Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 8

9 – Een nieuw schooljaar

De laatste avond van onze vakantie was aangebroken en toen wij naar bed gingen, werd ik plots tegen gehouden door Michael, die mij vroeg of hij die laatste avond bij zijn zus mocht slapen. Ik vond het prima natuurlijk, want ik snapte ook wel dat hij er niet zoveel kans meer voor zou krijgen als hij eenmaal weer intern was op de kazerne. Ik vroeg echter wel of ik dan bij Sacha moest slapen en hij gaf me een vette veelbetekenende knipoog en verklaarde dat hij dit al met haar had besproken en zij had met veel enthousiasme toegestemd.
Op dat moment kwamen ook de twee dames gezellig babbelend boven en Michael pakte gelijk zijn zus op, die zich lachend liet optillen en naar onze kamer liet dragen. Met een “veel plezier jullie twee” verdwenen broer en zus in de slaapkamer en ik keek Sacha aan, die gelijk mijn hand pakte.

“Zo ventje,” zei ze met een geile stem, “jij bent vannacht dus mijn vriendje. Ga je mee?”

Ze trok me bijna haar kamer binnen en daar begon ze me innig te zoenen. Tot mijn grote verbazing veranderde ze langzaam van een stoere veeleisende vrouw in een teder poesje en na de zoen vroeg ze of ik haar vannacht wilde beminnen alsof we inderdaad een stelletje waren. Dit was nieuw voor mij bij haar, want in de paar keren dat wij samen seks hadden, was het eigenlijk altijd redelijk wild en heet, maar ze wilde nu dus rustig en teder. Ik vond het maar al te goed, want dat genoot toch ook wel mijn voorkeur.

Ik deed mijn uiterste best om haar in haar wensen te voorzien en zij deed dit ook bij mij. Drie uur en menig orgasme later zijn we in elkaars armen in slaap gevallen voor een veel te korte nacht. De volgende ochtend werd ik wakker doordat er aan mijn pik werd gesabbeld en dit bleek Sacha te zijn, die nog een keer met mij wilde vrijen. Wederom gaf ik gehoor aan haar wensen en we hebben elkaar nog een laatste keer naar een orgasme gelikt en gepijpt en onder douche hebben we elkaar nog een keer geneukt, waarna het dringend tijd werd om te gaan ontbijten.

Het afscheid nemen viel zwaar en met lede ogen bleven we de Landrover nakijken tot de laatste stofwolk gezakt was. Toen werd het ook voor ons tijd om de spullen in te pakken, het huisje schoon te maken en een paar uur later zaten we in een redelijk stilzwijgen in de auto terug naar Zeeland. Marieke lag op de achterbank tegen mij aan en zachtjes streelde ik haar en zij mij.
Het was raar om weer thuis te zijn. Het huis dat ik nu echt als mijn thuis zag, lag weer midden in een woonwijk waar we rekening met de buren moesten houden, waar we weer kleding moesten dragen en niet meer openlijk onze lustgevoelens naar elkaar konden tonen.

De laatste dagen van de vakantie, maakten we nog regelmatig gebruik van de tijd die we samen hadden en dat was heerlijk. We wenden al weer snel aan het normale leven en op de maandag erop, ging Karel weer naar zijn werk, Marieke naar de kledingzaak en ik ging naar mijn nieuwe school om mijn inschrijving af te ronden, mijn boeken en rooster op te halen en de school te verkennen.
Ik was iets te vroeg, want de conrector was er nog niet en ik moest wachten in het halletje voor zijn kantoor. Op een andere stoel zag ik een meisje van mijn leeftijd zitten, die druk bezig was met haar rooster te lezen en ik bekeek haar eens goed. Ze was een beetje een apart typje, met een slordige spijkerbroek boven een stel stevige schoenen en ze droeg een flodderig shirt, dat haar lichaamsvormen compleet wist te verdoezelen. Ze had een beetje slordig half lang rood haar, sproetjes op haar gezicht en ze droeg een niet al te modieus brilletje, dat haar een beetje een nerdy uiterlijk gaf, maar ik zag wel dat ze niet lelijk was. Sterker nog, ze had best voor knap kunnen doorgaan als ze zich beter kleedde en haar haren netter had gekamd.
Toen ik bij haar kwam zitten hadden we elkaar wel even gegroet en haar stem klonk zacht, bijna schuchter. Het leek mij dan ook een verlegen meisje en vroeg me af in welke klas zij zou komen.

