Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 4

5 – Op vakantie in België

Dit weekend was het dan zo ver. Nu ik steeds meer als een volwaardig lid van het gezin werd gezien en ik mij ook zo voelde, had ik er ontzettend veel zin in om met deze lieve mensen een paar weken op vakantie te gaan in hun huisje aan de Belgische kust. Ook de rest werd met de dag onrustiger en gretiger om weg te gaan en alleen Michael had pech, want door zijn ingelaste oefening van zijn Compagnie kon hij er alleen de laatste week bij zijn, maar zoals Marieke mij veelvuldig zei, zouden we het, ook al baalde zij er enorm van, zonder hem toch ook wel leuk met elkaar krijgen.

Op een mooie zondagochtend vertrokken we in de grote auto van Karel en ik zat lekker knus met Marieke op de achterbank een beetje te geinen en te flikflooien, waarbij ik wel zag dat mijn peetoom Karel ons regelmatig vanuit zijn binnenspiegel zat te bekijken en als hij mij naar hem zag kijken, kreeg ik een veelbetekenende knipoog van hem. Ook mijn peettante Sandra keek regelmatig even achterom, maar ook bij haar was alleen maar een gelukkige glimlach te zien.
Dit was zoveel anders dan ik gewend was als ik met mijn eigen ouders op vakantie ging. Dan moest ik altijd stil zijn omdat de nieuwszender op de radio belangrijker was dan familie en mijn moeder het na 100 kilometer al op haar heupen kreeg en telkens zeurde om even te stoppen. Ze hield duidelijk niet van autorijden.

Nee, dan deze rit. Op de radio klonk vlotte muziek en er werd over en weer veel gelachen met elkaar. Tijdens de overtocht met de veerboot van Vlissingen naar Breskens genoten we van de frisse zeewind en keek ik mijn ogen uit naar de luchtig geklede vrouwen en meisjes, die net als ik op het dek waren.
Vanaf Breskens koos Karel ervoor om niet via de snelweg te rijden, maar zoveel mogelijk langs de kustweg en dat gaf wel meer reistijd, maar leverde ook leuke uitzichten op. Bij enkele plaatsjes stopten we zelfs om wat te gaan drinken want, zo zei Karel, ook onderweg was het vakantie.
Aan het einde van de middag kwamen we dan aan bij het huisje, dat tot mijn grote verbazing direct aan het strand stond. Vanaf de weg was het amper te zien en op het stuk strand tussen het huisje en de zee was niemand te bekennen. Het bleek dat dit stuk strand privégrond was en bij het huisje hoorde.

Het huisje zelf was eenvoudig, netjes, gezellig ingericht en voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers en een joekel van een badkamer. Achter het huisje een groot betegeld terras met een eigen houten pad naar het strand. Zelfs een bubbelbad ontbrak niet aan het begin van een klein grasveldje.

Met zijn allen laadden we de auto uit en Sandra begon gelijk koffie te maken en Karel en ik brachten de koffers naar de slaapkamers. Daar aangekomen vroeg Karel: “Wil jij je eigen kamer of wil je bij Marieke blijven slapen?”

Ik schrok toch wel even van deze vraag, waarin Karel duidelijk te kennen gaf dat hij inmiddels wel op de hoogte was van mijn nogal intieme relatie met zijn dochter. Toch zei hij het welgemeend en met een glimlach, dus hij bleek het niet erg te vinden.

“Tja,” zei ik een beetje aarzelend, “ik weet wel wat ik wil, maar daar heb ik het met Marieke nog niet over gehad.”

“MARIEKE!” schreeuwde Karel hard. “SLAAPT ROB BIJ JOU?”

Heel even bleef het stil en ik hoorde mijn hart sneller kloppen. Toen klonk Marieke’s stem: “NOU GRAAG! LIJKT ME GEZELLIG!”

Grijnzend duwde Karel mij de tweede slaapkamer binnen en legde de koffer van Marieke op het grote tweepersoonsbed. Ik legde mijn koffer erbij en maakte hem open. Karel zei me dat ik daar nog wel tijd voor zou hebben. Eerst koffie drinken en de regels van de vakantie bespreken. Hij toonde mij vervolgens hun slaapkamer en daarna de badkamer, die we met zijn allen zouden delen. De badkamer was groot genoeg om met zijn allen tegelijk bezig te zijn en volgens Karel was dit ook doodnormaal, maar dat zou ik nog wel te horen krijgen.
Terug in de keuken zaten de dames al achter een kop koffie en ook voor ons stond er een kop klaar. Ik ging tussen Marieke en Sandra zitten en Karel nam ook plaats.

“Zo hè hè.” Zei Karel nadat hij zijn eerste slok gedronken had. “Zeg Rob, dan wordt het nu tijd om jou wegwijs te maken in hoe wij hier vakantie houden. Wij realiseren ons dat het wellicht nogal overweldigend zou kunnen worden voor jou, dus daarom maar even deze uitleg. Zoals je reeds gemerkt had zijn wij altijd heel erg open en eerlijk naar elkaar, maar daarnaast zijn wij ook erg fysiek naar elkaar. Dit had je natuurlijk al een beetje gemerkt en ik was dan ook erg blij dat je dit snel genoeg hebt overgenomen, maar je weet nog niet de helft en daar ga je deze vakantie zeker achter komen. De reden dat wij elkaar gewoon bij de voornaam noemen is dat wij elkaar als gelijken zien in ons gezin. Dus van enige rangorde tussen vader, moeder en kind is geen enkele sprake, behalve dan dat Sandra en ik als verantwoordelijke volwassenen natuurlijk wel iets meer in de melk te brokkelen hebben, maar in de normale omgang zijn wij allen gelijk. Jij dus ook en daarin zijn maar weinig remmingen.”

