Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 3

De volgende ochtend was Rachel als eerste wakker. Opa lag nog vast te slapen en naakt kwam Rachel nu uit bed. Ze trok haar licht roze kamerjas aan en ging naar de keuken waar ze aan het ontbijt begon. Ze haalde net de broodjes uit de oven wanneer opa de keuken binnenkwam. “Mmmm de geur van koffie.” Zei opa en hij stapte naar Rachel toe die hij nu vastnam en teder op de lippen kuste. Rachel sloeg haar armen om hem heen en nam hem stevig vast. “Goed geslapen?” “Ja, jij?” “ik heb zalig geslapen. Met jou aan mijn zij slaap ik beter dan ooit.” zei opa en Rachel kreeg een blos op haar wangen. “Ga maar aan tafel opa, het ontbijt is.” Samen met Rachel genoot opa van het ontbijt. Wanneer ze bijna klaar waren polste hij naar haar plannen. “Ik wou met een vriendin naar de stad gaan. Maandag is het kerstavond en ik moet nog enkele cadeautjes kopen. Of anders gaan wij samen en zeg ik die vriendin af.” “Nee Rachel je gaat met haar. Ik wil me hier even bezighouden in de tuin. Bovendien je mag je vriendinnen niet verwaarlozen.” 

Plotseling werd hun gesprek onderbroken door de gsm van Rachel. Het was Sofia de vriendin van Rachel die belde. “Wacht ik vraag het even aan opa.” Opa keek naar Rachel en ze vroeg hem of Sofia mocht blijven slapen die avond? Haar ouders moesten onverwacht weg en zochten logee voor haar. Opa knikte meteen instemmend. De meisjes spraken ineens af om die middag nog te gaan winkelen. En na het uur afgesproken te hebben legde Rachel de telefoon af. “Weet je vriendin het adres?” “Ik ga het haar sturen dan kan haar papa het ingeven in zijn GPS.” 

Een dik uur later stond de 16 jarige Sofia met haar ouders voor de deur. Sofia was even mager als Rachel en had een zuiderse tint die ze van haar moeder had meegekregen. Haar lange zwarte haar droeg ze in een staart en net als Rachel had ze een C cup. De vader van Sofia bedankte opa dat Sofia mocht blijven slapen. En erna reden ze door. Rachel nam Sofia mee naar haar slaapkamer want vannacht kon ze nu niet bij opa slapen. Hier baalde ze wel van maar het was nu zo. Na de spullen van Sofia te hebben weggelegd gingen de meisjes naar de woonkamer waar opa achter zijn pc bezig was. “Wanneer gaan jullie winkelen?” “We wilden de eerst volgende bus nemen.” Opa keek op zijn klok en zei dat ze dan nog maar een kwartier hadden. Vliegensvlug schoten de meisjes in actie en waren binnen de tien minuten de deur uit. Opa kreeg vijf minuten later een bericht dat ze op de bus zaten. Zelf deed hij zijn werkkleren aan en ging de tuin in.

“Je opa ziet er wel een lieverd uit.” “Ja dat is die zeker.” Rachel moest opletten dat ze niet te dromerig klonk. In de stad was het een drukte van jewelste en je voelde echt de kerst sfeer hangen. Rachel en Sofia gingen van de ene winkel naar de anderen en soms moesten ze lang aanschuiven aan de kassa’s. Die middag vonden ze juist plek in een broodjes zaak waar net iemand weg ging. Tijdens het eten hoorde Sofia Rachel uit hoe het was om bij een grootouder te wonen. “Ik vind het leuker dan bij mijn tantes. Bij opa is het rustig en ik leer van hem en hij van mij.” “Hoe bedoel je?” “Wel opa kende niets van digitale tv en nu is hij er aardig mee op weg. En ik keer van hem schaken, kaarten, ...” “wonen bij je opa doet je deugd iedere keer als je over hem verteld straal je. Je bent veel vrolijker wanneer je bij je opa bent Ik wou dat ik ook zo een opa had.” 

Na het eten gingen ze verder met shoppen. Het waren vooral kleine dingen die Rachel kocht. Net wanneer ze weer een winkel binnen gingen ging Rachel haar GSM. Het was haar opa om te vragen wat ze wilden eten en of hij ze moest komen halen? Rachel overlegde kort met Sofia en voor het gemak spraken ze af aan de supermarkt. “Wanneer moeten we aan de supermarkt zijn?” Vroeg Sofia toen Rachel haar gsm weg stak. “Om zes uur.” “Ah dan hebben we nog drie uur om te winkelen.” Maar door de meer opkomende massa gingen Rachel en Sofia al twee uur later naar de supermarkt. Net wanneer ze de parking op liepen zagen ze opa uitstappen. Ze begroette hem en vroegen hem of ze zich van uur vergist hadden. “Nee hoor maar ik moest parking vinden. Dus ik dacht ik kom vroeger.” Buiten de supermarkt besloten ze wat ze gingen eten en pas erna begaven ze zich in de massa. 