De conrector verscheen en begroette ons joviaal. Tot mijn verbazing nodigde hij ons beiden in zijn kantoor en even later bleek dat Floor, zo bleek het meisje te heten, en ik bij elkaar in dezelfde klas zouden komen. Nadat de conrector zijn verhaal had gehouden, liep hij met ons mee en toonde ons de diverse gemeenschappelijke ruimtes, zoals de aula, de kantine, de lerarenkamer, de bibliotheek en liet ons toen alleen, zodat we zelf de rest van de school konden verkennen.

Al die tijd had Floor geen woord gezegd, alleen heel zachtjes antwoord gevend op direct gestelde vragen. Toen we met zijn tweeën waren, stelde ik voor om voor de verkenningstocht een kopje thee in de kantine te drinken en dat leek Floor wel wat. Ik probeerde met haar in gesprek te komen, maar ze bleef redelijk gesloten helaas. Na de thee gingen we weer verder de school verkennen en zochten, met het rooster in ons hand, de diverse lokalen op, waar we de lessen zouden krijgen. Floor bleek bijna dezelfde vakken te volgen als ik, alleen waar ik natuurkunde had, had zij frans, maar verder zaten we bijna overal bij elkaar in de klas.

In de aula waren de standjes met de boeken en toen wij alle boeken verzameld hadden en in onze tassen hadden gestopt, was de eerste dag alweer voorbij en de volgende dag zou het schooljaar dan echt beginnen. Met een “tot morgen” namen we afscheid en ik stapte op het oude brommertje van Michael, die nu van mij was en tufte het schoolplein af. Ik keek nog even over mijn schouder en zag Floor te voet in dezelfde richting als mij lopen.

De volgende ochtend reed ik weer naar school en een ruime kilometer voor school zag ik Floor weer lopen. Ik stopte bij haar en vroeg: “Hoi Floor, heb je zin om mee te rijden?”
“Ik heb geen helm.” Zei ze zachtjes en kreeg zowaar een blosje op haar wang.
“Hier, neem die van mij maar. Dat kleine stukje kan ik ook wel zonder.”

Ze aarzelde even, maar nam toen toch de helm aan en zette hem op haar hoofd. Ze kreeg voor het eerst een glimlach en kroop bij me achterop de brommer. Binnen de kortste keren reed ik het schoolplein op en even later stonden we voor het lokaal voor onze eerste les biologie bij onze klassenlerares, ene mevrouw van Dijk volgens ons rooster. Er stonden al enkele leerlingen te wachten, die ons afwachtend aankeken, waardoor we ons weer als vreemden voelden en niet geheel onterecht natuurlijk, aangezien de meesten van hen al vier jaar bij elkaar in de klas zaten.
Vanuit de gang hoorde ik opeens het kittige geklik van hoog gehakte schoenen en toen ik mij omdraaide, zag ik een statige dame van in de 40 aan komen lopen, gekleed in een strakke kokerrok, een hoog gesloten bloes en een jasje erover. Ze had haar vaal blonde haren in een knot samen gebonden, maar onder haar rok, die tot haar knie reikte, staken een stel zeer fraai gevormde benen, gehuld in zacht glanzend zijde. De dunne bandjes van haar glimmend zwarte pumps zaten strak om haar slanke enkels en haar onderkant was bijna een erotisch contrast met het strenge bijna truttige uiterlijk erboven. Ze had zich licht, maar zeer elegant opgemaakt, wat haar een knap gezicht gaf, was het niet dat haar blik nogal hooghartig leek.
Dat ze niet de makkelijkste leek te zijn, bleek wel aan de haast schichtige manier waarop de leerlingen voor haar aan de kant ging en met een minzaam klinkende “Goedemorgen kinderen.” Liep ze de groep en Floor en mij voorbij en deed de deur van het lokaal open.
De groep liep snel het lokaal binnen en zonder al te veel kabaal zochten ze hun tafels op, waarbij enkel twee tafels, recht voor het bureau van de lerares vrij bleven. Floor aarzelde even en ik tikte haar aan. “Kom,” zei ik zachtjes, “zo erg zal het toch niet zijn? Laten we maar gaan, dan hebben we het maar gehad.”