“Jeetje,” zei ik verwonderd, “dat vind ik wel een prettig idee.”
“Dan hoop ik dat je het volgende ook prettig vindt.” Zei Sandra met een glimlach.

“Ja,” zei Karel, “daar kom ik nu op. Zoals gezegd zijn wij erg open naar elkaar en die openheid manifesteert zich bijvoorbeeld dat wij hier eigenlijk altijd bloot zijn. Niet dat wij fervente nudisten zijn, maar wij vinden het heerlijk om naakt te zijn en kleren zijn alleen voor als wij buitenshuis iets gaan ondernemen. Als jij dit niet wilt of niet durft, dan zouden wij dat jammer vinden maar respecteren wij dat natuurlijk wel. Wij laten ons er desondanks niet door tegenhouden, want het is vakantie voor iedereen. Wat vind je hiervan?”

“Tja eh…wauw…eh…” hakkelde ik en ik keek alle drie even aan, waarbij ik onbewust elke van hen bloot voor de geest probeerde te halen, waarbij ik Marieke natuurlijk al vaker naakt had gezien, en gevoeld, en Sandra graag naakt wilde zien en zelfs was ik nieuwsgierig naar Karel in zijn adamskostuum. “Ik weet niet wat ik daarvan moet vinden. Dat is wel erg nieuw voor mij. En wat nou als ik eh… per ongeluk…eh…”

“Een stijve krijgt?” vulde Karel mij aan. “Dat is toch niet erg? Ik weet toevallig dat deze twee schitterende dames hier aanwezig er graag naar kijken en natuurlijk zal je in het begin veel met een erectie rond lopen, maar daar is heel veel aan te doen hoor.” Hij gaf mij daarbij een vette knipoog en ik hoorde Marieke naast mij grinniken. “Geloof maar dat ik na al die jaren ook nog regelmatig opgewonden raak van een mooi vrouwenlichaam en zeker dat van mijn liefste hier. Gewoon lekker laten gebeuren joh. Weet je wat? Het is nu vijf uur en ik stel voor dat we in het dorp gaan eten en daarna zien we wel hoe het allemaal gaat lopen. Verwonder je gewoon nergens over en doe lekker mee, dat is fijner voor iedereen. Okee?”

Ik knikte en zei: “Waarom ook niet. Laat dit dan het laatste keurslijf zijn waar ik me van kan ontdoen.”

Dat leverde een daverend applaus op en Marieke vloog me om mijn nek en gaf me een dikke zoen, waarbij ze zei: “Ik ben blij dat je er zo over denkt lieverd. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen.”

Daarmee sloot Karel de introductie af en reden we het dorp in naar hun vaste restaurant waar we heerlijk uitgebreid aten. De volle borden met lakker eten zorgde voor een volle buik en puffend zei ik: “Ik ben blij dat ik straks mijn broek uit kan doen zeg. Tjonge, wat heb ik veel gegeten.”

Tijdens de korte rit terug naar het huisje werd ik ondanks mijn stoere woorden in het restaurant toch wel zenuwachtig, want eenmaal thuis zouden dus de kleren uitgaan en zou ik mij naakt moeten vertonen voor iedereen en ik zou iedereen naakt te zien krijgen. Een beetje gespannen liepen Marieke en ik achter Karel en Sandra aan naar de slaapkamers, waar we ons zouden uitkleden. De kamer van ons lag recht tegenover die van Karel en Sandra en het verbaasde mij een beetje dat niemand de deuren dicht deed. Ik vroeg Marieke er naar en zij verklaarde dat dit eigenlijk normaal was en er waren zelfs geen sloten op de deuren, behalve de buitendeuren en de WC’s dan. Echt alles was hier open en bloot. Letterlijk en figuurlijk.

Ik keek toe hoe Marieke haar jurk en slip uittrok en zij wachtte tot ik ook mijn kleding had uitgedaan. Door de zenuwen kreeg ik gelukkig geen stijve piemel en na enige aarzeling en enige druk van Marieke liet ik mij meenemen naar de woonkamer, waar we gelukkig als eerste kwamen. Snel ging ik op een van de luxe fauteuils zitten, maar kwam er al snel achter dat dit een verkeerde keuze was. Marieke ging namelijk recht tegenover mij op de bank zitten, waardoor ik een ultieme blik kreeg, niet alleen op haar naakte lichaam, maar ook op haar kutje dat zij niet verborgen hield. Even later kwamen ook Sandra en Karel naakt de kamer binnen en Sandra ging naast Marieke op de bank zitten, zodat ik nu twee schitterende naakte vrouwen tegenover mij zag en ja, ook bij Sandra had ik ruime inkijk in haar vrouwelijkheid.
Karel had intussen wat te drinken uit de bar gepakt en kwam in de andere fauteuil naast mij zitten en sloeg even vertrouwelijk op mijn schouder.

“En gozer?” vroeg hij vrolijk. “Vind je het ook niet heerlijk om zo vrij te zijn zonder knellende kleding?”
“Volgens mij wel,” zei Marieke met een plagerig lachje, “aan zijn piemel te zien vind hij het maar wat leuk.”
“Ja nou eh…sorry hoor.” Reageerde ik een beetje beschaamd. “Dat gebeurt allemaal automatisch als ik twee van zulke mooie naakte vrouwen tegenover mij heb.”
“Geeft niks kerel.” Hielp Karel mij. “Die ondeugden daar zitten je gewoon te plagen met hun benen van elkaar. Daar krijgt elke gezonde vent een harde plasser van. Kijk maar, ik ook.”

Ik keek verbaasd opzij en zag inderdaad dat de grote pik van Karel recht omhoog stond. Hij zag mij kijken en haalde zijn schouders op.

