Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 4

Na het vertrek van Sofia zat opa met heel veel vragen. Zo vroeg hij zich af of Rachel misschien niet lesbisch was. Voorzichtig probeert hij kort na de middag te polsen bij haar maar ze verteld hem met schaamrood dat ze biseksueel is. Vragend kijkt opa haar aan en ze verteld dat ze zowel op mannen als op vrouwen valt. Rachel durft opa nu amper aan te kijken maar liefdevol neemt opa haar nu vast. Haast meteen nestelt Rachel zich in zijn armen.

Zachtjes gaan zijn armen over haar rug en Rachel wou dat ze nu de tijd kon stoppen. Het gevoel dat haar opa haar gaf was onbeschrijfelijk en ze had zich nog nooit zo gevoeld. Alles voelde zo goed aan en het maakte haar ook een beetje bang.

Dit deelde ze ook met hem en ook hij deelde haar angst. Ze zag nu een traan lopen over zijn wang en teder kuste ze hem vol op de mond. Hun tongen speelden voorzichtig weer het spel van de liefde met elkaar.

Hun innig moment werd doorbroken door de GSM van Rachel. Het ene berichtje na het andere kwam nu binnen en met tegenzin nam Rachel haar GSM. De berichtjes waren van Sofia die vertelde hoe hard ze genoten had.

Met een glimlach liet ze de berichtjes lezen aan opa. Die in haar ogen een gevoel van opluchting kreeg. “Het was zalig met Sofia hé.” “Ja.” zijn stem klonk aarzelend. “Opa heb je er spijt van? Ik hoop van niet want ik vond het eerlijk gezegd ook wel heel fijn.” “Ik eerlijk gezegd ook liefje.” “Opa zou je het erg vinden mocht het nog gebeuren?” “Hoe bedoel je liefje?” “Wel dat Sofia nog is naar hier komt en dat we het dan nog is doen?” “Ja, maar wil zij dat ook?”

Het antwoord kwam via een overduidelijk bericht van Sofia die het ook graag wilde. Met een geluk zalige glimlach liet Rachel het aan opa lezen wiens gezicht nu een schaamrode kleur kreeg. Voorzichtig polste Rachel nu bij opa wanneer het zou passen dat Sofia terug kwam logeren.

“Misschien na kerstmis? Ik weet niet wat de plannen van Sofia haar ouders zijn met de kerstdagen. Daar moet je wel rekening mee houden hé Rachel.” “Ja dat is waar. Opa wat gaan we doen nog vandaag?” “Wat wil je doen?”

Naar buiten kijkend besloten ze van de december zon te gaan genieten en ze trokken hun schoenen aan voor een fikse wandeling. Onderweg kreeg Rachel nog berichtjes aan van Sofia en ze spraken af dat Sofia op tweede kerstdag in de avond naar hen ging komen.

Op het traditionele kerstfeest kwam heel de familie samen bij de oudste dochter van opa. Iedereen merkte haast meteen dan opa anders was dan anders. Hij was terug hun gelukkige vader en ze waren allen van mening dat Rachel hiervoor iets tussen zat.

Rachel kreeg dan ook vele complimenten van haar familie. Haar neven en nichten wilde weten hoe het was om bij opa te wonen. En Rachel vertelde dat ze het heel fijn had bij opa.

Iets later dan gepland kwamen ook haar ouders nog. Ze waren door hun werk pas later kunnen vertrekken. Mama polste haast meteen bij Rachel hoe ze het had bij opa? En of ze geen spijt had dat ze niet bij hen was. Rachel vertelde haar dat ze hen wel miste maar dat ze het heel fijn had bij opa. Mama keek haar opgelucht aan.

De avond vloog als het ware voorbij en voor Rachel er erg in had moest ze al terug afscheid nemen van haar ouders die dezelfde avond nog terug vertrokken. Onderweg naar huis was opa stil in de auto. Toen Rachel hem vroeg wat er scheelde vertelde hij haar dat hij gewoon moe was. Ze was zelf ook wel moe en thuis aangekomen kropen ze meteen in bed. Veilig met de arm van opa over haar heen vielen ze in slaap. Sins ze bij opa en met opa sliep had Rachel nog nooit zo goed geslapen. Dicht bij hem voelde ze zich echt geborgen;

Rachel haar hart klopte in haar keel toen op 26 december de deurbel ging. Ze vloog haast naar de deur. Het was al iets na zeven en heel de dag had ze afgeteld naar dit moment. De vader van Sofia kwam mee binnen en Opa begroette hem hartelijk.