Floor volgde mij en ik liep moedig naar de lerares, die al plaats had genomen achter haar verhoogde bureau. Ik stak mijn hand naar haar uit en zei: “Goedemorgen mevrouw van Dijk, Ik ben Rob Jansen, nieuw hier op school en volgens het rooster mag ik bij u in de klas komen.”
Een licht gegrinnik klonk uit de klas en mevrouw van Dijk sloeg met haar vlakke hand op haar tafel, waardoor het gelijk doodstil werd. Daarna schudde ze mij de hand en zei: “Goedemorgen meneer Jansen en welkom in mijn klas. Voordat u mag gaan zitten, vertelt u mij eens waarom u voor biologie heeft gekozen als examenvak.”
“Nou, dat is redelijk simpel. De eerste zes vakken waren makkelijk te kiezen, omdat ik mij daarin erg interesseer en toen bleef er nog een gaatje over. Andere vakken interesseren mij niet of zijn te moeilijk voor mij en aangezien tekenen in het VWO geen examenvak is, bleef dit als pretvak over.”
“STILTE!” riep mevrouw van Dijk met een boze blik, toen er een luid gelach klonk uit de klas. Ze keek me met een zeer onderzoekende blik aan en zei: “Ik geloof dat ik u dit jaar maar eens goed in de gaten moet houden. Weet dat ik geen rebellie, demotiverend of ander onzingedrag in mijn klas duld.”
“Maakt u zich maar geen zorgen mevrouw. Van mij zult u weinig last hebben. Ik hoop alleen dat u de uitdaging aan kunt om mij te blijven motiveren.”

De lerares kneep haar lippen zo strak samen, dat de huid eromheen wit werd en als haar ogen vuur konden spuwen, zou ik ter plekke in een askegel veranderd zijn. Ik bleef haar vriendelijk aankijken en even later had zij zich weer onder controle. Met trillende neusvleugels zei ze: “Ga hier maar vooraan zitten, dan kan ik je goed in de gaten houden.”

Ik nam plaats en keek even achterom de klas rond. Ik zag een mengeling van afkeurende blikken, maar ook die van bewondering en ik draaide mij weer terug naar voren toen Floor zich zeer schuchter voorstelde aan mevrouw van Dijk, die nog steeds moeite moest doen om haar kwaadheid op mij niet op het arme meisje los te laten. Dit lukte haar zeer goed, waar ik blij om was en hoorde Floor zachtjes zeggen dat zij biologie had gekomen omdat zij de medische wetenschap in wilde gaan. Dit stemde de lerares wat vriendelijker en ze zei: “Prima meisje. Ga maar, als je durft, naast deze eh…meneer zitten.”

Daarna begon ze de plannen voor dit jaar uit te leggen en een kwartier later begon de les echt. Het kon mij nog niet echt boeien, maar om de spanning niet op het spits te drijven, deed ik mijn best om toch de schijn hoog te houden dat ik oplette.
Na de eerste les had ik nog vijf uur les, die een stuk leuker begonnen en na afloop stond ik op het schoolplein nog een sigaret te roken en werd aangesproken door enkele klasgenoten, die van mij wilde weten waarom ik mevrouw van Dijk zo op de kast had gejaagd. Ik vertelde dat ik, zonder mijn moeder te noemen, het niet zo op had met vrouwen die uit de hoogte deden en dat had mij geprikkeld om mij zo obstinaat op te stellen. De jongens vonden dit wel stoer, maar bij de meisjes waren de meningen verdeeld. Toch bleven we met elkaar kletsen, waarbij ik onbewust steeds om mij heen keek of Floor er ook bij zou komen, maar die zag ik niet, niet wetend dat zij op dat moment nog Franse les had. Het kletsen werd best gezellig en pas toen de bel weer klonk ten teken dat het volgende uur afgelopen was, gingen de meesten naar huis toe. Ik pakte mijn helm en wilde net op de brommer stappen, toen ik Floor naar buiten zag komen. Ik zwaaide naar haar en ze kwam op mij aflopen.

“Hey Floor.” Zei ik vriendelijk.
“Hey.” Antwoorde ze met haar zachte manier van praten. “Je hebt toch niet op mij gewacht hè?”
“Niet speciaal nee. Ik zat nog even te kleppen met de rest en wilde net naar huis gaan. Rij je weer mee?”
“Ik heb nog steeds geen helm.”
“Hmm…misschien heb ik een idee. Wacht je even op me?”

Floor knikte en ik rende weer naar binnen op weg naar de kamer van de conciërge. Ik vond het met een shagje bungelend in zijn mondhoek aan zijn tafel, waar hij net bezig was enkele stapels papier te sorteren.

“Meneer van Dam?” vroeg ik vriendelijk. “Ligt er hier misschien een brommerhelm, die niemand als vermist heeft opgegeven?”
“Huh? Hoezo? Ben je je helm dan kwijt? Staat je netjes op je eerste schooldag.” mompelde hij niet onvriendelijk
“Nee nee, dat niet, maar ik wil iemand achterop nemen, maar zij heeft geen helm.”
“Ah zo, op die manier. Kijk maar even hierachter.” Zei hij en wees naar een deur achter hem. “Als er een ligt, neem die maar.”

