Opwindend.Net
Het was op de zaterdagmarkt dat ik Julienne elke week tegenkwam. Een wat oudere en vriendelijke dame die in dezelfde wijk woont als mijn man en ik. Haar zoon Theo was bij haar en altijd liepen ze samen, hand in hand. Door een ziekte op jeugdige leeftijd was de dertigjarige Theo kinds gebleven. Zelf een dertiger kon ik het me maar moeilijk voorstellen. Het moest zwaar zijn voor Julienne om hem te verzorgen, ook omdat ze als weduwe geen man meer heeft om te helpen. Thuishulp wou ze niet, het was haar zoon en alleen zij zou voor hem zorgen.

Tot op een dag Julienne voor controle naar het ziekenhuis moest. Theo kon niet mee en ze had me wat aarzelend gevraagd of ik een dag op hem kon passen. Ik zag het in eerste instantie niet zitten maar het kwam uit met mijn planning en had die dag vrij. Een dagje met Theo overleef ik wel. Mijn man vond het maar raar maar hij begreep de situatie waarin Julienne zich bevond. Zelf moest hij werken die dag wat hem nogal goed uit kwam. ‘Liever jij dan ik” lachte ie.

Julienne vertelde dat hij graag in de tuin zat om naar insecten en planten te kijken. ‘Het is een rustige jongen en hij zal je niet veel tot last zijn’ zei ze me dankbaar.

Toen ik hem op de afgesproken dag ging ophalen stond hij al klaar aan de voordeur. Julienne had een lunchpakket voor hem klaargemaakt. ‘Boterhammen met choco, veel meer lust hij niet.’ zei ze, het pakket in zijn boekentasje stekend. Ze had het duidelijk moeilijk en gaf hem een paar zoenen. ‘Braaf zijn Theo!’ riep ze hem al snotterend na terwijl ik hem in de auto hielp. Ze bleven elkaar toewuiven tot ik de straat was uitgereden. Het leek wel of hij voor een jaar was vertrokken.

Buiten ‘ja mevrouw’ en ‘nee mevrouw’ kon je met Theo niet echt een conversatie aangaan. Hij leek enorm verlegen en klampte zich verder nerveus vast aan het tasje met boterhammen.

‘Zit je graag in de tuin Theo?’

‘Ja mevrouw’

‘Wij hebben een grote tuin. Dat zal je wel leuk vinden’

‘Ja mevrouw’

Hij is best lief. Een grote man die wat verdwaasd rondkijkt en altijd een glimlach met zich meedraagt. Je zag uiteraard wel dat hij niet echt aanwezig was en hij kijkt ook nooit recht in je ogen maar hij is ontzettend beleefd. Julienne had hem goed opgevoed.

Thuis aangekomen bleef Theo eerst nog wat onwennig in de gang staan maar na een limonade was hij op zijn gemak. Het was gelukkig mooi weer en al snel verkende hij de tuin. Ik liet hem zijn gangetje gaan en zou af en toe kijken of alles in orde was zodanig kon ik me met de schoonmaak bezighouden. Alles leek vlot te verlopen maar toen ik even vergat te kijken zag ik hem niet meer. Ik haastte me ongerust de tuin in en vond hem onder een van onze bomen. Hij had zitten graven en had zich ontzettend vuil gemaakt. Grond en zand in zijn haar en kleren, de nette kleren die Julienne hem speciaal voor deze dag had aangetrokken. Het was niet om aan te zien.

Zo kon hij niet terug naar huis. Ik nam hem mee naar de badkamer waar hij wat verslagen stond te kijken. ‘Je bent zo vuil Theo, dat zal je mama niet graag hebben.’

Ik hielp hem met uitkleden en liet alvast de douche lopen. Zoals een wielrenner waren enkel een deel van zijn benen en armen wat gebruind, voor de rest was ie melkwit. Hij droeg een ouderwetse witte onderbroek dat nauwelijks het teveel aan schaamhaar kon verbergen. Ik vroeg hem zich om te draaien en trok de onderbroek uit en zijn melkwitte kont sprong tevoorschijn. ‘Okay, niet echt de mooiste billen die ik in mijn leven heb gezien.’ dacht ik bij mezelf.

