Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 5

Die zelfde avond nog kregen Rachel en opa nog een tweede logé. Rachel had die middag voorzichtig bij opa gepolst en even had hij geaarzeld voor hij had toegezegd. Hij wilde zijn kleindochter vooral gelukkig zien. En hij wist ook hoe belangrijk haar vriendinnen voor haar waren. Met een knuffel had ze hem dan ook bedankt. Een zoen op zijn mond kon ze hem niet geven daar ze nu op de kinderboerderij waren.

Op de kinderboerderij waren ze meteen naar de twee geboren lammetjes gegaan. Het was vrij rustig in de stal en vertederd keken ze naar de lammetjes. Zowel Rachel als Sofia maakte foto's. Ze waren meteen echt verknocht aan de beestjes.

Al bij al was het rustig op de kinderboerderij en ze vonden in de bijhorende taverne al gauw een plaatsje. Hier bestelden ze alle drie een warme chocolade melk. Opa polste hier bij Rachel hoe ze het wou doen vannacht. Want hij had maar een kampeerbed.

De meisjes hadden hier blijkbaar al op gerekend en Rachel zei dat Sofia bij haar in bed zou slapen. Laura zou dan op het kampeerbed slapen. “Weet Laura dit?” vroeg opa bezorgd en Rachel knikte. “Laura is dit gewoon van op kamp.” “Ah dat is lang geleden bij mij kamperen.” “Deed u dat vroeger vaak?” Vroeg Sofia wanneer ze haar tas met chocolade melk neerzette. Opa begon nu te vertellen over vroeger wanneer hij met zijn vrouw en kinderen ging kamperen. Buiten dat hij een enorme goede minnaar was kon opa ook enorm geboeid vertellen. De meisjes hingen als het ware aan zijn lippen. En ook sommige omstaanders luisterde geboeid mee.

Terug thuis vroeg Opa aan Rachel en Sofia om hun kamer in orde te maken. Terwijl hij aan het eten begon. Rachel haalde uit de berging het kampeerbed terwijl Sofia haar spullen verhuisde naar de kamer van Rachel. Hoewel Rachel en Sofia uitkeken naar de komst van Laura hadden beiden toch spijt dat ze vanavond niet bij opa konden slapen.

Vanuit de keuken hoorde ze nu opa roepen dat het eten klaar was. In de keuken gekomen hielpen ze opa nog vlug met de tafel te dekken en gingen ze aan tafel. Met veel smaak aten de meisjes opa zijn bereidde maaltijd op.

Laura was er iets vroeger dan voorzien en ze waren nog volop met de opruim bezig toen deze aanbelde. Terwijl Rachel haar binnen liet komen hielp Sofia opa nog met de opruim. Wanneer Laura opa begroette zag hij precies een 16 jarig elfje voor hem staan. Laura was nog magerder dan Rachel en Sofia haar rood golvend haar hing net over haar schouders en onder haar truitje zat net geen C-cup. Het meisje had voor haar lichaamsbouw best grootte borsten.

Opa moedigde de meisjes aan om naar de kamer van Rachel te gaan wat ze ook deden. Zelf deed hij nu de opruim verder die bijna klaar was.

In de kamer van Rachel zette Laura haar tas naast die van Sofia die in de hoek van de kamer stond. Met drie gingen ze nu op het bed van Rachel zitten. “Jou opa ziet er wel super lief uit hé.” stak Laura van wal en Rachel knikte.

Rachel vertelde aan Laura hoe blij ze was nu ze bij haar opa kon wonen en dat ze niet meer iedere keer naar een andere tante moest wanneer haar ouders op reis waren. Van de nachten met opa zweeg Rachel want ze wist totaal niet hoe Laura hierop zou reageren. Rachel kon zich moeilijk inbeelden dat Laura hetzelfde zou reageren als Sofia. Daar ze toch hier op de kamer bleven stelde Laura voor om hun pyjama's al aan te doen. Rachel en Sofia keken naar elkaar en knikte. En alle drie kleedde ze zich om. Om het wat extra gezellig te maken zette Rachel een muziekje op. De kamer van Rachel werd nu buiten gebabbel ook gevuld met luchtige muziek die alle drie de meisjes smaakte.