Terug thuis hielpen Rachel en Sofia opa met het uitladen van de auto. Opa had best veel eten gekocht. Zo moesten ze de eerste week al zeker niet meer naar de supermarkt gaan. Eenmaal binnen zette opa zich aan het koken en gingen Rachel en Sofia naar de kamer van Rachel om muziek te luisteren. Het avondeten smaakte de meisjes enorm. En opa kreeg vele complimenten van beide. Wanneer Sofia weer mijnheer zei tegen opa zei hij dat ze gerust Thomas mocht zeggen. Rachel dacht in zich zelf mijn vriend noemt dus Thomas.

Opa verraste Rachel die avond met het feit dat hij Netflix geïnstalleerd had. Rachel was laaiend enthousiast en gaf opa een knuffel. Natuurlijk keken ze eerst naar het nieuws erna was de tv van de meisjes. Buiten begon het te regenen en kwam er zelfs een donder en bliksem bij. Voor de veiligheid zetten ze de tv af en speelden ze nog een gezelschap spel. Om iets over half twaalf gingen ze slapen terwijl het buiten nog hard regende. 

Rachel en Sofia werden twee uur later wakker van de donder en bliksem. Sofia keek heel angstig naar Rachel. Ze had het niet op onweer. Het deed buiten zo grillig dat zelfs Rachel schrik kreeg. In hun korte pyjama's gingen ze de gang op en kwamen opa tegen die net water was gaan halen. Meteen zag hij de angstig blikken in de ogen van de meisjes. Hij probeerde hen echt gerust te stellen maar niets hielp. Sofia begon zachtjes te huilen en opa had echt met haar te doen. “Mogen we bij u slapen opa?” Vroeg Rachel die ook echt angstig klonk. Opa wist niet wat zeggen maar ging door de hoopvolle blik van Sofia overstag. “Oke kom dan maar.” En Sofia gaf spontaan Thomas een knuffel. 

Daar ze elk aan opa zijn kant wilde liggen ging opa in het midden van het bed liggen en nestelden de meisjes zich in bed. Opa voelde zich niet echt op zijn gemak maar viel toen toch in slaap. Hij wilde niets verkeerds doen. In de ochtend werd Sofia wakker van iets hard dat ze voelde. Ze deed haar ogen open en merkte dat ze met haar hand op het kruis van Thomas lag. Het voelde groot en stijf aan. 

De opa van Rachel had niets in de gaten want deze hoorde ze heel zachtjes snurken. Sofia voelde een zekere opwinding opkomen maar schrok toen ze plots de hand van Rachel voelde. Deze had zich omgedraaid in haar slaap en haar hand in haar slaap op de hare gelegd. Beide meisjes hun handen zaten nu op opa zijn kruis die loeihard aanvoelde. 

Rachel werd nu ook wakker en beide meisjes keken elkaar nu aan. In de ogen van Sofia zag Rachel nu een blik die ze niet kende. Het leek of ze opgewonden was. Bovendien voelde ze Sofia haar vingers heel zachtjes bewegen over de penis van opa. “Hij is echt kei hard.” Fluisterde Sofia en normaal moest Rachel kwaad worden maar in plaats er van werd ze zelf ook opgewonden. Beide meisjes speelden nu met opa zijn kruis. Opa kreunde in zijn slaap en beide meisjes voelde hun vagina natter en natter worden. 

Plotseling schoot opa wakker en voor hij iets kon zeggen kreeg hij een vinger op zijn mond. Angstig keek hij nu naar beide meisjes om beurten en hoorden hen zeggen dat het oke was. De zachte streling zorgde er voor dat zijn penis in erectie bleef. Twee liefdevolle blikken keken hem nu aan en hij voelde dat ze hem nu begonnen kussen op zijn hoofd en gezicht. Rachel keek hem doordringend aan en gaf hem een innige tongzoen. 