Ik liet hem de douche instappen en het bleek al snel dat hij niet echt wist wat doen. Julienne zal hem waarschijnlijk nog steeds wassen. Dit was best gênant. Toen ik wat shampoo in mijn hand goot zag ik zijn penis. Het was een zwaar stuk vlees dat er met een donkere kleur nogal dreigend uitzag. Ook de behaarde dikke ballen wil je niet in het donker of onder een deken tegenkomen. Ik concentreerde me verder op de haren op zijn hoofd en zette er wat vaart achter zodat dit snel voorbij zou zijn. Theo begon echter moeilijk te doen, tegenstribbelen en de zeep uit mijn handen slaan. ‘Nee, nee, nee…’ raasde ie. Op een bepaald moment was ik zelf kletsnat geworden van het water dat in alle richtingen rondvloog en dat vond meneer best grappig.

Ik kon er echter niet mee lachen en vloog tegen hem uit, dat het gedaan moest zijn met dat kinderachtig gedoe. Wat schaamde ik mezelf, ik vergat even dat Theo geestelijk niet volwassen was. Hij reageerde kwaad op mijn frustratie en trok me de douche in. Het beetje droge plek dat mijn kleed nog had was nu echt verdwenen. Ruw begon hij me met zeep in te wrijven en met de douchestraal op mijn gezicht gericht probeerde ik naar adem te happen. Theo bleef maar lachen terwijl ik er bij stond als een verzopen kip. Nu was mijn katoenen kleedje door het water bijna volledig doorzichtig geworden. Hij stopte met lachen en bekeek me van kop tot teen.

Mijn ondergoed was duidelijk zichtbaar wat hem nieuwsgierig maakte. ‘Genoeg gewassen! ‘Ik zal je wat lekkers klaarmaken’ zei ik wat ongemakkelijk. Theo reageerde door met zijn handen mijn borsten vast te nemen. Ik schrok terwijl hij ze nogal snel en onhandig begon te kneden. ‘Kom nou Theo, uit de douche, hop!’ en ik gaf hem een tik op zijn billen. Dat hielp want hij stopte even zodat ik snel de douche kon uitspringen. Hij was me echter snel achterna gesprongen en hield me vast tegen de gootsteen met mijn rug naar hem toegekeerd. In de spiegel zag ik Theo naar me kijken als een kind die net een cadeautje heeft gekregen. Nog voor ik iets kon zeggen werd ik op een nogal brute manier uitgepakt.

Met zijn handen onder me door scheurde hij mijn kleedje open waarbij verschillende knoopjes op de grond vielen. Mijn bh werd bijna tegelijkertijd van me afgerukt en mijn borsten sprongen prompt naar voren. Hij stopte even en staarde naar mijn volle witte boezem die hij gretig vastnam waarna hij aan de lichtbruine tepels begon te trekken die onmiddellijk reageerden. Met zijn vingers flipte Theo de stijve topjes op en neer. Zelf probeerde ik zijn handen van me af te houden maar hij was veel te sterk en hield me stevig in bedwang. Mijn vraag om ermee op te houden had helemaal geen effect.

Hij duwde me naar voor en mijn borsten werden platgedrukt tegen de spiegel. Als een wild dier trok hij mijn kleedje nu volledig van mijn lijf. Mijn slipje werd aan flarden gescheurd en weggegooid. Theo had het voordeel dat mijn sandalen met sleehakken mijn kont naar boven duwden, waardoor hij goed mijn billen uit elkaar kon trekken en zo makkelijk de gaatjes kon inspecteren. Ik keek naar achter en zag zijn dreigende stam boven mijn kont uitgroeien. Mijn hart klopte in mijn keel en ik hoopte dat Theo geen benul had van seks, dat hij het zou houden bij wat onhandig gepruts en kijken. Ik voelde plots zijn hand tussen mijn billen en over mijn poesje gaan, een rilling ging door me heen. Met zijn knieën duwde hij mijn benen wat uit elkaar en mijn kutje werd ruw bespeeld, onder me door zag ik zijn lelijke ballen hangen. Gedachten van mijn echtgenoot flitsten door mijn hoofd, dat hij aan het werken was en me bespotte dat ik op Theo ging passen. Hij zou me nu moeten zien, ik kon niet begrijpen hoe ik in deze situatie was beland.