“Ach ja jongen. Twee van zulke mooie vrouwen, daar kan geen man tegenop. Over het algemeen wen je er wel aan, maar zo knus tegen elkaar met hun kutjes lekker open en bloot, daar reageer ik ook nog steeds op hoor.”

Ik was verbaasd om te horen hoe hij zo sprak. Over Sandra snapte ik het wel natuurlijk, zij was zijn vrouw, maar dat hij ook zo over zijn dochter praatte vond ik nogal raar. Toch leek het Marieke niet te deren. In tegenstelling zelfs, want ze keek haar vader liefdevol aan en zei:

“Nou Karel, jij mag er ook wel zijn hoor. Ik kijk ook graag naar jou en je mooie pik. Denk maar niet dat jij de enige bent, die zo reageert.”
“Natuurlijk weet ik dat liefje.” Zei Karel en wierp een luchtkusje naar zijn dochter. “Jij lijkt niet voor niks zoveel op Sandra. Hete donders zijn jullie, alle twee.”

Mijn mond viel werkelijk open van verbazing. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Thuis was praten over seks, nee denken over seks al taboe en hier spraken ze openlijk over hun opwinding naar elkaar. Vader en dochter notabene. Sandra zag mij zitten in mijn verbazing en deed een voorstel.

“Jongens, ik zie die arme jongen van de ene verbazing in de andere vallen. Wat dachten jullie ervan om een spelletje te spelen? Laten we ‘truth or dare’ spelen. Dan stellen we elkaar allemaal persoonlijke vragen, die je dan moet antwoorden.”
“Ja leuk!” riepen Karel en Marieke in koor.
“Eh…” stamelde ik. “Wat voor vragen dan?”
“Nou gewoon,” zei Sandra, “vragen die nogal persoonlijk van aard zijn als je begrijpt wat ik bedoel. Zo leer je elkaar op een leuke manier kennen.”
“En als ik een vraag niet wil beantwoorden?” probeerde ik voorzichtig.
“Dan moet je een opdracht uitvoeren, die de vragensteller bedenkt.” Zei Marieke gelijk en ik zag de andere twee instemmend knikken.

Ik besefte dat ik er niet onderuit kon komen en haalde gelaten mijn schouders op. Karel haalde ergens een pak kaarten tevoorschijn en begon deze te schudden. Ieder van ons kreeg een kaarttype toegewezen. Ik was schoppen, Marieke was klaveren, Sandra harten en Karel ruiten. Met de klok mee moest de vragensteller een kaart trekken en diegene kreeg de vraag. Als ik mijzelf zou trekken, schoppen dus, dan zou de kaart weer in de stapel komen. Er zaten ook jokers in het spel en als die getrokken werd, dan mocht degene links van degene die aan de beurt was hem of haar een opdracht geven.
Nadat Karel dit had uitgelegd vond ik het nog spannender. Wat werd er namelijk bedoeld met ‘een opdracht’? Ik liet het maar gebeuren en omdat ik de nieuweling was, mocht ik als eerste en ik pakte een kaart van de stapel. Het was een hartenkaart en ik vroeg aan Sandra: “Sandra, wat zijn jouw hobby’s?”
“Mijn gezin.” Zei Sandra gelijk. “Al mijn vrije tijd besteed ik het liefste aan mijn dierbaren.”

Daarna was Karel aan de beurt en hij trok ook een hartenkaart. Hij glimlachte even en vroeg aan zijn vrouw: “Schat, waar word jij het aller gelukkigst van?”
”Spelletjes spelen met mijn dierbaren.” Zei ze grinnikend en ook Marieke moest lachen om dit antwoord en ik wist niet waarom.

Sandra trok een kaart en het was een ruitenkaart. Ze draaide naar Marieke toe, maar dan wel zo, dat haar benen nog verder uit elkaar kwamen te liggen en ik vol in haar kut kon kijken. “Marieke, hoe oud was jij toen je voor het eerst iemand een tongzoen gaf?”
“Twaalf jaar en ik zal het nooit vergeten. Een van mijn favoriete zoeners kan ik je vertellen.”

Nu was Marieke aan de beurt en ze wipte even vrolijk op toen ze een schippenkaart trok. Ze keek me ondeugend aan en vroeg: “Rob, hoe oud was jij toen jij voor het eerst zoende en was het lekker?”
“Hey, dat zijn twee vragen.” Stelde ik het antwoord nog even uit.
“Dichterlijke vrijheid.” Zei Marieke. “Wat is je antwoord?”
“Ik was ook twaalf en ja, het was lekker. Alleen herinner ik mij meer de ellende die ik thuis kreeg toen ze er van hoorden. Ik werd behandeld alsof ik iemand verkracht had.”
“Nou, dat zal hier niet gebeuren.” Zei Karel en legde zijn hand op mijn schouder alsof hij mij gerust wilde stellen.
“Nee zeker niet.” Zei Marieke en likte even langs haar lippen. “Hier wordt het juist aangemoedigd. Hoe meer hoe lekkerder.”

