn.

“Mag ik je scheren Rob? Ik ben zelf ook haarloos en het lijkt me leuk om dat bij jou ook te doen. Als het mag heb ik een speciale beloning voor je.”

Dit laatste zei ze met zo’n geile blik in haar ogen dat ik haar alles met me zou laten doen, dus dan dit ook maar. Toegegeven, haar kale kutje was heerlijk om aan te zitten en om aan te likken, dus ik wilde haar dit plezier wel gunnen. Toch wel een beetje bezorgd kijkend naar het scherpe scheermes, zei ik:

“Alles wat jij wilt lieve Marieke. Ga je gang maar.”

“Mmm…alles? Kijk maar uit hoor. Daar ga ik je nog eens aan houden. Maar niet nu. Nu ga ik een mooie man van je maken. Kom maar op de rand zitten en blijf vooral stil zitten.”

Ik deed wat ze vroeg en Marieke kwam in het bad tussen mijn benen zitten. Mijn piemel stond stijf omhoog van de opwinding en Marieke gaf heel even een kleine kusje boven op mijn eikel, wat mij een rilling door mijn lichaam liet gaan. Ze maande mij nu vooral stil te blijven zitten en ik keek met een mix van angst en opwinding naar de manier waarop ze mijn schaamstreek ontdeed van de haartjes waar ik eigenlijk al trots op was, omdat ik dacht dat dit een teken was van de naderende volwassenheid. Steeds meer haartjes verdwenen en nadat rond mijn pik alles weg was, moest ik mijn benen verder uit elkaar doen, zodat Marieke ook tussen mijn billen kon scheren. Nadat zij klaar was, spoelde ze met de douchekop het schuim en de haartjes van mijn kruis en zag ik weer de kale huid, die ik enkele jaren van nature nog had. Ze streek met haar zachte hand over de kale huid en ik was verrast om te merken op wat voor fijne manier de gevoeligheid van mijn huid vergroot was door de scheerbeurt.

“Helemaal goed Rob.” Zei Marieke bewonderend. “Hier, voel zelf ook maar eens hoe lekker dit voelt.”

Ik gleed met mijn hand over mijn kruis en ook deze handeling was prikkelender dan voorheen en ik keek erg blij naar de jonge vrouw, die nog steeds tussen mijn benen geknield zat.

“Weet je wat nu zo fijn is aan een kale huid Rob?” vroeg ze met een ondeugende blik in haar ogen. “Je kunt er zo lekker met je tong langs.”

Ze voegde de daad bij het woord en begon de huid rond mijn pik en ballen te likken. Ze bleef me daarbij geil aankijken en zag dat ik genoot van deze behandeling. Ze drukte een kus op mijn ballen en drukte daarna haar tong tegen de basis van mijn erectie. Ze keek me aan met een geile glimlach en ik sperde mijn ogen wijd open. Zou ze me gaan pijpen, net als in de boekjes?

Met tergend langzame draaiende bewegingen van haar natte tong, gleed ze van onder naar boven en kronkelde, mij nog steeds zeer indringend aankijkend, met haar tong rond mijn eikel, waar al een grote druppel voorvocht uit opwelde.

Ik kreunde van opwinding en toen Marieke opeens mijn eikel in haar hete mond nam, klonk er een lang gerekte “AAAAHHHHH” uit mijn keel en begon ik te trillen over mijn hele lichaam omdat er allemaal heftige signalen vanuit mijn eikel als duizenden kleine elektrische pulsen door mijn hele zenuwstelsel gierden.

Marieke zag me genieten en vormde een trotse glimlach om haar mond, die steeds meer pik in zich opnam. Tot halverwege kreeg ze mijn pik in haar mond en haalde toen weer terug, zodat ik kon zien hoe nat mijn geslacht was geworden door haar speeksel. Weer ging haar mond over mijn pik en haar tong speelde mee door langs mijn eikel te draaien. Ik wist niet hoe ik het had en voelde mijn zaad al borrelen in mijn ballen. Ik begon klaar te komen en riep dan ook:

“Kijk uit…ik ga komen.”

Maar in plaats van uit te kijken, nam Marieke mijn pik zo diep mogelijk in haar mond en begon er krachtig aan te zuigen. Haar hand omklemde mijn balzak en ik kreeg het gevoel dat zij alle zaadjes van onderuit mijn tenen naar boven wilde halen. Ik kon het dan ook niet meer tegen houden en met een luide kreet kwam ik klaar en spoot mijn sperma vol in de mond van Marieke, die ik enkele slikbewegingen zag maken. Ik had het gevoel klaar te blijven komen, maar uiteindelijk was de stroom sperma op en liet Marieke mijn pik uit haar mond glijden, waarna ze genietend de laatste druppels, die ze gemist had, van mijn trillende staaf af likte.

Heel even was ik bijna van de wereld en nagenietend liet ik mij in het afkoelende badwater zakken. Marieke schoof over mij heen en we vrijden minutenlang met elkaar, waarbij we innig tongzoenden en ik een klein beetje van mijn zaad proefde, maar dat niet eens vies vond. Alles wat Marieke met mij deed was heerlijk en dit was er ook een van. Pas toen het water echt te koud werd zijn wij uit het bad gegaan en nadat we elkaar hadden afgedroogd, gingen we naar haar kamer waar we nog uren lang van en met elkaar genoten tot we uiteindelijk volledig bevredigd en uitgeteld in slaap vielen.

De volgende ochtend werd ik wakker doordat ik haar mond weer om mijn pik voelde en toen ze merkte dat ik wakker was geworden, zei ze snel: “Jouw sperma is verslavend lekker Rob.”

“Jouw kutje anders ook hoor.” Zei ik en ik trok haar met haar onderlijf boven mijn gezicht, waarna we elkaar in 69 beiden klaar lieten komen. Daarna ging Marieke douchen en aankleden voor het werk en liet mij in opperste staat van gelukzaligheid achter in haar bed, dat klam was van onze lichaamssappen.Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11958x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5204x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14419x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13561x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10118x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13383x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6363x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16994x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3855x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34776x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24173x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8971x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21878x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!