Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 7

8 – Sergeant Sacha

Een aantal dagen later dan eerder toegezegd kwam Michael, de broer van Marieke, dan toch met verlof na zijn oefening in Duitsland met zijn compagnie. Marieke was al helemaal uitzinnig van vreugde dat ze haar broer weer bij zich kon hebben en ik was wel enthousiast om hem weer te zien, maar minder enthousiast omdat ik wist dat mijn heerlijke nachten met Marieke voorlopig even over zouden zijn, dan wel drastisch verminderd zou gaan worden. Wat het allemaal nog erger had gemaakt was het feit dat Lotje haar ouders twee dagen geleden onverwachts eerder naar huis moesten door iets op het werk van haar vader. Het vertrek kwam zo plotseling dat we geen tijd hadden voor een uitgebreid afscheid en ons niets anders restte elkaar huilend onze adressen te geven, zodat we met elkaar in contact konden blijven als we dat zouden willen, wetende dat vakantieliefdes niet vaak stand hielden. Gelukkig werd ik liefdevol opgevangen en getroost door het complete gezin en vandaag was dan de dag aangebroken dat Michael zich voor een beperkt aantal dagen bij ons zou voegen.

Vol verwachtingen zaten we te wachten op het onmiskenbare geluid van zijn zware motorfiets en keken dan ook raar op toen er opeens een legergroene Landrover de oprit kwam rijden met daarin twee mensen. Achter het stuur leek wel een vrouw te zitten, maar door de baret was dit niet goed te zien. Wel waren de lange blonde haren goed te zien die wapperden in de wind, aangezien de canvas-kap er niet op zat. Naast de chauffeur zat in ieder geval Michael, die was goed te herkennen aan zijn markante gezicht.

Nu er een tweede persoon bij was, trokken we snel wat kleding aan, die voor dit soort noodgevallen altijd paraat lagen en gewikkeld in haar dunne zomerjurkje vloog Marieke het huisje uit om haar lieve broer te verwelkomen. Ze sprong als het ware de auto in en besprong Michael zo wild, dat hij bijna achterover van zijn stoel duikelde. We zagen nog net hoe ze hem met kusjes bedekte en haar armen om hem heen had geslagen. Toen wij ook buiten kwamen zagen we Marieke op zijn schoot zitten en haar hand uitsteken naar de chauffeur, die daadwerkelijk een vrouw was en zelfs een knappe, voor zover ik zo snel kon zien.

Wij lieten het drietal rustig uitstappen en Michael liep met ferme militaire stappen op zijn ouders af en omarmde hen beiden, waarbij ze natuurlijk innig kusten en zoenden, maar dan wel zo dat de andere vrouw de intimiteit niet direct kon zien. Voor haar was het gewoon een zoon, die na lange tijd in zijn liefdevolle thuis was gekomen.

Nadat ook ik een dikke knuffel van Michael had gekregen en ik hem zelfs een kusje durfde te geven, waarbij hij mij vrolijk, maar zeker ook blij aankeek, stelde hij zijn metgezellin voor.

“Lieve mensen, mag ik jullie voorstellen aan Sacha, bij ons ook wel bekend als sergeant Kalkman of zoals ik haar liefkozend noem, Sergeant Pepper. Ze is sinds een maandje mijn vriendin en ik ben zo brutaal geweest om haar hier uit te nodigen.”

“Welkom Sacha.” Zei Sandra en gaf haar een hand en drie kussen op haar wang. Marieke leek helemaal niet geschokt dat haar broer nu een vriendin had en volgde haar moeder in de hartelijke begroeting en daarna volgden Karel en ik. Ik bekeek haar eens goed en zag een mooie vrouw met een leuke lach en mooie blauwe ogen. Ze oogde iets minder vrouwelijk dan Sandra en Marieke, maar dat kwam natuurlijk voornamelijk door het niet al te flatteuze uniform dat ze droeg.