Lachend beaamde ik omdat ik dat intussen wel door had. Ik pakte snel een kaart en ik trok weer een hartenkaart. Ik stelde Sandra weer een onschuldige vraag en weer werd er nogal dubbelzinnig op geantwoord door haar. Zo ging dit even door en ik kreeg inmiddels door dat alle vragen een seksuele achtergrond hadden en ik vond het eigenlijk wel erg prettig dat er zo open en eerlijk op geantwoord werd. Daardoor kwam ik zelf ook los en werd wat opener over mijn schamele ervaring en toen ik opeens de vraag kreeg wanneer ik voor het eerst seks had gehad en met wie, vond ik het ook geen enkel probleem om hier ook eerlijk op te antwoorden. Heerlijk ook om de reacties erop te horen. Marieke viel mij bij dat het heerlijk was en van zowel Paula als Karel kreeg ik complimenten en felicitaties. Ik begon het echt een leuk spel te vinden toen ik opeens een joker trok. Ik had niet gezien dat Karel deze kaart zo gestoken had en ik keek afwachtend naar Karel, die mij een opdracht moest geven. Hij dacht even na en zei vervolgens: “Rob, ga vlak voor Sandra staan en laat haar met haar handen je hele lijf onderzoeken.”

Ik keek hem verbaasd aan, want ik had eigenlijk verwacht dat ik iets bij Marieke of mezelf moest doen, maar dat hij zijn vrouw erbij betrok verbaasde mij. Hij gaf me een knipoog en wenkte met zijn hoofd in de richting van Sandra, die al handenwrijvend op de rand van de bank was gaan zitten en met een grote glimlach hoorde ik haar zeggen: “Eindelijk dan. Kom maar snel hier tussen mijn benen staan mannetje, dan zal ik je eens helemaal inspecteren.”

Ik stond op, liep op Sandra af en ging zoals gevraagd tussen haar benen staan. Zij drukte haar benen tegen die van mij alsof ze me klem wilde zetten en ik vond dat helemaal geen verkeerd gevoel. Sandra begon rustig met haar handen over mijn armen te wrijven en ging via mijn schouders even over mijn rug en dan naar mijn borst, waar ze speels met haar vingertoppen over mijn tepels gleed, wat ik een erg lekker gevoel vond. Via mijn buik gleed ze door over mijn heupen naar de buitenkant van mijn benen en toen zij haar handen ter hoogte van mijn knieën naar de binnenkant bewoog en zij mij ondeugend aan zat te kijken, voelde ik opeens wat leven komen in mijn piemel. Ik probeerde snel aan de meest verschrikkelijke dingen te denken om maar geen erectie te krijgen, maar haar zachte handen op mijn dijen, die steeds dichter naar mijn kruis streelden, zorgden ervoor dat mijn geslacht zich met kleine schokjes omhoog bewoog. Sandra likte langs haar lippen en vroeg aan Karel: “Allen met mijn handen?” en Karel zei lachend dat ze alleen haar handen mocht gebruiken. Ze keek me teleurgesteld aan en pakte toen teder mijn ballen beet en begon er zachtjes in te kneden. Mijn pik was nu helemaal in volle erectie en stond trillend recht omhoog. Na het kneden van mijn ballen gleed ze met beide handen gestrekt langs weerszijden van mijn harde pik in de richting van mijn eikel.

“Wauw Rob,” zei ze met een hese stem, “jouw pik mag er zeker zijn hoor, wat een geweldig mooie pretstaaf heb jij zeg. Je hele lijf is trouwens lekker, maar deze jongen… mmm.”

Door deze woorden werd ik weer wat verlegen, maar het verhoogde ook mijn opwinding en vanuit het niets welde er een druppel voorvocht op uit mijn eikel. Sandra zag dit en liet haar mond open vallen. “Karel kan me wat.” Zei ze en likte resoluut de druppel van mijn eikel en ik kreunde luid toen ik haar natte tong op mijn eikel voelde drukken. Ze gaf me nog een kus op het puntje van mijn eikel en duwde me toen van haar af met de woorden: “En nu weer snel gaan zitten jongen, anders vergrijp ik me nog aan je.”

Ik ging weer zitten en toen ik naar Sandra keek, zag ik dat ze nog steeds wijdbeens zat en haar kutje glom een beetje van het vocht dat was gaan lopen. Ook haar tepels waren aanzienlijk stijver dan voorheen en ze keek mij met een verlangende blik aan. Een beetje onwennig met deze situatie keek ik even opzij naar Karel, maar die had zijn eigen stijve pik in zijn hand genomen en kijkend naar zijn opgewonden vrouw zat hij gewoon zijn pik te strelen.

“Zeg Karel,” zei Marieke met een lach, “laat eens los joh. Bewaar dat maar voor als jij de joker krijgt.”

Karel stak zijn tong naar Marieke uit en pakte een kaart van de stapel. Weer volgenden enkele rondjes met vragen en ik leerde dat ze alle drie al op zeer jonge leeftijd met seks begonnen waren en dat ze alle drie biseksueel waren. Toen ik een vraag kreeg over mijn biseksuele ervaringen vertelde ik dat mijn enige ervaring was met Michael onder de douche en ik bekende eerlijk dat ik het heel raar, maar ergens wel lekker had gevonden. Niet dat ik mijzelf biseksueel noemde, maar het was ook niet vies of zo.

Weer kreeg ik een joker toebedeeld door het subtiele steekwerk van Karel en deze keer kreeg ik van Sandra een opdracht. “Rob, te beginnen bij mij ga jij ons alle drie een tongzoen geven van twee minuten en je houdt daarbij je hand op ons kruis. Wat je daar doet is aan jou om te bedenken. Je eindigt ook weer bij mij.”

Ze gingen allemaal staan en ik haalde een keer diep adem en liep op Sandra af. Nu had ik haar natuurlijk wel eerder een paar keer een tongzoen gegeven, maar nog nooit naakt en al helemaal niet met mijn hand op haar meest intieme plekje.
Sandra ontving mij met open armen en ik drukte mijn mond op die van haar, waar ik gelijk contact maakte met haar tong, nog voor ik mijn hand op haar kut had gelegd. Toen ik dat deed voelde ik een erg natte gleuf en mijn middelvinger gleed vanzelf tussen de spekgladde lipjes naar haar vaginamond. Sandra kreunde gelijk en drukte haar onderlijf uitnodigend naar mij toe. Ik vond ook haar klitje en toen ik die raakte, maakte ze kleine schokkende bewegingen en beet zachtjes in mijn tong van geilheid. Heel haar kut verkende ik met mijn vingers en mijn harde pik drukte al lekkend tegen haar buik. Veel te snel waren de twee minuten voorbij en toen we elkaar los lieten, zag ik Sandra licht hijgen en ze zei: “Kom snel terug bij me.”