Met enige aarzeling vroeg de vader van Sofia of ze misschien langer bij hen kon blijven logeren. “Voor mij is dat geen probleem.” zei opa en de vader van Sofia bedankte hem hartelijk. “Sofia, ik verwacht wel dat je mee helpt hier en niet de opa van Rachel alles alleen laat doen hé.” “Ja pap.” “Dat komt wel goed.” zei opa. “Meisjes gaan jullie anders al de spullen naar de slaapkamer brengen.”

En voor ze dit deden nam Sofia afscheid van haar vader. Opa praatte met de vader van Sofia nog wat na terwijl de meisjes de spullen weg deden. Sofia en Rachel konden hun geluk niet op en in de kamer gaf Sofia Rachel spontaan een knuffel.

Wanneer ze elkaar niet veel later aankeken gaf Rachel Sofia een spontane zoen op de mond. Die Sofia beantwoordde met een tongzoen. De handen van Sofia gingen nu over het lichaam van Rachel die hetzelfde deed.

Ze lieten elkaar los wanneer ze de voordeur hoorde dicht gaan. “Kom gaan we naar je opa?” En Sofia trok Rachel nu mee naar de woonkamer waar opa was.

“Wat willen jullie doen meisjes? Tv zien?” “Ooh opa laat ons in de jacuzzi gaan.” “Ik heb wel geen bikini bij Rachel.” “Dat hoeft toch niet we hebben elkaar toch al naakt gezien.” “Ja dat is.” “Opa wat denk jij?” “Voor mij is dat goed, ik zal anders de jacuzzi gaan opzetten. Haal jij handdoeken?”

Rachel en Sofia liepen naar de badkamer en haalden de handdoeken. Ook nam ze er kamerjassen “Rachel, ik bedenk me net, ik heb niet genoeg kleren bij.” “Je kan er toch van mijn lenen?” “Ja dat is. Maar ik heb maar één slipje bij.” “Nou dan leen je die toch ook van mij. Ik draag wel alleen strings.” “Vind je dat niet erg dat ik je ondergoed draag?” “Maar nee gij.”

in de slaapkamer waren de meisjes zich nu aan het uitkleden toen opa de slaapkamer binnenkwam. “ooh sorry” zei hij en wilde weer weggaan maar Rachel liep naar hem toe en trok hem de slaapkamer in. Opa was duidelijk zenuwachtig en daarom besloten de meisjes hem te helpen uitkleden. In zijn boxershort stond een duidelijke aftekening van een erectie.

Sofia haar gezicht werd wat rood van opwinding toen ze weer de penis van de opa van Rachel zag. Hij was echt wel groot geschapen en ook het feit dat hij geen schaamhaar had wond ze wel op. Beiden kwamen nu dichter bij hem staan en Rachel fluisterde in zijn oor dat hij zich moest ontspannen.

Opa knikte en zijn ogen daalden neer naar hun borsten. Sofia haar hand ging naar Thomas zijn borstkas en Rachel begon nu zijn rug te strelen. Voorzichtig liet opa zijn handen naar elk hun borsten gaan. Terwijl hij dit deed ging Sofia haar hand naar zijn penis en begon hem zachtjes af te trekken.

Rachel zette zich zo dat ze zowel opa als Sofia's rug kon strelen. Sofia draaide haar hoofd en begon nu te tongzoenen met Rachel terwijl ze de penis van Thomas bleef aftrekken.

Opa voelde zijn hart kloppen in zijn keel en wanneer Sofia en Rachel stopte met kussen keek Sofia hem twijfelend aan maar ging dan erna op haar knieën voor hem zitten. Opa voelde nu de adem van Sofia aan zijn penis. Die hem niet veel later in haar mond nam. Zachtjes streelde de tong van Sofia nu zijn eikel en penis. De hand van Rachel ging weer over zijn rug en Rachel fluisterde in zijn oor dat hij Sofia haar hoofd moest vastnemen.