We gingen met zijn allen naar binnen en Sandra en ik gingen de drankjes verzorgen, die gretig werden ontvangen door de twee militairen, die dicht tegen elkaar op de kleine bank zaten. Ik keek een beetje met ontzag naar Michael, die ik in mijn gedachten al mijn grote broer noemde en zag opeens een gele streep op zijn schouders zitten. Ik vroeg hem ernaar, want de vorige keer dat ik hem in uniform zag, zat die er nog niet. Het bleek dat hij vlak voor zijn oefening was bevorderd tot korporaal en vandaar de gele streep. Wij feliciteerden hem met zijn bevordering en beiden vertelden open over de manier waarop zij elkaar hadden ontmoet en hoe hun relatie tot stand was gekomen. Glunderend vertelde hij dat zijn promotie tot korporaal hem ook een andere functie had gegeven, dichterbij de compagniestaf en zodoende dichter bij Sacha was komen te werken. Sacha bleek ook nog eens een beroepsmilitair te zijn met een eigen onderkomen op de kazerne, dus ze konden ’s avonds gewoon bij elkaar zijn wat volgens Michael een grote verbetering was ten opzichte van zijn manschappenkamer, waar hij eerst woonde. Sacha beaamde dit direct met een grote ondeugende grijns en wij wisten gelijk waar ze het over hadden. Daarna vertelde Michael dat hij van plan was om bij te tekenen en misschien ook wel beroeps wilde worden en wij begrepen dat wel.

Zo zaten we gezellig te kletsen en Sacha was echt een heel leuke gezellige meid, die gelukkig ook niet op haar mondje was gevallen. Ze kende leuke schunnige anekdotes en wist soms een schuine mop te vertellen, die je niet snel door een vrouwe zou horen vertellen. Nadat Sandra de glazen nog eens had gevuld keek Sacha de groep rond en zei opeens:

“Zeg, niet om het een of ander, maar Mike vertelde me dat jullie hier normaal bloot lopen en nu zit ik hier werkelijk te versmachten in mijn warme uniform, zodat bloot me op dit moment erg aantrekkelijk lijkt. Vinden jullie het goed als ik me snel ga douchen en me dan meng in jullie levensstijl?”

“Natuurlijk meid.” Zei Sandra uitnodigend. “Weet je wat? Zetten jullie gelijk je spullen maar op de kamers en gooi je was maar in de wasmand, dan zet ik straks de machine wel even aan.”

“Pfff, gelukkig maar.” Lachte Sacha opgelucht. “Het zweet loopt me door mijn naad.”

De twee haalden hun spullen uit de Landrover en vertrokken naar boven om te douchen en in afwachting op hun terugkomst trokken wij alvast onze kleding uit. Was ik in het begin nog wel eens schuchter om mij uit te kleden, nu was het helemaal gewoon, zelfs met de wetenschap dat een vreemde vrouw in huis was, die straks ook naakt rond zou lopen. Tot mijn eigen verbazing wond het me niet eens echt op, maar was meer nieuwsgierig hoe ze er zonder uniform uit zou zien.

Lang hoefden we niet te wachten, want vrolijk pratend en lachend kwamen de twee geliefden de kamer binnen en mijn mond viel haast open van blije verbazing. Sacha was gezegend met een heerlijk lichaam. Mooi vrouwelijk gespierd met brede heupen, een strakke buik en een heel mooi paar borsten, die stevig waren en geen enkele notie bleken te hebben van de zwaartekracht. Boven haar kruis stond een toef keurig getrimd blond schaamhaar dat in een nette driehoek was geschoren en tijdens het lopen kon je af en toe haar kale schaamlippen zien zitten met een donker gleufje er tussen. Een stevige kont pronkte trots boven haar fraai gespierde benen. Haar hele huid was egaal zongebruind en Karel maakte daar een opmerking over.

“Ach ja,” zei Sacha terwijl ze haar eigen ogen ook goed de kost gaf aan onze naakte lichamen, “Mijn appartement heeft een lekker dakterras waar ik graag lig te zonnen. Ik ben daar bijna helemaal beschut voor inkijk, behalve vanuit het kantoor van de garnizoenskolonel. Ik weet ook dat hij naar me gluurt en hij vraagt mij regelmatig als chauffeur om hem ergens naar toe te brengen. Ik zie hem dan telkens verlekkerd naar mij kijken, maar de arme man weet ook dat hij mij met geen vinger mag aanraken, dus ik gun hem af en toe zijn erotische uitzicht.”

“Nou, daarover heeft hij dan niks te klagen meid.” Zei Karel nog steeds met bewondering. “Je ziet er schitterend uit hoor.”

“Dank je wel Karel en als ik zo vrij mag zijn dan mogen jullie er ook zijn. Allemaal.” Zei Sacha en ze keek daarbij net even iets langer mij aan, wat mij toch wel een beetje verlegen maakte. Gelukkig draaide ze haar blik door naar Marieke en vervolgde: “En jij al helemaal Marieke. Nu ik jou zo zie, dan snap ik maar al te goed dat Mike graag zijn pup tentje met je deelt.”

“Huh? Mickey?” vroeg Marieke verbaasd. “Heb jij haar iets verteld?”