Ik schoof naar Marieke, die mij snel tegen haar aan drukte en ook zij begon gelijk te tongen en ik voelde ook bij haar een kletsnatte kut, die ik gelijk begon te vingeren. Soppende geluidjes waren duidelijk hoorbaar en mijn duim draaide snelle rondjes over haar klitje. Ik had haar al eens eerder binnen de kortste keren klaar gekregen met mijn vingers en probeerde dit nog een keer te doen. Precies op het moment dat de twee minuten vol waren kwam ze klaar en zakte met trillende bene op de bank en zei: “Mmm…dit wil ik meer vanavond.”

Toen werd het mijn beurt om met Karel te gaan zoenen. Hierbij werd ik weer zenuwachtig, want ondanks dat ik hem wel af en toe een dikke knuffel en een kus had gegeven, had ik nog nooit met een man echt gezoend en nu moest tevens zijn harde pik vast pakken. “Kom maar jongen.” Zei Karel zachtjes en nam mij in zijn armen. Voorzichtig begon ik hem te zoenen en merkte dat dit heel anders was dan eerder met de twee vrouwen. Niet vervelend, maar ook niet erg opwindend. Doordat wij ongeveer even lang waren schuurde mijn harde pik langs de zijne en ik pakte hem voorzichtig beet. Voorzichtig betastte ik zijn harde penis en gleed met mijn vingers langs zijn schacht en langs zijn ballen. Ik voelde dat hij er wel van genoot en ergens vond ik het ook wel een apart gevoel om zo met hem bezig te zijn. Het was erg intiem en ik voelde mij opeens heel erg verbonden met hem. Ik zoende dan ook wat intenser en merkte dat ik hem onbewust aan het aftrekken was. Ook Karel kreunde even en toen de twee minuten voorbij waren lieten we elkaar los en hij keek me vol liefde aan en ik slaakte een diepe zucht.

Ik draaide mij weer om en werd door Sandra bijna in haar armen gezogen. “Doe met mij wat je net bij Marieke deed.” Hijgde ze geil voor ze haar mond op de mijne drukte. Al tongend gleden mijn vingers in haar soppende vagina en ook bij haar draaide ik met mijn duim rondjes rond haar klit. Ik merkte dat ze al aardig op weg was naar een hoogtepunt en ik vingerde haar nog iets sneller en pakte zelfs even een harde tepel beet met mijn andere hand. Dat was voldoende en luid kermend kwam ze trillend klaar en trok mij stevig tegen haar aan, waar ik haar even liet bijkomen, voor ik haar losliet en zij op de bank plofte. Toch wel met enige trots in mijn gezicht ging ik weer zitten en wachtte bijna op een moment dat ik ook mocht klaar komen, want ik was nu echt supergeil geworden door dit alles.

Het was Karel zijn beurt weer voor een kaart en ik zag dat hij twee jokers trok. Nu had ik door dat het spel met de jokers letterlijk en figuurlijk doorgestoken kaart was en ik begon te grinniken. Karel stootte mij aan en vroeg: “Wat denk je Rob. Tijd voor wat meer actie? Ik ben zo geil als een aap met drie lullen en jij ook zo te zien.”
“Wat had je in gedachten?” vroeg ik
“Let op, dan zal ik het je laten zien.” Zei hij. “Dames, ga eens op de knietjes met het kontje naar achteren op de bank.”
“Jaaaaaa eindelijk.” Riepen ze beiden in koor en kropen zo snel ze konden in de gevraagde positie.
“Ga je gang jongen.” Zei Karel tegen mij. “Neem jij jouw vrouwtje, dan neem ik de mijne.”

We stonden op en Karel liep snel op Sandra af en zonder aarzeling schoof hij zijn harde pik in een keer vol in de vagina van zijn vrouw, die hem met een kreetje van opwinding ontving. Heel even keek ik naar de eerste paar stoten, maar zag ook het kontje van Marieke al verlangend wiebelen. Ik liep op haar af en heel even voelde ik of ze er klaar voor was, maar dat was al overduidelijk en ook ik penetreerde haar, net zoals Karel eerder het deed bij Sandra. Totaal ontdaan van elke remmingen stonden Karel en ik naast elkaar onze partner te neuken en de dames kirden het uit van genot.

Het was eerlijk gezegd wel even wennen om zo met zijn vieren bezig te zijn, maar het was tegelijkertijd ook supergeil. Heel even bedacht ik mij dat ik ruim een maand geleden nog een gefrustreerde maagd was en nu was ik zowaar in een kleine orgie beland en alles was zo natuurlijk, zo echt, zo intens en zo verschrikkelijk lekker en geil.
Naast mij hoorde ik allemaal geile geluiden en ook uit de gaten van Marieke kwamen de heerlijkste geluiden. Het kreunen uit haar mond werd bijna overstemd door het soppen van haar kutje en het kletsen van mijn ballen tegen haar benen. Ik wist dat ik dit niet lang ging volhouden en ook Marieke merkte dit aan mij. Ze bracht haar hand naar haar klitje en probeerde op die manier tegelijk met mij klaar te komen, wat haar ook lukte. Al bij mijn eerste straal sperma voelde ik haar vagina samen knijpen van haar hoogtepunt en bij mijn zesde straal verstarde ze helemaal en leek mijn pik er zelfs even af te willen knijpen, waardoor ok de laatste druppels er uit werden gezogen. Ik bleef zo lang mogelijk met mijn pik in haar kutje zitten totdat hij verslapte en er uit gleed. Een golf wit zaad kwam mee naar buiten maar dat werd vakkundig door Marieke in haar hand opgevangen en naar haar mond gebracht, waar ze het met veel smaak van haar hand en vingers likte en doorslikte.