Een goed uur later besloot opa die in de woonkamer zat een douche te gaan nemen. Hij liep naar zijn slaapkamer en nam daar al zijn spullen. In de gang hoorde hij de muziek en het gelach van de meisjes. In de badkamer kleedde hij zich uit en ging onder de douche staan. Het warme water deed hem nu deugd en hij bleef er langer onder staan dan hij gepland had.

In de kamer van Rachel vroeg Laura waar het toilet was en ging juist in haar nachtkleedje gehuld naar het toilet. Wanneer ze terug kwam aarzelde even en deed vol overtuiging dat het Rachel haar kamer was de badkamerdeur open. Voor haar stond nu naakt de opa van Rachel en haar ogen vielen meteen op zijn grootte geslachtsdeel. Laura stond aan de grond genageld te kijken en opa probeerde vlug zijn geslachtsdeel te verbergen.

Rachel vroeg zich af waar Laura was en kwam nu de gang op waar ze Laura zag staan voor de open badkamerdeur. “Sorry, Sorry, ...” Stamelde nu Laura maar Rachel hoorde een zekere opwinding in de stem van Laura. Meteen liep ze naar haar toe en ze zag nu opa met schaamrood op de wangen zijn handdoek voor zijn stijf wordende penis houden.

Nu Rachel bij Laura stond zag ze duidelijk dat deze opgewonden was. Ook Sofia kwam nu de gang op en ze zag Rachel met haar hand over de rug van Laura gaan. “Het is oké Laura.” zei Rachel zacht en verdwaasd keek Laura naar Rachel en erna terug naar de opa van Rachel

Sofia kwam nu naast de andere kant staan van Laura die duidelijk opgewonden was. “Laura het is oké.” “Sorry …. ik … euh...” Stamelde nu Laura en Rachel trok voorzichtig Laura haar gezicht naar haar toe. Rachel boog haar hoofd wat en kuste nu Laura vol op de mond. Laura beantwoordde deze zoen door haar mond zachtjes te open. En Rachel en Laura begonnen nu te tongzoenen terwijl Sofia met haar handen naar de borsten van Laura ging.

“Het is oké.” zei Rachel zacht wanneer ze met Laura stopte met tongzoenen. De handen van Sofia waren nog steeds aan de borsten van Laura wiens tepels nu helemaal stijf waren. Opa zijn penis was nu steenhard en hij liet duidelijk per ongeluk zijn handdoek vallen.

Net wanneer hij boog om hem op te rapen kruisten zijn ogen met die van Laura die met grootte ogen naar zijn penis keek. Zonder zich verder te bukken keken ze elkaar nu aan en opa ging langzaam terug rechtstaan.

Met een bijna even rood gezicht als haar haar van opwinding keek Laura nu naar de stijve penis van opa. Rachel en Sofia namen haar nu elk bij een hand en namen haar mee de badkamer in. Voor opa gingen ze met zijn drieën op hun knieën zitten.

“hij …. is …. enorm.” stotterde Laura. Rachel en Sofia hun handen gingen rond de penis van opa en Laura bleef alleen maar kijken. Voorzichtig deed Laura enige tijd later haar hand omhoog en ging nu naar de penis van opa. Drie jonge tienerhanden zaten nu aan de penis van opa.

Het was Sofia die voorzichtig de voorhuid van opa naar achteren schoof en zo zagen ze alle drie zijn glimmende eikel. Als eerste besloot Rachel haar nachtkleedje uit te doen. En zat ze juist nog maar gehuld in een string voor opa. Sofia deed hetzelfde en daar dat Laura geen aanstalten maakte besloten Rachel en Sofia haar te helpen.

Gewillig deed Laura haar handen omhoog en zat ze juist in een wit slipje voor de opa van Rachel. “Kus hem maar.” zei Sofia tegen Laura en Laura zag nu dat Sofia net als Rachel een string droeg. Aarzelend keek ze naar Rachel maar deze moedigde haar ook aan om het te doen. De zachte lippen van Laura gingen nu naar de penis van opa. Ze moest recht op haar knieën gaan zitten om er aan te kunnen. “Neem hem maar in je mond.” en Laura deed wat Rachel in haar oor fluisterde.

Rachel ging ondertussen over de billen van Laura om erna naar de voorkant van haar slipje te gaan. Opa voelde ondertussen de zachte strelingen van de tong van Laura die duidelijk nog heel onervaren was. Het deed hem huiveren van genot.