“Ja hoor,” zei Sacha, “maar maak je niet ongerust hoor. Jullie zijn echt niet de enige die met zo’n geheim rondlopen. Ik vind het ook heel mooi dat jullie dit gewoon mogen. Mijn ouders waren een heel stuk minder gecharmeerd van het feit dat ik het bed deelde met mijn twee broers. Dat was een van de redenen dat ik, zo gauw ik kon, het leger ben ingegaan zodat ik vrij was.”

“En jouw broers dan?” vroeg ik nieuwsgierig.

“Tja, dat is wel over eigenlijk. We hebben een tijdje geen contact meer gehad en nu hebben ze elk een eigen relatie. Ach, misschien nog wel eens een keertje bij een reünie of zo. Gelukkig heb ik nu deze dekhengst die mij erg gelukkig maakt.”

“Ja, dat kan hij wel.” Zei Marieke dromerig.

Dit maakte ons aan het lachen en daarmee was het duidelijk dat Sacha volledig was opgenomen in ons gelukkige gezin, net zoals ik een aantal weken geleden zo liefdevol werd opgenomen. Het werd dan ook een erg gezellige middag, waarin Sacha een leuke verhalenvertelster bleek te zijn. Ze had met haar 25 jaar al behoorlijk wat beleefd en wist dit op de meest smeuïge manier te vertellen. Ook de wat intiemere verhalen kwam aan bod, zoals recentelijk nog toen ze in een nacht Michael had zitten pijpen in zijn schuttersput, terwijl de hij wacht hield over het kamp en dat hij klaar was gekomen, net toen de pelotonscommandant langs was gelopen, maar niks had gemerkt.

’s Avonds ging de barbecue aan en pas heel erg laat gingen we naar bed, waar Marieke en ik konden mee genieten van de geile geluiden, die uit de aangrenzende kamer kwamen. Niet dat wij het nodig hadden, maar het inspireerde ons om net zo heftig mee te gaan doen en zelfs uit de kamer van Karel en Sandra klonken geluiden van twee mensen, die heftig de liefde bedreven.

De volgende ochtend was ik erg vroeg wakker. Ik keek op de wekker en zag dat het pas zeven uur was. Ik keek even naar Marieke die in haar volle naaktheid, zonder laken over zich heen, nog naast mij lag te slapen. Heel even overwoog ik om tegen haar aan te gaan liggen in de hoop dat ze wakker zou worden en wij nog even lekker konden vrijen met elkaar, maar ze lag er zo vredig bij, dat ik het idee uit mijn hoofd zetten en in alle stilte opstond. Ik deed mijn ochtendplas en liep naar de keuken, waar ik koffie ging zetten en terwijl de koffie doorliep, keek ik dromerig naar buiten naar de zee.

“Goedemorgen kanjer.” Hoorde ik achter me en toen ik mij omdraaide, zag ik Sacha naakt de keuken in komen lopen. Haar lange blonde haren zaten heerlijk verwilderd door elkaar en ze gaapte even ongegeneerd. “Ik dacht al dat ik koffie rook. Goed gedaan man, precies waar ik nu zin in heb.”

“Goedemorgen Sacha.” Beantwoorde ik de groet en schonk twee mokken in met dampende koffie. Ik gaf haar er een en ze gaf me, als bedankje, een kus op mijn wang.

Sacha kwam naast me staan en keek, net als ik eerder, naar de zee. Ik bekeek haar van opzij en vond weer dat ze een verschrikkelijk mooi lichaam had. Niet zo elegant en slank als dat van Marieke of Sandra, maar meer rauw, wild en gespierd. Heel even zag ik voor me hoe zij met Michael seks zou hebben en dat wond mij best wel op. Om geen erectie te krijgen dacht ik snel aan iets anders, maar werd uit die gedachten getrokken doordat Sacha vroeg: “Zeg Rob, is het zeewater hier een beetje zwembaar?”

“Ja hoor.” Zei ik. “In de ochtend is het nog wel wat fris, maar het is hier kwallen vrij en er is ook weinig onderstroming.”

“Lekker. Ga je mee? De rest ligt nog te meuren en koud water is de beste manier om wakker te worden.”

Ze wachtte mijn antwoord niet af en trok me bij mijn hand mee naar buiten. Ik kon nog snel mijn koffiemok op het aanrecht zetten en liet mij door Sacha meesleuren naar de zee. Onderweg daagde ze me steeds meer uit dat ik bang was voor koud water en omdat ik mij niet wilde laten kennen, zette ik een sprint in om eerder dan zij in het water te kunnen duiken. Dit verloor ik doordat Sacha veel harder kon rennen dan ik en met een wilde schreeuw dook ze het water in, direct gevolgd door mij.