Naast ons hoorden wij ook geluiden van klaar komende mensen en met bewondering keek ik naar de krachtige stoten, die Karel maakte en heel even kreeg ik medelijden met Sandra, die de harde stoten kreeg te verduren, maar zij gilde alleen maar van haar eigen orgasme en viel daarna voorover op de bank, gelijk gevolgd door Karel die zijn mond op haar kut zette om zijn eigen sperma er uit te zuigen. Later verklaarde hij dat hij geen vlekken op de bank wilde, maar Sandra zei dat hij gewoon hield van de smaak van sperma, waarop Karel met een grote grijns knikte en bekende dat dit inderdaad het geval was, zeker als het vermengd was met de sappen van een hete kut.

We namen even een rustpauze waar we een glas wijn dronken en een sigaret rookten. Nadat de sigaret op was vroeg Karel aan mij: “En Rob, hoe vind je de vakantie tot zover?”
“Nou,” zei ik, “Een stuk leuker dan alle eerdere vakanties bij elkaar. Weet je wat ik zo gaaf vind? Buiten het feit dat de seks erg lekker is, vind ik het zo ontzettend gaaf dat jullie zo normaal doen over seks. Ik had echt nooit gedacht dat ik ooit in een situatie als daarnet zou kunnen belanden. Het lijkt wel of niets te gek is voor jullie.”
“Nou, we hebben wel een paar remmingen hoor.” Zei Karel en nam nog een slok van zijn wijn. “Wij doen niets met dieren en kleine kinderen en seks in het openbaar is ook niet zo ons ding.”
“Oh nee?” vroeg Marieke. “Wat dacht je dan van vorig jaar in dat park in Koksijde?”
“Ja nou, dat kwam omdat jullie mij ontzettend geil hadden gemaakt. Ik moest gewoon neuken, anders waren mijn ballen geëxplodeerd.”
“Jullie?” vroeg ik verbaasd.
“Ja joh.” Zei Karel met een blik van zoete herinneringen in zijn ogen. “Die twee geile dames daar lagen elkaar te beffen in het park, terwijl Mickey en ik hen uit het zicht van de andere mensen in het park hielden. Natuurlijk word ik daar retegeil van. Mickey trouwens ook. Ik was echt niet de enige hoor.”
“Huh? Doen jullie het dan ook met elkaar?” vroeg ik vol verbazing. “Dat kan toch niet? Jullie zijn familie van elkaar. Is dat geen eh…incest?”
“Officieel heet dat geloof ik wel zo ja.” Zei Karel met pretlichtjes in zijn ogen. “Maar zoals ik je al zei voelen wij ons als gelijken onder elkaar en ja, daar hoort ook seks bij. We hebben elkaar daarin nooit gedwongen of erop aangedrongen. Het is op een natuurlijke manier zo ontstaan en we genieten er met volle teugen van. Maar nu begrijp je ook waarom wij rekenen op jouw zwijgen, want de meesten zullen dit niet begrijpen of accepteren.”
“Jeetje…” zei ik verwonderd. “Ik moet er niet aan denken om mijn moeder als sekspartner te zien zeg. Het idee alleen al.”
“Nee, dat kan ik me voorstellen. Jouw moeder is dan ook een seksloze zuurpruim, sorry dat ik dat zo zeg, maar ik snap niet hoe jouw vader het voor elkaar heeft gekregen om jou te produceren. Ik ben er blij om hoor, want je bent een supergozer en ik heb je graag hier, maar nee, jouw moeder is niet iemand om er seksuele gedachten bij te krijgen. Gelukkig is dat hier totaal anders. Kijk maar eens naar die twee geile vrouwen op de bank. Kijk maar eens hoe ze elkaar zitten te vingeren. Dat is toch een werelds mooi gezicht? Ik hoef jou ook niet uit te leggen hoe ontzettend lekker de seks met Marieke is. Zonde om daar ook niet af en toe van te genieten.”
“Vlak je zelf ook niet uit Karel.” Zei Marieke. “Jouw pik is altijd een feest om mee te mogen spelen.”
“Nou wat let je schat. Kom maar snel hier. Hij is helemaal voor jou. Ik heb inmiddels ook wel weer zin in jouw sappige pruimpje. Rob, wil jij Sandra dan verwennen?”
“Mmm…jaaa…” kirde Sandra al vol verlangen. “Kom hier Rob, dan gaan we ons eigen feestje maken.”