Wanneer haar lippen de zijne verlieten keek Sofia hem vol liefde aan en fluisterde Rachel in opa zijn oor lieve woordjes. Sofia raapte al haar moed bij elkaar en kuste nu de opa van Rachel. Hun tongzoen voelde puur, onschuldig, ... aan. Opa keek meteen erna schuldig naar Rachel. “Het is oke opa.” “Ik ... weet ... niet.” Maar zowel Rachel als Sofia keken hem nu zo liefde vol aan dat er tranen over zijn wangen liepen. Het waren tranen van intens geluk. Plotseling voelde opa dat de meisjes zijn pyjamavest los knoopte en hij liet ze gewoon doen. Wanneer hij juist zijn boxershort nog aan had ging Rachel rechtzitten op haar knieën en trok haar pyjama shirt uit. Sofia deed hetzelfde en opa keek nu naar twee paar prachtige tienerborsten. Elk namen ze een hand en lieten ze deze naar hun borsten komen. Opa voelde zich toch nog wat onwennig maar liet het zich toch overkomen. Hij wist totaal niet wat hem overkwam en hij leerde een kant kennen van Rachel die hij tot dan toe niet kende. Wanneer ze zijn handen loslieten speelden hij nog even met beide borsten van de twee meisjes. Erna liet hij zijn hand zaken over hun buik naar hun kruis. Sofia ging terug op haar knieën zitten en trok haar pyjama broek naar bekenden. Hij zag nu een gestreept slipje te voorschijn komen waar een plekje van opgewondenheid op zat. Zijn vingers liet hij er naar toe gaan en het plekje werd natter. Rachel kwam nu half naakt uit bed en stapte naar de andere kant waar Sofia zat op haar knieën. Ze ging achter Sofia zitten en ging met haar handen naar de borsten van Sofia. Sofia boog haar hoofd naar achteren en terwijl opa met zijn vingers over het natte slipje van Sofia bleef wrijven. Begonnen Sofia en en Rachel te tongzoenen. Sofia begon te kreunen en kwam met een kreun klaar. Haar slipje voelde nu kletsnat aan. 

Met een kloppend hart keek ze naar Rachel met wie ze nog een kort tongzoen deelde. Sofia voelde de vingers van Rachel haar slipje uit trekken. Net als Rachel had Sofia een glad geschoren vagina. Sofia keek naar Thomas zijn penis en zag dat deze nog loeihard stond. Ze ging er met haar hand over nu over. 

Opa voelde plotseling dat Rachel zijn boxershort wilde uitdoen. En hij hielp haar door zijn heupen wat naar omhoog te doen. Sofia keek met grootte ogen naar de penis van Thomas. Aandachtig bestudeerde ze nu het. Ze trok de voorhuid naar achteren en keek zo naar zijn eikel. Rachel ging weer achter Sofia zitten en begon deze te vingeren. Meer dan gewillig liet Sofia dit toe. “Ik wil je piemel in mij.” Fluisterde Sofia. En hoopvol keek ze hem aan. Opa keek naar Rachel en deze knikte met zachte, warme lieve blik instemmend. “Sofia neem je de pil.” Vroeg Rachel bezorgd. “Ja ik neem die.” En Sofia ging nu liggen. Thomas de opa van Rachel begon haar nu te vingeren en Sofia smeekte nu haast om zijn penis in haar. Hij ging zachtjes op haar liggen en zocht met zijn penis haar schaamlipjes. Sofia kreunde wanneer ze zijn penis in haar kreeg. Ze was zo opgewonden dat ze geen kik gaf toen haar vliesjes scheurde. Met diepe halen zag Rachel nu haar opa Sofia nemen. Haar vagina Brande van verlangen en Rachel begon zich te vingeren. Haar pyjama broek en string deed ze hier voor uit. Rachel hoorde Sofia weer klaarkomen en ze zag de benen van haar vriendin rond haar opa gaan. Sofia kreunde en hijgde en Rachel kwam heftig klaar. Weer hoorde Rachel Sofia klaarkomen en niet veel later zag ze ook haar opa klaarkomen. 

Liefdevol kuste Sofia nu Thomas. En wanneer deze rechtstond keek hij naar Rachel die hem meteen nu meer dan liefdevol vastnam en kuste opa beantwoordde inniger dan inniger haar tongzoen. Sofia ging rechtzitten en bij haar kwamen nu Rachel en opa Thomas zitten. Rachel nestelde zich tegen opa aan die haar liefdevol vastnam. “Rachel ben je verliefd op je opa?” En Rachel kon alleen maar knikken. “En ik ben verliefd op haar. Ik weet dat het niet mag.” “Waarom zou het niet mogen?” Vroeg Sofia hen nu. En inderdaad waarom zou het niet mogen?

Op de klok kijkend was het ondertussen al tien uur door. Voor ze gingen ontbijten gingen ze eerst met drie douchen. In de douche kreeg opa weer een erectie en gewillig gingen Sofia en Rachel op hun knieën om hem te pijpen. Om beurten namen ze hem in hun mond en in Rachel haar mond en keel spoot opa zijn sperma. Waarna deze het deelde met een tongzoen met Sofia. 

De ouders van Sofia hadden een goede fles wijn bij om hem te bedanken voor de goede zorgen. Het was Sofia die hem de fles gaf en zei “bedankt voor de welgemeende lieve zorgen.” 

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5182x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8684x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4278x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11772x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16034x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8042x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23053x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17621x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15187x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19805x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7620x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10130x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4358x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8045x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18117x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24735x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!