Ik bedankte hem en liep het kleine magazijntje binnen. Gelijk viel mijn blik op een oud model pothelmpje, met van die leren oorkleppen. Het was een truttig wit ding, maar op de voorkant prijkte een sticker met de tekst “Hells Angels forever”. Ik grinnikte en nam hem mee.

“Kijk, deze heb ik gevonden.” Zei ik en toonde de man de helm.
“Gut, lag dat kreng er nog steeds? Die moet er al bijna tien jaar liggen. Neem maar mee jochie. Hij is voor jou.”
“Dank u wel meneer. Fijne avond.”

Ik wachtte zijn antwoord niet meer af en blij als een kind met een nieuw stuk speelgoed rende ik naar Floor, die nog steeds bij mijn brommer stond te wachten.

“Kijk Floor.” Zei ik trots en toonde de helm. “Deze is nu van mij, dan mag jij die van mij gebruiken.”
“Je bent een rare jongen.” Zei Floor hoofdschuddend toen ze de helm met die sticker zag.

Ze klom achterop de Kreidler en pakte mijn zij beet. Ik startte en reed het schoolplein af. Ik liet haar de weg wijzen en verrassend genoeg bleek ze redelijk dicht bij mij te wonen en ik verbaasde mij erover dat zij die hele afstand die ochtend te voet had afgelegd, want dat waren best wel wat kilometers. Het huis waarvoor we stil hielden was een klein arbeiderswoninkje en direct begreep ik dat zij het misschien financieel helemaal niet zo breed hadden, waardoor ik een gevoel van medelijden met haar kreeg. Ik begreep dan ook dat ze geen aanstalten maakte om mij binnen te vragen voor een drankje of zo. Toen ze mij haar helm wilde geven, zei ik: “Nee, hou die maar bij je. Ik kom je morgenochtend wel ophalen als je dat leuk vindt.”

Floor kreeg een mooie blos op haar bleke wangen en schuifelde verlegen met haar veel te grote en stevige schoenen. “Dat lijkt me wel fijn ja.” Zei ze zachtjes en keek me daarna dankbaar aan. “Het is beter dan lopen in ieder geval.”
“Mooi, dan ben ik morgen om kwart over acht bij je.”

Ik zwaaide mijn been weer over de brommer en nadat we naar elkaar gezwaaid hadden, reed ik met een prettig gevoel naar huis, waar ik mijn peettante Sandra alles vertelde over mijn eerste dag op de nieuwe school. Ze moest hartelijk lachen om mijn misplaatste gedrag bij de eerste les al, maar was ook trots op me dat ik mij zo had bekommerd om Floor. Over haar vroeg ze met een ondeugende blik: “Wanneer ga je dat meisje eens lekker neuken?”
“Als zij er aan toe is denk ik.” Zei ik en nam nog een slok van mijn thee. “Ze is wel lief, maar ook erg kwetsbaar. Natuurlijk wil ik wel seks met haar, dat wil ik met iedereen wel, zo lekker vind ik het, maar ik ga mij niet aan haar opdringen.”
“Seks met iedereen?” lachte Sandra. “Ook met die mevrouw van Dijk?”
“Oh zeker wel.” Grinnikte ik. “Onder dat strenge uiterlijk schuilt volgens mij een verschrikkelijk seksueel beest. En eh… misschien komt ze wel wat losser na een goede beurt.”
“Hoor hem nou eens. Twee maanden geleden was je nog een schuchter, maagdelijk en redelijk gefrustreerd kind en nu gedraag jij je al als een vrouwenverslinder.”
“Kan je nagaan wat voor goede opvoeding ik hier in dit huis heb genoten. Komt echt door jullie. Daar kan ik niet dankbaar genoeg voor zijn.”
“Mmm… dat klopt. Weet je, we hebben nog wel even voor de rest thuis komt. Ga je mee naar boven? Dan mag je me nog eens lekker bedanken.”