Proestend kwam ik weer boven en zag nog net dat Sacha alweer als een dolfijn onder water dook. Even later voelde ik onder water mijn benen onder mij vandaan getrokken worden en dook ik achterover onder water. Weer boven gekomen keek ik in het lachende gezicht van Sacha, die helemaal in haar element leek te zijn. Ik wilde haar terugpakken en zwom naar haar toe. Ze bleef gewoon op haar plek en liet zich door mij vangen.

“Ha, ik heb je.” Zei ik mij niet bewust dat ze zich wel heel makkelijk liet vangen door mij.

“Ja, je hebt me.” Grinnikte ze. “En wat ga je nu doen dan?”

“Ik ga je onder water duwen. Wat dacht jij dan?”

“Probeer het maar.”

Ik had niet gemerkt dat ze zich schrap had gezet en wat ik ook probeerde, ik kreeg haar niet omver geduwd. Lachend liet me van alles proberen, totdat ik zelfs helemaal om haar heen geklemd zat met mijn armen en benen. Op dat moment sloeg ze haar armen om mij heen en trok me stevig tegen haar lichaam aan. Haar borsten werden tussen onze lijven helemaal plat gedrukt en ik voelde haar tepels stevig in mijn borstkas prikken. Mijn pik werd wakker en ik voelde hem stijf worden, ondanks het koele water. Sacha voelde dit ook en trok mij nog dichter tegen haar aan, zodat mijn stijver wordende pik tussen onze buiken beklemd lag en daar tot volle wasdom kwam. Onze gezichten waren nu op maar enkele centimeters van elkaar verwijderd en met een brede grijns vroeg ze:

“Jij neukt ook met Marieke hè? We hebben jullie goed kunnen horen vannacht. Klonk lekker.”

“Alsof jullie zo stil waren. Door jullie geneuk werden wij ook geil.”

“Jullie niet alleen. We hoorden Mike zijn ouders ook tekeer gaan. Gaaf dat zij ook nog seksueel actief zijn.”

Ik moest me echt inhouden om niks te verraden, want ik wist niet of Sacha van alles op de hoogte was. Daarom zei ik maar: “Ja, waarom niet? Het is een mooi stel en ze houden van elkaar. Seks hoort daar toch ook bij? Maakt niet uit hoe oud je bent.”

“Dat is waar. Wijze woorden hoor van zo’n jonge knul. Al voel je van onderen wel heel volwassen nu. Wind ik je op soms?”

“Ja, zoals je me zo vast houdt wel ja.” Zei ik naar waarheid.

“Dat is lief van je.” Zei ze en deed geen enkele poging om de omhelzing te minderen, wat ik helemaal niet erg vond. “Ik vind een erectie altijd wel een mooi en lekker compliment. Geeft me het gevoel dat ik begeerlijk ben.”

“Nou, dat ben je echt wel hoor.”

“Dat weet ik ook wel.” Zei Sacha met een glimlach en het klonk niet eens verwaand. “Maar ik zie graag de bevestiging. Trouwens, wie ook erg begeerlijk is, dat is Marieke. Wat een lekkere meid zeg. Daar zou je als vrouw toch subiet lesbisch van worden.”

“Dat hoeft helemaal niet. Biseksueel is al voldoende hoor, dat is zij zelf ook namelijk.”

“Mmm…. dat is iets om over na te denken.”

Op dat moment kwam Michael het strand opgelopen en werden we gestoord in ons gesprek.

“Hey, stelletje zeehonden!” riep hij vanaf de waterlijn. “Als jullie ontbijt willen, Sandra is eieren aan het bakken.”

Sacha liet mij los en zei zachtjes: “We praten later wel verder grote vent.”

Ze zwom met grote slagen naar de kant en vloog Michael in zijn armen. Ik volgde haar en kwam, met erectie en al, ook het water uit. Michael zag dit, maar zei er niks over en gaf me een veelbetekenende knipoog. Hij gaf Sacha een tongzoen en kneep flink in haar stevige kont, waarbij hij even haar billen van elkaar trok en mij zicht gaf op haar sterretje.

Toen ik voorbij liep gaf hij mij een klap op mijn blote kont en zei: “Hey gozer, dank je wel dat je mijn meisje gezelschap heb gehouden. Zowel nu net als vannacht in je kamer. Je hebt wel plezier gehad hè zo te horen.”

“Ja natuurlijk. Jij lol, dan ik ook lol hoor.” Zei ik stoer en Michael lachte hardop

“Goed zo Rob. He tis dat je geen echte familie bent, maar je had zo een broer van me kunnen zijn. Misschien moesten we jou maar adopteren.”