Ondanks dat ik intussen toch wel iets gewend was binnen dit gezin zat ik met verbazing te kijken naar Marieke, die als een geile kat op haar vader dook en met een kreun van opwinding zijn harde pik in een keer in haar mond nam. Gek genoeg voelde ik ook geen enkel gevoel van jaloezie, ondanks dat ik Marieke in de tussentijd een beetje als mijn vriendinnetje had betiteld. Of dit kwam omdat zij overduidelijk niet voor het eerst de pik van haar vader in haar mond nam, de manier waarop zij zo blij op hem af was komen zetten, of de inmiddels haast dwingende manier waarop Sandra mij smeekte om met haar te komen spelen. Deze laatste zorgde er in ieder geval voor dat ik naar Sandra toe kwam en zij legde zich hunkerend naar genot neer op de bank en spreidde haar benen ultra wijd. Ik slikte een keer toen ik de mooie vrouw zo zag liggen, gaf mij over aan de sfeer van het gezin en besloot haar, net als Marieke bij haar vader deed, eerst maar eens goed oraal te verwennen.
Vol overgave begon ik Sandra te beffen en zij kreunde al snel wild schokkend met haar onderlijf onder de druk van mijn tong en vingers. Net als wat ik altijd bij Marieke deed, lette ik goed op de signalen die Sandra gaf van wat zij lekker vond en leerde dat zij het supergeil vond om kleine bijtjes in haar klitje te krijgen, zeker als dit gecombineerd werd met kneepjes in haar harde tepels, dan gilde ze het huis bij elkaar van genot.
Zeker twee keer wist ik haar naar een hoogtepunt te beffen en gelukkig voor mijn oververmoeide tong, trok ze me omhoog en gleed ik over haar, door haar zweer glibberig geworden, lichaam omhoog waar we in een hete tongzoen belandden voordat ze mij enigszins ruw opzij drukte en mij liet zitten op de bank.

Met een wilde blik in haar ogen kroop ze op mijn schoot en mijn harde pik schoof soepel in haar ontzettend natte vagina. Zij was de tweede vrouw die ik neukte en dan was ze ook nog eens de moeder van de eerste. Ik voelde mij helemaal geweldig, om van het gevoel in mijn pik maar te zwijgen. Het gevoel van haar verrassend nauwe kutje om mijn pik was overweldigend. Ze kneep er in, draaide met haar heupen en gleed op en neer in een ritme dit ik onmogelijk kon volgen. Als een wilde amazone werd ik bereden en Sandra trok mijn hoofd tegen haar boezem, zodat ik niet anders kon dan haar mooie stevige borsten met kussen en likken te bedekken. Mijn handen, die eerst nog om haar ronde billen lagen, gingen zich er ook mee bemoeien en ik duwde de twee borsten tegen elkaar, zodat de tepels dicht tegen elkaar aan kwamen en ik ze met gemak in een enkele lik beweging kon bereiken. Afwisselend zoog en beet ik er op en Sandra was alweer op weg naar haar volgende orgasme, net als ik overigens.
Vlak voor mij was het zo ver bij Sandra en kermend kneep ze haar vagina bijna vacuüm tijdens haar hoogtepunt. Dit zorgde er bij mij ook voor dat ik ging komen en met alle krachten die ik nog in mij had, stootte ik bij elke straal mijn onderlijf naar boven, waarbij ik mijn zaad diep in haar kut spoot. Na de laatste straal hield ik stil, maar Sandra hijgde: “Nee…Rob…doorstoten nu…wrijf…mijn…klit…snel…”

Ondanks dat mijn eikel na dit orgasme nogal gevoelig aanvoelde, voldeed ik aan het verzoek en al omhoog stotend met mijn pik wreef ik met korte snelle bewegingen over de gezwollen klit van mijn peettante. Ze begon heftig te schokken en riep: “NU…SNEL…EN…DIEP…STOTEN…AAAHHH…JAAAHHH…ZOOOO!!!”

Met mijn laatste energie gaf ik diepe harde stoten en met een luide gil kwam Sandra weer klaar en deze keer golfde er een grote golf kutsap, gemengd met mijn sperma, over mijn schoot heen. Alles werd kleverig nat en Sandra viel tegen mij aan. Heftig hijgend en naar adem zoekend lag ze tegen mijn borst en haar hele lichaam trilde als een espenblad. Haar lichaam was nu zelfs te moe om te zoenen en ik liet Sandra voorzichtig van mijn schoot glijden, naast mij op de bank, waar ze achterover viel en met een gelukzalige grijns naar mij lag te kijken, alsof ze zonder woorden wilde zeggen: “Dit gaan wij echt wel vaker doen.”

Ik streelde haar trillende benen en keek ook een keer naar het nadere stel, waarvan Marieke met haar rug naar haar vader toe op haar schoot rustig zat te neuken. Blijkbaar hadden ze al die tijd naar ons zitten kijken en nu Sandra uitgeteld op de bank lag, zei Marieke: “Mmm Rob… zo wil ik ook wel klaar komen. Kom je ons helpen?”

Karel spreidde daarop zijn benen, waardoor de benen van Marieke automatisch nog verder uit elkaar gingen. Ik zag nu goed hoe de grote pik van Karel in en uit de natte kut van Marieke gleed en zonder te aarzelen stond ik op en kwam op hen af. Ik knielde tussen de twee paar benen en drukte een kus op de kut van Marieke, net een centimeter boven de gladde schacht van Karel zijn pik. Het rook er ultiem geil door de mix van de muskusachtige geur van Karel’s kruis en het ziltige vocht van Marieke haar vagina en ondanks mijn heftige orgasme nog geen minuut geleden, voelde ik toch mijn pik al weer een beetje stijver worden. Ik likte nu over de lipjes en het klitje van Marieke en keek vanuit mijn ooghoek hoe de harde pik van Karel soepel neukte. Een keertje lette ik niet goed op en kwam mijn tong over de schacht van Karel, die daardoor opwipte en kreunde. Dit was niet helemaal de bedoeling van mij geweest, maar vond de reactie wel grappig. Ook vond ik het helemaal niet vies of zo om zijn pik te likken, maar dat kwam voornamelijk omdat deze vooral smaakte naar de kut van Marieke.
Na een tijdje deed ik het weer, maar nu expres. Weer die leuke reactie van Karel en Marieke kreeg door wat ik aan het doen was en fluisterde: “Ga door Rob. Die extra stoten laten me bijna klaar komen.”