Ik volgde Sandra de trap op naar boven, waar ik halverwege te trap haar beet pakte, haar rok omhoog schoof en direct toegang kreeg tot haar verder onbedekte onderkantje. Ik drukte mijn gezicht tussen haar ronde billen en snoof haar lekkere geuren in mij op. Mijn tong vond haar schaamlippen, maar Sandra maakte zich van mij los en rende naar haar slaapkamer. Ik volgde langzaam en knoopte onderweg mijn bloes al open. In de slaapkamer had Sandra haar rok en shirt al uit en lag wijdbeens op haar bed op mij te wachten. Terwijl ik mijn schoenen, sokken en broek uit trok, lag zij zich al op te warmen met haar vingers tussen haar schaamlippen en mijn pik had niet veel tijd nodig om stijf omhoog te komen. Ik kroop tussen haar benen en begon haar vol overgave te beffen. Ze werd steeds natter en toen ik vond dat ze nat genoeg was, drukte ik twee vingers in haar schede en verplaatste mijn mond naar haar klitje, waar ik wisselend op ging zuigen en aan likte tot ze haar hoogtepunt bereikte en ze me smeekte om haar goed te neuken.
Ik was zelf inmiddels al supergeil, dus wilde niets liever. Ik kroop, kusjes over haar bezwete huid gevend, over haar heen en mijn harde pik gleed vanzelf in haar kutje, dat van verlangen al een beetje open stond. Kreunend voelden wij ons in elkaar schuiven en in een langzaam tempo begon ik Sandra te neuken. Ik genoot volop en wilde het zo lang mogelijk laten duren. Ik herinnerde mij alle lessen van mijn peetoom Karel, hoe een man zijn orgasmes onder controle kon houden en paste deze met succes toe. Pas toen ik na enkele standjes en een tweetal orgasmes van Sandra, haar van achter begon te neuken ging ik ook voor eigen genot en neukte mijzelf naar een heerlijk hoogtepunt toe, dat van onderuit mijn tenen leek te komen en met enkele laatste harde en vooral diepe stoten spoot ik mijn zaad, diep in de kut van Sandra, die daarop nog een keer klaar kwam.
Heel rustig lagen wij naast elkaar bij te komen en ik bleef Sandra daarbij lekker geil strelen over haar borsten en kruis, waardoor ze in een heerlijke geile roes bleef. Haar kutje bleef maar vocht produceren en het werd erg glibberig tussen haar benen van haar eigen geil en mijn sperma.
Een blik op de wekker leerde ons dat we opeens haast moesten maken, wilde het eten op tijd klaar zijn voor de anderen. Sandra wilde zich weer aankleden, maar ik hield haar tegen. “Nee schat. Je bent zo mooi zoals je bent. Naakt en geil is hoe wij jou graag zien.”
Sandra begreep gelijk dat het geile feest voor haar nog niet voorbij was en met een geile blik in haar ogen kuste ze me op mijn mond en liep naakt en met een druipende kut voor mij uit naar beneden. Daar kreeg ze van mij een schort om haar naakte huid te beschermen tegen de hete spetters en ging ze verder met koken, waarbij ik haar hielp. Ik hielp haar ook met geil blijven, want ik zat telkens met mijn vingers tussen haar benen en alleen als zij iets moest snijden liet ik haar met rust.

Ik hoorde de auto van Karel de oprit op rijden en ging naar de gang om hem op te vangen, wetende dat Sandra geen stap meer kon zetten van opgekropte geilheid. Karel kwam binnen en ik begroette hem met een zoen, zoals wij intussen gewoon waren. Hij vroeg: “Hi Rob, waaraan heb ik deze eer te danken voor zo’n ontvangst?”
“Dat merk je vanzelf Karel,” zei ik en maakte tot zijn verrassing zijn broek los. “Ik heb een lekkere verrassing voor je in de keuken.”

Ik schoof zijn broek en onderbroek naar beneden en toen Karel er uit stapte, durfde ik het zowaar om zijn pik beet te pakken en hem met trekkende bewegingen stijf te maken. Karel kreunde al een beetje en wilde mij nog een kus geven, maar ik hield hem af met de woorden dat hij klaar was voor zijn verrassing.
Samen liepen we de keuken binnen en Karel zag gelijk de blote achterkant van zijn vrouw, maar ook de straal glibberig geil dat langs haar benen naar beneden droop en al een kleine natte plek op de tegels had gevormd. Een dierlijke grom klonk uit zijn keel en met grote stappen en met zwaaiende lul liep hij op haar af, boog haar voorover en stak zijn harde pik vol in haar soppende kut.

Sandra, die haar man natuurlijk wel had horen aankomen, had deze actie toch ook niet verwacht en liet alles uit haar handen vallen. Kermend van geil genot ontving ze zijn lul en al snel stonden ze beide tegen elkaar op te stoten in een dierlijk geile paring.
Ik ging naast hen staan en met een hand op de borst van Sandra en licht knijpend in haar harde tepel, nam ik met de andere hand de pollepel over en ging verder roeren in de soep, maar dan in een nonchalante houding alsof er naast mij helemaal niet geneukt werd. Toch was dit wel het geval en enkele minuten later spoot Karel zijn sperma in Sandra haar kut, die ook al weer was klaar gekomen, zo geil had ik haar weten te houden in afwachting op de thuiskomst van Karel.