“Graag.” Zei ik gelijk. “Hier is het een heel stuk leuker dan bij mijn echte ouders.”

“Ja, en een stuk lekkerder nietwaar?”

“Dat zeker ook.”

Sacha nam ons beiden bij de arm en gedrieën liepen we gearmd naar het huisje, waar we begroet werden door de heerlijke geuren van gebakken ei met spek. De geuren hadden de anderen ook wakker gemaakt en toen Marieke de keuken binnen kwam lopen, kreeg ik als eerste een heerlijke tongzoen van haar. Daarna kreeg Michael ook een tongzoen van haar en Sacha stond dit met veel interesse toe te zien. Toen Marieke los liet vroeg Sacha: “Krijg ik ook zo’n fijne ochtendkus van je?”

Marieke keek Sacha even aan om te zien of ze het meende, maar die keek verwachtingsvol terug. Daarop nam Marieke haar in haar armen en gaf haar ook een tongzoen, die Sacha gretig beantwoordde door haar tong om die van Marieke te laten draaien.

Ik had Marieke natuurlijk wel eerder met een vrouw zien zoenen en elke keer wond het me verschrikkelijk op en ook deze keer stond mijn piemel alweer paraat omhoog te wijzen. Naast mij stond Michael ook met een flinke erectie te kijken naar het lesbische tafereel voor ons. Heel even keken hij en ik elkaar aan en zonder iets te zeggen, lazen we bij elkaar in de ogen dat we nog wel eens interessante dingen konden gaan beleven.

Op dat moment kwam Karel de keuken binnen en vrolijk zei hij: “Ik dacht al dat ik hete eitjes rook, maar nu ik die twee mooie kippetjes zie zoenen, vraag ik me af welke eitjes nu het heetst zijn, die van jullie of die in de pan.

Lachend lieten de twee jonge vrouwen elkaar los en Sacha likte ven langs haar lippen, waarna ze zei: “Nou, die van mij broeien al hoor. Dit was de eerste keer dat ik met een vrouw zoen, maar wauw Marieke, wat zoen jij lekker zeg. Lekker tongetje heb je.”

“Dat klopt.” Riepen Michael en ik in koor.

Sandra zette inmiddels de gevulde borden op de tafel en we namen allen plaats om te eten. Tijdens het eten werden over en weer broeierige blikken geworpen en iedereen vroeg zich af hoe de dag zou gaan verlopen.

Na het eten stelde Karel voor dat de jongelingen, wij dus, de buurt maar eens onveilig moesten maken., dan hadden Sandra en hij ten minste even rust, want zoals hij lachend zei: “Op onze leeftijd blijft zo’n kort heftig nachtje niet zonder gevolgen hoor.”

“Ja ja,” grinnikte Michael ondeugend. “Jullie hebben vast andere plannen, maar dat is niet erg hoor. Wij vermaken ons wel met zijn vieren.”

“Daar maak ik mij helemaal geen zorgen over.” Lachte Karel. “Ik maak me alleen zorgen om de buurt. Hier heb je wat geld voor onderweg. Geniet ervan. Sandra en ik gaan misschien ook nog wel uit, dus neem een sleutel mee.”

Karel gaf ons een flink bedrag aan Belgische franken mee en nadat wij ons hadden gedoucht en aangekleed hadden in luchtige zomerse kleding, reden we aan het begin van de middag weg in de stoere legerauto. Marieke wilde persé naast Sacha voorin zitten en Michael en ik vonden het best en zochten een plekje achterin, wat weliswaar niet echt comfortabel was, maar het voldeed. We reden een flink stuk zodat Sacha en ook ik, een behoorlijk stuk van de omgeving konden zien en Michael en ik zagen dat de twee dames elkaar steeds vaker lichtje aanraakten en op een gegeven moment hadden ze elk een hand op de ander haar blote bovenbeen liggen. Michael en ik keken elkaar aan en gaven elkaar een knipoog. Michael kroop iets naar voren en pakte Sacha van achteren vol bij haar borsten, waarbij hij vroeg: “Zeg stuk, zullen we ergens een kleine pauze houden? Ik word stijf van dit lange zitten.”

“Mmm…” kreunde Sacha. “Stijf is goed, zo heb ik je graag. Even wachten nog kanjer. We moeten eerst tanken en dan zoeken we wel een rustig plekje, waar ik je van je stijfheid af kan helpen.”

“Dan moet je hier linksaf.” Zei Marieke, die de buurt goed kende. “Over een kilometer is een tankstation.”