Door de stof heen voelde Rachel en ook Sofia het slipje van Laura nat worden. Want ook Sofia streelde mee Laura tussen haar benen. Opa zijn handen gingen nu door de haren van Laura. Wie kort er na stopte met hem te pijpen.

Laura haar ademhaling begon nu te verzwaren en met een kreun kwam ze klaar. Niet goed wetend wat haar allemaal overkwam keek Laura eerst naar Sofia en er na naar Rachel. Die beide een geruststellend blik uitstraalde. De penis van de opa van Rachel stond nog steeds kaars recht.

Wanneer ze recht stond keek een niet goed wetende Laura nu naar de opa van Rachel. En ze voelde hoe haar natte slipje naar beneden getrokken werd. Gewillig stapte ze er uit en voelde ze de ogen van de opa van Rachel op haar lichaam neerkomen. Opa zijn handen gingen nu naar haar borsten en gewillig liet Laura hem doen. Zichtbaar zag opa haar genieten van de strelingen die hij deed met zijn hand.

Rachel en Sofia gingen nu ook rechtstaan en deden hun string uit. Buiten opa begonnen nu ook Rachel en Sofia het lichaam van Laura te strelen en te kussen. Opa zijn vingers gingen nu naar haar vagina en gewillig spreidde Laura wat haar benen. De penis van opa was nu vlak bij Laura en ze nam hem vast met haar handen.

“ik ben... nog …. maagd.” stotterde Laura. “wil je het doen?” vroeg Rachel heel voorzichtig en zachtjes. En Laura knikte duidelijk ja. “wil je dat ik het doe.” vroeg opa nu haast onverstaanbaar maar Laura keek hem met warme ogen aan en zei toen ja.

Met zijn vieren gingen naar de kamer van opa. En Laura ging op het bed liggen. “Laura neem jij de pil.” “Ja ik neem die.” “Wil je dat ik een condoom gebruik.” “Nee dat hoeft niet ik neem de pil.” “Ben je zeker dat je het wil.” “Ja heel zeker” en opa ging nu naast haar liggen zijn handen begonnen nu weer het lichaam van Laura te strelen.

Even nog keek Laura naar Sofia en Rachel die elkaar nu begonnen te kussen en te vingeren. “Ik wil het echt.” zei Laura nu en opa ging op haar liggen. Zijn eikel liet hij eerst met haar schaamlipjes spelen en niet veel later drong hij erna zachtjes bij haar binnen.

Laura haar mond spreidde zich toen opa in haar kwam. Zachtjes kreunde ze en toen haar vliesje scheurde ging er een lichte pijnscheut door haar heen. Een traan liep over haar wang en opa kuste haar zachtjes op haar mond. Wanneer zijn penis volledig in haar zat en ze hem gewoon was begon opa zachtjes in haar te bewegen. Laura begon nu zachtjes te kreunen en ze hoorde ook Rachel en Sofia kreunen. Opa voelde de handen van Laura naar zijn billen komen en steeds sneller begon hij in haar te bewegen. “mmmmmm ooooooooh” Kreunde Laura nu en niet veel later kwam ze een tweede keer klaar. De opa van Rachel bleef gewoon verder doen en Laura begon nu harder te kreunen.

Buiten het gekreun en af toe het gehijg van Laura werd nu ook de kamer gevuld met het hijgen van Rachel en Sofia die elkaar aan het vingeren waren. Deze stopte pas wanneer ze beiden waren klaar gekomen. Sofia en Rachel deelde nadien een warme knuffel en zonder elkaar los te laten keken ze nu naar Opa en Laura. Wie net op dat moment weer klaar kwam. Opa bleef gewoon doordoen en bij een vierde orgasme van Laura zagen Rachel en Sofia hem klaarkomen.

Wanneer opa uit Laura kwam zagen ze wat zaad lopen uit de vagina van Laura. Rachel liep naar het bed en voor Laura iets of wat kon zeggen voelde ze een zachte tong aan haar vagina komen. Sofia en Opa zagen dat Laura haar ogen sloot en intens begon te genieten van datgene wat Rachel deed. Weer kwam ze klaar en wanneer ze haar ogen open deed zag ze Sofia tongzoenen met de opa van Rachel.

Sofia trok zachtjes opa zijn penis weer stijf. En ze hoorde Rachel vragen aan Laura om hetzelfde te doen bij haar. Wat net zij bij haar had gedaan. Laura keek met een ondeugende blik Rachel aan en ging nu op haar liggen waarna ze zachtjes naar onderen al kussend ging.

