Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zwangere Moeder En Dochter - 5

Er werd heel wat geneukt door de familie.De dagen vlogen voorbij en het moment van ongesteld worden kwam steed dichterbij. De mannen weten nog van niks en de vrouwen willen het graag zo houden.Moeder Gees was de eerste die de zwangerschapstest deed.Zwanger! Zoon Jan had zijn werk goed gedaan.Vader Henk lag naast zijn vrouw toen zij hem op haar trok. Neuk me hard,ik heb zo naar jou verlangt.Vader Henk drukt zijn lange dikke penis het grotje van zijn vrouw in en begon haar stevig te neuken. Opa Johannes zette tegelijk zijn stevige lul tegen de anus van zijn dochter en gleed voorzichtig naar binnen.De beide penissen gleden ,slechts gescheiden door een dunne wand langs elkaar en na een stevige vrij partij kwamen ze alle drie klaar.Nog nagenietend bleven ze in elkaar verstrengelt.Dochter Griet kreeg ook haar uitslag: zwanger. Van haar vader,zoals ze graag wilde.Haar verlangen naar de lange,dikke knots van haar broer was zo groot dat ze hem bijna verkrachtte. Met een ferme stoot drong broerlief bij zijn zus naar binnen. De lul vulde de gehele vagina en tikte tegen de baarmoeder aan. Ze kneep haar broer in zijn stevige tepels, beet er in en kwam gillend klaar.Jan beet in de tepels van zijn zus. Deze waren door al de vrijpartijen wel een cm gegroeid Zus stak een paar vingers in de kont van Jan en voor de eerste keer spoot hij zijn sperma met ferme stralen naar binnen.Al zuigende op de tepels van zijn zus bleven ze in elkaar liggen.Oma Tineke was tot haar grote verbazing ook zwanger. Dit kon van haar kleinzoon Jan of van haar schoonzoon Henk wezen. Jan had haar het vaakst geneukt.

De meiden hadden afgesproken dat ze niks aan de mannen zouden vertellen.Ze konden nu naar harte lust met iedereen neuken.De mannen zouden er vanzelf wel achter komen dat ze zwanger waren.

Er werd die zomer flink gewerkt in de tuin. Er werd een sauna voor tien personen gebouwd.De mannen liepen geregeld met stijve lullen op het werk. De vrouwen grepen ze dan vaak van achteren vast staken dan enkele vingers in de kont en lieten ze dan spuiten om daarna in de vijver af te koelen.

Na drie maanden was de sauna klaar en zaten ze met zijn zessen heerlijk te genieten van de warmte.

Vader Henk was de eerste die het opviel dat de buikjes van de dames wat dikker werden.Gees zei als eerste dat ze zwanger was en dat zoon Jan de vader was.Jan was de koning te rijk en neukte voor de ogen van de anderen zijn moeder naar een heerlijk orgasme. Dochter Griet vertelde toen dat ze ook zwanger was en dat haar vader de vader was. Vader Henk glunderde pakte zijn stijve knots en drong liefde vol bij Griet naar binnen.Samen kwamen ze na enkele seconden klaar. Oma Tineke bekende toen ,tot ieder zijn verbazing dat ze nog een keer zwanger was en niet van haar man.Ze maakte zelf een keus en kleinzoon Jan werd de vader. Jan en zijn moeder waren klaar gekomen. Opa Johannes nam de taak van Jan over en Jan spoot zijn oma nog eens hevig vol.

De maanden gingen voor bij.Het gezin beleefde veel plezier aan elkaar.De vrouwen waren nu flink gevuld en konden de mannen bijna niet meer van voren in de vagina ontvangen. Gelukkig waren de lullen flink groot en terwijl Henk voor de helft in zijn dochter zat en op haar dikke tepels begon te sabbelen en haar borsten stevig masseerde voelde hij enkele druppels uit de tepels komen. Ga door pa,drink mijn melk zei Griet. En na nog een paar keer kneden en zuigen stroomde de melk er uit.Henk zoog de borst helemaal leeg en nam de ander onder handen. Ook hier stroomde de melk eruit. De mannen moesten nu verplicht de melkstroom op gang houden.Dit vonden ze niet erg.heel mooi zelf en zoon Jan begon de zware borsten en grote tepels van zijn oma te verwennen en ook daar kwam al gauw de melk uit. Opa Johannes zat te genieten van de lekkere borsten van zijn dochter Gees en al gauw stroomde hier de melk in zijn mond.De mannen kregen het druk. De borsten moesten elke dag driemaal leeggezogen worden.Oma Tineke kon haar eigen borsten ook leeg drinken. Dit was een fantastisch gezicht. Gees en Griet probeerden het ook maar kwamen niet verder dan spuiten in hun eigen mond.Dit spuiten met melk in elkaars mond en over elkaars borsten werd die laatste week veelvuldig gedaan.

Aan het eind van de week bevielen de vrouwen alle drie van een flinke dochter.

De mannen fantaseerden al over het in wijden van de meisjes over 16 jaar. Misschien wel eerder.

Einde verhaal. Ik heb genoten,hopelijk jullie ook.

Zoek naar meer verhalen van Jan329...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Sex Advertentie Van...Door: Hayden
Gelezen: 8125x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
9.0
:: Gezin Terug Van Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 10121x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.9
:: Vlinder Verleidt Pa - 3Door: Vlindertje
Gelezen: 6260x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vader, Groepsex, Anaal
15-07
8.9
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 10Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6053x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slot, Trio, Voorbinddildo
14-07
9.0
:: Nieuwe Gasten In De B&bDoor: Penpaal
Gelezen: 15075x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Squirten, Familie, Zusje, B&B, Anaal
14-07
7.9
:: Typisch Merel - 1Door: Vlindertje
Gelezen: 14645x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Vader, Neuken, Hoer
12-07
8.3
:: Ons Kan Je Vertrouwen BroertjeDoor: Hottie
Gelezen: 19711x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Venusheuvel Piemel Scheren Glad Geschoren
12-07
8.8
:: Mijn Broertje Zijn Nieuwe AletDoor: Daisy
Gelezen: 16659x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
7.7
:: Nichtje Van Mijn VrouwDoor: Bart
Gelezen: 23033x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Nichtje, Nilf, Familie, Overspel
11-07
8.7
:: Gezin Terug Van Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 27767x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Incest, Zoon, Dochter, Moeder, Vader, Taboo
11-07
9.0
:: Nooit Verwacht - 11 (slot)Door: Sharif
Gelezen: 5979x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
10-07
8.1
:: Mag Paps Mij Neuken?Door: Mario
Gelezen: 24854x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Moeder, Stiefvader, Vriendin, Meisje, Tiener, Neuken, Pijpen, Spuiten, Dildo, Lesbisch,
09-07
8.5
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 9Door: NickSchrijvers
Gelezen: 7341x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Toilethokje, Beffen
09-07
8.8
:: Zussenliefde - 7Door: Mickey80
Gelezen: 5915x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Genot
09-07
8.6
:: Betrapt Door OudersDoor: Daan
Gelezen: 17957x
Reacties: 17
Lengte: Kort
Tags: Moeder, Vader, Zoon, Pijpen, Betrapt, Straf
08-07
6.4
:: Mama En Papa Vinden Het GoedDoor: Hottie
Gelezen: 25393x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!