Met een scherpe bocht ging Sacha linksaf en even later verscheen het tankstation, waar de Landrover vol werd gegoten met brandstof. Michael en ik strekten onze benen en Marieke kwam even later terug met een paar flessen frisdrank en wat snacks. Toen we weer reden, wees Marieke ons de weg en na een tiental minuten kwamen we bij een onverharde landweg, waarvan Marieke zei dat we die in moesten rijden. De weg was verschrikkelijk kronkelig en zat vol met kuilen, waardoor Michael en ik redelijk door elkaar werden geschud. Vanuit mijn positie zag ik de boezem van Sacha ook flink op en neer wippen en ik kon haast niet wachten om ze weer te mogen zien. Ook zag ik Marieke naar de opwippende borsten gluren en ik grinnikte inwendig.

Het pad eindigde bij een grote houten schuur dat een hooiopslag bleek te zijn. Sacha reed de Landrover door de openstaande deur naar binnen en we roken gelijk de heerlijke geur van vers hooi. We klommen uit de auto en Marieke klom gelijk de ladder op naar de hooizolder en we zagen allemaal dat ze geen onderbroek aan had en ik volgde haar snel naar boven. Marieke stond bij een hoge stapel hooi en vormde met haar handen een klein plateautje, waarna ze haar jurk uittrok en deze er op legde.

“Geef je kleren eens hier Rob.” Zei ze en ik trok snel mijn kleren uit en gaf ze haar. Ze legde mijn broek en shirt erbij en zo ontstond een kleine bedekte ondergrond, zodat we niet helemaal in het hooi zouden liggen. Marieke ging op haar rug liggen en spreidde uitnodigend haar armen en benen.

“Kom hier Rob. Ik wil je en ik wil je nu. Ik ben verdorie al de hele dag zo geil als wat.”

Mijn piemel werd langzaam stijf door het zien van haar zeer geile houding en ik kwam bovenop haar liggen. Ik wreef met mijn geslacht over haar kletsnatte kutje en werd zodoende helemaal stijf. Marieke was mij al heerlijk aan het zoenen en even later gleed mijn harde pik soepel in haar hunkerende vagina.

Terwijl Marieke en ik helemaal in elkaar op gingen, kwamen ook Michael en Sacha de hooizolder op en terwijl zij ons bekeken, kleedden zij zich ook uit. Sacha kwam naast ons liggen en werd even later besprongen door Michael, waarna ook zij heerlijk wild met elkaar begonnen te neuken. Even later klonk dan ook alleen het soppen van twee natje kutjes en het hijgen van vier geile jonge mensen.

Binnen het kwartier waren we alle vier al een keer klaar gekomen en lagen naast elkaar te genieten van de geile situatie. Ik lag tussen de twee vrouwen in en Michael lag aan de andere kant van Sacha en speelde loom met haar stevige borsten, waarvan de tepels nog steeds stijf recht omhoog wezen. Tijdens het neuken van Marieke had ik al enkele keren schuin naar Sacha gekeken hoe zij werd geneukt en dat had mij best geil gemaakt. Ook haar had ik enkele keren met een wilde blik naar mij zien kijken en ik vroeg mij dan ook af of er nog een kans zou zijn dat zij en ik het ook een keer met elkaar zouden gaan doen.

Blijkbaar was ik niet de enige met die gedachten, want dat bleek al snel toen Marieke opeens zei: “Jezus mensen, ik ben nog steeds zo geil als een pakje boter. Is er nog iemand die me nog een keer wil neuken?”

“Ja Mike,” zei Sacha gelijk, “neuk je eigen zusje eens. Dat wil ik wel eens zien en dan kan ik me wel even met deze lekkere knul hier bezig houden.”

“Mmm…graag.” Zei Michael en stond al op om naar zijn zus te stappen.

“Wacht even.” riep Sacha en stond ook op. Ze trok mij ook omhoog en zette me naast Michael. “Ik wil deze twee lekkere jongens eens goed vergelijken, want volgens mij doen jullie niet voor elkaar onder. Hup jongens, lullen tegen elkaar, dan gaan we even meten.”

Zowel Michael als ik waren nog niet helemaal stijf, maar toen we eenmaal met onze geslachten naast elkaar stonden, hielp Sacha ons wel met stijf maken. Haar vaardige handen en haar natte tong bracht al snel leven in beide pikken en toen we helemaal stijf stonden, bleek dat de pik van Michael niet veel dikker was dan die van mij, maar wel anderhalve centimeter langer.

“Ha…” zei Michael trots. “Ik heb gewonnen.”