“Godskolere mannen.” Hijgde Sandra, die letterlijk stond te trillen op haar benen. “Ik weet niet waaraan ik dit verdiend heb, maar ik ben in tijden niet zo geil geweest. Kijk nou eens hoe ik aan alle kanten druip. Ik moet me echt even schoon maken hoor, anders ligt straks alles onder het geil.”

“Laat mij maar even.” Hoorden we de stem van Marieke zeggen. Zij was zonder dat wij het hadden gehoor ook thuis gekomen en had met haar honden onder haar rok staan kijken naar het geile tafereel aan het aanrecht. Ze liep op haar moeder af en zakte door haar knieën, waarbij ze haar mond vol op de klotsende kut zette. Sandra zakte bijna door haar benen en kon nog net door Karel en mij opgevangen worden. Snel legden we haar op de eettafel, waar ze rustig op haar rug kon blijven liggen, terwijl Marieke haar van onderen helemaal leeg likte en zoog. Dat Sandra daarbij weer een keer gierend klaar kwam, was voor ons geen verrassing en zowel Karel als ik werden al weer opgewonden en stijf door het kijken naar het lekker lesbische tafereel aan tafel.
Toch hielden we het hier even bij, want inmiddels was ook het eten klaar en gingen we aan tafel, nadat de ergste vlekken waren schoon geveegd. Tijdens het eten vertelde ik weer mijn verhaal over mijn eerste schooldag en Marieke was stomverbaasd over mijn actie bij mevrouw van Dijk. Zijzelf had destijds zelfs biologie als examenvak laten vallen omdat ze altijd een beetje bang van haar was en nu had ik mij zo bij haar gedragen. Ze waarschuwde mij wel om voorzichtig te zijn, maar ik haalde mijn schouders op, omdat ik er geen gevaar in zag. Het verhaal over Floor werd ook goed ontvangen en net als Sandra eerder al deed, vroeg ook Marieke mij ondeugend wanneer ik met haar het bed in zou duiken. Ik gaf haar hetzelfde antwoord als ik Sandra had gegeven en Marieke nam mij daarop in haar armen en zei dat ze trots op me was. Tijdens de rest van de maaltijd bleven we een beetje met elkaar vrijen en het was dan ook geen verrassing dat we na het eten met zijn vieren in de woonkamer in elkaars armen vielen, waarbij we elkaar stevig aan het opgeilen waren. Dit resulteerde uiteraard in een geil neukfeest met zijn vieren, waar Karel en ik zowel Sandra als Marieke verwenden met een hete lading sperma, die ze nu in standje 69 bij elkaar uit hun kutjes aan het lebberen waren.

Karel en ik waren op dat moment even seksueel uitgespeeld en zaten naast elkaar op de kleine bank genietend te kijken naar de twee beffende vrouwen op de andere bank. Karel had zijn arm vaderlijk om mijn schouders gelegd en samen leverden we zacht commentaar op de geile beelden. Af en toe keek ik naar opzij en zag dat zijn pik toch wel weer leven begon te vertonen en na een lange aarzeling besloot ik dat ik die lieve man, die mij zo volledig in zijn gezin had opgenomen, eens moest bedanken.
Met mijn vrije had pakte ik zijn half stijve penis beet en begon er kleine trekkende bewegingen op te maken. Met een verrast kreuntje zei Karel: “Oh dat voelt goed Rob. Je hoeft dit echt niet te doen als je niet wilt hè. Dat weet je toch wel?”
“Stil maar Karel en geniet er maar even van. Ik ben zo gelukkig dat ik je gewoon even wil bedanken.”
“Niet nodig jongen, maar ga gerust verder. Je doet het helemaal goed.”