Hierdoor aangemoedigd likte ik opeens over de gehele lengte onder mij, van de basis van Karel zijn pik tot aan het kloppende klitje van Marieke. Dit bracht een kettingreactie bij die twee in gang en Marieke kwam met haar inmiddels bekende kleine gilletjes klaar en ook Karel stond op het punt zijn lading te lozen. Echter ging het hier niet helemaal zoals gepland, want zijn pik schoot opeens uit het kutje van Marieke en zijn zaad spoot krachtig tegen mijn gezicht en ik sloot snel mijn mond om niks binnen te krijgen, wat bijna lukte, waardoor ik toch een hoeveelheid heet kleverig zaad op mijn tong voelde. Niet wetende wat te doen, slikte ik het snel door en keek hulpeloos naar Marieke omhoog, die nog zat na te genieten van haar orgasme.

Zodra zij haar ogen weer opende, zag ze mijn ondergespoten gezicht en barstte in lachen uit. Ook Sandra, inmiddels weer voldoende op sterkte kwam polshoogte nemen en ook zij moest hartelijk lachen, voornamelijk om mijn beteuterde gezicht. Omdat de dikke klodders ook op mijn lippen zaten, durfde ik mijn mond niet te openen en keek hulpzoekend naar de twee vrouwen. Sandra kwam mij al snel te hulp en smaakvol begon zij de grote dikke klodders van mijn gezicht te likken tot ik helemaal schoon was. Daarna nam ze de pik van Karel onder handen en ik besloot mijn gezicht maar even in de keuken onder de kraan te houden om de geur kwijt te raken en Marieke volgde mij. In de keuken omarmde ze mij en ik kreeg een dikke tongzoen van haar. Ik zoende gretig terug en na de zoen vroeg ze:

“En Rob, wat vind je tot nu toe van ons gelukkige gezinnetje?”
“Raar, lekker, geil, super en gaaf.” Zei ik naar waarheid. “Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden, maar alles is zo natuurlijk en lekker en geil, dat het eh…ja, gewoon zo gewoon lijkt.”
“Voor ons is het ook gewoon gewoon. We genieten er ontzettend van en ik ben intens blij dat jij hier nu ook aan mee kan en wil doen. Maakt me gelukkig.”
“Ik maak je graag gelukkig.” Zei ik en gaf haar weer een zoen, om daarna te vervolgen: “En jij en je ouders maken mij ook gelukkig. Ik hoop dan ook dat ik nooit meer terug naar huis hoef.”
“Ik eigenlijk ook niet. Ik heb je graag om me heen… en in me natuurlijk.”

Bij dat laatste kwam mijn piemel toch al weer een beetje omhoog en ik nam Marieke nog een keer in mijn armen. Ze voelde mijn harder geworden piemel tegen haar aan en fluisterde:

“We gaan straks nog wel een keertje hè?”

Ik knikte gretig en kneep ter verstandhouding even in haar lekkere billen.

“Zeg Marieke, mag ik je wat vragen?”
“Ja natuurlijk lieverd. Jij mag me alles vragen.”
“Neuk jij ook met Michael?”
“Ja natuurlijk.” Lachte Marieke, maar keek me wel begrijpend aan. “Mickey en ik neuken al sinds mijn veertiende jaar met elkaar. Hij was mijn eerste en ik de zijne. Hij neukt ook met Sandra en neukt zelfs af en toe Karel in zijn reet. Dat is een geil gezicht joh.”
“Wat? Dat is toch sodomie? Dat kan toch niet.”
“Ik zou niet weten waarom niet. Ze vinden het lekker af en toe en Sandra en ik hebben ook seks met elkaar. Waarom twee mannen dan niet?”

Dit zat mij aan het denken en zoals zij er over praatte leek het allemaal zo logisch. Ik moest natuurlijk nog alle erfzonden van thuis uit mijn system krijgen, vandaar mijn reactie, maar tegelijkertijd zag ik het in mijn fantasie voor me. Hoewel het mijzelf niks leek, begreep ik het intussen wel. Dat zei ik dan ook en Marieke knuffelde mij weer.

“Kom,” zei ze, “dan nemen we een verse fles wijn mee en daarna wil ik met jou onder de douche en dan naar bed, waar we nog even ons eigen privé seksfeestje kunnen bouwen.”

Ik pakte snel een fles wijn uit de kast en volgde Marieke de kamer in, waar Karel en Sandra nog in ene innige omhelzing lagen te vrijen met elkaar. Dankbare blikken bevestigden dat het een goed plan was om wijn mee te nemen en in alle gezelligheid dronken de fles met zijn vieren leeg, waarna ik met Marieke naar boven ging, samen onder de douche elkaar weer opgeilden om vervolgens in bed elkaar nog twee keer tot een heerlijk orgasme te neuken, pijpen en beffen. Volledig bevredigd en uitgeteld vielen we in elkaars armen in slaap.

De volgende dagen heb ik denk ik meer seks gehad dan menig mens in een jaar tijd. Ik leerde mijn orgasmes onder controle te houden en waar Karel en ik overdag één keer mochten klaar komen om ons te sparen voor de avond, ontpopten de beide dames zich als ware nymfomanen en wilden alleen nog maar klaar komen, daarbij geholpen door ons, elkaar of door hun eigen handen en vibrators.

En ik? Ik waande mij in het paradijs en de herinneringen aan mijn eigen huis en ouders verdwenen steeds meer in het archief van mijn geheugen. Ik was in een nieuw leven gekomen en was ronduit gelukkig.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5431x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8814x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4298x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11831x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16079x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8061x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23095x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17648x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15215x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19826x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7628x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10139x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4360x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8062x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18123x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24742x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!