Opa voelde dat Sofia hem nu aan zijn penis voorruit trok naar het bed. Hierop liet ze hem gaan liggen. Naast Rachel en ging nu op hem zitten. Ze trok zijn penis recht en liet deze in haar komen. Ritmisch begon ze te bewegen en opa streelde haar lichaam. De borsten van Sofia gingen op en neer

Rachel voelde door de strelingen van de tong van Laura een orgasme komen en kreunde hard wanneer ze klaarkwam. Alle sappen likte Laura op. Ook opa en Sofia kwamen klaar. En uitgeteld lagen ze nu met zijn vier in bed.

“Heeft u het ook al met Rachel gedaan?” vroeg Laura ineens en Rachel keek nu zacht naar Laura. “Ja we doen het al een tijdje met elkaar. Sofia is er pas later bij gekomen.” “En nu ik.” zei een hese Laura. “Spijt?” Vroeg Sofia aan Laura en duidelijk knikte deze nee. “ik zou dit meer willen doen.” zei Laura en er klonk een angst in haar stem. Rachel, opa en Sofia keken haar met een warme glimlach aan.

Zachtjes ging buiten Rachel haar hand ook de hand van Laura nu over het lichaam van opa. Wie terug zichtbaar opgewonden werd. Opa zijn handen gingen nu tussen de benen van Rachel en ze hoorde hem al vlug soppen. Waarna Rachel op haar opa ging zitten en zijn penis in haar liet komen.

Laura keek naar Sofia en voor deze laatste er erg in had kreeg ze een zoen van Laura. Die al gauw over ging in een tongzoen. Waarna ze elkaar ook buiten dat begonnen te vingeren. De drie meisjes hadden niet veel nodig om klaar te komen. En opa spoot niet veel later zijn sperma in de baarmoeder van Rachel.

Hoewel het bed duidelijk veel te klein was voor vier mensen. Sliepen ze alle 4 even goed. Opa was weer als eerste wakker en voorzichtig klom hij over Sofia om uit bed te komen. Hij deed zijn kamer jas aan en ging naar het toilet.

Om de meisjes niet wakker te maken ging hij er na naar de keuken en zette de ontbijt tafel klaar. Laura was de eerste die te voorschijn kwam en ze was gewoon naakt. Ze liep naar hem toe en gaf hem een warme knuffel. “Bedankt voor vannacht.” “Dat ….is …..graag …. gedaan.” “Heeft u spijt?” “Nee, jij?” “Nee helemaal niet. Het was meer dan perfect.” door de kamerjas voelde Laura nu zijn penis stijf worden. En al plagerig maakte ze de kamerjas los. Opa deed hem gewillig uit en stond nu met een enorme erectie voor haar.

Zonder iets te zeggen ging Laura nu op haar knieën zitten en begon hem nu te pijpen. Opa sloot zijn ogen en genoot van de onschuldige tong die nu zijn eikel masseerde. Met diepe halen begon Laura hem erna te pijpen en met haar handen zijn balzak te bespelen. Opa kreunde dat hij ging komen en Laura nam nu zo diep als ze kon zijn penis in haar mond. 4 krachtige stralen gingen zo in haar keel.

Wanneer opa zijn ogen terug open deed zag hij nu ook zowel Rachel als Sofia naakt voor hem staan.

Laura slikte al zijn zaad door. En het zaad dat nog op zijn penis kleefde likte Rachel en Sofia erna eraf.

Tijdens het ontbijt dat ze naakt gebruikten werd er over van alles en nog wat gebabbeld. Door dit alles verloren ze haast de tijd uit het oog. Wanneer Laura op de klok keek zei ze dat ze moest voortmaken daar haar vader er elke moment kon staan.

Terwijl Laura zich vlug in de badkamer waste kleedde opa zich aan. Rachel en Sofia konden nog immers hun nachtkleedje terug aan doen. Opa was net aan de opruim begonnen toen de deurbel ging.

Laura was net op dat moment haar tas aan het nemen in de kamer van Rachel. Het logeerbed lag er onbeslapen bij maar ze had immers zalig goed geslapen zij het dan wel in een ander bed.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5355x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8782x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4289x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11815x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16065x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8056x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23079x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17641x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15212x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19824x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7627x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10136x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8057x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18122x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24739x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!