Ik ging inderdaad verder en de man naast me kreunde het uit van genot. Mijzelf wond het als 100% hetero niet zo op, maar voelde me ondanks dat erg trots dat ik deze geweldige kerel, waar ik intussen zielsveel van hield, genot kon schenken. Na een tijdje gaf hij aan dat hij ging klaar komen en onder de bewonderende blikken van de twee vrouwen, die al klaar waren en naar ons zaten te kijken, hielp ik Karel naar zijn hoogtepunt en liet hem zijn hete zaad over mijn hand spuiten. Dat was het moment dat de dames zich weer bij me voegden en ik kreeg een dikke zoen van Sandra, terwijl Marieke de dikke witte klodders met haar mond aan het opruimen was. Na de zoen zei Sandra tegen mij: “Wat geweldig dat je dit hebt gedaan lieve Rob. Karel vindt het heerlijk om soms door een man verwend te worden en doordat Sacha mee was in de vakantie hebben Mickey en hij helaas geen kans gehad om elkaar te verwennen. Dit betekent veel voor hem.”
“Ik vond dat hij het verdiend had.” Zei ik en dat leverde me weer een zoen op van Sandra en van Marieke, die zowel Karel zijn pik als mijn hand helemaal schoon had weten te krijgen. Toen wij later met zijn tweeën in bed lagen hebben we nog uitgebreid de liefde met elkaar bedreven en gingen veel te laat slapen.

De volgende ochtend werd ik brak wakker en ook Marieke had wat last van haar te korte nacht, wat bleek uit het feit dat ze haar lunch vergeten was mee te nemen. Ik had die dag toch een tussenuur dus bood ik aan om de lunch vanuit school naar haar toe te brengen.
Aan het begin van het tussenuur zei ik tegen Floor dat ik even de stad in moest om wat naar mijn peetnicht te brengen en Floor vroeg of ze mee mocht. Ze was wel nieuwsgierig geworden door mijn lovende verhalen over haar. Ik vond het best en even later reden we naar het centrum naar de lingeriewinkel waar Marieke werkte. Floor had daarbij als altijd haar handen in mijn zij om zich vast te houden.
We liepen de winkel binnen, waar Marieke net enkele rekken aan het herindelen was. We begroetten elkaar met een kus, weliswaar vol op de mond, maar deze keer zonder tong omdat Floor er bij was, maar ik kneep wel even in haar achterwerk, waar ik direct voelde dat ze weer geen slip droeg onder haar rok.

“Hoi” zei Marieke tegen Floor en gaf haar vriendschappelijk drie kussen op haar wang. “Jij moet wel Floor zijn. Rob heeft al zoveel over je verteld, dat ik blij ben je eindelijk te zien.”
“Eh…ja…hallo Marieke.” Stamelde Floor verrast door de hartelijke begroeting. “Rob heeft ook veel over jou verteld. Mooie winkel heb je hier trouwens.”

Marieke keek mij ondeugend lachend aan en zei: “Hij heeft je vast niet alles verteld schat ik in, maar dat geeft niks. Ja, leuke winkel hè. Zit er nog iets leuks voor jou bij?”
“Ik ben bang van niet. Het is allemaal wel erg mooi, maar ik kan dit echt niet betalen.”
“Weet je wat? Kijk maar gerust even rond en als je iets leuks vind, dan wil ik achter wel kijken of we nog iets eh…afgekeurds… hebben liggen in jouw maat dat er op lijkt.”

Al die tijd stond ik naast Marieke en had mijn hand onder haar ook geschoven zonder dat Floor dit kon zien. Mijn vingers speelden al een geil spel tussen haar schaamlippen, die steeds natter werden door mijn gefriemel. Marieke moest haar best doen om niet te kreunen en toen Floor zich omdraaide en naar een stelling met eenvoudig ondergoed liep, kneep Marieke mij gemeen, maar niet hard, in mijn kruis en siste: “Rotzak. Zit je me hier verdomme een beetje op te geilen. Kijk maar uit, want straks moet je het nog afmaken ook hoor, of zij er nou bij is of niet.”
Als antwoord greep ik haar van voren vol in haar kruis en liet twee vingers in haar natte vagina glijden, wat Marieke een duidelijk hoorbaar kreuntje deed slaken. Heel even liet ze mij haar vingeren, maar maakte zich los en liep met knikkende knieën op Floor af, die met een leuk elegant setje in haar hand voor een spiegel stond om te zien hoe dit haar stond.

“Staat je beeldig schat.” Zei Marieke en ik hoorde nog steeds de geilheid in haar stem. “Staat erg goed bij je mooie rode haar. Wil je het passen?”
“Nee dank je. Het is inderdaad erg mooi en het is mijn maat, maar ik kan dit nooit betalen.”
“Weet je wat? Als jij voor ons bij de bakker een paar straten verderop een paar warme worstenbroodjes gaat halen, dan gaan Rob en ik in het magazijn kijken wat er voor je ligt. Hier heb je wat geld voor de broodjes.”