“O ja?” lachte Sacha en wendde zich tot Marieke. “Vind jij dat ook schat? Is die pik van Mike beter dan die van Rob?”

“Nee hoor.” Grinnikte Marieke. “Ze zijn allebei even goed. Laat ze nou maar met rust, want mijn kutje smacht naar vulling. Probeer jij die van Rob maar uit, dan zal je het zelf ook wel merken.”

“Daar doe ik het toch wel voor.” Zei Michael en gaf me een high-five. “Rob kerel, we zijn beiden winnaars met zulke lekkere mooie en geile vrouwen om ons heen.”

Ik beaamde dit en liet mij tegelijk mee trekken door Sacha, die op het hooi ging liggen met haar benen verlangend gespreid. Ze speelde met haar vingers door haar glinsterende gleufje en nodigde mij uit om snel bij haar te komen. Heel even keek ik nog even opzij hoe Marieke haar broer liefdevol in haar armen nam en ondanks een heel klein tikje jaloezie, zag het er wel heel mooi uit hoe die twee in elkaar op gingen. Ik kroop vervolgens bij Sacha, die me wel had zien kijken en begon me gelijk innig te zoenen. Tussen twee lange tongzoenen door, die mij zeker wel opwonden, fluisterde ze heel even in mijn oor: “Was Marieke jouw eerste?”

Ik knikte en ze zei: “Dan snap ik je wel. Laat je maar lekker gaan bij mij lieve jongen. Ik kan ook heel lief voor je zijn.”

Ze pakte mijn lul beet en begon hem lekker af te trekken en langs haar natte spleet te wrijven tot ik weer helemaal hard was. Daarna stak ze hem in haar vagina en sloeg gelijk daarop haar armen en benen om mij heen. Weer bood ze haar mond aan en zachtjes neukend begon ik haar weer te zoenen. Alsof wij het veel vaker met elkaar gedaan had, vond ze gelijk mijn ritme en stootte heerlijk met me mee, waardoor ik mij volledig kon concentreren op het lekkere gevoel dat zij mij gaf zoals zij genoot van het lekkere gevoel dat ik haar gaf.

Haar kut was nog glibberig van haar eigen geil, maar ook van de sperma van Michael en soepel gleed ik in en uit haar en het was een heerlijke ervaring om deze stoere vrouw te neuken. Ze gaf alles wat ze had en ik deed mijn uiterste best om haar net zoveel genot te geven, wat uiteindelijk uitdraaide in een gezamenlijk orgasme, waarbij wij elkaar strak tegen elkaar aantrokken en elkaar pas los lieten toen ik met mijn slap geworden penis uit haar vagina gleed, gevolgd door een beste stroom vers gespoten sperma.

Naast ons waren ze nog druk bezig en terwijl ik naast Sacha was gaan liggen en met mijn handen haar lichaam bleef strelen, lagen we te kijken naar de paring van broer en zus, die ons helemaal leken te zijn vergeten. Het zag er geweldig mooi uit en ook Sacha lag te genieten om te zien hoe haar vriendje zijn eigen zus neukte.

“Oh, wat geil is dit.” Kreunde ze en kneep even in mijn hand. “Vinger me alsjeblieft Rob. Ik word hier zó geil van.”

Ik voldeed graag aan het verzoek en mijn vingers gleden al snel tussen haar lipjes, haar kutje binnen. Mijn duim vingerde haar klitje en mijn vingers vonden al snel het zachte gevoelige plekje aan het begin van haar schede, waarvan ik wist dat dit bij Marieke ook veel genot gaf en dat was bij Sacha niet anders. Hoewel ze net nog onder mij was klaar gekomen, lag ze al snel weer te hijgen van opwinding. Ze begon nu ook geile dingetjes te zeggen, waarbij ze niet onder stoelen of banken schoof dat ze Marieke maar een lekkere meid vond, maar ook hoe geil ze het vond om haar vriendje haar te zien neuken. Op mijn beurt fluisterde ik in haar oor dat Marieke een van de lekkerste kutjes ter wereld had en hoe fijn het was om haar te laten kronkelen van geilheid. Dit maakte Sacha nog geiler en wilder en lag al te kronkelen onder mijn vingers en gaf kleine schokjes met haar heupen, ten teken dat er allemaal geile stroompjes energie door haar kruis ging.

In de tussentijd waren de twee naast ons al redelijk op weg naar hun hoogtepunten en al die tijd hield ik Sacha tegen haar hoogtepunt aan, zonder haar te laten komen. Telkens als ik door kreeg dat ze haar orgasme naderde, hield ik in wat haar deed kermen van geile frustraties. Pas toen ik aan de twee neukende mensen naast ons zag, dat ze gingen klaar komen, verhoogde ik het tempo van mijn vingers en drukte vol op het gezwollen en kloppende klitje van Sacha en wist haar tegelijk met Michael en Marieke klaar te laten komen.