De handen van opa gingen nu door de haren van Sofia die hem nog steeds aan het bevredigen was met haar tong. Opa sloot zijn ogen en genoot intens van de zachte strelingen die Sofia deed met haar tong over zijn eikel

Wanneer hij een orgasme voelde naderen begon hij te kreunen en probeerde hij te zeggen dat hij ging komen. Sofia nam nu dieper zijn penis in haar mond en krachtige stralen vulde nu haar mond en keel. Alles probeerde ze in te slikken maar een deel van zijn sperma liep nu over haar kin naar haar borsten. Wanneer ze recht stond lekte Rachel dit allemaal op waarna ze een innige zoen met Sofia deelde.

Buiten was de jacuzzi nu meer dan op temperatuur en met drie zaten ze er nu in. Voor ze naar buiten waren gegaan had opa ook nog een flesje cava meegenomen. Opa zat in het midden en zowel Rachel als Sofia voelde nu een hand op hun knie komen.

Rachel vond dat opa wel wat aanmoediging kon gebruiken en kuste hem op zijn wang. Opa merkte dat zowel Rachel als Sofia hun benen wat uit elkaar deden. En voorzichtig liet hij zijn handen naar hun vagina's gaan. Zowel Rachel als Sofia verzette zich zo in de jacuzzi zodat hij hen gemakkelijk kon beginnen vingeren wat hij ook deed.

Om beurten begonnen ze nu met hem ook te tongzoenen. En beiden begonnen nu ook met zijn penis te spelen. Sofia begon nu zwaarden te ademen en hij versnelde zijn tempo en met een diepe kreun kwam ze klaar.

Iets of wat bekomen veranderde Sofia nu van plaats en ging naast Rachel zitten. Terwijl opa haar nog steeds vingerde begon zij nu met de borsten van Rachel te spelen. Hierdoor had Rachel ook niet veel nodig om klaar te komen.

Eenmaal uit de jacuzzi droogde ze elkaar af. Dit ging gepaard met innig tongzoenen en elkaar strelen. Terug binnen gingen ze meteen naar de slaapkamer. Rachel nam het voortouw en vroeg aan Sofia om op bed te gaan liggen.

Zo gauw Sofia op bed lag voelde ze dat Thomas haar benen wat uit elkaar trok en met zijn hoofd tussen haar benen ging. Met zijn tong begon hij nu haar vagina te verwennen. Sofia vroeg al kreunend aan Rachel om met haar vagina boven haar hoofd te gaan zitten. En terwijl Thomas Sofia bevredigde met zijn tong. Deed Sofia hetzelfde bij Rachel.

Rachel en Sofia kwamen nu samen klaar. En waar Sofia stopte nadien bij Rachel bleef Thomas bij haar gewoon verder doen. Waarna ze weer kort erop klaar kwam.

Met duidelijke aanmoediging van Rachel ging opa nu op Sofia liggen en gaf haar niet de kans om te bekomen. Sofia voelde Thomas zijn stijve penis nu in haar komen. En met krachtige stoten nam hij haar nu. Rachel ging naast hen liggen en begon zich te vingeren.

Met een gil kwam Sofia klaar en Thomas voelde de sappen van Sofia langs zijn balzak glijden. “Neuk Rachel.” Kreunde Sofia en opa kwam nu uit Sofia haar vagina. Zijn penis glimde van de sappen van Sofia. En met de sappen van Sofia nog op zijn penis ging hij in Rachel. Die hem maar al te graag ontving.

Met diepe stoten nam opa nu zijn kleindochter terwijl haar vriendin naast hen lag te bekomen. De drank had duidelijk invloed op opa want hij was nog losser dan anders. Rachel voelde een orgasme komen en kwam kreunend klaar. En opa ging gewoon verder Rachel spande nu haar benen rondom hem en ze voelde zijn penis dieper en harder in haar komen. Een volgend orgasme kon niet uitblijven en nu kwam ze haast gillend klaar.

Opa stopte en kwam nu voorzichtig uit haar. Zijn penis stond nog steeds loeihard. Hij ging op zijn rug liggen en hij voelde Sofia op hem komen. Ze trok zijn penis recht en liet hem in haar komen. Langzaam maar zeker begon ze hem nu te berijden. Met hongerige ogen voelde ze Thomas naar haar op en neergaande borsten kijken.