Ik bleef op Theo inpraten maar hij was volledig in de ban van wat ie zag. Zijn ogen en handen waren overal. En dan bleek mijn hoop tevergeefs, ik voelde zijn dikke knop tegen mijn kutje aanduwen. Ik begon te bewegen om hem geen kans te geven en dat frustreerde hem zo dat hij gelijk mijn heupen vastnam en me van de vloer tilde. Ik hield me vast aan de gootsteen en voor ik het wel en goed besefte voelde ik zijn zaadknop bij me binnendringen. Ik kneep mijn ogen dicht en beet op mijn tanden terwijl de dikke eikel zich een weg baande in mijn smalle kutje. Ik kon geen woord uitspreken en op medelijden moest ik niet rekenen. Theo duwde stevig en bijna in een keer zijn hele lengte bij me binnen tot mijn billen zijn buik raakten.

Met de tippen van mijn voeten amper de grond rakend stootte hij krachtig door en het leek wel of mijn poesje dit niet zou aankunnen. Ik begon me echter snel aan het monster aan te passen. Zijn ballen kletsten ritmisch tussen mijn billen en mijn ademhaling en kreetjes begonnen synchroon met ze mee te spelen. Theo merkte dat het vlotter ging en liet me zakken. Mijn lichaam stribbelde niet meer tegen, erger nog, mijn natte kutje wrd nu instinctief over zijn gladde paal geschoven. Hij liet begaan terwijl mijn kont tegen zijn bezwete pens aanreed.

En plots kwam diep vanuit mijn lijf een opwelling van puur lust en genot. Ik gilde het uit terwijl heel mijn lichaam begon te beven door een heftig orgasme gevolgd door enkele zware naschokken, dit had ik nog nooit meegemaakt. Ondertussen bleef Theo me rustig verder neuken en ik besefte dat ik hem moest overhalen niet in mij klaar te komen. Ik vroeg hem of ik zijn penis eens mocht vastnemen en legde mijn hand tussen mijn benen. Als bij wonder trok hij zich uit mijn kutje wat me even deed slikken en hij duwde zijn forse schacht in mijn hand. Het ding was beenhard, doornat en elke ader was voelbaar.

‘Ik zal je even helpen’ en draaide me om. Met een hand rond zijn ballen en het andere rond zijn penis begon ik hem rustig te bespelen. Mijn borsten werden terwijl weer duchtig gekneed. Hij nam dan mijn billen beet en trok me stevig tegen hem aan. Zijn penis tussen ons beiden in gekneld. Hij begon nu zwaarder te ademen en ik voelde dat het niet lang meer zou duren. Ik bewoog zijn wapen uit mijn richting zodat ik me niet opnieuw in de douche zou hoeven te begeven. Dan, zonder dat ik het zag aankomen tilde Theo me als een veertje weer op en positioneerde me boven zijn penis. Ik voelde opeens een straal tegen mijn poesje aanschieten, en nog een. Met een gegrom kwam hij klaar maar hij hield zich even in en duwde zijn vulkaan mijn kutje in waar het naar hartelust verder kon ontploffen. Het leek wel of zijn penis zaad bleef uitspuwen. Na de uitbarsting zette hij me weer op de vloer en een massa hete witte lava bleef uit me stromen.

Nu moesten we toch nog de douche in wat we samen deden, dat was makkelijker. Ik waste zijn half slappe lul en ontblootte de eikel waar nog steeds wat zaad uitliep.

‘Dat mag je nooit meer doen Theo, zomaar een vrouw nemen en in haar spuiten’ zei ik streng.

‘Nee mevrouw’

‘Goed! Ik hoop dat je nu tevreden bent!’

‘Nee mevrouw’ grijnsde Theo

...en hij tilde me weer op.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Ik Werd Verkracht... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 14174x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Melken, Tepelklemmen, Butplug, Naaien
24-05
7.9
:: Je Eigen Dochter,... - 9Door: Angela
Gelezen: 10356x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Dochter
23-05
8.4
:: Huis Vol Slaafjes - 3Door: Slaafje
Gelezen: 4755x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-05
7.9
:: Emma's Ontdekkingstocht - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3229x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Latex, Spanking
23-05
9.0
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 9246x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.0
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 5260x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4177x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 7560x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
7.8
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 7554x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4994x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 16094x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4419x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6979x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
8.0
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6718x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6547x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 13268x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!