Met een verlegen maar toch blije glimlach gaf ze het setje aan Marieke en nam het geld aan. Op het moment dat ze de winkel uit was en wij alleen, trok Marieke mij mee naar de grootste paskamer in de hoek en siste: “Zo die is zeker een half uur weg, want het is nu altijd erg druk bij de bakker. Kom snel Rob en neuk me, want je hebt me ontzettend geil gemaakt.”

In het pashokje namen we niet de moeite om ons uit te kleden en nadat Marieke mijn broek los had gemaakt en met onderbroek en al naar beneden had getrokken, pijpte ze me snel en vakkundig tot volle stijfheid. Daarna kwam ze met haar kont naar achteren gebukt voor me staan en eiste dat ik haar ongenadig hard moest neuken. Ik schoof haar rok omhoog en liet hem op haar onderrug liggen. Ik drukte mijn harde pik in haar soppende kut en begon haar stevig van achteren te neuken. Mijn linkerhand gleed onder haar bloes om haar tepels een voor een te verwennen en mijn rechterhand ging zich bezig houden met haar klitje. Via de muurhoge passiegel konden we elkaar bekijken en wat we zagen maakte ons nog geiler, want duidelijk was te zien hoe mijn pik kletsnat van haar geil in en uit haar kut ragde.
Marieke kwam als snel klaar op mijn pik en vingers en bokte als een hitsige geit tegen mij op. Ik bleef haar neuken en vingeren en daardoor bleef Marieke maar kleine vervolgorgasmes krijgen. Toen het bij mij ook begon te borrelen, nam ik een figuurlijke aanloop en met harde stoten in haar overlopende vagina stampte ik mijn spuitende pik, zodat de klodders tussen onze kruizen door op de vloer spatten. Met nog enkele stevige nastoten kwam Marieke ook nog een keer kermend klaar en haar vagina leek de laatste druppels uit mijn pik te willen wringen.
Naar adem zoekend bleven we elkaar via de spiegel aankijken en onze blikken spraken van een heerlijke bevrediging. Pas toen mijn penis verslapte kwam ik los van haar en zag hoe een stroom kleverig wit vocht langs haar been naar beneden droop. Snel haalde ik een pakje papieren zakdoekjes uit mijn broekzak en maakte haar been en kutje zo goed mogelijk schoon en daarna ook mijn pik en ballen. Net toen we weer een beetje toonbaar waren en het pashokje uit kwamen kwam Floor de winkel binnen met een doos worstenbroodjes, die we met zijn drieën hongerig op aten.

Helaas moesten wij weer naar school en Marieke pakte het setje, dat Floor had uitgezocht. Het was van een heel zachte, bijna zijdenachtige, donkerrode stof en in mijn fantasie zag ik al hoe het haar zou staan en ik wilde het maar wat graag zien.

“Heb je een soortgelijk setje gevonden?” vroeg Floor hoopvol
“Nou eh…” zei Marieke ondeugend en pakte van onder de toonbank een rode stift. “ja een soort van.”

Ze pakte het slipje en BH-tje en schreef met de rode stift aan de binnenkant de naam van Floor. “Kijk,” zei ze toen ze het setje aan Floor overhandigde. “Een klant had er in geschreven. Je zier er aan de buitenkant niets van, maar verkopen kunnen we het niet. Veel plezier ermee.”

Heel even keek Floor verbaasd naar het setje in haar handen, maar toen begonnen haar ogen te fonkelen. Ze omarmde Marieke en gaf haar spontaan een kus op haar mond. “Oh Marieke, dit had je echt niet moeten doen, maar ik ben er heel erg blij mee. Dank je wel. Zo lief van je.”
Marieke beantwoordde de omhelzing en hield het meisje net even langer tegen haar aan, waarbij ze mij een veelbetekenende knipoog gaf. “Niks te danken schat. Draag het met veel plezier en hopelijk mag je het binnenkort een keertje aan je vriendje laten zien.”
Floor liet haar met een dieprode blos los en keek even met een schuin hoofd naar mij, maar ik deed net of ik erg geïnteresseerd was in een reclameposter van ondergoed voor vrouwen met een maatje meer.

Terug naar school had Floor haar armen om mij heen geslagen reden we naar school, waar ik Floor met enige regelmaat in het tasje zag kijken, waar haar mooie lingerie lag te pronken. Zou ik ooit de eer mogen hebben om haar in dat mooie setje te bewonderen?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7600x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 18057x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 5933x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 15195x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 11543x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12723x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16260x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 5371x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.4
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 15228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 21339x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 9019x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 25757x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 19740x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 16763x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 21896x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 8631x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!