Michael en ik waren nu wel even klaar na twee orgasmes binnen zo’n korte tijd, maar de dames nog niet. Toen zij merkten dat wij even waren uitgeteld, kroop Marieke naar Sacha en streelde zachtjes haar borsten en tepels, wat Sacha kippenvel op haar armen deed krijgen.

“Zeg Sacha, nu de jongens uit staan, zullen wij dan maar even lief zijn voor elkaar?”

“Mmm…” kreunde Sacha door de strelingen en het idee dat ze seks met Marieke ging krijgen. “Graag. Volgens Rob heb jij een heel lekker kutje. Mag ik die eens proeven?”

“Jazeker. Ga maar liggen schoonheid, dan zal ik mijn druipende poes op je mond zetten.”

Sacha ging op haar rug liggen en Marieke klom bovenop haar en zakte met haar inderdaad druipende kutje op de mond van Sacha. Voorzichtig, alsof het voor het eerst was, wat later ook bleek, drukte Sacha haar tong op de lipjes van Marieke en proefde de sappen, die rijkelijk uit de schede dropen. Ze vond de smaak erg lekker en begon al steeds meer te likken, tot ze opeens met haar mond vol op de vaginaopening drukte en driftig de schede begon leeg te zuigen. Haar vingers liet ze ook mee doen en deze streelden al snel over het kontgaatje en het klitje van Marieke, die al snel luid zat te kreunen van alles wat er met haar lusthofje gebeurde.

Marieke kwam al snel klaar op de tong en vingers van de op dat moment op lesbisch gebied nog onervaren vrouw, maar kreunde toch om meer, iets dat Sacha haar maar wat graag gaf, want net als alle mannen in het leven van Marieke, was ook zij direct verslaafd aan de smakelijke sappen van de slanke blondine.

Deze keer boog Marieke naar voren zodat ze in standje 69 kwam te liggen en terwijl zij voor de tweede keer gebeft werd, begon zij op haar beurt nu ook Sacha te beffen. Dat Marieke een stuk ervarener was in het verwennen van een andere vrouw bleek uit het feit dat Sacha al snel lag te kronkelen van genot en toen zij haar orgasme kreeg, beet ze bijna van opwinding in de kut van Marieke, die op haar beurt weer klaar kwam, waarna ze naast elkaar gingen liggen, elkaar zoenden en elkaars sappen van beider gezichten likten.

Nadat we allen weer een beetje waren bijgekomen, begon mijn maag te knorren ten teken dat ik trek begon te krijgen. Ook de rest lustte intussen wel wat en wij maakten ons zo goed mogelijk schoon van al het hooi en kleedden ons weer aan. Met de Landrover reden we naar het naburige dorpje, waar we een knus restaurantje vonden, waar we heerlijk aten en dronken op het terras en bespraken met elkaar de geile dingen die we hebben gedaan. We geilden elkaar ook een beetje op en hoewel ik daardoor heel veel zin had om weer naar huis te gaan om daar verder te seksen, stelde Marieke voor om naar de disco te gaan. Ze wist een leuke tent in de buurt van ons huisje en had zin om nog even lekker wild te gaan doen.

Dit wild doen lukte behoorlijk goed, want we hadden al snel heel veel bekijks van de menigte toen Michael en ik regelmatig wisselden van danspartner en daar net zo intiem mee dansten als met de vorige. Ook de twee vrouwen dansten erg intiem met elkaar en toen ze zelfs samen op een erg erotische manier aan het schuifelen waren, had ik het vermoeden dat menig mannelijke bezoeker met een harde pik naar de twee stonden te kijken. Ook Michael en ik werden er behoorlijk geil van, maar de twee donderstenen hielden nog even de boot af, toen wij toenadering zochten. Toen de tent dan ook ging sluiten, reden we dan ook snel naar huis toe. Het was toen al ruim tegen drie uur en Karel en Sandra waren al naar bed. Wij hebben met zijn vieren dan ook nog een klein feestje gehouden in de woonkamer, waar we de volgende ochtend nog steeds slapend werden gevonden door Sandra, waarbij we met zijn vieren lepeltje lepeltje tegen elkaar aan lagen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 78x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
n.v.t.
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 3919x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8721x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5644x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18446x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13780x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11464x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16681x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6878x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9237x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4146x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7294x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17208x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23927x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18770x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16696x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!