Rachel ging nu achter Sofia zitten en begon met zijn ballen te spelen. Samen met Sofia kwam hij nu klaar.

Uitgeteld lagen ze nu naast elkaar in bed. Opa in het midden met elk een hand van Sofia en Rachel op hem. Voor ze in slaap vielen gaven elkaar nog een slaap wel tongzoen.

Midden in de nacht werd opa wakker. Aan elke kant lag nu een naakt meisje. Langs links lag zijn kleindochter langs rechts lag haar vriendin. Het laken lag wat naar achteren en voorzichtig trok hij het omhoog zodat ze met zijn allen onder het laken lagen. Kort erop viel hij weer in slaap.

De volgende morgen werd opa als eerste wakker. Voorzichtig kroop hij over Rachel en probeerde hij hierbij haar niet wakker te maken. Hij trok zijn pyjama aan en ging naar de keuken. In de keuken begon hij met de tafel te dekken en fruitsap te maken.

Het was Sofia die als eerste de woonkamer binnen kwam. Ze had juist een kamerjas aan. Sofia liep naar hem toe en gaf hem een warme knuffel. “Bedankt voor vannacht.” “Dat is graag gedaan.” “u was zalig.” en liefdevol keek ze hem aan. “u bent echt een bijzondere man. Mag ik u iets vragen?” “Ja vraag maar.” “zou ik u mogen pijpen.” “eum …. ja.” stammelde nu opa en Sofia deed een stap naar achteren en deed haar kamerjas uit.

Onder haar kamerjas had ze niets aan. En Thomas keek nu naar haar meer dan goddelijke lichaam. Ze kwam nu terug naar hem toe en ging op haar knieën voor hem zitten. Een zachte streling raakte nu weer zijn eikel aan.

Sofia had nog maar net zijn penis in zijn mond genomen of Rachel kwam de woonkamer binnen waar ze haar vriendin haar opa zag pijpen. Opa verschoot duidelijk wanneer hij haar zag maar voor hem deed ze haar kamerjas uit waar ze net als Sofia niets onder droeg.

Ze ging achter hem staan en hij voelde Rachel zijn pyjama trui omhoog trekken. Gewillig deed hij zijn handen omhoog. Erna begon ze zijn rug te kussen en zijn billen te strelen.

Opa sloot zijn ogen en genoot zo hard dat hij niet merkte dat Rachel nu naast Sofia ging zitten en het pas door had wanneer zijn penis in haar mond zat. De meisjes begonnen nu weer zijn penis te delen en om beurten namen ze hem in hun mond.

Al kreunend kwam hij klaar in Sofia haar mond. Die het zaad kort erop met Rachel al tongzoenend deelde. Hierbij streelden ze gretig elkaars lichaam. Waarbij ze ook elkaar begonnen te vingeren. De woonkamer vulde zich met een soppend geluid. En terwijl opa erop keek kwamen Rachel en Sofia haast te samen klaar.

Na het ontbijt gingen ze om beurten in de badkamer. Rachel hielp opa met de afwas terwijl Sofia zich was gaan douchen. “Opa mag ik je iets vragen?” “Ja vraag maar?” “Heeft u spijt?” “Goh Rachel ik ben dit allemaal niet zo gewoon. En, “ vol medeleven keek Rachel nu naar opa. “als u het niet leuk vind moet u het zeggen hé.” “Ik vind het … wel leuk … maar.” “U bent het niet gewoon.” En opa knikte. “Als u het niet leuk vind moet u het zeggen.” “Ik vind het wel leuk.” “Ik ook opa ik ook. Het is alsof mijn fantasie uitkomt.” Rachel haar stem klonk nu nog warmer dan anders. En opa gaf haar spontaan een zoen op haar mond die al snel over ging in een tongzoen

daar het goed weer werd besloten ze te voet naar de kinderboerderij te gaan. Op de website stond dat er twee lammetjes geboren waren. Onderweg kreeg Rachel een berichtje van Laura met de vraag of ze mocht komen logeren.

Rachel liet het berichtje zien aan Sofia en niet goed wetend keken ze elkaar aan. Zouden ze het durven vragen aan opa of niet?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11905x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5183x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14401x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13551x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10108x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13382x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6362x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16990x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34762x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24169x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8971x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21878x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!